luni, 14 mai 2018

4 UN NOU ÎNCEPUT AL LUMII ! A ÎNCEPUT UN NOU ÎNCEPUT !

4
                       
                                                14  Mai  2018,ora 6,15 dimineata ! 

                                               Dragii mei,


În aceasta dimineata,treaza fiind,aud glas care ne spune ceva ce urmeaza sa vedem si sa traim cu inima si cu sufletul.

Glasul spunea asa:

                 "A început, Un Nou Început  !


Iar un alt glas intreaba cu uimire:


                  Un Nou Început, a început ?

Dar glasul confirma:

                 A început ,Un Nou Început !"


Si iata dragilor ,schimbarile prin care trece intreaga lume de pe Pămant. Schimbari in orice domeniu si la orice nivel.

Lumea se indreapta spre un haos total. 
Doar Credinţa si iubirea faţă de Aproapele mai poate salva omenirea de la pieire.
A venit vremea fratilor, ca sa ridicam si ochii catre Cer,nu numai cu privirea in jos si imprejurul nostru.
Sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI ca sa ne ierte pentru gresalele noastre ,si sa ne indrepte pe CALEA cea buna,Cale ce duce la mantuirea sufletului nostru.
Daca dorim sa fim ocrotiti de divinitate,atunci trebuie sa daruim Iubire sufleteasca si sa ne rugam fierbinte cu inima si cu sufletul ,cu intreaga noastra fiinta, la DUMNEZEU  si la PREA CURATA FECIOARA MARIA,DOAMNA si IMPARATEASA CERULUI si a PAMANTULUI.
Sa avem nadejde fratilor si sa primim cu dragoste si cu speranta ca ,acest INCEPUT al Noii Lumi va fi unul aducator de mai multa Credinta,de mai multa Iubire si Dragoste faţă de Aproapele.
                                         Cu dragoste,Maria.

P.S.


Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !
                                                                       

39 de comentarii:

  1. HRISTOS A ÎNVIAT! DOAMNE AJUTA! DEV

    RăspundețiȘtergere
  2. Un nou inceput inseamna un eveniment ,o schimbare fata de ce a fost cu un nou deznodamint,ireversibil,situatie cum ar fi;incalzirea globala un razboi demarat etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vin ET cu tehnica

      Ștergere
    2. Unii zic ca soseste Creatorul...

      Ștergere
    3. Creatorii sint ET,care ne-au parasit,la indemnul lui Satan,un ET nenorocit si egoist,ne lasa sa ne autodistrugem,ca sa nu le punem civilizatia in pericol.

      Ștergere
  3. Un Nou Inceput! A Inceput!
    Suna bine. Adica : PACE-PACE-PACE PE GLOB.
    Bibi va avea un vis profetic in care i se va promite IMPARATIA CERULUI(inseamna puterea credintei aratate prin fapte) DACA VA MENTINE PACEA PE GLOB .

    RăspundețiȘtergere
  4. Este începutul schimbarii asa cum nu a mai cunoscut-o lumea de la inceputul lumii,cu transformări interioare si cu o noua credinta spirituală bazată numai pe iubire,ajutor si lumina divina.Minunile vor schimba lumea intreaga. Asta va însemna un nou inceput milenar al păcii după ce vom avea parte fulgerător de un ultim război mondial.Romania va deveni lumina lumii dupa razboi.Aici va fi centrul oamenilor sfinti de lumina.Credinta va fi doar ortodoxa cea adevarata lasata de Mantuitorul fara dogme traditii si alte chestii inventate.Este epoca de aur a lui Hristos si venirea sa care a inceput deja azi fiind ultimul din calendarul lui Dumnezeu celebrarea celor 70 ani care reprezintă terminarea generației si nou inceput al alteia...Dumnezeu celebreaza aceasta zi istorică dupa starea lumii,pentru ca Imparatia sa vine pe pamant.Cerul va fi unit cu pământul..Hristos va fi pe pamant in mijlocul multimii de oameni.Am ajuns la timpul 0 gata ..Pregatiti-va de schimbari de azi inainte..A venit timpul lui Dumnezeu.Nu va mai fi permis păcatul pe pamant si nici rautatea..Divinitatea a luat noi hotărâri sa divizeze umanitatea pentru a reconstrui noua lume,si a o purifica.Va fi impartita in doua si transformata.Cei care nu au crezut vor crede,si altii care le dicteaza ce le taie capul.Dar cei multi vor urma pe Hristos ca niste oi in mijlocul lupilor.Razboiul va urma dar Romania va fi ocrotita,romanii vor fi sub protectia si in mana lui Dumnezeu.Totul va fi bine.Din Vara aceasta pregateste raiul pentru Romania.Alimentele,hrana si apa vor fi mai curate si resfintite de Dumnezeu Tatal si toate înspre întărirea spirituală si fizica a poporului ales pentru a o pregăti pentru ce urmează.
    Schimbarile vor fi radicale si peste noapte..Totul este adevarat si face parte din planul măreț al lui Dumnezeu..Pentru ca de aici va porni schimbarea..Nu va mai gânditi la rău si la pieire scoateti asta din cap poporul va fi pe mâinile Maicii Sfinte si ale lui Dumnezeu,toti vor fi adunați ca puii sub umbrela cereasca in mijlocul furtunii.Razboiul va fi al lor nu al nostru..Liderii lumii trebuie sa-si termine socotelile intre ei acesta fiind motivul pentru care au tinut lumea in bezna.Ei vor da raspundere la camera tronului de Judecata,pentru ca au dorit sa distruga pamantul.Dar au uitat ca el Creatorul tine in mana Universul si totul este al lui.Nimeni nu este stapan pe lucrurile lui.Dar toti se cred stapanii lumii.Dar timpul lor este la final acum,li se apropie ceasul.Si ei simt asta..haosul este la cote maxime creand distrugeri.Diavolul stie ca mai are putin si va fi distrus..
    monica meryah.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica Meryah , AMIN! Sunteti doamna desteapta .

      Ștergere
    2. Monica sa ai gura aurita !!! ASA SA FIE! Doamne ajuta !!! Amin.

      Ștergere
    3. Foarte frumos si adevarat draga doamna. Amin! Asa sa fie👍

      Ștergere
    4. Fumos continut al acestei postari Monica, dar voia lui Dumnezeu o pot sti oare pamantenii?

      Ștergere
    5. Voia lui Dumnezeu este respectarea legilor Lui. Iar prima este LEGEA IUBIRI. Se vede a fi respectata aceasta lege aici pe pamant????

      Ștergere
    6. Lumea se va schimba atunci când cei care ne-au modificat ADN-ul se vor decide ca a venit timpul pentru un upgrade,pana atunci trăiți in matricul actual.

      Ștergere
  5. Multe mesaje alambicate, greu de inteles si multe nu sunt de luat in seama. Oricum, totul este stabilit de sus, asa ca noi cei de jos nu putem schimba intamplarile majore care vor veni. Asa a fost dintotdeauna, doar ca nu a fost (Maria) cine sa primeasca aceste informatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare le eveniment Flachul solar, bici o incalzire globala ! Uitati-va la activitatea solara !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evenimentul a inceput deja,adica schimbarea lumii.Duhurile lui Dumnezeu vor sufla peste pamant spre transformarea si trezirea tuturor.energiile vor curge din centrul si sistemul solar.urmeaza acum. Da,este vorba despre flashul solar,activitatea din ultimele zile este foarte intensa,pot fi eruptii solare majore care vor duce la schimbarea in constiinta Hristica.Toata lumea va fi schimbata inspre bine, unii vor da reactii negative pe fondul schimbarilor mentale..vor simti lumina venind spre pamant.Intunecatii vor simti primii tulburarea.Acesta este si motivul pentru care vor declansa razboiul.Cu cat lumina creste in intensitate pe terra cu atat furia fiarei va fi mai mare.Stie ca ii vine ceasul cand va fi aruncat in focul gheenei.Hristos VINE !

      Ștergere
    2. Frumos, Asa sa fie ! Amin

      Ștergere
  7. Un nou inceput cu Hristos ,începe era lui Hristos.Împărăția păcii va veni pe pamant la timpul oranduit..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar Dumnezeu poate crea o imparatie a pacii.

      Ștergere
  8. 00:06Nu,un nou inceput inseamna intoarcerea la Dumnezeu si creiarea unei lumi indumnezeite.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un nou Inceput a Inceput.
    Doamne Ajuta la 7 ani de PACE pe glob.

    RăspundețiȘtergere
  10. Războiul va fi simtit in tara noastra ca si o furtună violentă de scurtă durata,va spun ca mana protectoare a Sfintei Treimi va fi peste români încât nici nu vor fi simtit când a trecut tavalugul.Nu va fi atins nici un fir din par cu toate ca dusmanii asta ar dori,ca acest popor sa dispară.Dar nu va dispărea niciodata poporul geto-dac.Este poporul ales care va ramane singur in picioare si nu spun povesti este o realitate..Iisus va veni in Romania atunci de cine mai aveti teama?Frica este ultimul lucru de care trebuie sa scăpăm acum,trebuie sa ne eliberăm de aceste frici fiindcă sunt incompatibile in planul de mântuire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frica este prima stare de care trebuie sa ne eliberam!Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
  11. Anul 2018 este timpul noului inceput.Anul Duhului Sfant si marile schimbari globale.Este anul lui Dumnezeu.Din vara asta Dumnezeu pregateste raiul său scump si transformarea României..El a luat hotărâri ca acum este timpul sa-si mantuiasca poporul..Ve-ti vedea asta când vor începe puterile de manifestare ale sfinților săi..se face activarea oamenilor de lumina si a celor 144.000 mii...Ei incep aceste schimbari printr-un guvern spiritual care va fi la Bucuresti Noul Ierusalim.Vor pregăti venirea lui Iisus pe pamant.Acum incepe împlinirea profetiei "Lumineaza-te,Lumineaza-te Noule Ierusalime ca Slava Domnului a coborat peste tine" adica peste Romania mireasa lui Hristos în sens spiritual.
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok Monica,nu te contrazic,dar cu profetiile Parintelui Arsenie Boca cum ramane,sarim peste ele?

      Ștergere
    2. Sunt multe profetii care nu s au implinit, numai Domnul stie ce se va implini si ce nu anonim 19:38

      Ștergere
    3. In timpul marilor treziri globale se intampla si judecățile lui Dumnezeu.Minunile vor fi extinse in toate tarile pentry a pregati popoarele de venirea lui Iisus.Vor fi un grup mare de misionari apostoli care vor face asta..Am spus ca va fi război mondial dar după aceasta perioada de binecuvântare care ni le trimite Dumnezeu anul acesta..Am intrat in timpul 0 timpul sfârsitului în păcat si începutul alteia în iubire,bucurie si mantuire.Cu Dumnezeu de mana vom trece peste toate .El va întări poporul cu hrană buna pentru a rezista perioadei de necaz adică de război..care va fi de scurtă durata.Dupa război va fi învierea morților in Hristos si coborârea sa pe pamant cu Noul Ierusalim in Romania..Tot poporul va fi adunat si adus acasă din toate colturile lumii...sper ca m-am facut înțeleasă..
      monica meryah.

      Ștergere
    4. 21:13, pai este o promisiune facuta de catre Dumnezeu ca soseste pe Pamant, dar in Ierusalim/Israel. Nu stiu de unde v-au venit voua aceste informatii!

      Ștergere
    5. 21:13 .Iarta-ma ca indrazesc, informatiile d-voastra de unde vin?...din biblie?...,din revelatii avute(primite)?..
      din instinctul tau?...
      Apreciem daca puteti sa ne luminati un pic

      Ștergere
    6. Dumnezeu le va lamuri cu timpul de unde vin aceste mesaje pana atunci sa asteptam sa vedem confirmarea lor..Dovada reala va fi cea care va va lamuri la aceste intrebari.Pana atunci răbdare si credinta...Dumnezeu are planul lui si le va realiza.Si nu sunt vorbe ..sunt realități..minunile lui Dumnezeu se apropie !
      Monica Meryah.

      Ștergere
    7. Ierusalimul din Biblie este Noul Ierusalim Romania dar cei care au vrut sa fie cum vor ei au modificat foarte serios cuvântul lui Dumnezeu..Adică ne-au înselat pe fata.Si adevarul va fi descoperit curand..Este doar o chestiune de timp pana apare completarea adevărului ascuns de ei.sionistii.Dumnezeu are grija si de asta ..toate vin timpul lor..Vreau sa mai spun ca Iisus va veni la Bucuresti in Noul Sau Ierusalim dar asteapta pe cineva sa apara mi-a spus asta cu toata blândețea..Nu va spun cu cine vine ve-ti vedea atunci.Răbdare.
      Monica Meryah

      Ștergere
    8. Ioi, Monica Meryah(19:22), cum de ai ajuns tu la o astfel de concluzie?! Si observam ca si Maria Ghiorghiu zice cam tot asa ca si tine...hmm...!

      Ștergere
  12. Foarte frumos spus Monica si mai stiu ca este o perioada pentru TATAL 1000ANI FIUL 1000 ANI deci egal 2000 ani si trebuie sa mai avem 1000 ani Duhul Sfant. Cred ca auzeam bunica spunand aceste vorbe.
    Deci se apropie vertiginos venirea Mantuitorului iar pana atunci pamantul va fi curatit sa zicem de uscatura.
    BUNUL DUMNEZEU STIE CE VA URMA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Marioara surioara,ai scris ceva despre moartea iubitului frate. Cristian. Topescu? Dumnezeu sa-l ierte. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ivo . Ghiorghiev,doctorul roman ,liderul romanilor din. Bulgaria,a cerut azil poitic la noi ,eu l-as primi la mine,insa nu am conditii prea bune,poate se ofera altcineva. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  15. In lumea de acum orice ratacit se da sfant si atoate stiutor. Doar Dumnezeu stie ce va fi si cum va fi. El este cel ce stabileste evenimentele ce vor veni.

    RăspundețiȘtergere
  16. 15,07 poate ar trebui sa facem cu el la schimb cu Iohanis care e plecat in Bulgaria si caruia nu-i pasa de romanii de acolo si nici de cei de aici.

    RăspundețiȘtergere
  17. daca la evrei la exod -1 ZI ESTE 500 ANI-un nou inceput pe care nimeni nu-l stie ar insemna ani multi-suntem curiosi daca d-na MARIA STIE RASPUNSUL

    RăspundețiȘtergere