joi, 24 mai 2018

VIAŢA ÎNTR-UN CUTREMUR CONIC !


                                      23  Mai 2018,ora 5,23 dimineata !

                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care ,spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                   " Într--un Cutremur !
                 Viaţa într-un Cutremur  conic!"

Clipă în care dragilor,ceea ce auzeam vedeam si scris pe burtiera unui TV.
                     Viaţa într-un Cutremur  conic!"

Dragii mei,din păcate vom auzi de un Cutremur mai intens ,un Cutremur care va fi mai extins acolo unde el se va produce. Unda de şoc se va extinde sub forma conica.
Unde anume sau cand eu nu stiu a va spune; nu mi s-a descoperit. 
Dar noi sa nu ne temem nici de cutremure, nici de alte dezastre,deoarece Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ocroteste pe Fiii Săi buni la inima si curati la suflet.
Romania este POPORUL ales ca sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS, in a doua Sa venire pe Pămant.
Sa -L asteptam cu inima si cu sufletul cald si deschis, cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca, căci va veni pe Pămant romanesc ca sa judece si viii si mortii, după care, cei care vor fi de-a dreapta Sa vor fi dusi pe un alt TĂRÂM al Fagaduintei,iar cei care vor fi de-a stanga Sa ,vor fi aruncati in IADUL cel mai dedesubt.
Sa cautam fratilor, ca sa fim si noi de-a dreapta Lui IISUS HRISTOS si sa ne veselim pentru vesnicie in Imparatia Lui Dumnezeu si-n Gradina Maicii Domnului.
                                   Cu dragoste,Maria.



CARTILE LIVE SUB LUMINA TIPARULUI ! ROMANIA VIITORUL AL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartile-live-sub-lumina-tiparului.ht...


8 hours ago - ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA 

EXTRATERESTRĂ ! În Iunie, după 15 iunie va vom anunta ...

49 de comentarii:

  1. Doamna Maria daca este cutremur conic s-a nu fie un vulcan s-a izbucneasca pe undeva si cu el si cutremur de pamant. Bunul Dumnezeu s-a ne apere si sa ne pazeasca de asemenea nenorociri.
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Pai parca iubește pe toată lumea,acu o parte ii iubește si alta parte ii arunca in iad? Asta nu prea e iubire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 7:23Dar tu esti mai inteleapta ca Dumnezeu ?Ei bine ca sa intelegi judecata lui Dumnezeu inchipuieti ca ai 2 fii unul te respecta te ajuta te iubeste si face bine in jurul sau,iar altul te injura ,fura, desfraneaza ,fara rusine ,ucide si face in general rau in jurul sau,si a venit vremea cinei si-i vei aseza pe amandoi la masa,unul va manca frumos ,iar celalalt va arunca mancarea fiind ametit de apucaturile lui.Ei bine ,care merita sa fie asezat la masa sa manance si care nu...?

      Ștergere
    2. Nici ploaie nu ne mai da

      Ștergere
  3. O fi un cutremur al unui vulcan conic din Hawai

    RăspundețiȘtergere
  4. Speriamo che il "cono" non sia... un vulcano!
    Signora Maria, ricordo che avevi fatto una previsione su un treno azzurro, anche se non saprei ritrovarla nel blog. Purtroppo stamattina qui in Italia ci siamo svegliati con questa brutta notizia. La cosa strana è che il TIR ha attraversato il passaggio a livello chiuso e poi si è fermato sui binari. Solo un pazzo o un attentatore può fare una cosa del genere!
    Un abbraccio. Geraldina

    Sperăm că "conul" nu este ... un vulcan!
    Semnătura Maria, îmi amintesc că ați făcut o predicție pe un tren albastru, chiar dacă nu l-am găsit în blog. Din nefericire, în această dimineață în Italia ne-am trezit cu această veste proastă. Cea ciudată este că TIR a traversat trecerea de nivel și apoi sa oprit pe trasee. Doar un nebun sau un bombardier poate face așa ceva!
    O îmbrățișare. Geraldina

    http://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/piemonte/torino-treno-urta-camion-su-binari-e-deraglia-due-morti-e-15-feriti_3141852-201802a.shtml

    http://www.lastampa.it/2018/05/24/cronaca/due-morti-e-feriti-nellincidente-ferroviario-tra-un-tir-e-un-treno-a-caluso-j3vXQPsIXOYaz7G0nCAJEL/pagina.html

    RăspundețiȘtergere
  5. e ciudat caci ieri, 23 mai am vazut o fractiune dintr-un documentar unde se vorbea despre cutremure si au aratat ceva de genul "conic" facand referire la undele seismice

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce so fi gandit "glasul ",hai să le dau temă de stors creierii, că poate ajung si la polemici,..........tocmai pt a tine omul ocupat ca să uite de rugăciune, de suflet, de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ca sa sti ca chiar a erupt un vulcan in Hawai in 23mai nu e vb de stors creiere tu Ateule mai lasa lumea in pace unealtă diavolului.Nu ti e frica de Dumnezeu .Nu te obligă nimeni sa crezi mergi mai departe si nu manipula tu lumea cu necredinta ta.înapoia mea satana.

      Ștergere
    2. 12.44 De ce pierzi timpul pe aici si nu stai in rugaciune? Sau crezi ca esti aici ca sa-i combati pe necredinciosi?

      Ștergere
    3. Mare adevar spui, an.12:44! Uite asa diavolul castiga suflete cand omul uita de rugaciune si isi bate capul cu ce spune "glasul".

      Ștergere
    4. Cutremurul nu poate sa fie conic, pentru ca nu este un obiect ca sa aiba o forma.

      Ștergere
  7. Accidentul cu trenul din Torino, cei care erau in tren au simtit ca un cutremur, asa povesteau, un roman a decedat in urma accidentului

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut un vis in care ex. Omorau, Oamenii cu lasere. Ce credeți k semnifica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te uiți prea mult la tv

      Ștergere
    2. Erau demoni.Asta am visat si Eu.Demonii vor invada pământul in văzduh,aer,pe uscat si vor lansa lasere de ucidere in masa a oamenilor...vor deține niste lasere verzi performante ucigătoare...atunci scapa cine poate..

      Ștergere
    3. Asta a fost cosmar, nu vis, mai, an.23:13! Nu mai manca inainte de culcare. Stomacul tau "omoara cu laser-ul" invadatorii. Si da-i, si lupta!

      Ștergere
    4. 21:25, simpatic foc! :))))

      Ștergere
    5. 👏👏👏😂😂😂

      Ștergere
  9. Trump si Coreea renunta la intilnirea care trebuia sa aiba loc la Singapore,cei doi se ameninta din nou.O fi efectul Ucraina care renuntind la arme nucleare nu i s-a respectat acordul de semnatarii garanti din Rusia si occident.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca au vrut de acord amândoi sa renunte la summit ..dar au revenit din nou spunând Trump ca ramane valabila data de 12 iunie cand se vor întâlni fata catre fata cauta stirea pe net de acum câteva ore. Se întâlnesc Trump si Kim Jong un pentru a pune capăt amenințărilor celor doua țări a spus Trump...vor sa facă pace.cred ca e si timpul.

      Ștergere
  10. Sau se refera la un cutremur provocat
    Cu tehnologia HARP

    RăspundețiȘtergere
  11. 23,13 probabil e al treilea razboi mondial,americanii au lasere in loc de obuze si cred ca in curind vor avea si altii ,inclusiv noi de la Magurele.Sint mult mai precise si rapide cu viteza luminii .
    Aseara era un documentar pe TV arata in sudul Uralilor o baza ruseaca subterana pe 1000km patrati in locul numit Yamantau unde americanii cred ca si-au ascuns rusii armament cu rachete nucleare de mari dimensiuni si raza de actiune interzise.Probabil ca ele sint tinta scutului de la Deveselu ,caz in care in loc sa explodeze acolo o sa ne cada noua in cap cu toata radioactivitatea lor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. 23:13Asta si fac prin intermediul tehnologiilor moderne pe care oamenii le folosec fara sa rectioneze in fata aceste crime letale.Cei mai expusi sunt copii si tinerii care le folosesc mai tot timpul fiind chiar ajutati de parinti( care ii lasa de mici sa le foloseasca)dar si de scoala care nu-si apara elevii acuzand pe ceivinovati ca expun elevii la influiente morale nocive dar mai grav la boli grave care treptat vor duce la moarte.Un mare inovat pe langa calculator si telefon este T V care pt a supravietui si-a vadut constiinta diavolului si a acceptat sa ofere publicului tot felul de "circuri"reclame penibile ,manipulari politice etc.Singura salvare este Venirea Domnului Iisus care va rasplati fiecaruia dupa faptele lui dar mai ales celor vinovati care au distrus multe suflete.Fie pedeapsa lor vesnica!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  13. Atentat cu bomba intrun restaurant indian de linga Toronto-Canada,unde a mai fost de curind un atentat cu masina intrata in pietoni.

    RăspundețiȘtergere
  14. 23.13

    Ai un conflict interior , de ,,lupta'' cu tine insuti ! Modeleaza-ti un pic caracterul , pornirile, personalitatea , lasa orgoliile si traieste liber si nu incatusat . Succes.

    RăspundețiȘtergere
  15. da ce nu se poate intampla in lumea asta-CEI PUTINI=MAGNATII NU NE VOR MULTI!

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Hipnotiq Hipno25 mai 2018, 23:19

      Cine se amuza la urma ,se amuza mai bine !
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI iti va arăta tie ADEVARULSĂU despre mine roaba Sa, numai că, pana atunci vei trece prin multe suferinte pentru toate câte scoti pe gură.

      Ștergere
    2. D-nă Maria îmi pare tare rău pt.felul cum vă jignesc unii.Eu citesc cu drag mes.dvs si simt fiori:fiori care mà cutremură.Aveti rãbdare si curaj în continuare.O zi bună vă doresc.

      Ștergere
    3. Doamna Maria treceti-l pe lista de judecată pe acest imbecil de Hipnotic caci nu are nici un fel de scrupule a întrecut deja masura.Ati spus ca puteti scoate din arhiva datele cărora care aduc injurii la adresa dvs.Si sa le dati pe mana autorităților..Cred ca e cazul sa începeți acest demers..Nu va lăsați călcată in picioare de acesti oameni nu se merita,pe cuvant..Oricum sunt niste blestemati in ochii lui Dumnezeu..nu mai au scăpare pe nici o cale.Da-tii in judecata si cereti-va drepturile de administrator al blogului.Nu publicați mesajul este doar pentru dvs personal.Multumesc.

      Ștergere
    4. 10.35 vezi sa nu fie invers.

      Ștergere
    5. Cu sigurantă nu va fi invers.

      Ștergere
    6. 21.15 nu fi asa sigur! Ce e aceea lista de judecata? Ce treaba ai tu cu invataturile Domnului? Niciuna!

      Ștergere
    7. Maria, vezi ca anonimul de la 10:35 /26 Mai te pacaleste. Doreste sa te vada la necaz; in lupta cu semenii tai. Te intarata, te provoaca, te incita la mizerii. Toate astea ca sa poata rade cu toata gura si sa arate cu degetul spre tine. Ai grija! E o femeie periculoasa. Te imbratisez Maria.

      Ștergere
    8. 11:05 Imi cer sincer scuze m-a dus ìn eroare10:35.scuze inca o dată.

      Ștergere
  17. un profesor de geologie mi-a explicat cum se produc seismele si modul de propagare-FACETI O EXPERIENTA SIMPLA-INTR-UN RECIPIENT SAU O APA DATI DRUMUL LA O PIATRA- CE SE OBSERVA?-SE FORMEAZA UN TURBION CONIC ALE CARUI VALURI SUNT MAI MARI LA PERIFERIE-asa si seismele- la locul producerii este o miscare pe verticala care se desface in miscari concentrice -mai mari la periferie-aviz pt seismele mari si cel din 1977 la Bucuresti si Zimnicea

    RăspundețiȘtergere
  18. Dar de ce sa trec prin suferinte, asa razbunator e acest zeu? Eu nu cred. Chiar daca exista o forta superioara, nu cred ca are nevoie de rugaciunile, posturile si milogelile voastre. In schimb cred ca sunteti dusi cu pluta.Studiati,habar nu aveti pe ce lume traiti. Imi este mila de voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ca Dumnezeu cere obligatoriu post si rugăciune pentru a intra in împărăția cerului hai ca deja ai dat in blasfemie..Săracu' nici stii cate lucruri iti sunt ascunse ...Tocmai ca sa nu aflii adevarul si sa nu te mantuiesti..asta e si scopul lui satana.Nu va vrea mantuiti ,va vrea in iad in focurile iadului..sa ardeti pe vecie..Pocaieste-te pana nu e prea tarziu.o sansa aveti.

      Ștergere
    2. Esti demn de toată mila.Dovada clară ce poate face diavolul încă din această lume.Eu totusi mă rog pt.tine....

      Ștergere
    3. Mai degraba ajunge un ateu in imparatia Domnului decat un „crestin” care e crestin doar din vorbe. Pentru ca desi „crestinul” stie cum trebuie sa traiasca, joaca doar teatru pe cand ateul traieste conform principiilor sale de viata, fara sa pretinda ca e mare credincios. Prefer sinceritatea si onestitatea unui ateu decat prefacatoria si rautatea unu „crestin” de ocazie.

      Ștergere
    4. Un ateu trăieste toata viata dupa bunul plac fără legile lui D-zeu.La sf.vietii cum crezi că v-a ajunge să vadã fata lui D-zeu când acesta n-a făcut nici un efort pt.a-l cunoaste ?Pt.a respecta legile sale?Stim ca nimeni nu e perfect din punct de vedere spiritual dar un crestin ori de câte ori greseste îsi cere iertare din adâncul inimii sale si încearcă să nu mai păcătuiască cu părere de rău.Ispite vin mereu ,el gresind are în inima sa căinta.Mereu părerea de rău pt.pãcatele sale .Iar D-zeu vede ce e in sufletul unui crestin.Un crestin mereu are in suflet o mare durere că-l supăra pe el desi n-ar dori aceasta!

      Ștergere
    5. An.11.09.vezi la an.10.35. cata "bunatate" si "mila crestina" are...

      Ștergere
  19. 10.35 de cand judeca Maria oamenii? N-a pus-o nimeni sa faca ce face, dar daca face inseamna ca trebuie sa-si asume si astfel de vorbe. Toata lumea are dreptul la libera exprimare.
    De curand a fost un politician care a blocat niste persoane pe facebook pentru ca nu-i convenea ce spun. Ce crezi, politicianul a fost sanctionat pentru ingradirea dreptului la libera exprimare.
    Pentru ce sa duca nu stiu ce arhiva la autoritati? Asta se numeste razbunare si daca zice ca e aleasa lui Dumnezeu atunci nu se potriveste decloc cu ceea ce ea insasi propovaduieste pe blog. Altfel nu-s decat vorbe goale.
    Cat despre tine, pari mai rau/rea decat cei ale caror vorbe nu-ti plac.

    RăspundețiȘtergere
  20. 02.14 macar de ti-ar arata tie adevarul despre tine insati. Esti in mare inselare.

    RăspundețiȘtergere
  21. 13:20, ai perfecta dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Hipnotiq Hipno-LASA NU-TI FIE MILA DE SEMENI TI-AM MAI SPUS-O- NU AI MORALITATEA SA-I JUDECI PE ALTII pe acest blog fiecare are o parere nicidecum sa-si urasca asa de mult semenii ca dumneata--UNDE TE-AI FORMAT CA OM ?CE-AI FACUT IN VIATA SA POTI SCHIMBA SI IN VIATA PERSONALA?

    RăspundețiȘtergere