marți, 8 mai 2018

CUTREMURE ÎN LANŢ !



                                Noapte de 7 -8 mai 2018,ora 1,23 !

                                     Dragii mei,

Tot in aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                       Image result for seismograf


                          .

Iar ceea ce auzeam ,vedeam si scris in aer,in noapte,vedeam scris asa :

                          "Cutremure în lanţ ."
                        


   Asadar dragilor,vom auzi din nou de un lanţ de Cutremure care se vor produce.
Unde anume sau cand ,nu mi s-a descoperit.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne apere si sa ne ocroteasca de toate necazurile si de toata suferinţa.   Amin!

                                  Cu dragoste,Maria.                

                  

22 de comentarii:

  1. Dar despre partidul tau nimic, nimic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Havaiul erupe continuu

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar !
    Incep iar cutremurele din Galati ... Se rupe pamantul in tot judetul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne apere Dumnezeu si Maicuta Domnului si pe noi si pe totii fii sai.
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anul 2018 este cea mai mare recolta de suflete care a existat vreodata in istoria omenirii,,Dumnezeu isi va manifesta puterea dumnezeiasca prin apostolii sai ucenici cu vindecari,semne,minuni,miracole ,scoateri de demoni si invieri din morti,acesta este un timp scurt de recolta prin care vor fi imputerniciti acesti apostoli prin darurile duhului sfant.Voi veni pe scenă in mijlocul multimilor și milioane se vor pocăi și vor fi mântuiți. Căile mele nu sunt căile voastre,voi separa graul de neghina in bisericile mele spune Domnul Dumnezeu.Acele Biserici care nu vor sta cu Israel, ii voi elimina și un blestem va fi asupra lor.Voi începe să mișc o generație pierdută de copii și tineri. Adevărul va acoperi întregul Pământ, atunci va veni sfârșitul. Eu, Domnul, voi apărea printre națiunile islamice. Nu l-am uitat pe Ismael.
    Milioane vor veni la DOMNUL care vor face neamurile sa se mire.Lumina și întunericul se vor ciocni, ceea ce va fi resimțit în univers și semnele mari din univers vor uimi pe mulți.
    Îndepărtarea neghinei din grâu trebuie să se întâmple înainte de aducerea recoltei și va începe anul acesta. Timpul de recoltare se apropie rapid, dar mai întâi trebuie să fie îndepărtate neghina. Acest lucru va implica judecata asupra bisericii călduroase în care au luat neghină. Biserica va fi curățată de tot aluatul.
    În acest an va începe să apară adevăratul minister apostolic, aceștia sunt constructorii de stăpâni care văd imaginea de ansamblu și vor avea ungerea de a întocmi planul lui Dumnezeu pentru aceste vremuri de sfârșit.Acum vom începe să vedem apariția adevăraților apostoli ca parte a acestui sezon de timp.Acești apostoli vor aduce o înțelegere mai clară a scopurilor lui Dumnezeu pentru mireasă, în legătură cu scopurile nesfârșite ale lui Dumnezeu.Ei vor putea să stabilească în mod clar planul pentru această biserică de sfarsit de timp.Acești apostoli, alături de profeți, vor începe să se deplaseze în puterile veacului viitor și îi vor instrui pe alții să se miște în același fel.Trebuie să căutăm să fim legați de agendele lui Dumnezeu, nu de ale noastre. Trebuie să căutăm în primul rând Împărăția lui Dumnezeu. Pentru a face acest lucru avem nevoie de înțelegere, de vizibilitate și de înțelepciune.
    Această biserică din timpul sfârșitului va fi cu adevărat trupul lui Hristos în demonstrație, aducând adevărul vieții și dragostea lui Dumnezeu într-o lume confuză și înfricoșătoare.
    2018: Un sezon de începuturi, înțelepciune și speranță. Vor fi miracole, miracole de odihnă, miracole de aprovizionare și miracole de schimbare pentru ca voi să vă transformați.
    Minunile care nu au fost văzute vor urma pe toți cei care au încredere și cred în Mine. Vei intra în (la cel pe care te-am făcut să fii).Iar ei, plecând, au propovăduit pretutindeni şi Domnul lucra cu ei şi întărea cuvântul, prin semnele care urmau.Marcu 16:20 Amin.

    RăspundețiȘtergere
  6. MINUNILE vor fi descoperite in Romania Duhului Sfant in acest sezon de primavara-vara. In timp ce Dumnezeu întărea* mărturia lor cu** semne, puteri şi felurite minuni şi cu darurile Duhului Sfânt, împărţite† dupㆆ voia Sa! Semnele vor fi văzute!
    "Și Dumnezeu mărturisește cu semne și minuni, cu miracole și cu daruri ale Duhului Sfânt, după voia Lui?" ( Evrei 2: 4) .
    Semnele vor dezvălui și confirma lucrurile pe care Dumnezeu le va face în acest sezon.
    2 . minuni
    ... sunt minunile lui Dumnezeu, multe dintre care vom fi martorii în acest an 2018. Miracolele sunt ideea lui Dumnezeu.2018 ESTE ANUL LUMINII,SI AL DUHULUI SFANT.

    RăspundețiȘtergere
  7. Trump este asteptat astăzi sa declare oficial retragerea acordului nuclear cu Iranul .
    Si Iranul a amenintat de nenumărate ori SUA cu războiul daca se vor retrage din acest acord..si uite asa suntem mai aproape cu un pas de război nuclear.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pregatiti-va pentru a doua venire a lui Hristos in Aprilie 2020.Atunci va fi si inceputul razboiului mondial nuclear.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista date exacte ! Asadar,nu cred in astfel de date !

      Ștergere
    2. Rapirea bisericii la cer va avea loc in anul 2020,primavara luna Aprilie,credeti doamna Maria fiindca este adevarul lui IIsus el a confirmat asta,de ce nu credeti pe Iisus? stiu ca se spune ca nu stie nimeni ziua sau data venirii sale dar se stie precis,Dumnezeu confima aceasta doar catorva persoane.Si el stie cine sunt acele persoane ,numai el stie..deci pregatiti-va venirea lui Hristos este foarte aproape..

      Ștergere
    3. Imediat dupa izbucnirea razboiului nuclear va avea loc rapirea miresei si a bisericii la cer..credeti si nu va indoiti de adevarul lui Dumnezeu..

      Ștergere
    4. Dar nu credeti ca vin si acei sfinti apostoli cu semne si minuni in Romania? Aparitia lor este foarte aproape,pentru ca pregatim acest lucru,vom declansa venirea lui Iisus cu minuni mari,vindecari,semne,miracole si mai mult invieri din morti asa precum a fost si la prima venire a lui Iisus,astfel se va intampla si la a doua venire cu putin timp inainte..pregatiti-va ca ve-ti vedea minuni,in scurt timp.Confirm ca venirea lui Iisus este in 2020 fara indoiala se va intampla,dupa care vor urma ani de groaza pentru lume,apocalipsa cum o stiti.

      Ștergere
    5. Anonim 8 mai 2018, 22:06

      Nu mireasa va fi rapita, ci socrul mic !!!

      Ștergere
    6. Buna asta cu socrul mic!!!...Eu cred si nu ma indoiesc,ca mireasa fuge cu darul!Caci este scris:si mana grebla se facu, no?In vremea aceea!Hai cu Doamne ajuta !

      Ștergere

    7. Aha,deci Isus vine si incepe si razboiul.Deci primim 2in1.Dar totusi ,de ce vine daca tot nu face nimic bun? Si cum sa ne pregatim?Si-acum sa nu-mi raspundeti :prin rugaciune!Au fost si sunt destui care se roaga si...?Tot in apocalipsa nimerim!
      Sau au inceput deja chiar apostolii sa comenteze aici, pe blog,de primim asa date exacte!?

      Ștergere
    8. Rapirea bisericii la cer inseamna disparitia religiilor pe Terra,ca urmare a dezvaluirilor de netagaduit care vor fi facute de creatorii omului pe Pamint(niste oameni si ei)

      Ștergere
    9. 00:37, de acord cu tine legat de disparitia religiilor de pe Terra (este important sa dispara, caci altfel nu iesim din inchisoarea mentala in care ne-au aruncat)... dar aceste religii sunt creatia unor rase extraterestre (nicidecum oameni), care si-au spus Dumnezeu/zei, prostind umanitatea.
      Ceea ce omul crede ca este Dumnezeu este de fapt o rasa extraterestra care nu putem spune ca ne vrea binele ci mai degraba prefera sa ne tina incuiati intr-un sistem care a adus si aduce inrobire, pozand intr-o bunatate falsa. Este un adevar greu de digerat de multi.

      Ștergere
  9. Exact anonim 00:37. Apocalipsa=revelatie!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutemur peste 6 alaltaeri in Afganistan

    RăspundețiȘtergere