duminică, 13 mai 2018

O EXPLOZIE PUTERNICA LA SUD -EST !


                                               12  Mai 2018, ora 23,45 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor in spatele meu,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud - Est o Explozie uriasa din care iesea mult fum negru si dens; valuri de fum ieseau in urma acelei Explozii uriase.
În faţa acestei Explozii uriase,la mica distanta mai are loc inca o Explozie puternica,dar mai mica decat prima.
Vedeam mult fum negru,valuri de fum care a facut ca un zid de la pămant la CER.

Related image.

Prieteni dragi, ce va exploda atat de puternic, eu nu stiu.
Dar va fi tragic !
Asemenea Explozie, numai prin filme am vazut.

Image result for EXPLOZII.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa apere pe toti cei care vor fi aproape de Explozie,sau Doamne fereste in mijlocul Exploziei.
                                  Cu dragoste,Maria.
                              

55 de comentarii:

  1. A fost ceva atentat iar pe strazile Parisului,cu un cutitar; care a atacat niste oameni,dar a fost executat de politisti!Nu se mai satura teroristii astia de atentate!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mare,la Constanta cred

    RăspundețiȘtergere
  3. Iohanis acum pe antena3;'Este iportant iesirea acestor oameni in strada pentru a trage guvernu..'.Daca asta nu e instigare a tineretului fara experienta,ne crede pe toti elevii si prostii lu aflat in campanie electorala???Mie mi se pare a vorbe de demagog si il cred pe Banciu cind acum citeva zile a spus;'Iohanis nu a facut nimic pentru Romania.el numai a profitat de Romania'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria Ghiorghou de ce nu cenzurezi aceste mesaje legate de Iohanis? De ce esti partitoare? Ai zis ca cenzurezi toate mesajele care jignesc pe oricine. Nu esti corecta. Cand e vorba de presedinte e voie sa jignim? Daca mai dai voie la jignirea presedintelui am sa fac sesizare la autoritati cu ceea ce se intampla pe acest blog si despre felul in care chiar dumneata il jignesti si indemni lumea sa-l urasca pentru ca simpatizezi PSD.

      Ștergere
    2. Despre acest asa zis presedinte a Romaniei se vorbeste la toate posturile de televiziune cat este de anti Romania. Asa ca sorosistule ciocu mic cu iohanis al tau!!!

      Ștergere
    3. 22.25 creier de antena 3 n-ai dreptul sa vorbesti ca tu nu gandesti, tu votezi.

      Ștergere
    4. 22:25, ai un vocabular limitat. Esti mereu in raboi, inclusiv cu tine. Crestina in niciun caz.

      Ștergere
    5. 00:11 si 07:03, dar ce aveti? Va doare adevarul? Omul acesta Iohannis, este vizibil ce face... deja este observabil, oricine isi da seama ce urmareste. Nu ne place atitudinea lui fata de romani si Romania.

      Ștergere
  4. 10:32Johanis este nascut pe....13!Feriti-va de oamenii nascuti pe:2;4(Basescu);6;11;13;22;23;29!Pe pamant sunt acum jumatate din oameni buni,jumatate rai-fii luminii si fii intunericului.Domnul a semanat in holda Sa samanta buna dar a venit "noaptea dusmanul Sau si a semanat neghina printre grau!Totusi lupta pt mantuire e permisa tuturor,important e sa ne schimbam din oameni rai si nedrepti in oameni buni si drepti!Doamne ajuta!
    _

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Pamant acum nu cred ca sunt nici 5% oameni buni cu adevarat ai Lui Hristos,poate pana-n 1 maxim 2%!

      Ștergere
    2. Anonim 14.05 eu vă contrazic! Soțul meu a fost născut pe 13 şica fost un drept,cu suflet mare si iubitor de oameni! Dumnezeu bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!Eu sănt născută pe 23 şi nu cred că am făcut rău cuiva sau să fi dorit rău ,nici duşmanilor mei.Maria H

      Ștergere
    3. Cand e vorba de presedinte e voie sa jignim?

      Ștergere
    4. 17:39, se pare ca da!!

      Ștergere
    5. Ce va uimiti?? Urmariti cu atentie comentariile si veti observa ca tot ce vine din partea sustinatorilor Psd Alde este ok iar ce vine dinspre cei care fac parte din categoria celor peste 6 milioane de votanti Iohannis este de rau.

      Ștergere
    6. Uite ce a facut iohanis din Romania de cand este presedinte !!!

      Ștergere
    7. 16:38Taina sufletelor e mare
      De unde vin si cine sunt se va afla in curand.Cei ce nu slujesc lui Dumnezeu cu ardoare ci stau pe turta lor in viata nici rau facand dar nici slujind lui
      Dumnezeu cu tot sufletul nu pot fi decat niste simplii muritori.Slujitorii lui Dumnezeu isi pun sufletul pt Dumnezeu ca ingerii luptand cu fortele intunericului cu mult curaj .Avem ca exemplu sintii din trecut si sf.inchisorilor care au marturisit pe Hristos cu pretul vietii.Majoritatea oamenilor au o credinta formala neimplicandu-se in aceasta lupta si mai mult neaga puterea lucratoare a duhului Sfant.De aceea putini sunt cei ce slujesc cu adevarat pe Dumnezeu si sunt luminati de Duhul Sfant.Nu mai e mult si luminile se vor stinge si aceasta e sf.veacurilor.Cei cu lumina putina o vor pierde iar cei cu lumina mai multa vor primi si mai multa(pilda talantilor).Asa ca trebuie sa lucram intens in holda lui Dumnezeu ca
      sa ne mantuim.Cum?Prin rugaciuni si fapte bune facandu-ne fii ai luminii ca sfintii caci e scris de nu ne curatim si indreptam nu vom intra in Imparatia Lui Dumnezeu.Fie ca tot mai multi sa trezeasca si sa se lumineze!Amin!

      Ștergere
    8. Ce-a facut Dragnea pentru voi? V-a cumparat sufletele? V-a pacalit pe toti si inca va mai pacaleste profitand de naivitatea ca sa nu zic prostia unora dintre voi. Ati ajuns sa sustineti si sa promovati hotia si analfabetismul in Romania, asta ati ajuns si totul pentru 2 lei la pensie si la salariu. Osa va bata Dumnezeu ca distrugeti viitorul tarii sustinand pe cei ce distrug si ce-a mai ramas valoare in tara asta. Lumea pleaca din cauza voastra, de scarba! Cu totii faceti parte din fratia raului.

      Ștergere
    9. 22:27 a incercat sa-ti deschida tie ochii!

      Ștergere
    10. Iohanul a facut ZERO de cand e pe fotoliu. Imi pare rau dar nu se poate alege nimic din activitate... ZERO.

      Ștergere
    11. 12.32 pai mai bine asa decat sa duca la pierzanie economia si tara ca PSD si sa ne faca de ras ca Dancila.

      Ștergere
    12. 18:48, pai pentru ce este platit atunci?
      Dancila nu ne-a facut de ris, asa iti place tie sa interpretezi. Din contra vei vedea un rezultat bun al contributiei dumneaei, nu te grabi.

      Ștergere
    13. 23.56 de obicei cand spui asemenea prostii mari iti folosesti creierul? Nu cred! Tu nu poti vedea nici ceea ce este evident pentru toata lumea! Mi-e mila de tine, asta e din cauza ca te-ai uitat prea mult la antena 3!

      Ștergere
    14. 09:18, degeaba te straduiesti. Replicile tale fara rost nu-i curata imaginea lui Iohannis. El bine nu a facut, insa la bagat betze in roate se pricepe. Nimic nu se alege dupa mandatul lui, chiar nu avem ce alege bun. Poate totusi isi revine si alege sa se mai gandeasca si la romani si la tara asta nu numai la straini, caci salariul de presedinte ii este platit din bugetul tarii, din munca romanilor.

      Ștergere
  5. Romania,nu noul lsrael cel din romani ,ci din evreii ce ne conduc din parlament. Acum vor vení de frica íranienilor,ca s-au pus la adapost avand cetatenie romana,dupa cat ne-au supt si batjocorit pentru interesele lor íntunecate. Si noi íi primim si íi ocrotim pe cei mai mari dusmani ai crestinilor ortodoxi,ca a lor a fost ínventia si cu islamismul si acum si-o iau pe coaja si fug ca íepurii de pe pamantul furat arabiilor cu pretul milioanelor de morti din vremea instaurarii comunismului si la noi. Pe cine nu-l lasi sa moara de foame,nu te lasa sa traiesti. Sa le deie iranienii rachete ín freza pana le-oi zace io-ho,cum n-o avut mila de noi si de lisus mai ales,níci io nu mai am mila de ei,dupa fapta si rasplata. Serb llie-sorinel,ca si neamul meu o tras-o cu varf si índesat dupa ei,linie si de la la capat,pai pana cand? Maríoara,cer iertare,da' nu pot hi bun ca tine,asta-s io!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma suflete drag mie,aia 5 la o suta suntem ortodocsii,precum dihorii,ni sa pare ca mnirosam mai bine decat semenii nostii,ma. V-as zace io mai mullte,da' traba sa marg la sfanta biserica sa facem ruga pentru ploaie,ca nu s-or ruga altii pentru noi. Hristos a lnviat. Tot ilie.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  7. a fost explozie in vestul Romaniei la o fabrica de radiatoare -cu mult fum

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai si dna Firea e nascuta tot pe 13, dar banuiesc ca de ea nu trebuie sa ne ferim ca este de la partidul care ne a adus atata bunastare. Doamne, poate ii vezi si le luminezi mintea bolnava!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:03, nu-i relevant. Am cunoscuti care sunt nascuti pe unele zile specificate de un anonim mai sus, chiar si pe 13 si sunt oameni de treaba, cinstiti si de mult ajutor. Rautatea vine din lipsa ANIMEI, indiferent pe ce data esti nascut. Nu are nici o importanta ziua de nastere. Demonii sunt fara ANIMA, reci, dispretuitori si rauvoitori. Sunt usor de recunoscut daca ii privesti drept in ochi, avand o privire rece fara pic de caldura. Ii gasim marsaluind printre oameni, facand rau de placere fara vreo mustrare de constiinta.

      Ștergere
  9. Clar si la vedere iohanis a facut si face rasmerita in tara, n-a lasat guvernul sa lucreze. Ce presedinte este asta? a cui interese le face?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.30 Ba guvernul a lucrat din plin. Veorica ne-a facut de ras si la Vatican. Probabil ca Papa se intreaba si acum cum de un popor cu inaintasi asa de bravi se lasa condusi de o semianalfabeta care nu intelege nimic din ce i se spune pe unde se duce. Vai de noi ce-am ajuns!Doamna care se declara mandra de Viorica Dancila unde este? Iata cu cine te mandresti! Cu o semianalfabeta!

      Ștergere
    2. 00:18, deocamdata cred ca a facut o imagine foarte buna acestei tari. Nicidecum ce ai scris tu din dorinta de a o defaima pe dna premier dar Dumnezeu nu doarme, toata rautatea ta va veni asupra ta. Caci Dumnezeu este drept si minciunile tale te vor acuza in fata lui Dumnezeu. Teme-te de Judecata Dumnezeiasca caci vei primi de la EL numai ceea ce meriti.

      Ștergere
    3. 15:29 premierul inca nu a aflat ca e premier, debiteaza zilnic numai prostii ca si tine. De fapt, pe tine te reprezinta perfect Dancila! Prostia crasa in persoana! Cat despre imaginea buna, uita-te la declaratiile statelor pe unde a fost si vezi ce fel de „imagina buna” ne-a facut? Ma intreb pana unde poate merge prostia la oameni ca tine?

      Ștergere
    4. 15.29 se vede cat de mult iubesti minciuna daca denaturezi adevarul pe care il vede toata lumea! Dumnezeu sa-ti vindece prostia din cap!

      Ștergere
    5. 09:21 (9:22), vad ca te deranjeaza activitatea premierului. Mai, sa sti ca nu este rau ce a facut pana acum. Chiar deloc. Se implica si bine face, chiar de ii este ciuda lui Iohannis care pierde teren pe zi ce trece.
      Vezi tu...cel care denatureaza adevarul esti chiar tu, si sti prea bine acest lucru. Insa trebuie sa intelegi ca pnl este prea slab iar Iohannis nu este potrivit pentru functia pe care o ocupa, s-a dovedit de nenumarate ori acest fapt, nu-i un secret. Poate ar trebui sa se simta si sa demisioneze.

      Ștergere
  10. Mai nainte la evrei,acum la papa,papai-iar coada de dqpac ímpielitat.pe cand la preafericitul,preapriceputul,preafacutul ortodox scolit pe banii nostrii la basel cu celalalt de joaca la hermanstadt ,preanehalitul,preasaracul cu duhul lumií viitoare, am uitat sa-i spun la primul preapalitorul ín capete neplecate,preapidosnicul masonilor,cu toata gasca de la creta,cam la fel ca-n l923,dati dragului de draq ,pestele pute de la cap,noi íi urmam ,ca-n trei turme de míei cu trei cíobanei, íntrebarea este daca íi vine randul celui ardelean,pardon,sasesc,merkelesc,sa moara de cíuda mosadul,cia si kgbeu la un loc. Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  11. 2,04 si oo,18 Gurile rele vorbesc ca Merkel ar fi fica biologica a lui Hitler obtinuta prin insamintare artificiala ulterioara razboiului,deci planificata anterior de Hitler, a unei sore a Evei Braun?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai in oct.1953 existau insamintare artificiala?...iar hitler a murit in 1945, Au luat seminte de la mort?

      Ștergere
  12. 22,30 asa cred si eu ca se joaca cu focul Alogenul,fie si numai din lipsa de idei dar si din cauza altor idei din copilaria nazistilor strecurate in subconstientul sau chiar fara sa-si dea seama Intrat fiind in campanie electorala reactioneaza impulsiv si atunci scoate aceste idei necontrolate din lipsa de idei si de alte reactii.
    Toti avem din copilarie imprimate in subconstient comportamente si idei ale parintilor,dar la el e periculos pentru ca e sef de stat si se comporta, inconstient sper dar la fel de periculos,ca un urmas de nazisti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.27 mai alogen esti tu decat Iohanis. Barem Iohanis nu ne face de rasin afara in timp ce Dancila a ta, nu e ocazie sa n-o dea cu bata in balta. Mai bine alogeni ca Iohanis decat patrihoti ca tine.

      Ștergere
    2. 12:37 as zice sa te mai gandesti la ce ai scris. Iohannis nu ne face de ris? Mai gandeste-te. Un presedinte de stat trebuie sa fie altfel. Nu se implica, pentru ca nu-i pasa de aceasta tara, crezi ca nu se observa? El este activ doar la ordinele pe care le primeste din afara, in rest pauza... iar ordinele acelea nu sunt in favoarea tarii noastre. Un presedinte de stat trebuie sa fie pe picioarele lui si independent de ordine straine. Insa el este un fel de obedient a lui Merkel si a Bruxellesului, nu face nimic altceva decat sa isi accepte rolul de aservit al acestora din afara.

      Ștergere
  13. De aceia au fost regii Romaniei conducatori de mare valoare,fiindca aveau o educatie aleasa si proveneau din familii alese educatie din familii princiare germane cu posibilitati financiare dar si ei educati la vremea lor.
    Abdicarea de la aceste valori a dat ulterior in Germania oameni ca nazistii lui Hitler.
    Romanii au votat pe neamt cu gindul la acesti nemti de mare valoare dar, vorba lui Banciu fara sa stie mai nimic, nici macar sa-i scrie numele corect .?
    Ori neamtul votat de romani, provine dintr-o familie modesta si are ca toata lumea imprimate in subconstient comportamente si reacti ale altui tip de inaintasi iesiti direct din perioada nazista-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. A explodat un un munte cu un mare vulcan foate mare in ASIA de sud-est, parca in Filipine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. 12,37 nu e' Dancila mea' pentru ca l-am criticat cind a numit-oin 2 ore spuneam ca vrea sa distruga 1]Psd-ul[cu care nu am votat niciodata]si 2]tara si al 3-lea nu-mi mai amintesc,dar i-mi amintesc prostiile Alogenului pe care-l cunoscinainte de a fi primar.Banciu spunea ca a numit-o'in doi timpi si trei miscari pentru ca voia sa plece in concediusi avea dreptate e iresponsabilitate,trebuia sa astepte 3 zile pentru reactia opiniei publice si a serviciilor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba e a ta ca tu sustii PSD si clica lor de infractori care distrug tara. Lasa-l pe alogen, eu inteleg ca tu si psdeul tau aveti nevoie de un dusman pe care sa dati vina dar Iohani se remarca mai mult prin inactivitate decat prin altceva. Asa ca dusmanul tau inchipuit chiar nu exista.

      Ștergere
    2. 09:24, Iohannis se remarca prin activitatea de a baga bete in roate guvernului (si tarii, implicit). Face mult rau prin aceasta atitudine a sa, omul asta nu iubeste nici Romania si nici pe romani. Insa Dumnezeu nu doarme, sa nu uite ca Bruxelles-ul nu-l poate scapa de judecata lui Dumnezeu.

      Ștergere
  16. Alogenul ne face de ris afara cind a numit-o pe Dancila iar mai patrihot decit el cu casele lui nu vei gasii

    RăspundețiȘtergere
  17. 19,36 la tine e invers ,tu o faci de ris

    RăspundețiȘtergere
  18. 19,36 Unii oameni CRED ceea ce SPUN si SPUN ceea ce CRED,ceea ce nu e cazul vostru,Mai invata-ti si voi...cel putin GRAMATICA,despre cratima...SA TRAITI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:54, tu chiar nu vezi cratima( s-a folosit punctul)? Te faci de ras pentru ca dai lectii proaste.
      Deci: "invatati" este verb si NU are cratima!!
      Asa se intampla cand te dai destept, dar prostia iti iese in frunte.

      Ștergere
  19. Punctu-i punct si nu-i cratima ,cum nici tu nu ai cei 7 ani de acasa cind vorbesti cu' ma.ta'.SA TRAITI.

    RăspundețiȘtergere
  20. oo,31 Nu ar fi luat siminta de la mort.Ar fi doua variante; au luat seminta de la Hitler inainte si au congelat-o nazistii faceau astfel de cercetari,sau direct de la Hitler care din dosarele desecretizate confirma declaratia unui roman din Bistrita fost aghiotant care spune ca Hitler a fugit cu bani si militari tineri necasatoriti in Argentina si apoi in Africa de Sud pe motiv ca acolo se vorbea o limba de influenta germanica.
    Dar e doar o teorie a conspiratiei care poate fi confirmata sau infirmata prin o analiza ADN care nu poate fi facuta fara acceptul doamnei Merkel, care in cazul confirmarii ar fi evreica dupa mama sa presupusa sora cu Eva Braun, sotia lui Hitler care s-a confirmat prin analiza ADN ca era la origine evreica pe linie materna, trecuta la catolicism.

    RăspundețiȘtergere
  21. Analiza ADN a presupusului craniu a lui Hitler de la rusi s-a dovedit a fi craniul unei femei,de aceia Hitler a fost cautat zeci de ani,iar in prezent i se cauta ramasitele dar fara nici un rezultat iar declaratia celui din Bistrita au aparut prea tirziu pentru a mai fi putut ajuta ,de frica comunistilor dar ea devine singura explicatie

    RăspundețiȘtergere
  22. la ce ar folosi sa se gaseasca ramasitele lui hitler! umanitatea stie ca hitler,nero si stalin au fostau fost reprezentantii satanei-am scris numele cu litere mici pt ca nu merita slaviti

    RăspundețiȘtergere