duminică, 20 mai 2018

ROMÂNIA ÎN MÂINILE DUHULUI SFANT ! ROMÂNIA ÎN ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU !



           
                                                  Image result for tricolorul romaniei.

                                     19  Mai 2018,ora 6,12 dimineata !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu, ca la un şoc electric.
Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare, cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant care, coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari. Arata de parcă aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor; era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doarcu o singura STEA MARE si stralucitoare acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

                               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

                      "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."

Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU pulsa marindu-si razele-i albe cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
               
                    "R O M Â N I A !"

Prieteni dragi, am scris adeseori despre ROMANIA DUHULUI SFANT; despre ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM.
Luna viitoare (inca nu am o dată precisă) voi lansa la BUCURESTI doua Carti ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Acestea sunt:

                 ROMANIA Viitorul al Doilea Nou Ierusalim,precum si - Viaţa Extraterestră !

 

În aceste doua volume ,cum de altfel si-n primul volum,veti gasi dragii mei numai ADEVARUL imaculat si neintinat al DUHULUI CELUI PREA SFANT.
Atunci cand voi avea date concrete de la EDITURA KITCOM cu privire la aceasta LANSARE,va voi anunta cu mare drag .
Sa nu ne temem de nimic dragilor ! Sa nu ne temem de mult anuntatul CUTREMUR mare in ROMANIA,sa nu ne temem de Catastrofe, ci sa avem grija ca sa nu-L mâniem pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI cu al nostru comportament,sau cu lipsa Credintei ,cu lipsa faptelor bune si a si a iubirii faţă de Aproapele nostru.
Toate celelalte lucruri bune ni se vor adauga noua ,de PREA SFANTA TREIME si de MAICA LUMINII,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.
  MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                           

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.

Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

   

CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,
                                   Maria Ghiorghiu.
                 .
.

                      

7 comentarii:

  1. Important de ştiut e că atunci când te aştepți ca viitorul să fie superlativ dar de fapt omenirea e căzută în păcate ar fi ceva aberant. Deci până oamenii nu se vor îndrepta către Dumnezeu şi cu faptele nu numai cu vorba... nu va "curge lape si miere" si nimeni nu ne va apăra pt prostia noastră
    Una din marile greşeli e să credem că Dumnezeu va face ceva ce stă deja în puterea noastră..

    Din nefericire majoritatea unora care se supraapreciază nu pricep că cea mai mai gravă FORMĂ a păcatului nu este când faci rău ştiind că faci rău. *Ci atunci când faci mai mult rău dar crezi că faci bine... deşi FALS motivat fiind acela" va lupta ca un nebun cu toată puterea chiar cu dispreț contra tuturor pt MOTIVAREA păcatelor şi rătacirilor sale!!
    Adevărul Duhului Sfânt este etern şi nu se schimbă cu nimic față de ce a zis Hristos acum 2000 de ani.. de aceea înainte de a încerca să învățăm ceva ceea ce noi nici nu cunoştem mai bine am studia să nu cădem în aberații

    RăspundețiȘtergere
  2. sa nu ne imbatam cu apa rece-MANTUIREA SI ROMANIA NOULUI IERUSALIM vor fi greu de obtinut-nu toti crestinii vor trece ca gasca pe apa-asa ca este imposibil sa nu ne gandim ca avem copii ,unii si nepoti care nu vor prinde vremuri frumoase

    RăspundețiȘtergere
  3. este adevărat că Dumnezeu ne-ar vrea pe toţi curaţiţi și înțelepţiţi dar este la fel de adevărat că poate realiza aceasta și poate rupe bariera păcatelor și iertarea și luminarea multora prin lupta sau rugaciunea puternică a unui singur om saupoate 2! Așa că lupta trebuie să fie în ograda noastră fără a mai avea așteptări de la ceilalţi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune ca s-a dat un Termen de Gratie pentru a-si putea
      fiecare sa-si faca acea "curatenie interioara" si ca acel termen se apropie de sfarsit in acest an...
      Doamne ajuta-ne si ne fereste de tot ce-i rau!

      Ștergere
  4. Doamna Maria tricolorul acela impletit nu are vreo legatura cu venirea lui Iisus ca ati mai scris ceva asemanator in iarna

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria nu vreau sa va supar, am vazut un documentar despre extraterestri si era vb de un barbat rapit,gasit aapoi dupa cativa km dupa 5. Zile, cand si,a facut rmn mult mai tarziu...avaaea implantat un cip in cap de care barbatul nu ar fi aflat daca nu facea rmn-ul

    RăspundețiȘtergere
  6. 21 mai 21:35-este vorba de reptilieni care fac experiente genetice pe pamanteni si-i umilesc-de fapt nimeni nu stie exact care extraterestri sunt buni si vor binele umanitatii-exemplu clar este si cu d-na MARIA

    RăspundețiȘtergere