marți, 22 mai 2018

CARTILE LIVE SUB LUMINA TIPARULUI ! ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM SI VIATA EXTRATERESTRĂ !


                                Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,


Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

P.S.
Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !
George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.


P.S.
                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.

64 de comentarii:

  1. Doamna Maria abia astept s-a le cumpar.
    Va doresc din tot sufletul si din toata inima s-a va ajute Bu ul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aduceti cat mai multa lumina de la Duhul Cel Prea Sfant si s-a mergeti mai departe. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt bune la câte wc-uri în fundul curții aveți prin sărăcia aia de țară vă puteți șterge la dos cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off (😂), cata dreptate ai an.18:55!!!!

      Ștergere
    2. 18:55, dar esti chiar batjocoritor. Ai obrazul grosolan, din nastere ti se trage? Si tie 22:14?

      Ștergere
    3. 18:55Nu"saracia aia de tara"ci..."saracia aia de suflet pe care il ai" e de discutat!

      Ștergere
    4. Ai căstigat ceva dacă,ai batjocorit? Frumoasă educație ai!Să-ți fie ruşine!!!! Maria H

      Ștergere
    5. Sa-ti die rusine, an.16:38!

      Ștergere
  3. De ce nu la IASI,sa fie lansarea cartilor,la CATEDRALA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa, prietene.
      Nu e ciudat ca la cate afaceri are BOR, nu a gasit o tipografie disponibila?

      Ștergere
  4. O armă letală împotriva bacteriilor rezistente la antibiotice: IMUNOINSTANT - Ing. CONSTANTIN CHIURCIU - director general Romvac



    "Deşi s-au investit sume enorme pentru cercetarea şi obţinerea de antibiotice sintetice tot mai puternice, cu acţiune polivalentă, tot natura a biruit!"

    Pentru majoritatea cititorilor noştri ROMVAC este, cu siguranţă, un nume necunoscut. Una dintre lacunele care ne costă... viaţă! În spatele lui se ascunde un grup de cercetători ro­mâni de excepţie, biologi, chimişti şi medici vete­rinari, ale căror produse sunt mai cunoscute în străi­nătate decât la noi. Dar minunea e şi mai mare: în paralel cu inte­resul pen­tru ani­male, "extratereştrii de la ROM­VAC" au creat un set de pro­du­se umane, ce dis­trug bac­teriile rezis­tente la antibiotice, temuţii Klebsiella, E-Coli, Aureus... În si­tuaţia ca­tastro­fală a cercetării ştiinţifice româ­neşti, succesele obţinute la ROMVAC sunt, cu ade­vărat, ste­lare! Ce urmează nu este o simplă poveste, ci o reali­tate contabilizată în mii de vindecări.

    Export de vârf, în 14 ţări

    - Având în vedere rezultatele de excepţie de la ROMVAC, vă rog să le prezentaţi cititorilor noş­tri firma pe care o conduceţi.

    - Până în urmă cu câţiva ani, la ROMVAC fabricam numai medi­ca­mente şi vaccinuri de uz vete­rinar. Dar cum efectivele de ani­male din România au scăzut con­tinuu, iar nevoia te învaţă, nu puteam să stăm cu mâinile-n sân. Aşa că am încercat să ne re­lansăm activitatea prin extin­de­rea pe piaţa externă, un pas ce s-a dovedit nu doar curajos, ci şi extrem de avantajos. În prezent, exportăm produse în 14 ţări de pe toate continentele, chiar dacă procesul de înregistrare a vacci­nurilor şi a medicamentelor de uz veterinar pe teritoriul acestor ţări este deosebit de scump şi de ane­voios, pentru că legislaţia diferă de la o ţară la alta. Până acum, am reuşit să facem faţă cu brio cerinţelor partenerilor noştri, cărora le-am ofe­rit o gamă variată de produse de uz veterinar, după nevoile şi specificul fiecăruia: unii cresc numai porci şi vite, musulmanii - doar oi şi capre, mulţi au efective imense de păsări, deci avem de lucru din plin!
    Apoi, ne-am extins cercetările spre un domeniu mai larg. În ultimii ani s-a discutat tot mai mult despre conceptul "One health" ("O singură sănă­tate"), ceea ce înseamnă sănătatea solului, a apei, a aerului, a animalelor şi a oamenilor la un loc, toate fiind interdependente. În ultima perioadă, s-au întâlnit tot mai multe zoonoze (boli care se transmit de la animale la om), deci e logic că agentul pato­gen este acelaşi atât pentru animale, cât şi pentru om, iar tratamentul bolii se poate face cu aceeaşi substanţă activă. Noi ştim exact ce agenţi patogeni sunt implicaţi şi am fi putut realiza medicamente de uz uman, numai că legislaţia din România inter­zice ca o întreprindere să producă pe aceeaşi linie tehno­logică şi medicamente de uz veterinar, şi de uz uman, chiar dacă ROMVAC-ul dispune de toate standardele internaţionale de calitate: GMP, ISO 9001, 14001 şi 18001. Pentru că nu puteam depăşi aceas­tă "chichiţă" legislativă, în urmă cu şase ani ne-am îndreptat atenţia spre zona medicinei alter­native şi am început să facem cercetare în domeniul sănătăţii umane, pornind de la o informaţie demult uitată, dar de mare actualitate.

    Ouăle care fac minuni


    - În 1893, savantul german F. Klemperer a ob­servat că găinile infectate cu anumiţi agenţi pato­geni au capacitatea să producă imunoglobuline spe­cializate, pe care le transferă în ouă, pentru a asigura imuni­tatea puilor în faţa bacteriilor cu care păsările-mamă au fost infectate. Descoperirea sa a făcut vâlvă la acea vreme, dar în scurt timp a fost negli­jată, pentru că au apărut serurile hiperimune, ex­trase de la mamifere, cu care s-au salvat multe vieţi în acea perioadă (după ce animalele erau vaccinate, se extrăgeau imunoglobulinele din sânge şi se foloseau în tratamentul oamenilor).

    RăspundețiȘtergere
  5. 2.
    A urmat apoi epoca antibioticelor, iar descope­rirea cercetă­torului german a fost complet uita­tă. Pornind de la consta­tarea lui Klemperer, am reluat aceas­tă impor­tantă temă de cercetare împreună cu o echipă de specialişti a Institutului "Victor Babeş" şi am făcut o serie de ex­perimente în laborator. Ei au recoltat diverse bacterii de la bolnavii internaţi în spital, care aveau rezistenţă la antibiotice, le-au izolat şi ni le-au dat nouă. Noi le-am inactivat şi am produs vac­cinuri cu care am injectat mai multe loturi de găini. După trei vaccinări succesive, am căutat în gălbe­nuşurile ouălor un răspuns imunitar. Surpriza a fost uriaşă: pentru fiecare infecţie bacte­riană tes­tată, am găsit în ouăle găinilor vaccinate imuno­glo­buline specifice, anticorpi care le stopează dez­voltarea. După ce am extras imunoglobulinele din gălbenu­şuri şi le-am condiţionat sub formă de pul­­bere şi soluţii buvabile, le-am dat medicilor de la Spitalul "Victor Babeş", care le-au administrat pacien­ţilor infectaţi, iar aceştia s-au vindecat în scurt timp!

    - Un rezultat de-a dreptul extraterestru, venit parcă de pe o altă planetă, care ar putea revolu­ţiona terapiile antibacteriene actuale!

    - Credeţi-mă, şi noi am fost la fel de entuzias­maţi când ni s-au confirmat rezultatele! Pornind de la acest succes, de atunci am investit sume foarte mari în cercetare, deoarece ne-am dat seama că este un domeniu de mare viitor. Vedeţi, deşi s-au investit sume enorme pentru cercetarea şi obţinerea de anti­biotice sintetice tot mai puternice, cu acţiune poli­va­lentă, tot natura a biruit! Bacteriile s-au adaptat, iar în prezent au dezvoltat rezistenţă chiar şi la anti­bio­ticele de ultimă generaţie. Suntem primii din lume care au folosit bacterii recoltate de la subiecţi umani pentru obţinerea unui astfel de tratament. Tes­tele noastre au arătat că, pe lângă imunoglo­bulina specializată IgY, în gălbenuşul oului de găină pot exista concomitent mai mulţi anticorpi capabili să neutralizeze fel de fel de bacterii şi chiar virusuri! Interesant este faptul că, spre deosebire de mami­fere, care le furnizează fetu­şilor substanţele nece­sare dezvoltării prin interme­diul placentei, găina trebuie să le asigure embrio­nilor absolut toate sub­stanţele necesare creşterii şi dezvoltării indepen­dente în interiorul oului! De altfel, ouăle sunt con­siderate cel mai complex şi complet aliment, pen­tru conţinutul bo­gat în protei­ne, vitamine, mine­rale, aminoacizi, imu­noglobuline etc. - substanţe care au un rol esen­ţial în dez­voltarea viitorului pro­gen (descendent - n. red.).

    Mii de pacienţi trataţi


    - Pornind de la o idee pierdută în timp, aţi rea­lizat o întreagă gamă de produse cu rol antibac­terian. Vă rog să le prezentaţi cititorilor noştri, mulţi dintre ei excedaţi de lupta cu bacteriile.

    - Am dezvoltat gama IMUNOINSTANT, iar numele ales nu este deloc întâmplător. Prin imuno­globulinele Y pe care le conţin, produsele noastre au capacitatea să-i asigure organismului imunitatea la anumite bacterii încă de la prima administrare, spre deosebire de vaccinuri, la care răspunsul imu­nitar apare după 2-3 săptămâni. Marele avantaj al acestor produse este acela că nu au niciun efect se­cundar şi se pot administra la orice vârstă, cu excep­ţia persoanelor care sunt alergice la proteinele din ou. Până la ora actuală, avem câteva mii de pacienţi trataţi cu diferite produse din gama Imu­noinstant, care nu au reclamat efecte secundare, deci sunt foarte bine tolerate.

    RăspundețiȘtergere
  6. 3.
    Imunoinstant G este realizat sub formă de pulbere din ouă de găină imunizate cu un amestec de antigene, şi este destinat persoanelor de orice vârstă (inclusiv copii) care au sistemul imun slăbit de boli cronice, mai ales în cazul expunerii la o si­tua­ţie provocatoare - infecţii cu unul dintre ger­me­nii patogeni pentru care există imunoglobuline Y specifice în compoziţie: Streptococcus pneumo­niae, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Kleb­­siella pneumoniae, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Acinetobacter baumannii, Pseudo­mo­nas aeruginosa, Clostridium difficile, Candida albi­cans.
    Avem şi o variantă mai nouă de Imunoinstant G, realizat tot sub formă de pulbere, care, pe lângă germenii patogeni enumeraţi anterior, mai conţine şi imunoglobuline ce asigură protecţia împotriva infecţiilor cu Helicobacter pylori şi Streptococcus mutans, tot mai des întâlnite în ultima perioadă. Acest produs şi-a dovedit utilitatea în susţinerea imu­nităţii organismului în faţa infecţiilor bacterie­ne, în menţinerea structurii şi a bunei funcţionări a articulaţiilor. De asemenea, ajută la menţinerea ni­velului normal al colesterolului din sânge şi la re­glarea activităţii musculare (inclusiv a muşchiului cardiac).
    Am realizat şi gama Imunoinstant Mono, în care am inclus opt soluţii buvabile monovalente, destinate unui singur germen patogen, iar în prezent putem trata infecţiile cu Escherichia coli, Kleb­siella pneumoniae, Pseudo­mo­nas aeruginosa, Strep­to­coc­cus pneumoniae, Sal­monella enteritidis, Clos­tridium difficile sau Sta­phylococcus aureus. Solu­ţiile sunt eficiente în tra­tarea infecţiilor izolate, deoarece conţin cantitatea maximă de imunoglobu­lină specifică. Însă este ne­voie de un diagnostic de precizie, pentru a şti cu ce bacterie ne luptăm.
    Avem şi un produs plu­rivalent, Imunoin­stant Multiplu, realizat sub formă de soluţie buva­bilă, care poate să neutra­lizeze 18 bacterii, unele cu mai multe tulpini dife­rite! Acest produs este recomandat în infecţiile bac­teriene grave, în care sunt implicaţi mai mulţi ger­meni patogeni, dar şi ca tratament preventiv pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, care se con­fruntă cu fenomenul de imuno­senescenţă (slăbirea sistemului imun).
    Formula Imunoinstant Multiplu este realizată şi sub formă de gel, pentru tratarea locală a plăgilor deschise, infectate cu diverse microorganisme pato­gene. Am tratat fistule postoperatorii vechi, care nu se vindecau de 5, 6 sau chiar de 10 ani! Vă daţi sea­ma ce chinuri pe capul acelor oameni, să aibă de atâta timp plăgi deschise infectate, care supurau în­continuu! Cu Imunoinstant Multiplu Gel, fistulele s-au închis în mai puţin de două săptămâni!
    De asemenea, am realizat şi două produse pentru copii: Imunoinstant Multiplu Junior - soluţie care se administrează sub formă de picături nazale sau se pun pe limbă la copiii mici, pen­tru diverse infecţii bacteriene, şi Imunoinstant Mono - soluţie, destinat infecţiilor digestive cu Rotavirus.

    RăspundețiȘtergere
  7. 4/
    - Aţi reuşit să testaţi toate bacteriile cu­nos­cute?

    - Nu le-am testat chiar pe toate (există mii de bacterii patogene), dar am studiat marea majoritate a microorganismelor implicate în infecţii, şi rezultatele sunt identice. Practic, în acest moment putem aborda orice infecţie bacte­ria­nă. Dacă există vreun pacient infectat cu o bacterie care nu se înca­drează în tulpinile pentru care noi avem antidotul, putem să-i realizăm un tratament personalizat. În cabinetul nostru de terapii comple­mentare putem să recoltăm probe microbiene de la pacienţi. Apoi izolăm agentul patogen, îl inactivăm, realizăm vaccinurile, injectăm găinile, aşteptăm să se ouă, extragem imunoglobulinele specifice şi preparăm un tratament ţintit. La prima vedere pare foarte complicat, dar de fapt e destul de simplu. Numai că întregul proces durează circa două luni!

    Alte "minuni"


    Parodontoză
    - De-a lungul vremii, ni s-au comunicat unele rezultate surprinzătoare, la care nici nu ne aşteptam. Un bătrân a venit la noi să cumpere ouă hiperimune, pentru întărirea imunităţii. Le consuma ca atare, crude, pentru că temperaturile ridicate distrug imu­noglobulinele pe care le conţin. M-a sunat fericit, după vreo săptămână, să-mi spună că nu i se mai mişcă dinţii. I-am transmis imediat informaţia fiului meu, care este medic stomatolog, iar de atunci, le-a recomandat soluţia Imunoinstant Mul­tiplu tuturor pacienţilor cu parodontoză, sub formă de gargară, cu rezultate uimitoare: gingia îşi schim­bă culoarea în câteva ore! De fapt, e logic că produ­sul nostru are efecte benefice în parodontopatii, deoarece dis­truge placa bacteriană patologică de la nivelul gin­giilor.
    Acnee
    Soluţia Imunoinstant Multiplu are efecte foarte bune şi în uzul extern, pentru tratarea acneei de diferite etiologii, inclusiv a acneei juvenile.
    Osteoporoză
    Pornind de la studiul ouălor superimune, am conceput şi alte produse interesante: OvoCalD, un supliment alimentar sub formă de comprimate, care conţine calciu extras din coajă de ouă şi vitamina D3. Coaja de ou conţine calciu sintetizat pe cale naturală de către păsări, ceea ce îi conferă calităţi deosebite şi-i asigură absorbţia integrală, fără peri­col de hipercalcemie sau risc de depunere a cal­ciului în ţesuturile moi. Ovo­CalD este indicat în combaterea decal­cifierii osoase, care apare odată cu înaintarea în vârstă (osteoporoză) şi în recuperarea rapidă după fracturi. Totodată, are rol activ în menţinerea nor­mală a ritmului cardiac, sti­mularea activităţii ner­voase şi musculare, intensificarea osteo­sintezei, tonifierea neuromus­culară şi stimularea fagocitozei.
    Am avut mai multe cazuri rezolvate cu ajutorul acestui produs. O doamnă de 86 de ani a suferit o fractură urâtă, cu deplasare de os. A luat OvoCalD preventiv, iar peste şase săptă­mâni, când i s-a făcut radio­grafia de control, osul era per­fect sudat, încât chiar şi medi­cul s-a minunat cât de frumos s-a vindecat. O altă doamnă, de 93 de ani, care în urma unei că­zături s-a ales cu o fractură de cap femural, s-a vindecat la fel de rapid cu OvoCalD.

    RăspundețiȘtergere
  8. 5.
    Dureri articulare

    O altă invenţie a colectivului nostru de cercetare este ROdia HPC2 - un supliment alimentar reali­zat din membranele cochiliere (pieliţele) extrase din ouă hiperimune şi vitamina C. Componentele natu­rale ale membranei cochiliere (acid hialuronic, co­la­­gen, sulfat de glucozamină şi sulfat de condroi­ti­nă) asigură buna funcţionare a sis­te­mului osteo-articular. Produsul este re­comandat numai persoa­ne­lor adul­te, pentru sănătatea sistemului osteo-ar­ti­cular şi al ligamentelor, precum şi în unele afec­tări funcţionale ale aces­tora (dureri articulare, rigi­ditate etc.). Este foarte bun, îţi ia durerea cu mâna!
    Avem în faza de testare şi omolo­gare un unguent cu imunoglobulină extrasă din ouă hiperimune, foarte eficient în tratarea plăcilor psoriazice, dar şi un spray destinat afecţiunilor respiratorii suprain­fectate cu bacterii.

    Eradicarea infecţiilor spitaliceşti


    - Vreau să ne întoarcem la preparatul Imu­no­instant Multiplu. Ţi­nând cont de acţiunea lui polivalentă, n-ar pu­tea fi util şi ca trata­ment al infecţiilor noso­co­miale, care fac rava­gii prin spi­talele noas­tre? S-a interesat cine­va din Ministerul Sănă­tăţii de acest produs?

    - Imunoinstant Mul­tiplu este 100% natural, are o acţiune plurivalen­tă şi poate neutraliza o întreagă gamă de agenţi patogeni periculoşi. Pu­tem realiza tratamente pentru cele mai frec­vente infecţii din spaţiile spitaliceşti, care pot fi administrate preven­tiv personalului medical şi pacienţilor cu risc cres­cut la astfel de infecţii, mai ales bolnavilor cronici, celor cu răni deschise, cu boli infecţioase sau celor supuşi la intervenţii chi­rur­gicale! O altă variantă ar fi realizarea de produse personalizate, în funcţie de specificul institu­ţiei şi de germenii patogeni desco­periţi, pentru că aceste infec­ţii apar şi se dezvoltă alea­toriu, nu se găsesc aceiaşi germeni în două spitale dife­rite. Putem să recoltăm probe bacteriene şi să producem un Imu­noinstant Multiplu cu acţiune ţintită împotriva bac­teriilor din acel spaţiu. Din păcate, eforturile noastre de a prezenta foru­rilor com­petente din Minis­terul Sănătăţii rezul­tatele obţi­nute cu acest produs n-au avut niciun ecou...

    RăspundețiȘtergere
  9. 6.
    Am par­ticipat şi la numeroase con­ferinţe medi­cale, unde am prezentat studii seri­oase des­pre acţiu­nea ga­mei Imuno­in­stant în infec­ţiile bacteriene. Nu ne-a băgat ni­meni în sea­mă! Tipic româ­nesc, nici n-are sens să co­mentăm! To­tuşi, vreau să fac o precizare, să "bat şaua ca să pri­ceapă iapa", cum se spune în popor! Am un prieten bun (n-am să-i dau numele) al cărui fiu se afla în Clubul Colectiv, în momentul acelei groaz­nice tragedii. Fusese internat într-un spital din Bucu­reşti, alături de multe alte victime, cu arsuri de gradul II şi III pe circa 40% din suprafaţa corpului. Ne ştia produsele, pentru că le folosise. Dându-şi seama la ce riscuri este expus copilul său, a venit la mine şi i-am dat mai multe doze de Imunoinstant Multiplu. Cu toate restricţiile din spital impuse atunci de gra­vitatea situaţiei şi de tot circul mediatic stârnit pe acest subiect, a reuşit să convingă o asis­tentă să-i administreze zilnic fiului său soluţia bu­va­bilă. Sta­rea tânărului s-a stabilizat, n-a fost trans­ferat în străi­nătate şi este astăzi pe lista supravie­ţui­torilor. Cred că mulţi dintre tinerii care au decedat din cauza infecţiilor nosocomiale puteau fi salvaţi... Mare păcat!

    - În ciuda unor mari somităţi care au ridicat medicina noastră veterinară la rang regal, medi­cina umană încă priveşte cu o superioritate de neînţeles medicina veterinară. De ce se întâmplă acest lucru? N-ar fi mai productiv să existe o colaborare strânsă între aceste ramuri medicale?

    - N-aş vrea să intru în astfel de polemici, pentru că atitudinea despre care vorbiţi nu e o regulă gene­rală! Mulţi medici ne recomandă produsele, pentru că le-au testat personal eficienţa şi şi-au dat seama că sunt mai bune decât medicamentele pe care le prescriu în mod uzual bolnavilor. Mai nou, au venit la noi pacienţi cu transplant de organe, trimişi chiar de medicii care i-au operat, pentru a-şi asigura imu­nitatea pasivă la infecţii, ţinând cont de faptul că, după transplant, sunt obligaţi să ia trata­mente imu­no­supresoare, pentru a evita respingerea grefei. În concluzie, n-avem cum să ne plângem de atitudinea tuturor reprezentanţilor medicinei alo­pate, chiar dacă ne-am dori o colaborare mai strânsă cu ei, mai ales la nivel ministerial!

    - Sper ca mesajul dvs. să ajungă unde trebuie! Vă doresc mult succes!


    D-l ing. CONSTANTIN CHIURCIU poate fi contactat la sediul Companiei ROMVAC din Voluntari, Şoseaua Centurii nr. 7,

    (Mai multe informaţii despre produsele realizate la ROMVAC puteţi găsi pe http://www.romvac.ro/)

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitări și Doamne ajuta! Doamna Maria am si eu o curiozitate pe care va rog sa mi-o lamuriti ,cum se face ca cu toate că a-ti stat înaintea Mântuitorului ..a Măicuței Domnului..ati avut privilegiul sa vedeți ceea ce noi muriritorii de rând nici măcar nu indraznim sa gândim..cum se face ca numai sufletul îl aveti la cele sfinte si trupul nu..ma gândesc si eu ..ca de ce nu aveti si îmbrăcămintea adecvată unei credincioasei..ma refer la punerea pe cap a unui batic care sa va acopere parul..de ce va rujati..etc..nu stiu va rog sa mă scuzati dar dupa cate a-ti văzut și auzit cred ca mie personal mi s-ar face frica sa apar asa înaintea tuturor puterilor cerești..nu mai zic de Mântuitor sau de Măicuța Lui..a-ti văzut-o vreodată in viziunile dumneavoastră pe Sfanta Fecioară cu capul descoperit sau rujata..??? Va rog sa mă credeti ca nu va judec ..si va rog sa mă iertati dar poate ca Bunul Dumnezeu nu ne judeca si nu se uita dupa îmbrăcămintea noastră,ci dupa sufletul și inima noastră ! O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim22 mai 2018, 21:53

      Draga mea,
      DUMNEZEU nu se supără pe noi pentru ca ne ingrijim. Nu este acesta un păcat , faptul ca ne aranjam ca sa fim placuti si celor din jurul nostru. La SFANTA BISERICA am batic pe cap, nu merg rujata si nici machiata. Si pe strada nu merg rujata sau machiata; dar,merg imbracata frumos si cuviincios fara sa port batic pe cap pe strada. Su nt un om obisnuit care ma adaptez la orice situatie. MAICA DOMNULUI nu avea nevoie sa fie rujata ,deoarece stralucea de LUMINA FIULUI Ei si DUMNEZEUL nostru. Cat despre acoperirea capului ,asa se purta acum 2000 de ani. Eu sunt asa cum am mai spus,un om obisnuit sa ma adaptez in viata de zi cu zi cu Semenii nostri. Chiar sfatuiesc toate femeile ca sa aiba grija de felul cum arata zi de zi,sa fie frumoase si sa se imbrace cuviincios ,chiar după bunul lor plac. La Sfanta Biserica insa, sa nu se rujeze sau sa vina in pantaloni. In rest,sa ne intarim in CREDINTA si sa ne iubim APROAPELE ca pe noi insine. Cu drag,Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
    2. Va mulțumesc frumos pentru răspuns,si spr ca nu v-am supărat..va rog sa mă iertati ..va doresc tot binele din lume si o seara frumoasa! Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Toate femeile sa se imbrace oriunde si oricand in asa fel incat sa nu atraga barbatii in desfranare!

      Ștergere
    4. 21.53 nimic nu e mai dezgustator decat o femeie neingrijita si nearanjata. Degeaba umbli imbracata in sac si cu cenusa in cap daca in sufletul tau credinta si iubirea sincera fata de creatia lui Dumnezeu nu exista. De ce sa umbli neingrijita, doar ca sa demonstrezi cat esti de credincioasa celor din jur? Nu celor din jur trebuie sa le demonstrezi asta, Dumnezeu vede in sufletul tau dincolo de aparente. Astea-s obiceiuri invechite si prejudecati care trag lumea inapoi. Deunazi am vazut pe strada o femeie, nu stiu daca era de la tara sau nu, dar era atat de neglijenta cu ea insasi incat ti-se facea sila s-o privesti. Cu batic in cap si mustata la gura, imbracata anapoda, parea ca vine din evul mediu. Ori esti femeie, ori maimuta!

      Ștergere
    5. Si mie mi s-a intamplat e cateva ori sa apar la biserica "rujata"(nu strident, dar irul a fost destul de vizibi), mea culpa. Doamne iarta-ma! Eram cam inconstienta, deoarece se nimerea sa trec pe langa biserica si tocmai incepea Sfantul Maslu(fara sa intentionez dinainte sau sa ma gandesc, ca voi merge) si, brusc, intram si participam la slujba, fara sa realizez faptul ca eram "rujata"! No, probabil ca asa trebuia si daca cineva trebuia sa ma "eticheteze"(sau sa i se confirme vreo "traznaie inventata" despre mine, ca asa era "in plan", i-am dat ocazia perfecta, sa zic asa! :))))

      Ștergere
    6. Asa-i ca-i fain, 23:27? :))))

      Ștergere
    7. 10.26 dar cu ce gresesc femeile ca sunt femei? Barbatii sunt o adunatura de urangutani fara judecata sau ce? Ei nu au discernamant? De unde vii, din evul mediu?

      Ștergere
    8. 23 mai.11:47,"femeia de la tara", cu batic si cu mustata e mai curata sufleteste de o mie de ori decat tine. Tu pui mare pret pe exterior....interiorul pentru tine nu are valoare. Si cand te gandesti ca Iisus nu se spala... Stai linistita, viata iti va da exact ce meriti. Ehe, si cat vei patimi, nici nu visezi!

      Apropo'! Ai impresia ca Iisus vine imbracat in costum Armani, calare pe un Bugatti?!

      Ștergere
    9. 21.21 Iisus vine in duh, nu in haine, habar nu ai pe ce lume traiesti!
      Femeia de la tara vinde in piata si e mai smechera decat samsarii intermediari. Vorbesti sa nu adormi. Mi-ar placea sa mananci din mana unei femei care nu se spala, cu mustata la gura, atunci sa te vad. Habotnicia e in floare in capul tau.
      Asta cu patimitul, am impresia ca te crezi gata mantuita, ai mare grija sa nu ai vreo surpriza.
      Ceea ce ma amaraste pe blogul asta sunt pesoanele care se cred mai curate si mai presus de altii, de parca le-a spus lor Dumnezeu ca s-au mantuit. Astia isi zic „crestini”. Nu vreau sa fiu ca voi, cu mintea deformata de habotnicie si superioritate. Pe voi va amageste Satana cel mai usor.

      Ștergere
    10. 21:21, bine punctat!

      Ștergere
    11. 2:26 femeile care se imbraca provocator vor da raspuns pt desfranare,pt atat ele cat si barbatii ce le privesc si poftesc in inima comit desfranare,si sunt osanditi la iad,si pe Domnul Iisus nu-L intereseaza ca vii din Evul Mediu,din antichitate,din Epoca Moderna sau Contemporana,iL intereseaza sa fii sfant in ochhii Lui,pt ca niciun curvar NU VA MOSTENI IMPARATIA CERURILOR,asa ca terminate cu astfel de afirmatii cu Evul Mediu,pt ca asa zisa moda si din zilele noastra umplu iadul de curvari,jungla e ca nu te imbraci decent,si te imbracci in blugi si fuste scurte ca femeie,si starnesti desfranare barbatilor,si Mania Lui Dumnezeu se aprinde asupra ta!

      Ștergere
    12. O,01.08. cata dreptate ai !

      Ștergere
    13. 08.58 imi inchipui cum arati dupa ce vorbe spui. Persoanele ca tine sunt deosebit de periculoase. Ceea ce numesti tu credinta nu e decat FANATISM RELIGIOS.

      Ștergere
    14. 01:08, te contrazici singura? Reciteste ce ai scris la 11:47-23 mai si 01:08 -26 mai. Din mesajele tale rezulta clar ca ai un "cui" impotriva femeilor. Amanta o fi de vina...

      Ștergere
    15. 16:53 sa stii ca astia pe care ii consideri tu fanatici religiosi doar astia intra in Rai,pt ca astia au creinta mare,cel putin cat un bob de mustar,si n-au cum sa se lepede de Hristos,ia aduti aminte cum era considerat Noe de toti,si doar el si familia lui au scapat,nu poti amesteca credinta sau religia cu pacatul,Iisus astfel de oameni cauta,pe care lumea ii considera fanatici religiosi,care se leapada de toate,si isi iau crucea zilnic si-L urmeaza!

      Ștergere
  11. 7.
    Lucrând cu un amestec de tulpini de bacterii, am reuşit să facem un produs Imunoinstant multiplu, care rezolvă 90-95% dintre infecţii. În cazul în care produsul nostru nu poate rezolva problema medicală existentă, facem un tratament personalizat.

    În principiu, pornim de la izolarea bacteriei, o cultivăm şi realizăm vaccinul cu care injectăm pasărea şi răspunsul imun apare în ou. Aşa am creat şi oul hiperimun care conţine mult mai multe componente bioactive. Şi atunci avem varianta A – când obţinem imunoinstantul multiplu care este numai imunoglobulină, pe care noi am creat-o pentru 18 bacterii (cele mai des întâlnite), deci un produs care poate trata infecţiile a 18 bacterii – sau varianta B, oul hiperimun care asigură practic o restartare a imunităţii organismului.

    Toate produsele noastre sunt brevetate şi autorizate. Aceste produse se pliază perfect şi pentru pacienţii de vârsta a treia, când imunitatea este scăzută. La fel de indicate sunt şi pentru copiii cu o imunitate scăzută sau pentru cei pe care provocările din jur îi copleşesc.

    Una dintre marile dumneavoastră realizări este antidotul pentru psoriazis. O boală autoimună care izolează și care până acum nu a fost vindecată niciunde.

    Noi avem rezultate extraordinare şi peste 1.500 de pacienţi trataţi. Până să ajungă la noi, ei au colindat lumea în lung şi în lat, fără niciun rezultat. La noi ajung oameni care suferă de ani buni de această maladie, care şi-au pierdut speranţa în vindecarea prin medicina alopată şi, ca la o ultimă instanţă, ajung aici. După ce văd rezultatele, sunt cei mai fericiţi oameni de pe pământ.

    Gândiți-vă că am vindecat un profesor universitar care se pensionase destul de tânăr din cauza acestei maladii. Un alt pacient avea psoriazis de 55 de ani. După ce s-a vindecat, îmi mărturisea că în fiecare zi se priveşte şi se pipăie de mii de ori. Încă nu poate să realizeze că a fost vindecat.

    Unui copil de şase ani, invadat de această boală, i-au trebuit doar două luni de tratament până la vindecare. În acest moment, medicina umană nu are o medicaţie în registrul pediatric pe acest palier, nici măcar pentru ameliorarea stărilor de inconfort.

    RăspundețiȘtergere
  12. 8.
    Aşa a ajuns la noi o fetiţă de 13 ani care a fost nevoită să întrerupă şcoala din cauza acestei erupţii. După tratamentul de aici, copila s-a refăcut complet, este sănătoasă şi fericită că s-a întors printre colegi.

    Au ajuns la noi şi pacienţi din străinătate. Un alt suferind, cu două tentative de suicid din cauza acestei maladii (această boală induce izolarea şi depresia), a ajuns la noi şi s-a vindecat.

    Vreau să subliniez faptul că pacienţii cu psoriazis au, în proporţie de 30-35%, şi o suprainfecţie, de aceea recomandăm, pentru un diagnostic de certitudine, efectuarea unei biopsii cutanate, deoarece în cazul acestei maladii diagnosticul clinic nu este suficient. Cu un diagnostic cert, noi oferim tratamentul şi rezultatele nu întârzie să apară.

    Am înţeles că aţi găsit soluţii și pentru alte suferinţe, precum parodontoza, acneea, osteoporoza, dermatitele.

    Da, de fapt aici se pot rezolva toate maladiile a căror cauză implică o bacterie. În cel mai rău caz se face un tratament personalizat, care durează maximum două luni şi jumătate.

    Parodontoza este tot o infecţie, produsă de alte bacterii, dar localizată la nivelul cavităţii bucale. Pe acelaşi principiu se bazează şi tratamentul acesteia, precum şi al altor infecţii localizate în alte medii. De fapt, cei ce vor să ne cunoască pot vizita pagina noastră de internet, unde se pot vedea evoluţiile mai multor afecţiuni.

    Ca exemplu, am avut un pacient diabetic infectat cu stafilococul auriu, cu o rană deschisă de foarte mulţi ani, programat deja pentru amputarea membrului inferior. După ce am tratat infecţia, iar pe cale generală am activat imunitatea, bolnavul şi-a revenit complet.

    Am tratat plăgi infectate (fistulă stafilococică) de 20 de ani în supuraţie, care în două săptămâni s-au închis fără nicio altă problemă. Am rezolvat acneea rozacee, o boală care creează o infirmitate greu de suportat. După două luni de tratament, boala a dispărut şi pacientul a revenit la normal.

    Ce vreau să subliniez este faptul că aceşti bolnavi ajung aici copleşiţi de durere, de disperare, de ani şi ani de suferinţă şi de numărul tratamentelor ineficiente urmate până atunci.

    Dacă sunteţi recunoscuţi și acreditaţi, de ce nu intraţi în medicina umană pe toate palierele – spitale, farmacii, clinici de recuperare?

    Lucrarea despre care am vorbit până aici a fost prezentată, pentru mediatizare, în aproape toate centrele universitare, dar şi în majoritatea oraşelor ţării. Apoi ne-am afiliat unei asociaţii care face training-uri cu medicii din medicina umană. Am făcut prezentări, medicii sunt superîncântaţi de rezultatele şi de produsele noastre, dar, în momentul în care părăsesc sala, au şi uitat de noi. Ştiţi când îşi aduc aminte? Când ei în persoană sau membrii familiilor lor au nevoie de aceste produse.

    În conferinţe m-am exprimat foarte clar – atunci când un pacient nu răspunde la tratamentul alopat, să fie dirijat spre noi. Dar prea puţini îşi aduc aminte de lucrul acesta.

    De o mare și deosebită importanţă este preparatul dumneavoastră cu acţiune polivalentă util în tratamentul infecţiilor nosocomiale, cele care fac ravagii în spitalele din România și nu numai.

    Pentru infecţiile nosocomiale, putem realiza tratamente adecvate celor mai frecvente infecţii din spaţiile spitaliceşti, dar care pot fi administrate preventiv şi personalului medical, precum şi pacienţilor cu boli cronice, cu răni deschise. Se poate aborda şi situaţia în care realizăm produse personalizate în funcţie de germenii patogeni descoperiţi, deoarece nu se regăsesc aceiaşi germeni în două spitale diferite.

    Cei care au auzit de produsele noastre şi le-au folosit au avut şi rezultate. Ne dorim din tot sufletul ca în România să se mai poată face cercetare, ca decidenţii să creadă şi să investească în acest domeniu. Este adevărat, cercetarea costă, dar şi satisfacţiile sunt pe măsură.

    RăspundețiȘtergere
  13. 9.
    Credem în acest proiect deoarece, aşa cum serurile hiperimune de la mamifere au salvat milioane de vieţi la începutul secolului al XIX-lea, aşa cum antibioticele au salvat, la rândul lor, atâţia pacienţi, dar care acum sunt depăşite, sperăm ca această imunoglobulină Y şi celelalte componente active pe care le producem prin metode neinvazive, fără reacţii adverse, să demonstreze că acesta este viitorul medicinei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim foarte frumos pentru informatiile atat de importante.Voi face tot posibilul sa ajung la sursa pentru mai multe informatii,sfaturi,si procurarea unor vaccinuri.
      Milioane de multumiri.

      Ștergere
  14. Va asteptam cu drag la Bucuresti, doamna ! Felicitari pentru tot efortul si daruirea dvs. !

    RăspundețiȘtergere
  15. In Pakistan mor oamenii si copii pe capete din cauza valului de căldură extrem de mare ..numai intr-o zi sunt 65 de decese..in Romania stam bine deocamdată..si va mai plangeti ca e rau..vedeti in alte parti cum e..mor oamenii in disperare căutând un gram de apa sa poată supraviețui ...Dumnezeu nu ocrotește Romania? Mai ganditi-va..da-ti un ochi prin Pakistan.India si va convingeti .

    RăspundețiȘtergere
  16. Prieteni dragi, ne vedem in aceasta seara pe ANTENA STARS -AGENTIA VIP ! Schimbati acum canalul pe ANTENA STARS ! Va astept cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  17. 2018 The Winds of Change That Will Bring Renewal
    2018 Vânturile schimbării care vor aduce reînnoirea
    Posted on December 26, 2017 by Jo Ellen Stevens

    I hear a deafening silence, and then the winds of change. What’s coming will surprise us and we will never be the same!

    An event that we will point to and say that is the day, when before this I was this way, and now I’m ever changed!

    A reset, a renewal, reformation, in the earth!

    A time of cleansing of the hearts, a time of a rebirth!

    Your Stony hearts will turn to flesh and love will enter in.

    You’ve been reduced this year, to the Savior that’s within!

    2017 will go and Joy will fill your heart,
    As 2018 will come to give you, a new start!

    All things made new and the old will be gone.

    Rejoice right now in knowing My Kingdom will soon come.

    I’m healing all your hearts and hurts, so that you can begin again!

    Your light will shine so brightly when the darkness presses in!

    Yes, rejoice now with the angels, who longed to see this day, this day that you are living in, the day of Jubilee!”

    2018 Inceputul unei mari schimbari globale,prin interventia divina si puterea lui Iisus Hristos.. 2018 ESTE UN NOU INCEPUT..

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru toti doritorii de schimbare sa citeasca acest articol. Profhecy 2018....schimbarea lumii vine.A inceput un nou inceput.
    https://www.hiskingdomprophecy.com/2018-the-winds-of-change-that-will-bring-renewal/

    RăspundețiȘtergere
  19. Cita rautate doamne de aceea nu ne mai earta bunul dumnezeu de ce aduceti cuvinte vulgare lui doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.55 asa e, nu ne mai „earta bunul dumnezeu”! Si dumneata ai fost la aceeasi scoala cu Dancila? Off! Imi place ca Dumnezeu scrii cu litera mica iar Maria cu litera mare!

      Ștergere
  20. este adevarat ca la biserica femeile trebuie sa poarte capul acoperit- cat priveste portul pantalonilor aici -o maica sfanta spunea-DECAT SA VAD FEMEILE SI FETELE CU FUSTA SCURTA MAI BINE PANTALONI -DAAAR SA SE POARTE O HAINA PESTE POSTERIOR MAI LUNGA -asta nu este valabil in manastiri unde este rigoare-fardatul se poarta in lume nu in biserici ca sa atragem atentia crestinilor de la slujba

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca aveti Biblia , mergeti in viata dupa invataturile ei , daca nu o aveti , CUMPARATI-o, caci aceasta este Adevaratul Cuvant al lui Dumnezeu , si NU carti cu continut de la niste "voci".
    Mergand dupa Biblie , omul ajunge la Mantuire.
    Mergand dupa "altceva" , ajunge in iadul care este FIZIC si nu metaforic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim23 mai 2018, 17:45

      Oare BIBLIA este cea lasata noua de HRISTOS ??? Ce bine ar fi sa fie neintinata,nemodificata; dar nu este asa. BIBLIA a fost scrisa si rasscrisa după mintea si după placul fiecaruia dintre cei care au scris-o. BIBLIA ,mai precis TESTAMENTUL VECHI,indeamna oameniki la razbunare,la crime oribile. DUMNEZEU nu ne invata asta. Asadar ,nu toata BIBLIA este asa cum MANTUITORUL ne-a lasat-o ! A suferit multe modificari intentionate sau nu; adica,din nepricepere la traducerea ei corecta. Da, eu dorm cu BIBLIA in bratele mele, chiar daca stiu cu nu stea ce pură,cea imaculata lasata de HRISTOS. Lasa oamenii sa cerceteze si sa decida singuri in ce sa creada si cat sa creada. Sigur ca trebuie sa iubim BIBLIA LUI HRISTOS,dar din păcate,aceasta BIBLIE a fost si este trunchiata,modificata, machiata ,spoita,spoune-i cum vrei. Va veni MANTUITORUL si o va curata de toate cele care au acoperit ADEVARUL SĂU care este singurul: "EU SUNT CALEA,ADEVARUL SI VIATA !" Nu vor ajunge in IAD cei care cauta ADEVARUL LUI HRISTOS si care doresc ca sa cereceteze ceea in care cred. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Cata contradictie in cuvintele tale, 19:27!!!
      Oare tu crezi ve spui?! Tu si cei slabi in credinta. Nu mai aveti sanse de scapare!

      Ștergere
    3. „Lasa oamenii sa cerceteze si sa decida singuri in ce sa creada si cat sa creada.” Pai chiar tu, Maria, nu lasi oamenii sa cerceteze si sa creada in ceea ce vor ei. Tu le pui lacat la gura daca nu-s de acord cu tine.

      Ștergere
    4. Maria,in Vechiul Testament nu scrie ca oamenii sunt indemnati la crime,ci este aplicata Dreptatea Lui Dumnezeu pt cei ce nu vor sa se pocaiasca de pacate si pt cei ce ridica sabia,asemenea va face Dumnezeu si acum la ultimele cerneri!

      Ștergere
    5. 22.43 Nu vrei sa vezi decit ce-ai fost indoctrinat. E logic ca biblia a fost modificata. Ce e aia credinta? Sa crezi prosteste in ce vor altii sa crezi? Cercetaza!

      Ștergere
    6. Să vă fie clar odată:chiar dacă Biblia a fost modificată de mii de ori ea vă spune adevărul.cei care au modificat-o au făcut-o pentru că prin conștiințele lor a acționat tot DUMNEZEU ADEVĂRATUL VOSTRU CREATOR.ȘI ASTA CA VOI SĂ-L PUTEȚI DESCOPERI PE EL ȘI PE TRIMIȘII LUI.IAR TRIMIȘII(PROFEȚII)LUI AU AVUT UN SINGUR SCOP:SĂ VĂ DESCOPERE NOȚIUNEA DE DUMNEZEU(CREATOR).CA VOI SĂ NU BĂLMĂJIȚI PRIN ÎNTUNERIC CREZÂND CĂ AȚI APĂRUT DINTR-O ÎNTÂMPLARE FERICITĂ PRIN CARE NIȘTE ELEMENTE DE AIUREA S-AU AȘEZAT ÎNTR-O FORMULĂ CHIMICĂ ȘI AȚI APĂRUT VOI.DAR DEGEABA CĂCI VOI TOT RĂTĂCIȚI SUNTEȚI...
      DREPT VĂ SPUN CĂCI NU VA FI DE AJUNS SĂ AVEȚI ÎN SUFLET SAU PE BUZE NUMELE LUI IISUS CRISTOS CA SĂ SCĂPAȚI DE PEDEAPSA LUI.VA FI NEVOIE DE CEVA MAI MULT...

      Ștergere
    7. 12:46, mereu cei care au esuat in viata cauta scuze dupa bunul plac. Mai nou, "biblia modificata" e o noua scuza pentru mangaierea orgolilor.

      Ștergere
    8. 21:11, ai o perceptie buna...

      Ștergere
  22. Orice om care contesta Cuvantul lui Dumnezeu continut in Biblie , i-si face mare pacat in fata lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice om care NU RESPECTA Cuvantul lui Dumnezeu se umple de pacate.

      Ștergere
    2. 22:41, OMUL trebuie sa se respecte si sa se iubeasca pe EL insusi prima data, apoi va iubi si respecta si aproapele si orice este Viu. Aceasta il va transforma cu adevarat, nu legea si nici regula.
      In IUBIRE sta TOTUL. IUBIREA profunda, cea din suflet, schimba TOTUL cu adevarat, nimic altceva.
      Legea nu indreapta ci doar invinovateste, inraieste si seamana teama de a nu o incalca, insa Iubirea este lucratoare in inima si sufletul omului, innobilandu-l.
      Regula este facuta pentru roboti biologici iar Iubirea este facuta pentru cei care au cu adevarat inima. Robotii nu pot iubi insa cel care are inima poate. In ce categorie intram, oare?
      Iubirea ne elibereaza de sabloane si legatori, scotand la iveala frumusetea interioara a omului.

      Ștergere
    3. 12.25 bravo, asa este, daca Dumnezeu este iubire atunci iubirea e cea care cladeste, nu legea.

      Ștergere
    4. De acord cu 12.25. si 02.29...Oamenii trebuie sa inteleaga,asta e calea...

      Ștergere
  23. Sa asociezi Duhul Sfânt cu niste extratereștri care răpesc oameni împotriva vointei lor,apăi este un mare păcat.
    Mai degrabă de vrea promovarea lor ,posibil din obligații.

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca e duh,e ceva nevazut,oamenii au vazut niste personaje(ET) si au auzit vocile unor alti ET,care vorbeau prin radio.Deci,duhul sfint este ceva asociat cu ET

    RăspundețiȘtergere
  25. Ptr. 4.17

    Cu mare placere si din inima postez orice informatie medicala care poate rezolva probleme mari de sanatate cu care se confrunta unii dintre noi .
    Informatia nu este doar ,,putere'' , informatia salveaza vieti omenesti in masura in care aceasta ajunge cat mai repede la noi .
    Iata de ce d-na Maria spunea intr-un articol, ca blogul dansei ...vindeca . Unii au ras sau au strambat din nas gandind probabil ca vindeca dansa . Ei, nu !
    Iata ca intelesul celor scrise de dumneaei era/este altul, ca forma-continut-exprimare-interpretare.
    Felicitari , doamna ca ati prevazut si aspectele acestea .
    sandy

    RăspundețiȘtergere