luni, 14 mai 2018

4SEMNE ŞI MINUNI DUMNEZEIESTI , ÎN ZIUA SFINTILOR TREI IERARHI !

4
                                           30  Ianuarie 2015  !

                                         Dragii mei, 

Astăzi când sărbătorim pe Sfinţii Trei Ierarhi, Vasile cel Mare, Grigorie Cuvântătorul de Dumnezeu, şi Ioan Gură de Aur, în Sfânta Biserică ,în timpul Sfintei si Dumnezeiestei Liturghii ,dar si pe parcursul zilei ,s-au întâmplat multe Minuni.
Astăzi dimineaţă în strană fiind si privind liber spre Sfântul Altar, văd dragii mei într-o clipă , chiar deasupra Catapetesmei, văd O  Lumină albă orbitor de stralucitoare,si mare precum un norisor care apare si dispare, in aceeasi secunda !
Când Părintele a iesit din Sfantul Altar, având în mâinile sale POTIRUL  cu Sfintele Taine, în faţa lui, sus pe Bolta interioară ,a apărut un Triunghi mare  format din mai multe lumini rotunde, aşezate la mică distanţă  una de cealaltă. 
Părintele era cu faţa spre credinciosi, deci ,si cu faţa spre Triunghiul format din Lumini rotunde ,orbitor de stralucitoare pe care ,numai eu îl puteam vedea, asa cu ochii deschisi .
Stim cu toţii dragii mei că, TRIUNGHIUL  alb simbolizează  pe Însuşi Sfânta Treime: DUMNEZEU Tatăl , DUMNEZEU Fiul şi Duhul Cel Prea Sfânt.

                    Image result for sfanta treime
Când Părintele a săvârşit Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, iar din faţa Sfântului Altar binecuvanta pe credinciosi cu cele trei degete de la mâna sa dreapta, văd deasupra capului său, O Lumină albastră violet ,catifelată si transparentă, la fel de stralucitoare precum Triunghiul alb.
În această seară dragilor, pe la orele 18, mergand in oras si singura fiind, priveam din mers Cerul care, era înorat si chiar puţin ceţos. 
Si ori de câte ori ridicam privirea spre Cer dragii mei, vedeam cu ochii deschisi, (stiti ca eu vad cele mai multe ,cu ei închişi ) vedeam cum din Cerul înorat ,ieşea câte O  STEA  mare aurie  ruptă ca din Soare, care pulsa si parcă înflorea in timpul pulsării.
Steaua apărea din norii ceţosi, pulsa, se mărea, apoi se stingea precum stingem noi becul. 
Si toata această Minune cu Steaua care apărea de după norii ceţosi ,se repeta ori de câte ori ridicam privirea la Cer,
de parcă mi-ar fi spus :
Suntem aici si veghem fiecare pas ,si fiecare gând al tău. 
Când am ajuns în faţa Sfintei CATEDRALE, vad dragii mei, văd spre Răsărit, chiar în stânga Turlei celei mai înalte de pe mijlocul acoperisului Bisericii Sfinte, vad O  LUMINĂ ovală mare sub forma unui Nor alb orbitor de strălucitor.
LUMINA a apărut în stânga Turlei,chiar la nivelul ei si- a stat circa 3 secunde după care , a dispărut la fel cum a si apărut. 
Dragii mei, de fiecare dată când privesc  Cerul, fie zi, fie noapte, fie senin sau ceaţă, din inima Cerului apar si dispar Stele aurii  precum si Lumini albe orbitor de stralucitoare. 
Dragii mei , un Avion de se află în zbor printre nori si care nu se poate vedea cu ochiul liber, eu daca privesc Cerul înorat,pur si simplu norii parcă se topesc si văd AVIONUL care se afla cu mult dincolo de nori. 
Soarele dacă este în nori ,iar eu ridic privirea la Cer, vad cum in circa 10 secunde norii se topesc ,iar Soarele  straluceste in toata splendoarea lui.
Palmele de mi le pun pe o foaie de hârtie albă, după circa 10 secunde tinute pe hârtie,atunci când le ridic ,văd hârtia ce parcă a xeroxat palmele si care, sunt mai albe decât albul firesc al hârtiei; un alb precum cel al Triunghiului alb care simbolizează Sfânta Treime. 
Dragii mei, am dorit din suflet ca să vă spun toate acestea, pentru ca sa fiţi convinşi de Existenţa lui Dumnezeu si a Macii Domnului, si pentru  a nu vă îndoi niciodată de Puterea Duhului Sfant si de Minunile Dumnezeiesti. 
Daca vad toate acestea si traiesc atâtea Minuni, nu este meritul meu; ci numai  VOIA  lui DUMNEZEU pentru mine roaba Sa .
Încă din anul 1997am realizat că traiesc asemenae MINUNI , dar eu le traiam si mai inainte, numai că, le luam drept intamplari si coincidenţe.
O  MINUNE suntem si noi că existam, tot O  MINUNE  suntem pentru că ne culcăm seara şi ne trezim dimineaţa,iar pentru aceasta ,trebuie să mulţumim in fiecare clipă Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.
                                    Cu dragoste, Maria. 



25 de comentarii:

  1. Esti minunea satanei. Inapoia noastra satana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a batut gresit o litera pe tastatura si a iesit ce-a iesit ...

      Ștergere


    2. Anonim14 mai 2018, 06:58
      Esti minunea satanei. Inapoia noastra satana.

      Ce-ar fi sa stai tu inapoia acestui Blog, daca nu-ti face placere? DUMNEZEU sa te ierte !

      Ștergere
    3. Ce părere aveți despre puiul de căprioară ucisă de răutatea vânzătorului care a pus câinii sa o ucidă

      Ștergere
    4. Ce simțiți când aflați de cărții din adaposturile ausvit

      Ștergere
    5. 06:58, iar ai aparut cu mesaje jignitoare si mincinoase? Dispari de aici.

      Ștergere
    6. 13:03, pas in neant! Hai, repede!

      Ștergere
    7. 10:44, rautate mica ce esti. 😂😂😂😂😂😂
      Sa te iwrte Dumnezeu! Amin.

      Ștergere
    8. 19:00 obraznicatura mica ce esti, nu iti este rusine sa te iei de sireturi cu Maria? Vezi-ti de treaba si termina cu asemenea mesaje.

      Ștergere
    9. 23:00, ce ai fata?! Bausi ceva si nu terminasi? Ia sa iti vezi TU de treaba ta si nu o lasa neterminata! Auzâsi?!

      Ștergere
    10. 20:09, TU vorbesti anonimule? TU care iti permiti sa te iei de sireturi cu Maria, postand ironii? Nivelul tau nu-ti permite sa tintesti unde nu poti pricepe, este prea mult pentru tine, de aceea vezi-ti de treaba si termina cu prostiile. Tu nu intelegi nimic doar iti place sa batjocoresti pentru ca nu-ti convine crezul altuia. Ei bine, nu-i dupa tine. Picepusi?!

      Ștergere
    11. 23:54, iar te erijezi in Dumnezeu. Fiecare cuvintel al tau va veni asupra ta ca o ploaie. Amin.+

      Ștergere
  2. Asa este doamna Maria trebuie sa multumim lui Dumnezeu ca existam,ca suntem sanatosi si ca am prins iar un rasarit de soare si suntem vii.
    Ma bucur nespus de mult pentru ce traiti dv.doamna Maria Dumnezeu sa va dea rabdare sanatate si binecuvantare. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inchide-ti blogul daca nu vrei sa mai comenteze nimeni. N-o sa faci asta pentru ca esti dependenta de laudele aloa care cred orbeste in toate manipularile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU sa te ierte pentru toata rautatea si razvratirea ta !

      Ștergere
    2. 12:33,"Nu mor caii cand vor cainii". Sti ceva? Daca nu-ti place aici pe blog, NU MAI INTRA.

      Ștergere
    3. Ai dreptate anonim 12:33,Maria nu-si da seama ca e inselata in multe privinte,isi va da seama la Dreapta Judecata,dar va fi mult prea tarziu atunci,daca acum nu ia aminte cand i se spune ca e inselata!Mai bine sa fii in pocainta de pacate,si sa-L cauti pe Domnul Iisus tot timpul,decat sa te consideri profet,pt ca Domnul Iisus a avertizat despre accesti profeti mincinosi,ca ei sunt trimisi ca Dumnezeu sa vada pe cine credem si iubim pe ei si minunile lor false,sau pe Iisus!Si Dumnezeu a avertizat ca un profet este mincinos daca are dreptate in tot,dar greseste intr--un singur lucru!TOTI PROFETII ADEVARTI,N-AU CUM SA GRESEASCA IN NIMIC,PT CA VIN DE LA DUMNEZEU,IAR DUMNEZEU NU MINTE NICIODATA,SI II CONOASTEM SI DEOSEBIM PE PROFETII CEI ADEVARATI DE CEI FALSI DUPA ROADELE LOR!

      Ștergere
    4. 16:47, te crezi detinatoarea adevarului absolut? Stai cuminte caci habar nu ai cat esti tu de inselata. Candva vei ramane mirata, chiar shocata ca adevarul tau nu este ADEVARUL asa cum erai tu convinsa. Abia atunci vei intelege cat de inselata ai fost.

      Ștergere
    5. 20:02, dar adevarul TAU este ADEVAR? Mai sa fie! Esti buna la dat "sfaturi", pe care nu le respecti tu. Si cam atat.

      Ștergere
  4. 15.19 ba intru ca vreau. Nu te lriveste pe tine cine intra si cine nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:31, zici ca vrei sa intri... Ok, dar invata ce este bunul simt inainte... caci nu avem interes pentru mesaje rautacioase. Sper sa intelegi si sa aplici.

      Ștergere
  5. 14.56 ravratire??? Dar ce? Iti sunt supusa tie? Ai inceput sa te crezi
    Dumnezeu? Tu de ce te razvratezti impotriva presedentiei si hulesti ceea ce au ales majoritarea oamenilor? Da-i Cezarului ce-i al Cezarului, asa spunea Iisus. Ceea ce tu nu respectiba mai indemni si lumea la ura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare dreptate ai an.12:33!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. 16:47, Dumnezeu sa iti dea sanatate. Mare adevar ai grait. Esti o comoara de OM! Se simte credinta in inima ta. Maria e falsa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel 18:56,Domnul Iisus sa ne ajute sa ramanem pe Calea Lui,sa nu ne lasam inselati,sa ne pocaim de pacate si sa-L iubim pe Dumnezeu si pe aproapele nostru in Duh si Adevar!

      Ștergere