marți, 15 mai 2018

S.U.A ! UN FOST PRESEDINTE AMERICAN !



                               14 Mai 2018,ora 6,22 dimineata !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata,o lumina puternica imi lumineaza intunericul din faţa ochilor inchisi,si astfel,vad o mâna ce-mi scrie ceva în aer. 
La nici 2 metri de mine,acea mâna îmi scrie asa:

                "Luid şi Tuidl !

Acea mână, după ce a scris ca mai sus,imi arata cu degetul arătător fiecare cuvant in parte.
 Deoarece,eu nu intelegeam ce vrea sa-mi spuna si nu scriam inca in caiet,degetul imi mai arată inca o dată acele doua cuvinte, după care,imi arata si un articol de ziar in care, vedeam blocurile zgârâie nori din SUA, iar sub fotografie vad un articol scris in limba engleza.
Era un articol de vreo 20 de randuri,poate chiar mai mult.
Aud glas care-mi citeste in limba româna, ceea ce scria in primele randuri ale acelui articol. Apoi, vad cum randurile scrise in engleza se topeau ca un fulg de zapada in palma ,si se rescriau singure in limba româna.
Iata ce-mi traducea acel glas:

                    Fost Presedinte american,s-a ocupat cu experienta negativă....!"
Iar glasul s-a oprit,si articolul a ramas in continuare in engleza; adica ,nu se mai transforma in limba romana . 
Si astfel, am stiut ca atât am avut voie  sa aflu.
In final dragilor,vedeam titlul din ziar si randurile scrise in engleza sub fotografia cu zgarâie norii din SUA.

                    "Luid şi Tuidl !

           Image result for imagini america
  Fost Presedinte american,s-a ocupat cu experienta negativă....!"
Prieteni dragi, eu nu cunosc ce vrea sa insemne aceste cuvinte.
Daca voi aveti o explicatie a lor, astept cu mult drag si cu mult interes Comentariile voastre.
                                   Cu dragoste,Maria.

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !

23 de comentarii:

  1. SUA nu vor fi conduse vesnic de Trump,dar de evrei DA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toata lumea intreaba de razboi. Razboiul adevarat cu multe bombe si nenorociri, va veni dupa ce vor fi inplantate cip-urile 666. Pina atunci vor fi mai mult pubblicitate si tentative de razboi. Deci nu va grabiti. Luati pamint prin munti si facetiva casute mici (baraci), nu prea mari si nici vreo tehnologie ca o sa fiti luati cu fapta. O bucata de pamint sapata la mina sau cu plugul cu boii, 1-2 caii si o caruta mica, o vaca, 2 capre, 5 oii, 10 gaini, lampa cu gaz ca nu se vede din avioanele spion, dar lumina electrica este depistata din cauza radiatiei ca este produsa, indifferent de ultima tehnologie de L.E.D.-uri. Si un stup de albine este ft bun. Deci, ne intoarcem cu 200 de ani in trecut. Sa aveti si cativa caini ca sunt multi ursi prin munti. Sa aveti bafta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone dar la tara nu-i bine numai intre munti?

      Ștergere
    2. Aoleu Ciceroane, pai in Siria tocmai pe cei din munti i-au prigonit mai intai , pe yazidi de pe muntele Sinjar. Omul de azi nu poate rezista in munti cu plugul si cu boul , cu copii mici , fara caldura si mancare , fara conditii si medicamente . Despre ce vorbim ????!!!
      DE bombardamete nu te scapa nimic , de banditii mercenari care intra cu forta in gospodarii nici atat . Fuga din calea razboiului e singura solutie , nu a ramane sa fii carne de tun . Cine a fugit, a scapat cu viata , cine a ramas crezand in salvatori sau in naivitatea lor , este sub daramaturi . E o populatie bolnava si socata acum in siria , oameni care nu isi vor mai reveni vreodata , copii infirmi , familii inexistente . Asta e pretul pe care l-au platit cei care au ramas. Cine te mai apara in caz de razboi , si mai ales la noi !!!!!!! Ai auzit de prada de razboi ? Se fura tot , bunuri, lucruri , valori , bani , morti pe banda rulanta trafic de organe . Apar noi smenuri si meserii : spionii, traficantii , cei care te trec granita etc. Ti-e frica sa iesi din casa ziua in amiaza mare , apar raidurile pe strazi , nu mai vorbesc la sate unde o sa fie jungla Amazoniei . Crezi ca milioane de kurzi, de sirieni , au plecat degeaba ?

      Ștergere
  3. Cred ca e un termen specific de matematica de crestere -descrestere care anunta o limitare a rolului american in viitor ,o plafonare,o criza ca un termen cantitativ de bursa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Musulmaii,inclusiv turci manifesteaza in toata lumea, contra deciziei lui Trump care spun ei 'deschide calea razboaielor',la noi ,Viorica si Melescanu se intilnesc cu dom' profesor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Care din presedinti o fi doamna Maria?

    RăspundețiȘtergere
  6. prin ANAGRAMARE SE POATE AFLA NUMELE FOSTULUI PRESEINTE

    RăspundețiȘtergere
  7. Precis e vorba de Trump si de cascada de evenimente care le-a declansat, marele conducator cu reflexe de afacerist .
    Dar aici a dat-o-n bara pentru ca boicotarea Iranului aduce Rusia ca prim jucator economic in zona iar UE trebue sa se alieze si ea la boicot si pierderi,chiar daca scrisneste din dinti ca Iohan.
    De fapt Rusia a cistigat din prima secunda prin cresterea pretului petrolului.As spune ca Putin,e inteligent, a trecut de la Brexit unde era 2-0 acum la 3-0 ,desi de data asta pe gresala occidentului ,fara nici un efort pentru el-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. 17,41 E bine si la tara mai ales daca e in zona cu paduri si dealuri si ai o pivnita si o fintina cit mai adinci pentru a nu fi contaminate radioactiv,iar satul sa aiba si medic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa se numesc turnurile Luid &Tuild?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba de cele 2 turnuri gemene. Bush jr. era la conducere atunci. Abia isi incepuse mandatul in 20 ianuarie 2001 iar deja pe 11 septembrie 2001 s-a intamplat nenorocirea. Cam ciudat...

      Ștergere
  10. https://sourceforge.net/p/isync/mailman/message/27265186/ pare a fi un cod de programare LUID &Tuidl...ceva suspect in calculatoarele din turnuri

    RăspundețiȘtergere
  11. Turnurile gemene, iar Bush Jr. stia ce se va intampla. Pentru ca a fost mana lor. "Teroristii" au fost doar pentru prosti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Luid Tuild = Twin Build (constructie geamana)

    RăspundețiȘtergere
  13. Tanti Marie, la articolul " S.U.A ! UN FOST PRESEDINTE AMERICAN ! " am mai scris un mesaj despre evreii omoriti de evrei, dar matale nu l-ai pubblicat. Nu este frumos sa ami sechestrezi mesajul ca nu a fost nimic jigniri aduse la adresa matale sau a cuiva. Daca ati este frica de banditi de sus, nu este o problema pt ca eu m-am logat si ma loghez cu ID-ul meu de email. Deci e ceva suspect cu matale. Spunemi motivul sau dai drumul la mesaj ca s-al pot trimite din nou. Ca sa ati amintesc ceva. Am puteri enorm de mari pt a distruge pe oricine de la distenta. Asa cum am mai spus, pot sa binecuvintez si pot sa distrug oameni, familii, chiar si tari. Pe cine am blestemat, s-a ales praful de ala si familia lui. Te rog nu face din astea cu mine. Pt orice eu raspund deoarece ma loghez cu ID-ul meu. Si ID-ul meu nu e fals.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone Lichi16 mai 2018, 00:44
      Tu chiar crezi ca mie /mi este teama de tine sau de puterile tale ??? Ti-am publicat acest Comentariu ca sa vada cititorii ce fel de om esti.
      Comentariul anterior ti l-am sters,deoarece nu ai cei 7 ani de-acasa. Vorbesti urât despre fratii nostri evrei,îi jignesti,îi blestemi,ori eu asa ceva nu voi publica niciodata. Asadar , iti doresc din toata inima ca toate cate tu le doresti Semenilor tăi, sa-ti intoarca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI insutit. Poate asa te vei lecui de mandrie, de ingamfare si de blesteme. Asemenea oameni ca tine, LUI DUMNEZEU nu-i plac si fii sigur ca-ti va rasplati tie după faptele si vorbele tale!

      Ștergere
    2. 13.35 mandria si ingamfarea ne cam da tarcoale la toti, nu crezi? De ce te repezi sa-l apostrofezi ce Cicerone Lichi si sa-l treci pe lista neagra a lui Dumnezeu cand noi insine avem inca multe de corectat la sufletul nostru? Hai sa nu facem pe superiorii si mantuitii din start! Lasa pe Dumnezeu sa faca asta! Cicerone are de invatat si el propriile lectii, ca noi toti, de altfel. Fiecare cu crucea lui! Nu-mi place cand te aud blestemand mascat! Roaga-te pentru luminarea celui pacatos si nu pentru pedeapsa pacatelor sale! Asa ar face un om ales de Dumnezeu, dand dovada de intelepciune!Sper ca tot intelepciunea te va face sa publici acest mesaj intrucat nu e jignitor la adresa nimanui!

      Ștergere
  14. Anonim 22:22 tot respectul ai spus adevarul

    RăspundețiȘtergere
  15. Cicerone Lichi16 mai 2018, 00:44

    Era sa uit! COMENTARIILE ti le voi publica numai daca iti vei respecta Aproapele,fie el prieten sau dusman, nu conteaza,trebuie sa vorbesti frumos si civilizat,fara violenta in exprimare,fara blesteme si injuraturi. Ai grija ce doresti altuia,ca se vor intoarce insutit la tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o mai da la vrajeala ca sa creada lumea ca eu sunt cel rau si matale esti cea dreapta. Daca am jignit pe fratii Evrei, de ce nu dai drumul la acel comentariu si lasa sa ma critice toata lumea. Cine te crezi sa judeci cei drept si ce nu. In acel articol am spus ca Evreii au fost omoriti tot de Evrei, de Evreii satanici care sunt in America si conduc lumea. Si ca sunt prosti ca pun botul la vrajeala acelor satanisti din America, care conduc lumea. Si aici am scris numai o parte din ceea ce am scris pe blogul meu despre Evreii. Daca vrei, intra pe blogul meu si citeste ceea ce am scris despre Evrei. Deci, nu mai face galagie ca sa te creada lumea prea cinstita. Le sechestrezi mesajele la oameni si cand ei te ameninta sau te spurca, le dai drumul sa vada lumea cat de chinuita esti. Dar eu cunosc treburile astea si nu ami este mila de matale. Iar daca vrei sa ami ascunzi cate un mesaj important din care lumea poate lua invataturi, este prea tarziu ca eu le am scris in blogul meu si multi le au citit de mult. Cat despre Evrei, ami pare rau de ei, dar ce sa le fac daca pun botul la tot ce zbboara crezin ca se maninca. Si sa stii ca, cu mine nu ati merge sa o dai la vrajeala. Mie ami merge mintea rapid si gandesc cu viteza luminii. Ati dau raspunsuri si te pot inbarliga la oameni de nu o sa mai stii pe unde sa scoti camasa. Cand voi venii in Romania, ne vom intilni la emisiunea la care mergi, aia de V.I.P.-uri. Acolo o sa discutam deschis cu si despre lume. Sa nu te crezi buricul pamintului. Sunt altii mai inaintati decat matale.

      Ștergere
  16. ce sa- i ceri lui cicerone! -este agramat nu-l are pe DUMNEZEU CARE ESTE IUBIRE -NU RAZBUNARE nu ai ce sa intelegi din mesajele lui

    RăspundețiȘtergere
  17. Cice-rone- ,prea te crezi- Buricul Pamintului-iii.

    RăspundețiȘtergere