duminică, 20 mai 2018

ROMÂNI !!! POCĂIŢI-VĂ ! CĂCI S - A APROPIAT ÎMPĂRĂTIA CERURILOR !

                                              Image result for steagul romaniei



                          "Români !!!
                Pocăinţă sa facem înaintea                                    SFANTULUI PRESTOL !
                    Români !!! POCĂITI-VĂ ! 
                     Căci S-a apropiat ,
           ÎMPĂRĂTIA  CERURILOR !"



                                Dragii mei,

Astazi dimineata m-a trezit o lumină alba si stralucitoare, si astfel, vad inspre Sud ,Sud- Est,multime de popor care tineau deasupra capetelor lor TRICOLORUL ROMÂNIEI.
Fireste,nu vedeam nicio pancarta scrisa,ci doar steaguri multe ,steagul ROMÂNIEI sfinte.
Image result for PROTESTE imagini
Aud un glas care, striga precum SFANTUL IOAN BOTEZATORUL in pustia IORDANULUI.
Glasul striga asa:

              "Români ! Pocăinţă sa facem înaintea  SFANTULUI PRESTOL !
          POCĂITI-VĂ ! Căci S-a apropiat ÎMPĂRĂTIA  CERURILOR !"
Sfantul Prestol dragilor este de fapt ,SFANTA MASĂ din SFANTUL ALTAR pe care PREOTUL slujeste.
Iata:

Image result for SFANTUL ALTAR

PRISTÓL, pristoluri, s. n. Masă din mijlocul altarului unei biserici, pe care se țin obiectele necesare oficierii liturghiei; p. gener.altar. [Var.: (înv. și reg.prestól, prastól s. n.] – Din sl. prĕstolŭ.

Dragii mei,pocainta sa facem in faţa SFANTULUI PRESTOL participand cu trupul, cu inima si cu sufletul la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,macar in ziua SFINTEI DUMINICI.
Ce va fi sau ce se va întampla de vor iesi oamenii in strada,eu nu stiu.
Ceea ce stiu cu fermitate este faptul că,acum mai mult ca niciodată avem nevoie de multa Rugaciune curata,spusa cu inima , cu sufletul, si nu numai din buze.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI le oranduieste pe toate, iar noi trebuie sa fim pregatiti in orice moment de VENIREA  a doua pe Pămant,a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, asa, pe norii Cerului precum S-a si inaltat de altfel.
ROMANIA  va fi al DOILEA NOU IERUSALIM, iar GRADINA MAICII DOMNULUI deja este de mult timp.
Sa implinim dragilor PORUNCILE DOMNULUI din dragoste si cu dragoste,si nicidecum de frică.
Sa fim buni si milostivi, sa ingrjim de cel bolnav,sa hranim pe cel flamând ,sa adăpăm pe cel însetat si sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru.
Nu avem voie,(crestineste vorbind),ca sa urâm pe Aproapele nostru, ca sa dusmanim pe cel care ne-a facut rău,  ci trebuie sa dam dovada de mila si de dragoste si neaparat ,trebuie sa iertam din toata inima, asa cum cerem si noi in RUGACIUNEA TATAL NOSTRU, ca sa ne ierte BUNUL DUMNEZEU.
Iata:
Şi ne iartă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri” (Matei 6, 12). Dintru început, să observăm că aceasta cerere uneşte două componente care se întreţesc: iertarea păcatelor noastre şi iertarea păcatelor comise împotriva noastră. Hristos Domnul spune: Că de veţi ierta oamenilor greşelile lor, ierta-va şi vouă Tatăl vostru Cel ceresc, iar de nu veţi ierta oamenilor greşelile lor, nici tatăl vostru nu vă va ierta greşelile voastre” (Matei 6, 14-15). Aici, în această împletire, în această relaţie, se află şi misterul profund al iertării cerute în Rugăciunea Domnească. […] Legea cea mai profundă a vieţii nu constă numai în a nu face răul, ci în a face binele – ceea ce înseamnă, în primul rând, a-l accepta pe celălalt, a realiza unitatea fără de care până şi cea mai paşnică societate poate deveni un iad autentic. În esenţă, acesta este cel mai mare păcat dintre toate şi pentru iertarea lui ne rugăm noi în cea de-a cincea cerere cuprinsă în Rugăciunea Domnească.
Dar pentru a considera că cele expuse mai sus reprezintă un păcat şi pentru a cere iertare pentru acest păcat, e necesar să recunoaştem lipsa de armonie cu ceilalţi şi să facem efortul de a depăşi această deficienţă a noastră -  ceea ce deja implică iertarea lor. Iertarea este o acţiune mistică ce restaurează o plinătate pierdută, aşa încât bunătatea să poată domni din nou în noi înşine; iertarea nu e o lucrare ce ţine de lege, ci de etică. Din punct de vedere legal, oricine mă lezează trebuie pedepsit – şi, până când nu va fi pedepsit, nu se va împlini legea, în timp ce din punct de vedere al conştiinţei, încălcarea legii morale nu necesită o reparaţie legală, ci necesită restaurarea unităţii şi a iubirii, ceea ce nu poate realiza nici o lege din lume. Numai iertarea reciprocă are această putere. Dacă ne vom ierta unii pe ceilalţi, atunci şi Dumnezeu ne va ierta pe noi. Numai această iertare reciprocă, repet, a noastră faţă de semenii noştri şi a lor faţă de noi, la care se adaugă iertarea lui Dumnezeu faţă de noi, ne va putea purifica temeinic conştiinţa; numai astfel va putea domni lumina în lume. În adâncurile sale, fiecare om e însetat de o asemenea purificare şi o caută din toate puterile.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.

             
                                                  Image result for tricolorul romaniei.

                                     19  Mai 2018,ora 6,12 dimineata !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Am tresaltat pe patul meu, ca la un şoc electric.
Astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi ,vad un Cer de noapte albastra,iar pe Cer apare o singura STEA MARE si stralucitoare foarte. STEAUA era mare, cât o portocala de mare.
În faţa acestei STELE unice pe Cerul Sfant care, coborâse pana aproape de mine, o Mâna nevazuta fratilor, intinde o  panglica cu Tricolorul României.
Chiar pe faţa STELEI mari. Arata de parcă aceasta STEA MARE ne-ar fi fost împachetată ca pe un Cadou si legata cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Image result for STELE PE CER.

                                  Image result for tricolorul romaniei.


Era uimitor; era minunat ceea ce vedeam cu ochii inchisi,adică, Cerul albastru de noapte fara de stele,doarcu o singura STEA MARE si stralucitoare acoperita de panglica cu TRICOLORUL ROMÂNIEI.
După doar câteva clipe,STEAUA MARE cu TRICOLORUL ROMANIEI se transforma intr-o alta STEA alba si orbitor de stralucitoare cu multe raze mari in jurul ei, asa precum arata DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

                               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI

                                             Image result for tricolorul romaniei.

Pe suprafaţa acestei STELE aceeasi Mâna nevazuta scrie cu litere de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,scrie doar un singur cuvant:

                      "R O M Â N I A  - R o m â n i a  !."

Totul a durat circa 10 secunde,in timp ce aceasta STEA a LUI DUMNEZEU pulsa marindu-si razele-i albe cu tot cu acest cuvant scris de MÂNA LUI DUMNEZEU, cuvant ce reprezintă ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
               
                    "R O M Â N I A !"

Prieteni dragi, am scris adeseori despre ROMANIA DUHULUI SFANT; despre ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM.
Luna viitoare (inca nu am o dată precisă) voi lansa la BUCURESTI doua Carti ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Acestea sunt:

                 ROMANIA Viitorul al Doilea Nou Ierusalim,precum si - Viaţa Extraterestră !

 

În aceste doua volume ,cum de altfel si-n primul volum,veti gasi dragii mei numai ADEVARUL imaculat si neintinat al DUHULUI CELUI PREA SFANT.
Atunci cand voi avea date concrete de la EDITURA KITCOM cu privire la aceasta LANSARE,va voi anunta cu mare drag .
Sa nu ne temem de nimic dragilor ! Sa nu ne temem de mult anuntatul CUTREMUR mare in ROMANIA,sa nu ne temem de Catastrofe, ci sa avem grija ca sa nu-L mâniem pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI cu al nostru comportament,sau cu lipsa Credintei ,cu lipsa faptelor bune si a si a iubirii faţă de Aproapele nostru.
Toate celelalte lucruri bune ni se vor adauga noua ,de PREA SFANTA TREIME si de MAICA LUMINII,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.
  MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


             


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                           

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

   

CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.

71 de comentarii:

  1. 'Unul pentru toti,fiecare pentru sine'deviza muschetarilor adaptata comic in filmul MANIA GRANDORII' cu Luois de Funes.Asta ca sa ne mai descretim fruntile.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Capul lui Moţoc vrem !!!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl cheamă Dracnea, nu Moţoc ...

      Ștergere
    2. Il cheama DragNea, adica "Nenea cel drag", "Nea Dragul" cel bun/curat/alb ca si neaua, deci este benefic poporului.

      Ștergere
    3. Matei cap.6 ; v.21
      "Caci unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta."

      Pesedeii isi ascund hotiile in Brazilia, Madagascar etc.
      Oare unde le este inima ??? ... in Romania ???

      Ștergere
    4. 13:03, nu acuza fara temei. Judecata mincinoasa este o uraciune in fata lui Dumnezeu. Ai grija.

      Ștergere
    5. 00:28, bine punctat.

      Ștergere
    6. 1. Si a zis catre ucenicii Sai: Cu neputinta este sa nu vina smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin!
      2. Mai de folos i-ar fi daca i s-ar lega de gat o piatra de moara si ar fi aruncat in mare, decat sa sminteasca pe unul din acestia mici.
      3. Luati aminte la voi insiva. De-ti va gresi fratele tau, dojeneste-l si daca se va pocai, iarta-l.
      4.Si chiar daca iti va gresi de sapte ori intr-o zi si de sapte ori se va intoarce catre tine, zicand: Ma caiesc, iarta-l.
      5. Si au zis apostolii catre Domnul: Sporeste-ne credinta.
      luca 17

      Sporeste-ne credinta.

      Ștergere
    7. Din 120 au pus 2 si s-a ales 1 sa fie PREOT

      15. Si in zilele acelea, sculandu-se Petru in mijlocul fratilor (iar numarul lor era ca la o suta douazeci), a zis:
      16. Barbati frati, trebuia sa se implineasca Scriptura aceasta pe care Duhul Sfant, prin gura lui David, a spus-o dinainte despre Iuda, care s-a facut calauza celor ce L-au prins pe Iisus.
      17. Caci era numarat cu noi si luase sortul acestei slujiri.
      18. Deci acesta a dobandit o tarina din plata nedreptatii si, cazand cu capul inainte, a crapat pe la mijloc si i s-au varsat toate maruntaiele.
      19. Si s-a facut cunoscuta aceasta tuturor celor ce locuiesc in Ierusalim, incat tarina aceasta s-a numit in limba lor Hacheldamah, adica Tarina Sangelui.
      20. Caci este scris in Cartea Psalmilor: “Faca-se casa lui pustie si sa nu aiba cine sa locuiasca in ea! Si slujirea lui s-o ia altul”.
      21. Deci trebuie ca unul din acesti barbati, care s-au adunat cu noi in timpul cat a petrecut intre noi Domnul Iisus,
      22. Incepand de la botezul lui Ioan, pana in ziua in care S-a inaltat de la noi, sa fie impreuna cu noi martor al invierii Lui.
      23. Si au pus inainte pe doi: pe Iosif, numit Barsaba, zis si Iustus, si pe Matia.
      24. Si, rugandu-se, au zis: Tu, Doamne, Care cunosti inimile tuturor, arata pe care din acestia doi l-ai ales,
      25. Ca sa ia locul acestei slujiri si al apostoliei din care Iuda a cazut, ca sa mearga in locul lui.
      26. Si au tras la sorti, si sortul a cazut pe Matia, si s-a socotit impreuna cu cei unsprezece apostoli.

      MATIA preot

      Ștergere
    8. cubul are steaua impachetata si steaua se desface in cruce ...curCUBeu( legamintul cu Noe )
      cub=stea=cruce ( ismaeliti, israeliti, ortodocsi ), toate la timpul lor ... cele 2 mari religii , alfa vor fi unite de a treia IMENSA religie OMeGA .. IISUS HRISTOS

      Ștergere
  3. Tanti Marie, ai scris ceea ce inseamna presto dar nu ai scris si din ce limba vine. Nu cumva vine din limba celor mai mari inchinatori la idoli si icoane? S-au vine din limba pe care o vorbea Hristosul cel Viu? Daca vine de la spurcaciunile alea de Idolisti, nu ma intereseaza. Dar daca vine din limba vorbita de Hristos atunci, iau si eu parte. Care si cum este?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai fi sincer hristos ar fi si in viata ta. Dar tu urasti

      Ștergere
    2. Anonim 16:02 cum le știți voi pe toate. Cum știți voi tot despre Dumnezeu tot despre dragoste și ură tot despre Hristos ce mai sunteți ai dracu' de deștepți.

      Ștergere
    3. 7. Cine dintre voi, avand o sluga la arat sau la pascut turme, ii va zice cand se intoarce din tarina: Vino indata si sezi la masa?
      8. Oare, nu-i va zice: Pregateste-mi ca sa cinez si, incingandu-te, slujeste-mi, pana ce voi manca si voi bea si dupa aceea vei manca si vei bea si tu?
      9. Va multumi, oare, slugii ca a facut cele poruncite? Cred ca nu.
      10. Asa si voi, cand veti face toate cele poruncite voua, sa ziceti: Suntem slugi netrebnice, pentru ca am facut ceea ce eram datori sa facem.
      luca

      Ștergere
  4. Iisus dupa obiceiul Sau intra in ziua sambetei in sinagoga nu duminica.Cine zice ca ramane in El trebuie sa traiasca si el cum a trait Iisus.
    El intra sambata in sinagoga nu facea pomeni , petreceri , obicee , traditii.Tinea poruncile Tatalui , e fara de pacat.Si apostolii dupa inaltarea Domnului Iisusbtot sambata intrau in templu.Nu trebuie sa incalcam nici macar o porunca pt.ca ne facem vinovati de toate.Amin ! Vino Doamne Iisuse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:56Aceasta era in legea veche dar Iisus a adus legea noua a credintei in Fiul lui Dumnezeu care Mantuieste asa ca "Ziua Domnului
      "este...Duminica .Voi ati ramas in
      legea veche .

      Ștergere
    2. Dacă ești de ziua a saptea

      Ștergere
    3. Mai anonime de 13,56 Iisus a inviat la ora 00 de duminica.Convinge-ma ca apostolii intrau in templu tot sambata. Convinge-ma cu versete din biblie ca trebuie sa tin sambata !!!! Turcii tin vinerea, dta sambata , ortodoxii, penticostalii , grecii ,etc tin duminica . Cine face voia Donnului ?

      Ștergere
    4. Convingeti-ma ca trebuie sa tinem sabatul

      Ștergere
    5. Nu a fost schimbata Legea Veche,ci doar metoda de impacare cu Dumnezeu,adica nu se mai aduc jertfe miei,si alte animale,pt ca Iisus insusi s-a jertfit pt toti care vin la El cu pocainta de pacate si cum am spus Legea n-a fost schimbata,deci cei ce tin Sabatul au dreptate si fac Voia Domnului pt ca Domnul Iisus a spus ca n-a venit sa modifice nimicc din Lege ci sa implineasca tot,si tot El a spus ca atat cat vor fi Cerul si Pamantul NU VA TRECE NICI O LITERA DIN LEGE PANA SE VOR IMPLINI TOATE,PRIN ASTA DE DAM SEAMA CA TOATA LEGEA VECHIULUI TESTAMENT CU TOT CU SAMBATA RAMANE VESNIC,nu este gresit sa tii si Invierea,dar este gresit sa lucrezi in ziua Sambetei,singurele lucrari permise in ziua Sambetei sunt lucrarile Domnului Iisus,de a vindeca,de propovadui Evanghelia si de a ierta si scoate draci pt cine are har,pt cine n-are har sa-L iubeasca pe Dumnezeu si pe aproapele lor si sa-si ierte vrasmasii,si nu doar in ziua Sabatului ci totdeauna!

      Ștergere
    6. De ce stati sub Lege daca exista Har??? Sub Har sa fiti si veti fi eliberati de orice aduce moartea spirituala.

      Ștergere
    7. https://www.youtube.com/watch?v=be7sW2seVy0&feature=youtu.be

      Ștergere
    8. Legea nu desfiinteaza Harul,si Harul nu desfiinteaza Legea,iar Legea nu poate fi implinita decat prin Har,care aduce indurare si staruinta in toate poruncile si invataturile Domnului Iisus!

      Ștergere
    9. 10:01, da, asa este.

      Ștergere
    10. 10:01Daca ei raman in legea veche ei nu respecta jertfa lui Iisus care a adus duhul sf.-Mangaietorul.Pt ei iisus a murit degeaba.

      Ștergere
    11. Amandoua sunt necesare pt mantuire,si jertfa Lui Iisus si respectarea Legii Vechi,pt ca Iisus degeaba a murit daca nu tinem Legea,pt ca El insasi a spus ca n-a venit sa modifice sau sa desfiinteze nimic ci sa implineasca tot!E adevarat,izvbavirea de pacate vine prin jertfa Lui Iisus,da trebuie pocainta de pacate si renuntare la pacate si straduire la a duce vieti sfinte,asemanatoare cu viata Lui Iisus,pt ca El a spus,fiti perfecti cum Tatal vostru din ceruri este perfect!Si oamenii din vremea sfarsitului nici macar nu vor sa se straduiasca sa fie perfecti,si asta le aduce sansele de mantuire la aproape 0!

      Ștergere
    12. 15. Si El le-a zis: Voi sunteti cei ce va faceti pe voi drepti inaintea oamenilor, dar Dumnezeu cunoaste inimile voastre; caci ceea ce la oameni este inalt, uraciune este inaintea lui Dumnezeu.
      16. Legea si proorocii au fost pana la Ioan; de atunci imparatia lui Dumnezeu se binevesteste si fiecare se sileste spre ea.
      luca 16

      Ștergere
    13. 4.Caci sfarsitul Legii este Hristos, spre dreptate tot celui ce crede.
      romani 10

      Ștergere
    14. 55. Iar Stefan, fiind plin de Duh Sfant si privind la cer, a vazut slava lui Dumnezeu si pe Iisus stand de-a dreapta lui Dumnezeu.
      56. Si a zis: Iata, vad cerurile deschise si pe Fiul Omului stand de-a dreapta lui Dumnezeu!

      faptele apostolilor

      Ștergere
    15. CORECT 10:02! ASA ESTE!

      Ștergere
  5. 12:23Mereu faci pe desteptul si nu esti.D-na Maria ti-scris-sl adica slavona care e o limba a popoarelor crestine.Nu-ti mai permite sa jignesti icoanele caci acolo a chipul lui Dumnezeu si a sf. Sai.Chipurile cioplite se refera la statui si la idolii pagani.Daca ai fi mai sincer in cautarea adevarului ai vedea cum isi arata prezenta Duhul Sfant Domnul in icoane incat multe plang cu mir si chiar cu sange.Indoieste-te de tine in loc de puterea icoanelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Anonimule frios 20 mai 2018, 14:22
      Esti sigur? A vazut cineva chipul Creatorului inafara de Hristos? A pictat cineva chipul lui Hristos sau a mamei lui cand traiau pe pamant? Si invata cum sunt pictate icoanele care pling, ca vad ca nu stii nimic si te dai mare shmeker pe aici. Icoanele care pling, in spatele ochilor au o bucata de metal si iarna intrind in condens cu respiratia enoriasilor, vopseaua se inmoaie si incepe a se topii. Dupa plecarea enoriasilor, biserica se inchide si acele icoane sunt reparate de un pictor special. Totul e cu shmekerie. Cauta pe google si invata. Daca nu stii si nici nu vrei sa te documentezi, inseamna ca esti un lenes si nu ai dreptul sa comentezi inaintea celor documentati. Cat despre Duhul Sfint care vine tot din Greaca, ati spun ca nici un mincator de carne, fara sa posteasca fara hrana si apa cateva zile si dupa aceea sa treaca la vegetarian cruda, nu a primit Duhul Sfint. Daca cineva a primit Duhul Sfint si s-a apucat de mincat carne, a pierdut tot. Nici un mincator de
      carne inca nu a intrat in inparatia cerurilor si nici nu va intra daca nu va posti fara hrana si apa, cel putin o saptamina.

      Ștergere
    2. Din pacate sau din nefericire ai dreptate, Cicerone!

      Ștergere
    3. 22:03Am fost martora cand la o sf m-tire curgeau lacrimi din ochii Maicii Domnului si a multor sfinti pe maini pe piept etc si asta se intampla in multe tari chiar si la catolici.Dar pt un necredincios si ingust la minte dar cu duhul mandriei cat casa nu ai sa vezi adevarul decat la Judecata.Esti departe de Dumnezeu se simte ce duh ai in toate mesajele tale arogante si chiar obraznice. Vezi ca ti-ai gasit "nasul"!Dumnezeu sa-ti deschida mintea si sa te lumineze.PSConditia este sa inveti smerenia si sa gasesti drumul spre adevarata credinta!

      Ștergere
    4. Cicerone, tu tii neaparat sa fii convingator folosind minciuni inventate de tine si de altii pe care tu le crezi. Nici o icoana care plange cu lacrimi de mir nu are metal pe spate. Du-te tu singur si verifica, fiindca nimeni nu o sa se opuna ca tu sa verifici.

      Ștergere
    5. 22:03Dupa cum vorbesti despre icoane se pare ca ai pierdut un...."a"de la nume!

      Ștergere
    6. 7. Daca M-ati fi cunoscut pe Mine, si pe Tatal Meu L-ati fi cunoscut; dar de acum Il cunoasteti pe El si L-ati si vazut.
      8. Filip I-a zis: Doamne, arata-ne noua pe Tatal si ne este de ajuns.
      9. Iisus i-a zis: De atata vreme sunt cu voi si nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a vazut pe Mine a vazut pe Tatal. Cum zici tu: Arata-ne pe Tatal?

      ioan 14

      Ștergere
    7. 3.Carora S-a si infatisat pe Sine viu dupa patima Sa prin multe semne doveditoare, aratandu-li-Se timp de patruzeci de zile si vorbind cele despre IMPARATIA LUI DUMNEZEU .

      Faptele apostolilor

      Ștergere
  6. 13:56, sper sa constientizezi faptul ca daca nu cinstesti icoanele Maicii Sfinte, practic iti anulezi toata credinta ta in Mantuitorul Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se anuleaza nimic,Domnul Iisus nu se gaseste in icoane ci in inima omului daca stie sa-L caute si sa-L gaseasca!

      Ștergere
    2. 10:03Duh este Dumnezeu iar pt ajutorarea celor credinciosi El lucreaza mai cu putere in biserica umpland totul de duhul Sau de la Altar la icoane si la oamenii prezenti la slujba inchinata Lui Dumnezeu.Daca oamenii nu ar simti aceasta prezenta nu ar mai veni la biserica dar unii nu vin din nepasare si necredinta si pierd lumina in valtoarea duhului acestei lumi intunecate.

      Ștergere
    3. 10:03Duh este Dumnezeu iar pt ajutorarea celor credinciosi El lucreaza mai cu putere in biserica umpland totul de duhul Sau de la Altar la icoane si la oamenii prezenti la slujba inchinata Lui Dumnezeu.Daca oamenii nu ar simti aceasta prezenta nu ar mai veni la biserica dar unii nu vin din nepasare si necredinta si pierd lumina in valtoarea duhului acestei lumi intunecate.

      Ștergere
  7. Asa este doamna Maria acum se cere pocainta mai mult ca oricand
    Bunul Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne fereasca de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Are si Domnu' Drgn dreptate sa taxeze investitorii straini, sa aiba bani de pensii, toata forta de munca e in strainatate Romania a ramas cu pensionarii si copiii, a cui e vina?? A celor care au avut grija sa intram in Europa, pentru niste fonduri nerambursabile am vandut tara cu totul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca esti prea pe langa subiect.

      Ștergere
    2. 22:10, asa este. Multinationalele sa plateasca impozite si taxe, nu sa fuga cu banii din tara. Multinationalele sunt exemplu de hotie mascata, ele sug din seva acestei tari si se hranesc din resursele Romaniei.

      Ștergere
  9. Inca sa ne rugam sa se intoarca tinerii si sa facem Romania GREAT AGAIN... cum ar spune Trump

    RăspundețiȘtergere
  10. Cicerone Lichi ai auzit de Sf.Apostol Luca,care era doctor si pictor el a pictat primul pe Maica Domnului .apoi citeste despre Sfantul Giulgiu cu Chipul Mantuitorului si despre naframa Sf.Veronica cu care s-a sters Mantuitorul pe Drumul Crucii si lasa-l pe Google .Citeste sau roaga-te Domnului Hristos si nu mai adu blasfemii despre Sfintele Icoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-l pe Cicerone ca-si va lua plata meritata de la Dumnezeu, dupa vorbe si fapte.

      Ștergere
    2. 00:32, bine punctat!

      Ștergere
  11. cicerone- ai auzit de REVELATII? ei asa s-au pictat icoanele lui DUMNEZEU, MAICII SALE SI SFINTILOR-oamenii primelor secole erau simpli de aceea numai ap LUCA a pictat-o pe MAICA DOMNULUI vii cu niste aberatii de ramanem masca!

    RăspundețiȘtergere
  12. Tinerii sunt huliti de multimea de simpatizanti psd care stau la coada sa capete moca mici si bere de la Daddy. Ce sa faca tinerii in tara? Bine au facut de au plecat care incotro, asta nu mai e tara si pentru ei, lumea de aici involueaza spre cretinism. Degeaba au trecut atatia ani de la revolutie ca ei persista in a vota pe cei care-i fura si-i mint de fiecare data. Oare asta nu se numeste cretinism?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare cu ale lui. Aici se vorbeste despre Imparatia cerurilor si tu cu micii, berea si politica PSD. Mai bine nu scrie nimic daca nu poti formula o parere despre mesajul si subiectul care se discuta pe acest blog. Pentru politica este piata, coltul strazii, etc.

      Ștergere
    2. Eu nici nu mai citesc com. semnate de Ciceron si de alte doua personaje lamentabile, asa ca nu-i mai bag in seama .....

      Ștergere
    3. O7.07 de ce te bagi,psdistule,sa comentezi aiurea? Am raspuns anonimului 22.13. Vorbesti in dodii si sari in sus daca zice cineva ceva de partidul la care, cu veneratie, te inchini. Iti convine sau nu,asta e adevarul.

      Ștergere
    4. 18:49, anonimul 07:07, nu-i psd-ist. Te inseli.

      Ștergere
  13. Ce va mai place sa judecati, si sa aveti o dorinta draceasca de a ameninta ca vine vremea platii!Cat mai trebuie sa treaca sa intelegeti ca functionati cu o minte diabolica care se crede atoatestiutoare si cu cea mai buna credinta? Cat timp va separati de ceilalti considerandu-va mai buni, sunteti in partea intunecata,chiar daca vreti sau nu sa recunoasteti,acolo va situati.Dumnezeu inseamna Unitate,indiferent de cum este seamanul nostru,trebuie inteleasa acceptarea, fiindca este o prelungire a noastra care experimenteaza altceva, independent de ce credem noi ca-i bine sau rau.Mai priviti-va si pe voi,ca tare priceputi sunteti la privitul altora,si vedeti;ati iubi un om ca voi,"buni-credinciosi"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna si necesara din cand in cand si autocritica. Asa erau si evreii, se credeau superiori celorlalti si nici nu voiau sa se amestece cu ceilalti. Cand a venit Iisus ca sa le arate calea cea buna, l-au respins, l-au omorat prin rastignire si il reneaga si acum. Ei il asteapta pe un altfel de Mesia, dupa gandurile si voia lor, nu dupa voia lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. 07:21, o parte din poporul evreu il accepta pe Mantuitorul Iisus Hristos si se spune ca toti vor ajunge la aceasta intelegere.

      Ștergere
    3. EVREII sunt isrealiti DENATURATI...

      Iar El, răspunzând, a zis: Nu sunt trimis decât către oile cele pierdute ale casei lui Israel.
      Iar ea, venind, s-a închinat Lui, zicând: Doamne, ajută-mă!
      El însă, răspunzând, i-a zis: Nu este bine să iei pâinea copii­lor şi s-o arunci câinilor. Dar ea a zis:
      Da, Doamne, dar şi câinii mănâncă din fărâmitu­rile ce cad de la masa stăpâ­nilor lor.
      Atunci, răspunzând, Iisus i-a zis: O, femeie, mare este credinţa ta; fie ţie după cum voieşti! Şi s-a tămăduit fiica ei din ceasul acela.

      Matei

      Ștergere
  14. 16. Legea si proorocii au fost pana la Ioan; de atunci imparatia lui Dumnezeu se binevesteste si fiecare se sileste spre ea.
    luca 16.16

    RăspundețiȘtergere
  15. 19,41 se spune in Biblie sa nu-ti faci si sa nu te inchini la chip cioplit, preotii sint de acord doar cu prima parte pentru ca ei cistiga bani grei din partea a doua,dar altfel noi nu am mai fi avut frumoasele biserici si icoane.
    Iar pentru 13,56 Schimbarea zilei de odihna data de Dumnezeu a facut-o Constantin cel
    Mare conform zilei pagine anterioare ziua soarelui si acesta a stabilit-o la Sinodul al Doilea.
    Dar Constantin cel autoproclamat cel sfint ca si Papa dupa 800 de ani a mai facut si alte lucruri modificind primele 5 porunci din cele 10 prinse in BIBLIE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. 19,41 se spune in Biblie sa nu-ti faci si sa nu te inchini la chip cioplit, preotii sint de acord doar cu prima parte pentru ca ei cistiga bani grei din partea a doua,dar altfel noi nu am mai fi avut frumoasele biserici si icoane.
    Iar pentru 13,56 Schimbarea zilei de odihna data de Dumnezeu a facut-o Constantin cel
    Mare conform zilei pagine anterioare ziua soarelui si acesta a stabilit-o la Sinodul al Doilea.
    Dar Constantin cel autoproclamat cel 'Sfint'[care si-a omorit propriul fiu daca nu gresesc] ,ca si Papa dupa 700 de ani in 1055, a mai facut si alte lucruri modificind primele 5 porunci din cele 10 prinse in BIBLIE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu cred ca sunt tare prost ca nu stiam ca SFINTIUL CONSTANTIN cel mare L-A INVIAT PE IIsus HRISTOS , Duminica ZIUA DOMNULUI SPRE POMENIREA INVIERII LUI prin SFINTA TREIME al TATALUI , AL FIULUI SI AL SFINTULUI DUH
    Ziua de odihnă în Noul Legământ a devenit duminica, în amintirea zilei Învierii Domnului Iisus Hristos, Cel care s-a oferit jertfă Tatălui ceresc pentru ispăşirea păcatelor omenirii. Astfel, ne-a răscumpărat din robia păcatului şi a diavolului (Efeseni 2, 14-16). După 500 de ani de la darea Legii lui Moise pe Muntele Sinai, Dumnezeu prin Iisus Hristos rânduieşte o nouă sărbătoare pentru creştini. Ziua Domnului a fost anticipată de Psalmistul David prin cuvintele: "Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul, să ne bucurăm şi să ne veselim într-însa" (Psalmul 117, 24). Ca denumire, duminica era întâlnită sub diferite denumiri în cărţile Noului Testament, precum: "prima zi a săptămânii" (Matei 28, 1), prima după sâmbătă (Luca 24, 1). În cartea Apocalipsei (1, 10), redactată către sfârşitul secolului I, întâlnim iarăşi o referire la această zi: "Domenica dies". Dumnezeiescul Învăţător îi învesteşte duminica pe Apostoli şi le oferă puterea iertării păcatelor (Ioan 20, 21-23), dându-le şi harul preoţiei sfinţitoare. În prima zi a săptămânii se arată lui Luca şi lui Cleopa în drum spre Emaus (Luca 24, 13- 31), apoi celor unsprezece Apostoli cu Toma (Ioan 20, 26), ulterior la peste 500 de fraţi (I Corinteni 15, 5-7). Pogorârea Duhului Sfânt peste Apostoli, la Ierusalim, la 50 de zile după Înviere a avut loc tot în prima zi a săptămânii - duminica. În acea zi, Apostolii au fost îmbrăcaţi cu putere de sus, adică li s-a oferit deplinătatea harului apostolic de a sfinţi preoţi prin cetăţi, de a învăţa şi a păstori pe creştini pentru a dobândi Împărăţia lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu mai suntem sub frica morţii, ci sub Legea harului, după modelul divino-uman al Păstorului cel bun, care este Pâinea vieţii şi Lumina lumii, care s-a jertfit din iubire (Ioan 3, 16), ca tot cel ce crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.

    RăspundețiȘtergere
  19. Aşadar, duminica reprezintă ziua în care ne apropiem şi ne integrăm în Biserica lui Hristos, Cel Răstignit şi Înviat, fiindcă suntem fii ai lui Dumnezeu (prin harul botezului), pentru a primi Pâinea vieţii mântuitoare. Duminica este Ziua Învierii, prima ca însemnătate din cele şapte, ziua în care activăm ca mărturisitori prin cuvânt şi purtători ai lui Hristos prin faptele iubirii (Galateni 5, 6). În biserică, duminica, orice creştin, conştient de chemarea sa, anticipează liturgic şi euharistic Împărăţia lui Dumnezeu. ,,Nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în Mine", ne încredinţează Sfântul Pavel.

    RăspundețiȘtergere
  20. SABATul ESTE UMBRA INVIERII adica SAMBATA e UMBRA DUMINICII ... Evreii sunt MORTII vii si oricine se aseamana lor TININD LEGEA MOARTA ( cele 10 porunci ) ...caci toata legea si prorocii sta in PRIMELE 2 PORUNCI obligatoriu in ordinea asta
    prima este :Să-l iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău şi din tot cugetul tău.
    a doua este DUPA CE O IMPLINESTI CU STRICTETE PE PRIMA SI NU O INCALCI IN NICI O IMPREJURARARE
    Să-l iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.

    SFINTA SCRIPTURA :
    Să-l iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău şi din tot cugetul tău. Aceasta este cea mai mare şi cea dintâi poruncă. Iar a doua este asemenea acesteia: Să-l iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi. În aceste două porunci este cuprinsă toată Legea şi Profeţii” (Mt 22,37-40)

    Nimeni să nu vă judece pentru mâncare sau pentru vreo băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă sau sâmbete; care sunt umbră a celor viitoare..." (Coloseni II, 18).

    RăspundețiȘtergere
  21. DUMINICA = ZIUA INVIERII

    10. Cunoscut sa va fie voua tuturor, si la tot poporul Israel, ca in numele lui Iisus Hristos Nazarineanul, pe Care voi L-ati rastignit, dar pe Care Dumnezeu L-a inviat din morti, intru Acela sta acesta sanatos inaintea voastra!
    11. Acesta este piatra cea neluata in seama de catre voi, zidarii, care a ajuns in capul unghiului;
    12. Si intru nimeni altul nu este mantuirea, caci nu este sub cer nici un alt nume, dat intre oameni, in care trebuie sa ne mantuim noi.
    faptele apostolilor

    RăspundețiȘtergere
  22. Crăciunul sau Nașterea Domnului (nașterea lui Iisus Hristos) este o sărbătoare creștină

    Evreii numesc Pesah (Paște) — sărbătoarea libertății sau a azimilor, — sărbătoarea lor anuală în amintirea evenimentelor relatate în Biblie ale trecerii prin Marea Roșie și a eliberării lor din robia Egiptului (Ieșirea XII, 27)

    Paștile reprezintă una dintre cele mai importante sărbători anuale creștine, care comemorează evenimentul fundamental al creștinismului, Învierea lui Iisus Hristos,

    CRACIUN- NASTEREA DOMNULUI ...nivel 1 - se tinea sabatul
    PASTE - MOARTEA SI INVIEREA DOMNULUI .... nivel 2 se tine ziua DOMNULUI, sabat desfiintat si pentru ISRAELITI ...

    sambata e moarta , duminica E VIE ...
    nasterea DIN NOU ...
    De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu. ...
    Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus.
    Dacă v-am spus cele pământeşti şi nu credeţi, cum veţi crede cele cereşti?
    ioan 3


    RăspundețiȘtergere