duminică, 27 mai 2018

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS ÎN BRATELE SALE, ÎN INIMA ROMÂNIEI SFINTE !


                                    HRISTOS  S - A  ÎNĂLŢAT ,dragii mei !

                        24 Mai 2017,ora 7,20 dimineata!

Astazi dimineaţă, cu o zi înainte de ÎNĂLTAREA DOMNULUI ,mai stateam puţin în pat,dar cu ochii inchisi fiind.
Si astfel văd dragii mei, văd Sus in CERUL SFANT HARTA ROMÂNIEI SFINTE.
Image result for harta romaniei
Vedeam HARTA  ROMÂNIEI fara înscrisuri si pe un fond total roşu, iar în mijlocul HĂRTII roşii a apărut o alta HARTA a ROMANIEI,de astadata de culoare aurie.
Si astfel dragilor in mijlocul HARTII aurii sta MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS în bratele Sale, imbracată în vesminte rosii catifelate.

Image result for HARTA ROMANIEI..

Într-o clipită imaginea se schimbă, si O vad pe MAICA  DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS în bratele SALE, în mijlocul Stemei Romaniei din mijlocul HARTII ROMANIEI.

Image result for HARTA ROMANIEI..Related imageImage result for MAICA DOMNULUI..

Ce frumusete,ce stralucire Divină,câtă bucurie mi-a cuprins inima si sufletul văzând pe MAICA SFANTA cu PRUNCUL IISUS în inima ROMÂNIEI.
 Chiar in acest  moment cand scriu,un glas imi spune asa: 

            "MAICA  DOMNULUI  în inima României !"

Da fratilor, PREA CURATA FECIOARA MARIA cu Pruncul Iisus Hristos in brate, a apărut rând pe rând în diferite locuri ,dar numai in mijlocul HARTII ROMANIEI,numai in mijlocul TRICOLORULUI romanesc:

Image result for maica domnului in harta romaniei..

HARTA  ROMÂNIEI fara înscrisuri, dar îmbracata numai in TRICOLORUL ROMANESC,tinea în inima ei pe MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS HRISTOS în bratele Sale.
Apoi dragilor, HARTA ROMÂNIEI a fost supraaglomerata de SFINTII LUI DUMNEZEU, iar în mijlocul SFINTILOR din HARTA ROMANIEI sta MAICA LUI DUMNEZEU pe un tron înalt.
               

Image result for harta romaniei cu sfintiImage result for maica domnului in harta romaniei

Image result for harta romaniei cu sfinti..

Dragii mei, aşa statea MAICA  LUI DUMNEZEU in mijlocul a toti SFINTII din CERURI care au umplut HARTA  ROMANIEI SFINTE cu trupurile lor stralucitoare si cu aureole deasupra capului lor..
SFINTII toti din CERURI formau in mai multe rânduri consecutiv,HARTA ROMANIEI in mijlocul cărora statea MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS in bratele Sale.
Înainte ca divina traire să se încheie, O vad in final pe MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUTUL IISUS in bratele Sale, in mijlocul HARTII cu STEMA  ROMANIEI, dar sub acest Chip:


Image result for harta romanieiImage result for MAICA DOMNULUI..
Prieteni dragi, la final MAICA  LUI DUMNEZEU era in mijlocul TRICOLORULUI ROMANESC ce luase forma HARTII ROMANIEI, si totodata se afla în mijlocul STEMEI RSR, care se afla in inima HARTII ROMANIEI.
GRADINA  MAICII DOMNULUI fratilor, se afla în inima ROMÂNIEI SFINTE care bate pentru tot NEAMUL OMENESC.
ROMANIA  DUHULUI SFANT fratilor, este in clipa de faţă GRADINA MAICII DOMNULUI, este Viitorul Nou IERUSALIM si impreuna, formeaza o Inima mare,INIMA DIVINA a ROMANIEI DUHULUI SFANT,care tine in ea toata suflarea de pe Pămant si nu numai.
Trebuie sa credem cu toata fiinta noastra,in NOUA ROMANIE,in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT,in ROMANIA NOULUI  IERUSALIM in care ,MANTUITORUL va veni pe norii Cerului insotit de Sfintii Săi ÎNGERI,pentru a ne lua la Cer,si a ne duce pe un alt PĂMANT ,un PAMÂNT al FAGADUINTELOR care arata dumnezeiesc de frumos,asa ca in articolul de mai jos:



DUMNEZEU M - A DUS LA PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI ! PLANETA ...

https://plus.google.com/.../posts/2Rh41Q3UBQ8

Translate this page
Apr 3, 2014 - DUMNEZEU M - A DUS LA PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI ! PLANETA , DE SUB PLANETA PĂMÂNT ! LUMINIŢA DE LA CAPĂTUL TUNELULUI !

                       3  Aprilie  2014  zori de zi !

Dormeam, dar O LUMINĂ  albă orbitor de stralucitoare, mă trezeşte şi astfel văd cu ochii închişi unCER de noapte senina, si jos pe Pământ se întîmplă ceva uimitor şi pentru mine. 
Brusc ,nu mai sunt în pat ci sunt pe o pajişte verde, unde,acoperită cu crengi uscate se află o groapă în pământ, de circumferinţa  unei fântâni.
O forţă  nevăzută îndepărtează crengile uscate de la gura acelei gropi, iar în clipa următoare sunt atrasa ca de un magnet puternic în interiorul  Pământului.
Când să  intru  în  inima  pământului, vedeam în jurul  meu multe  umbre negre  dense ca niste  siluete, care-si intindeau mâinile  lor ca să mă prindă, şi sa mă tragă spre  peretii  tunelului din inima pământului . 
Aceste siluete negre le văzusem încă de la intrarea 
în tunelul din pământ. 
Incă de aici, intindeau mâinile lor de sub mantiile negre ca sa ma apuce. 
Dar nu reauseau sa ma atinga ,deoarece, o lumină albă ma ocrotea,si pe care, o vedeam peste tot in jurul meu.
Înaintam prin TUNELUL întunecat din inima pământului , cu viteza  gândului !
Şi -n drumul meu prin inima Pământului, zăresc precum O STEA pe Cerul nopţii, O  LUMINIŢĂ  albă, orbitor de strălucitoare.
Cu cât înaintam prin TUNELUL  din Pământ ,cu atât mai mult LUMINIŢA  de la capatul TUNELULUI  devenea mai mare, şi mai mare...!
Şi iată că ,am ajuns la capătul PLANETEI  PĂMÂNT ! 
Aici, la gura TUNELULUI prin care am fost adusă, simt în dreapta mea că este cineva în acea LUMINĂ  albă, şi care ma opreste cu forta Sa nevazuta de mine si nu mă lasă ca să înaintez. Nu mă lasă sa ies din Pământul nostru.
Ci doar până la gura din capătul Tunelului, unde puteam vedea ceva uimitor de frumos. Dumnezeiesc de frumos !
Din LUMINA  albă în care eram, văd un alt  PĂMÂNT, (mi s-a spus acum de un glas), ca sa scriu asa: 

                          "ESTE  PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI "!

Deci, vedeam  O  CÂMPIE  verde, plina de iarba curată imaculată, neatinsă de nimeni şi de nimic !
Cerul de deasupra PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI, era un CER alb-bleu senin, cu stralucire ca de oglindă !
Iarba stralucea într-o LUMINĂ  AURIE transparenta, si foarte plăcută, extrem de linistitoare această LUMINĂ  AURIE, ce se asternea pe iarba imaculată. 
Nu vedeam Soare, dar totul arăta ca şi cum ar fi fost un SOARE pe Cerul nou  ca de oglindă.
Faptul că nu aveam voie sa trec dincolo de Tunel, poate să fi fost motivul ,că nu vedeam Soarele nou de pe CERUL PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI !
Ceea  ce vedeam acolo, nu poate mintea  omului să-şi închipuie şi nici inima si sufletul nostru  nu pot bănui imensitatea  bucuriei în trăirea aceasta dumnezeiască .
Aud  un glas în dreapta mea, ce părea că vine din LUMINA  care mă ocrotea şi care -mi spune aşa :


                    "PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI !
                  PLANETA  DE  SUB  PLANETA  PĂMÂNT !"

                               Fratilor!

Acest Pământ al Fagaduinţei  nu era locuit ! Ci numai pregatit de BUNUL  DUMNEZEU  pentru noi FIII  SĂI  !
Dragii mei, DUMNEZEU a promis oamenilor un alt   PĂMÂNT,un alt CER  precum si un alt  SOARE !

În zorii zilei de 4 octombrie 2014,ora 3,40 iata dragilor ce am trait iarasi:

Astăzi în zori de 4 octombrie 2014, la această oră abia mă băgasem în pat.
Am cerut iertare Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului că nu am avut timp de Rugăciune mai devreme de aceasta oră, extrem de târzie,şi-n pat fiind, stăteam cu ochii închişi.
Chiar am plâns în şoapta deoarece, m-a cuprins un dor cumplit de Casa de Sus. Un dor cumplit de Dumnezeu şi de Maica Domnului.
Dragii mei, de multe ori am momente în sufletul meu, când Dorul  de Dumnezeu ,Dorul de Maica Sfanta, Dorul de Împărătia Lui Dumnezeu pe care am vazut-o de mai multe ori, mă copleşeste, si-atunci mă asez în genunchi şi cu şiroaie de lacrimi, vorbesc cu Dumnezeu si Maica Domnului, ca si cum s-ar afla chiar în faţa mea în carne şi oase.
Şi stând în pat cu ochii închişi, lacrimile încă imi curgeau pe obraji, şi văd dragilor cum de Sus din Cerul Sfânt, coboară O Lumină ca de Soare transparenta si foarte stralucitoare.
Lumina venea ca O Rază de Soare pe Cerul noptii, iar cand ajungea în faţa ochilor mei, se deschidea precum petalele unui trandafir.
După care fratilor, exploda pur si simplu si forma un alt Cer bleu cu auriu,extrem de placut la culoare,iar sub Cer dragii mei, era un alt Pământ.
Deci, un nou CER dar de culoare bleu cu auriu acoperit. Soarele lipsea total. Doar LUMINA AURIE îl înlocuia dumnezeiesc de frumos.
Vedeam un nou Pământ verde -auriu , cu iarba mare si frumoasa . 
Nu erau case, doar pomi înfloriti de toate culorile, flori dumnezeiesti de frumoase, oameni tineri, maturi, femei si copilasi, care alergau fericiti de colo-colo la joacă sau la muncă, după vârsta fiecăruia. 
Cei mari adunau iarba cosita, duceau vacutele la apă, calutii de căpăstru exact ca si -n viata noastra de pe Pământ. 
Numai că , nu  erau case; nu erau niciun fel de locuinţe. Animălutele erau de toate speciile :văcuţe, oi, căluţi ,oite, câini..., toate animalele pe care le cunoastem, toate erau fericite si nimeni nu făcea vreun rău cuiva.
Nu exista ca , cineva să spună ăsta e al meu , ăsta e al tău ! 
Toate erau ale fiecăruia, si totodată toate ale tuturor !
    Nu există cuvinte în lumea noastra pentru a putea explica frumuseţea, gingăşia, culorile,candoarea,etc, a toate câte mi s-au perindat prin faţa ochilor din Lumea nouă, de pe Tărâmul Făgaduinţei.
                                Dragii mei,
Închipuiţi-vă cu ochii sufletului toate aceste frumuseti, toată această dragoste si grija faţă de Aproapele. 
Cerul bleu senin peste care s-a asternut Lumina aurie, Lumina Lui Dumnezeu.
Iar jos pe câmpia verde, doar bucurie, fericire, lipsa de griji, fără nici un pic de ură, fără întristare şi suspin! 
Cu adevărat RAIUL  LUI  DUMNEZEU,acolo unde nu este întristare ,nici durere şi nici suspinare.
Acestea toate dar si mai multe decât am putut povesti, le-am văzut, le-am trait aievea, precum scriu aievea aici pe Blog şi -n această clipă.
Dragii mei, de vom avea Credinţă şi Dragoste , pentru Dumnezeu si Maica Domnului, Dragoste pentru Sfintii Săi şi pentru Aproapele nostru, pe toate le vom dobândi încă din  această viaţă şi ne vom putea bucura vesnic în viaţa cea vesnică din sânul Lui Dumnezeu şi sub Aripile ocrotitoare ale Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu. 
Iată ce spune chiar în acest moment un glas : 

            " România !
România înconjurată de un cerc de foc ! "


Dragii mei, să împlinim cu dragoste Poruncile Lui Dumnezeu, să mergem la Sfanta Biserică măcar în fiecare Duminica ;să fim buni şi milostivi şi sa nu judecăm pe nimeni ,chiar daca ne-a făcut rău.
Prieteni dragi,să avem Credinţă şi dragoste faţă de DUMNEZEU şi faţă de MAICA  DOMNULUI ,faţă de Semenii noştri şi ne vom mântui sufletul, ne vom putea bucura de toate  MINUNILE  LUI  DUMNEZEU şi - ale MAICII  DOMNULUI, MINUNI pe care le revarsă  asupra noastră din belşug, numai ca noi să credem şi să nu ne îndepărtăm de CREDINŢĂ !
Fratilor,
Dăruiţi  Dragoste , faceţi fapte bune, mergeţi la SFANTA  BISERICA în zilele de sarbatoare, spovediţi-vă la Parintele duhovnic, şi astfel ,veţi ţine CALEA  cea dreaptă şi bineplăcută LUI  DUMNEZEU.
Numai asa dragii mei, ne vom bucura împreuna de GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU numita ROMANIA  DUHULUI SFANT,numai asa vom trai vesnic in NOUL IERUSALIM numit ,ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT, si asa cu totii împreuna,cu toata suflarea de pe PĂMANT si nu numai, vom mosteni RAIUL si vom trai pentru vesnicie pe NOUL TĂRÂM al FAGADUINTELOR .
Bucurati-va fratilor de ROMANIA  DUHULUI SFANT;bucurati-va cu toata fiinta voastra de VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM-ROMANIA; bucurati-va din toata inima si aduceti Închinare si Slava, Dragoste,Iubire si multumire PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU,care ne-a ales pe noi ca sa pregatim CALEA VENIRII LUI IISUS HRISTOS !
Si sa nu uitam dragii mei,de pregatirea Căii pentru venirea din CER a PRUNCII LUI DUMNEZEU - ŞAPTE,care ne va fi noua MARTOR si INTĂRITOR al IUBIRII ,al ADEVARULUI si al DRAGOSTEI întru DUHUL SFANT si MAICA LUI DUMNEZEU,Amin.


                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

P.S.

         Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,

Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !

George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.


P.S.
                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.

16 comentarii:

  1. Aceea era stema Republicii Socialiste Romania,pe vremea comunismului.

    RăspundețiȘtergere
  2. REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA(1965-1989) iar inainte se numea
    Republica Populara Romana (1947-1965)

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica Meryah, s-a pogorat Sfantul Duh?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,s-a facut ieri pogorarea duhului sfant pe pamant in casele si in inimile oamenilor mai ales peste cei care s-au rugat in acele ore,o parte din apostoli au primit binecuvantarile si harurile special pentru misiune,in scurt timp vor fi date ordinele lui Dumnezeu pentru a începe cu vindecarile oamenilor,vor fi manifestări cum nu a mai vazut lumea de la începutul lumii ,semne mari ,vindecari,minuni si multe altele..Am primit de asemenea o instiintare ca voi face si eu parte din acest proiect al lui Dumnezeu voi contribui la vindecarea oamenilor in tara si in alte natiuni pentru a propovadui cu semne si minuni venirea lui Iisus Hristos in Romania,pentru aceasta sunt inițiată si pregătită de insusi Dumnezeu Tatăl pentru aceasta misiune...Este lucrarea Tatalui si va fi o perioada intensa cu lucrari foarte puternice.Despre asta este vorba si am tinut sa va instiintez dinainte pentru a nu fi luati pe nepregatite.Cineva a intrebat de acel nor apocaliptic si rosu.cred ca se va intampla asta cu siguranta in ziua când apostolii vor pleca la lucru cu Iisus Hristos în perioada de mesianism apostolic...atunci va fi aceasta coborâre a norului sfintei treimi când Iisus vine sa lucreze cu semne si minuni aici in Romania.Stiu despre ce e vorba,dar e greu de explicat..acesta este ziua in care vor porni minunile....daca nu a inteles cineva pe deplin despre ce tot am scris aici si are nelămuriri sa ma caute pe facebook la adresa monica meryah.Multumesc..

      Ștergere
  4. Deci noul pamant este Planeta de sub pamant, acolo vom locui .

    "PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI !
    PLANETA DE SUB PLANETA PĂMÂNT !"

    Acest Pământ al Fagaduinţei nu era locuit ! Ci numai pregatit de BUNUL DUMNEZEU pentru noi FIII SĂI ! ''

    RăspundețiȘtergere
  5. Cineva zicea că de Rusalii va fi ceva unic , cum nu a mai fost ! Va fi un nor roșu , se pogoară Duhul Sfânt , oamenii vor fi in curtea bisericii . Azi nu s-a întâmplat nimic . Poate mâine ... Că tot e a doua zi de Rusalii . Doamne ajuta sa ne întărim în credință .

    RăspundețiȘtergere
  6. ASTA STIAM SI EU CA RSR=REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA-IAR D-NA MARIA TOCMAI A POSTAT STEMA ACELOR VREMURI sa intelegem ca unii intre noi au ramas sub influenta comunista?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca ai pus intrebarea atat de tarziu an.00:44. Se stie mult timp ca DA.

      Ștergere
  7. Tabere 2018

    Descoperirea tuturor zonelor din ţara noastră care prezintă o foarte mare importanţă din punct de vedere energetic şi spiritual, precum şi modul în care acestea ne pot fi de ajutor în evoluţia spirituală.

    Descoperirea altor centre energetice, precum şi conexiunile acestora cu matricea carpatică.

    Descoperirea şi decodificarea tuturor informaţiilor lăsate de iniţiaţii (înţelepţii) geto-daci în structurile cristaline din interiorul unor masive muntoase.

    Iniţierea programului UJP 2016-2100; colaborarea cu grupuri spirituale din toate zonele lumii.

    Formarea unor grupuri, în diferite zone din ţară, care vor contribui la purificarea, energizarea, armonizarea, protecţia, dezvoltarea şi evoluţia ţării şi a planetei.

    Contactul cu entităţi luminice, energetice, fizice (atât terestre cât şi extraterestre) în scopul obţinerii de informaţii care să ajute la dezvoltarea şi evoluţia omului din toate punctele de vedere.

    Formarea (în timp şi în funcţie de posibilităţi) unor baze fixe de lucru în zona matricei carpatice, precum şi în alte zone importante (din punct de vedere energetic şi spiritual)

    http://remerra.blogspot.ro/p/servicii.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria, vä urmäresc blogul d-voasträ cam de 3 ani, mi se umple sufletul de bucurie pt tot ce ne transmiteti de la Duhul Sfänt. Vä doresc multä sänätate si multä putere de a merge mai departe.nu bägati in seamä pe cei care vä criticä la tot ceia ce ne transmiteti de la Duhul Sfänt. Eu cred in tot ceea ce scrieti aici pe blog. Mesajul lui Dumnezeu prin d-voasträ cätre omenire este intoarcere la credintä. Si sä ne cäim de päcate, inainte sä fie prea tärziu. Venirea lui Iisus Hristos este aproape, numai cei ce nu vor sä audä sau sä vadä realitatea in care träim.Pt mine si multi altii sänteti un balsam pt suflet. Dumnezeu sä vä dea putere sä mergeti mai departe pt ceea ce faceti pt noi. Doamna Maria am donat si pt ultimul volum, as vrea sä verificati dacä au ajuns. Nu am comandat nici primul volum, as dori ca sä le comand pe toate trei volumele. Eu nu locuiesc in tarä si as dori dacä se poate sä mi le trimiteti aici. O sä vä trimit si adresa mea. Sä-mi scrieti unde pot sä o trimit. Vä inbrätisej cu mult drag si sä ajungä cärtile d-voasträ la inimile tuturor romänilor. Nu am mai scris pänä acum. Vä rog sä verificati, Veronica G. Austria.Salzburg. Doamne ajutä. O zi de rusalii binecuväntatä.��

    RăspundețiȘtergere
  9. 10:56, fiind departe de tara singura voastra speranta este Dumnezeu. In rest, orice vine in legatura cu Dumnezeu pe voi va mangaie, va sublineaza lipsurile, nu va mai simtiti singuri, abandonati.

    RăspundețiȘtergere