marți, 29 mai 2018

ROMÂNIA ! HARTA ROMÂNIEI RUPTĂ , LA IESIREA CATRE MAREA NEAGRA !


                                               28 Mai 2018,ora 15,38 !

                                             Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza ,desi eram cu ochii pe monitor,vad un Cer de noapte deasupra mea, iar sub Cer, vad HARTA ROMANIEI SFINTE care nu avea inscrisuri ,ci era numai de un gri dens si mat, un gri cenusiu precum asfaltul.
O forţă nevazuta dragilor, trage de partea sudica a HARTII ROMANIEI, de toata partea care are iesire la MAREA NEAGRA în asa fel incat ,acea parte se intindea precum o guma de mestecat,gata sa se rupă. 


Image result for HARTA ROMANIEIImage result for HARTA ROMANIEI.

Asa cum privim HARTA noastra dragilor, inchipuiti-va doua maini nevazute care trag in acelasi timp de la Tulcea si Constanta , si trag de HARTA ROMANIEI si-o intind cu 2 metri mai mult,dar nu o intindere spre bine,ci o intindere spre a o rupe,pentru a o disloca.
Dragii mei,din păcate ceva se va intampla cu Romania noastra in acea parte dintre TULCEA si CONSTANTA .
Totul parea ca , acea forta nevazuta voia pur si simplu sa smulga,sa rupă acea parte cu iesire spre MAREA NEAGRA.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI, ca sa apere ROMANIA VIITORULUI al DOILEA NOU IERUSALIM si sa nu ingaduie a fi sfartecata de dusmani.
Sa ne apăram CREDINTA si ŢARA ,chiar daca ar trebui sa ne jertfim pentru aceasta.
 Poporul român, este un popor cald si respectuos,este un popor primitor si nu in ultimul rand ,este Poporul ales de DUMNEZEU pentru cea de-a doua Venire a Fiului Său si Dumnezeului nostru în NOUL SĂU IERUSALIM.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipă, si pentru faptul că suntem alesi si ocrotiti.
Poporul roman este ,Poporul care sfinteste; si nu eu o spun ci INSUSI DUMNEZEU.

Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA !!! POPORUL CARE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-poporul-care-sfinteste.ht...
Translate this page
Feb 24, 2016 - Poporul care sfințește. .... Dar poporul roman cel de la țară si mulți si cei de la oras au credinta in Bunul Dumnezeu cu tot Alaiul Lui.noi ...

                                 24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                   Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria. 


37 de comentarii:

 1. americanii din Dobrogea si rusii in Crimeea-se pandesc-nefericirea locuitorilor-sa ne ajute DOMNUL

  RăspundețiȘtergere
 2. niste imprimante 3d cumparate de armata ar rezolva problema.
  la fiecare 3 ore am scoate niste arme rapid.
  acuma ca stiti ce urmeaza nu aveti scuze.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ne vom umple de migranti africani anul asta ce vin pe mare din Turcia .

  RăspundețiȘtergere
 4. Ieri a explodat un obuz in judetul Bacau - legat de articolul despre moarte in judetul Bacau.

  RăspundețiȘtergere
 5. Qui prodest-cui foloseste,bineinteles panslavistilor rusi cu armata lor a 5-a ortodoxia slava.
  Putin incearca demult apa marii cu degetul,pardon portavioane la Sevastopol.
  Am auzit ca acum o saptamina ar fi trecut cu niste tancuri in Trasnistria iesind din mare si trecind peste un colt al R Moldova fara sa-i anunte-craciun

  RăspundețiȘtergere
 6. Aici este explicatia la viziunea dvs,cu Constanta. https://www.youtube.com/watch?v=A5vHrUwTXEE

  RăspundețiȘtergere
 7. Ucrainienii si Bulgarii prin cei doi presedinti au planificat o autostrada Odesa,Tulcea,Constanta ,Burgas,fara sa intrebe si pe romani.Mai aveau in plan bulgarii o autostrada prin Ruse spre Bucuresti-craciun

  RăspundețiȘtergere
 8. Da,si eu sint de aceeasi parere, ati avut mai multe viziuni cu Constanta !

  RăspundețiȘtergere
 9. Incitare la violenta. Ajunge!

  RăspundețiȘtergere
 10. Noua tentativa de 'Lovitura de Stat a lui Ponta' de darimare a guvernului prin luarea deputatilor din PSD,a esuat prin recuperarea de catre Dragnea de noi parlamentari,in parte din PMP.Comedia continua.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 11. Ucrainienii stau si ei bine la planificari de autostrazi ca si noi,dar la calitatea drumurilor stau mai rau decit noi,dar stau bine ca si rusii la anexari din teritoriile vecinilor.

  RăspundețiȘtergere
 12. Curtea constitutionala a dat dreptate ministrului justitiei BRAVO TUDORELE in conflictul constitutional cu AROGANTUL pe tema destituirii sefei DNA.
  Dar asta mai inseamna ca AROGANTUL a ICALCAT CONSTITUTIA.
  In plus cererea AROGANTULUI pentru respingerea primei legi a justitiei 303 a fost respinsa SI taxata cererea AROGANTULUI ca TOT - NECONSTITUTIONALA.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 15.07 esti un inconstient. Habar nu ai pentru ce te bucuri, cand o sa intelegi in cele din urma o sa-ti iasa bucuria pe nas cu varf si indesat. Te bucuri ca am intrat in dictatura PSD. Romania se intoarce la intunericul din care a venit. Sa-ti fie rusine ca iti tradezi tara alaturi de infractorii PSD. Intr-o democratie, puterea trebuie sa fie impartita nu in mana unui singur partid cum a facut azi psd-ul prin intermediul curtii constitutionale. NE INTOARCEM LA DICTATURA SI VOM FI RUPTI DE LUMEA DEMOCRATA.

   Ștergere
  2. DEMONO-cratia a fost impartita INTRE toate partidele SECURISTICE si NICI O FELIE NU A RAMAS PENTRU POPOR ... nu e dictatura, e mai grav , E MOSIE CU SCLAVI ...

   Sclavii discuta , PARTIDELE SECURISTICE se bat intre ele pe SCLAVI si manipuleaza cu '' sloganuri demonocratice '' sclavia DUBLA si sclavii se simt bine '' ca lupta ''

   Paine si circ pentru sclavi ca se simt bine si IMPORTANTI .

   BAGATI-VA in continuare in replici pro sau contra si dezbinati-va SCLAVILOR sa fiti condusi si mai CU BICIUL SECURISTILOR ... felicitari si nu va lasati , luptati intre voi CA E BINE pentru securisti ... voi va omoriti intre voi si EI ISI IMPART BANII ...

   Ștergere
  3. 09.44 nu e vorba de securisti ci de institutiile statului! Numai securisti ai in cap!

   Ștergere
  4. Institutiile statului STAU bine CA SUNT MOARTE ... omul NU A FACUT , NU FACE SI NU VA FI institutie .... cladirile sunt MOARTE ... deci sclavul nu pricepe CA MOSIERII SECURISTI au denumiri de '' institutii '' si cind ii cauti la judecata AU SCAPAT ... BAGA INSTITUTIA IN PUSCARIE CA STA BINE ... DEMONOCRATIE , DEMONOCRATIE ...ha ha ha

   Ștergere
 13. Fostul colonel SRI Dragomir a spus ca;'le vine vremea celor de la SRI cit si lui Kovesi sa raspunda in fata legii ,pentru ce au facut.'

  RăspundețiȘtergere
 14. Sorin Rosca Stanescu despre Iohanis;'E TERMINAT'.De ..cina sapa groapa altuia...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 16.34 amice esti idiot. Nu pe Iohanis il darima ci insasi democratia s-a dus de rapa. Cum poti sa fii atat de cretin???

   Ștergere
 15. GHISE de la Brasov la TV spunea acum citeva minute ca;''Plecarea presedintelui Iohanis la Munchen pentru a ridica un premiu pentru anticoruptie,face parte din planul- MINERVA -al Germaniei de a face presiuni externe asupra unor tari ca Polonia,R Moldova si Romania.
  Polonia sa prins repede de acest plan.In cazul Romaniei pentru aceste presiuni externe se fac prin intermediul DNA-ului''Eu as adauga... si al presedintelui.

  RăspundețiȘtergere
 16. Ghise și Sorin Roșca Stănescu sunt doi NEMERNICI .Au fost turnători la S.R.I.

  RăspundețiȘtergere
 17. 23.22 cand vezi ce fel de modele isi aleg unii iti vine sa-ti smulgi parul din cap si sa pleci din tara. Romania nu se mai face bine.

  RăspundețiȘtergere
 18. Toti infractorii au ajuns modele pentru „crestinii” psdisti de pe blog. Cu siguranta se vor mantui daca tradeaza interesul tarii.

  RăspundețiȘtergere
 19. Toti cei care primesc si executa ordine din afara tarii vor platii mai devreme sau mai tirziu,desi se spune ca Monica Macovei a scos articolul cu tradarea de tara.
  Dar le vine rindul la toti tradatorii vinzatori de romani si tara,iar curatirea nu poate fi facuta decit de la cap precum la peste.
  Toti sau considerat intangibili;Ceausescu,Iliescu,Magureanu,Udrea ,Basescu,Iohanis iar acum latra ca si cateii lor fara minte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 08.56 iti amintesc ca zilele astea cativa psdei au vizitat Moscova. Ce zici de asta?

   Ștergere
  2. Craciun, tot cu batu'n balta dai.

   Ștergere
 20. 23,17 Curtea Constitutionala e simbolul democratiei in orice tara din lume,dar tie nu-ti place.Vrei un guvernator,uite il ai,dar nu mai vorbi atunci de DEMOCRATIE pentru ca tu vrei DICTATURA.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 09.37 cand cel care conduce Curtea Constitutionala e numit de PSD, apai numai democrata nu e! Vorbesti sa nu adormi!
   Guvernator e tactu!

   Ștergere
 21. Cel ce isi ia astazi cei 30 de arginti in Euro de la Munchen,inseamna ca ii merita,nemtii nu dau nici un banut gratuit nimanui.
  Iar Curtea Constitutionala are membri numiti pe o perioada lunga de timp de toate partidele,dar tu duci lipsa de idei si nu ai cei 7 ani de acasa de vorbesti cu 'Guvernator e tactu',ca al meu e mort.

  RăspundețiȘtergere
 22. 12,51 nu conteaza cine conduce CC ,pentru ca hotaririle se iau ca la tribunal prin votul tuturor judecatorilor,ultimul judecator numit fiind de Iohanis este Silvia Stanciu,cea care la scapat si de incompatibilitate si care a condamnat-o ilegal pe prietena ei Rarinca dovedit abuz dupa executia inchisorii..

  RăspundețiȘtergere
 23. 12,51 Un politician de caracter trebue ca atunci cind intra intr-un conflict constitutional cu o dezbatere asa aprinsa si pierde ar trebui sa-si dea DEMISIA,dar asta ne taxeaza de copii prosti,ca cei....

  RăspundețiȘtergere
 24. Este foarte simplu:
  Cei care sustin PSD-ul pe blog sunt cei carora li s-au marit, dublat, triplat salariile, pensiile, etc. Au ei curaj sa le faca publice?
  Ori nu inteleg cat sufera acest popor, ori se fac ca nu inteleg si nu le pasa. Ii tot dau inainte cu Iohannis, de parca tara n-ar fi condusa de parlament si de guvern.
  Treziti-va!

  RăspundețiȘtergere
 25. Procurorii Judecatoriei Brasov indeamna la nerespectarea hotaririi judecatorrilor de la Curtea Constitutionale.De noaptea mintii de procurori comunisti

  RăspundețiȘtergere
 26. Basescu pe b1 TV spune ca el'in locul lui Iohanis nu ar fi plecat din tara pentru o patlama, ci ar fi trebuit sa organizeze urgent un referendum impotriva hotaririi Curtii Constitutionale pentru salvarea prezenta si mai ales viitoare a functiei Presedintilor in Romania,dar daca ar pierde REFERENDUMUL presedintele ar trebui SA PLECE.
  Pe DIGI 24 CTPopescu sustine cam acelasi lucru cu mentiunea ca ;'presedintele cel adus de manifestani pe sus cu scaunul la Cotroceni si care nu a putut sa-l invinga in discursul verbal in confruntarea cu Ponta.
  Comedia continua-craciun

  RăspundețiȘtergere
 27. 31 mai 18:07, cata dreptate ai!!! Nu au curajul! Sunt guralivi pentru ca isi apara mita.

  RăspundețiȘtergere
 28. 21,33 la cateii fara minte trebue sa le mai arati si batul,iar la sefii lor sa le pui oglinda in fata atit de des precum sint de nesimtiti.

  RăspundețiȘtergere
 29. It's really a great and helpful piece of information. I am glad that you shared this helpful info with us.
  Please keep us informed like this. Thanks
  for sharing.

  RăspundețiȘtergere