vineri, 11 mai 2018

4TRISTETEA LUI IISUS HRISTOS !                               18  Decembrie  2017,ora 16,34 !

                                      Dragii mei, 

                                               Image result for iisus hristos.

În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, ceva s-a întamplat si nu mai eram în faţa monitorului ,ci eram undeva in Cerul Lui Dumnezeu, într-o Lumina alba si stralucitoare.
În aceasta Lumina dragii mei,IL vad pe Mult Prea Iubitul nostru Mântuitor care era tare trist .
Îmi aud propriul glas care Îi spune DOMNULUI si DUMNEZEULUI nostru al tuturor ,asa: 

                " Doamne, dar ei ma batjocoresc !

Iar Mântutorul mi-a rapsuns cu adâncă tristete, asa:

                Ştiu că te batjocoresc!

Şi iarasi fara sa deschid gura mea, Sufletul meu graieste LUI IISUS HRISTOS asa:
              Şi ce să fac Doamne, să scriu asa chiar daca ei ma batjocoresc?
Iar MANTUITORUL nostru mult Prea Iubit ,ofteaza lung si adânc,si-mi graieste asa:
                   Offfffffff! 
               Da ! Chiar daca ei te batjocoresc ,tu sa scrii toate câte vezi si -auzi .
           Batjocura lor este o nimica toată !"

După care dragii mei, Mantuitorul dispare,iar in locul Său ,rămâne un Nor mare auriu si dens,si obitor de stralucitor. 
Norul auriu cobora pâna la mine si urca la loc; si tot asa se manifesta încontinuu.Era ca si cum ,ar respira adânc după care, sufla catre mine din inima Sa. 
Ma simteam ocrotita,ma simteam puternica pe dinauntru dar si pe dinafara. Nimic nu mă mai speria,nimic rău nu mă mai putea atinge. Asa cum ,s -in acest moment simt ca nu mă mai ating rautatile semenilor nostri. Dar asta nu inseamna ,că nu voi cenzura Comentariile.Toate Comentariile sunt cenzurate de mine personal,si nu de altcineva ,asa precum imi scriu cârcotasii.Este dreptul fiecaruia dintre noi care si-au infiintat un Blog,ca sa si-l ţina curat,decent si placut cititorilor săi.
Cei care nu stiu decat sa jigneasca si sa arunce cu noroi ,dar si cu grave cuvinte care nu se pot reproduce aici, vor suporta consecintele din partea DIVINITATII, iar COMENTARIILE lor jignitoare ,fie ele la adresa mea sau a cititorilor, categoric nu vor fi publicate!
Fiecare isi asuma pe propria-i piele,ceea ce gandeste si ce scrie la adresa mea, sau a cititorilor de buna credinta.
Îi asigur pe cititorii fideli si de buna credinta ai acestui Blog,ca voi fi prezent aici trup si suflet ,inima si cuget.
La fel cum ,îi asigur si pe cei care si-ar dori ca eu sa dispar si sa nu mai scriu, că nu au nicio putere asupra mea,indiferent de ce ar spune si ar scrie. In schimb insă, acestia isi vor atrage singuri păcate grele asupra lor si a celor dragi lor,din păcate.
HULA impotriva DUHULUI SFANT este un păcat de neiertat,atat in aceasta viata ,dar si in viata vesnica.
Iar ceea ce eu scriu aici,scriu numai din GRAIUL DUHULUI SFANT,si niciodata de la mine!
Prieteni dragi, după cum vedem cu totii, de acolo de Sus,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vad tot si toate,cunosc si gandurile noastre, si-atunci ,noi trebuie sa ne supunem Divinitatii trup si suflet,inima si cuget.
Sa ne inchinam fratilor Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu;sa ne plecam genunchii nostri cerand iertare pentru toate câte am gresit cu voie sau fara voie, si nu in ultimul rand,sa mergem la Părintele Duhovnic ca sa ne spovedim si sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie, cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea .
Asa sa ne ajute MANTUITORUL HRISTOS si PREA CURATA FECIOARA MARIA,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

 1. Selecția este pe cale să înceapă!
  Luni, 2 aprilie 2018, Duhul lui Dumnezeu a început să se agite puternic asupra mea. Tot ce am putut face era să mă aplec și să mă rog în mod continuu, pentru că nu aveam nici o înțelegere în ce privește acest lucru. Timp de două zile, în sufletul meu a existat o astfel de greutate și durere, până când înțelegerea a fost dată în cele din urmă. Vă rog pe aceia dintre voi să citiți acest lucru pentru a vă bucura de acest lucru înaintea Tatălui și să-L căutați în rugăciune. Cei care au urechi să audă ... ascultă îndeaproape!

  Ceea ce Dumnezeu mi-a arătat a fost că inima lui Isus este foarte întristată. El este în marea durere a inimii. Când am căutat să înțeleg de ce, Dumnezeu a spus:

  "Cei care spun că Îl iubesc nu îl iubesc cu adevărat".

  Domnul a dezvăluit mult în ultima vreme despre modul în care alegerea noastră de a fi carnal (înfățișat) este dușmănie împotriva lui Dumnezeu (Romani 8: 6-8). Această dușmănie este ostilitate sau ură față de Dumnezeu Însuși și împotriva Mirelui nostru Îngropat! Cei mai mulți se numesc "creștini" alegând să meargă după lucrurile din această lume, în loc să meargă după lucrurile duhului și să caute pe Isus însuși!

  Căci cineva care primește "depozitul" Duhului Sfânt să devină Mireasa Lui și apoi să continue în căile acestei lumi este să comită adulter spiritual - așa cum am fost logodiți cu Hristos Isus!

  În cartea lui Esther a apărut o proclamație pentru adunarea unui grup de fecioare care urmau să fie separate. Aceste virgine vor trece printr-un proces de purificare și ungere de 12 luni. După finalizarea procesului, regele urma să aleagă cine va deveni regina lui, mireasa lui.

  Aceasta ne indică lucrarea Duhului Sfânt! În întreaga lume, cei care pretind a fi credincioși vor fi priviți chiar de Duhul lui Dumnezeu. Și va fi în afara acestui grup că diferitele persoane ale Trupului lui Hristos, Mireasa Lui, vor fi alese!

  Nu toți vor deveni Mireasa Domnului nostru Isus Hristos! Cei care nu doresc să-și supună voia, viața lor, tot ce li se cuvine Tatălui pentru a fi purificați și pentru a trece prin foc, NU vor fi în Trupul lui Hristos!

  RăspundețiȘtergere
 2. Iata ce a spus Iisus
  Ceea ce Dumnezeu mi-a arătat a fost că inima lui Isus este foarte întristată. El este în marea durere a inimii. Când am căutat să înțeleg de ce, Dumnezeu a spus:

  "Cei care spun că Îl iubesc nu îl iubesc cu adevărat".

  RăspundețiȘtergere
 3. Mesaj de la Iisus Hristos
  2018 – The Year You See Me Stretch Forth My Hand!
  I received the following from the Lord on January 17, 2018 – given in two intervals.

  Received 9:50 am:

  “2018 – This is the year you will see Me stretch forth My hand!”

  “Choose you this day whom you will serve!”

  “This year many things will fall, many will drop like flies!”

  “Those who have come against My anointed shall be removed!”

  “Those who have despised the call and anointing upon them – it shall be taken away!”

  “Just as with Ananias and Sapphira, many will drop dead in their very steps and be removed!”

  Received 12:55 pm:

  “Repent!! Turn back to Me!”

  “Where is the fear of the Lord God? Where is the reverence?”

  “Put away your rebellion before My hand is stretched forth! Repent!”

  “Judgment is coming and I will deal with this rebellion against Me!”

  RăspundețiȘtergere
 4. TRISTETE MARE IN ROMANIA -AZI 13 MAI 2018- LA CANALUL TV REALITATEA SI ACUM SE DA PE FATA LA EMISIUNEA-JOCURI DE PUTERE-NENOROCIRILE PRIN CARE AU TRECUT ZECI, SUTE DE ROMANI LA ASA ZISA REVOLUTIE DIN 1989 DEC SI IUNIE1990-ESTE OROARE DURERE SI MARE REVOLTA-DOAMNE IARTA-I SI PE EI SI PE NOI

  RăspundețiȘtergere