joi, 17 mai 2018

VACCINURILE PENTRU COPII ? VA FI SAU NU OBLIGATORIE VACCINAREA ?


                                         
                                   17  Mai 2018,ora 6,12 dimineata !

                                        Dragii mei,

                       HRISTOS  S - A  ÎNALTAT !

În aceasta zi a ÎNALTARII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS , m-a trezitun glas care  spunea ceva despre mult controversatele Vaccinuri.
Citez :
                     "Confirmările  libertatii în sistemul imunitar !
Dar un alt glas graieste foarte grabit :

                     Haide repede , repede !"

După care dragilor, glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, oare sa fie vorba aici de VACCINURI? 
                                   Image result for VACCIN IMAGINI
               
Oare ne vor lasa in mod legal,ca sa decidem noi ca parinti,daca ne vaccinam sau nu copilasii?
Dati-mi voie dragilor,ca sa rămân neutra in aceasta situatie atat de sensibila.
Desi mi-am vaccinat copiii cand erau mici,acum nu stiu daca m-as mai duce cu toata increderea ca acum 30 de ani.
                                         Cu dragoste,Maria.
                 

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...
Translate this page
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor

Sistemul imunitar şi vaccinurile

Din revista Revista HOFIGAL - Natura si Sanatate Nr. 35, numarul 35 din 19 12, 2012
Sistemul imunitar şi vaccinurile
În ultima vreme, datorită frecvenţei tot mai mari a afecţiunilor neoplazice, lumea ştiintifică a luat în considerare rolul apărării organismulul în incidenţa crescută a acestor afecţiuni.
Chiar şi în cazurile în care dorim să preîntâmpinăm şi să reducem riscul apariţiei acestor afecţiuni este bine să ştim că sistemul imunitar nu trebuie forţat peste capacitatea sa de apărare, deoarece este posibil ca la un moment dat să nu mai răspundă.


Tot în categoria de stimulare continuă a sitemului imunitar se încadrează şi vaccinările repetate prea des. Aceste vaccinări au rolul de a stimula producerea de celule de apărare, specializate pentru anumite tipuri de virusuri. Ceea ce nu se spune şi este ţinut departe de oamenii obişnuiţi, este efectul vaccinului şi incidenţa crescută a unor afecţiuni.

Pentru început voi explica foarte succint şi fără să intru în amănunt cam ce este un vaccin.
Un vaccin este un preparat biologic dotat cu proprietăţi antigenice, care declanşează un raspuns imun la organismele supuse vaccinării.
Indiferent de conţinutul biologic al vaccinului, acesta are o ţintă directă şi declanşează răspunsul de apărare specific pentru acea ţintă.
Acum câţiva ani un renumit medic român a pornit o campanie televizată de vaccinare împotriva gripei. După vaccinare au existat numeroase persoane care au făcut gripă iar explicaţia dată a fost : "este un virus mutant".
Fără să comentez ce înseamnă mutant, concluzia a fost clară. Vaccinarea nu şi-a atins ţinta deoarece acel vaccin nu conţinea informaţii despre tipul exact de tulpină, responsabilă de producerea acelei gripe.
Pe înţelesul dumneavoastră un vaccin este un produs biologic care conţine informaţii despre ţinta XYZ. Sistemul imunitar al omului produce soldaţi de apărare, soldaţii de apărare produşi în urma acelui vaccin vor ataca ţinta XYZ. Până aici toate bune. Partea mai puţin bună este în momentul în care ţinta XYZ nu îşi face apariţia. Vom avea soldaţi care sunt antrenaţi să atace şi de aici apare întrebarea firească: ce vor ataca?
Până acum răspunsurile au fost date în mod neconvingător.
1- nu vor ataca nimic
2- vor ataca ţinte asemănătoare de genul X,Y ,Z, XY , XZ, YZ, XZY, YZX, YXZ etc. .
Mai există posibilitatea să atace ţinte pe care le vor găsi fără să conteze dacă sunt bune sau rele.
Fără să intru în amanunte voi argumenta cu o decizie care a fost aplicată în Franţa.
Pentru preântâmpinarea hepatitei virale B, a fost pornită o campanie de vaccinare, cu rapel (repetare) la fiecare 5 ani. După o perioadă îndeajuns de lungă s-a constat că numărul de cazuri de Scleroză multiplă s-a mărit la persoanele care se vaccinaseră, commparativ cu cei care nu se vaccinaseră. Chiar dacă a fost pură coincidenţă guvernul a hotărât sistarea campaniei.
Datele nu au fost făcute publice însă campania nu a mai fost reluată.
Oameni "cheie", plătiţi cu foarte mulţi bani sau puşi în posturi de decizie iau anumite decizii.
Indiferent de deciziile lor fiecare dintre noi avem dreptul să fim informaţi despre efectele adverse ale unui vaccin, însă nu putem să cerem garanţia că după un vaccin nu ne vom trezi, peste câţiva ani cu alte afecţiuni mult mai grave, faţă de o banală gripă.

În concluzie pot spune că o stimulare repetată pentru ceva ce nu există, nu face altceva decât să obosească sistemul imunitar. Un sistem imunitar slăbit dă voie celulelor tumorale să se înmulţească.
Cea mai bună metodă este folosirea unor produse care ajută sistemul imunitar să fie în alertă şi în cazul în care se identifică o ţintă, sistemul imunitar să producă doar numărul de soldaţi necesari pentru ţinta respectivă.
Se pot folosi :
  • Tinctura de Echinacea care posedă proprietăţi de imunostimulare nespecifică, antiinflamatoare, antivirale, antiseptice, antitumorale, antioxidante, cicatrizant-reepitelizante; asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar dietei pentru îmbunătăţirea şi echilibrarea activităţii sistemului imunitar; stimulează capacitatea de apărare naturală a organismului împotriva unor agresiuni interne sau externe şi susţine mecanismele de apărare nespecifică împotriva unor contaminanţi virali şi microbieni; contribuie la menţinerea sănătăţii căilor respiratorii superioare în perioadele reci ale anului, cu acţiune benefică în stări gripale, răceală, guturai, stări febrile; atenuează perioada de convalescenţă după procese inflamatoare ale căilor respiratorii, ale tractului urinar, la episoade de erupţii cutaneo-mucoase frecvente;
  • Lemn Dulce (cps) produs natural cu activitate biologică complexă, care asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar pentru suplimentarea dietei în reechilibrarea deficitului imunitar şi întărirea sistemului de apărare naturală al organismului; posedă proprietăţi antiinflamatoare, mucolitice, expectorante, antispastice, antiulceroase, antiagregant plachetare, antivirale şi antimicotice, are efecte de tip mineralo-corticoid, uşor efect estrogenic.

În aceeaşi schemă fitoterapeutică intră:
  • Hofimun (cps.) - conţine extract din părţile aeriene şi rădăcini de Echinacea purpurea şi Echinacea angustifolia, gluconat de Zn şi vitamina C. Stimulează sistemul imunitar, potenţează eficacitatea tratamentului antimicrobian în infecţii bacteriene; are acţiune antiinflamatoare generală; accelerează procesul de vindecare a plăgilor şi arsurilor asigurând o bună cicatrizare a ţesuturilor lezate; încetineşte procesele de degenerare tisulară datorită acţiunii nocive a radicalilor liberi superoxidici şi reduce procesul de îmbătrânire precoce.
  • Uleiul de cătină (300 mg; 600 mg; 900 mg) (cps. moi) - reprezintă un complex polivitaminic care asigură un aport optim de fitonutrienţi necesar dietei, în principal β-caroteni, vitamine liposolubile D, E, F, K, o serie de compuşi polifenolici, acizi graşi polinesaturaţi, aminoacizi liberi şi microelemente pentru susţinerea sănătăţii organismului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Este o sursă naturală cu rol tonifiant general, vitaminizant, cu activitate antianemică, de stimulare a capacităţii de apărare naturală a organismului şi care participă la mecanismul de detoxifiere al acestuia.

Concluzia nu poate fi decât că numai dumneavoastră sunteţi singurii care puteţi decide ce metodă folosiţi şi în acelaşi timp nu puteţi fi obligaţi să urmaţi tratamente pe care nu le doriţi.

Dr. SORIN MĂRGINEANU
Farmacon; Str. Colţei nr. 7; sect.1; Bucureşti

93 de comentarii:

  1. Vaccinurile nu sint importante pentru o persoana sau alta ele au si o responsabilitate pentru cei din jur chiar daca sint tot mai multi analfabeti fie si functionali.
    Deci vaccinarea ar trebui sa fie obligatorie cu atit mai mult cu cit razboaiele ,calatoriile si topirea ghetarilor ne vor oferi virusuri cu mari surprize-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun tu esti vaccinat ?

      Ștergere
    2. Craciun, tu gandesti responsabil si rational, dar in societatea noastra sunt tare multi care si-au pierdut ratiunea si sunt influentati si manipulati de tot felul de oameni cu rol de opozanti de profesie (uneori foarte bine platiti) care nu vor binele romanilor.

      Ștergere
  2. Ai facut bine ca i-ai vaccinat. Pe timpuri cand vaccinul nu exista mureau pe capete.Din 14 copii intr-o familie, ramaneau doar 7-8, asta era selectia naturala :ramaneau in viata doar cei tari. Acum, sunt medicamente care ne ajuta sa traim chiar daca nu suntem atat de sanatosi. Fiecare e liber s-aleaga dar fara sa comenteze dupa... Nu vrei vaccin, medicamente, foarte bine, dar nu da vina pe nimeni. Esti liber sa mori! Esti liber sa traiesti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:19Fals ce spui!Vaccinurile de astazi nu mai sunt atat de inofensive ca cele din trecut ci sunt chiar periculoase.Nr mare de copii cu boli ciudate sunt cauzate si de aceste vacc.Pe mine poti sa ma contrazici dar pe parintele Serafim de Sarov care spune acest lucru nu!(pr a trait acum 200 de ani si a vazut ce se va intampla acum in vremea antihristului.)

      Ștergere
    2. Subscriu anonim 00:27

      Ștergere
    3. Este buna si religia, dar nu la orice iar locul medicinei nu poate fi luat de religie. Sfintii ajuta, dar nu pot inlocui medicii. In situatii foarte rare si doar unii oamenii au fost vindecati de sfinti, in rest medicii sunt cei chemati si lasati de Dumnezeu sa vindece oamenii (atata cat pot si ei).

      Ștergere
  3. Atentie!Luid si Tuidl-"Sunetul pierzarii(haosului)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inainte lumea era mult mai sanatoasa fara vaccinuri, aduse din afara. Un nr tot mai mare de copii bolnavi si din ce in ce mai mare bolnavi de cancer in tara noastra. Mai nou de la inceputul anul un nr tot mai mare de bilnavi cu rinichii. Pana nu va disparea de piata romaneasca tot ce i chimic in alimentatie si apa imbuteliata la sticla de plastic, nr de bolnavi va creste. Vom avea o populatie bolnava. Deja suntem bolnavi cu totii !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti se pare doar ca suntem bolnavi cu totii. De unde atata spaima si pesimism?. Bolile ne sunt date ca efect al purtarii noastre. Boala sufletului (rau si fara credinta) atrage boala trupului.

      Ștergere
  5. Intr-o lume chimizata si extrem de poluata ar fi necesar vaccinul .
    Si pe vreme lui Ceausescu erau copii cu probleme si handicap , multi copii down ( e chiar un centru pentru ei la Breaza) , copii cu paralizii , etc.
    Depinde mult de sarcina mamei, foarte mult , adica de cum este organismul ei pe toata perioada sarcinii , ce mananca , ce face , ce stres este etc.
    Si atunci ca si acum sunt femei care nu puteau tine o sarcina , altele care faceau 3, 4 copii, toti sanatosi si familii bune, care aveau unul singur plapand si bolnavicios .
    Copilul ia din materialul genetic al parintilor . Daca doriti sa aveti un copil sanatos , atunci faceti-l la tinerete , nu beti, nu fumati , mancati sanatos, nu va tatuati, nu va umpleti organismul de cosmetice inutile . Si mai ales nu- planificati ca pe o achizitie sau rata la banca , cand vine acest copil , este binevenit , nu dupa ce va faceti cariera , dupa ce va mutati , dupa una, dupa alta . Copilul e un dar, lasati totul pentru el .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Permiteti-mi sa va spun ca nu sunt de acord cu o parte din afirmatiile dumneavoastra. Viitoarea mama chiar daca a avut o igiena de viata stricta nu poate fi acuzata asa cum fac psichanalistii de felul cum va fi copilul. Nimeni nu vorbeste de igiena de viata pe care trebuie sa o aiba si viitorul tata. Un tata fumator isi modifica adn-ul si posibil ca viitorul lui copil sa aiba probleme de sanatate. Nimeni nu vorbeste! De vechiul accident de la cernobil a-ti uitat deja? Nu am auzit pe nimeni sa faca legatura intre accident si numarul exploziv de cancer sau uite la Iasi la generatia mea din 80-81 sunt multe femei cu copii cu malformatii sau probleme genetice. Eu am doi baieti autisti cu pierdere brat chromosome 12p... e vina mea? Am 5 colege de liceu cu copiii bolnavi...

      Ștergere
    2. Pe vremuri, mamele erau responsabile si nu fumau fara discernamant in timpul sarcinii si duceau un trai in concordanta cu natura si cu legile lui Dumnezeu. Acum, cariera este inainte de toate, castigul, distractia, etc, si la urma este grija pentru copilul ce uneori nici nu si-l doresc (ca sa nu aiba grija copilului si sa nu-i incurce in goana dupa bani si inavutire).

      Ștergere
    3. Mamele in sus mamele in jos si barbatii unde sunt ca doar copiii nu sunt facuti in eprubete? Tatal nu transmite nimic copilului? El nu trebuie sa aiba o igiena de viata stricta?

      Ștergere
    4. Nu te supara, dar femeia conduce barbatul si familia. Femeia este daruita de Dumnezeu cu darul de a zamisli, creste si forma viitorul omenirii, adica proprii copii.

      Ștergere
  6. Nu va vaccinati copii . Si asa sunteti multi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie sa mai scada populatia Romaniei, ca sa nu mai fie in viitor cine sa lucreze in aceasta tara. Sa ramanem o tara de pensionari si sa nu se adune bani din contributii pentru fondul de pensii.

      Ștergere
  7. Instanta a decis redeschiderea dosarul STATUL MAFIOT dupa inregistrarea cu Basescu,implicai Coldea si Kovesi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu poti discuta despre vaccinuri si trebuie neaparat sa ni-l bagi pe gat pe Basescu care a desavarsit statul mafiot in Romania?. El i-a pus pe functii si le-a dictat ce sa faca, dupa ce nu-l mai asculta se plange, dar i-a convenit cata vreme i-au executat comenzile. Ce rapandula de om.

      Ștergere
  8. Hrana sanatoasa,nu e-uri, nu mortaciuni,ca mancam si sange,fara sa stin,nu ne ajung fructele ,legumele,ouale,laptele si derivatele,mierea,de bagam ín noi moarte,de scurtarea zilelor avem parte,ce-i asa greú de ínteles? Fara vaccinuri,fratilor,ca aduc boala,ca nu mai sunt ce au fost odata,aduceti-va aminte ,ce spun sfintii parinti,cei care au supra-vietuit cu te mirí ce,rugaciunea aduce tot ce avem nevoie.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cati din populatia Romaniei sunt sfinti ca sa supravietuiasca cu rugaciuni?. Tu nu mergi la medic cand esti bolnav?. Ea fa o rugaciune cand esti bolnav si vezi te va vindeca Dumnezeu doar cu atata?. Hai sa desfiintam medicina ca doar avem rugaciuni, dar sfintenie sigur nu avem. Ce-i de facut oare?. S ascultam de tine?.

      Ștergere
  9. PSD propune infintarea unei institutii numite REGELE MIHAI I avind director o persoana care sa nu fie din familia regala,care se pare ca a fost consultata si e de acord-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care-i legatura cu vaccinurile?. Acea institutie se va ocupa de vaccinuri?. Nu cumva esti pe langa subiectul in discutie?.

      Ștergere
  10. Basescu;Orban sluga pentru Iohanis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dancila ce-o fi?

      Ștergere
    2. Ma , tu nici politica nu o intelegi, daramite rolul si scopul vaccinurilor.

      Ștergere
  11. Nu acceptati vaccinurile OBLIGATORII!!! Ele fac parte din planul Fratiei Babiloniene a sarpelui asa numitii ILUMINATI care conduc toate societatile secrete. Francmasoneria si alte societati secrete conduc state federale, lumea afacerilor, marile compani, armatele etc. Prin aceste vaccinuri vor sa implanteze oamenilor cipuri care au rol de urmarire mult mai eficienta. Aceste vaccinuri fac parte din planul de instaurare a Noii Ordini Mondiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iaca uite ca eu l-am vaccinat si in 3 ani de viata nu mi-a fost bolnav niciodata di cand zic bolnav ma refer si la banala raceala sau febra. Explica asta! Ps toate vaccinurile le are facute!

      Ștergere
    2. Tu de unde ai rasarit pe aici?. Daca ti-ar muri copilul din lipsa unui vaccin si a prostiei tale nu ai mai scrie asa. Sunt boli care nu pot fi eradicate decat prin vaccinare si tu indemni ca la saracia si prostia romanilor sa mai adaugi si opunerea la vaccinuri. Tu din ce fratie faci parte?. Pune-te si citeste care este rolul si scopul unui vaccin. Esti cumva un iehovist care se opune si transfuziei de sange si te uiti cum iti moare copilul si nu esti de acord sa i se faca transfuzie?. Este o crima morala ceea ce faceti voi cu rea credinta si cu multa dobitocie. Ridicati-va la stadiul de oameni cu ratiune, acum suntem in secolul XXI nu in evul mediu.

      Ștergere
    3. Tu din ce fratie faci parte?.

      Ștergere
    4. Felicitari 02:54!

      Ștergere
    5. Ramona Ramona, scumpa, nu acum se vor vedea efectele... in timpul vietii persoanei vaccinate... nu fi naiva.
      20:04, subscriu, este un plan al Ocultei Mondiale. Oameni buni, leacurile sunt in NATURA si sunt gratis! Natura are tot ce trebuie pentru vindecarea omului, doar trebuie sa ne informam si sa ne schimbam stilul de viata. Cautati sa mancati mancare alcalina, sa beti apa alcalina si veti vedea ca nu se leaga nici un rau de voi. Organismul uman este o creatie superba dar trebuie sa primeasca ceea ce este corect ca hrana.

      Ștergere
  12. La sfirsitul anului va reaparea pe piata Polidinul romanesc pentru copii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o informatie care nu bucura prin faptul ca se va produce din nou polidinul pentru copiii. Multumim - pasti.

      Ștergere
    2. E f.bun si eficient,nu mai fiti rai,ganditi pozitiv si totul va fi ok.Daca ganditi numai la rau cu siguranta il atrageti!

      Ștergere
  13. Am suferit de r.a.a. Si inca-l mai duc,nu exista remediu decat credinta,scutit de armata am facut-o,sa-mi apar tara si inca la constructii in 83,84,85,geruri strajnice,si n-am murit,da' astia ne omara cu vaccinurile obligatorii. Serb ilie sorinel. Ganditi-va la copíii vostrii otraviti cu mercur mai mult decat eminescuIntroduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost scutit de armata si spui ca ai facut-o ca sa-ti aperi tara. De cine oare sa o aperi, ca nu stiu sa fi fost vreo agresiune a altor state la adresa Romaniei si nici razboi n-a fost. Ai rezistat si n-ai murit tocmai datorita vaccinurilor care le-ai facut de mic si ti-ai intarit organismul in fata bolilor. Pentru afirmatia ca sunt otraviti copii cu mercur, s-ar putea sa te caute unii pe-acasa sa dai explicatii. Cum poti sa raspandesti asemenea neadevaruri si cu ce scop?. Ceea ce faci tu aici este un act de terorism national, raspandesti informatii false cu scopul de a induce o stare de nesiguranta sociala si de a raspandi frica de a preveni unele boli contagioase care ar putea fi prevenite prin vaccinuri. Ai studii de medicina ca sa poti argumenta ceea ce spui?.

      Ștergere
    2. 👍👍👍Bravo 06:15!

      Ștergere
  14. Vaccinurile nu apara organismul de virusi ei dau un raspuns in corp programe de FABRICATIE de anticorpi specializati care in cazul contaminarii cu acesti virusi sau unii asemanatori.
    Deci organismul face gripa data de virus totdeauna ,dar ea e respinsa mai repede de anticcorpii memorati anterior ,mai ales la persoanele tinere care nu au fost obijnuite cu virusurile sau batrini care sint slabiti si de alte afeciuni care fura din capacitatea de lupta a anticorpilor.
    Dar vaccinat sau nu sistemul imunitar trebie intarit prin alimentatie bogata in PROTEINE din care se fac anticorpii,obligator dimineata pentru a face fata rapid unui virus sau microb de peste zi, inainte de a agrava situatia.
    Pe linga acestea mai importante sint vitaminele C,E,A,si zincul dar si unele substante care ajuta creerul sa actioneze rapid numite si antivirale ca Amantadina folosita la bolnavii de Parchinson ,dar toate trebue luate de la primele simtome.
    Deci vaccinarea ca si vitaminele sint doar un ajutor rapid pentru SISTEMUL IMUNITAR care acesta VINDECA mai rapid si inainte ca virusii,microbii sa se extinda mult in corp si sa dea complicatii grave, care cind actioneaza PREA TIRZIU de multe ori e FATAL, mortal-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Corpul e dotat sa se apere singur DACA are alimentatie corespunzatoare, dar la copii si batrini VACCINUL ajuta la evitarea complicatiilor facind des deosebirea intre VIATA si MOARTE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. or fi salvat vaccinurile oameni dar si efectele negative s-au vazut in sanatate sunt multe lipsuri dar si incrancenare in a indica medicamente cu ff multe contraindicatii si efecte secundare nedorite a scazut imunitatea oamenilor prin alimentatie incorecta si plina de e-uri iar vaccinurile sunt create nu sa prelungeasca viata ci s-o scurteze-va spune un om care lucreaza in sanatate

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa nu uitam de zecile de milioane care mureau la o epidemie de gripa ca cea spaniola sau la cele de ciuma,mai mult decit in cele doua razboaie mondiale luate la un loc,.
    De multele tipuri de virusi care in lipsa vaccinurilor dau epidemi de HEPATITE ,bacterii si virusi care dau pneumoni si tuberculoza,sau helicobacter pilorii care afecteaza jumatate din omenire.
    Ultima descoperire e ca AUTISMUL la copii se datoreste unei bacterii banale care colonizeaza intestinul mamei si care poate fi prevenit printr-un banal atibiotic daca e luat anterior de catre Mama -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos ai explicat, bine-ar fi ca unii sa citeasca cu inima deschisa asemenea argumente.

      Ștergere
    2. Craciun,Dumnezeu unde mai este? Nu mai e dupa voia lui?

      Ștergere
  18. 14,47 r.a.a-reumatismul articular acut de care ai suferit si vei suferi toata viata se datoreaza unei infecti banale cu streptococi la plamini care putea fi evitat prin citeva inzecti cu POLIDIN,
    Ceva pe cit de banal tot atit de simplu de tratat, dar facut la TIMPUL respectiv.Polidinul vaccin romanesc oprit dupa intrarea in UE se reia fabricatia in ROMANIA la sfirsitul anului si va face doar el singur ca sute de mii de copii romani sa nu mai treaca prin complicatia infectioasa de care tu ai suferit toata viata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Am gresit vorbeam de 23,36 cu r.a.a.- Serb Ilie Sorinel ,exemplu ca vaccinurile sint esentiale desi el face propaganda anti-vaccinuri,deci invers cum ar trebui sa inteleaga din exemplul sau.
    Asta trebue sa dea de gindit la multi vacino-sceptici.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Numa nu-i poimane votul pentru familie,mergeti cu totii ,ca pe sas nu-l doare de copííi vostri,pe voi o sa va doara! Serb ilie-sorinel.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu ne da conducatorii pe care-i meritam si tu te revolti impotriva lui Dumnezeu?. Nimic nu se intampla fara voia celui de sus, cine suntem noi (praf pierdut in univers) ca sa ne opunem lui Dumnezeu. Dar pe romanii care au plecat in strainatate pentru inavutire si au lasat copii in voia soartei, iau durut de proprii copii.

      Ștergere
  21. Ce ne facem doamna Maria cu copilasii nostrii! Este crunt ce se intampla...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce este crunt?. Inainte de 89 toti copii erau vaccinati obligatoriu in scop de preventie si toti sunt mari si sanatosi. E adevarat ca pe atunci nu erau ONG-isti care sa sperie lumea. Uneori prea multa libertate (prost inteleasa) strica.

      Ștergere
    2. Toti daca citesc pe internet devin instant medici . Cand da o boala peste ei fuga la farmacie . Dar la copii nu . Aia au superimunitate . Tara lui garcea .

      Ștergere
  22. Serb Ilie, poate e cazul sa faci ceva pentru tine. Preocuparea ta nu trebuie sa fie barfa, ci bunastarea ta! Te vaiti cat e ziua de lunga... Nu crezi?!

    RăspundețiȘtergere
  23. Vaitatul si nervozitatea,irascibilitatea sint simtome ale celor cu boli articulare si se revarsa asupra celor din jur mai ales asupra familiei,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar incerca sa-si manifeste autocontrolul starii psihice, nu ar deveni povara pentru cei din jur. Prin rugaciune poate ajunge la o stare normala.

      Ștergere
  24. 22,15 Dumnezeu ne-a dat Pamintul sa-l gospodarim,dar lacomia si indiferenta Omului sint la limita in care omul reprezinta un risc nu numai pentru el dar si pentru Pamint,o spune tot mai des si mesajele doamnei Maria;Dumnezeu graeste porunca divina',doar cu citeva pagini in urma.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. De asta nu avem vaccinuri . Prostii au ajuns sa aiba opinii . Sa dus dracu institutul cantacuzino din cauza ca sri-ul importa vaccinuri . Tara ocupata de hoti . Si de cretini care voteaza hotii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu i-as numi prosti ci neinformati si lipsiti de dorinta de a sti si de a cunoaste adevarul despre vaccinuri, precum si scopul adminitsrarii acestor vaccinuri. Unde nu sunt vaccinuri sunt epidemii care decima populatiile nepregatite sa faca fata unor boli contagioase. Pacat ca ajungem la un nivel de cultura medicala asa de scazut, cand medicina urca vertiginos in cunoastere, noi coboram in abisul necunoasterii.

      Ștergere
    2. 00.44 asa e!Zici ca unora le-a facut vaccin pentru declansarea prostiei si credulitatii. Tot ce se spune la Antena 3 e sfant, nu conteaza daca n-are nici logica si nici urma de adevar, important e sa fie contra lui Iohannis si Kovesi, ce daca-s minciuni sfruntate. Scenariile apocaliptice sunt febletea lor.

      Ștergere
    3. 10:20, tot aiurea ai scris. De ce tot amesteci Antena 3? Nu toata lumea se uita la Antena 3 si tot cunosc adevarul si fara Antena 3. Sti de ce? Pentru ca Adevarul este doar unul, nu doua.
      Te intreb, adevarul despre Iohannis si Kovesi te supara? Ei trebuie sa plece de pe pozitiile pe care le ocupa. Ei nu sunt pentru Romania. Sunt sulgile altora nu servesc interesul national.

      Ștergere
    4. 16.02 te inseli, dovada esti tu ca nu cunosti adevarul. De cand a venit Dragnea cu hoarda de analfabeti cu diploma pe care i-a pus in functii de conducere, adevarul nu mai e doar unul. A inventat el un „adevar”care e de fapt minciuna grosolana si-l vinde credulilor ca tine. Adevarul despre Iohanis si Kovesi nu are cu ce sa ma supere pentru ca ceea ce numesti tu adevar e doar minciuna. Ei nu au de ce sa plece! Vinde la alta taraba gogosile lui Dragnea! Cat despre slugi, am impesia ca tu esti sluga minciunilor psd si a deturnarii realitatii.Casca ochii cand votezi!

      Ștergere
    5. 21:41, cel(cea) care se inseala esti dumneata. Nu te mai lasa legata la ochi de minciunile iohanno-orbanisto-merkeliste. Invata sa recunosti adevarul, chiar daca te doare. Merita sa-ti iei obloanele manipularii de pe ochi, doar asa vei vedea corect.

      Ștergere
  26. virusii si bacteriile au fost scapate intentionat din laboratoare si sub pretextul ca se cauta antidot se dau drumul la alte tulpini mult mai virulente-CE SE DORESTE ?-SA SCADA DEMOGRAFIA-experientele s-au facut de acum 200 ani-si s-au scapat de sub control

    RăspundețiȘtergere
  27. 02,16 Nazistii au facut tot feliul de experiente biologice pe oamenii -rase inferioare,de la astia si urmasii lor rasisti, te poti astepta la orice

    RăspundețiȘtergere
  28. Mergeti la vot pentru familiile voastre,ca altfel o sa-si bata joc de copíii vostrí toate sterpaturile de pidosnici si lesbiene.nu acceptati sodoma si gomora ín tara voastra prin pasivitate!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  29. 14:52Acesta e purul adevar!Da ai perfecta dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  30. Doamna Maria uitati-va peste acest link..despre legea vaccinarii obligatorii ati scris si este adevarat..
    https://m.activenews.ro/stiri-sanatate/Ministrul-Sanatatii-anunta-o-campanie-de-vaccinare-%E2%80%9Edin-usa-n-usa-impotriva-rujeolei-Nu-mai-putem-astepta-150826

    RăspundețiȘtergere
  31. ,,Hai s-o lasam balta'', vorba moldovenilor, informati,neinformati, prosti, destepti, cum om fi fiecare, singura intrbare pe care o punem e urmatoarea :de ce sa fim constransi si chiar sanctionati sa acceptam ,,un bine'' fortat. Si de ce nu raspunde nimeni in caz de urmari nefericite ? Daca solicit un imprumut la banca aceasta vrea garantii ,vrea sa aiba siguranta viitorului ei , semnezi un contract cu clauze fel de fel si pentru un amarat de serviciu, in ambele situatii fiind vorba de drepturi si indatoriri . Dar tu stat ma tratezi pe mine cetatean al tau platitor de taxe si impozite ca pe vitele ajunse in abator carora nu le ramane nicio optiune? Nu contest nivelul stiintific la care a ajuns lumea de azi, dar sa nu uitam stiinta fara Dumnezeu nu este benifica . Si bomba nucleara este un apogeu al stiintei dar daca inventatorul se considera el insusi Dumnezeu , aceasta aduce distrugere pentru cei multi si bani pentru cei putini. La fel si vaccinurile precum si alte,,beneficii "pe care le primim zilnic . Nu a ajuns poporul roman atat de indobitocit precum si-ar dori unii, doreste insa sa fie tratat cu respect in tara sa. Nu suntem nici atat de ignoranti incat sa nu vedem cum se incearca rapirea si ingradirea libertatii noatre de decizie si nu numai, prin aceste lucruri aparent minore dar ale caror consecinte sunt foarte grave.





    nu este benefica






    RăspundețiȘtergere
  32. asa este 20 mai 13:35-am mai spus-o eu-pamantenii sunt rasa belicoasa-nu toti -batalia se da pt resurse si supunere

    RăspundețiȘtergere
  33. Libertinajul sexual plecat din culturile religiilor protestante occidentale comparat cu raspindirea bolilor venerice aduce ortodoxismului o superioritate care ne indreptateste sa nu ne consideram inferiori ci superiori prin cultul ortodox si cel greco -catolic fata de occident care in schimb are un avantaj geopolitic si economic care compenseaza reculul biologic prin emigranti care in parte sint musulmani si nu duc obligatoriu la coagulari ci la divergente care se vor vedea in viitor mai ales in zona noastra din apropierea din sudul Dunarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. 22:38Bravo ati surprins in cateva cuvinte adevarul pe care unii nu-l vad sau se fac ca nu-l vad avand interese in occident sau din lipsa discernamantului nu apreciaza corect realitatea critica poporul roman fara sa vada si cauzele pt care suntem intro situatie critica.De secole Europa si nu numai ne-a tradat urmarind sa domine si sa jefuiasca poporul nostru.Cei ce au facut rau poporului roman vor plati in curand si vor fi siliti sa ceara iertare poporului nostru pt nedreptatile lor.Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu te rugam fa dreptate poporului roman!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  35. Craciune,cinste mamei polidinului,aí dreptate,dar eu am avut parte de amigdale si polipi scosi de doctori,de peniciline,moldamine,prednisoane si aspirne prescrise tot de doctori,la 13 ani am fost un prost al sistemului si acum am ales sa fiu cretinul crestin al tuturor. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  36. Noi nu putem lua exemplu de la unguri sa dam cetatenie romana romanilor,ne costa prea mult popolitic,polonezii,iarasi sunt mai prosti ímpreuna cu unguríi ca au votat pentru familie,ín timp ce ín tari din u.e,este legiferata pedofilia. Vor zbura euroii pe la noi,cand vor zbura porcii si cand m-oi face eu pastor. Nu avem putinta nici sa-i dam azil politic lui lvo . Gheorghiev,liderul romanilor diin . Bulgaria,ca din a opta armata din heuropa am ajuns la coada,ín schimb avem deveselu,apa de ploaie tot pe banii nostri,la noi se schimba garda ín haine habsburgice,la noi se confisca la arad cartile . Sfantului . Har-dealului,si noi ne batem cu caramizile ín piept care suntem mai destepti. Va multumeste acelasi cretin crestin.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  37. 17,44 cauza r.a.a este dat de stafilococi,virusi la caile superioare,pornind de la amigdalite,tratamentele tale de care vorbesti sint antibiotice si depind de cit de repede le-ai facut ,pe cind POLIDINUL este un vaccin care e facut anterior din stafilococi din zona Romaniei.Daca copii il fac nu vor mai patii asemeni tie,deci previne si R.a.a dat de afectarea la copii a cailor aeriene superioare.Parerea mea e ca din toamna-iarna toti parintii sa-l faca copiilor daca vor sa nu mai pateasca asemeni tie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  38. 17,44 Amigdalitele sint cea mai importanta parte a sistemului imunitar iar faptul ca ti-au fost operate dovedeste ca au fost atit de infectate incit ele constituiau un risc in continuare pentru tine.Dar operarea te-a facut sensibil aerul rece si la virusi aerieni si ti-au slabit capacitatea de preventie si aparare viitoare.Operarea a fost o situatie de compromis pe care au decis-o doctorii pentru a prevenii pe viitor agravarea si a altor complicatii,dar trebue sa te feresti mai ales de aerul rece si sa-ti intaresti partea sistemului imunitar data de Timus cu metodele alimentare recomandate de mine anterior pe aceasta pagina.
    Cu atit mai mult cu cit anticorpii tai slabesc cu virstra si au de luptat si cu reumatismul articular.Dar una din cauze ale bolii tale pot fi date si de anticorpi autoimuni care in astfel de situatie ataca unele organe propri cea ce face necesar si unele substante pentru temperarea sistemului imunitar,cum dupa cite stiu eu ca nespecialist amator este si aspirina,dar care pentru a nu afecta stomacul si da hemoragie interna a lui care poate fi si mortala,este buna aspirina cu strat de protectie gastrica in stomac si care se dizolva doar in duoden cum este ASPENTER-craciun

    RăspundețiȘtergere
  39. 17,44 Pentru operarea amigdalitei nu e o problema mare pentru ca operatia facuta pe gura nu o poate indeparta niciodata in intregime ea continuindu-se mult pe git in jos,da doar o sensibilitate mai mare la aer rece si mai ales lichide reci ca berea sau sucurile din frigider care ii scad vascularizarea cu singe si caracterului ei de preventie.
    Pentru intarirea timusului un rol important il are zincul din suplimente alimentare sau alimente ca simburii de dovleac sau rosiile ,el ajutind si prostata dar trebue sa fie intr-un echilibru cu cuprul care se gaseste mult in ciocolata neagra.
    Cea mai mare problema e reumatismul acut mai ales cind este autoimun dat de atacarea articulatiilor pe linga microb de sistemul imunitar caz in care sigur ai nevoie de un medic bun de specialitate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  40. Problema cu microbii care ataca cartilagiile articulatiilor este ca ei ataca si valvele inimii ciupindu-le si dind insuficienta cardiaca prin revenirea unei parti din sindele pompat in inima,iar la efort creste limita de bioxid de carbon si deci oxigenarea singelui care la un consum mare si brusc de licide ca bere ,suc sau pepene poate da stop cardiac si moarte la un consum care depaseste o jumatate de litru lichid in cazuri mai grave de efort.De aceia e nevoie sa fie vazute valvele inimii la un fel de ecograf sensibil cardio.Valvele sint compuse din acelasi material ca si articulatiile pe care le consuma acesti microbi.
    Parerea mea ca pentru a ajuta refacerea lor sint bune suplimentele care se tot face reclama la TV cu nume de Artro STOP,artroflex.Proenzi care contin Glucozamina,condroitina [sulfat de condroitina CSA],MSM iar pentru durere Ggeara Diavolului-extrasul plantei,dar si colagen care e de 7 tipuri cel mai bun find tipul 2 care se gaseste in cartilajul din capatul pieptului de pui care in plus are si un antibiotic si reduce si durerea ca si planta Gheara Diavolului,care sint in general mai scumpe.
    Cel mai usor si ieftin se obtine colagenul din ciorba de oase fierte mult pina se obtine dizolvarea in apa a colagenului dind prin racire renumita piftie-sau numita in ardeal raci.CSA e un sulfat deci bune sint la reumatisme si baile sulfuroase ca cele de la Calimanesti sau sulfurofanul din crucifere ca varza in mincare sau invelita articulatia in foaie de varza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  41. 17,44 R.A.A.duce si la o lipsa a cuprului in zona articulatiilor afectate ,o metoda buna pentru asimilarea lui este purtarea in zona articulatiei a unei bratari din cupru sau dizolvarea de cuprului intr-un vas cu lichide acide ca iaurtul,caz in care obligator trebue luat suplimente ale zincului pentru echilibrare.MARE ATENTIE pentru a nu se folosi pentru extractia cuprului vase de cupru cu vin pentru ca pe linga gustul foarte rau acestea dau un compus foarte toxic o OTRAVA MORTALA daca se consuma mai mult prin intoxicarea corpului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  42. 22 mai 02:50-ce spui este partial adevarat-de ce? 1- pentru ca nu scrii corect medicatia 2- sunt persoane care au si alte tratamente si interactioneaza intre ele 3-intrebati medicii ce se intampla cu administrarea de colagen in cazul ACIDULUI URIC SI RINICHII-daca e vorba si de artrita--E SIMPLU DE RECOMANDAT DAR VA SPUNE CINEVA CARE LUCREAZA IN SANATATE CA GRESITI

    RăspundețiȘtergere
  43. 12,39 Acidul uric e dat de un consum excesiv de proteine de animale tinere,cea mai rea este carnea de miel care consuma multe purie sau vinatorii la batrinete care consuma multe carnuri.Aici era vorba de alimentatie rationala si nu de excese pentru ca 'Leacul nu-i cu sacul'.Sint pastile si plicuri cu colagen strict dozat si oricum colagenul contine doar citeva tipuri de aminoacizi.Era vorba de ciorba de oase fierte si nu de carne fiarta iar boala lui 17,44 nu e generata de acid uric ci de microbul din copilarie pentru care i s-a indepartat amigdalita fiind microbiana, asa ca observatia ta e total deplasata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  44. 12,39 nu era ce spui tu de 'medicatie' ci de cea ce scrie la Biblie ;Alimentul sa fie lecul vostru.
    Cu atit mai mult cu cit nu s-a inventat un medicament care sa vindece ulterior,aceasta complicatie bacteriana,ci e vorba de reducerea efectelor negative pe termen mediu si lung si evitarea prabusirii totale a calitatii vietii si a altor complicatii viitoare.
    Un factor de asemenea pozitiv e CREDINTA si meditatia care prin reducerea STRESULUI contribue direct la reducerea inflamatiilor ,lucru constatat si dovedit si stiintific.Dar la 01,34 ii spuneam ca obligator sa consulte 'un medic bun de specialitate'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  45. pt d-nul CRACIUN ce spuneti daca aciul uric si bolile adiacente ale acestuia sunt genetice!-bolile de nutritie e drept se agraveaza in timp dar in tinerete nu le dai atentie cand apoi e prea tarziu-si regim n-ai cum sa tii toata viata-este chinuitor si pt tine si pt familie si e f adevarat ca amigalele nu trebuie operate dar si daca nu sunt tratate duc la reumatism infectios de care eu am suferit si nu se descoperise tratamentul acum e tarziu

    RăspundețiȘtergere
  46. Asa tirziu cum e, oo,25 este buna si o verificare a valvelor inimii,cel putin sa sti cum stai cu ea si cit poti risca,care i-ti sint limitele reale altfel toti pati ca unii care au murit la 20 de ani pentru ca au baut o jumatate de litru de suc sau pepene din cauza ca inima nu a ajutat rinichii sa elimine apa care s-a adunat la plamini si inima dind stop cardio-respirator,Din cauza ca nu au stiut de asa ceva care poate fi preintimpinat daca ar fi stiut.
    Iar pentru piatra la rinichi care poate avea si aceiasi cauza exista o solutie de a bea apa cu otet slab de mere cu miere de albine,facut doar de Apicola iar acidul uric ,ce creste de obicei la virsnici, se scade cu medicamentul Milurit dar face minuni si tratamentul cu suc de lamie care se bea in doza crescatoare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  47. pt 24 mai 09:06-tot ce spuneti este adevarat eu stiu prin faptul ca lucrez in domeniu-problema este ca nu tot ce recomandati se aplica la alte boli adiacente-hiperaciditate gastrica, hipertensiune calculi renali mari care pot migra si pot afecta ureterele etc--de aceea sunt rezervat in a recomanda fara sa stiu de ce alte boli sufera pacientii-

    RăspundețiȘtergere
  48. de ce nu a aparut raspunsul pt an24 mai 09:06 ?

    RăspundețiȘtergere
  49. 01,21 aici nu e vorba de a' recomanda la pacienti 'ci comentarii de informare .Era si o vorba,;'nu exista boli ci doar bolnavi' doar un om avizat,informat stie la ce medic de specialitate sa mearga si uneori e bine sa aiba si a doua parere chiar de la mai muti medici profesionisti,iar cind e vorba de 'boli adiacente' fiecare om si poate medicul de familie isi cunoasc problemele si simtomele cel mai bine.Din pacate sint multi medici care le e lene sa vorbeasca si sa informeze pacientul de probleme esentiale cum este afectarea valvelor inimii la r.a.a. dat de amigdalite bacteriene-craciun

    RăspundețiȘtergere
  50. d-nule Craciun medicii au fost formati sa aministreze medicamente alopate fara sa avertizeze pacientii asupra efectelor secundare-mi se intampla si mie desi lucrez in farmacie-si iata ca nu le poti spune ceva ca se simt ofensati-eu nu sunt un bolnav inchipuit stiu ce spun-te Duci la mai multi medici sa te convingi si toti iti administreaza cate un tratament---PE CARE SA-L URMEZI?

    RăspundețiȘtergere
  51. E o dilema 16,55, dar cel putin poti sa te imformezi despre problema si sa iei o decizie proprie cu informatii de la mai multi medici.
    In cazul discutat doar informatia poate face diferenta si a ajuta bolnavii cu r.a.a microbian la un regim de viata cumpatat intrucit afectatul cu valvele inimii ciupite de microbi e un bolnav care nestiind de gravitatea bolii si muncind si comportindu-se ca oamenii obijnuiti ii poate fi fatal un stop cardio-respirator ,iar resuscitarea este impiedicata de licidul din plamini si din jurul inimii.
    El trebue sa se fereasca de munca in echipa in acelasi ritm cu oameni sanatosi si mai ales a bea lichide ca sucuri,bere ,pepene in ritm cu un om obijnuit,retine lichidul la plamini si inima,din cauza ca rinichii sai slab aprovizionati cu singe au insuficienta renala si nu elimina suficient lichidele.
    Daca i-si stie gravitatea bolii si e prudent poate trai mult altfel poate murii de tinar,dintr-o mica gresala a lui sau mai MARE a medicului care nu a stiut sau nu l-a informat de pericol.
    Totul e INFORMAREA si CONSTIENTIZAREA pericolului care este MORTAL daca e necunoscut-craciun

    RăspundețiȘtergere
  52. pt CRACIUN-doar DUMNEZEU POATE PRELUNGI VIATA-DACA-TI ESTE DAT-probabil ori lucrati in sanatate ori va informati-bine este oricum-sfaturi primesc zilnic

    RăspundețiȘtergere
  53. 23,25 O vorba spune;'D-zeu ne da dar nu ne baga si-n traista'.Asa ca sa facem si noi ceva ,cel putin pentru ',sanatate,ca-i mai buna decit toate'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  54. 'Fericiti toti aceia care, veniti pe lume inaintea Stiitei,aveau privilegiul de a muri la prima lor boala'-Emil Cioran.Eu as adauga ca;' Viata-i o lupta,deci te lupta.

    RăspundețiȘtergere
  55. Ministru Fifoiu acum citeva minute anunta la TV ca pina la sfirsitul anului va anunta inceperea productiei vacinurilor Polidin si Cantastim-craciun

    RăspundețiȘtergere