miercuri, 16 mai 2018

4ÎNTUNERICUL VA ACOPERI IERUSALIMUL !

4
                                     20 Mai 2017,ora 6,17 dimineata !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind mai stau in pat cu ochii inchisi.
Astfel vad fratilor Orasul IERUSALIM cu toate blocurile si clădirile lui,asa ca in imaginea de mai jos:

                                                             

Image result..

Prieteni dragi, asa cum se vede Cerul de noapte in spatele IERUSALIMULUI,mai puternic vedeam eu un perete bleumaren negru, din care ieseau sageti de aceeasi culoare ,ce plecau spre mijlocul IERUSALIMULUI.

Image result for FURTUNI EXTREME
Image result for FURTUNI EXTREME..
Cerul din spatele orasului ,din zi s-a facut noapte iar deasupra orasului ,Cerul era firesc.

Image result..

Dragii mei, ceva sau cineva va ataca IERUSALIMUL ! 
Acel perete bleumaren din care se smulgeau sageti de aceeasi culoare,era precum cel mai aprig dusman al IERUSALIMULUI, care a stat si sta la pânda pentru a gasi timpul şi locul prielnic.
Dumnezeu si Maica Domnului sa apere IERUSALIMUL si pe noi deopotrivă ,Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. E pedeapsa divina pentru carnagiul pe care evreii il fac de 60 de ani cu palestinienii; evreii nu mai au tara de 2000 de ani de cand au plecat prin lume; au ocupat prin forta tara in care s-a nascut Iisus si care este Palestina si acum omoara pe palestinieni; Blestemul lui Iisus spune ca nu va ramane piatra pe piatra in Ierusalim si poate ca e timpul sa se implineasca; asa vom sti ca timpul venirii lui Iisus din nou pe Pamant este aproape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Fostul popor a lui Iisus este poporul diavolului.

      Ștergere
    2. Oameni fara suflet ,fara mila,fara frica de Dumnezeu, fata de semenii lor. Tupeu sa te consideri RASA SUPERIOARA si sa dai dovada de un comportament razboinic in fata unor tineri palestinieni neinarmati ciuruiti de gloantele armatei statul israelian.
      REVOLTATOR si STRIGATOR LA CER. URAT

      Ștergere
    3. 23:53Nu cunosti proorocirile,Dumnezeu le spune evreilor ca dupa ce vor fi risipiti vor fi din nou adunati intrun stat ceea ce s-a si intamplat la mijlocul sec 20.In viziunea D-nei Maria observati ca cerul de deasupra Ierusalimului era normal si cel din spatele lui era intunecat.Deci zidul si sagetile sunt impotrivirea dusmanilor lui Dumnezeu si ura lor contra Ierusalimului care simbolizeaza Crestinismul.Aici sunt doua grupari unii crestini alti mozaici.

      Ștergere
    4. Mai anonimi fricosi, nu mai tineti cu ciorile alea arabice. Acolo urmau sa se strecoare si teroristi. Cear fii sa vina ungurii la noi si sa ne ia ardealul si noi sa nu tragem in ei? Sa le dam ardealul pe tava. Cred ca as fii primul cu arma acolo si as trage in tot ce misca si sa ami apar tara de bozgori. Cam asa a fost si cu Ierusalimul. Daca as fi fost presedintele Israelului, pina acum peste jumate din ciorile alea de palestinieni ar fi fost sterse de pe harta. Nu mai buneti botul la orice zboara ca nu totul se maninca.

      Ștergere
    5. Si apropo pt "ANONIMI" care ami scriu raspunsuri negative. Daca vrei sa ami dai un raspuns negative, indiferent de limbajul folosit, mai intai logheazate cu ID-ul de gmail ca sa stiu unde sa ati trimit raspunsul atunci cand voi intra mai tarziu. Daca ami raspunzi negativ sub numele de anonim, pt ca nu pot aici sa ati scriu mare lucru, am sa ati iau toti mortii si familia la vorbitor si te voi blestema pina obosesc. Esti shmeker? logheazate cu ID-ul de gmail.

      Ștergere
    6. Da, si apoi se plang lui Dumnezeu cand li se intampla lucruri ca in al doilea razboi mondial.

      Ștergere
    7. Revoltătore și strigătoare la cer,sunt prostia și indolenţa voastră de care daţi dovadă.Dacă numai atât a'ţi priceput din Profeţiile biblice,nu mai mergeţi la biserică că oricum nu se leagă nimica de voi,goylor!

      Ștergere
    8. Oameni buni cereti iertare pentru ei si nu din contra le luati a lor pacate prin critica. Dumnezeu e mare si sper sa le usureze sufletul asa incat sa se ajunga la pace

      Ștergere
    9. Greșit citiți istoria,evrei nu au ovupat Palestina au fost acolo..ocupația Israelului sau Palestina s începute pe timpul lui mohaMoh..a continuat cu Saladin..nu știu daca cunosc multi dar profetul avea un văr văr crestin.Si a avut viziunea că trebuie să ocupe Palestina.

      Ștergere
    10. Palestinienii sint evrei care au ramas pe locul lor,israelienii sint evrei veniti din lume. Sint frati,urmasii copiilor facuti de elohimi(savantii ET care au creat viata pe Terra). Elohim sint suparati pe israelieni pentru ce le fac palestinienilor si nu-i mai considera popor ales. Pentru asta,romanii sint noul popor ales(asta e bagata de la mine,ce am scris mai sus e un mesaj primit de Rael de la elihimi)

      Ștergere
    11. 08:35, ai citit Talmudul ca sa vezi ce mizerii sunt scrise acolo? Este inadmisibil felul cum vad evreii lucrurile si cum sunt indoctrinati tinandu-se de invataturile de acolo. Oribil.

      Ștergere
    12. ADEVARAT. Domnul fie în toate cele ce se vor împlini. Amin.

      Ștergere
  2. Subscriu, draga anonim 23:53 !!!! Asa este !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca trece de iron dome si restul sistemelor de aparare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00 50-Ce să treacă... de ironie?

      Ștergere
    2. Ironia este un sistem bun..dar nu infailibil..aș vrea și eu unul pentru tara mea nu jegul de patriot.

      Ștergere
    3. Ironia este un sistem bun..dar nu infailibil..aș vrea și eu unul pentru tara mea nu jegul de patriot.

      Ștergere
    4. Noah ca l-ai primit , Dragnea cumpara Iron Dome. Nu au zis si pretul.

      Ștergere
  4. Drreptate au anonimii de msi sus. Fereasca Dzeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate țările arabe urăsc Israelul, deci dușmani sunt destui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asai cind ajung sa conduca oameni ca Trump sau ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Tornada in Germania,americanii au descoperit din nou in atmosfera gaze cu efect de sera emise intr-un loc necunoscut din Asia de Sud-Est care cresc gaura de ozon si emisia de ultraviolete,
    Atentie la statul la soare in amiaza,luati ochelari de soare ca protectie a ochilor impotriva cataractei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Tornada in Germania,americanii au descoperit din nou in atmosfera gaze cu efect de sera emise intr-un loc necunoscut din Asia de Sud-Est care cresc gaura de ozon si emisia de ultraviolete,
    Atentie la statul la soare in amiaza,luati ochelari de soare ca protectie a ochilor impotriva cataractei.Acum ninge in Bucegi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate este asa cum scrie in biblie,despre imparatia fiarei care va fi acoperita de intuneric.Scrie in apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:34Da sunt 2 fiare la Apocalipsa :una este America"intre ape mari",a doua este Europa"din uscat".Nr. primei este 666!.Acestea sunt duhurile necurate care impreuna cu al 3-lea duh necurat in lumea araba vor declansa Razboiul Mondial.Toate sunt vinovate.Nu le mai luati apararea.Singura salvare e la Dumnezeu-rugati-va neincetat ziua si noaptea ca sa biruim pe vrajmasii lui Dumnezeu ai luminii.Slava lui Dumnezeu -Sfintei Treimi in vecii vecilor !Amin!

      Ștergere
  10. Povesti! La sute de rachete,ce le pot face,le aleg pe cele mai mari? Sa ne gíndim la planul de rezerva al lor,jumi juma din alesii nostrii sunt de-ai lor, doua milioane au cetatenie,ín loc sa aiba moldovenii,fratíi nostrii.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  11. Carnagiu au facut si fac cu toata lumea,sub forme neíntelese pentru cei multi care am ajuns sclavi ai lor! Din pacate ne place! Si meritam sa avem ce ne dorim!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu va mai văitați precum găinile,pe net a circulat un bilet al unui deținut la Auschwitz,daca l-ați citit o sa realizați, daca aveți cu ce ,ca la un moment dat toți o sa suferim,indiferent de ce parte a baricadei suntem.Nu exista dobitoc pe lumea asta care sa nu fi calcat strâmb.Reveniti-va.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:35 Noi aici vorbeam de un carnagiu,de niste fiinte nevinovate ciuruite miseleste fara aparare de niste "o armata supradotata"(nu-i atribui nici un calificativ ptr ca TATAL CERESC ii va judeca dupa fapta lor).
      Ai picat ca musca-n ciorba cu gainile si dobitocii tai.

      Ștergere
  13. 17 mai 22:35 ia-o personal DUMNEZEU NU A FACUT DOBITOCI- ca alfel nu aveai constiinta-sau a ta e pervertita?

    RăspundețiȘtergere