marți, 8 mai 2018

O ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ ÎN BIROUL OVAL !



                                                7  Mai 2018,ora 17,23 !

                                             Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,brusc, vad in stanga mea inspre Sud , o incapere ovală dar si o masa alba tot ovală intr-un intuneric transparent.
O lumina alba divina imi lumineaza mijlocul incaperii ovale, dar si masa ovală de culoare albă.

Image result for BIROUL ,OVAL SUA.

Astfel, vad cum de jur -imprejurul mesei albe de formă ovala stateau ca pe scaune ,mai multe persoane al caror chip nu-l puteam vedea din cauza intunericului.
Dar, in capul mesei din dreapta, forţa divina imi arata doar un crestet auriu al unei persoane care dadea indicatii gesticuland din maini, in timp ce ,ceilalti ,circa 10 persoane dadeau din cap ca si cum ar fi de acord cu tot ce le spunea persoana cu crestetul cu parul galben-auriu.
Persoanele care particpau la intalnirea de taina,aplecau capul pana aproape de masă,ca semn că ,au inteles ce li se spune de persoana din capul mesei cu parul auriu ,persoana ce o vedeam din spate si care era foarte corpolenta.
Deasupra mesei ovale,deasupra capetelor celor care vorbeau in taina,la mijlocul mesei  a apărut o cifra din lumina alba. 
Aceasta cifra era :


                                          Image result for cifra 10.

Dragii mei, in final vedeam un grup de oameni (siluete) care stateau pe scaune si ascultau la cel care avea parul auriu,iar cifra  10 era deasupra lor ,deasupra mijlocului mesei ovale si albe.
Dragii mei,cine erau aceste persoane sau ce vorbeau, eu nu cunosc. Dar cu siguranta vor avea legatura cu cifra 10 care ,poate insemna 10 zile, 10 saptamani sau o zi din calendar cu 10,etc.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu ne aduca ceva rău aceasta cifra. 
                                    Cu dragoste,Maria.
                         

                          

39 de comentarii:

  1. Poate este cina cea de taina al lui nea Putinel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau poate insemna o data de 10 dupa cea de 4 din viziunea anterioara intre ele sint 6 zile dupa care blondul Trump va reactiona in toi de noapte ca de obicei la un act de razboi .criam atunci ca era Rusia lui Putin cel ce ieri a depus juramintul dupa usile aurite din aurul furat de la vecini care va incepe invazia pe 4 august dupa campionatul mondial de fotbal din Rusia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acuma era vb de ... Au mai ramas 10 zile

    RăspundețiȘtergere
  4. 17 Mai 2018, Inaltarea Domnului, Ziua Eroilor;

    1 - Cifra Simbol apartinand Creatorului a toate cate sunt, vazute si nevazute, stiute si nestiute, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Lumina din Lumina;

    10 - Nota perfectiuni, a desavarsirii lucrarii, coronita; 1+0=10;

    Un nou inceput, frumos si luminos. Cer senin, cruce alba, nisip fin, mare albastra, infinita, poveste adevarata, vis frumos, adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1.Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
    2.Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.
    3.Şi unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată şi tot pământul s-a minunat mergând după fiară.
    4.Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?
    5.Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule şi i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci şi două de luni.
    6.Şi şi-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui şi cortul Lui şi pe cei ce locuiesc în cer.
    7.Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.
    8.Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.
    9.Dacă are cineva urechi - să audă!
    10.Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
    11.Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
    12.Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
    13.Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
    14.Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
    15.Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
    16.Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
    17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
    18.Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.(Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul - cap.13)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,cred ca e vorba ca antihrist isi va alege cei 10 imparati,sau subalterni cu care va imparati o ora,nu stiu cat inseamna aceasta ora pe Pamant,daca inseamna un an sau cativa ani!

      Ștergere
    2. Anticristul va apare in 2019 anul viitor a aparut la mai mulți crestini profeți în viziune si a anunțat acest lucru.

      Ștergere
  6. la si eu asta aici:
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1985115661560387&id=100001859176955

    RăspundețiȘtergere
  7. 10.Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
    aici e cheia,ceva razboi undeva,Iran,etc

    RăspundețiȘtergere
  8. La "stanza ovale" è lo studio ufficiale del Presidente degli Stati Uniti d'America. Oggi Trump annuncerà il ritiro dell'accordo con l'Iran, attendiamo la notizia per questa sera. Non è certo una bella notizia per le conseguenze nefaste che porterà! Forse 10 saranno i Paesi che lo sosterranno o lo seguiranno, ahimé!
    Un caro abbraccio alla Signora Maria, che sopporta il peso di tanta negatività nel mondo ed anche nel suo blog... (per quello che ho potuto leggere qua e là) eppure non manca mai di avvisarci con tanto amore. Grazie!

    "Camera ovală" este studiul oficial al Președintelui Statelor Unite ale Americii. Astăzi, Trump va anunța retragerea acordului cu Iranul, așteptăm știrile pentru această seară. Cu siguranță nu este o veste bună pentru consecințele nocive pe care le va aduce! Poate că 10 vor fi țările care îl vor susține sau îl vor urma, din păcate!
    O îmbrățișare călduroasă a doamnei Maria, care suportă atât de multă negativitate în lume, cât și în blogul său ... (pentru ceea ce am putut citi aici și acolo) și totuși niciodată nu ne-a informat cu atâta dragoste. Multumesc!
    Geraldina

    https://www.huffingtonpost.it/2018/05/08/nyt-trump-annuncera-oggi-il-ritiro-dallaccordo-con-liran-wp-pronto-a-reintrodurre-alcune-sanzioni_a_23429398/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ho riletto la traduzione di quanto ho scritto, mi sembra disastrosa! Non vorrei essere fraintesa. Parlavo della negatività di alcune persone che intervengono nei commenti solo per denigrare e per sfogare il proprio nervosismo.
      Scusate, forse è meglio che taccia se non conosco la lingua!

      Am recitit traducerea a ceea ce am scris, pare dezastruos! Nu aș vrea să fiu înțeles greșit. Vorbeam despre negativitatea unor oameni care intervin în comentariile doar pentru a denigra și pentru a-și elibera nervozitatea.
      Scuzați-mă, poate că este mai bine dacă nu cunoașteți limba!
      Geraldina

      Ștergere
    2. Geraldina ,esti binevenita pe acest Blog. Crede-ma ca scrii destul de bine . Te imbratisez cu drag ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    3. 21:39 Ne plac postarile tale. Am o mica dilema.Tu te-ai exprimat :"Nu as vrea sa fiu INTELES gresit."
      Esti Geraldin ? sau Geraldina?

      Ștergere
    4. 23:57, poate tu nu ai inteles ca traducerea o face cu Translator automat Google. Geraldina traduce mesajele cu acesta si le posteaza in romaneste. Ea nu stie limba romana asa ca le posteaza exact cum sunt traduse. Mie imi place ce scrie Geraldina.
      Te imbratisez Geraldina!!!

      Ștergere
  9. Despre büroul oval! Putin,nu are asa ceva si níci n-a avut.íi mort de vreo doi ani ,sa-l lasam ín plata lui! Trumpf íl are mostenire si bate cu pumnul ín masa! Mare lucru de ínteles! Putin e o sosie a fostului,marturie e vaduva.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10 .nota 10 pentru B.Nataniahu care conduce masa ovala si dirijeaza razboiul-razboaiele.
      Pentru numele lui Dumnezeu ,cuvantul PACE nu exista in vocabularul lui(cati vecini are -pe toti ii vrea bombardati-niciunul nu e bun)

      Ștergere
    2. Nu e Netanyahu de vina,el stie ca toti se vor uni ca sa atace Israelul,plus ca e scris de prooroci in Scriptura asta!Si cine e impotriva Israelului e impotriva Luminii Ochilor Lui Dumnezeu,si va fi vai de el in Ziua Judecatii!Domnul a zis ca ii va binecuvanta pe cei ce binecuvinteaza Israelul si blestema pe cei ce blesteama Israelul!

      Ștergere
    3. TOTI II IUBIM SI-I RESPECTAM SI IN GENUNCHI NE VOM ASEZA DE FRICA.LE VOM DA TOATE AVERILE NOASTRE DE FRICA PROOROCIRILOR. ...hai nu ne luati de prosti

      Ștergere
    4. Doar Dumnezeu are dreptul sa judece Israelul si lumea,dar misiunea lui Satan e sa semene ura in inimile oamenilor fata de Israel pt ca e poporul ales,si mereu a vrut sa-l extermine ca sa impiedice a doua Venire a Lui Iisus,dar va esua ca de fiecare data!!Cine uraste Israel,sau oricare neam sau vreun frate al sau este un ucigas si ucigasii nu au parte de Imparatia Lui Dumnezeu,daca e cineva inaintea Caruia sa ingenunchem de frica e Dumnezeu,nu vreun om sau popor!Razboul oricum va fi,nu conteaza cine il va incepe,toti vvor fi de vina pt el si vor da raspuns la Infricosatoarea Judecata,pt ca au ucis cu sabia,si pt ca au dus in robie!Sa ne indreptam de pacate cat mai e timp de har,nu sa ne uram intre noi,pt ca se pune intrebarea,ca Domnul Iisus vine oricum si vine foarte repede,intrebarea mare e daca va gasi El credinta adevarata cand va veni?!Daca va gasi sfintenie,pocainta de pacate,smerenie,bunatate?!Iar raspunsul este-NU PREA,MAI DELOC!

      Ștergere
    5. 18:15, ce ne facem cu o asemenea conceptie ca a ta? Anonimule lucrurile stau diferit. Nu este precum spui. Una este sa urasti si alta sa nu permiti mizeriile cuiva. Ei bine, nu vom accepta si nu permite, fie si Israel, care nu are absolut nimic special.

      Ștergere
    6. Cum am mai spus,nu doar Israelul e de vina,ci toti!

      Ștergere
  10. Doamna Maria poate este de bine avand in vedere ca acea persoana avea capul luminat poate le lumineaza Bunul Dumnezeu mintile celor care iau decizii
    Sa faca lucruri bune. Doamne ajuta.
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Donald mai are capul auriu

    RăspundețiȘtergere
  12. 13.03 Mai mult ca perfect !

    2. Fiara vazuta , leopardul = America , ursul = Rusia , balaurul -China
    11. In razboiul care va veni , va apare o alta fiara cu 2 coarne . Cine este urmatoarea tara care va intra in razboi ? Si care se va alia primei fiare , adica Americii . Completeaza cine stie !

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim de mai sus ai uitat sa scrivi romaneste, aici citesc romiini nu broscari.

    RăspundețiȘtergere
  14. As zice ca e foarte clar despre ce e vorba. Orb sa fii sa nu vezi!

    RăspundețiȘtergere
  15. Tocmai a fost denunțat acordul nuclear cu Iranul.

    RăspundețiȘtergere
  16. PARUL AURIU ESTE A LUI TRUMP. MASA OVALA ALBA ESTE AL AMERICII.TRUMP HOTARASTE CEVA IN ZECE PUNCTE.NU STIU CE HOTARASTE ,DAR VA FACE CEVA SI VAD CA LUCREAZA DOAR CU 10 OAMENI.

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/talcuirea-apocalipsei-noul-papa-profetul-mincinos-demisia-benedict-fiara-desfranata-vatican-bancheri-pecete-prigoana-sfarsitul-lumii-arhimandritul-nectarie-moulatsiotis-omilie-februarie-traducere/

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.apologeticum.ro/2010/08/proorociile-apocalipsei-in-talcuirea-sfantilor-parinti-despre-fiara-cu-sapte-capete-si-cu-zece-coarne/

    RăspundețiȘtergere
  19. iata PUTIN CE A ORDONAT-ARESTAREA CETATENILOR SI CHIAR COPII CARE N-AU FOST DE ACORD CU COMUNISMUL LUI- se practica aceleasi metode ca in coreea de nord si china-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin este un mare OM!! Lumina ne vine de la rasarit...

      Ștergere
    2. "Parintele (n.r. Arsenie Boca) facuse atunci altarul din padure si într-o predica spusese: „Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati, ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”. Adica, prigoana vine din Apus acum, în vremurile noastre."

      Ștergere
  20. https://saccsiv.wordpress.com/2009/04/16/uniunea-europeana-si-babilonul-cel-mare-mama-desfranatelor-si-a-uraciunilor-pamantului/

    RăspundețiȘtergere
  21. Papa are chipiu auriu, l-a vizitat Doamna premier

    RăspundețiȘtergere
  22. Da pentruca papa conduce toate guvernele lumii

    RăspundețiȘtergere