miercuri, 30 mai 2018

CRUCEA LUI HRISTOS A ACOPERIT , GRESIA DIN CAMERA IMENSA !


                                                         
Image result for sfanta treime

                                                       29 Mai 2018,ora 23,13 !

                                              Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu inspre Sud un hol imens cu gresie gri pe jos, o gresie cu model.
Pe acest hol lung si lat erau mai multe scaune ,dar si cateva persoane asezate pe ele. 

                                .

Aceste persoane vorbeau intre ele,avand in spatele lor multe usi  ce duceau in diverse incaperi. Părea a fi o mare Institutie.
Brusc, modelul de pe gresia gri cu model alb pe ea,se topeste precum un fulg de nea in palma. 
Pe gresia gri lucioasa apare in locul modelului alb, apare semnul Crucii Lui Hristos ,semn de un alb stralucitor si frumos dantelat. 

                               Image result for cruce hristos.

Gresia gri deschis nu mai avea acum modelul alb din fabrica,ci este curata si neteda, iar fiecare placuta de gresie avea CRUCEA alba si stralucitoare a LUI HRISTOS, Cruce ce era brodata uimitor de Lumina alba care pulsa incontinuu.
Pe jos fratilor se vedea pe fiecare bucata de gresie ,numai CRUCEA VIE a LUI HRISTOS care pulsa,respira pe gresia gri; se imprimase in acea gresie după ce disparuse in mod tainic modelul initial.
Cei care stateau pe scaune si schimbau cuvinte intre ei, habar nu aveau că,călcau pe CRUCEA VIE a LUI HRISTOS  care,luase modelul gresiei pe care ei stateau.
Dragii mei, ce inseamna acest lucru,eu nu stiu sa va explic. Ceea ce stiu cu certitudine ,este faptul că ,trebuie sa ne inchinam Crucii Lui Hristos in fiecare clipă a vietii noastre, trebuie sa iubim CRUCEA pe care IISUS a fost rastignit acum mai bine de 2000 de ani.
Sa nu ne lipseasca Sfanta Cruce a MANTUITORULUI HRISTOS din casa noastra ,de la gatul nostru sau din poseta si buzunarul nostru.
Cu siguranta BUNUL DUMNEZEU a voit sa ne transmita ceva cu aceasta Revelatie Divina. 
Noi sa ne inchinam PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI cu inima ,cu sufletul,cu trupul si cugetul nostru in fiecare clipa a vietii noastre. Sa multumim fratilor si pentru aerul pe care-l respiram, si pentru faptul ca am mai trait inca o zi alaturi de cei dragi.
Pentru toate se cuvine sa multumim CREATORULUI,ridicand ochii catre Cerul Sfant si ridicand mainile noastre, cerand iertare,ajutor si mantuire.
                                         Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Institutia pare a fi o sala de asteptare,primarie,spital etc dar crucea pare sa-i dea ocauza solemna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sempre più spesso mi ritrovo ad invocare l'aiuto divino per aggiustare i guasti che noi uomini, anche attraverso le istituzioni, abbiamo prodotto a questo mondo. Ci siamo dimostrati incapaci di gestirci e di salvaguardare i beni ricevuti in regalo: la natura, la famiglia, la nostra stessa salute, la pace. E' tempo che l'Uomo abbassi l'orgoglio e ritrovi il perduto senso del divino dentro di sè. Persino un maestro del razionalismo come Kant affermava "il senso morale che è in me" ma anche "il cielo stellato sopra di me". Oggi non sappiamo più vedere quel cielo stellato ed abbiamo perso ogni moralità perché ci siamo voluti sostituire a Dio. "Come in cielo così in terra" lo abbiamo ribaltato volendo costruire da noi stessi un impianto di vita personale ed interpersonale a nostra sola immagine e somiglianza. Ed abbiamo generato solo disastri, abbiamo offeso Dio facendoci solo del male.
    In questo messaggio leggo un monito a tornare a guardare dietro a quelle distruttibili piastrelle costruite dall'uomo, un'esortazione a ritornare ad affidare la nostra vita a Lui.

    Din ce în ce mai des, mă găsesc invocând ajutor divin pentru a remedia eșecurile pe care noi, oamenii, chiar prin instituții, le-am produs în această lume. Ne-am dovedit incapabili să ne gestionăm și să protejăm bunurile primite ca daruri: natura, familia, sănătatea noastră, pacea. Este timpul ca omul să-și micșoreze mândria și să găsească în el sensul pierdut al divinului. Chiar și un maestru al raționalismului ca Kant a spus "sensul moral care este în mine", dar și "cerul înstelat deasupra mea". Astăzi nu mai vedem cerul înstelat și am pierdut orice morală pentru că am vrut să-l înlocuiască pe Dumnezeu. „Ca și în cer și pe pământ“, ne-am rasturnat cu intenția de a ne construi un sistem de viață personală și interpersonală în propria noastră imagine și asemănarea . Și am generat doar dezastre, am ofensat pe Dumnezeu făcându-ne doar rău.
    În acest mesaj am citit un avertisment pentru a mă întoarce și a privi în spatele plăcilor distrugătoare construite de om, o îndemnare de a reveni pentru a ne încredința viața noastră.

    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau poate nu e un semn prea bun căci lucrurile sfinte nu e prea ortodox a le călca în picioare sau a fi așternute pe jos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unele mesaje sunt greu de descifrat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 05.53 pentru ca sunt ineptiile Mariei.

      Ștergere
    2. Daca sunt "ineptii" asa cum te exprimi de ce mai intri aici 12:29? Dispari, daca nu te intereseaza Marturiile Duhului Safnt. Ocupi fara rost spatiul comentariilor.

      Ștergere
  5. 14.47 vai de „credinta” ta stirbita! Ma intereseaza ADEVARATUL DUH SFANT, nu elucubratiile mintii tale inguste. Uite ca nu „dispar”, ce-ai sa faci, „crestin” de ocazie ce esti???!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:41, atata timp cat consideri ca ceea ce Maria scrie sunt ineptii, de ce mai intri aici? Ca sa jignesti pe Maria? Te rog sa raspunzi strict la ce ai fost intrebat. Pentru ca doar jigniri aduci in mesajele tale pe care le postezi. Ar trebui sa iei in calcul sa te opresti din aceasta actiune murdara pe care o faci.

      Ștergere
  6. Tu esti dovada vie a credinciosilor de ochii lumii, an. 14:47! Dumnezeu si-a intors fata de tine. O simti pe pielea ta, dar te agati cu disperare de maria.

    Maria iti dau un sfat: fereste-te de an.14:47! Este o persoana foarte rea si uracioasa. Este prefacuta, stie sa intre pe sub pielea omului. Este duplicitara. Toate astea le face cu un scop, iar daca nu obtine ce vrea devine agresiva. Persoana este demna de control de specialitate.
    Fereste-te!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:59, te anunt ca Dumnezeu nu este la comanda ta, nu-i la comanda nimanui, ar trebui sa sti aceasta. El isi intoarce fata de la cei care fac rautati, isi jignesc si batjocoresc semenii, asa ca mai reflecta la mesajele pe care le-ai postat si vezi pe unde te incadrezi. Nu stiu cine-i fatzarnicul aici, eu sau tu? Si, da, intodeauna voi fi de partea celor buni si corecti. Iar tu nu intri in aceasta categorie, din pacate, tinand cont de ce ai scris in postari. Dreptatea nu poate fi prietena niciodata cu minciuna si nesimtirea, nu merg pe acelasi drum, intelegi tu? Intodeauna dreptatea va descoperi minciuna aratand adevarul. Asa ca fi corect, bun si intelept si mai vorbim. Pana atunci insa intotdeauna te vei lovi de Adevar si Corectitudine, care te vor arata cu degetul, chiar daca nu-ti place asta.

      Ștergere
  7. E, uite ca nu vom pleca pentru ca asa vrei tu, an.14:47! Poate intr-o zi o vena iti faci poc de nervi. Sac! 👎👎👎👎👎👎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:01, chiar tie ti se va intampla ce ai scris, din pacate. Sti de ce? Exista o lege universala care spune ca la tine vine inapoi tot ceea ce gandesti. Asa ca daca rau gandesti si doresti la adresa aproapelui, la tine se va intoarce inmiit, caci exista multa darnicie, astfel vei ajunge sa cunosti cum este cand cazi in propria ta capcana. Adu-ti aminte si nu te plange cand te vor ajunge din urma propriile-ti pacate.

      Ștergere