duminică, 27 mai 2018

MINUNEA DIN SFANTUL ALTAR ! IISUS HRISTOS ÎN CAMERA MEA !


                             11 Iunie 2017,ora 6,13 dimineata !

                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,ma trezeste o lumina puternica ca de soare si astfel vad dragilor inspre Rasarit,un SFANT ALTAR  cu Usile Sfinte larg deschise.
Aici în SFANTUL ALTAR nu era nimeni, ci doar o Lumina aurie stralucitoare care venea in mod tainic prin acoperisul SFINTEI BISERICI.



                     Image result for sfantul altar..

În SFANTUL  ALTAR după SFANTA MASĂ nu exista ca intotdeauna SFANTA CRUCE cu IISUS HRISTOS rastignit pe ea.
Era doar SFANTA MASĂ si atât!
Dragii mei, LUMINA aurie ce venea prin acoperisul BISERICII se directioneaza in spatele SFINTEI MESE si vad cum de jos ,ca din Pămant de după MASA SFANTA se ridica O SFANTA CRUCE rupta ca din Soare.
Bucatica cu bucatica s-a ridicat SFANTA CRUCE ,până când era incă de 1 metru înalta mai sus decat SFANTA MASĂ.

                 Image result for SFANTA CRUCE.

În clipa urmatoare dragilor, nu mai vad SFANTUL ALTAR ci sunt din nou in camera mea, si vad deasupra patului meu intr-o lumina alba si stralucitoare ,pe INSUSI IISUS HRISTOS care-mi zâmbeste bland si iubitor si care arăta exact asa:


                          Related image..

Mântuitorul nostru Bun si drag, avea SFANTA EVANGHELIE a SA în mâna stanga, iar cu dreapta Sa ma binecuvânta pe mine roaba Sa.
Am simtit iubirea si dragostea divina, si-mi doream ca aceste clipe sa nu se mai termine niciodata.
Dragilor, asa cum simtim razele soarelui ca ne incalzesc atunci cand ne este frig, mai puternic simteam eu ocrotirea si iubirea Lui IISUS HRISTOS ,care mi-a dat multa putere sufleteasca si trupeasca.
MANTUITORUL mi-a transmis fara cuvinte ,ca sa merg mai departe cu toate înscrisurile mele de la DUHUL SFANT, si m-a invaluit cu IUBIREA SA , daruindu-mi multa putere sufleteasca,multa intarire in Credinţă.
Acum ma simt mult mai puternica ca oricand,datorita faptului că, IISUS HRISTOS a coborat din CERUL SĂU si -a intarit al SĂU CUVANT intru mine roaba SA.
Dragii mei, sa ne rugam cu totii la IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI ca sa ne indrepteze pe CALEA ADEVARULUI SĂU ,si sa ne apere de tot răul si de tot necazul ,AMIN.
                                     Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. DUMNEZEU NU ARE ROBI!-SUNT FRATII LUI INTRU CREDINTA-numai ca suntem diferentiati tocmai prin creddinta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:29Spune Domnul:"Multi imi zi Mie,Doamne,Doamne,dar nu sunt ai Mei".Pt.toti sectantii,baptistii si alte confesiuni va pun o intrebare:"Ce e mai important orgoliul religios sau Adevarul care Mantuieste?Si daca spuneti Adevarul atunci puneti pe predicatorii vostrii sa sfiinteasca o apa si sa o faca aghiazma ca sa vedeti adevarul ca ei nu au nicio putere caci Duhul Sfant nu va coborai sa sfinteasca apa asa cum se intampla in biserica Ortodoxa.Si atunci puneti-i in fata acestei evidente ca sa demascati minciunle ce va duc in Iad.Daca iubiti minciuna ramaneti unde sunteti pana la Judecata! Noi ortodoxii am sarbatorit"Coborarea Duhului Sfant" zi plina de Har si Lumina ,de care voi ceilalti nu aveti parte caci nu va lasa "incornoratul". Voi cititi doar Biblia mai alesVT.si dati mereu paragrafe dar paragraful in care Domnul spune :"Imparatia Mea nu sta in cuvant ci in Putere(a Duhului Sfant care la voi nu este)pe acesta nu-l cunoasteti?

      Ștergere
    2. Cat adevăr ai spus 01:56,Dumnezeu sa te binecuvanteze..Esti in adevarata credinta si susții cu putere Adevarul lui Dumnezeu.
      Monica Meryah.

      Ștergere
    3. 01.56 vrei sa spui ca tu esti mare credincios. Rupi din context cuvinte din biblie si le interpretezi dupa bunul plac condamnand pe altii. Acele vorbe se refera la cu totul altceva.

      Ștergere
  2. minuni se intampla si pe viu in prezenta mai multor persoane-atunci abia te trezesti la realitate-

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii prefera sa ramana in cusca propriilor convingeri decat sa si le schimbe. Nimeni nu are indoieli, toti stiu exact cum sta treaba. Tot ce vor sa auda sunt doar partituri care rimeaza cu ceea ce deja stiu pentru a le intari si mai mult propriile convingeri. Pentru ca asta subconstient duce la reconfirmarea imaginii de sine in timp ce convingerile contrare duc la scaderea stimei de sine.

    Cand Biserica va spune ca mandria este cel mai mare pacat... la asta se refera. Pentru ca mandria duce la identificarea omului cu mintea si decuplarea de izvorul intelepciunii care vine din inima.
    Oamenii plini de ei sunt agresivi inflexibili orientati exclusiv pe interese(formulate mental) pe care le urmaresc cu indarjire.
    Asta e si motivul pentru care oamenii de astazi au mult mai mult ca in trecut dar nu nu mai au timp sa iubeasca si sa se bucure de viata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunata traire,totusi Maria draga,de ce totusi Domnul Iisus si Fecioara Maria iti apar cu mai multe chipuri(feţe) diferite?

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.digi24.ro/stiri/externe/video-o-nava-hotel-s-a-scufundat-in-timp-ce-se-intoarcea-de-la-reparatii-937145
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/12/un-vapor-se-va-scufunda-cu-partea-din.html
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2014/11/un-vapor-se-va-scufunda-brusc.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai presus de cuvinte,ceea ce vi se-ntampla,doamna Maria! Preasfanta Treime sa fie mereu cu dv si cu noi toti!

    RăspundețiȘtergere
  7. pt 28 mai 01:56-sunt ortodox-citeste biblia-ORTODOXA si vezi cum se adreseaza IISUS DOMNUL ucenicilor lui-sariti la gatul unora care stiu ce-au citit in biblie

    RăspundețiȘtergere