miercuri, 23 mai 2018

UN INCENDIU LA UN SPITAL ?


                                                 22 Mai 2018,ora 6,12 !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad un Spital mare cu peretii exteriori de culoare gri (culoare deschisa) si care,avea forma de L .
Vedeam cum la un etaj de mai jos, undeva pe la burlanul Centralei termice, a inceput sa iese mult fum gri si dens,apoi fumul a devenit negru si extrem de violent. 
O forţă nevazuta imi arata o persoana (posibil barbat)in pijama care, se sufoca din pricina fumului negru si dens. La gura acestui om , vad o mana care-i pune un prosop ud in timp ce fumul iesea din ce in ce mai intens.
Dragii mei,vom auzi de un Incendiu intr-un Spital in care,fumul va intoxica multi oameni.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere pe noi toti,si pe cei care sunt intr-un posibil pericol.
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.

CARTILE LIVE SUB LUMINA TIPARULUI ! ROMANIA VIITORUL AL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartile-live-sub-lumina-tiparului.ht...

Translate this page
8 hours ago - ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! În Iunie, după 15 iunie va vom anunta ...

33 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asking questions are in fact nice thing if you are not understanding something completely, but this
    paragraph presents nice understanding even.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 05:49 ce-ai zis ,ca nu am inteles nimic.
      Foloseste GOOGLE traducere

      Ștergere
  3. Dna Maria, 22 mai sau 22 iunie ???? a-ti avut mesajul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am corectat ! Multumesc frumos ca m/ai atentionat ! Fireste ,22 mai !

      Ștergere
  4. Dată este greșită sau NU. Poate nimic nu este întâmplător.O Doamne.
    Tot ce ti-au arătat îngerii s-a împlinit. Sa fi binecuvântată de bunul Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Evident ca va fi un incendiu la un spital, si nu numai unul. Este un eveniment care se intampla din cand in cand, tot asa precum sunt din cand in cand cutremure, alunecari de teren, incendii de padure, deraieri de trenuri, moartea unor personalitati din divere domenii etc, etc.... Atenatele teroriste sunt, din pacate,la ordinea zilei'
    Sa spui ca vor fi undeva, candva, fara sa precizezi locul si data, mizand pe faptul ca asta e, din pacate, mersul lumii in care traim nu e nicio scofala! Si cand, fireste, se intampla, sa te lauzi ca ti le-a spus Duhul Sfant, nu e doar o smecherie, este BLASFEMIE!
    Fara a fi un mare invatat, bunul simt iti spune ca e incorect sa te folosesti abuziv de Dumnezeu ca sa-ti faci un renume.
    Doamna Maria, eu sper ca sunteti doar in eroare si ca, imaginandu-va lucruri care se petrec oricum, considerati ca vi s-au comunicat. Sper ca o faceti din naivitate, nu cu intentia de a profita.
    Unii vor spune ca daca nu-mi place, sa nu citesc. Dar nu pot trece usor peste fenomenul romanilor naivi, usor de pacalit. De la ceasta naivitate ni s-au tras multe, multi ne-au mintit. A-ti pasa de mintea aproapelui, nu e si asta un gest crestinesc?
    Daca esti un om adevarat si vrei sa faci bine semenilor tai, nu le stimula prostia, deschide-le mintea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt ANONIMUL care a scris comentariul de sus, de le ora 10.00. M-am hotarat ca toate comentariile pe care le voi scrie aici sa le semnez "ANONIMUL de la ora 10"

      Ștergere
    2. anonim 10:00
      Banuiesc ca frustrarile vietii v-au adus intr-un stadiu de negare totala. Da, naivitatea v-a facut sa suferiti si a-ti acceptat sa fi-ti mintiti fara sa verificati.

      MG nu ne stimuleaza prostia.Tot ce-am observat e ca d-na
      incurajeaza dragostea pentru IMPARATIA CERULUI + faptele bune ,si posteaza viziunile ce i se arata (nimic indecent)
      Blasfemie inseamna defaimarea religiei (si aici gresesti)

      "deschide-le mintea!..,romanilor naivi,usor de pacalit"...
      INCEARCA SI TU sa promovezi ceva pozitiv (in afara de critici si aruncat cu pietre). ...Poate:
      -Oppenheimer Ranch Project
      -But It
      -Info Wars News
      -US Defense News, -Israeli News Live etc
      Deci fa-ti homework-ul, citeste,informeaza-te,documenteaza-te ce cataclisme se produc acum pe tot globul,...apoi vi aici sa critici. Pana atunci :SHUT UP!

      Ștergere
    3. 10:00 Mai tata, ti-am inteles punctul de vedere, nu te aprob si nici dezaprob, nici nu vreau sa te comentez. DAR
      Tu ai o problema cu acest blog si d-na Maria.
      Noi,suntem o mana de oameni,ne face placere sa comunicam cu d-na Maria. Comentariile tale sunt...de prost gust...Nu ne intereseaza parerea ta si nici sa le citim.
      Sunt sute-mii de bloguri care ti-ar satisface neuronii,
      si poate te-ar face fericit si mai relaxat. Te stresezi degeaba sa tot umbli precum ..... cu prajina inainte.
      ps Ai putin bun simt, tie iti "pasa de mintea aproapelui",hai sa fim seriosi.

      Ștergere
    4. 19.37 de ce atunci cand cineva are alta parere inseamna automat ca arunca cu pietre? Oare tu te indoiesti de cele ce crezi daca simti ca se arunca cu pietre? Are dreptate anonim 10. Cat despre faptul ca dna blogului incurajeaza dragostea pentru imparatia cerulei +fapte bune si nu mai stiu ce e egal cu un mare zero. Si diavolul poate face lucrul asta pentru ca apoi sa-l tradeze comportamentul si faptele. De vorbe goale lumea e satula. Si politicienii spun lucruri frumoase inainte de alegeri dar mai apoi ce fac oare? Ceea ce au spus? Nicidecum. Faptele bune nu se fac pentru a astepta o rasplata in ceruri ci din iubire neconditionata pentru creatia lui Dumnezeu.
      Ce sa promoveze pozitiv anonim 10, sa accepte orbeste tot ce debiteaza prorocii de ocazie care profita de credulitatea unora care se cred „informati”?
      Cat despre „homework” eu cred ca tocmai informatia il face sa spuna ceea ce spune.Dar ai dreptate, daca citeste despre toate cataclismele de pe glob ca si cum altceva n-ar avea de facut, se va putea apuca de previziuni ca dna cu blogul. Te uiti la emisiuni, te informezi ce urmeaza sa se intample, cum e vremea la meteo si te poti apuca sa faci concurenra autoarei blogului cu succes! Ce zici,vrei sa devii mama Omida?

      Ștergere
    5. 19:37, e fain sa te uiti in jos si sa te simti bine. Nuu?! Dar ce ar fi sa te uiti si-n sus! Nivelul tau chiar nu e atat de sus precum crezi. Scoate-ti capul din *ur si vei vede realitatea. Bineinteles dupa ce te speli. Te-ai metamorfozat in pitbull-ul blogului. Sezi!

      Ștergere
    6. 00.25 gresit, nu cu dna Maria e o problema ci cu atitudinea ei.
      Comentariile lui anonim 10 sunt gandite fata de ale tale si pe mine MA INTERESEAZA, ai inteles? Cat despre zeflemeaua pe care o faci afla ca e de prost gust!

      Ștergere
    7. 20.01 nu m-am impaunat cu nivelul meu dar nici nu mi-e rusine. Decat sa vad „realitatea” cum o vezi tu, adica deformata, prefer sa gandesc cu capul meu, nu cu al altuia cum esti tu obisnui! Capisci?

      Ștergere
    8. 01:00, sunt de aceeasi parere cu tine.

      Ștergere
  6. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fereasca sa nu fie pierderi de vieti omenesti. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt.10:00 dar de unde vrei sa_ti relateze doamna Maria viziunile de pe alte planete cat e de frig acolo sau ce culoare are solul de pe o anumita planeta de vreme ce noi oamenii locuim aici suntem cetățenii pământului.Aici trăim aici murim.E ușor să tai cu Bățul in baltă că sa stropești in jurul tau dar spune tu o viziune de-a ta și dacă tu ne convingi te credem.Mai bine informeaza_te și nu te trezi că încă dormi.Ce vrei sa fii alaturi de doamna Maria cînd au loc aceste viziuni.Nu cred că ți-ai dori.O zi buna sa ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.24 nu ai adus niciun argument demn de luat in seama in sprijinul afirmatiilor tale. Ai vorbit degeaba. Are dreptate anonim 10.00.
      Cu ce sa se informeze? Tu de unde si cu ce te informezi? Din „viziunile” altora? Unde ti-a fost capul cand ai scris asemenea lucruri lipsite de sens?

      Ștergere
    2. Ce scrii tu, nu are legatura cu comentariul meu. Il combati fara sa-l fi citit sau inteles . Cum se numeste atitudinea asta?
      ANONIMUL de la ora 10

      Ștergere
  8. Chiar ma asteptam sa sara vreun OTZARAT dasta, ...13;24 , care se indoaie ca trestia .
    Pai daca omului ...10;00....nu i se aduce argumente solide ca aceste viziuni nu sunt de la satana , cum vrei tu ...13;24...ca omul sa creada?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt an 13;24, daca nu ai stiut pana acuma ca diavolul se preface si in inger de lumina pt a insela , ei atunci citeste patania calugarului , care i sa infatisat in inger de lumina chiar satana in persoana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu un lucru stiu, Dumnezeu nu se inseala niciodata, nu are cum sa greseasca pentru ca este desavarsit. Ori mesajele de pe blog sunt atat de vagi si pline de echivoc incat nu poti sti daca se refera la un eveniment sau altul. Nu cred ca Dumnezeu vrea sa facem rebus. Daca are ceva de spus, spune clar nu pe ghicite.Au fost multe mesaje cu cifre fara sens pe care nu le-a descifrat nimeni pana acum. Ce rost au ele daca nu pot fi intelese? Se grabesc unii sa faca afirmatii aiurea spunand ca toate s-au implinit, nimic mai fals. Acest lucru se poate lesne constata la o simpla consultare a blogului.Ma intreb la ce le foloseste unora sa creada in orice altceva numai in evidenta adevarului nu.

      Ștergere
  10. 23 mai - ora 10:00, foarte bine argumentat punctul tau de vedere! O placere mare sa citesti astfel de mesaje! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:07 Ce faci "anoninul de la ora zece"?..iti dai "Bravo" singur???multa minte iti mai trebuie

      Ștergere
    2. 22:07 ,10:00 17:34,00:03 De unde ati aparut mai fratilor?..
      Ati cerut bilet de voie de la "bierica satanei" ca sa veniti aici sa improscati cu noroi acest blog.
      Mergeti mai copii la o sala de sport,faceti munca voluntara, renuntati la "acte huligane" ptr ca nu e demn de voi.
      Daca nu va indreptati comportametul,imi pare rau sa va categorisesc SCURSORILE SOCIETATII :"less than zero".
      Mai ganditi-va , TATAL CERESC va mai ofera o sansa inainte de a va imbarca in barca diavolului.

      Ștergere
    3. 03:52, ai o perceptie "finesco"...
      Bine punctat.

      Ștergere
    4. 03.52 chiar crezi ca cineva care gandeste ca anonim 10 ar face ce faci tu?

      Ștergere
    5. Craciun, mereu demonstrezi "intelepciunea omului"....

      Ștergere
  11. Mai tata , an 00;25 , NU pt cei ca tine[cu ochelari de cal] comenteaza an 10;00 , ci pt cei care inca nu au cazut in "mrejele " vocilor , glasurilor , si in acest fel i-i ajuta sa-si puna DISCERNAMANTUL la treaba , tocmai pt a nu fi inselati.

    RăspundețiȘtergere
  12. 23.35 ca de obicei, vorbesti mult si prost. Mai ai capul pe umeri sau ai imprumutat altul de la Gadea?

    RăspundețiȘtergere
  13. 25 mai 23:35, vorbesti ca si cum ai fi unica persoana pe fata pamantului la care se uita Dumnezeu. Atata inganfare pe tine ca nici nu mai ai capacitatea de a deosebi adevarul de minciuna. Cei din jurul tau sunt satui sa iti auda teoria pe care o spui zi de zi. Te lasa in povestea ta. Acum incerci sa aplici autoritatea aici, pe blog. Vai de tine! Tu esti persoana care striga "hotul striga hotii"! Tu faci umbra pamantul degeaba. Bleah!

    RăspundețiȘtergere