sâmbătă, 26 mai 2018

ROMÂNIA SE ÎNFUNDĂ !


Image result for steagul romaniei.

                                        Noapte de 25 - 26 mai 2018,ora 0,34 !

                                             Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam la articolul anterior,aud glas care spune ceva despre Romania Duhului Sfant.
Glasu spunea asa:

                        "România !

                       România se înfundă oleaca !.

                      Vis  puternic  asupra  Romaniei ! "

Prieteni dragi, glasul s-a oprit si nu ne-a mai talcuit acest cuvinte.
Ce inseamna aceste cuvinte,numai BUNUL DUMNEZEU cunoaste si ne va dezlega noua la timpul oranduit de EL.
ROMANIA fratilor, este Ţara care-L va primi pe FIUL LUI DUMNEZEU si MANTUITORUL nostru al tuturor,in NOUL SĂU IERUSALIM ,în Ţara Sfanta numita ROMÂNIA DUHULUI SFANT.
Sa nu ne-ndoim fratilor nicio clipă de ceea ce gasiti scris aici pe Blogul DUMNEZEU EXISTA MARTURII,căci nu de la mine scriu ,ci numai cu Puterea si cu Voia Duhului Sfant  scriu toate.
Chiar daca mai sunt si ATEI convinsi pe-aici ,care incearca sa va slabeasca Credinta, sau persoane care spun ca MINUNILE s-au incheiat acum 2000 de ani, sa nu-i credeti. Sunt doar niste orgoliosi,sunt doar mândri si plini de sine,sunt doar niste oameni frustrati care ,nu vor recunoaste nici daca ar plati cu viata lor.
Sa mergem la Sfanta Biserica,sa citim Sfanta Biblie chiar daca a fost modificata de mii de ori in 2000 de ani, sa ne spovedim la Preot si sa ne impărtasim, sa tinem toate Orânduirile Bisericii lui Hristos ,sa facem fapte bune si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Atunci cand IISUS HRISTOS va veni pe norii Cerului in NOUL SĂU IERUSALIM ,numit Romania,cei care au contribuit la schimbarea Oranduirii Cuvantului Lui Hristos,vor da socoteala la JUDECATA LUI cea dreapta.
Toti vom raspunde in Faţa Lui Hristos la JUDECATA LUI cea dreapta,inclusiv eu care scriu aici CUVANTUL SĂU.
                                  Cu dragoste,Maria.

P.S.

Cartile live sub lumina tiparului ! romania viitorul al - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartile-live-sub-lumina-tiparului.ht...

Translate this page
3 days ago - ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! În Iunie, după 15 iunie va vom anunta ..

              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                        PRIETENI dragi,


Iata cum se tipăreste volumul doi al ADEVARULUI DUHULUI SFANT-
 ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,dar si al treilea volum - VIATA EXTRATERESTRĂ ! 
În Iunie, după 15 iunie va vom anunta data ,dar si locul anume in Bucuresti ,al LANSARII celor doua noi volume.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc pentru ajutorul vostru financiar fara de care, nu as fi putut scoate un numar mare de Carti.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l intoarca însutit. Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ie... - Dumnezeu există - Mărturii.
mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cartea-cu-romania-viitorul-al…...
May 2, 2018 - Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !
George Tulea
O nouă carte a pornit pe drumul tiparului la Editura KITCOM. Adevărul Duhului Sfânt - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, Autor Maria Ghiorghiu.


P.S.
                      MARE  BUCURIE !

Cartea  - ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA  NOU  IERUSALIM dar si VIATA  EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor !


           


                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
                         

                                                Prieteni dragi,

Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA  EXTRATERESTRA .

Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM:
                      .
Cartea cu Romania Viitorului al Doilea Ierusalim volumul 2 ,are aproximativ 540 pagini,iar Viata Extraterestra are circa 200 pagini.
Prieteni dragi, fara ajutorul vostru de suflet,aceste CARTI nu ar fi putut fi editate intr-un tiraj atât de mare. 
Va multumesc din suflet si din toata inima pentru DARUL vostru divin,si anume ,acela de a ma ajuta sa scot mai multe exemplare.
 Chiar daca nu s-a strans intreaga suma necesara, ma voi descurca, facand si-un imprumut la C.A.R.,iar totul va fi spre fericirea infinita a sufletului meu si a voastra Prieteni dragi,  pentru ca toate aceste Carti cu ADEVARUL DUHULUI SFANT  ,sa ajunga in casele romanilor si la inima romanilor. 
Va amintesc dragilor că, toti DONATORII vor primi absolut GRATIS ambele volume sau ,pentru cei care nu inca primul volum ,vor primi toate cele 3 volume la un loc.                                     Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.



CARTEA  cu ROMANIA VIITORUL AL DOILEA  NOU IERUSALIM vă va umple sufletul de bucurie si de speranta. Va va umple sufletul de ADEVARUL  DUHULUI SFANT si de LUMINA LUI HRISTOS.
Veti simti prezenta DUHULUI SFANT in inima si-n sufletul vostru ,atunci cand o veti tine in mainile voastre,atunci cand o veti deschide si veti incepe a citi paginile ei. 
Ambele volume vor fi lansate spre sfarsitul lunii MAI 2018 ,posibil prima parte a lunii IUNIE 2018. 
LANSAREA  o vom face tot la BUCURESTI , si vom anunta din timp locul si ziua lansarii CARTILOR care, sunt acum sub lumina divina a tiparului.
La invitatia celor dornici de a ne primi in orasul lor ,vom face si alte lanasari cu aceste 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, va reamintesc cum puteti dona pentru editarea Cartilor :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Dumnezeu si Maicuta Domnului vă va înmulti DARUL vostru de suflet si vă va ocroti cu mila si cu dragostea sa ! 
Va multumesc din inima si din suflet si ma rog pentru voi toti si pentru toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

        Cu dragoste si cu pretuire,

                                   Maria Ghiorghiu.



79 de comentarii:

  1. Doamne,stiu ca mare pedeapsa am sa primesc de la Tine,pentru ca am facut cel mai mare pacat de pe pamant,pe toti preotii ii consider mincinosi ca nu au spus adevarul despre Tine,ca esti nascut in Romania.Vechiu Testament ne spune clar ca toti sfintii au prenume Romanesti,incepand cu Sfanta Fecioara Maria,Sfantul Ioan Botezatorul,Arhanghelii Mihail si Gavril,Sfintii Petru si Pavel,si altii.Doamne,daca nu mi-ar fi dat de sus,nu as putea sa scriu ca Romania a fost aleasa sa devina Sfanta,inainte de te-ai naste.Doamne,nu ma joc cu cuvintele si putera Ta.Doamne,judecata Ta este dreapta,si urmeaza sa ne descoperi acest mare adevar,si omenirea sa nu mai traiasca in minciuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:30Adevarul este in Sf.Evanghelie!Dar din pacate unii s-au smintit vorbind minciuni .Domnul s-a nascut in Israel si tot ce s-a intamplat acolo s-a desfasurat!

      Ștergere
  2. Dureros si periculos .Desteapte romane traieste cum voieste Hristos si vafi pace

    RăspundețiȘtergere
  3. Dureros si periculos .Desteapte romane traieste cum voieste Hristos si vafi pace

    RăspundețiȘtergere
  4. Lupta pentru putere a lui Iohanis,legile justitiei si revolutia fiscala plus condamnarea lui Dragnea odata cu revolta lui Ponta vor destabiliza situatia PSD-ului si a tarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:00, Doamne ajuta(psd sa se rupa)!

      Ștergere
    2. 20:06, nu mor caii cand vor cainii. Ce doresti tu altora va veni peste tine, cam asa functioneaza.

      Ștergere
  5. Ce înseamnă aceste cuvinte ..... Păi e complicat tare dacă România se înfunda nu cred că înseamnă că se ridică. Doamne doamne asta cunoaștem o vedem în fiecare zi altceva ce nu știm.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sigur ca se infunda! Ci guvernul ce avem la putere ma mir ca mai pluteste!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nostim! Draga Marie ,tu esti tare... nostima! Destinul Romaniei :se infunda, o sa fie impartita, e tara Duhului Sfant, gradina Maici Domnului, o sa aiva de suferit... adevarul il stie doar Dumnezeu ,nu tu de la extraterestri.Sfantul Arsenie Boca, stia totul dar nu vorbea nesocotit cum faci tu. Asta da dovada ca esti o indiavolita. In plus cersedti mereu bani cu motivul cartilor... imi faci sila. Dar o sa te combat pana o sa fii descoperita in fata tuturor, sa inteleaga toti ca esti necurata. Faptul ca faci politica si sustii persoane incapabile si corupte -cine se-aseamana se-aduna- da Inca o data dovada de cat esti de josnica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cauza lui Dragnea si partidului PSD , probabil ca Romania va ajunge intr-o situatie dificila ...
    Tara este condusa prost , salariile si pensiile sunt platite din împrumuturi externe , romanii emigreaza in strainatate. Inflatia creste galopant , cursul leului scade , taxele cresc , ce exemple sa mai dau ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca locuiti in tara si nu reusiti sa vedeti lucrurile cu o anumita distanta. Nu conteaza partidul caci oricare ar face la fel. Tara nu e condusa prost, ci sunt impiedicati sa conduca, salariile sunt platite din taxe pentru cei de la stat, o mare parte care emigreaza nu o fac pentru bani ci din cauza violentei de tot felul ce s-a instalat, cursul leului e influentat chiar si de un singur cuvant de-al lui Iohannis deci ei nu fac decat sa se amuze cu acest lucru, taxele preturile cresc deoarece puterea de cumparare a crescut si asta o faceti voi simplii romani cumparand mai mult. Incercati sa cititi un pic de economie sau cum se intampla aceste lucruri fara sa va lasati influentati de ipocritii politicieni carora le este frica ca nu le mai ramane din ciolan

      Ștergere
    2. An. 10.55 , ai uitat defrisarea padurilor, impuscarea caprioarelor si a altor animale din padurile romanesti, instrainarea resurselor naturale ale Romaniei. Unde sunt toti acesti papusari ai Romaniei care se cearta de ochii prostilor iar in spatele scenei sunt uniti in distrugerea Romaniei ???? Doamne Dumnezeule ai mila de Romania si de romani oriunde se afla ei pe acest Pamant!!! Amin.

      Ștergere
  9. Cuvantul Lui Dumnezeu nu spune sa credem in tine Marie pt ca n-ai dreptate cu extraterestrii,n-ai dreptate cu tinerea Duminicii ca inlocuire a Sabatului adevvarat al Sambetei,n-ai dreptate ca favorizezi microciparea si n-ai dreptate cu faptul ca spui ca Romania e al doilea Ierusalim!Ori Cuvantul Lui Dumnezeu spune sa fie toti oamenii mincinosi si El,Dumnezeu si toti proorocii Lui adevarati care fac Voia Lui sa aibe dreptate!Si bine ai zis Marie,inclusiv tu vei da raspuns la Dreapta Judecata a Lui Iisus pt ca duci in inselare o multime de oameni,poate chiar milioane de oameni asculta si aclama ceea ce sustii tu sus si tare,cand Sfanta Scriptura ne spune anatema!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12,35 Dute nene si lasa ne cu Sabatul tau de sâmbătă. Fugi tare si roagă te la sambatari si de nu iti place nu mai intra pe aceasta pagina a Dn Maria cine esti tu sa judeci ?un fariseu care nu lasa lumea sa se roage in sinagogă decat cum vor ei.Sa ti trăiască familia si pa.Nici macar nu esti de religie esti o secta cu bivolaru

      Ștergere
    2. Nu e vorba doar de ziua Sambetei,ci de multe alte lucruri cu care va inaseala Maria,cine a schimbat in Duminica adevarata zi de odihna a Sambetei,indemnati de diavol preotii din vremea lui Constantin cel Mare,si vor lua una din cele mai mari osande impreuna cu voi care-i credeti si acum dupa circa 1700 de ani,voi nu vedeti cat de inselati sunteti oamenilor,credeti ce vreti,actionati cum vreti,si vreti in Imparatia Lui Dumnezeu,Imparatia Lui Dumnezeu nu e decat pt oameni care tin toate Poruncile Lui cu tot cu Sambata,din oameni nascuti din nou cu Duh Sfant care au devenit apostoli,prooroci,mucenici,preoti,pastori etc adevarati si din oameni care se pocaiesc cu adevarat de pacate,in rest nimeni nu intra!,e vorba de multe alte lucruri cu care Maria va inseala ori Dumnezeu a spus ca daca un prooroc greseste intr-un singur lucru,nu mai multe,este numit prooroc mincinos!Sunt cu miliardele care fac iadul plin pt ca nu-si predau vietile in totalitate Lui Iisus si traiescc ca ei si ca Satan,nu ca Iisus,d-asta n-au cum sa intre in Rai!

      Ștergere
    3. Si s-o credeti voi ca Sambata a fost dezlegata de Iisus la treburi de zi cu zi,Sambata a fost dezlegata in a face Voia Lui Dumnezeu,cand Iisus a spus ca El lucreazi si acum la asta s-a referit,la lucrarea Lui Dumnezeu,doar astfel de lucrare nu este pacat sa practici in ziua Sabatului,nu sa te duci la camp,sa faci piata,sa mergi la scoala,sa faci curat,Moise a spus sa fii omorat cine face astfel de lucrari in ziua Sabatului adevarat!

      Ștergere
    4. 14:46. Te pup si te imbratisez ptr randurile scrise. Mi-au mers la inima -ai dreptate.
      Toti neaveinitii se baga singuri in seama ,postand pe acest blog frustrarile -criticile-vulgarismele lor.

      Ștergere
  10. Sabat inseamna sarbatoarea, arata-mi in biblie unde Dumnezeu a spus,.Luni, Marti, miercuri etc etc, El nu a numit o Zi , a spun sa fie o Zi de sarbatoare din cele 7 zile ale saptamini.

    RăspundețiȘtergere
  11. SANCONFIND Poiana Campina – noua speranta pentru tratarea durerilor

    Sufar de multi ani de dureri de spate. Durerile mele au tot felul de denumiri care se termina in “oza ” si nu are rost sa le insir aici.

    Un bun prietena din Campina mi-a spus acum cateva saptamani ca in Poiana Campina s-a deschis o baza noua de tratament Sanconfind. La cate am incercat pana acum am zis ca de ce sa nu o incerc si pe aceasta, mai ales ca stiu de la prietenul meu ca pe vremuri acolo erau niste bai sarate vestite. Intre timp s-au daramat si au fost lasate de izbeliste ca multe alte resurse pretioase din tara asta.

    CATEVA DATE

    Am facut rezervarea, programarea de fapt, printr-o agentie din Campina care se ocupa de aceasta clinica. Eu am stat la prietenul meu dar am inteles de la colegii mei de suferinta din bazine ca ofera si cazare cu trei mese sau cate doresti.

    Am fost in multe locuri la tratamente in tara si in afara dar ce am vazut aici n-am mai vazut nicaieri.Si ce mi se pare cel mai important este apa sarata despre care ei spun ca este cea mai sarata din tara si faptul ca gasesti totul intr-un singur loc.

    Mi-a placut mult ce am citit in brosurile lor, despre comoara aceea din izvorul de apa sarata –cea mai mare concentratie din tara - si cum au reusit sa o aduca in Baza de Tratament, filtrand-o pana la 10 microni!!!

    Cand ieseam din bazine, ramanea pe piele o pelicula de sare cu care am incercat sa raman si sa merg acasa la prietena mea asa cum faceam in alte dati. N-am reusit… este atat de sarata ca ma zgariau hainele ingrozitor si a trebuit sa o spal cum am ajuns acasa.

    Pe langa apa sarata, au adus si namol de la Techirghiol pe care, asa cum am citit si apoi am vazut, il depoziteaza in instalatii speciale il malaxeaza, sterilizeaza si filtreaza. Diversele proceduri cu namol terapeutic se fac numai la recomandarea medicului.

    PERSONALUL

    Personalul tanar dar cu diverse experiente de lucru prin strainatate, la 4-5 stele, asa cum imi povesteau ei. Fara atitudinea aceea pe care sigur o stiti toti cei care au fost la tratamente, de indiferenta care se schimba brusc in zambet numai cand primeste ceva. N-am vazut vreo fata trista sau indiferenta cat am stat pe acolo.

    Am vazut persoane asteptand la cabinetele celor doi medici. Eu insa nu am fost la consultatie. Am atata timp de cand merg pe la tratamente ca am ales baile cu apa sarata si sauna, care stiu ca-mi fac bine de ani si ani.

    Au adus si un medic chinez pentru acupunctura. L-am auzit vorbind engleza si saluta pe hol chiar in romana. Am auzit ca unii s-au lasat de fumat prin aceasta metoda.

    DOTARI

    Totul e nou si straluceste. M-am plimbat intr-o seara peste tot si am rugat o asistenta sa-mi deschida cateva cabinete sa fac poze. Cred ca aici, asa cum se spune, o imagine face cat o mie de cuvinte.

    Nu am retinut mare lucru din ce mi-a spus dar am vazut aparate pe care nu le-am vazut niciodata.

    Unele aduse special pentru recuperarea persoanelor cu handicap locomotor (un fel de robot), altele pentru wellness, altele pentru terapia durerii si inca multe despre care nu stiu ce si cum fac.

    O sa incerc sa pun pe poze ce-mi amintesc. In lista de servicii au multe proceduri pe care nu le-am gasit nicaieri pe unde am fost stranse toate intr-un singur loc.

    Vestiare cu halate, papuci si prosoape... Aici unii oameni nu citesc nici macar ce scrie destul de vizibil pe dulapuri si rafturi. Cei care veneau de la proceduri, in loc sa puna halatele prin locul special amenajat intr-un cos cu halate folosite… le puneau la tot pe rafturi peste halatele curate…

    In rest, lift, cabinete cu cazi si cadite pentru impachetari, bai cu apa sarata si namol, … cateva zeci de usi si coridoare. In primele zile pana am invatat drumul la bazine m-am ratacit pe holuri.

    RăspundețiȘtergere
  12. PRETURI

    Pentru toate buzunarele.

    Poti veni sa faci procedurile decontate prin CAS, poti veni sa faci proceduri la cerere, poti sa iei pachete prestabilite cu cazare si ceva plimbari prin imprejurimi prin Agentia de turism.

    Poti sa te rasfeti la SPA, poti sa intri sa faci doar bai in bazinele cu apa sarata incalzita, poti sa faci doar acupunctura.

    Poti sa alegi din zeci de variante. Si asta mi se pare foarte important. Ce mi-a placut e ca le gasesti pe toate intr-un singur loc si pleci fara dureri…

    RăspundețiȘtergere
  13. Toti ar trebui sa aveti card european de sanatate !

    Se trimite plic recomandat la adresa de mai jos si in cateva zile il primiti acasa . Cine e din Bucuresti trimite plicul la CASMB Bucuresti cu o adeverinta de salariat , copie buletin , un formular completat de pe site-ul lor .
    Nu stiti niciodata cand aveti nevoie , mai ales ca multi dintre dvs. aveti rude care sa va gazduiasca in spatiul european in cazul in care doriti sa va faceti acolo niste investigatii sau sa cereti o a doua opinie medicala. Cardul nu costa nimic .

    http://www.cnas.ro/page/modalitatile-de-eliberare-i-utilizare-a-cardului-european.html

    http://www.cnas.ro/casmb/page/cardul-european.html

    Adresă: Șoseaua București-Ploiești 7, București

    sandy

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 12:35 de ce crezi că deții ADEVĂRUL ABSOLUT (în legătură cu sâmbăta și nu duminica) ? Îți interzice cineva să ții sâmbăta ? Crezi că dacă ar fi fost așa cum spui tu NU NE SPUNEA PĂRINTELE ARSENIE BOCA ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stiti voi ca parintele Arsenie nu tinea Sabatul?

      Ștergere
    2. O...fi uitat sa ne spuna...no?

      Ștergere
    3. Ma nu va mai pierdeti in maruntisuri. V-am spus asta de nenumarate ori dar va incapatanati.

      Ștergere
  15. Fiecare om,deci si doamna Maria,are dreptul la opinie proprie,cei care neaga acest drept sint precum comunistii , nazistii si urmasii lor cu ochelari de cal care vroiau ca doar ei sa aba dreptate si drept la opinie .Ca sa nu mai vorbesc de obraznicia si nesimtirea celor care fac aceste afirmatii pe blogul gazdei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dragilor pacat ca tot o mai jigniti pe doamna Maria in felul acesta.
    Oameni buni va intreb daca ati citit cartea FENOMENUL VALENTINA? Aceasta doamna este oarba de la varsta de 9-10 anisori acum este printre doctori renumiti si chiar dusa di in strainatate vede bolile omului si da diacnostice,vorbeste despre extraterestri vefe omuleti micuti asa cum ii descrie si doamna Maria datorita capacitatii de a vedea absolut tot uni oameni incerca tot felul de vorbe a suferit mult dar toate cate le vede se adeveresc.De ce sa jignim aceste persoane care au un har de la Dumnezeu?
    Ce nu as da sa pot avea capacitatile dumnealor de a vedea si auzi.
    Multe minuni a facut Bunul Dumnezeu si cu mine de fiecare data cand ma rog la
    nevoie s-au bucurie ii multumesc de fiecare data pentru ca exist,sunt sanatoasa si am mai vazut un rasarit de soare. Va rog din suflet nu mai jigniti
    Acesti oameni ai lui Dumnezeu.
    Prin ei ne putem mantui.
    Doamna Maria va doresc din suflet sa va dea Bunul Dumnezeu rabdare dragoste si sanatate multa.
    Am invatat multe lucruri pe care nu le stie tot omul despre Dumnezeu.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masinca, da, am citit fenomenul Valentina numai ca acesta Valentina incepuse sa calce in strachini vazand cata atentie i se da si cum poate castiga bani lesne. A inceput a minti in legatura cu ceea ce vedea profitand de credulitatea unora. Din cate stiu, nu a ajuns prea bine. Daca nu stapanesti astfel de daruri de la Dumneze, ti se urca la cap.

      https://www.realitatea.net/femeia-cu-cele-mai-mari-puteri-paranormale-din-romania-a-intrat-in-atentia-interpolului-si-a-cia_1474330.html

      Ștergere
    2. Ce frumos vorbiți doamna , si cât de calmă puteți fi .
      Aveți mare dreptate cu toate,dacă ar cunoaște si ar simți fiecare , măcar puțin din dragostea Domnului Isus, ce bine ar fi.

      Ștergere
  17. Puțin, a anunțat ca in viitorul apropiat va veni o criza economică fără precedent in istoria omeniri, vor dispărea, state, bănci, monede naționale, prețuri la alimente uriașe, foamete si disperarea va fi la ordinea zilei. Pregătiți-vă de ce va fi mai rău in curând.

    RăspundețiȘtergere
  18. România o pote desfunda doar comuniști cu ajutor rusesc cum au mai făcut-o in 1944, prin naționalizare, arestări masive a trădătorilor de țara si deportați in Siberia. Nu exista nici o alta sansa ca aceasta țara sa mai poată exista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ivane,nu vrei sa mergi tu acasica la taica Putin,la Rusia ta ? Poate ai ceva treaba prin Siberia si noi te retinem...

      Ștergere
  19. Visul romanesc -reunificarea Romaniei se infunda oleaca prin participarea lui Iohanis la Sumitul de la Sofia de recunoastere a Cosovo unde Spania a refuzat sa participe,concomitent cu participarea ambasadorului UE -pilotata tot de Germania la intilnirea din Transnistria,echivalind cu recunoasterea acesteia impotriva suveranitatii Republicii Moldova si a interesului Romaniei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, tu si antena 3 aveti o obsesie, Iohannis.

      Ștergere
  20. Mihai Chirica primarul PSD al Iasului ;decit sa ne pierdem vremea cu Dragnea mai bine ne luam bilet spre Costa Rica si lasam Romania.

    RăspundețiȘtergere
  21. Marea Britanie spune ca Kovesi sustinuta de SUA prin procurorii ei mafioti indeparteaza Romania de UE si o apropie de Rusia.
    Daca adaugam declaratia lui Macron in vizita din Rusia si Merkel in China observam ca toata UE se apropie de Rusia si China si se indeparteaza de SUA cu care are tot mai multe pareri,diferende si interese opuse.

    RăspundețiȘtergere
  22. Romania e infundata demult. Din 89 tot infundata este. Unde sa se mai infunde?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au infundat-o strainii. Noi trebuie sa o desfundam, trimitzand strainii la plimbare de pe aici, caci numai paguba ne-au adus. Sa ramana numai aceia de pe care noi, romanii, avem un castig real, in rest afara cu sug*cii din tara. Pana cand?

      Ștergere
    2. Sigur,sigur,doar strainii sunt de vina,doar se stie ca politicienii romani sunt inocenti ca niste ghiocei...Au facut si ei asa,mici ghesefturi,dar altfel ei sunt nevinovati ca niste mielusei...

      Ștergere
    3. 09.52 ce treaba ai tu daca lui 15.47 asa i-a explicat Dragnea si Antena 3? Se uita in gura lor ca la Dumnezeu. TOT ce spun ei este doar purul ADEVAR. :)))

      Ștergere
    4. 00:16, ce treaba ai tu daca ADEVARUL se vede cu OCHIUL liber? Tu ne iei drept prosti? Uite ca nici antenele si nici Dragnea nu spune asta ci situatia in fapt. Este usor observabil ce se intampla in tara asta si care-i tradatorul-pion care raspunde auotomat la comanda externa.

      Ștergere
  23. 16.02 cred ca nu stii ce vorbesti. Ce treaba are ca e „blogul gadzei”? Ea singura si-a ales acest rol, e firesc sa se discute in contradictoriu, nu toti gandim la fel. Dreptul la opinie e pentru TOATA lumea.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ivestigatii in SUA pentru banii investiti de Soros inclusiv in Romania,Macedonia,scopul lui declarat; conform unii roman care a scris si documentat 11 articole in SUA;' Un singur guvern in Europa fara granite'
    Inclusiv prin bursieri din Europa de Est care au ONG-uri din 1990 prin care sa investit zeci de milioane de dolari si se formeaza o retea asemanatoare celei a Rusiei dupa al doilea razboi mondial.
    Am mai spus eu Soros e un' neobolsevic',politica lui nu e identica dar e complementara cu cea a SUA,GERMANIA FRANTA.
    Soros este taxat de ziaristul american de la WASHINTON drept ';Un idealist PERICULOS',fata de Trump care e un 'nationalist'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un singur guvern mondial e un lucru bun,e viitorul omenirii,mai putini politicieni si mai putine pensii speciale

      Ștergere
    2. Adevarul va iesi la iveala iar lui Soros nu o sa-i placa, dar nu-i dupa el.

      Ștergere
  25. blogul 'gadzei'e vederea ta deformata ca si parerea ta 20,48

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:55, critica ta nu e constructiva. Zero!

      Ștergere
    2. 00.55 nu e nimeni la 20,48. Vezi ca nici tu nu vezi bine! Taxezi greseli de tastatura si nu idei!

      Ștergere
    3. 00:55 esti incoerent in mesaj.

      Ștergere
  26. 19,00 Comunistii tai rusi au furat si afundat Romania pentru sute de ani ducind-o dupa o vorba a japonezilor ;cu mare viteza dar pe un drum opus si consumindu-i toate resursele si omorindu-i elitele'.
    Cel mai bine ar fi sa te duci si tu la rusi in Siberia sa vezi pe pielea ta ce bine le-a mers acolo moldovenilor romani.

    RăspundețiȘtergere
  27. 19,00 Daca ne mai ajuta putin comunistii tai rusi o sa ne stearga definitiv de pe harta cum au facut-o si in trecut cind s-au aliat cu nemtii in pactul Ribbentrop-Molotov.
    Din cauza asta sint de preferat sa avem mai bine decit rusi sau germani ,ca aliati pe americani care nu anexeaza teritorii si nici nu deporteaza 'rasele inferioare'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. 19,00 Daca ne mai ajuta putin comunistii tai rusi o sa ne stearga definitiv de pe harta cum au facut-o si in trecut cind s-au aliat cu nemtii in pactul Ribbentrop-Molotov.
    Din cauza asta sint de preferat sa avem mai bine decit rusi sau germani ,ca aliati pe americani care nu anexeaza teritorii si nici nu deporteaza 'rasele inferioare'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. A inceput jihadul in PSD condus de Chirica impotriva lui Dragnea caruia primul ii imputa ca ii place sa se inconjoare de prosti

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa citim mesajul complet,,Romania se infunda oleaca'' , adica putin , nu dramatic cum reiese din comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  31. 23,57 nenorocirea cu Iohanis ca nu colaboreaza cu parlamentul sa faca o politica romaneasca ,el a luat-o ca magarul pe cont propriu fara sa informeze parlamentul sau sa se informeze de la Parlament de POLITICA EXTERNA A Romaniei si confunda politica lui Merkel cu cea a Romaniei,pentru ca UE nu are o politica externa,fiecare tara a ei are propria politica externa cu exceptia lui Iohanis care trage la politica externa a Germaniei si nu la cea a Romaniei.
    Singurul act de politica comuna ar putea fi Moneda unica EURO= numita din aceasta cauza si= INCHISOAREA GERMANA.
    Germania urmareste PAS CU PAS planul german de creere a celui de al patrulea REICHT stabilit si propus de un militar german nazist in timpul celui de al doilea razboi mondial pentru varianta pierderii razboiului ca uniune economica a statelor in jurul Germaniei si care avantajaza Germaia ,un tip de neocolonialism economic care Marii Britanii nu i-a convenit votind Brexit-ul =iesirea din UE de sub hegemonia Germaniei in ciuda banilor' neo-bolsevicului PERICULOS' Soros care voia sa manipuleze votul Britanic penrtu raminerea si creerea unui stat UE fara granite. Unde Iohanis CEL AROGANT ar fi un fel de Guvernator fara sa mai dea socoteala PARLAMENTULUI ROMANIEI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara suparare an.10:11, dar mintea ta fuge pe camp. Daca tot le stii pe toate, de ce nu te duci la Cotroceni?! Din gura stii sa dai, dar la fapte esti praf. Car despre colaborarea intre institutii... Cine tot iese in presa si spune: nu mai calc acolo etc.etc.etc. Favoritul vostru, dracnea, este suparacios ca un copil de cresa. Ma, Presedintele va arata ce inseamna normalitatea intr-o tara civilizata. Va arata ce inseamna sa respecti tara. Nu balci de mahala, ma! Voua asta va place: balciul!!!!

      Ștergere
    2. Ce ai 16:03, ce te iriti asa? Te supara adevarul?

      Ștergere
    3. Iritatie ai tu. Adevarul tau e orb.

      Ștergere
    4. 10.11 si 17.08 tu ai citit ce baliverne ai putut sa scrii? De cand parlamentul care se afla acolo ca sa-si acorde singur tot felul de pensii speciale este etalon de patriotism si devotament pentru interesul tarii? Parlamentul este o adunatura de infractori inca nedovediti, de aia se lupta din rasputeri sa-si dea legi pentru ei insisi, ca nu cumva sa-i mai acuze cineva de furt si tradare de tara. Mintea ta degaja numai idei urat mirositoare, cu iz de antena 3. Aiurelile alea reprezinta adevarul pentru tine?

      Ștergere
    5. 00:26, hotii sunt cei pe care ii sustii dumneata. Aceia sunt hiene ordinare, nu te lega de parlamentul Romaniei, pentru ca mizeria cea mai mare vine din afara, partea proasta este ca tu esti lingaul strainilor si punpinc***stul strainatatii. Foarte urat ce faci. Te-ai dat cu adevaratii hoti ai Romaniei(nu inchipuiti) care cauta sa distruga aceasta tara, lovind-o din afara. Urat. Nu esti roman ci un tradator care s-a suit in barca pradatorilor care cauta sa suga Romania de resurse. Globalistule.

      Ștergere
  32. In aceasta MICA Gubernie ,nemaiavind Parlament caruia sa-i dea socoteala,dupa cum se comporta si acum AROGANTUL,capitala ar fii locul in care are casa Guvernatorul,deci in cazul lui SIBIUL,pe care l-ar vrea cu nume schimbat in HERMANSTAD ,dupa cum au stabilit cei 1 la suta nemti din fruntea Primariei ca vor sprijini echipa locala de fotbal doar daca se numeste Hermanstad,si nu pe fosta echipa care avea un nume prea romanesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.28 mintea ta a deraiat cumplit. Du-te la psihiatru!

      Ștergere
    2. 00:27, cine are nevoie de asa ceva esti chiar tu. Asa ca, sti drumul, grabeste-te caci ai mare nvoie.

      Ștergere
  33. Ha,ha,ha , ce gluma buna Anonim 7,35.Vise maica, vise ! Crezi tu ca un guvern mondial ar implica mai putini acoliti ? Dimpotriva, pe langa lipitorile autohtone am fi devorati si de alte specii mult mai periculoase..rechini, sepii , caracatite

    RăspundețiȘtergere
  34. Se implineste un an si jumatate de la fuga lui Ghita in Serbia pe care Basescu il da ca exemplu pentru nearmonizarea legislatiei romanesti cu cea europeana,motivul nereturnarii lui de sirbi,dar nu spune si de actele cu fapte dovedit ca intentionat inventate-inventate

    RăspundețiȘtergere
  35. Astazi la Patriarhie ne-a vorbit un popa despre Societate multilaterala ...si propaganda,incepind sa dea din mina ca... Ceausescu.

    RăspundețiȘtergere
  36. Romania a mai jucat o data cartea germana sub Antonescu si a pierdut.
    Daca ar fi sa comparam acum cu trecerea de la neobolsevism la neonazism as spune ca ar cadea din lac in put.
    De aceia e esentiala relatia speciala cu SUA pentru a echilibra aceasta relatie toxica bilaterala germano-rusa care imi aduce aminte de imperiul Otoman si cedarea in 1812 a Basarabiei peste capul romanilor la fel ca in 1940 prin Tratatul Ribbentrop-Molotov,cind germani ne-au tradat dind rusilor 'ceea ce nu era a lor' cum s-a exprimat LENIN.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  37. Felix Rache fost consilier PSD al lui Tudose e noul 'fugitivo' din PSD si a declarat ca'el se ocupa de lucruri serioase,piata umorului fiind ocupata de doamna Dancila'.
    Incet incet PSD-ul se destabilizeaza cu ajutor din interior al lui Ponta,caruia ii va creste 'inima' si cota daca Dragnea va fi condamnat miine.

    RăspundețiȘtergere
  38. 16:45, asta e primul semnal. Si ei si-au data seama ca lucrurile nu se desfasoara normal. Noi, cei din exterior am vazut demult ceea ce ei vad acum.

    RăspundețiȘtergere
  39. 10,28 Prietenia e incompatibila cu adevarul,mai fecund e dialogul cu inamicii.

    RăspundețiȘtergere
  40. Curtea Constitutionala a dat dreptate ministrului justitiei BRAVO TUDORELE in conflictul constitutional cu AROGANTUL pe tema revocarii sefei DNA.

    RăspundețiȘtergere
  41. Daca mai publici mesaje cu continut jignitor la adresa Presedintelui, si tu, dar si Craciun sunteti raspunzatori in fata justitiei. Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  42. Acum se va afunda Romania .cu caderea Dn ei Kovesi caci ne vor scoate din UE.hoții acestia din PSD.

    RăspundețiȘtergere
  43. 17,49 Daca mai votezi un asa presedintee,chiar ca mi-e 'rusine' de voi de amindoi.

    RăspundețiȘtergere