marți, 22 mai 2018

GLAS DIN CER , PENTRU CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVÂNT ! CARTEA SE VA CHEMA : ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT !


                                                                 Dragii mei,

Am simtit in sufletul meu ,ca trebuie sa ne amintim cu totii cum am dat noi Titlul CARTII.

Iata articolul din 2016 inainte de lansare,inca din timpul tipăririi Cartii ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Diseara stati pe aproape de Blog, deoarece am multe noutati ca sa va spun.
Iata articolul care a adus Titlul Cartii:

                                Prieteni dragi, 

După ce am incercat cu totii ca sa gasim un TITLU la CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVÂNT,(si va multumesc din suflet) iata că astazi dragilor, MARE MINUNE a avut loc.
În timp ce republicam articolul cu : CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVANT, aud glas din Cerul Sfant ,un Glas rasunator,care imi graieste asa:

                 ”Maria!
             Cartea cu al Lui Dumnezeu Cuvânt, se va chema așa : 
                  ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT !”

În aceste clipe dragilor, pe obrajii mei,curgeau lacrimi de infinită bucurie. 
DUMNEZEU ÎNSUSI, a ales TITLUL CĂRTII SALE:

          ”ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT !”

   Ce spuneti dragilor, de aceasta MINUNE? Eu plang de bucurie! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,vegheaza scumpii mei PRIETENI de suflet, la fiecare cuvintel pe care il scriu, si vi-l daruiesc. Sa fiti siguri Prieteni dragi, ca ajutorul vostru este de nepretuit, iar BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI va vor binecuvanta cu MILA si cu DRAGOSTEA SA, si vă vor intoarce DARUL vostru pentru editarea CARTII: ADEVARUL DUHULUI SFÂNT, vă vor intoarce însutit! Din inima si din suflet ,pentru voi toti,toata dragostea sufleteasca si toata pretuirea. Cu dragoste,Maria.
                      

                                                       
                                                      Image result for DUMNEZEU

                                                                Dragii mei,

Sunteti bucuria inimii si sufletului meu!
Fara ajutorul vostru de nepretuit, eu nu as fi putut sa public primul volum al Cartii Lui Dumnezeu,din motive financiare.
In aceasta CARTE, in acest prim volum, veti găsi absolut tot ce este nevoie,  pentru a merge pe CALEA MÂNTUIRII SUFLETULUI, si cel mai de nepretuit LUCRU, veti gasi CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ,pur, imaculat si neîntinat.
Asa cum mi-a fost GRAIT de DUHUL CEL PREA SFÂNT. 
S-a adunat in CONTUL pentru CARTE, circa 80% din suma necesara(cu aproximatie )editarii Cartii,a scoaterii la LUMINA al ADEVARULUI LUI DUMNEZEU.
Fiecare dintre voi, aveti acolo Sus in Ceruri, o caramida pusa la zidirea CUVANTULUI PREA SFINTEI TREIMI.
Vă promit PRIETENI dragi, ca nu veti fi dezamagiti, in privinta primului volum al CARTII LUI  DUMNEZEU, si nici la cele foarte multe care vor mai urma, si pe care le voi scoate cu banii obtinuti din vanzarea primului volum ,precum si ,prin bunavointa si bunatatea inimii voastre,care pentru mine, este un ajutor imens, de nepretuit.
Toti cei care ati daruit si veti dărui din suflet ,si din bunatatea inimii voastre ,bănuti pentru editarea acestei CARTI cu adevarat sfinte, veti primi CARTEA GRATIS, impreuna cu cele mai calde si curate ganduri si Rugaciuni ale mele ,către DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, pentru voi toti ,precum si pentru cei dragi si scumpi sufletului vostru.
     Din partea mea pentru voi Prieteni dragi, toata recunostinta, pretuirea si multă dragoste sufleteasca .
                                         Cu dragoste si cu aleasa pretuire,
                                                                           Maria. 


              


 CARTEA  VA  APĂREA, MULT MAI DEVREME DECÂT AM ANTICIPAT !
Iar acest minunat lucru, se datoreaza vouă cititorilor cu inima buna, cu suflet curat si plin de lumină si Credință.
Vă multumesc din inimă tuturor celor care, ati donat si veti mai dona pentru CARTEA cu al LUI DUMENZEU CUVANT.
Am văzut extrasul de cont ,dar nu voi da nume,pentru că ,DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI cunoaste inima si sufletul fiecaruia dintre voi.
Doresc sa va spun că, am fost si sunt placut impresionata de bunatatea inimii voastre.
Voi scrie un POMELNIC cu numele mic, al fiecaruia dintre voi dragilor, si-l voi da Duminica la Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie,pentru ca Părintele să se roage pentru sanatatea si binecuvantarea voastra, si a celor dragi vouă.
O treime din suma necesara, s-a adunat până acum.
Iar CARTEA este scrisa circa 80%, mai am foarte putin, după care, s-o reanalizez ,s-o corectez si s-o trimit la Editură.

Îmi doresc din suflet,ca la finalul lunii Iunie 2016, sau cel târziu iulie,materialul pentru CARTE (primul volum)să poată fi trimis spre Editură.
Cu adevărat PRIETENI dragi:
”PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE !”

 
                               Cu dragoste si prețuire,Maria.


105 comentarii:

  1. Da,...si noi trebuie sa credem?
    În cer sunt multe duhuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am simtit caldura sufleteasca bucuria si fericirea. Fi binecuvantata !

    RăspundețiȘtergere
  3. D Maria raspundetimi la o intrebare care ma macina de ceva vreme egzista reincarnare? Daca nu cumoasteti intrebati va rog glasul cu care comunicati, din partea mea, va rog din suflet. Cu drag Mariana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CATEGORIC NU !
      NU EXISTA REINCARNARE ! Ne nastem o singura data si murim cu trupul o singura data.
      Iata:
      Dumnezeu există - Mărturii.: NU EXISTĂ REÎNCARNARE ! NU EXISTĂ ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../nu-exista-reincarnare-nu-exista-vi...
      Translate this page
      Jan 29, 2014 - Mă trezesc dar nu deschid ochii , şi aud UN COR ca de Îngeri, care cânta ... Evident ca nu exista vieti anterioare sau reincarnare,viata ...

      Ștergere
    2. 27.Si precum este randuit oamenilor O DATA SA MOARA , iar dupa aceea sa fie judecata,
      Evrei 9:27

      Ștergere
    3. Daca nu exista reincarnare atunci de unde vin sufletele si unde se duc? Va dati seama cate qatralioane de suflete s-au nascut de cad e lumea? Si unde se duc ele dupa deces? Cum de le mai stie Dumnezeu numarul? Daca n-am fi tot noi cei care ne rotim in acest ciclu al reincarnarilor succesive catre desavarsire atunci la ce bun sa te nasti doar o singura data intr-o viata in care unul e sarac, altul bogat, unul destept, altul prost, unul deja bolnav, altul sanatos si fericit? Ce sens are doar o singura viata in care unul se naste cu sanse mai multe iar altul cu niciuna? Nu vedeti ca nu are logica?

      Ștergere
    4. Este reincarnare, insa nu in sensul in care se spune. Adica, omul nu se reincarneaza in planta, mineral sau animal si nici vice-versa. Si nici teoria ca poti sa faci ceea ce-ti "cashuna" tie prin minte, ca ai la dispozitie alte vieti ca sa repari ceea ce-ai stricat. Nu, omului nu-i sunt permise cate vieti are el impresia ca-i sunt permise ca sa se reincarneze si aci trebuie foarte mare atentie, deoarece reincarnarea are un scop precis, clar si trebuie infaptuit intocmai, fara niciun drept de "tagada", cum se zice pe la noi! Asadar si prin urmare, prin urmare si-asa dar, atlantii calatoreau (si) pe mare (si) cu capul in "nouri" (si) cu picioarele pe pamant...( zice-o vorba faina )

      Atentie la neatentie si Doamne ajuta!

      Ștergere
    5. Desi Maria greseste in multe lucruri,aici are dreptate,sunt de accord cu dansa la acest subiect,NU EXISTA REINCARNARE!

      Ștergere
    6. 17.02 degeaba daca nu ai argumente in a dovedi cele afirmate. Nu e de ajuns sa spui si gata!

      Ștergere
    7. 15.20 sa traiesti mai multe vieti nu e chiar o mare fericire. Pe pamant, orice actiune inseamna suferinta. Nu e vorba de permisiune ci de ceea ce trebuie rezolvat in final. Daca nu rezolvi, se va rezolva fortat si de la sine pentru ca asa e legea universului in care traim.

      Ștergere
    8. 0:20 arggumentele sunt cele care sunt si ale Mariei,Iisus si sfintii Sai sau nascut si au murit o data,aceeasi regula pt fiecare om,ne nastem si murim o data,dupa care vine judecata,si aici e vorba de nastere si moarte trupeasca,mai exista nastere din Duh Sfant,sau primirea Duhului Sfant,dar acea minune se intampla in vietile a foarte putini oameni,si nu e reincarnare,pt cca nasterea cu Duh Sfant e o renastere si curatire de pacate a sufletului nu trupeasca,pt ca esti deja in viata si de aceea nu e reincarnare pt ca nu mori tu,ci bine-ar fi sa moara toate pacatele tale cand si daca Domnul Iisus hotaraste sa te nasca din nou!

      Ștergere
    9. Ne macina pe toti aceasta intrebare,de aceea il cautam pe Dumnezeu, ca vrem sa fim nemuritori, d-aia mergem la biserica, sa ne mintuim-adica sa existam dupa moarte. De-aia dam bani la popi, sa cumparam nemurirea.Biserica spune clar, doar unii vor mosteni Pamintul, dar nu spune ca nu cei fraieriti de ea.

      Ștergere
    10. 11.15 Animalele au suflet? Cum de reusesc ele sa existe, fara un suflet? Ce se intimpla cu sufletul lor, ramine tot timpul un suflet de animal? Daca vrem sa mai facem o ferma de pui, cine fabrica citeva milioane de suflete de pui? Raspuns: nu exista suflet, fiintele biologice exista fara a fi nevoie de un suflet creat de cineva. Sintem niste roboti biologici, ar putea sa existe o civilizatie a robotilor, cu conditia sa o creeze cineva, iar omul e aproape de a fi capabil sa creeze o lume a robotilor din plastic si metal sau chiar a robotilor biologici, in stare sa se reproduca singuri.Trist, dar adevarat. Nu e nici o dovada a unui Dumnezeu, asa cum crdem noi. Exista insa zei, reprezentati in biserici ca sfinti(cu o aura in jurul capului, care e de fapt o casca de cosmonaut, pentru ca nu pot respira in atmosfera Pamintului).

      Ștergere
    11. 23 mai.15:20, tulai Doamne,tare mi drag de tine!!! Muuhhaa

      Ștergere
    12. 10.32 judecata pentru ce, ca te-ai nascut? Teribila soarta are specia umana daca nici nu s-a nascut bine si trece la judecata.Pai copilasii care mor la un an ce judecata vor avea ca nici nu au constientizat ca au trait? Cine vrea sa ne tina in teroare? Omul trebuie sa aiba credinta din convingere si din dragoste de Dumnezeu nu de frica judecatii! Aceea se numeste dresaj! Un animal invata ce-i ceri de frica sa nu-l pedepsesti!Sfintii sunt spirite evoluate care s-au intrupat pentru a ajuta omenirea sa-si depaseasca conditia. Nu vorbim aici de sfinti ca nu e cel mai relevant exemplu.

      Ștergere
    13. Esti inselat 2:40 si sa vedeti cum va va dresa Dumnezeu pe toti astia care batjocoriti poruncile Lui,pt ca diavolul va spune inn inimile voastre dresate de diavol sa nu ascultati de Dumnezeu,ca este dragoste si puteti sa faceti ce vreti,sa trati cum vreti in pacate ca tot va iarta Dumnezeu si daca pacatuiti la nesfarsit ca e dragoste,dute si fraiereste alti dumnezei si oameni care nu-s nascuti din noou,sa iubesti pe Dumnezeu inseamna sa facci ce spune,si sa tii toate poruncile Lui cu tot cu Sabatul si una din cele 9 Fericiri,asta e dragoste de Dumnezeu!

      Ștergere
    14. An.09.30. te-ai grabit sa acuzi si sa judeci fara sa intelegi un lucru simplu : atunci cand chiar il iubesti pe Dumnezeu,atunci cand El e viu in inima ta,pur si simplu nu mai poti sa ranesti pe altii,nu mai poti sa provoci suferinta,ajungi sa iubesti toata creatia Sa,tot ce e VIU,ajungi sa ai o inima curata,ajungi sa CONSTIENTIZEZI cine esti,frica dispare...Iarta-ma ca-ti spun asta,dar prin ceea ce ai scris,dovedesti ca tii legile biblice din frica...An.02.40. are dreptate,el a scris asa : ''Omul trebuie sa aiba credinta din convingere si din dragoste de Dumnezeu nu de frica judecatii !''. Poti sa-l contrazici ?...P.S.Din pacate exista unii crestini care traiesc in frica,limitati in dogme,in habotnicie,aproape robotic,as spune...acestia sunt cei care il pomenesc ( culmea ! ) cel mai mult pe deavol,ii ameninta pe altii cu judecati pline de cruzime si sunt cel mai putin dispusi sa...iubeasca,asa,pur si simplu...si sa ierte...

      Ștergere
    15. 09:03, pana una alta cea dresata esti tu. Si nu de catre Dumnezeu! Esti mult prea dura cu tine in viata de zi cu zi. Nu ai invatat nimic; din contra, iti place sa te pedepsesti. Partea naspa e ca si cei din jurul tau te ocoloesc. Nu oferi iubire si nici nu primesti. Tu chiar nu ai invatat pana acum ca exista si calea de mijloc?! Saraca de tine!

      Ștergere
    16. Calea de mijloc duce in iad,pt ca Iisus a explicat clar ca nu exista gri,esti ori alb adica in clocot dupa El,ori negru adica rece si vrednic de iad,Iisus n-a vorbit niciodata de cale de mijloc,cu aceasta cale de mijloc,Satan pierde miliarde de suflete in iad,in aceasta cale de mijloc diavolul te-a prins si pe tine 21:52,iesi din asta pana nu e prea tarziu,Iisus a spus renunta la tot si urmeaza-L!Ori te pocaieste amarnic de pacate ori iadul te paste!

      Ștergere
    17. Si 19:38 e adevarat ca Dumnezeu este si dragoste si la inceput unde vede ca incalci Legea la inceput te mustra ca sa te pocaiesti de pacate,da unde vede nesimtire,si rautate,incat oamenii incalca Legea in mod repetat si din buna stiinta,Dumnezeu ca un Drept Jjudecator va judeca si trimmite in iad,dragoste cu sila nu se poate nicaieri,cu atat mai mult la Dumnezeu,Iisus a spus ca daca iL iubim,vom pazi Poruncile Lui!Asta e dragoste,cum te astepti ca Dumnezeu sa-ti faca bine,daca tu nu-i faci bine,si traiesti cum vrei tu in pacate,Dumnezeu uraste pacatul,si oamennii Lui sfinti,asemenea!

      Ștergere
  4. 22.12

    Parerile sunt impartite , ortodoxia nu admite asa ceva , doar religiile si filosofiile orientale.

    Budismul prezintă și câteva concepții comune cu celelalte religii dharmice, cum ar fi reîncarnarea ("samsara"), adică reîntruparea ființei în alte forme de existență pe baza rezultantei faptelor comise și a legilor karmice.

    În budism, existența individuală a omului aduce suferință tocmai din cauză că ea este o simplă sinteză a unor factori impersonali și impermanenți supuși distrugerii, o mixtiune a celor cinci "agregate" (sanscrită - Skandha) ce compun ființa:
    (1) rūpa - corpul, materialitatea (carnea, părul, dinții, sângele, oasele, temperatura corporală, etc.),
    (2) vedanā - senzațiile (bucurie, tristețe, indiferență),
    (3) samjñā - percepțiile (văzul, auzul, gustul, percepția tactilă, olfactivă și spirituală),
    (4) samskāra - activitatea minții (voință, concentrare, vigilență, respect, confuzie, calm, etc.) și
    (5) vijñāna - conștiința.
    Conform lui Buddha sub straturile acestor "agregate" nu există nici un "sine", sufletul veșnic, ceea ce hinduiștii numesc "atman", fiind doar o iluzie, o irealitate.
    El consideră că atât trupul, cât și percepțiile, senzațiile, mintea și conștiința nu pot constitui un suflet, o entitate veșnică, deoarece se află într-o permanentă transformare, sunt efemere.
    Existența unui om este relativă, a fost făcută posibilă prin intersecția unor forțe universale supuse unor schimbări permanente, este dependentă unei legi a cauzalității, este o componentă trecătoare a universului și a timpului, "o flacără în această mare de foc".
    Budismul nu admite astfel nimic veșnic, neschimbabil, totul fiind impermanent, schimbător, lipsit de substanță. Astfel, budiștii nu pot vorbi despre un "eu" veșnic, despre un "sine" ca o entitate continuă, permanentă, ci despre "non-eu", "non-sine" sau "anatta".
    Această impermanență este totodată și foarte vagă, deoarece prin moartea omului, nu se realizează o distrugere totală a existenței lui, faptele sale, karma sa, fiind transmise într-o viață următoare prin reîncarnare.
    Astfel moștenitorul faptelor este același cu cel care le-a comis, dar în același timp este diferit de acesta, are cu totul alte "agregate" componente.
    Deși par contradictorii, identitatea persoanei reîncarnate cu cea din viața anterioară și diferența, neidentitatea acestora, coexistă.
    Aceeași concepție este abordată și în cazul schimbărilor umane ca maturizarea, îmbătrânire, etc.: omul devine o altă persoană, cu toate că rămâne același.
    Spre deosebire de hinduism, reîncarnarea budistă nu constă în migrarea sufletului de la un trup mort spre embrionul unei viitoare ființe, ci continuarea de către un individ nou a existenței care până atunci se manifesta în cel decedat, conform încărcăturii karmice acumulate.

    RăspundețiȘtergere
  5. 2.
    Cele patru adevăruri nobile

    Miezul învățăturilor budiste este format din cele patru Adevăruri Nobile, expuse în prima predică a lui Buddha, „Predica de la Benares".

    Primul adevăr privește suferința sau durerea (dukkha). Pentru el totul este suferință: „nașterea este suferință, bătrânețea este suferință, boala este suferință, moartea este suferință. A fi unit cu ceea ce nu-ți place înseamnă suferință. A fi despărțit de ceea ce-ți place (...), a nu avea ceea ce îți dorești înseamnă suferință”.

    Al doilea Adevăr Nobil identifică originea suferinței în dorința, pofta sau setea (tanha) care determină reîncarnările.

    Această „sete” caută mereu noi satisfacții. Buddha distinge trei feluri de dorință: dorința de a satisface plăcerile simțurilor (kama-tanha), dorința de perpetuare (bhava-tanha) și dorința morții (autoanihilării) sau vibhava-tanha. Cea din urmă nu este, însă, o soluție a eliberării deoarece este o sete ca toate celelalte și nu oprește ciclul transmigrărilor.

    Al treilea Adevăr Nobil proclamă că eliberarea de suferință constă în anihilarea dorinței. Stingerea acesteia este Nirvana.

    În fine, al patrulea Adevăr revelează căile care duc la încetarea suferinței, Buddha oferind un mijloc prin care dorințele pot fi suprimate ("Calea cu opt brațe" sau "Calea cu opt cărări") .

    Formularea celor patru Adevăruri Nobile urmează structura unei metode din medicina indiană: constatarea bolii, cauza ce a determinat-o, șansele de vindecare și tratamentul bolii. Buddha însuși se identifica cu un doctor al cărui scop este acela de a trata o persoană grav rănită.

    Ideea de suferință domină întreaga filozofie budistă. Dukkha nu reprezintă doar durere de ordin fizic sau spiritual, ci și durere existențială ce constă în subordonarea față de propriile dorințe și sentimente, dependența de diferite principii și condiții de viață, înstrăinarea de propria persoană, imperfecțiunea, subjugarea ființei sub propria personalitate, sub propriile instincte sau obsesii, etc. Durerea este cu atât mai mult amplificată, cu cât perspectiva unor viitoare reîncarnări o prelungește la infinit.

    Buddhismul nu este pesimist. Conceptul de suferință nu provine nici din pesimism, nici din nihilism, ci din realism. Buddhismul excelează prin realism critic.

    sandy

    RăspundețiȘtergere
  6. Exista da,reincarnare, multi o spun, chiar nu demult numerologul Vorochevici,sau cum il cheama, arata la televizor chiar cum o poti calcula la a cita reincarnare esti;dupa data nașterii! !Cifrele ne vegheaza si influenteaza viata!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. buna intrebare,cu reincarnarea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoasa!

    https://www.youtube.com/watch?v=mNLDZ9F-L80

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=Ax09Ask7vb8

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=hnPeV_4y-6s

    RăspundețiȘtergere
  11. S-A TOT VORBIT DE REINCARNARE CARE DE FAPT ESTE REINTRUPARE -CAUTATI IN BIBLIE LA MATEI UNDE SCRIE DE IOAN BOTEZATORUL CA ESTE ILIE CEL CE VA VENI -ESTE VORBA DE SPIRITUL CARE REVINE IN ALT TRUP DE CARNE-IAR NOI OAMENII INTR-O VIATA PAMANTEASCA NU PUTEM SA STERGEM PACATELE NEAMULUI NOSTRU SI CELE PERSONALE --ASADAR VOM REVENI SA INVATAM LECTIILE NEINVATATE-de ce spune preotul -SE MOSTENESC PACATELE NEAMULUI-PANA LA AL PATRULEA NEAM MOTIV DE A NE INTREBA:CUM SE FACE CA MULTI DINTRE NOI MOSTENIM BOLILE FAMILIEI!? este valabil si la mine in familie-problema este ca ortodoxia nu recunoaste asa ceva pentru ca lumea ar spune--vom veni in viata urmatoare sa ne platim pacatele si astfel nu se mai ingrijesc de suflet si n-ar mai calca nimeni pragul bisericilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:33 stii ca poti sa nu mai vii?! Daca tu vrei neaparat, atunci da, poti sa vii, insa ai si posibilitatea de-a rezolva in aceasta viata ceea ce este de rezolvat, ca doar de-asta te-ai intrupat pe Pamant. Insoteste-te cu cei placuti lui Dumnezeu pentru tine, nu cu cei care te-au sfatuit si care te-au tinut blocat(si functionezi pe "pilot automat", avand acelasi "traseu"...) pe o cale care-ti genereaza karma...

      Ștergere
    2. 01.33 asa este. Daca pacatele se mostenesc inseamna ca tot noi suntem cei care ne reintrupam pentru a invata lectii si a sterge pacatele din vietile precedente. Suntem prizonieri in acest ciclu de reintrupari, doar cei care se detaseaza de lumea materiala, de toate atasamentele acestei lumi, poate scapa definitiv din aceasta continua lupta si suferinta. Numai asa au toate un inteles.

      Ștergere
    3. Da, 12:01, dupa ce-si face treaba pentru care-a venit...

      Ștergere
    4. Ilie traieste bine pe o alta planeta, ca rasplata ca a facut parte din misiunea lui Isus. Care misiune? A spus adevarul despre aparitia omului pe pamint. Ilie poate reveni orincind pe Pamint, adus de o nava ET.

      Ștergere
    5. Pentru 01.33: ''Pacatele'' sint gene(mostenirea genetica). Cei buni vor mosteni Pamintul, adica cei cu gene bune. Omul inmulteste animalele cu gene bune, la fel si Dumnezeu. Nu ne reintrupam, ne transmitem genele si atit. Exista alte lumi, dar sint tot materiale(planete locuite, nu civilizatii de ''duhuri'')

      Ștergere
    6. 13:19, de ce inmulteste omul animale cu "gene bune"? Ca sa le manance, omorandu-le inainte??? Cata nebunie si parazitare poate exista in om. Asta este o carenta in ADN, pofta de carne care este atat de mare incat omul isi pierde adevarata esenta dedandu-se la fapte de omor, transformandu-se intr-un criminal. Partea timpa este ca nici macar nu realizeaza. Nu vezi inselarea?

      Ștergere
    7. "Genele" nu se refera la "pofta de carne"...

      Ștergere
    8. An.01.25. ai dreptate,dar si an.00.45. are dreptate in ce spune...Bravo,an.00.45.,e bine ca incerci sa deschizi ochii altor oameni...

      Ștergere
    9. 01:25, chiar nu ai inteles mesajul. Pofta de carne este carenta in ADN (nu asa ai fost proiectat cu o asemenea pofta, dar te-ai contaminat, pentru ca mancand carne sangele din carne (inevitabil il vei ingera) se va amesteca intotdeauna cu esenta ta denaturand-o. De aceea se zice fereste-te sa mananci sange... iar mancatorii de carne exact asta fac, ingereaza sange de animal odata cu carnea. Ba mai mult se straduiesc sa inmulteasca animale cu "gene bune", pentru ca pofta lor de carne este continua, facandu-si rau tot mai mult. Bolile sunt un rezultat al carentelor din ADN. Dar chiar ei isi aduc bolile in viata lor. Pe urma plang ca s-au inbolnavit si vad asta o tragedie. Insa chiar ei sunt autorii acestor necazuri. Nimeni altcineva.
      Se cere schimbare! Sa fim mai puri, mai aproape de ceea ce ar fi trebuit sa fim si nu suntem.

      Ștergere
  12. D-NA MARIA DAR DE REVOLTA DE LA PARIS DE AZI 23 MAI NICI UN CUVANT!

    RăspundețiȘtergere
  13. 27.Si precum este randuit oamenilor O DATA SA MOARA , iar dupa aceea sa fie judecata,

    Evrei 9:27

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.32 ce sens are sa traiesti doar o viata in care esti obligat sa inveti o lectie decisiva pentru viata de dupa moarte? Nici nu ai timp sa te dezmeticesti, cine esti, de unde vii si incotro te duci? Dar esti amenintat cu judecata dupa moarte! Nu e putin cam crud? E ca si cum ai invinui pe cineva a gresit nascandu-se!

      Ștergere
  14. Eu cred ca sufletele noastre sunt refolosite la un timp dupa moarte de catre Cel care ne-a creat.Ni se sterge memoria, exact ca unui CD refolosibil si suntem trimisi inapoi la viata. Scopul ramane cel mai mare mister al acestei lumi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:09 Te apropii de adevar. Omul a fost creat pentru a fi folosit drept sursa de energie pentru acesti "ei". Un scop egoist, l-as numi. Insa noua ni se spun tot felul menite a ne face obedienti si rabdatori pentru ca doar asa te pot "mulge".
      Oaia va fi omorata exact de pastor, pentru ca vrea sa o manance. Insa oaia il crede pe pastor protectorul ei, pe cand colo pastorul acesta este altceva, este cel care o ucide pentru ca el sa manance, deci este calaul oii. Toata grija lui pentru oaie este pentru ca ii este de folos ca hrana.
      Prin noi "ei" se hranesc, suntem o buna pepiniera de energie, in diferite "nuante". Te "mulg" de energie prin emotiile pe care ti le provoaca (bune si rele). Cand nu le mai dai, pentru ca iti permiti sa stai cu mintea linistita, vor crea situatii sa te forteze sa ai emotii, te vor presa sa cedezi. Instrumentul prin care iti provoaca emotiile este mintea, prin ganduri.
      Dureros, dar acesta este adevarul. Stiu ca este greu de digerat dar trebuie sa cunoastem adevarul si sa iesim din cursa lor... chiar daca este greu. Religia este o legatoare iar ei pe nedrept isi spun Dumnezeu si tot ei ti-au pus legi si te-au acuzat apoi ca le incalci, facadu-te sa te simti vinovat, inchizandu-te in inchisoarea vinovatiei, tot pentru a te inlanui. Iar noi i-am crezut. Si aceasta este greu de digerat, dar trebuie sa cunoastem adevarul si sa scapam din cursa lor. Sa nu mai fim sursa lor de energie, pentru ca nu se va termina niciodata, altfel. Ne vor folosi, iar apoi intram in reciclare si iar vom fi sursa de energie. Ne vor tine captivi in tzarcul lor, creat aici.

      Ștergere
    2. Mult prea mult pesimism razbate din mesajul tau, draga 17:20...

      Ștergere
    3. 21:21, nu-i pesimism. Este un adevar care nu place. Insa omul a fost creat pentru a servi ca hrana pentru ei.

      Ștergere
    4. Hmm, an.17:20! Deci au facut legi care sunt incalcate usor. Avand in vedere ca nici 1% nu repecta riguros cele 10 poruni, s-ar parea sa ai dreptate. Nu exista zi ca omul sa nu pacatuiasca fie cu gadul, fie cu fapta. Daca omul se vrea a fi curat ca lacrima, ar trebui sa traiasca pustnic. Sa nu omoara pentru a supravietui. Sa nu injure,blesteme etc. Mda!

      Concluzie: "ei" au creat special aceste legi, chiar daca stiau ca omul nu le va respecta, pentru a induce starea de regrete, nesiguranta, confuzie si in final, supunere.

      Ștergere
    5. 17.20 uneori am senzatia asta despre care vorbesti.Dar cum putem intrerupe aceasta inchisoare? Sa nu ai nicio emotie nu se poate. Atunci esti zombie nu mai esti om. Concret, cum putem scapa din lantul acesta?

      Ștergere
    6. I.
      00:29, una este emotia naturala si alta este emotia indusa. Cea naturala vine de la sine, de ex. atunci cand te afli in fata unui pericol daca te intalnesti cu un urs in padure, vei simti emotia fricii ca te paralizeaza. Dar aceste situatii sunt rare, in mod normal si natural. Insa, in schimb, omul isi creaza frici ireale doar gandindu-se la eventualitatea unei amenintari viitoare (de ex. cand te apuca teama ca nu o sa ai cu ce plati o rata la banca la sfarsitul lunii, etc.). Mintea isi imagineaza pericole viitoare care nu exista de fapt, in momentul respectiv. Acest lucru genereaza o emotie de frica in momentul prezent, chiar daca persoana nu este amenintata efectiv de nimic in acea clipa- emotie care in societatea moderna este numita anxietate sau stres de cele mai multe ori.
      Deci omul este un generator continuu de emotii distructive. Si emotiile "bune" create de minte prin ganduri, de fapt, tot nenaturale sunt. Vezi de ex. cand ne-am imagina ca ne schimbam casa si ce fericiti am fi noi acolo in acel lux, intrand intr-o stare de exaltare, doar gandindu-te la ceva ireal de fapt.

      Ștergere
    7. II.
      Este straniu cum de omul produce "pe banda rulanta" canitati industriale de emotii. Ganditi-va la anxietatea copiilor cand se apropie un examen sau o teza din cauza lipsei de timp pentru studiu... caci un copil este normal sa se joace si sa-si dezvolte fantezia creativa. Asa ca nu le mai ramane timp suficient pentru a studia, iar de aici, mai departe, se naste frica de esec. Sunt emotii pe care noi le producem de mici copii pentru ca suntem nascuti, se vede, intr-un sistem care are ca scop de a te obisnui sa-ti creezi frici in mod continuu. Frici care nu au un termen de "expirare" ci ele raman prezente si sunt intretinute pana la venirea mortii fizice. Asadar de la nastere pana la moarte “producem”. Orice ne inconjoara la nivel de societate este construit pentru a ne fortza sa generam aceste emotii.
      Ce viseaza omul cand isi imagineaza ca are bani, ca are de toate? Ca va avea o viata lipsita de aceste frici zilnice. Dar nu este asa. Grijile se vor inmulti inevitabil pentru ca va avea mai multe motive de ingrijorare de a nu pierde ceea ce a acumulat.
      Adevarata bogatie consta in a aduna in "inima" si nu a strange lucruri, obiecte. Caci de fapt, cine nu este inconjurat de dragoste in viata sa o va cersi in mod inevitabil. Asadar nu se poate numi om bogat acela, indiferent cate averi ar avea, tot un cersetor va ramane.
      Insa omul de astazi a uitat acest lucru si este prins in suferinta ca intr-o capcana.
      Este groaznic acest tablou, nu? Pare ca nu este nici o posibilitate de iesire.
      Insa nu este asa.

      Ștergere
    8. III.
      Cineva, demult, ne-a aratat calea prin care ne-am putea elibera din aceast tzarc al raului.
      Solutia este iubirea. Dar nu orice fel de "idée fantezista" de iubire ci iubirea sincera din adancul inimii, care da ca si o "durere in piept". Doar aceasta emotie nu este utila, digerabila "pastorilor turmei de oameni". Spunea Iisus odata ca acea oaie care va sari gardul sa scape este mai iubita si mai pretioasa decat toate celelalte 99 ramase.
      Ce anume cauta acea oitza care a fugit?
      Caci in afara tzarcului, pastorul le-a invatat, ca este plin de pericole si amenintari, ca exista lupi care ar putea sa le manace, dar oitza noastra, in ciuda tuturor temerilor isi risca propria viata fugind. Ce anume cauta acea oitza? Nimic mai mult sau mai putin decat adevarul, caci in interiorul tzarcului simtea ca si tine, de exemplu, ca ceva nu este in regula, ca acel pastor nu este asa de bun precum voia sa apara in ochii oitzelor. De ceea ce putem fi siguri, este faptul ca nimeni din turma ramasa nu va avea parte de o alta moarte decat aceea rezervata de cutzitul ciobanului.
      Si afara din tzarc este posibil ca oitza sa fie mancata de lupi, dar nu este cert acest lucru. In interiorul tzarcului insa moartea va fi lama cutzitului aceluia ce se autorpoclama (mincinos) tata veghetor si grijuliu.

      Ștergere
    9. IV.
      Asadar, in concluzie, singura cale de iesire este sa iubim. Problema se naste cand omul nu mai stie sa o faca. El numeste emotia de exaltare ca fiind iubire, dar aceasta nu este cu adevarat iubire.
      Copii, in primul rand, trebuie a fi invatati cum sa iubeasca. Este de fapt singurul lucru important pentru viitorul lor, caci o societate bazata pe empatie (numai iubind aproapele, poti sa te pui in pielea lui si sa cunosti o mila sincera) poate sa le aduca un viitor fericit caci atata timp cat tut e vrei ingriji de un altul vor fi alti 10 care se vor ingriji de tine. Astfel dispare frica de necazurile vietii.
      Tot restul ce nu vine din iubire este un iad (pentru ca va genera frici continue) si vor exista intotdeauna "pastori" care sa exploateze victimile acestui infern. Omul va ramane un cersetor pentru ca inima sa va fi goala si nu se va putea ridica deasupra conditiei sale mizere niciodata (cu inima goala).
      Deci, concret noi astazi, in momentul cand va aparea o noua frica, ingrijorare, creata de gandurile noastre trebuie sa constientizam ca acea "amenintare" nu este in realitate prezenta in acel moment, in mod real si de asemeni nu este o certitudine. Astfel facand vom cunoaste un pic de liniste in viata noastra. Cunoasterea inseamna putere. A intelege exact mecanismul prin care ne aducem iadul in viata de zi cu zi va face ca mecannismul creat de "ei" sa nu mai aiba fortza asupra noastra. Este un drum lung si anevois ce consta in a identifica in permanenta falsitatea temerilor induse de minte. Asadar aceasta minte pare ca a devenit instrumentul acestor "ei" prin care actioneaza pentru a inrobi omul, inducandu-i o functionare mentala bazata pe falsitate, pe irealitate, transformand-o astfel in ceva nenatural, am putea spune chiar artificial. Este acelasi lucru ca si cum am devia cursul natural al unui riu pentru interesele proprii ale unui agricultor,. ceva ce era bun in originile sale, a fost transformat in timp in ceva nenatural, folositor doar asupritorului, cum ar fi un insturment prin care rasa umana a fost "domenticita” precum un animal pentru a fi folosita si exploatata strict in acest scop.
      Dar acest "gard" consturit de "ei" are multe scanduri lipsa prin care putem evada.
      De fapt scandurile gardului nu exista cu adevarat asa cum am fost educati de acesti "ei" sa credem. “Nuielele” gardului sunt mental induse, fiind iluzorii.
      Doar reinvatand sa iubeasca, omul isi va recapata libertatea.

      Ștergere
    10. 04.05 multumesc pentru rabdarea de a-mi oferi raspunsuri. Insa mai am intrebari. Cine e acel cineva despre care spui ca demult ne-a invatat ca iubirea este calea spre eliberare? Dumnezeu ce loc mai are in toata acesta poveste? De ce permite ceea ce se intampla? Si daca evadam din tarc, ce se va intampla cu noi mai departe? In relogiile orientale se vorbea despre un loc numit Nirvana. Acolo se ajunge „oita” care va reusi sa evadeze?

      Ștergere
    11. 02:53, mama mea, printre multe alte cantari pe care mi le canta cand eram mica, imi canta ca "era o pastorita si avea o miorita..." deci, "pastorita" a renuntat la "nirvana" si a coborat pe Pamant ca "Bodhisattva de comnpasiune" sau ca "Magna Mather"...

      Ștergere
    12. Pentru cei care ati comentat mai sus : ma bucur ca deschideti ochii oamenilor, faceti foarte bine,succes...Sunteti minunati...

      Ștergere
    13. I.

      02:53, Acel cineva este foarte cunoscut ca nume, de fapt are multe nume. Noi il chemam Iisus, englezii il cheama Jesus, latinii il cheama Jesu, insa mama sa il chema Ieshue, care este o dezmierdare a numelui Ieshua.Daca tu l-ai fi strigat Jesus au Iisus megand in spatele lui pe strazile acelor timpuri putem fi siguri ca el nu ar fi intors capul, pentru ca ar fi fost un nume strain. Precum straina este pentru omenire invatatura sa originala in timpurile noastre. Totul a fost modificat si adaptat dupa cerintele acelor pastori de care vorbeam, care nu sunt altceva decat sclavii acelui dumnezeu fals. Sclavi care pun in aplicare planurile acelui dumnezeu fals.
      Cine este acest dumnezeu fals? Am putea spune ca este dumnezeul tuturor religiilor din lume, religii care vor supus si devotat lor si dumnezeului lor. Religiile si sistemul politic au reprezentat in trecut jugul efectiv prin care omul a fost inrobit.
      Astazi insa acest jug este reprezentat de catre finante, politica si religie; s-a inversat doar ordinea acestor elemente, dar in realitate totul este neschimbat.
      Iisus aratand o cale diferita de aceea a sistemului clasic (system clasic reprezentat de supunere, devotiune, respectarea legilor claselor dominante si bogate), risca sa creeze o revolutie.
      Calea iubirii, iti spuneam in raspunsul anterior ne ridica la un nivel superior realitatii materiale, a realitatii logice chiar. De ex. o mama nu va ezita o secunda sa se puna in fata puiului ei pentru a-l apara de un pericol. Ceea ce nu este logic. Pentru ca un pui, il mai poate naste de alte zece ori in timpul vietii sale. In schimb acest gest dovedeste prezenta iubirii pentru puiul ei, iubire care nu tine de materie, ea fiind intotdeauna deasupra logicii materiale.
      De aceea spunea Iisus ca cine este cu adevarat bogat detine de fapt bogatii in inima si nu bunuri lumesti.
      Era un lucru periculos acesta pentru preotimea acelor timpuri. Pentru preotii evrei era o amenintare directa, o indemnare la nesupunere in fata legilor dumnezeului lor, care de fapt este si dumnezeul crestinatatii, caci biblia este o traducere a textelor evreiesti vechi.
      Daca ar fi coincis invatatura lui Iisus cu invatatura preotilor, el ar fi fost premiat cu medalii, nicidecum condamnat la moarte, dar a reprezentat o amenintare prea mare, un indemn la elibarare de sub legea lor, lucru de neacceptat pentru ei, stapanii tzarcului ca oitzele sa evadeze prin calea iubirii. Asa ca, in acele timpuri a fost necesara o modificare a acelor invataruri originale apartinand lui Iisus si o readaptare a lor care sa coincida oarecum cu textile biblice precedente.
      Dar ele nu au cum sa coincide, dovada fiind faptul ca a fost condamnat la moarte.
      El nu a venit sa salveze omul de pacat, caci omul nu are pacat prin simpla sa venire pe lume ci Iisus a invatat omul cum sa recapete eliberarea de toate si cum sa se ridice deasupra conditiei sale de rob. Scopul invataturii Sale a fost de mii de ori mai nobil decat o asa-zisa idée de salvare a unui sclav. Caci invatatura Sa ducea omul la innobilare, trasformandu-l intr-un purtator de Dumnezeu in interiorul sau.
      In schimb orice doctrina religioasa ne indeamna sa cautam divinul undeva in exterior, intr-un loc anume, undeva. De aici se intuieste originea acestor invataturi care pot proveni doar de la “stapanul” ce vrea ca turma omeneasca sa stea in tzarc . Altfel ar fi trebuit spus sa cautam inlauntrul nostru, caci nu exista un dumnezeu extern, separate de noi. Acel dumnezeu extern nu ar putea fi decat ceva “cu trup” , mai evoluat ca omul, un fel de zeitate cum era numita in trecut, sau o civilizatie extraterestra mai avansata.

      Ștergere
    14. II.

      Nirvana de care tu pomeneai nu este un loc material pe undeva in univers ci este insasi viata pe care tu o ai in tine. Daca tu stai cu atentia, in tacere a mintii, pe aceasta “simtire” a vietii din tine, acest lucru te va duce in mod inevitabil la cunoasterea pacii, fericirii si eliberarii de tot ce este “apasator”. Nu exista un alt mod de a cunoaste fericirea decat acesta.
      Iubind noi ne ridicam deasupra conditiei omenesti materiale, de ex. ca si atunci cand tu stai in bratele persoanei iubite si nu mai este loc de ganduri ci doar de simtire a vietii, caci din doi deveniti unul, disparand separarea.
      Prin iubire omul se innobileaza, indiferent ca iubeste un alt om, un pui de om, un animal, o planta, etc. Problemele apar din cauza ca noi nu ne putem iubi pe noi insine. Cum am putea iubi pe cineva strain daca nu suntem in stare sa ne iubim noi pe noi, caci eul este mai aproape fizic decat cineva, undeva.
      Nu ne putem iubi pentru ca am fost invatati sa ne vedem ca fiind ceva gresit. Am fost invatati gresit cum ca am avea pacat inca de la nastere! Apoi am fost invatati de catre societate ca nu ne ridicam la nivelul asteptarilor acestei societati sau la nivelul asteptarii propriei noastre familii. Ni s-au dat standarde limitative, netinandu-se cont de individualitatea noasta personala, inoculandu-ni-se ca daca nu corespundem acelor standarde nu avem valoare, astfel se instaureaza in noi un sens de frustrare, devenind imposibil sa facem pace cu noi insine.Este un mecanism pervers acesta.
      Valoarea noastra este ceea ce se afla ascuns in noi, in inima noastra, mic cat un bob de mustar… dar este comoara noastra cea mai de prêt.
      In incheiere cred ca ai avut raspuns toate intrebarile tale.
      Nu cauta in afara ta ceea ce se afla inlauntrul tau, caci nu vei gasi oricat ai cauta…

      Ștergere
    15. 04:03, te rog sa mai scri. Avem multe de invatat. Datorita tie invepem sa intelegem cum stau de fapt lucrurile.

      Ștergere
    16. https://www.youtube.com/watch?v=aXTS-3Iwlog

      Ștergere
  15. Reincarnarea are un scop precis, este in aliniament cu Planul Divin si cel reincarnat trebuie sa respecte "planul", altfel va plati. Ori va pleca mai repede si va plati(mai dur) dincolo, ori are sansa(sansa este de la Dumnezeu) sa-si duca la bun sfarsit adevarata treaba pentru care s-a incarnat si atunci reintra pe fagasul normal,fara a mai tine cont de cei pe care i-a avut de "prieteni" si "colaboratori" care i-au tinut "isonul" ego-ului...).

    RăspundețiȘtergere
  16. Intradevar -drumul spre iad este pavat cu bune intentii-...Atat de inselator este diavolul , ca amesteca cuvinte din Biblie cu cuvinte de indepartare a omului de la Mantuire .
    Deci , nu tot ce zboara se mananca, adica sa discernem ce este de la Dumnezeu , si ce este de diavol , chiar daca cineva ne spune ca primeste de la "dumnezeu".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bingo,18:15!!! Bravooo!!! Atat de comozi sunt unii oameni, incat cred ca tot ce zboara se mananca. Niste nepasatori.

      Ștergere
    2. Pentru 18.15 : Comozi sint cei ce iau de bun ce le zice popa. Nu exista diavol, daca ar exista, ar avea alte preocupari, nu sa insele oamenii, eventual s-ar distra impreuna cu ''pacatosii''. Asa ca, nu mai dati vina pe diavol!

      Ștergere
  17. Se spune ca fiecare om isi are locul si rolul sau bine prestabilit si ca toate decurg armonios, atata timp cat nu se iese din Planul Divin. Problemele apar cand ratacim(desi suntem avertizati prin fel de fel de "semne" ca nu suntem acolo unde trebuie sa fim...).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:30 Prestabilit... aceasta inseamna sistem (numeste-l cum vrei, impropriu divin). Inseamna inlantuire, lipsa adevaratei libertati.

      Ștergere
  18. Cine este cu adevarat mai aproape de Dumnezeu si are acces mai mult la Adevar stie ca exista reincarnare.
    A existat si in religia crestina pana in secolul al VI-lea, cand imparateasa Teodora a ordonat scoaterea ei.

    Luc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luc, nu cred ca a existat in religia crestina asa ceva, ar fi fost si alte surse cu aceasta informatie. Reincarnarea e o inventie a omului, nascuta din dorinta de a fi nemuritor. Nu sint dovezi ca exista spirit(sau suflet), sau Dumnezeu. De ce ar sta Dumnezeu ascuns, daca ar exista? Stiu, exista un raspuns(prezent in cartile lui Scarlat Demetrescu)-existenta lumii ''de dincolo''e ascunsa ca omul sa poata fi judecat-adica omul sa se comporte pe Pamint firesc si nu prefacut,stiindu-se supravegheat. Insa, e doar filozofie, se pare ca Scarlat Demetrescu a copiat pe un francez

      Ștergere
    2. Mai documenteaza-te, ca sunt surse destule.

      In privinta lui Dumnezeu, nu fi ca Toma, necredincios.
      Ai incredere in oameni, pentru ca sunt destui care-L cunosc.
      Si nu din carti.

      Ștergere
  19. pt an 23 mai 10:49-CEI CARE NU MAI VIN LA REINTRUPARE SUNT SPIRITELE F EVOLUATE- STIU ASTA-NUMAI CA NU MI-AM DORIT SA TREC PRIN PRIN BOLILE DE FAMILIE -CINE-SI DORESTE!-ELE VIN ASA CUM DORESTE DDUMNEZEU-NU DEPIND NUMAI DE MINE-TRECEM DE LA NASTERE PRIN VIATA SPRE MOARTEA TRUPEASCA SI PRIN SOCIETATEA CARE NE OBLIGA SA NE ALINIEM LA STANDARDELE LOR

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi plac comentariile voastre, e foarte interesant sa citesti parerea altor oameni atunci cand au cu adevarat ceva de spus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de acord cu tine,an.00.31...Sunt oameni inteligenti si bine informati pe acest blog,oameni care chiar au ceva de spus,persoane care au ratiune si cunoastere...

      Ștergere
  21. 17:20
    Cea mai mare ispita a diavolului este sa-l convinga pe om ca Dumnezeu nu exista.
    Cunosti tu Fiintele de Lumina care ajuta, imbarbateaza, vindeca, sfatuiesc oamenii? De la care simti o iubire si o caldura care te coplesesc?

    De cativa ani se vorbeste de victoria Luminii asupra lui Yahve si a archonilor. Nu te-ai saturat sa astepti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:33, si ciobanul ingrijeste oile dar nu o face din altruism deoarece pana la urma tot le ucide pentru folosul propriu.
      El le exploateaza cata vreme sunt vii, mulgand laptele si folosidu-le lana, sacrificand miei iar apoi, cand vrea muschii lui, ucide si oaia.
      Tot pentru ca el sa se poata folosi de oi, din cand in cand atunci cand se inbolnavesc, le da chiar si pastile pentru ca ele sa se vindece (chiar si antibiotice scumpe). Dar de ce face asta? Exact pentru ca ele sa poata fi exploatate pe mai departe. Asa si cu "Fiintele de Lumina" (care de fapt este rece si moarta, in sensul ca acestora le lipseste energia vitala), te ademenesc, uneori chiar ajutandu-te, dar cer mereu ceva in schimb, de exemplu devotiune care inseamna hrana pentru ele, adica ele se hranesc cu energia ta vitala care lor le lipseste cu desavarsire. Este banal de simplu. Totul se reduce la o ferma de unde ei "recolteaza". Precum tu recoltezi de mai jos de tine, asa exista si altcineva deaspura ta care te recolteaza pe tine.
      Deci vezi, este ceva diabolic in tot sistemul acesta. Iar daca tu ai considera ca nu este corect, just, sa fii recoltat la fel ar zice si orice vietate exploata de catre om. Este un lantz malefic care ar trebui sa se termine odata si odata.

      Ștergere
    2. Daca i-ai cunoaste n-ai mai vorbi asa.

      Si repet: e invinsa oculta sau mai asteptam vreo 100 de ani? Cat mai dureaza pana te dumiresti?

      Ștergere
    3. Este o replica faina in filmul "Al 5-lea Element", care suna cam ceva de genu ( nu-mi amintesc exact )asa: "Nimic fara acordul meu...". :))))

      O sa va postez maine link-ul cu filmul acesta.
      Sunt multe "filme" in care aflam ceea ce ne este destinat noua, celor care trebuie sa recunoastem "informatia" care ne este destinata, asa se spune...

      Ștergere
    4. Cine susține și promovează teoria cu Dumnezeul cel rău care se hrănește cu energia rugăciunilor și emoțiilor oamenilor vorbesc de vreo 10 ani și de victoriile Luminii asupra archonilor și al lui Yahwe.
      Și atunci de ce continuă să apară Dumnezeul cel rău oamenilor? Unde este Dumnezeul cel bun?

      Ștergere
    5. 12:36, gresesti, daca aduci vorba despre o astfel de tematica in contextul discutiei noastre. Nu ma intereseaza nici un razboi si nici o victorie asupra a nu stiu ce. Sti de ce? Ceea ce tu nu sti: ambele sunt parti ale aceleiasi monede.
      Ambele sunt inchisori: atat religia clasica dar si new-religia, care inseamna acelasi lucru, doar ca una este mai veche (invechita) si una vine cu un iz de nou (dar tot religie inrobitoare este).
      Omul nu are nevoie de asemenea lupte inchipuite, pentru ca inseamna pentru el pierdere aiurea de energie, deci de Vitalitate. Omul trebuie sa-si tina energia vitala pentru el nu sa o cedeze la nu stiu ce entitati ca sa le hraneasca. Nu pica in amagirea lor ieftina.
      Omul nu trebuie sa depinda de nici o fatza a mondei. Omul trebuie sa fie liber. E timpul 12:36, sa te trezesti. Tine-ti energia vitala pentru tine, caci ai nevoie de ea... toti avem nevoie de energie vitala, deci sa avem fiecare grija de ea.

      Ștergere
    6. 17:06
      IL cunosti tu pe Dumnezeu?
      Nu crezi in religie si te bazezi doar pe logica si orgoliul tau de om.

      Ștergere
    7. 17:06
      Si inca ceva: daca L-ai cunoaste pe Dumnezeu ai sti ca nu-ti vrea "energia vitala". Nu te opreste nimeni sa fii libera.
      Rugaciunea este pentru tine, daca slabesti in credinta ca totul e perfect si omul e perfect. Pentru ca Ei nu intervin in liberul arbitru al omului. Daca vrei sa fii ajutat si imbarbatat, trebuie sa ceri. De asta te rogi, dar nu te obliga nimeni.
      Dumnezeu e iubire si totul e asa cum trebuie sa fie, chiar daca nu pare.

      Ștergere
    8. 17:42~17:55,
      gresesti din nou! Ideea este ca Dumnezeu nu se afla in exteriorul tau ca persoana, este o mare greseala sa gandesti asa...
      Daca tu crezi ca este undeva intr-un loc din Universuri, o persoana anume cu titlul de Dumnezeu, te inseli. Acela nu-i decat reprezentantul unei civilizatii extraterestre mai avansate decat omenirea care s-a autoproclamat in mod mincinos Dumnezeu iar omenirea l-a crezut. Acela nu este decat un fals dumnezeu. Tine minte, tot ce este exterior la care tu te rogi ca unui Dumnezeu, nu-i Dumnezeu.
      Ce trebuie sa sti tu: Unicul Dumnezeu Adevarat se afla in interiorul tau, in inima ta caci acolo este Templul, nicaieri altundeva, nu-l cauta pe nu stiu ce tron, in nu stiu ce loc din Universuri, caci vei gasi orice altceva dar nu pe El.
      M-ai intrebat daca-L cunosc pe Dumnezeu… bineinteles ca-L cunosc pe Dumnezeu, cum as putea sa nu-L cunosc? Este Insasi Viata din mine, este Viata care ma anima, fara Dumnezeu, fara Viata ce as fi eu? Un trup inert. Dumnezeu nu este altceva decat Pura Energie Vie. Ce motiv as avea de orgoliu? Existenta Sa in mine este un fapt ce nu tine de meritele mele personale sau de logica mea buna sau rea.
      Unicul lucru care poate tine de noi, in general, este capacitatea de a fi constienti de acest miracol sau nu. Caci este ceva incredibil, crede-ma, dincolo de ceea ce o minte isi poate imagina. Si tu poti sa o faci, doar ca acum esti intr-o conditie confuzionala, poate. Nu sti sa separi ce tzine de mintea ta de ceea ce tzine de simtirea, adica, constientizarea de sine nonmentala. Cand ai sa rezolvi acest lucru ai sa intelegi ceva, cat de putin.
      In privinta rugaciunii, singura rugaciune care exista: a asculta in tacere adevarul din tine.
      Deci asculta in tacere adevarul din tine si vei cunoaste pe Dumnezeu.

      Ștergere
    9. Cum am scris mai sus: crezi ca Dumnezeu e "pura energie vie", nu o constiinta.
      Dumnezeu nu exista, tu esti Dumnezeu.

      Ștergere
    10. 21:49, eu nu sunt Dumnezeu, dar Dumnezeu locuieste in mine, in noi toti, de fapt. Energia Vie si Constiinta sunt exact acelasi lucru.

      Ștergere
    11. Este deci Dumnezeu o entitate cu care poți vorbi?
      Sau îți pui întrebări și primești răspunsuri din interior?
      Așa ai ajuns la ceea ce crezi? Te-ai întrebat singură și ai așteptat răspunsuri?
      Pentru că, așa cum ai zis, tot ceea ce este din exterior nu este Dumnezeu.

      Ștergere
    12. 19:00,
      Dumnezeu nu este o entitate individuala.

      In noi exista doua tipuri de minte. Una este mintea lineara de care ne folosim pentru a masura, cantari realitatea din jurul nostru. Asta ne este utila pentru viata noastra in lumea materiala, caci prin ea cunoastem realitatea ce ne inconjoara.
      Dupa cum ii spune si numele, lineara, inseamna ca se poate misca doar pe orizontala de la pct. A la pct. B si de acolo la pct. C., s.a.m.d. Asadar este o minte strans legata de realitatea fizica, a corpului nostru.
      Apoi este mintea oloistica. Aceasta nu se misca pe orizontala ci direct pe verticala. Aceasta minte apartine unei realitati superioare corpului fizic. Este expresia a insasi evolutiei noastre, de la punctul in care ne aflam la ceva superior acestui punct.
      Stand in constienta de sine, se sta exact in aceasta minte oloistica. Nu exista limite la informatie, stand in aceasta minte. Nu este ca o intrebare si ca un raspuns, ci mai degraba ca o intuitie profunda care se manifesta intr-o liniste si tacere profunda.
      Cine sta in mintea lineara, care are functia de a masura si eticheta, iar de aici incearca sa patrunda tainele infinite ale Universului Oloistic nu va avea nici o posibilitate de intelegere.
      Este ca si cum ai folosi un car cu boi cu care este util sa te deplasezi de la un sat la altul, iar cu acest car cu boi ai dori sa calatoresti pe Luna. Practic este imposibil, este nebunie curata... ai gresit mijlocul de transport, in acest caz. Pentru Luna iti trebuie ceva ce zboara in verticala nu ceva ce merge pe orizontala.
      Singurul lucru important este sa intri in acea constientizare de tine insuti, si acolo sa ramai cu rabdare. Sa asculti acea liniste cu infinita rabdare.
      Nu trebuie sa faci nimic altceva... si astfel il vei simti pe Dumnezeul Viu din tine in toata splendoarea Sa; El va iesi la suprafata singur fara a fi nevoie de nici cel mai mic efort de vointa din partea ta... si tare te vei minuna de cata splendoare poate exista in acest mic corp omenesc.

      Ștergere
    13. Dumnezeu se gaseste in tot si in toate si dincolo de toate acestea. Este si Imanent si Transcendent.
      El S-a revelat pe Sine atat cat poate mintea si inima omului sa cuprinda, cu scopul precis al Mantuirii omului si a intregii fapturi.

      Ștergere
    14. 17:16, totul este in Dumnezeu, in interiorul Sau. Iagineaza-ti ca intreg acest Univers, imens, sau Universuri mai exact, exista ca o "firimitura" inlauntrul Sau. Ce poate omul intelege? Mental innebuneste in fata acestei maretii daca se apropie de Adevar cu mintea sa. Un exemplu bun a fost in acest caz, Nietzsche... cand a incercat sa inteleaga mental niste scrieri ale unui mistic persan, Zarathustra.
      Nietzsche s-a inchis in casa luni de zile pentru a studia acele texte si a le intelege cu mintea, pentru ca el era unul dintre cei mai mari filosofi ai acelor vremuri. Dar filosofia nu are nimic a face cu spiritualitatea, sunt doua lucruri complet diferite. Filosofia este o analizare mentala iar spiritualitatea inseamna o traire in simplitate si puritate... in inocenta.
      Da, precum spuneam, Nietzsche a innebunit, a fost dus la spitalul de nebuni, iar acolo a si murit.
      El reprezinta atitudinea omului occidental de a aborda aceste tematici. Omul occidental trebuie sa invete, sa reinvete de la orientali care este atitudinea corecta pentru a intelege, cat de cat, spiritualitatea.
      Este banal de simplu, doar voi sa va "lustruiti" si interiorul vostru precum va "lustruiti" exteriorul vostru. Nu realizati ca fac parte, ambele din acelasi intreg?
      In concluzie, omului nu-i este dat sa priceapa mental, nu este o chestiune de cat poate sa cuprinda cu mintea si inima ci sa Traiasca, sa se abandoneze acelui sacru ce-l are in interiorul sau, sa renunte la aroganta si plinatate de sine mentala si sa redevina inocent precum pasarile cerului, iar in aceasta incredere el va cunoaste. Nu exista o alta cale.

      Ștergere
  22. Nu exista reincarnare, pentru ca nu exista Dumnezeu si nici suflet. Unde e sufletul cind omul sufera de dementa? De ce nu ploua, daca exista Dumnezeu? Biserica stie precis ce spune, nu exista nimic dupa moarte, dar dupa judecata vor exista putinii alesi. De cine sint alesi? De creatorii omului( niste oameni si ei, de pe alta planeta), prin inginerie genetica. Ei au distrus prima omenire(potopul biblic), pentru ca omul creat era rau(legenda lui Abel si Cain). Dupa a doua distrugere(autodistrugere), vor reface niste indivizi din ADN-ul pastrat de ei(daca intre timp nu dispar si ei, sau nu se defecteaza computerul care pastreaza informatia despre cei alesi)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.55 sufletu exista in acel corp bolnav chiar si la dementa. E ca si cum ar fi descentrat si nu mai primeste stimuli corecti de la creier. Biserica nu spune ca nu mai e nimic dupa moarte ci din contra, ca sufletul e nemuritor dar ca nu se mai reincarneaza.

      Ștergere
  23. pt 24 mai10:55-probabil nu-ti-ai pus intrebarile esentiale ale vietii-CINE SUNT ,DE UNDE VIN SI INCOTRO MA INDREPT??ca sa nu mai spun ca nu te uiti la cer sa vezi si sa te intrebi cine este CREATORUL-AI CREAT PERSONAL O FURNICA ? CUM CRESC PLANTELE DUPA INSAMANTARE? CINE LE DA PUTEREA?REGNUL ANIMAL SI OMUL TREBUIE SA FI AVUT UN CREATOR!?sunt convins ca esti botezat deci apartii unei religii pe care o detesti-VAI ,VAI,

    RăspundețiȘtergere
  24. 01:55
    Frumos.Dar asta nu inseamna ca e si adevarat.

    Marea problema este ca informatia e foarte multa, dar nu toata este adevarata.

    Si nici nu poti sa te bazezi doar pe ceea ce simti. Cum ai facut? Ai sters toata informatia primita din religii, internet, carti, oameni, ai stat in liniste mult timp si ai asteptat sa primesti ceva? Nu poti sa te bazezi doar pe asta. Pentru ca tot ce primesti filtrezi si analizezi cu creierul omenesc, limitat.
    Si drogurile te pot duce sus, dar nu e asta adevarul. Sunt multe care te pot duce la extaz.

    Eu am fost ateu si tot ceea ce am aflat am primit de Sus, de la zero. Si s-a potrivit exact cu tot ceea ce am trait si am simtit de atunci incoace.
    Dar a fost ca o baza de date care m-a ghidat, independenta de Eul meu subiectiv.

    Isus, Maria, etc au fost spirite deosebite? Cand au aparut si apar si acum oamenilor sunt tot ei?

    Civilizatii extraterestre mai evoluate exista. Eu vorbesc de spiritele mai inalte, care nu mai au corp fizic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:01, nicidecum nu ma crede pe mine in ceea ce ti-am spus, cuvintele mele au fost doar o invitatie pentru a te duce acolo unde ti-am aratat. Nu lua de bun nimic fara ca sa incerci tu personal, pentru ca altfel acel "adevar" nu-ti va apartine tie. Arunca la gunoi orice carte, informatie, internet, filossofii, teorii si mai degraba fa exact acea "rugaciune"care ti-am aratat-o. In comparatie cu aceasta nimic altceva nu are valoare. Incearca...

      Orice fiinta fara trup, tot in Univers exista, nu exista in afara lui. Sunt mai multe "grade", "tonalitati" de Univers, cu alte cuvinte mai multe dimensiuni.
      In unele materia este densa iar in altele materia este foarte rarefiata. Dar tot Univers este.
      Despre Iisus, despre Maria as avea sa va povestesc foarte, foarte multe lucruri si intamplari dar inca nu sunteti pregatiti pentru a avea aceste informatii, nu ati intelege profund sensul la ceea ce as avea de povestit. Voi mai astepta.
      As avea sa va impartasesc lucruri nestiute in lume despre acele timpuri si acele evenimente, despre "desenul" premergator acelor evenimente, despre intamplari intime, personale ale lui Iisus, despre trairile Lui...
      Nu stiu daca vreodata am sa vorbesc despre asta.

      Deci, in concluzie, tu du-te acolo unde ti-am indicat si inceteaza sa te invarti precum un "caine in jurul cozii" in ideile tale. Nu ti-am vorbit despre concepte ci despre traire intima, intensa.
      Si tot in incheiere, toate acele fiinte de lumina de care vorbesti fara trup sau cu trup, sunt absolut toate supuse acelorasi "legi" despre care vorbeam.

      Ce ai inteles tu de aici, oare? ... Depinde de ceea ce este in tine. Daca este... acel ceva te va salva; insa daca nu este, aceasta absenta te va condamna.

      Ștergere
  25. 01:56
    Se pare ca Isus si Maria care apar si vorbesc oamenilor nu sunt aceiasi pe care-i cunosti tu.
    Repeti fara sa asculti si nu prea ai smerenie. Crezi ca stii tu adevarul si restul suntem netreziti.
    Poti tu sa vindeci, sa invii, cunosti gandurile celorlalti, viitorul? Cum de cei netreziti, care cred in Dumnezeul neadevarat, pot sa faca asta?
    Vorbele sunt vorbe, faptele conteaza.

    Eu te intrebasem daca ai vreo confirmare a ceea ce crezi, din exterior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:40, eu cunosc adevarul, este un fapt acesta. Daca ceea ce eu cunosc personal nu coincide cu parerea altora, aceia nu au decat sa ramana in realitatea lor. Ti-am mai spus mai sus...depinde de ceea ce este in tine. Daca este... acel ceva te va salva; insa daca nu este, aceasta absenta te va condamna.
      Ca sa folosesc niste cuvinte faimoase, rostite odata, demult, "Cum de nu ma intelegeti ce va zic, caci eu doar spun adevarul. O fi din cauza ca avem un Tata diferit? Pe al vostru toti l-au vazut mergand in mijlocul vostru, pe al meu, nimeni dintre voi nu-L cunoaste".
      Este doar o chestiune de apartenenta. Fiecare om, in anii urmatori, va trebui in mod clar sa fie de o parte sau de alta.
      Pentru ca, adu-ti aminte, se apropie momentul alegerii neghinei de grau. Neghina va fi smulsa si aruncata in foc. Nu s-a facut asta pana acum pentru ca in perioada initiala firul de neghina si firul de grau puteau fi usor confundate. Iar pe langa firul prapadit de buruiana puteau fi smulse si fire de grau bun.
      Acum insa totul este matur. Graul se vede deslusit iar neghina de asemenea, se observa usor... caci are flori colorate, diferite de firul de grau.
      In curand va veni timpul secerisului... iar totul va fi repus in ordinea naturala a Tatalui.
      Sa nu fi furios, sa nu te consideri nedreptatit... caci nu depinde de tine, cum spuneam, depinde de ceea ce ai in tine, nimic nu poti schimba tu... iar asta este un fapt.
      "Eu te intrebasem daca ai vreo confirmare a ceea ce crezi, din exterior."... iarasi umbli sa "lustruiesti" paharul doar in exteriorul sau? Nu intelegi tu ca interiorul si exteriorul fac parte din acelasi intreg?
      PS. Referindu-ne strict la partea exterioara, sunt certe confirmarile despre care tu pomenesti...sunt multe tare dar le tin pentru mine... deocamdata.
      Toate la timpul lor, vor iesi la lumina clara a zilei.

      Ștergere
    2. 03:07
      Fiecare cu adevarul lui.
      Si nu e vorba de salvare sau condamnare. Usa spre Dumnezeu este si va fi mereu deschisa.
      De ce as fi furios? Crezi ca as vrea sa fiu ca tine? Nu stii tu locul meu.
      Iar confirmare inseamna clar ceva din exterior. Nu poti sa-ti confirmi tu insuti.
      Repet: cum oare sfintii care se roaga Dumnezeului fals pot sa faca minuni, iar cei treziti, ca tine, care l-au descoperit pe Dumnezeul adevarat, nu?

      Ștergere
    3. 03:07
      Si daca cunosti tu adevarul, ar trebui sa-ti lasi un nume si o data cand va veni secerisul, ca sa mai vorbim atunci.

      Ștergere
    4. 19:07, de ce alegi minunile ca modalitate de masura sau ca indicator al sfinteniei? Numai astfel poti fi inselat de catre diverse entitati care isi permit sa-si spuna dumnezeu. Crezi ca ele nu pot face minuni... sau alte cele, fiind destrupate? Crede-ma ca pot. Fatza de omul intrupat aici, ele pot face foarte multe, iar omul fiind afundat in lumea tridimensionala ajunge din naivitate sa califice aceste minuni ca fiind ceva dumnezeiesc... Te raportezi la ce nu trebuie (minuni). Nu in aceasta sta.
      Mantuirea, eliberarea nu se masoara in minuni. Ea este o expresie a libertatii, o dezlegare de tot ce leaga si tine in robia inchisorii sufletul (pentru aceasta a venit Iisus, ca sa spuna omului si sa-l invete cum sa se elibereze de inrobire). Lucrarea Lui pe Pamant a fost aceasta. Nicidecum ce cred unii. Accentul L-a pus pe invatare, intelegere si transformare nu pe jertfa, cum gresit inteleg cei mai multi (pentru ca asa le-a inoculat biserica). Jertfa nu transforma dar adevaratele mesaje ale lui Iisus daca sunt intelese si asimilate, da, cu siguranta schimba omul in profunzimea sa aducandu-l pe calea corecta, aducandu-l catre eliberare.
      Tocmai de aceea temnicerul omului a avut grija sa transforme mesajele lui Iisus, practic a ajuns sa inventeze un Iisus al lor pe care il propovaduiesc, punand accentul pe moarte nu pe Cuvantul Viu. De aceea situatia, in prezent, este cum este. De aceea multi dorm iar orbii nu gasesc drumul.
      Crezi ca un nume sau o data are relevanta? Nu are. Transformarea omului insa si eliberarea sa de toate legatorile are relevanta. Degeaba ai sti data secerisului, daca acesta te gaseste legat si inrobit. Cel care pierde este cel care se complace in robie.

      Ștergere
    5. 21:37
      Eviti raspunsurile si nici nu prea intelegi.
      Ce a zis Isus? Oricine poate spune "Iertate iti sunt pacatele". Dar a demonstrat ca e fiul lui Dumnezeu vindecand slabanogul. Si in istorie astfel de minuni au aratat care este Dumnezeul adevarat.

      Spui ca dumnezeii falsi pot face minuni. Si Dumnezeul adevarat nu poate? Cum ii sustine el pe cei credinciosi lui si ii convinge pe ceilalti necredinciosi?

      Credem in dumnezei diferiti. Al meu stie tot si face minuni, al tau nimic. Si nici tu, de cand te-ai trezit, nu stii si nu poti sa faci nimic in plus.
      E usor de vorbit orice, dar faptele sunt importante.

      Numele si data secerisului sunt importante, pentru ca ar demonstra cine are dreptate. Ceva concret, nu teorie.

      Si apropo, Dumnezeul meu este iubire.
      Dumnezeul tau "smulge neghina si o arunca in foc". Suntem condamnati, vom pierde, etc. Si condamnarea asta nu depinde de noi, nu conteaza cum suntem, buni sau rai, nu? La cine este frica?

      Ștergere
    6. 23:32,
      Cine il cunoaste cu adevarat pe Dumnezeu nu are nevoie de minuni. Nu are nevoie de demonstratii.
      Vezi ca nu prea intelegi ce iti scriu… sa-ti repet, daca iei drept indicatorul sfinteniei minunile, usor vei putea cadea in plasa celor (enitatilor) care se declara mincions, a fi dumnezeu.
      Dumnezeul adevarat salasluieste in interiorul omului, este o legatura intima, nu trebuie sa sustina omul prin minuni, caci este o permanenta legatura foarte, foarte intima, precum fatul din pantece cu mama lui.
      Din nou te pierzi in lucruri colaterale neputand sa vezi corect esenta. Important este cum te gaseste secerisul nu cand vine secerisul. Incepe de pe acum sa te purifici, este cel mai bun sfat pe care ti-l pot da. Considera ca maine vine secerisul, esti tu mantuit? Ai tu untdelemn in candela ta?
      Dumnezeul tau, cel al bibliei pe care tu o ai acasa si in care crezi, nu prea este iubire, citeste in Vechiul Tesament, daca nu l-ai citit cu atentie pana acum. Daca dumnezeul tau ar fi iubire, ai fi stiut ce este iubirea, pentru ca ai fi fost deja in ea si ai fi inteles cuvintele mele.
      Neghina inseamna cel care alearga dupa vant, irosindu-si viata in tumultul acestei lumi materiale, cel neunit inca cu adevaratul Dumnezeu, cel care nu are in el anima, cel care este rob lumii si caruia ii da birul supunerii. Ce treaba are lumea cu Dumnezeul cel Viu? Intelepciunea lumii nebunie este in “ochii” Dumnezeului adevarat. Cand vei iesi din vartejul lumii in care stai prins vei pricepe, caci abia atunci vălul de pe ochii tai va cadea. Stai in prezenta, asculta linistea si il vei cunoaste cu adevarat pe Dumnezeu.

      Ștergere
    7. 00:23
      Tu nu intelegi, din pacate.
      Tot repeti vorbe, fara niciun argument. Minunile, argumentele, sunt dovezi despre cine are dreptate intr-o disputa. Asa cum, repet, a demonstrat Isus ca este fiul lui Dumnezeu. Daca tu crezi, de exemplu, ca nu e nimic peste ocean, te duc acolo ca sa vezi ca nu e asa. Fapte, nu vorbe.

      Tot ii dai cu secerisul pe care il va face Dumnezeu Tatal. Pai nu spuneai ca nu e o entitate individuala? Daca crezi in mantuire, rai si iad, esti mai aproape de religie decat mine.

      "Neghina inseamna cel care alearga dupa vant". Daca pentru tine iubire inseamna aruncarea neghinei in foc, asa e - eu nu stiu ce este iubirea asta.

      Ștergere
    8. 1.
      12:50,
      Oricat de mult timp as pierde cu tine, tot nu esti capabil de a intelege.
      Sa mai incercam o data.
      Dumnezeul Viu, imagineaza-ti-L ca ceva fara forma ce contine in interiorul Sau tot ce este Universul, Cosmons, dimensiuni ale Universului.
      Aceasta materie, planete, galaxii, ocupa o mica parte din acest Ceva… Energetic Viu si Inteligent, probabil infinit.
      In interiorul Sau nasc Universuri, mor Universuri si renasc Universuri.
      Ce alta minune mai mare decat aceasta exista?
      Tu vorbesti despre lucruri banale.
      Ceea ce tu numesti minuni sunt banalitati, nu stiu daca cunosti acel magician Dynamo, multe lucruri incredibile face acesta. Daca s-ar declara ortodox, tu l-ai denumi sfant pe acesta, pe cand nu are nimic sfant, este doar manipulare a cunostintelor sale (aici incluzand trucuri, manipulari ale celor 22 de semne vii arhetipale care sunt functii vii, de fapt).
      Minunile facute de Iisus, sunt la un alt nivel. Prea mult mi-ar trebui ca sa-ti explic exact., cu punct si virgula, despre ce este vorba. Din constientizarea acelei Energii Imense ce este Marele Tata si Marea Mama, creezi instantaneu realitatea fiind capabil sa o directionezi acea Forta. Si aici este un raspuns perfect logic si daca vrei chiar stiintific, dar dincolo de stiinta omului de azi.
      Ce poti tu numi minuni, multe am facut, dar intr-adevar multe…
      De la a invia mici insecte ce murisera doar de cateva minute, de la a vindeca oameni, de a chema globuri de lumina-ingeri instantaneu… toate acestea tu le poti chema minuni, dar eu le chem cunostinta, oricine le poate face daca in el are calitateatea “graului”.

      Ștergere
    9. 2.
      Graul si neghina

      Vezi tu, omul a fost modificat in trecut de catre acei cineva care s-au declarat in mod mincinos a fi dumnezei. Gene ale lor au fost implantate in om. Apoi cu samanta de-a lor au fertilizat omul. Uite asa a iesit un om “murdarit”. Acei oameni “murdariti”, au continuat, ami departe, de-alungul miilor de ani, sa contamineze si alte, si alte persoane. Acest lucru este descris in biblie ca fiind povestea lui Cain si Abel. Numai ca rolurile sunt inversate. Rasa lui Cain era o rasa pacifica iar rasa lui Abel avea de la tatal sau mai mult , care nu era decat acel dumnezeu fals ce pretindea sacrificii de sange.
      Asadar noi astazi suntem impartiti.
      Medicina traditionala iti va confirma ceea ce eu iti spun tie acum.
      Exista oameni cu suflet (sti vorba din batrini, cand cineva este rau se spune ca este hain si fara suflet) si persone lipsite de acesta.
      Ambii au energia vitala in ei dar cei animici (cei cu suflet) au o sensibilitate deosebita ce poate functiona ca motor pentru om de a se ridica deasupra conditiei lor strict materiale.
      Acesti animici ii poti usor recunoaste privind atent in jurul tau sau in familia ta.
      Sunt persoane cu ochi dulci, calzi, empatici ce au compasiune naturala in ei. Sunt persoane ce cunosc dragostea, iubirea, persoane natural bune, cu ochii plini de “bun simt”.
      Ceilalti insa, sunt acei oameni care, indiferent de nivelul lor de inteligenta si de pregatire, au un zambet doar “facial” (zambesc doar cu muschii fetzei) insa ochii (privirea) sunt mereu reci.
      Medicina astazi, a ajuns sa-i identifice, sa le dea un nume. Se numesc narcisisti patologici in prima faza apoi in evolutia lor se numesc psihotici. Voi credeti ca sunt rari acestia, in schimb eu va spun ca sunt majoritari pe pamant.
      Ii poti identifica de mici copii.

      Ștergere
    10. 3.
      Dupa cum iti spuneam, pe acestia ii poti identifica de mici copii.
      Adu-ti aminte… acei copii care iubeau animalele si se emotionau cand se jucau cu ele (copii animici), si alti copii care torturau, chinuiau acele animale doar din curiozitatea de a vedea ce se intampla cu ele. Aceia care infigeau paie intr-o broasca si suflau in pai pana broasca exploda, aceia care dadeau foc la cozile pisicilor sau legau cutii de tabla de cozile acestora si o infinitate de alte exemple pe care bineinteles ca le-ai vazut si tu. Acei copii prepotenti care se bucura in a inspaimanta, in a lovi, a teroriza psihologic alti copii.
      Ei, in momentul cand fac aceste monstruozitati, de multe ori familia lor ii condamna. Asa ca dezvolta, de mici copii, o capacitate de camuflare, minetizare, de a minti si manipula chiar si pe membrii din familia lor, apoi pe toti ceilalti din jurul lor. Ei sunt nevoiti sa faca aceasta, pentru a putea fi acceptati si pentru a nu fi pedepsiti.
      Dezvoltand aceasta capacitate de a minti, dea-lungul anilor, in perioada adulta, devin adevarati “campioni” in minciuna.
      Acestia nu au posibilitatea de a iubi, nu cunosc mila pentru ca nu au empatie, nu se pot pune in pielea altuia, nu stiu ce este aceea mila, iubire. Singura forma de iubire ce pot acestia sa dezvolte este iubirea pentru ei insisi si pentru tot ce le este lor folositor, adica egoismul extrem.
      Ii poti vedea ca “sefi” de familii, sefi de firme mari, la nivel mai mare sefi de scoli, spitale, .., sefi de religii , sau sefi religiosi mici sau mari, sigur, ii poti vedea in personajele politice.
      Care dintre ei invata sa-si gestioneze prin siretenie aceasta monstruozitate si goliciune din ei, raman ascunsi oarecum . Altii devin chiar si serial killeri, si ajung sa ucida 10-15-20 persoane. Cei mai mari serial killeri si mai sireti ajung sefi de mari state si ucid nu 10-20 persoane ci sute de mii, declansand un razboi!
      Ei ajung acolo datorita abilitatilor de a minti, de a manipula persoanele din jurul lor. Ei nu sunt altceva decat demoni in carne si oase.
      Acestia reprezinta neghina, persoane lipsite de empatie. Cauta tratate psihologice noi despre definitia psihoticului si vei vedea ca aceasta corespunde cu descrierea mea despre persoanele nonanimice, adica nonempatice.

      Ștergere
    11. 4.
      Graul reprezinta “empatia” iar absenta acesteia reprezinta “neghina”.
      Cine va face aceasta sortare, va fi o omenire de inalt nivel.
      Acest “seceris” va incepe la mijlocul lunii septembrie a anului 2022 si va dura pana aproape de sfarsitul anului 2023.
      Pana atunci multe se vor intampla, incepand cu toamna anului 2019, cand omenirea va cunoaste semnalele unei cumplite crize economice.
      De multe ori cand am scris… am scris in asa fel incat sa ma adresez la acele persoane animice, care prin acea parte sensibila din ei, sa ma inteleaga. Este imposibil ca multe din cuvintele mele sa nu fi ajuns, atins … sensibilitatea inimii unui om.
      Tu de ce nu ai inteles asta? Poate ca nu avem acelasi Tata? Poate ca iti este imposibil sa intelegi din cauza absentei acelei parti?
      Sa sti ca acei “oameni neghina”, sunt inutili existentei, nu au nici un rost, nefiind in stare sa iubeasca. Exploateaza pana la distrugerea totala ceea ce este in jurul lor… ambient, familie, chiar si proprii copii, nu au mila de nimic, in afara lor nimeni nu are importanta pentru ei. Nu pot fi schimbati! Asadar… sunt rebutuiri, gunoaie, nu au sens de a exista. Este inuti sa-i inveti iubirea pentru ca ei niciodata nu pot sti ce inseamna iubirea.
      Eu iti urez ca tu sa nu faci parte din aceasta categorie, iar faptul ca mesajul meu nu a ajuns niciodata la tine, sa fie doar din cauza unei contaminari externe, educative a acestei societati dominate de omul psihotic. In acest caz iti este suficient doar “o spalare”, un efort serios in a-ti reaminti ce inseamna iubirea si partea ta sensibila din tine. Este suficient doar atat.
      Cine este animic este fratele si sora mea.
      Cine insa nu… nu am nimic in comun cu aceia.

      Ștergere
    12. Frumos ai scris.
      Interesant este că tu nu știi cine sunt eu și ce știu și înțeleg.
      Nu știi dacă chiar nu înțeleg ce scrii sau doar îți zgândăresc orgoliul ca să mai scrii.
      Cum mă percepi tu?

      N-ai spus nimic despre autoarea blogului. Sau te temi că nu-ți va mai publica comentariile?

      Ștergere
    13. 20:18,
      traind in mijlocul oamenilor psihotici, de mici copii, am putea fi impinsi sa credem ca pentru a razbate, a suporta lumea aceasta, trebuie sa fim precum ei… caci ei, psihoticii, stapanesc lumea. Pentru a-ti face un drum “important” in aceasta viata este necesar sa joci dupa regulile lor. Toate aceste lucruri te vor purta inevitabil sa simti viata ca pe o povara. Deci, de aici, poate veni o perceptie de inutilitate a trairii vietii. Aceasta pentru ca pretul pe care ar trebui sa-l platim, ar fi frica, nesiguranta. Prefacandu-te ca esti precum ei, jucand cu aceleasi reguli pe care ei le folosesc si le impun ( toate acestea facand parte din dinamica “jocului” lor)… iar tu simtind ca nu le apartii, ai putea trai cu o senzatie de pericol continuu.
      Si ai avea dreptate… pentru ca ar fi o viata inutila, cheltuita in mod inutil iar de aici, sentimentul de nepotrivire, de pierdere de timp.
      Insa calea pe care ti-am indicat-o, simtind viata asa cum este, renuntand la modelul acelora de a pune etichete si de a analiza totul… luand ceea ce vine asa cum este in prezent ne va duce inevitabil la o impacare cu noi insine si cu viata. Iar de aici… va veni pacea si sensul ascuns… siguranta de sine si siguranta emotionala, absenta fricii de a exprima ceea ce simtim. Ceea ce este, este perfect cu este…daca suntem fideli realitatii noastre interioare. Vom vedea ca ne vom deschide, fara frica, fara o nevoie de a domina… necunoscutului pe care viata ni-l pune in fata… increderea in viata si iubirea. Nimic nu trebuie facut, nu exista o scoala care sa ne invete toate aceste lucruri… ci este suficient doar sa te daruiesti la ceea ce esti exact in aceasta secunda…
      Fara frica!
      Fara a urmari un scop anume… abandoneaza-te vietii… prezente acum!…acelui etern acum!
      Este totul simplu si perfect… nu necesita nici un efort, dupa cum vezi.
      PS. Provocarea a fost binevenita.

      Ștergere
    14. Adevarat ai scris.
      Frica e cel mai mare dusman. Cine intelege asta si se lasa in voia lui Dumnezeu, a facut primul pas pe calea cea buna.

      Ștergere