vineri, 20 aprilie 2018

S.U.A VA DECLANŞA RĂZBOIUL ?


                                   20 Aprilie 2018,ora 6,15 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul graia asa:

                      " Legat de societate cu America, vor declanşa Razboiul !"

După care, glasul inceteaza iar mie mi se facuse pielea ca de gaină.
Dragii mei, un RĂZBOI in care Bombele nucleare sunt la tot pasul, inseamna autodistrugere, inseamna multe vieti pierdute in chinuri groaznice.
Prieteni dragi,sa ne rugam impreuna pentru Pacea Lumii intregi, pentru luminarea mintii conducatorilor de State, ca nu cumva sa dea startul celui de-al Treilea Razboi Mondial. 
Eu stiu ca este inevitabil acest Razboi,dar poate prin Rugaciunile noastre Bunul Dumnezeu il mai amâna. 
Iata si un articol in acest sens :


AL 3 -LEA RĂZBOI MONDIAL, VA FI SI ULTIMUL PENTRU OMENIRE

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-si.ht...

Translate this page
Mar 10, 2016 - Aceasta însemnând dragilor, că din păcate,nu va mai dura mult si RAZBOIUL vaincepe. După doar ... Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire!” Image result for ..... de fapt cred ca al treilea razboi mondial a inceput la 11 sept 2001 cu atacul turnurilor gemene si va mai dura cel putin atit.craciun.

                             9 Martie 2016,ora 4,20 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.
Glasul spunea asa :

                  ”Război !
               Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta? 
Moment in care, văd o tânără însărcinată pe care eu o cunosc, dar care are acum ,doar 2 luni de sarcina.
În momentul când eu am vazut-o aici, arătând cu degetul spre Dunare, avea burtica ca la 7 -8 luni. Aceasta însemnând dragilor, că din păcate,nu va mai dura mult si RAZBOIUL va incepe.
După doar câteva minute ,aud din nou un glas care îmi spune asa:  
                       ”Tu esti singurul atacator, care ataci cele două Puteri mondiale.
                Acesta va fi ultimul  Război Mondial , pentru omenire!”  
 Image result for razboiImage result for razboi.
Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.
Să-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot raul, si de toata sageata ce zboara ziua sau noaptea.
Să rămânem la fel de credinciosi,la fel de milosi si buni la inima, pentru că,numai prin Credință,Nădejde si Dragoste, vom dobândi un loc in Împărătia Lui Dumnezeu.
                                          Cu dragoste,Maria. 

Sau acest articol:


Dumnezeu există - Mărturii.: RĂZBOIUL VA ÎNCEPE CURÂND !


mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/.../razboiul-va-incepe-curand.h...

Translate this page
Mar 18, 2017 - VENIREA LUI IISUS HRISTOS,in ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,în ROMÂNIA VIITORULUI al Doilea IERUSALIM, este orânduită de Sus,ca să aibă loc, după ce vom fi trecut (si scăpat) printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL, care de altfel, va fi si ultimul pentru întreaga omenire. IISUS HRISTOSva veni sa ...
                          17 Martie 2017,ora 23,15 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragii mei  un glas tremurând care spune ceva tare îngrijorător.
Glasul spunea asa dragilor:

                  "Războiul va începe curând! 
                 Curând vom vedea, începutul celui de-al Treilea Război Mondial!"



Image result for TANCURIImage result for TANCURI..

Dragii mei, în acest moment vad înspre Apus si mai încoace, nori negri groşi si denşi,nori plini de foc, ca niste jar aprins la marginea lor.
Asa:
Image result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcani..
Prieteni dragi, imi pare tare rău că aduc vesti atît de triste;dar stim cu totii că toate cate sunt scrise de Sus, toate trebuie sa se adevereasca.
VENIREA  LUI IISUS HRISTOS,in ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,în ROMÂNIA VIITORULUI al Doilea IERUSALIM, este orânduită de Sus,ca să aibă loc, după ce vom fi trecut (si scăpat) printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL, care de altfel, va fi si ultimul pentru întreaga omenire.

IISUS HRISTOS va veni sa judece si viii si mortii, după care ne va lua cu tot cu trup pe TARAMUL FAGADUINTEI despre care am mai scris ieri.
Sau si acest articol:


Dumnezeu există - Mărturii.: AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, BATE ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../al-treilea-razboi-mondial-bate-la-u...

Translate this page
Jul 11, 2016 - În fața unui al treilea Război Mondial al zilelor noastre, tot din jurul nostru ,inclusiv si vietile noastre ,se vor nărui și se va transforma în praf si cenusă. Doamne ...... Mai sunt si alti de pe acest blog care stie adevarul despre aceste "curente de terapii", dar cred eu ca nu vor sa se implice . Asa ca , cat de

                             Noapte de 10 -11 Iulie 2016,ora 2,45 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta noapte, chiar când scriam la articolul anterior, aud un glas tremurând, un glas care spune cu durere ceva îngrozitor; ceva ce nouă tuturor, ne dă fiori pe șira spinării.
Glasul spunea așa:

                 ” Diseară mă uit pe vizor, și văd cel de-al treilea Război Mondial, care bate la ușă !”
 

                Image result for RAZBOIImage result for RAZBOI.
Dragii mei, ce putem să mai spunem, în fața acestui Mesaj?
În fața unui al treilea Război Mondial al zilelor noastre, tot din jurul nostru ,inclusiv si vietile noastre ,se vor nărui și se va transforma în praf si cenusă.
Doamne Dumnezeul noastru, Te rugăm nu ne lăsa din Mâinile TALE puternice, apără-ne si ne păzeste de tot răul, de săgeata care zboară ziua si noaptea, si ne acoperă cu Mila si cu Dragostea Ta cea nemarginită.
Iar Măicuța noastra,pururea Prea Curata Feciara Maria, sa ne acopere cu Prea Sfant Acoperământul Ei, si sa ne apere de tot răul si de tot necazul.Amin.

                                        Cu dragoste,Maria. .

57 de comentarii:

  1. Doamna Maria Ghiorghiu, eu ştiu încă de prin 1993 când am avut un vis de excepţie, că Statele Unite ale Americii va dispărea de pe faţa pământului. Am visat că mă aflam într-o sală goală de cinema şi priveam la un domn din faţa scenei, care vorbea despre vremurile din urmă, despre sfârşitul lumii. M-a întrebat dacă vreau să ştiu cum va fi, cum va începe. Eu curios, aşteptam. La un moment dat s-a făcut întuneric total în sală. Ştiam că vor fi zile de întuneric total. În întuneric, la un moment dat am simţit cum sunt aspirat de o forţă superioară, în sus.După câteva clipe de zbor vertical am văzut pământul ca un glob albastru nespus de frumos. Eram în spaţiu extraterestru deja. Am continuat să fiu tras în sus prin univers iar la un moment dat am auzit o voce. Era vocea Lui Dumnezeu care îmi spunea aşa: ... Iar America o voi pierde de pe faţa pământului fiindcă de acolo vine toată răutatea, rătăcirea, necredinţa, pierzania! Apoi m-am întors pe pământ, înapoi în acea sală care acum era plină de spectatori.Unul din ei, pe care îl cunoşteam, a spus."Acum să vedem ce urmează." Domnul din faţa scenei ne-a spus: - Vreţi să vedeţi cum va începe? Iar noi, curioşi ne uitam în toate părţile. La un moment dat, pe sub uşile de ieşire din sală a început să curgă o APĂ ROŞIE. (pe semne că era otrăvită de radiaţii). Am încercat să ies din sală.Am ieşit pe coridoare şi vedeam cum erau inundate de apa roşie până la glezne şi chiar mai sus de glezne.Aşa s-a terminat şi visul. La vreo opt, nouă ani de la acest vis, Îl visez pe Mântuitorul Iisus, care spunea aşa: - MĂ DUC ÎN AMERICA SĂ O POT SALVA DE LA PIEIRE ! Domnul, mult milostiv, tot ar vrea ca lumea să se întoarcă la credinţă, ar vrea să scape America de la dezastru. Acestea le-am visat, dragi creştini. Iată sunt douăzeci şi cinci de ani şi încep sămi se confirme cele văzute chiar şi în vise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11 17Si eu am visat prin anii '90(cele mai multe vise premonitorii au fost atunci)statuia Libertatii(simbol anticrestin -provenit de la francezi) aceasta era cazuta la pamant iar eu eram in aer impreuna cu un inger care imi spunea ca aceasta a ramas ca un semn ca acolo afost o civilizatie.Vreau sa spun si faptul ca nu se mai vedea cat priveai cu ochii nicio cladire era pustiu si atmosfeta era de un galben-maroniu.Asta se va intampla daca vor incepe acest WW3.Domnul sa-i lumineze pe conducatorii lumii mai ales Trump si Putin ca sa ia hotarari intelepte.Amin!

      Ștergere
    2. De ce anticrestin?

      Ștergere
    3. 19:05Statuia este un cadou facut de Franta ,SUA in 1886 la 100de ani de la castigarea independentei.Aceasta statuie a fost costruita ca simbol al libertatii -dupa revolutia franceza din 1789 care a fost organizata de masoni si care a interzis crestinismul (reintrodus de Napoleon Bonaparte)Se stie ca Franta si Cehia sunt si astazi declarate prin constitutie tari atee.Statuia Libertatii este simbolul libertatii fara Dumnezeu(ceea ce America a" demon-strat "pe deplin.

      Ștergere
    4. Statuia Libertatii o reprezinta pe Zeita Mama (Pastratoarea Focului Sacru, cea care, de-a lungul timpului, a purtat diferite nume si supranume, functie de "vremuri").

      Toate cele bune!

      Ștergere
  2. Foarte interesant, doamna Ghiorghiu!
    Iar vorbim de amanare in loc de confruntare.
    Sesizati ca a trecut un an de la mesajul cu razboiul va incepe in curand? Si doi ani de la alt mesaj?
    La fel si mesajele cu revolutia si extraterestrii care trebuiau sa vina "curand" si se tot amana.
    Surprinzatoare marturii gasim in visele altor oameni, pe acest blog.
    Prin urmare, "curand" insesmna "intarzie".
    Eu prefer oricand confruntare decat amanare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce e etâta grabă ? eu aș fi foarte mulțumită dacă nu ar fi deloc nici război, nici invazii,puterea rugăciunii e foarte mare,am citit că dacă spunem rozare inchinate Născătoarei de Dumnezeu, atât de mare este puterea acestei rugăciuni că intoarce și războaiele in pace !așa că, mai bine rugați-vă decât să tot judecați pe doamna Maria !

      Ștergere
    2. Daca nu sa întamplat este pt.ca cel de sus ne mai pasuieste cu toate ca nu meritam deloc daca analizezi tu mai bine.Nu uita că el face tot ce voieste pt.că el e stăpänul nu uita!Cât despre confruntare o vei avea în curând tu personal cu diavolul căci nu te lasă deloc în pace.Atunci îti vei dori cu disperare o "amânare" dar nu o vei mai avea.

      Ștergere
    3. Nostradamus, baba Vanga etc au facut preditii cu f mult timp inainte de d-na Maria.
      Dute si confrunta-te si cu ei ca nu au dat ziua exacta

      Ștergere
    4. Corect,insa se pare ca lucrul bun ,dureaza!😕

      Ștergere
    5. 22:53, mai aprofundeaza "predictiile" celor enumerati de tine si nu citii printre randuri, cum ai obiceiul. Gasesi ziua, anul si ... surpriza, chiar ORA(Timpul)! Hai, curaj! Confrunta-te cu materia!

      Ștergere
    6. N-o mai dati exemplu pe Baba Vabga, i-au fost atribuite „predictii” false. In special cele despre Romania.
      Cat despre predictiile de pe blog, observ ca fiecare le interpreteaza cum intelege el sau dupa cum isi doreste sa fie, in functie de simpatii si antipatii personale, de propria perceptie. Inclusiv autoarea blogului.

      Ștergere
    7. Foarte adevarat, an.11:18! Bravo!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. SUA va face pace, nu razboi !!!

      Ștergere
    2. Pai cine tot cotropeste tarile lumii? Nu SUA cumva? Americanii sunt cei care umbla dupa razboaie. Sa stea la ei acasa, peste ocean si de acolo sa nu mai vina ca sa cotropeasca nici o tara. Abia atunci va fi liniste. Americanul si dracul, acelasi lucru.

      Ștergere
  4. Razboiul e inceput deja in Siria unde se concentreaza toate puterile lumii si se hirjonesc ,deocamdata.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alo băiatul războiul din Siria este de mult timp nu acum a început :))) pe ce lume trăiești

      Ștergere
  5. Doua trenuri sau ciocnit intr-o gara din Germania[parca era Stuttgard],doar raniti

    RăspundețiȘtergere
  6. Va fi ultimul razboi mondial ... deoarece Pamantul va trece in dimensiunea a 4 si Nu vor mai fi razboaie !!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mesajul spune ca "vor" declansa razboiul "nu va" declansa America,deci poate fi vorba despre tensiunea americană care din cauza ei (Sua), Rusia cu celelalte puteri nucleare vor începe razboiul.Trebuie sa fim pe pozitii si cu ochii pe Rusia in special.
    Ati scris in alt mesaj ca 11 țări vor declansa razboiul mondial.Deci mesajul cum suna "vor" nu ? 11 țări vor declansa razboiul din cauza Americii.Aceasta este interpretarea mea care este foarte corecta.
    Dna Maria va rog sa reluati mesajele din urma si amintiti-va ce ati scris si rememorati-le.
    Nu induceti in eroare si pe altii ca unii nu sîntem chiar asa prosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.25,mare adevar ai grait!

      Ștergere
    2. 14:25 "interpretarea mea e foarte corecta"...M-ai facut sa rad. Naivitatea te caracterizeaza sau NAIVA este second name

      Ștergere
    3. Corect, America doar aduce pace si democratie cu drone si rachete...

      Ștergere
    4. Mare adevar nu stiu ce are cu SUA doar maria si a3 zic ca americanii sunt nebuni si salvatorul putin cu dragnea ne salvează de dușmanul monstrul America :) daca nu era SUA si nu eram in NATO eram exact la fel ca Ucraina :(

      Ștergere
    5. 14:25Fecioara Maria i s-a aratat unei persoane credincioase si i-a spus:"Si acum oameni am sa va spun tara blestemata de Dumnezeu,este America,tara oricaror crime oricaror nelegiuiri unde oamenii se duc pt. bani sa-si piarda sufletele"PS.Ea e numita la Apocalipsa-Babilon(amestecul multor populatii)Multi o apara pt ca iubesc banii confortul libertinismul dar lui Dumnezeu nu-i place astfel de viata.)Acum se face si cernerea oamenilor dupa gandirea si faptele lor.Nu poti sa te mantuiesti daca nu te sfiintesti !Doamne intoarce -i la Tine pe toti cei rataciti!Amin!

      Ștergere
    6. 10:42, in opinia mea, NU a transmis Fecioara Maria mesajul pe care zici tu ca l-a primit acea "persoana credincioasa"!

      Toate cele bune!

      Ștergere
  8. Scria la televizor ca Grecia si Turcia sunt la un pas de razboi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ultima stire,Trump l-a invitat pe Putin la o vizita si discutii in SUA-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am citit ca Putin l-a invitat pe Tramp la Moscova.

      Ștergere
  10. Acuzații grave împotriva episcopului Slatinei. Zeci de preoți susțin că li se cer din ce în ce mai mulţi bani. „Suntem obligați să vindem o jumătate de kilogram de lumânări per familie”


    Preoţii din Olt se răscoală împotriva Episcopului Slatinei şi aduc acuzaţii grave.

    Este vorba de 30 de preoţi din Olt care s-ar fi adresat poliţiei, potrivit adevărul.ro, cerând stoparea abuzurilor din partea episcopului Sebastian Paşcanu.

    Preoţii se plâng că li se cer din ce în ce mai mulţi bani pe taxe şi s-ar pune în pericol chiar funcţionarea anumitor biserici mai puţin „productive”. Una din cele mai mari taxe este cea pentru televiziunea Trinitas, de 2.700 de lei pe an.


    Un alt aspect care îi nemulţumeşte pe reprezentanţii bisericii este obligaţia de a vinde o jumătate de kilogram de lumânări de ceară per familie, din parohia fiecăruia. Liderul cartel Alfa OLT, la urechile căruia au ajuns nemulţumirile preoţilor, spune că dacă nu se iua măsuri va organiza o pichetare a sediului Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor.

    https://www.antena3.ro/actualitate/acuzatii-grave-impotriva-episcopului-slatinei-zeci-de-preoti-sustin-ca-li-se-cer-din-ce-in-ce-mai-465703.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Sebastian Paşcanu, Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, este în centrul unui scandal uriaş după ce în spaţiul public au apărut înregistrări revoltătoare.


    PreaSfinţitul Părinte îi îndeamnă pe preoţi să facă reclamă firmei de pompe funebre înfiinţată de Episcopie, în detrimentul serviciilor private. Slujitorii Domnului primesc indicaţii clare să abordeze clienţi bolnavi, aflaţi în prag de moarte.

    “Problema morţilor este o treabă bisericească” şi de aceea nu ar trebui ca alţi oameni să se ocupe de înmormântări, explică Pașcanu. Patriarhia Română a refuzat să comenteze acest caz.

    “Episcopia noastră are şi ea servicii funerare: “Aici aveţi numerele de telefon, aveţi preţurile, etc., etc. V-aş ruga să apelaţi la ale noastre pentru că, aşa cum ştiţi, există mult mai multe firme de servicii funerare”.

    Acesta este mesajul Episcopului Slatinei şi Romanaţilor, Sebastian Paşcanu pentru preoţii din subordinea sa. Mai mult decât atât, le spune şi cu cine să vorbească despre această afacere, ca să aibă succes. Clienţii potriviţi sunt cei bolnavi, aflaţi în prag de moarte.

    Să nu le daţi la biserică pentru că dacă ştie că mama e sănătoasă şi mai trăieşte încă cinci ani, uită de el. Daţi-le celor care credeţi că au timpul cel mai apropiat de ceea ce-i aşteaptă. Vă gândiţi fiecare câte aţi vrea, aveţi o geantă specială, în aceea să le puneţi.”

    PreaSfinţitul Părinte le-a promis apoi că vor fi răsplătiţi dacă fac reclamă.

    “De ce să o facă ţiganii? De ce să o facă afaceriştii? Când o poate face biserica. Problema morţilor este o treabă bisericească. De vreme ce-i slujim, de ce să nu începem încă din ziua decesului să-i slujim şi să-i îngrijim şi să ne ocupăm de toată treaba aceasta.”

    După apariţia înregistrării în spaţiul public Episcopia explică totul printr-un comunicat.

    “Nu vedem nicio incompatibilitate între slujirea semenilor noştri vii şi a celor morţi, fie sub această formă.”

    Proprietarii firmelor de pompe funebre sunt revoltaţi şi consideră că biserica le face concurenţă neloială, în condiţiile în care oricum nu plăteşte taxe şi impozite statului.

    Iliuță Marin, proprietar firmă de pompe funebre: “Preotul e cel care intra în contact cu muribundul prima dată. Şi domne când îţi spune preotul că trebuie să faci, până la urmă şi el are dispoziţie, nu poţi decât să îl asculţi. Nu poţi să îl refuzi, că ai nevoie să îţi facă pomenirea de 6 săptămâni, până la 7 ani tot ai nevoie de sfinţia sa.”

    ″Înţelegem îngrijorarea firmelor aşa-zis concurente, dar le încredinţăm că nu facem altceva decât să uzăm de aceleaşi drepturi pe care legislaţia în vigoare le oferă tuturor”, a transmis Episcopia Slatinei și Romanaților.

    Potrivit pliantului, firma de pompe funebre a bisericii are cele mai avantajoase oferte şi pachete de servicii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Amin.Ce e scris se va intampla si Domnul va veni si va incepe o viata fara de boala , fara moarte , fara suferinta.Vino Doamne Iisuse.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa speram ca nu va fi niciun razboi asa cum nu a fost nici marea revolutie si multe, multe, altele prezise. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa scuteasca lumea de un razboi mondial.

    RăspundețiȘtergere
  14. 15,35 Catedrala Neamului ramasa fara fonduri-bani bani bani

    RăspundețiȘtergere
  15. oricum de la sf parinti vazatori in DUH pe care i-am cunoscut-au spus-AMERICII I SE VA A UN BICI ASPRU-DAR SI DESPRE ROMANIA TOT ASA SA NE RUGAM NEINCETAT

    RăspundețiȘtergere
  16. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti
    Ce este scris asa va fi nimic nu trece.
    Doamna Maria sa va rugati si pentru noi. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca nu se vor intampla aceste prevestiri rele se datoreaza celor care se roaga si gandesc numai de bine. Lucratorii in lumina nu acelor care se intreaba cand va incepe urgia. Daca ati constientiza cevinseamna un razboi ati sta in rugaciune si meditatie non stop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate Lucratorii in Lumina sunt putini,prea putini ( chiar daca au o mare putere spirituala ),iar mentalul colectiv este ''hranit'' continuu cu stiri negative.Urmarea se vede : oamenii par a fi ''in asteptarea'' a ceva,deloc pozitiv...Desi lumea isi da seama cam care ar fi consecintele unei catastrofe,se pare ca nu se pot detasa de acest ''bombardament''mediatic si nu pot constientiza ce inseamna puterea reunita a GANDULUI SI CUVANTULUI.Trist...Speranta insa exista si depinde si de noi,de fiecare in parte,sa schimbam ceva...Cred ca fiecare om poate deveni un lucrator in lumina,in primul rand MULTUMIND Tatalui Ceresc pentru ca ne ocroteste,ne daruieste iubire si pace...Hai sa incercam sa schimbam ceva,fiecare ''in patratica lui'',inca mai este posibil...P.S.Sunt convinsa ca sfinti exista inca,puterea lor este deosebita,dar sa nu lasam totul pe umerii lor...

      Ștergere
    2. Foarte frumos si corect spus draga anonim 09:59. Ce asteptam aia vom avea.

      Ștergere
  18. Toate la rindul lor, ce este scris, asa va fi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca este vorba de 11 tari care vor declansa razboiul ,s-ar putea sa fie cele 10 carora Israelul le promite favoruri pentru mutarea ambasadelor la Ierusalim la care se adauga a unsprezecea ambasada SUA ce va fi gata luna viitoare.Dupa cite imi amintesc eu ceva cu numarul asta este si in Apocalipsa-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:43De ce11?Pt ca este numarul mortii(sau lumina si intuneric)Ce s-intamplat pe 11:turnurile gemene. accidentul feroviar din Spania(16morti romani) nenorocirea di Japonia etc.

      Ștergere
  20. foarte interesant
    vorbiti de amanarea razboiului dar el a fost amanat deja cu cel putin 7 ani.
    sa ne uitam la mesajele datate in articol: 2016. de doi ani de zile se zice curand.
    cat sa se mai amane si de ce? oamenii nu au devenit mai buni, iar in ultimii 7 ani inzestrarea armatei a fost zero, ba chiar am devenit carne de tun si o tinta directa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Al treilea razboi mondial va incepe de la turci si greci,dupa care vor interveni rusii si apoi se va extinde pe tot pamantul.

    "(...) – Ascultă! Turcii nu vor intra în Alexandropolis. Vor face Greciei numai o provocare, depăşind graniţele maritime. Noi însă vom suferi de foame. Această furtună va dura câteva luni de zile. – Gheronda, cum îmi voi da seama că războiul se apropie? – Când vei auzi la televizor de mutarea graniţelor maritime, atunci va veni şi războiul. – Şi care state vor participa la acest război? – Ascultă, după provocarea turcilor, ruşii vor coborî în strâmtori, dar nu ca să ne ajute pe noi. Ei vor avea alte interese. Însă, fără să vrea, ne vor ajuta pe noi. Atunci turcii, că se apere strâmtorile, care au importanţă strategică, vor concentra acolo şi alte forţe. Pentru aceasta vor retrage trupele din teritoriile ocupate. Atunci celelalte ţări ale Europei, Anglia, Franţa, Italia şi încă cinci-şase state ale Uniunii Europene vor vedea că Rusia va ocupa teritorii şi îşi vor spune: „Nu mergem şi noi acolo ca să luăm nişte teritorii?” Toţi însă vor dori „partea leului”. Şi astfel vor intra şi europenii în război.(...)"

    https://www.aparatorul.md/sf-paisie-ahioritul-lumea-arde-pricepeti-asta-au-cuprins-o-multe-ispite/

    RăspundețiȘtergere
  22. Coreea de Nord anunță suspendarea testelor nucleare și cu rachete
    https://www.activenews.ro/externe/Coreea-de-Nord-anunta-suspendarea-testelor-nucleare-si-cu-rachete-150442

    RăspundețiȘtergere
  23. Am o intrebare.
    Fata aceea, cea din premonitia dvs, doamna Maria a nascut intre timp? Copilul e ok?
    Multa sanatate si liniste sufleteasca, doamna Maria!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acea fată din premonitia mea, a pierdut atunci sarcina la 3 luni, a ramas din nou insarcinata ,iar de CRACIUN 2017 ,chiar in ziua de CRACIUN a nascut o fetita si acum are 4 luni.
      Deci, este posibil sa se apropie ceea ce scriam atunci in acel articol.

      Ștergere
  24. 8,31 ai dreptate,dar era un razboi civil intern care concentreaza in ultimul timp tot mai multe puteri militare .Un ghem tot mai mare de interese divergente unde pe linga marile puteri se adauga kurzii cu turcii,turcii cu grecii, sauditii cu iranieni ,evreii cu palestinienii si hesbolah.Dracul tot creste acest ghem de orgolii.E singurul focar pe glob care creste si unde rusii i-si testeaza puterea militara si ecraneaza extinderea sa teritoriala din Ucraina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Aoleu ma-ți spart la sentimente. Mai dal in mama măsii de război că m-am plicti pe bune .ba război ba extratereștri și cutremure off na .ciuca bătăii pe noi toți.popor talentat v-am pupat.

    RăspundețiȘtergere
  26. 22 apr01:23-ai o cultura de cartier=expresii de ultima speta ce cauti pe blog? stii doar sa tastezi pe net sau si altceva ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:14, tu ce cauti pe blog? Nu ai alta preocupare din moment ce nu dormi, la ora la care toti oamenii normali viseaza. Tare singur(a) trebuie sa fii, iar statul pe acest blog iti completeaza lipsurile. Asadar, incearca sa accepti si bunele si relele daca blogul asta e pentru tine refugiul nr.unul!

      Ștergere
    2. 07:08 si 02:14, nu are niciun rost sa va tot "contrati". Mai bine ganditi-va ca (si) internetul si blogurile au un rol al lor si ca sunt multe informatii pe care le gasim.

      Toate cele bune!

      Ștergere
  27. 22 apr 01:23-cand unii dorm si viseaza frumos altii fac rugaciuni sau raspund mojiciilor unora-refugiul este si al tau ca tot noaptea scrii-blogul este dedicat celor care au un strop de credinta

    RăspundețiȘtergere