miercuri, 4 aprilie 2018

UN CUTREMUR MAI INTENS !



                                              Noapte  de 3 -4  Aprilie 2018,ora 0,52 !


                                          Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad in stanga mea,desi eram cu ochii pe monitor,vad cum Pămantul se cutremura brusc si tare,dar clatinarea a fost de scurta durata.
Era asa precum ar fi Pămantul rupt in două,iar partea dinspre Nord era mai sus decat partea dinspre Sud.

Image result for seismograf

Brusc Pămantul s-a cutremurat tare,iar partea dinspre Nord s-a reasezat si s-a unit cu partea dinspre Sud.
Ca la un clik ,Pămantul a revenit la locul lui.
Exact cum spuneam adeseori dragilor,Cutremurele de mica 
intensitate au rolul de a reaseza Pămantul si de a diminua din intensitatea unui posibil Cutremur mare.
Sa nu ne temem dragii mei de un posibil Cutremur mare despre care ,se tot vorbeste in ultimul timp.
Sa fim ferm convinsi ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  ocroteste Romania si pe al Său Popor ales ca sa-L primeasca pe al Său Fiu Iisus Hristos ,în Romania viitorului al Doilea Nou IERUSALIM.
Să nu va indoiti de acest mare ADEVAR al DUHULUI SFANT pe care îl scru aici, cu inima,cu sufletul,cu intreaga-mi fiinta pentru voi toti Semenii mei care iubiti pe DUMNEZEU si pe PREA CURATA FECIOARA MARIA, cu ai Săi Sfinti,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin.
                                     Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. Doamna Maria dar cum credeti Iisus va veni cel tarziu in vara aceasta din 2018

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce coincidență doamna Maria ! Azi noapte am visat că era cutremur mai mare ,eram mama ,sora și fetița mea și mai avem în brațe un bebeluș parcă ziceam că e al meu și deodată a început cutremurul și strigăm la toți să se adăpostească ,mi am luat fata lângă mine și bebelușul in brațe și în același timp mi am zis in mintea mea ,vai iar s a adeverit viziunea doamnei Maria , și am început să mă rog la Dumnezeu și Maica Domnului cu atâta patos și plâns , să ne apere și brusc cutremurul s a oprit și eram cu toții nevătămați și nu se darmase nimic în jurul nostru !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate ca acel cutremur sa fie dupa ce aduci pe lume un bebelus. Si este un semn pt tine ca sa fii pregatit pt ziua aceea.

      Ștergere
  3. Doamne aparane și ne păzește ! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Încercați sa vă păstrați consecventa în afirmatii:ati spus ca in România nu va fi marele cutremur ,jignindu-l pe Arsenie Boca,acesta a afirmat ca Bucuresti-ul va fi ruine!Clară treaba,Dumnezeu impusca doi iepuri dintr-o lovitură:curata mizeria trupească,una,doi,curata mizeria cladirilor=cutremur inevitabil !Draga mea,ai inteles cum merg treburile?Sunt jocuri de culise!Nu se poate creea Noul Ierusalim intr-o capitala"epava"din toate punctele de vedere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. Anonim5 aprilie 2018, 00:15

      Niciodata nu L-am jignit pe SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA !!! Ci am spus ca BUNUL DUMNEZEU pentru un om sau mai multi oameni credinciosi Îşi va intoarce Faţa Sa catre noi si nu ne va pierde. Da,si-acum spun ca in Romania CUTREMURUL despre care vorbea SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA,nu va veni inca. Sau poate sa nu vina niciodata! ADEAVRUL DUHULUI SFANT nu este un joc de culise! PĂcat că gandesti asa ! Ar trebui sa te infricosezi atunci cand gandesti si scrii astfel de lucruri. CUTREMURUL nu este inevitabil !!!
      DUMNEZEU iubeste pe Poporul Său ales si nu-l va pierde pe el. NOUL IERUSALIM va fi ROMANIA DUHULUI SFANT! Iar CUTREMURUL MARE despre care se tot vorbeste in ROMANIA,nu va veni inca ! Asadar,aici pe BLOGUL LUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,Jocurile de culise lipsesc cu desavarsire! Acestea nu au ce cauta aici ! Aici pe acest Blog al LUI DUMNEZEU, se va gasi numai ADEVARUL DUHULUI SFANT,curat si neintinat; nevopsit după bunul plac al fiecaruia.

      Ștergere
    2. Cutremurul din JUSTITIE.
      Flacara DREPTATII!
      Cetate Noua!
      Implinirea LEGII ADEVARATE!
      Daca nu face omul cu abilitatile, inzestrarile din dotare, creatie, atunci ... ne arata Dumnezeu cum se reaseaza lucrurile pe fagas normal, ca de fiecare data, doar-doar om invata si noi lectiile odata pentru totdeauna, caci Iisus nu a vrut moartea pacatosului, ci indreptarea lui, si n-a venit sa strice Legea, ci sa o implineasca. Sensurile talcuite ale notiunii de "cutremur", in opinie personala, parerea unui trecator oarecare. Multumesc! Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Intuiesc ca omenirea tocmai a mai primit un termen de gratie. Din Gradina Maicutei...

      Ștergere
    4. Intuitia functioneaza destul de bine si sunt de aceeasi parere cu ceea ce scrie 10:45 si 10:49!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Draga mea, te-am întristat,dar nu esti realistă !Arsenie Boca a spus ca va fi marele cutremur, ca descoperire de la Duhul Sfant;dvs.ati afirmat ca nu va veni încă,aici va ofer respectul cuvenit dar continuati si afirmați ca poate nu va veni niciodată,discreditand spusele părintelui!Ati sesizat nuanta,a cui este credibilitatea?Boca vorbeste in Duhul,si asa ramane!Dumnezeu stie viitorul că El este atotștiutor si daca ar fi fost un rugător la Dumnezeu,EL se lasă induplecat si nu m-ai venea nenorocirea peste noi!Altfel suna "vine m-ai tarziu sau deloc",este incertitudine la dvs., nesiguranta!Duhul sfânt ofera claritate,exactitate!Iar "jocurile de culise" de care am vorbit sunt hotărâri ale lui Dumnezeu cu privire la noi,nedescoperite pentru înțelegerea noastra sau a dvs.!Puteti sa faceti orice afirmație dar sa înceapă cu "parerea mea este"si atunci sunteti respectată in totalitate!va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S.:Ati afirmat "îmi pare rău ptr p.Arsenie Boca dar cutremurul nu va fi",verificați!Dumnezeu nu se contrazice singur,odată ce i-a arătat parintelui asa va fi,clara treaba, daca credeti in cuvantul Domnului !Boca vorbea in Duhul,aici este intelegerea faptelor!Va rog fara supărare,a fost doar o părere personală,atât !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria nu spune pareri ale ei, ea spune ce i se transmite din cer. Ce va fi, vom vedea. Nici Sf. Pr. Arsenie nu a spus data cand va fi.

      Ștergere
    2. Mai oameni buni,nu va mai cntraziceti,Pr.Arsenie Boca a spus ca"se va oua a treia oara peste Bucuresti atunci va fi sfarsitul pt.ca acolo colcaie pacatele"si se referea la bombardamente nu la cutremure.Lasati-o pe Maria in pace!

      Ștergere
    3. Asa este, 17:33, ai dreptate. Parintele Arsenie Boca nu s-a referit la cutremur ci la bombardament... Maria nu-l contrazice pe Parintele Arsenie, nicidecum.
      Anonimule care o dai inainte cu cutremurul acuzand, da-ne profetia lui Arsenie unde spune exact ca in Romania va avea loc un cutremur devastatator.
      Unora va place sa acuzati aiurea.

      Ștergere

  7. Anonim5 aprilie 2018, 02:49
    Nu exista la mine părerea mea !La mine exista doar ADEVARUL DUHULUI SFANT ! Eu nu scriu aici după gandurile mele si după părerile mele!
    Se pare ca nu ai inteles nimic pana acum,din tot ce-am scris si scriu ! Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria cu parere de rau va spun dar cutremurul va fi sa ne rugam la Maicuta Domnului si Bunul Dumnezeu sa ne apere sa ne ocrotessca amin

    RăspundețiȘtergere
  9. Stimaţi domni şi doamne ! Cine vrea crede, cine nu vrea să creadă, să nu creadă spusele doamnei Maria Ghiorghiu. Timpul le va confirma pe toate şi "adevărul Duhului Sfânt" va ieşi la suprafaţă ca undelemnul deasupra apei. Nimeni nu este obligat să creadă. Doamnă Maria, vă rog eu, nu-i mai băgaţi în seamă.Toţi care vă contestă azi o fac din neîncredere sau din răutate. Domnul să ne lumineze pe toţi ! Vă cer eu iertare în numele tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5 aprilie 2018, 10:36
      Depinde ce „adevar” va iesi la „iveala” pentru ca unii de pe aici, printre care si tu,vedeti lucrurile pe care va doriti sa le vedeti. Asta nu inseamna ca acela este adevarul sau realitatea.

      Ștergere
    2. 17:08, zici tu ceva aci...

      Ștergere
    3. Stimate domn, nu am făcut armata împreună ca să mă tutuiți. Una la mână. A doua, eu mă refeream la adevăr și nimic mai mult. Adevărul este unul singur, nu cel pe care îl interpretează sau îl vor alții.

      Ștergere
    4. 12:57 gresit, Necunoscutule, pentru tine adevarul e cel pe care vrei tu sa-l vezi! Chestie de perceptie personala, nu inseamna ca e si adevarul celorlalti. Imi permit sa te tutuiesc pentru ca nu ne-am nascut cu titluri de domni pe umeri. Ai pierdut ceva daca te-am tutuit? Eu cred ca nu!Armata facuta impreuna nu ne apropie mai mult, stai linistit!

      Ștergere
  10. Eu nu doresc acest cutremur si atunci o cred din toata fiinta mea pe doamna Maria.
    Poate parintele Arsenie Boca s-a referit la altfel de cutremur.
    Poate unul politic s-au economic.
    Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna Maria imi permit sa va intreb...
    Aveti cunostiinta fie si de un singur om credincios cu adevarat, total ?!?- intreb pt ca asta ar insemna ca acel om sa nu faca nici un pacat !; doar asa cred eu ca s-ar indura Dumnezeu de noi.

    RăspundețiȘtergere
  12. 12.27
    Din fericire Romania are pustnici credinciosi si ortodoxie cu flacara , Mihai ! Nu te indoi , sunt oameni smeriti, cinstiti, in rugaciune , in desert, in pustiu care nu au nimic, nu vor nimic si sunt anonimi pentru noi toti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.05 Foarte corect . Cine a renuntat la lumea asta si l-a urmat pe Hristos, s-a mantuit .

      Ștergere
  13. In Hawuai va intra in eruptie un vulcan si acesta poate provpaca ceva sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne fereasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
  14. Un cutremur peste 8 grade care să afecteze şi România ar putea fi în toamnă,pe 21 noiembrie,după miezul nopţii,iar a doua zi să ne trezim cu ajutoare nedorite din partea Rusiei şi dacă tot e război informaţional şi cibernetic,suntem toată ţara în mare pericol şi putem mulţumi Domnului Isus că nu a îngăduit încă să ne facă praf armatele separatiste ce folosesc împotriva noastră armele cu energie dirijată cu înaltă tehnologie malefică.Conform tuturor profeţiilor,Domnul Isus va opri măcelărirea poporului român şi va distruge cu foc armatele care ne vor ocupa şi vor distruge mare parte din Bucureşti şi din alte oraşe,cum e scris şi în Biblie la Daniel 9:26.Sunt şi pe YouTube multe proorocii în acest sens plus sfântul părinte Arsenie Boca, fratele orb Puiu,Nostradamus etc.Ar fi ideal să ne gândim numai la Domnul Isus şi să-L căutăm cu toată inima.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cutremur in Filipine,de 6,2,B1 Tv.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cutremur in Filipine,de 6,2,B1 Tv.

    RăspundețiȘtergere