vineri, 27 aprilie 2018

BACĂU ! MOARTE PRIN BACĂU !


                                                  27 Aprilie 2018 ,ora 15,49 !

                                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva despre Judetul BACAU.
Glasul spunea asa:

                  " Moarte la Bacau .
  Iar un alt glas intreaba:

                  Asa e moartea?

Iar raspunsul veni imediat:

                    Da ! Prin Bacău ."

Dragii mei, din păcate,vom auzi de vreo tragedie la BACAU.
Ce se va intampla, cum se va intampla ,de se vorbeste in Mesaj de moarte,eu nu cunosc; nu mi s-a descoperit.
Din nefericire in timp se va intampla ceva, si se vor varsa multe lacrimi.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu lase a se intampla astfel de tragedii,deoarece, aduc multa suferinta si multe lacrimi amare.
Sa incercam a fi mai buni,mai milostivi si sa nu tinem ură pe cei care ne gresesc.Sa-i iertam din toata inima si sa ne rugam pentru sufletul lor.Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. A fost ieri la Botosani,tinerii o iau razna din pacate,se pierd in lumea asta;cu fata din padure injunghiata cu bestialitate!!!Doameni fereste,incotro ne indreptam!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2.29 Inspre Sodoma si Gomora .
      Astea sunt familiile ai caror parinti nu exista , sunt cu munca peste hotare . Copiii cresc salbatic , fara parinti, fara D-zeu, fara bunici , se inhaiteaza cu altii ca ei . In 30 de ani de democratie , primul lucru care s-a facut dupa privatizare , a fost izgonirea cetatenilor .

      Ștergere
  2. Doamna, ca sa fac un spirit de gluma, sunteti spionul planetei , tot ce misca in cer, pe pamant si sub pamant, captati . Un singur lucru va lipseste , insa poate asta e si scaparea dvs., ca nu dati ziua in care vor avea loc . Altfel se bateau pe dvs. si Putin si Trump si piticul coreean .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:16, Mortal!:))))

      Ștergere
    2. Da ! Se poate spune si-asa ! Numai că,Lucrurile trebuie sa se întample după oranduirea Lui Dumnezeu,si din acest motiv, nu ni se spune ziua si locul anume.
      Chiar m-au amuzat cuvintele tale. Oricum pe mai tarziu,adica in timp,mi s-a aratat ca voi avea o convorbire cu VLADIMIR PUTIN,care va dori sa lucrez pentru el. Dar eu sunt in SLUJBA LUI DUMNEZEU si-a MAICII DOMNULUI care mi-au dat acest DAR si HAR pentru ca eu sa-l impărtasesc tuturor Semenilor nostri de pe acest Pămant. Deci,eu am doar un singur STAPAN: pe DUMNEZEU ! Cu drag,Maria.

      Ștergere
  3. Proiect de lege revoluţionar: Ce perioade ar putea fi incluse în stagiul de cotizare la pensie:

    https://www.bugetul.ro/proiect-lege-revolutionar-perioade-putea-incluse-stagiul-cotizare-pensie/


    Dar cine va face calculul la concediile medicale ???? Si cum ?
    Probabil se va pregati si un minister ca va lua la puricat milioanele de concedii !!! Va fi o alta transa de pensionati in curand, dar si de cei care isi vor dori pensiile recalculate .

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate avea legatura cu cutremul prezis inspre est?

    RăspundețiȘtergere

  5. Jurnalista Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate din România:

    „Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost!
    Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv...Auzi!

    Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!!", a scris Vasiliu pe Facebook.


    Redăm mai jos postarea jurnalistei: L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma.

    Ca şi mine e la tratament cu fetiţa lui la acelaşi spital, Bambino Gesu.

    Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-şi caute sponsori sau să apeleze la fundaţii/asociaţii dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum îşi permit??? Cât îşi mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani şi nu vor să-ţi deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro dupaă doar 4 (!) luni de cotizaţie la sănătate! În ce tara trăim???

    Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ţi permiti să-i spui unui om să-şi caute sponsori??

    Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer...sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Ruşine!!

    Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost!

    Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv...Auzi!

    Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a anunțat la un post de tv.că,s-au furat 3 miliarde din bugetul privat de pensii,văd că,nu se ia nici o măsură!Ăstia sănt aleşii noştrii.Maria H

      Ștergere
    2. Nu vreau sa speriu pe nimeni,dar sa vedeti ca intr-o zi o sa mai taie-spintece din pensii,ca a mai fost de astea,si pe vremea lui Boc! !

      Ștergere
    3. 00:14, cei de acum nu vor taia si nici spinteca din pensii, insa cei de culoarea lui Boc, adica pnl, este posibil sa o faca daca ar ajunge la guvernare caci cine a facut, va mai face, sa nu uitam acest lucru.

      Ștergere
    4. 17.47 mi-e mila de tine1 Nu reusesti sa percepi corect realitatea, iei niste hiti drept salvatorii natiei!Bine v-a mai prostit astia de la guvernare!

      Ștergere
    5. 23:52, problema ta este ca nu poti percepe corect o situatie in profunzimea ei. Ai grija sa nu fi tu cel prostit de altii care numai romaneste nu gandesc.

      Ștergere
    6. 23:52 Vai de mintea ta pervertita! Numai Soros ai in cap!Pana la Sotos te mananca Dragnea cu adunatura lui de analfabeti. Oare ce te mana sa aperi niste hoti si mincinosi de Teleorman, oi fi unul dintre ei?

      Ștergere
    7. 12:33, vai de mintea ta, caci aiurezi si te-ai dat slugarnic la globalisti precum soros. Omul acesta numai rau a facut pe unde si-a bagat coada. Tu esti roman sau altceva?

      Ștergere
  6. Are legatura cu cutremurul din est anuntat?

    RăspundețiȘtergere
  7. Un medic vorbește despre ”marea brambureală” din sistemul sanitar: ”Au ras tot ce se putea”

    Medicul Dan Grigorescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Județean Braşov, vorbeşte despre ”marea brambureală” din sistemul sanitar şi despre problemele create de Legea salarizării unitare.

    Într-un mesaj postat pe Facebook, el afirmă că, prin Regulamentul de sporuri, guvernanţii ”au ras tot ce se putea rade!
    Dar nu cu briciul, ci cu sabia de samurai! Dintr-o lovitură!”.

    ”La început au pus de-o lege nou-nouţă, după cum «a vrut muşchii lor».
    O lege pentru toţi bugetarii, deci şi pentru cei din sănătate.
    «Este minunată, perfectă chiar!»- o (şi se) lăudau ei completând zilnic flip-chart-urile din studiourile televiziunilor de casă, ca reacţie la criticile unora care vedeau că Legea 153 a salarizării unitare e mai plină de găuri decât un şvaiţer original.

    «Sunt bani!» a devenit imediat mai apoi leit-motivul fiecărei ieşiri publice a guvernanţilor. Nu minţeau. Erau.
    «Decât» că nu suficienţi! Aoleu! Dar cum aşa? Simplu!

    Pentru că atunci când au aprobat salariile de bază ale medicilor şi asistenţilor medicali (acelea din 2022 date cu patru ani înainte) au omis să înţeleagă că, dacă li se vor aplica sporurile specifice fiecărui loc de muncă, veniturile nete se duceau mai sus decât doreau ei”, scrie medicul pe rețeaua de socializare, potrivit News.ro.

    Acesta afirmă că, în disperare de cauză, „artizanii din umbră” ai legii au imaginat o găselniţă: plantarea unei „strâmtori” în calea veniturilor promise.



    ”O adevărată «Scilla şi Caribda financiară», cu rol de strivire a câştigurilor nete, obţinută prin tăierea sumelor necesare plăţii sporurilor la maxim 30% din suma totală a salariilor din bugetul de cheltuieli salariale ale ordonatorilor superiori de credite ale spitalelor, fie că erau ministere sau autorităţi publice locale. Asta deşi se ştia că pe plan naţional, în medie, acest procent era de peste 45%!

    Altfel spus, s-a decis o reducere cu o treime a acestor sume (15% din 45%)!

    Dar care reducere nu se aplica doar celor cu salarii mărite (medici şi asistenţi medicali - la care s-au adăugat, pe şest, şi şoferii de la Ambulanţă), ci şi tuturor celorlalte categorii profesionale din domeniul sănătăţii publice (vreo 12 la număr), care urmau „să piardă la salariu”, adică să li se micşoreze venitul net o dată cu luna martie 2018.

    Tocmai prin micşorarea în medie cu o treime a sporurilor!”, mai spune medicul.

    Acesta afirmă că au fost vizate nu doar sporurile specifice aferente specialităţilor de mare anduranţă (de ATI, de boli infecţioase, de psihiatrie, de arsuri, de anatomie patologică, etc), ci şi sporurile asociate muncii în gardă.

    ”Garda e acea perioadă de timp în care naţiunea fie doarme, fie e în zile libere sau de sărbătoare legală!

    Au ras tot ce se putea rade! Dar nu cu briciul, ci cu sabia de samurai! Dintr-o lovitură!

    Arma folosită a fost Regulamentul de sporuri în sănătate, adoptat pe repede înainte, dar căruia nu i-au asociat şi obligatoriile «instrucţiuni de folosire», numite oficial «norme de aplicare». De aici începe marea brambureală!”, mai spune Dan Grigorescu.

    Acesta precizează că, deşi sunt aceleaşi prevederi legale, condiţiile de aplicare sunt diferite şi aminteşte de discriminări.

    ”Aceste discriminări pot fi incluse în următorul cadru: s-a ajuns ca medici sau asistenţi medicali, lucrând în spitale de acelaşi rang din aceeaşi ţară, având acelaşi număr de ore lucrate lunar în aceeaşi specialitate, având aceeaşi vechime şi aceeaşi pregătire, SĂ FIE PLĂTIŢI DIFERIT, în funcţie de instituţia căreia i se subordonează spitalul respectiv şi, chiar mai inacceptabil, de modul de gândire al managerului fiecărui spital în parte”, a mai scris medicul din Braşov.

    În ultima perioadă au avut loc proteste ale angajaţilor de la mai multe spitale din Bucureşti şi din ţară, din cauză că le-au scăzut veniturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate,noi romănii săntem în vacanța de 30 de anişori!Dacă ieram uniți noi ca națiune,nu-şi permiteau atăta bătaie de joc! Au grijă să-şu rotunjească veniturile cu 1000 de€ pe tăcute,în rest...Dumnezeu cu mila.Maria H

      Ștergere
    2. Ce 1000 de euro doamna,azi a dat un ziar de la noi din oras, pe net,numerele de telefon al celor care sint in parlament,deputati,camera deputati lor,"cadou de 1 mai"(adica numerele de telefon),ca sa-i mai deranjam ci cite un telefon,sa-internet intrebam ce mai fac pt.noi, pentru cei 5000 de euro lunar,pe care-i primesc,ca nu prea au facut nimic in ultimii zeci de ani!!!Va dati seama,ce de bani se duc din buget pt.ei!?

      Ștergere
    3. Răul trebuie înlăturat de la rădăcină! Degeaba ne plăngem unii altora,aşa nu vom rezolva nimic!Marua H

      Ștergere
  8. Ozonoterapia si bolile cardiovasculare

    Datorita efectelor farmacologice ozonul are efecte bune in suferintele cardiovasculare astfel:

    previne Ateroscleroza, Cardiopatia ischemica cronica si Hipertensiunea Arteriala
    arterite
    flebite
    amelioreaza circulatia periferica capilara
    vene dilatate
    restabileste transportul de oxigen la tesuturi
    reduce inflamatia endoteliala
    scade colesterolul si glicemia

    Ozonoterapia amelioreaza Diabetul zaharat tip II

    Ozonoterapia si bolile Gastriontestinale:

    Ozonul are efecte salutare in :

    colita
    proctita
    boala Crohn

    Ozonoterapia si bolile Hepato-biliare:

    Ozonul are actiune imunoactivatoare si antivirala atat pe virusul hepatitei B cat si pe virusul hepatitei C.

    Ozonoterapia este eficace in :

    hepatita B
    Hepatita C
    ciroza hepatica virala si toxica

    Ozonoterapia in Oftalmologie:

    Ozonul trateaza :

    -conjunctivite

    – blefarite

    -amelioreaza degenerescenta maculara legata de varsta

    Ozonoterapia in ginecologie:

    Ozonul este eficace pentru tratmentul unor

    -vaginite cornice

    – vulvite cronice

    – candidoza vaginala cronica rezistenta la terapii antimicotice

    Ozonoterapia in stomatologie:

    Ozonul este eficace pentru patologia stomatologiac astfel:

    -gingivite

    -paradontopatii

    -aftoza

    -herpes bucal

    -ulceratii bucale cu tendinta redusa la epitelizare

    Ozonoterapia in oncologie

    Ozonul este adjuvant in terapia oncologica:

    pentru terapia citostatica ( creste toleranta si eficienta)
    pentru imunoactivare
    pentru cresterea tonusului si ameliorarea starii generale
    reducerea stress-ului oxidativ caracteristic neoplaziilor

    Ozonoterapia si Medicina Regenerativa

    Ozonul este activ ca factor regenerator general actionand prin cresterea sintezei celei mai importante citokine raspunzatoare de regenerarea tisulara: Transforming Growth Factor beta 1 ( TGF beta 1). Ozonoterapia produce

    – revitalizarea generala a tesuturilor

    – este util ca tramente anti aging, (Anti imbatranire)

    – Creste performantele fizice si intelectuale

    Ozonoterapia si Afectiunile Neurodegenerative:

    Ozonul are actiune benefica pe bolile neurodegenerative :

    Alzheimer
    Parkinson
    scleroza multipla
    scleroza amiotrofica
    recuperare dupa accident vascular cerebral
    recuperare dupa traumatisme cerebrale

    Ozonoterapia si Detoxifierea organismului:

    Ozonul are efecte foarte bune de detoxifiere atat in terapia sistemica cat si in terapiile prin Sauna cu Ozon

    Ozonoterapia si efortul fizic:

    Ozonul imbunatateste rezistenta organismului la eforturi fizice

    http://drnedelcuioan.ro/servicii-medicale/dermatologie-consultatii-tratam

    RăspundețiȘtergere
  9. Imunodepresie, hepatite virale acute si cronice, herpes zoster – in aceste patologii tratamentul consta in autohemotransfuzie cu oxigen-ozon, aceasta insemnand recoltarea unei anumite cantitati de sange care se ozonizeaza si cu acest amestec se realizeaza transfuzia, in circuit inchis, cu materiale de unica folosinta aprobate si certificate, care sa garanteze o maxima siguranta. Pentru anumite patologii (de exemplu rani ale membrelor inferioare) se asociaza si un tratament local (cilindrii, saculeti vidati, infiltratii locale). Se efectueaza cicluri de terapie de baza, dupa care se vor trata patologiile cronice, iar pentru intretinere se recomanda repetarea lunara a tratamentului.

    Ozonoterapia poate fi deasemenea utilizata ca si tratament complementar in bolile neoplazice (cancere) datorita efectului antioxidant, imunostimulator, regenerant. In acest caz efectul ozonului depinde foarte mult atat de tipul si localizarea neoplasmului, cat si de stadiul bolii.

    Un alt efect al ozonului este cel de combatere si de incetinire al procesului de imbatranire, inactivarea radicalilor liberi, detoxifiere. Terapia cu ozon aduce beneficii importante si in medicina estetica in tratarea ridurilor fine, a celulitei, adipozitatii si altor aspecte inestetice ale pielii. Eficacitatea ozonoterapiei in celulita este marita considerabil de corectarea factorilor comportamentali si alimentarii (practicarea regulata a unui sport, o dieta echilibrata cu continut bogat in fibre alimentare si nutrienti esentiali pentru procesele de regenerare tisulara, hidratare corespunzatoare).

    Un aspect care are nevoie de o prezentare mai detaliata este cel al utilizarii, metodei de aplicare si efecte ale ozonului in bolile autoimune, cu predilectie in scleroza multipla. Intr-o lucrare despre efectul imunomodulator al ozonului, din anul 2001, sunt publicate si date referitoare la 13 pacienti afectati de patologii autoimune (10 subiecti cu scleroza multipla si 3 cu poliartrita reumatoida) care au fost supusi periodic, pe o durata de 6 ani, la autohemotransfuzie mare. La acesti pacienti a reiesit ca limfocitele T helper/inducer, indice al imunocompetentei, sunt stabile in timp si cele T activate nu au crescut.

    Ca si rezultate ale ozonoterapiei s-au constatat:

    – reducerea durerii consecutive spasticitatii si/sau alterarilor posturale;
    – imbunatatirea ritmului somn-veghe;
    – imbunatatirea functionarii microcirculatiei venoase limfatice;
    – imbunatatirea functiilor neurovegetative si sfincteriene;
    – incetinirea progresiei bolii;
    – imbunatatirea kinestezicii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trei doctori, unul american, unul englez si unul roman, vorbeau despre realizarile lor:
    Americanul: Acum vreo 6 luni a venit unul accidentat, fara mina, i-am facut transplant de la unul mort si acum isi cauta de lucru.
    Englezul: Acum un an, a venit un orb si i-am facut transplant de ochi de la unul mort si acum si el isi cauta de lucru.
    Romanul: Acum vreo trei ani, l-am luat pe unul de la Universitate, l-am pus presedinte si acum toata lumea isi cauta de lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inaintea presedintelui de la Universitate a fost, timp de 7 ani, un presedinte de la Casa Scanteii ( director la Editura Tehnica ), si dupa ce a plecat cel de la Universitate iar a venit cel de la Casa Scanteii ...

      Ștergere
  11. – Cum se numeste dentistul arab?
    – BLEND AHMED

    RăspundețiȘtergere
  12. Doctorul, completand un certificat de deces, scrise in dreptul aliniatului „Cauza mortii” : Subsemnatul


    Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
    > - Ce varsta aveti?
    > - Peste o luna voi implini 40 de ani.
    > - Imi place optimismul dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  13. Doi ardeleni:
    - No, ce maşină ţi-ai luat?
    - Nokìa…
    - No, da’ ăsta-i telefon!…
    - No, că eşti prost! Îi “Kia”!


    Ardelenii se hotărăsc să declare război Chinei. La un moment dat, unul dintre ei îi atenţionează pe ceilalţi: – Bă, da’s milioane!

    – Da’ chiar, bă, unde-i îngropăm?



    Propuneri de imn national:
    1. Descurcă-te, române.
    2. De-as mai duce-o pân-la toamnă.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria ,sper să nu se întâmple ceva foarte grav la Bacău...sotu meu face cursă în fiecare zi acolo 😥😥😥. Doamne ferește pe tot omul ! Vă pup cu drag , Liliana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita Liliana, caci Cineva vegheaza asupra Bacaului!

      Ștergere
  15. Canicula vegheaza si poate aduce sfirsitul celor virstnici cu probleme cardiace.Pregatiti puncte de prim ajutor medicale cu aer conditionat si prudenta la plimbatul in miezul zilei ,folositi apa rece care opreste atacul de cord iminent.-craciun

    RăspundețiȘtergere