vineri, 13 aprilie 2018

SFANTA TREIME A APĂRUT PE CERUL SFANT , ÎN NOAPTEA ÎNVIERII DOMNULUI !


                                                7 Aprilie 2018 ,ora 23,40 ! 

                                              Dragii mei,

În aceasta noapte a INVIERII DOMNULUI  si la aceasta oră,ma indreptam cu sotul meu spre SFANTA BISERICĂ care, este la dor 5 minute de mers pe jos de casa noastra.
Cerul era senin si frumos, iar noi mergeam cu lumanari in mâna ,pentru a ne bucura de Sfanta Lumina adusa de la IERUSALIM.
Brusc ,vad in faţa noastra,deasupra noastra pe Cerul Sfant, cum apare din intunericul Cerului o Lumina aurie, o Lumina ca un Soare mic, asa, cam cât o portocala mare.

                             .Image result for luna imagini

Micul Soare a apărut si-a disparut in acea clipă,ca apoi, sa iese din Cerul Sfant Semnul Sfintei Treimi. Adica ,cele trei lumini aurii,lumini sferice care formeaza Triunghiul de deasupra Tatalui Ceresc,asa ca in Iconita de mai jos:


                           Image result for sfanta treime IMAGINI.

             Acum vedeam, privind liber spre Cerul Sfant ce parca coborâse atat de aproape de Pămant,vedeam trei mici Sori aurii asezati triunghiular exact ca în Sfanta Icoana a Sfintei Treimi.

                                         Image result for luna imagini.

Fireste ca nu i-am spus nimic sotului meu, deoarece,  nu ar fi crezut,dar eu m-am bucurat in inima si-n sufletul meu ,de toate cele vazute de la Duhul Sfant.


Image result for sfanta treime IMAGINI.
Dragii mei, BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne dau semne in fiecare zi si-n fiecare noapte,numai ca,majoritatea dintre noi le kiau drept intamplari, sau ,le ignora pur si simplu. Noi suntem cu totii Fiii Tatalui Ceresc ! Mai inainte de Tatal pămantean, noi avem pe DUMNEZEU TATAL care ne-a creat.
LUI si Fiului Său IISUS HRISTOS dar si DUHULUI SFANT, trebuie sa ne inchinam si sa-I aducem slava si cinste, Rugaciune curata,precum si inima noastra .
Sa ne plecam genunchii fratilor, si sa cerem mila si dragoste divina in Rugaciunile noastre, pentru ca astfel, sa nu ratacim Calea care duce spre mantuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou Ierusalim , va intra în inimile



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

2 comentarii:

  1. Spovedanie,rugaciune curata si credinta si...cine stie,poate ca si noi am reusi sa vedem dincolo de cortina egoismului nostru...
    Doamne-ajuta,sarbatoare frumoasa,tuturor! Doina

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur nespus pentru dv. doamna Maria.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere