luni, 23 aprilie 2018

ROMÂNIA ! PROTESTE MARI ÎN TOATA ROMÂNIA !


                23 Aprilie 2018,ora 6,37 dimineata !

                                 Dragii mei,

Astazi dimineata ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce mă ia cu sufletul din al meu pat si ma duce in mijlocul naturii,sub mijloc de Cer.
Aici,o forţă nevazuta ma intoarce in toate colturile Romaniei.
Priveam spre Nord, vedeam o mare de oameni revoltati, cu pancarde si Steaguri in mainile lor.
Image result for PROTESTE IMAGINI.
Priveam spre Sud, vedeam si mai multi Protestatatri "înarmaţi" cu drapele si cu pancarde de tot felul,care isi strigau ofurile si nemultumirile. Tot aici, undeva la iesirea catre Marea Neagra, vad copii, vad tineri imbracati cu bluze albe si cu pantaloni negri, care ridica mainile lor goale deasupra capului tinând degetele unite la varf si cu palmele goale orientate spre Cer.
Ceea ce vedeam imi dadea fiori reci pe sira spinarii si ma ducea cu gandul la REVOLUTIA MARE despre care am scris adeseori ca va avea loc.
...
Image result for PROTESTE IMAGINI..
Forţa nevazuta ma intoarce cu faţa spre Vest,apoi spre Est,peste tot erau numai oameni de toate varstele care,iesisera in strada cu tot felul de obiecte in maini, mai mult sau mai
 puţin legale.
Image result for PROTESTE IMAGINI.

Întreaga Romanie era paralizata din pricina PROTESTELOR . Oriunde priveam,vedeam doar o Mare de oameni supărati si revoltati.
Prieteni dragi, vom trece prin mari Proteste in toata Romania. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne daruiasca sanatate,minte intelepta si mantuire,si sa ne fereasca de o posibila noua REVOLUTIE,numita de divinitate asa ca in linkul de mai jos:

Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!


mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/.../adevarata-mare-revolutie.ht...

Translate this page
Sep 13, 2016 - Traiască adevărata REVOLUTIE MARE ! Trăiascăăăăăăăă!” ... Dragilor, după cum vedeti,REVOLUTIA MARE ne bate pe la usile noastre. Ce pot sa mai .... Cred c ar fi cazul sa parasesti acestBLOG, si sa-i lasi pe cei care-L cauta pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUȚA DOMNULUI in pace! Sa-ti fie rusine ...

...

                   13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ;multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.


Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MAREA REVOLUTIE ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../adevarata-marea-revolutie-urmeaz...

Translate this page
Sep 9, 2016 - Stati linistiti caci revolutia mare va fi la la unchu' SAM cititi va rog ce scrie aici , traduceti-va cu google http://nesaranews.blogspot.ro/2016/09/huge-news-from-fbi-insiders_8.html. RăspundețiȘtergere. Anonim 9 septembrie 2016, 18:47. In timpul asta sa ne rugam sa ne trimita Dumnezeu conducatori
                                       Cu dragoste,Maria.
P.S.

Dumnezeu există - Mărturii.: MARE BUCURIE !!! ROMANIA VIITORUL ...



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../mare-bucurie-romania-viitorul-al-...

16 hours ago - Prieteni dragi, Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU 
IERUSALIM precum si,VIATA EXTRATERESTRA . Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA VIITORUL AL ...

146 de comentarii:

  1. Nici o revolutie
    Nu aveti pe cine pune si nimeni nu va da ceva pe gratis cum sinteti obisnuiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15.30 nu se pune problema neapărat de bani!E vorba de bătaie de joc ,minciună şi manipulare la adresa romănilor!Căt credeți că, se poate suporta Săntem aproape pe ultimul loc în lume.Ruşine!!! Maria H

      Ștergere
    2. Te punem PE tine an.15.13

      Ștergere
    3. Oooooo, Maria H "te-ai trezit" in sfarsit! Da, e batatie de joc! Romanul isi bate joc de roman! Rusine actualului guvern! Rusine celor care sustine actuala guvernare!

      Ștergere
    4. 15:13 Daca îl iubesti asa de mult pe Dragnea si clica lui , i-ai acasa , numai lasa-ne pe noi in pace sa traim in liniste ,fara hotii si pacatosii tai din PSD .
      Nu suntem obligati sa-i suportam pe acesti farisei care sunt la guvernare.

      Ștergere
    5. Tot la fel sunt si liberali tai si sorosistii si iohanis afacerist necinstit cu case si copii.Astai presedinte de tara? Sunt Totò o APA si-un pamant. Dumnezeule te rugam salveaza-ne !

      Ștergere
    6. 20:06 Termina cu aberatiile si dezinformarile mai postacule pesedist. Dragnea si PSD sunt la guvernare si au nenorocit tara , au micsorat salariile si au marit preturile !
      Ei se ocupa cu legile justitiei ca sa scape de propriile dosare.O ducem mai rau decat pe vremea lui Boc.

      Ștergere
    7. 22.50 nu stiu care e mai hot si mai pacatos dintre cei mentionati de tine si asa zisa justitie care a lucrat ilegal si a bagat la puscarie oameni pe protocoale secrete şi legi interpretabile si neconstitutionale. Ti se inventeaza pur si simplu probe acuzatii false, daca nu au de ajuns pur si simplu ti se inventeaza. Ce e mai ilegal si mai periculos de atat? NIMIC. Infractorii mari care au ruinat si distrus tara sunt liberi lafaindu-se in miliarde de euro, fraierii pt o paine sau chestii inventate la puscarie. Lasa ca ii ajung blestemele, si te ajung si pe tine 22.50.blestemele celor condamnati ilegal si pe nedrept. Ar trebui sa te gandesti de 1000 ori in loc sa arunci mocirla din tine....

      Ștergere
    8. 00:01 Il iubesti pe Dragnea si PSD , care ruineaza tara fiind o grupare infractionala organizata ! Ii aperi in hotiile lor.Sa ai tu parte de cât de mult iubesc tara acesti infractori. Dumnezeu e sus si te vede fariseule.Amin !

      Ștergere
    9. 22:40, ai gresit adresa, cauta asemenea grupari la pnl si la dna. Acolo le vei gasi sigur.

      Ștergere
    10. 23.09 oare ce trebuie sa se msi intample in tara asta ca sa deschizi si tu ochii. Inca mai crezi in basme?

      Ștergere
    11. 22:40 infractorii sunt la Guvern si Parlament , la colegii tai din PSD .Nu vezi ca au dus tara de rapa ?! Mai incearca...

      Ștergere
    12. 03:35 si 08:09, gresit! Cautati infractorii in alta parte. Sigur ii veti gasi.
      Oamnenii astia de la PSD macar incearca sa faca ceva. Nu le este usor pentru ca au preluat o sitatie economica proasta de la guvernarea Ciolos, se stie prea bine acest lucru. Ba au mai auvut surpriza de a gasi tradatori in interior. DAR chiar daca e greu acum va fi bine mai incolo.
      Problema lor este ca nu comunica. In locul lor as face publica toata sitatia, ca sa stie tot omul in ce stadiu a fost aceasta tara. Cand un organism este bolnav nu este simplu sa-l redresezi, mai ales cand vorbim de boli cronice. Nu astepta minuni caci nu este simplu. Cel mai usor este sa bati din gura asa cum faci tu acum.
      Oricat de greu este acum trebuie curatat sistemul morbind de sabotorii vesnici, care au distrus Romania si au facut jocul strainailor impotriva interesului national.

      Ștergere
    13. 12:20 Gresesti , probabil ai interese. Dragnea tocmai este in Israel sa vanda Romania evreilor pe nimic. Vrea sa mute ambasada tarii incalcand Constitutia si legile tarii. Presedintele este reprezentantul Romaniei in strainatate si cel care elaboreaza politica externa. Salariile au scazut , cursul leu a crescut ,inflatia a crescut ,datoria tarii a crescut iar Tel Drum sunt dovezi clare ca apartine liderilor PSD . Zici ca nu comunica indeajuns , pai liderii PSD incearca sa ascunda de ochii oamenilor furaciunile si jaful pe care îl fac in toata tara .

      Ștergere
    14. Hai nu mai spune 21:17. De unde o mai invetezi pe asta cu vandutul? Iar informatii aiuriste menite sa prosteasca poporul?!
      In rest sigur cunoaste si el Constitutia Romaniei si nu va face nimic care sa contravina acesteia. Sa nu-l crezi naiv si nici prost.
      Ramane de vazut daca e sau nu contitutionala treaba asta cu mutatul.

      Ștergere
  2. Cred ca este vorba despre greva generala despre care ati mai scris. In Mai au anuntat inceperea grevelor din mai multe domenii,se pare ca oamenii se vor uni in toate colturile tarii din pricina nemultumirilor salariale.De aceea ati vazut acea mare de oameni in toate punctele cardinale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria era ziua sau noapte afara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era noaptea ! Iar copiii cu palmele goale indreptate spre Cer,erau sub un Cer de ziua.

      Ștergere
    2. 15:20S-ar putea sa se intample altceva:de ce copii si de ce imbracati in alb si negru?Vom vedea!Doamne fereste!

      Ștergere
    3. Poate fi vorba de Marea Revolutie Spirituala, ca ne.am afundat in intuneriric si ne.a intunecat gandirea!

      Ștergere
    4. 16:54, asa sa fie! Romania are nevoie de o Mare Trezire Spirituala in primul rand. Fara Aceasta vom tot cauta fara sa intelegem ce anume.

      Ștergere
  4. Revolutia fiscala,facuta de oameni slab pregatiti de la putere ,ar putea fi ocazie pentru alti doritori sa incite la dezbinare si manifestatii ca sa preia PUTEREA .Unii din astia ar putea fi chiar din afara tarii,dupa lectia din 1989-90 dar si oamenii lor cu haine rosii din interior.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, asa mai vii d'acasa. Continua, ca le zici bine!

      Ștergere
  5. Se asteapta ca asistentii medicali sa inceapa greva pentru reducerea salariilor.Guvernul le-a marit salariile pana le-a micsorat.!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesaj pt toti cititorii ac site la mes.Atentat terorist la Timisoara"mai. ales pt 9:48!

    RăspundețiȘtergere
  7. Avem o tara frumoasa numita Romania.Ma doare sufletul ca sunt atatea probleme si conducatorii nu sunt buni de nimic.Daca ar fi oameni cu minte nu ar fi atatea proteste si totul ar merge ca pe roate.Lumea nu ar fi nemultumita dar din pacate asta este realitatea.Am incredere ca Dumnezeu se va uita si la noi si va face o schimbare.Trebuie schimbat tot guvernul si sa puna alti conducatori care au capul pe umeri si nu stau sa doarma pe scaune in parlament pentru mii de euro iar altii asi striga nemultumirile in strada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă s-ar găndi şi la populația acestei țări,nu numai la buzunarele proprii! Maria H

      Ștergere
    2. 16:04, pana cand Romania nu va fi INDEPENDENTA nu are cum sa ajunga unde iti doresti. Romania este sabotata permanent din afara pentru a nu se putea ridica. Si tot asa va fi si mai departe cata vreme noi nu ne schimbam viziunea despre ce inseamna a conduce o tara si ce inseamna a cauta binele unei natiuni. Trebuie sa nu mai permitem strainilor sa se mai amestece in trebuirile Romaniei si trebuie sa ne recastigam independeta din toate punctele de vedere.
      La conducerea tarii ca presedinte si nici la guvernare nu poate ajunge oricine si NU prin vot inconstient sau prin smecherii aranjate, nu pe promisiuniuni desarte ci pe chestiuni ASUMANTE.
      Adica daca promiti fa ce ai promis altfel raspunde, dar nu oricum, ci prin pedeapsa dura. NU ai voie sa promiti si sa inseli o natiune netinandu-te de promisiuni. Raspunde atunci.
      Un inconstient nu are ce cauta la conducerea tarii, dar nici un lingau al strainilor. Avem nevoie de persoane care iubesc aceasta tara si sunt la un nivel inalt de evolutie. Altfel tot degeaba.

      Ștergere
    3. 17.38 nu meritam conducatori buni pentru mereu aegem pe Baraba (hotul) in loc sa-l alegem pe Iisus. De aia ne meritam soarta de sclavi in proptia tara. Nu invatam nimic, facem aceleasi greseli.

      Ștergere
  8. Doamna Maria in primul rand sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca in ceea ce faceti.Spuneati acum catva timp ca ar avea si rusii interes sa fie o revolutie in Romania,tot ei au pus umarul sa-l dea jos pe C.N. si sa fie impuscat.Este ingrozitor sa fii mintit aproape 30 de ani de fiecare partid in parte.(PNTCD a si disparut ca partid)Se fura ca-n codru,chiar si padurea din codru s-a furat,probabil ca vor vinde si pamantul pe care calcam, si atunci noi Romanii vom fii chiriasi in propria tara.Razboaiele din ultimii ani nus-au mai dus cu tancul ci cu coruptia.Un corupt este ca un drogat vinde tot,si fura tot.Astept o Revolutie adevarata sa-ne spele de rusine si de corupti.Dumnezeu sa-ne ajute.Sa-se uite si dusmanii cu admiratie la poporul Roman.!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mă uitam spre nord, mă uitam spre sud mă uitam spre est și mă uitam spre vest. ,"Duhule, vino din cele patru vânturi, suflă peste morții aceștia ca să învie!". El mi-a zis: "Prorocește și vorbește Duhului! Prorocește, fiul omului, și zi Duhului: "Așa vorbește Domnul Dumnezeu: "Duhule, vino din cele patru vânturi, suflă peste morții aceștia ca să învie!"

    Am prorocit cum mi se poruncise. Și a intrat Duhul în ei, și au înviat și au stat pe picioare: era o Oaste mare, foarte mare la număr.” Ezechiel 37.1-10

    RăspundețiȘtergere
  10. Rusii prin tehnica lor de manipulare sint experti in a folosii si manevra masele-revolutiile,s-a vazut foarte bine cum a 'lucrat' in Crimeea,Ucraina de est si Siria ,Tarul Putin care aplica invatamintele de acum trei sute de ani ale lui Petru cel Mare care a dat metodele de manipulare cind a numit in fruntea bisericii sale un general si alti 6 mari conducatori numiti de el prin care isi promoveaza ortodocsia sa de ideologie PANSLAVISTA.
    Petru cel Mare a facut cam acelasi lucru luind exemplul lui Constantin cel Mare care el a fost primul care a inlocuit crestinismul primar-APOSTOLIC prin cele 7 sinoade organizate de el si alti imparati ,convocate pentru scopuri ideologice si introducind SFINTA TRADITIE in locul crestinismului apostolic,prin care numea si folosea conducerea bisericii crestine ca unica interpretare ideologica in imperiului Roman-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numa prosti vorbesti craciune! Putin este un mare om si mare patriota, poporul il iubeste apre deosebire de iohanis

      Ștergere
    2. 18:59 Mai spionule ciolovec cat primesti de la Putin pe mesaj ? Transmitei ca daca este asa de mare ca om , sa ne dea Tezaurul înapoi si dup' aia Basarabia si Bucovina . Termina cu mesaje de genul asta ca nu te crede nimeni .

      Ștergere
    3. 23:01, decat sa acuzi pe nu stiu cine fara rost si neintemeiat, du-te in vizita direct la Putin si spune-ti pasul. Eu cred ca o sa te primeasca, caci este de treaba omul. Curaj!

      Ștergere
    4. http://blog.ilgiornale.it/catto/files/2017/12/putin.jpg

      Ștergere
    5. 20:21 Cum poti sa spui ca este fara rost si neintemeiata acuzatia ?! Fiecare roman stie cat ne-a furat Rusia din teritoriu si de Tezaur . Chiar nu ai rusine ? Au murit 1500000 de soldati romani in Urss....Cinste lor .

      Ștergere
    6. De ce nu citesti mesajele cu atentie mai 22:45? Superficialule! De ce il acuzi pe anonimul 18:59 si il mai si jignesti? Mergi la Putin nu la altcineva cu acuzatii.

      Ștergere
    7. 23.01, craciun! Cand nu iti convine nu te semnezi. Dar nici nu e nevoie. Prostia ta se vede de pe Luna. Niciodata nu ai spus ceva interesant. Ai scris numai balarii din putul gandirii tale. Cum Dzeu ai ajuns la varsta asta si sa nu stii ca 1+1=2! Vai de tine!

      Ștergere
    8. 23:02 de unde postezi din Moscova ? Nu vezi ca nu te crede nimeni mai ? Ce o safaci daca nu te mai plateste dragutul tau de Furtin , o sa intrii in somaj?

      Ștergere
    9. Plang cu lacrimi de crocodil agentii rusi ca nu reusesc sa îi prosteasca pe romani. Nu va mai crede nimeni toate aberatiile , teritoriile romanesti furate de Rusia este un fapt cert si cunoscut de toti romanii, la fel si tezaurul BNR. A intrat in folclor talhariile ciolovecilor prin "Davai ceas, davai palton".

      Ștergere
  11. Tot ce se poate doamna Maria sa se intample si cred ca va fi rau ca se anunta greve proteste.
    Si cand le vedeti vin mai repede am observat. Ce putem spune suntem condusi de marionete nu de romani in nici un caz ci de straini asta este.
    Cred ei ca lumea va suporta la nesfarsit? Sa nu dea romanului cat poate sa duca.
    Nu ma bucur doamna Maria o revolutie inseamna si varsare de sange.
    S-au o invazie fereasca Dumnezeu e rau.
    Cu drag doamna Maria si bunul Dumnezeu sa ocroteasca aceasta tara minunata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Au facut praf Legea salarizarii , acum urmeaza Legea pensiilor .
    Am ajuns sa fim condusi de boi si toape .
    Stiati ca si-au marit iar lefurile pe ascuns parlamentarii ?


    https://www.stiridinbucovina.ro/2018/04/23/bugetarii-sunt-disperati-ca-le-scad-veniturile-parlamentarii-si-le-au-marit-din-nou/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem condusi de cei pe care i-am votat. De ce va plangeti acum? Nu asta ati vrut? Va uitati in gura lui Badea si-a lui Gadea, iata unde am ajuns! De rasul lumii, condusi de persoane care fac tara de ras, nici limba materna nu o stapanesc dar sa fie si profesionisti! Aveti grija in cine va incredeti de acum inainte! Daca nu ne invatam lectia, Dumnezeu ne-o va da de cate ori va fi nevoie pana ne intra in cap!

      Ștergere
    2. Suntem confusi de tradatori de tara si neam
      Rusine lor!!! Dumnezeu sa-i judece.

      Ștergere
    3. 19:57, esti confuz caci nu sti mai nimic din tot. Rusine celor care dezinformeaza fie din necunoastere fie cu buna stiinta.

      Ștergere
    4. 17:28 Sa-ti fie rusine ca dezinformezi si aperi hotiile celor de la Guvern , pusi de Dragnea .

      Ștergere
    5. Care hotii 22:46? Hai ca bati campii. Dar la greu.

      Ștergere
    6. 17. 28 cu ce dezinformeza 19.57? Inca te mai certi pentru psd-ul tau?

      Ștergere
    7. 22.46 ai capul pe umeri sau judeci cu partea dorsala? Cum care hoti, aia de la guvernare adica Psd-Alde. Acum ai inteles sau trebie sa-ti desenez?

      Ștergere
    8. 23:08 Nu mai ai ce sa spui mai dezinformatorule . Mai bine cere de la PSD un concediu si odihneste-te ca esti surmenat. Poate te primeste Dragnea la Scrovistea...

      Ștergere
    9. Hotii sunt in alta parte. Acuzi degeaba, cine crezi ca iti ia in seama aberatiile? Cel mai mare rau l-a facut tarii pdl(mai nou camuflati in pnl), au demonstrat cata hotie au practicat. Asa ca ar trebui sa vezi cum se recupereaza tot ce au furat ei, pentru ca au furat mult, nu putin, stim asta. Vezi ca ii gasesti pititi la pnl.

      Ștergere
  13. Parlamentarii și-au mărit din nou salariile! Cât a încasat Dragnea în luna martie

    Nu prea stau prin Parlament, iar când vine vorba de creșteri salariale pentru anumite categorii sociale, spun într-un glas că nu sunt bani. Sau mai nou, iau de la unii și pun la alții, cum s-a întâmplat în cazul creșterilor salariale din domeniul medical. În timp ce medicii s-au trezit cu salarii mai mari, asistenții din zonele cele mai delicate, au primit chiar și cu peste 1.000 de lei mai puțin.

    În zadar au ieșit la proteste. Momentan situația este blocată. De la ministerul Sănătății se aruncă problema în ograda managerilor de spitale, care în loc să utilizeze banii pentru aparatură de exemplu, ar trebui să plătească personalul medical.

    În acest context, parlamentarii și-au mărit din nou salariile, după ce în vara lui 2017 și le dublaseră. Și mai mult decât atât și-au mărit considerabil și subvențiile plătite de la bugetul de stat pentru partide.

    Așadar începând cu luna ianuarie 2018, datorită legii salarizării unice, veniturile parlamenatrilor au crescut cu cel puțin 1000 de euro. De exemplu, indemnizația lui Liviu Dragnea a crescut de la 16.675 de lei, la 21.850 de lei, cu peste 5.000 de lei mai mult, potrivit calculelor libertatea.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu il rabde Dumnezeu! De la 16.675 la 21.850? Mananca cu zece guri?! Daca mergi prin Romania, vezi romani care au uitat sa zambeasca; romani care supravietuiesc la limita saraciei; romani care cauta in tomberoane; romani care isi impart pensia pe zile: azi mananc o paine si cu ciorba de ștevie s.a.m.d. 80% din pensie se duce pe plata cheltuielilor lunare. Abia acum, umbland prin tara, realizez ca romanii sunt fffffffff SARACI! Of, plange inima in mine pentru toti romanii si pentru tara asta. Cu ce au gresit?!? Romanii au suflet mare!

      Ștergere
    2. Tulai Doamne ,oare cat poti sa mananci de 21850 lei/ 7mil/zi

      Ștergere
    3. 21:44, la situatia prezentata de catre tine, ce solutie optima propui tu?! Cu siguranta ca va fi luata in considerare si daca va corespunde planului divin de restaurare a intregii Creatii, atunci va fi implementata.

      Ștergere
    4. Romanii sunt prea buni la suflet asta e greseala lor !!!! Unii din ei, ca trebuie sa fie si Iude printre cei naivi, si-au vandut si sufletul pentru Putere si Bani, Satanei celui care stapaneste lumea!!!!! Dar cat de curand vor raspunde in fata Judecatorului Suprem !!!!

      Ștergere
    5. 23:25, romanii sa inceapa sa se iubeasca pe ei; numai asa pot iubi tor ce ii inconjoara. Sa fie curajosi, sa ridice capul din pamant. Sa isi iubeasca neamul. Sa apere pamantul stramasosesc. Sa apere istoria, cultura si religia. Sa fie mandri ca sunt romani!

      Ștergere
    6. Casa sa FIE sa raspunda! Amin

      Ștergere
  14. Tare cred ca multimea despre care ne spuneti sa nu fie cumva protestul romanilor de a intra in razboi . Astia ne baga fortat , atrag tinerii , cica ,,voluntari'''in armata si apoi ne trezim participanti cu totii la razboiul idiotilor .
    Tara daca intra in razboi , ajunge ca siria , si nu se mai deosebeste delicvent, de civil, de mercenar etc.
    asta e problema , salariile s-au tot dat si taiat, romanul mereu a trait prost . revolutia care a fost, nu noi am facut-o , nu aveau copiii nostri arme . ALTII AU INTRAT IN MULTIME SI AU DESTABILIZAT , AU INCEPUT IMPUSCATURI DIN SENIN SI COPII TINERI ADUSI DIN PROVINCIE SA MOARA CU FSN-UL LUI ILIESCU DE GAT ..

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Unele din cauzele unei revolte romanesti este si faptul ca romanii si colonia Romania sint de ani multi pe post de PRADA,vinduti ca la taraba de Micii ei oameni politici asezati in cele mai MARI Fotolii,in tip ce altii au preluat curentul electric pe care il factureaza la preturi Umflate,gazul metan cel mai pur pe care il factureaza dupa ce-l amesteca cu aer pe care ni-l factureaza la pret de gaz metan,apa...etc
    Eminescu spunea;'Toate-s vechi si noua toate...Tu te-ntreaba si socoate'.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. 'Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne daruiasca sanatate,minte intelepta si mantuire,si sa ne fereasca de o posibila noua REVOLUTIE '',Pai ne tot rugam de 30 de ani si ce am realizat,am promovat toti cocalarii,toti handicapatii incurabili sa administreze tara ,va place ce caricaturi ne reprezinta tara in lume? Traim intr-o tara in curs de dezmembrare,intretinuta artificial de imprumuturi de la banca mondiala,europeana.imprumuturi care ar trebui platite de nepotii nostri ..Este incredibila situatia Romaniei actuale..Auzi ce planuiesc descreeratii nostri,-puscarie de weekend sau la domiciliu? Poate voi fi acuzat de unii dintre dvs,dar eu i-mi doresc sincer o revolutie adevarata,o curatare profunda a societatii Romanesti cu toate riscurile aferente.Doamne ajuta pe cei ce sunt oprimati,sclavi fara voie in tara lor, da-le putere sa scape de cancerul care distruge Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ca bine le mai zici an.20.31 !

      Ștergere
    2. De acord cu tine 20:31,asa nu se mai poate,trebuie rupta mata-n doua!

      Ștergere
    3. Poate, dupa 28 de ani de la revolutie, ne invatam si noi lectia de a nu mai vota pe toti minciosii care promit un ban in plus. Ne mai si certam intre noi pentru acesti neispraviti. E rusinos ca am ajuns sa ne lasam condusi de unii si mai prost pregatiti decat muli dintre noi. Macar de ar avea i tentii buna dar nu au. Ne-au amagit cu cativa leuti in plus in timp ce ei isi dau legi pentru folosul propriu si fura ce mai e de furat.

      Ștergere
  18. Acum pe B1 TV,Silviu Manastire;'Iohanis cinic si fericit ca PSD-ul ingroapa Romania'.

    RăspundețiȘtergere
  19. mai demult, cineva de pe aici, il ruga pe Mr. Trump sa se impace cu Kim.
    Incredibil, s-a intamplat..

    RăspundețiȘtergere
  20. REVOLUTIILE sint ca razboaiele,mai usor stii cum incep,dar e greu de stiut cum se termina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. A se vedea cazul Siriei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Se anunta tot felul de proteste ,personal medical, in mai.dar si #rezist in 12 mai.Eu tot credeam ca numai iarna ies oameni la proteste in ianuarie -februarie,dar de data asta cred ca vor iesi si in primavara.Pentru ca e prea de tot ce se intimpla,si oamenii rabda,rabda dar nu pe vesnicie.Asa era si cu raposatul,daca el pe vremea aceea,nu luati atit de mult de la gura oamenilor, el putea muri linistit,nu era ce a fost,dar daca a strins cureaua prea tare,s-a intimplat!Am citit,nici astrologii nu mint,e o meserie si asta,intr-un fel,ca constelatia tarii noastre,sta exact asa ,ca in '89!

    RăspundețiȘtergere
  23. 20,31 se zice ;Ai de grije ce-ti doresti ca sar putea sa se implineasca.Revolutia e un razboi civil care e cel mai dur tip de RAZBOI,ca in Siria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:29 Stim ca tu îl aperi pe Dragnea si hotii de la PSD , nu te mai obosi cu postari ...

      Ștergere
    2. 23:04, esti obsedat de Dragnea. Hotii sunt la tine nu-i cauta la PSD. Tine-ti obsesiile acasa. Vindeca-te caci ai luat-o razna.

      Ștergere
    3. 20:18 Toata Romania este obsedata de Dragnea caci ne-a micsorat salariile si ne-a marit preturile. Tu trebuie sa-ti dai demisia de la partid ca o sa primesti inapoi toate minciunile transmise de tine pe net! Gaseste-ti o munca cinstita .

      Ștergere
    4. 22:50, preturile ti le-a marit Isarescu. Dezvolta te rog obsesii pentru acesta, caci este parte din Oculta iar de taieri de salarii nu prea cred ca ai avut parte. Stai sa vezi pe ceilaltii cum sunt. Cum au taiat pensii si salarii la greu. Atunci nu ai protestat camelelonule?

      Ștergere
    5. 20.18 psd e partid de sfinti? Chiar crezi toate minciunile lui dragnea? Cum poti sa fii atat de spalat pe creier si de fraier?

      Ștergere
    6. 23.27 chiar crezi ce spui? Ca de gandit nu ai gandit cu capul tau!

      Ștergere
    7. 23:07 Unde ai mai auzit sa mareasca preturile , o Banca ?! Dar Guvernul ce pazeste , se plimba si taie frunza la caini ? Iubitul tau conducator Dragnea si Valcov ,de la PSD au marit preturile ,nu mai spune aberatii.Ia-ti un concediu ca esti obosit mai agentule.

      Ștergere
    8. 08:20, nu cunosti economie. Asculta bine: BNR are o importanta covarsitoare. De acolo se trag toate clopotele in privinta nivelului cursului valutar. Cum Romania importa mai mult decat ar trebui in detrimentul produselor proprii, tot ce se cumpara din afara are un pret in valuta iar transformarea valutei in lei romanesti se face la un curs valutar. Cu cat acest curs este mai ridicat cu atat vor costa mai mult produsele importate iar pretul final catre consumator (populatie) evident ca va fi unul mare.
      Romanul are nevoie sa consume produsele noastre nu sa consumam din importuri tot felul de otravuri. NU mai vrem sa fim lada de gunoi a strainilor. Si nici sa depindem de preturile lor.
      Pana nu va fi incurajata porductia interna pentru consum intern nu va fi bine in aceasta tara indiferent cine conduce. Trebuie sa intelegem si sa ne trezim odata, caci dormim iar intre timp strainii prin multinationale si lingai se joaca cu Romania, parazitand-o si distrugand tot.

      Ștergere
  24. Generalul Strainu spune ca Rusia pregateste o armata noua fara adresa,deci de invazie.Atentie Ucraina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. s-au anuntat si la tv proteste mari in sanatate in luna mai-LE PASA GUVERNANTILOR ?NU MAI POT EI DE SUFERINTELE POPORULUI--DAR SI NOI CEI MULTI NU NE COALIZAM IMPOTRIVA LOR

    RăspundețiȘtergere
  26. Atentat cu o masina in Toronto-Canada peste pietoni omoriti pe trotuar ,-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu nu pot vedea situatia ca voi din tara insa de aici din strainatate e jale rau! Ai zice ca sunt doua clanuri mafiote: pe de o parte Dragnea cu guvernul minciuna si de cealalta parte "justitia" strainilor. Acum, "justitiarii" au foarte multe resurse informatice pentru o manipulare in masa cu facebookul si pot oricand declansa ceva. Ceilalti prea ocupati cu ciolanul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 05.37 v-ati gandit ca daca ne prinde un razboi acum cu cretinii de la guvernare o sa fie vai si amar?

      Ștergere
  28. Ce ziceti, doamna Ghiorghiu ? Prin septembrie adica peste 3-4 luni iar pierd timpul oamenii in strada ca sa mai faca inca o ETAPA spre revolutie?

    RăspundețiȘtergere
  29. Rusia actioneaza doar acolo unde e 'burta moale'-adica terenul slabit anterior,din interior de localnici sau prin diversionisti comandati de ei de afara,iar prima etapa a razboiului este cel cibernetic pe internet cu stiri false.
    Si au avut multe succese in acest fel ,inclusiv cu alegerile din SUA,Brexit,as spune ca ei conduc la scor de 2-o,DEOCAMDATA-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun sa sti ca esti completamente dezinformat.mai coteste si tu si mai vezi ce FAC dragutii tai de americani

      Ștergere
    2. 19:48 esti un exemplu de dezinformare a Rusiei. Cat primesti pe luna ,mai rusule ?

      Ștergere
    3. 23:06!

      https://vignette.wikia.nocookie.net/halo/images/4/4a/Meme_Vladimir_Putin_Gui%C3%B1o.png/revision/latest?cb=20150601001635&path-prefix=es

      Ștergere
    4. 23;06
      da tu cati shekeli primestí de la mossad? amaratule why don't you just foook off, you brain dead troll..

      Ștergere
    5. 01:36 Intreaba-l pe Dragnea ca el vrea sa vanda tara noastra la evrei. Este prietenul mossadului , mai puișor nervos si rautacios.

      Ștergere
    6. 01:36 Agentii fsb au invatat engleza mai cilovecule ?Pasol na turbinca.

      Ștergere
    7. 08:22 iar bati din gura aiurea, in necunostinta de cauza.

      Ștergere
  30. Vor fi proteste masive cum nu s-au mai vazut.
    Pana de curand puteau fi evitate, de acum incolo pare imposibil.

    RăspundețiȘtergere
  31. Toti sa fure . Se fura si in occident dar se mai si face ceva . Aia fac o autostrada . Fura 10...20...30...50% . Dar de restul chiar fac autostrada si bine facuta . Ai noatri fura toti banii cu "studii de fezabilitate". Si curtea constitutionala considera ca e "legal"sa fure . O clasa politica complet corupta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una din cele 10 porunci este SA NU FURI!. De ce nu mai asculta oamenii de Dumnezeu?. Findca nu mai cred in El. Si atunci ce va face Dumnezeu cu oamenii?. O sa le dea ceea ce merita pe deplin!.

      Ștergere
    2. 18. 24 te intreb:de ce am votat aceasta clasa corupta? Oare nu ne-am amagit de fiecare data singuri crezand balivernele lor? Daca lumea a iesit in strada sa protesteze, i-am acuzat ca sunt ai lui soros. Chiar atat de tembeli suntem incat nu ne sustinem nici macar propriul interes?

      Ștergere
    3. 17:43, sigur sunt ai lui soros cei de la rezist si alte ong corupte. Nu exista dubii.

      Ștergere
    4. 23.04 atunci iti meroti soarta. Prostia se plateste scump. Pana cand ti-o veni mintea la cap n-ar trebui sa mai ai drept de vot. Prea multe mizerii ai in cap.

      Ștergere
    5. 23:04 Dar cei de la PSD sunt la guvernare de 5 ani, mai propagandistule. Iar vrei sa induci lumea in eroare ?Ei sunt vinovati pt. dezastrul pe care l-au adus in tara : micsorarea pensiilor si a salariilor plus majorarea preturilor.

      Ștergere
    6. 03:46, nu exista dubii, aia de la rezist si ong corupte sunt ai lui soros. Dar treaba asta o stie toata lumea, ce te agiti? Este stiut cine-i soros si cum actioneaza prin Europa.

      Ștergere
    7. De ce nu priviti un pic toata aceasta manipulateur? Ei scot inainte asa zisa coruptie pentru a distrage oamenii de la lucrurile grave pe care le fac ei. Justitia a ajuns mai rau decat pe timpul lui Ceausescu si acum se dau de toti peretii pentru a opri evolutia Romaniei.

      Ștergere
    8. 16:59, sunt interese straine implicate menite sa tina Romania pe loc si sa distruga orice ar aduce o oarecare crestere a nivelului de trai. Pacat ca romanii nu inteleg si cad prada unor manipulari ordinare venite din afara tarii.

      Ștergere
  32. Daca-i asa,o sa iasa prost.La noi stirile false predomina.N-are cum sa iasa bine.O sa fie din rau in mai rau,iar cei buni care n-au plecat inca isi vor lua lumea in cap.

    RăspundețiȘtergere
  33. D.na Maria am și eu o intrebare..aveţi vreun articol despre viziunile dv in legãtură cu "SINODUL DIN CRETA" din 2016 6 iunie. ..?

    RăspundețiȘtergere
  34. Romanii se vor revolta cand vor realiza ca Dragnea le-a vandut tara evreilor, de asta a mutat ambasada la Ierusalim cand nu a facut-o nici o tara europeana ci doar mascariciul de TRUMP, DE ASTA SE DUC IN VIZITA IN iSRAEL dRAGNEA si Firea de 2 ori pe luna sa dea raportul la stapani ; adevaratii stapani ai Romaniei sunt evreii numai ca nu ni se spune ; cand vom fi obligati sa ne taiem copii imprejur si sa vorbim idis si sa fim doar slugile evreilor in tara noastra romanii se vor rascula , dar din pacate cu mainile goale ; de asta spune d-na Maria ca aici va fi al doilea Ierusalim , dar ATENTIE nu pt romani, romanii vor fi doar slugi la evrei asa cum era inainte de razboi , in toate casele de evrei bogati intalneai doar slugi romance nu si evreice !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este 21:56 , ai spus realitatea !

      Ștergere
    2. Anonimule, Dragnea nu a vandut nimic evreilor. De ce umbli cu speculatii?

      Ștergere
    3. 17.40 nu a vandut nimic altora doar a furat el si a acaparat tara. Trimite hotii la relaxare? sa fsca puscarie in weekend acasa.Chiar esti redus mintal?

      Ștergere
    4. 03:48, mai mare minciuna nici ca poti spune. Nu prinde la public toate prostiile pe care le debitezi, sa sti. Degeaba te straduiesti.

      Ștergere
  35. https://www.comisarul.ro/articol/halucinant!-dragnea-fuge-in-israel-ca-sa-amane-ultimul termen la ICCJ_942698.html jUSTITIA LA NOI O FAC EVREII SI NU AMERICANII,ASA CUM TRAMBITEAZA ANTENA 3

    RăspundețiȘtergere
  36. Va rog din suflet Doamna Maria puteti sa imi dati si mie un raspuns la acest vis pentru ca imi este frica sa nu potesc eu ceva in vis mia aparut chipul lui Isus unde avea o cruce alba stralucitoare si mia dato mie unde mi spunea mergi si dio la mormintul lui parintele Arsenie Boca si laso acolo pe urma vei vei vedea tu puterea la aceasta cruce eu am luat crucea si am plecat la mormintul Parintelelui Arsene Boca cind am ajuns acolo si am pus crucea pe mormint sa coborit din cer o sageata alba stralucitoare direct in cruce si din cruce direct in inima mea la care eu mam trezit in padurea verde unde pe fiecare copac era cite o icoana de la totii sfintii pe care i avem in ientrul padurii cu earba verde si pomii inverzitii era tatal npstru Dumnezeu cu bratile deschise eu cind lam vazut am inceput sa pling si sa zic asa doamne dumnezeule cum am ajuns eu aici iartama daca am gresit cu ceva eu acasa nu stiut saa duc pentru ca nu stiu cel putin unde sunt atunci dumnezeu tatal a intins bratele ma atins si icoanele au inceput sa vorbeasca si ss miste minele supunin-dumi nu iti fi frica acum sosesti acasa si mam trezit direct in pát din acest vis va rog din sufleti dati - mi un raspuns ca imi este frica sa nu se intimpe ceva cu mine sau familia mea va multumesc frumos doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine răpirea bisericii in curand asa mi-a spus cel pe care l-ai visat.Sper ca înțelegi..Venirea lui este f.aproape.

      Ștergere
    2. E de bine anonim.22:55..stați linistită.

      Ștergere
    3. 22.56
      Prima parte a visului e o porunca . Fa un pelerinaj la Prislop si du ceea ce ti s-a cerut . Ce trebuie sa ti se dezvaluie , vei vedea dupa , chiar imediat , tot in perioada primaverii . Pot sa iti mai spun, ca vei avea o descatusare dupa o povara care ai dus-o de ceva vreme .
      Nu e nimic rau .

      Ștergere

    4. Anonim24 aprilie 2018, 22:55
      Draga mea, rpin acest minunat si divin vis,DUMNEZEU vrea ca sa arate oamenilor ca SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA,este SFANT in CEATA LUI HRISTOS. Iar atunci cand tu Îi vei împlini PORUNA ce ti-a dat-O vei vedea ca asa se va intampla. Mergi la SFANTUL MORMANT al SFANTULUI PĂRINTE ARSENIE BOCA si sa faci intru-totul asa pecum ti s-a grait in vis.Este o MINUNE ca te-a ales sa faci acest Lucru Divin.Nu ti se va intampla nimic rau, dimpotriva ,esti ocrotita cu toti cei dragi tie. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  37. Parca dna Maria sustinea pe cei care conduc acum tara. Si sugera si altora sa creada in ei. Iata unde am ajuns!Sunteti multumita,dna Maria?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:45, daca erau ceilalti era foarte rau. Ne asteptau salarii taiate la greu (atunci ai fi vazut ce inseamna taieri masive) si austeritate dar si indatorari maxime la FMI.
      Hai sa nu dramatizam 17:45, caci nu este chiar asa cum vrei tu sa para.
      Altii au facut numai tampenii, sa nu acuzam inainte sa ne reamintim de vremurile cand erau ceilalti la guvernare.

      Ștergere
    2. 22.59 presupui prost. Cum ai ajuns la o concluzie atat de aberanta? Economia se duce de rapa si tara la fel iar tu inca mai sustii prostii.

      Ștergere
    3. "Salarii taiate la greu" an. 22:59??? Ce drama nasti tu. Esti atat de oarba ca nici nu realizezi ca inflatia a pus stapanire pe tine.

      Ștergere
    4. 07:46, trezeste-te, ai uitat ca Boc a facut numai tampenii cat a fost premier? A taiat pensii si salarii la greu. A bagat tara in austeritate. Prototipuri gen pnl nu avem nevoie caci numai asta stiu, sa slugareasca la straini si sa taie pensii si salarii. Nu va luati de altii caci ne-am lamurit si cu pdl+pnl cine sunt.

      Ștergere
    5. 12:44, eu zic sa te trezesti tu. Actualul guvern te ajuta sa calatoresti in trecut. Mai exact in perioada 2010-2014. Traiasca inflatia! Salariul tau nu este "taiat", pensia s-a marit. Ce mai, esti fericita. Cu "dreptul cuvenit lunar" poti sa iti iei maruntisuri, pentru ca mai mult nu iti permiti, dar nu are importanta pentru tine. Important e ca o ai "intreaga" si nu "taiata", asa cum a facut-o Boc. Nu stiu cum iti platesti restul obligatilor luna. Din ce? Din furt?

      Ștergere
    6. 20:44, cand vei intelege odata fenomenul economic? Ma' de unde nu ai nu poti face minuni, intelege. Tu nu pricepi ca tara este in b*da la propriu??? Si nu de acum. Vrei castele dar "tu" esti rupt in c*r, scuza-ma ca scriu asa, dar esti culmea. Cand vei pricepe ca tara asta este supta din afara si ca nu te lasa sa te ridici "cineva"? Degeaba vine orice guvern sa incerce sa faca ceva cata vreme vampirii si suga*ii din afara ne iau seva si ne ingradesc cu legi europene toxice care fac una cu pamantul agricultorul roman transformandu-l intr-un falit.
      Mai nou acesti "cineva" practica sabotajul economic prin pionii ligai pusi in anumite pozitii. Se pricep sacalii la praduit, dar si romani tradatori exista din pacate, caci ei nu ar putea sabota daca nu ar exista acesti indolatri de tradatori care ar trebui trasi pe roata.
      Productia trebuie sa existe. De unde nai*a sa cresti daca numai multinationalele au drepturi si fac profit in tara asta pe cand micul investitor roman este gatuit si lasat in agonie sa moara in suc propriu.
      Multinationalele ne iau banii si ii duc in tara lor, cine poate sustine economia romaneasca sunt amaratii astia de mici investitori care platesc taxe si impozite, caci taxele si impozitele reprezinta principala sursa de venit la buget iar tocmai astia sunt loviti peste cap sa stea cu nasul in tzarana. Nu intelegi ca este periculos ce se intampla cu adevarat in tara aceasta? Nu intelegi ca nu este lasata Romania sa guverneze cu adevarat? Daca nu-i pupi in c*r pe aia de la UE si nu le dai bani te sfasie si te saboteaza. Daca insa esti un guvern pupincurist si faci legi convenabile celor care conduc lumea, gatuind poporul, esti pe placul lor si te vor lauda. Insa romanul nu are nevoie de pupincuristi, ci romanul trebuie sa renasca din propria lui cenusa, iar asta numai cand se va trezi si va intelege haul in care a fost aruncat si cand va intelege ca degeaba spera la "castele si palate" caci asa ceva nu va fi niciodata cata vreme strainii sunt stapani (de fapt) in aceasta tara.

      Ștergere
    7. 23:40, economia creste, tara se goleste, vorba aia. Vino cu exemple simple sa priceapa si Vasile din Cucuitiidin deal. Deci, daca Vasile nu isi cultiva pamantul, nu are cu ce sa vina(productia) la taraba la piata sa le vanda sau sa isi hraneasca vitele din ograda. Deasemenea, Vasile are nevoie de ajutor pentru a cultiva pamantul, pe care trebuie sa il plateaca. Dar Vasile nu este interesat sa produca mult si mai eficient. De ce? Pentru ca nu are cui sa vanda. In schimb, Vasile s-a pricopsit cu o caruta de taxe. Taxe care au ca scop carprirea bugetului MOSIERULUI. Vasile nu are de unde sa plateasca taxele si atunci e calcat de dulaii agresivi ai mosierului, pentru a-i lua lui Vasile pielea de pe os. Sacalii, mentionati de tine, sunt mana-n cu moșierul, pentru ca mosierul a amanetat moșia lor! La data scadenței, Moșierul il va intarata pe Vasile impotriva șacalului. Vasile nu are de unde sa stie ca dezastrul nu a fost provocat de șacali, ci de politicile moșierului.

      Concluzie: prima data uita-te in ograda ta si nu mai da vine pe cei din afara.

      As mai vrea sa arunci un ochi in ograda(Cluj) lui Boc. Este mult peste Bucuresti. Cu celalalt ochi uita-te in ograda (Teleorman) lui Dracnea. In statistica, ograda lui dracnea este sub pragul saraciei (nici macar la limita saraciei). Compara cele doua si iti dai seama cine e gospodar!

      Ștergere
    8. 07:49, taranul a ajuns sa-si arunce laptele caci nu-l poate vinde, este normal acest lucru? Ar avea cui sa-l vanda DAR nu are voie in supermarketuri, nici nu are sens sa vorbim... o batjocura in forma continuata. In loc sa fie ajutat si sustinut ajunge bietul taran sa-si vanda laptele pe nimic, asa nu renteaza caci nu-si recupereaza costurile. Este posibil asa ceva???
      Mai lasa-ma cu Boc al tau, nu-l mai lauda caci are destule carente. Clujul lasa de dorit, in rest toata ziua se asfalteaza si peste un an iar reasfalteaza ce s-a asfaltat nu demult, si peste un timp o ia de la capat cu reasfaltatul... ca de... trebuie iar reasfaltat si gaurit cu picamerul. Intrebarea este, de ce se tot reasfalteaza si cine tot incaseaza din asta. Scuteste-ma de povesti si basme.

      Ștergere
    9. Interesant ce scrie aici.

      http://ioncoja.ro/boc-tradator-de-neam-si-tara/

      Ștergere
    10. https://liviualexa.ro/alexa/boc-a-avut-sub-pix-un-miliard-de-euro.html

      Ștergere
    11. 12:47, tu esti nostalgica dupa vremurile comuniste. Nu mai bine pleci in tarile unde inca exista comunism?!

      Nu te obosi cu raspunsul pt.ca nu ma intereseaza. Este "zero"!

      Ștergere
    12. 07:08, sti cum sta treaba? ADEVARUl trebuie sa fie cunoscut de toata lumea. Minciuna ascunsa pute cand este dezgolita. ADEVARUL este cel care readuce situatia la normalitate.
      De lucurile imputzite si gangrenoase ale unora care fac pe "gospodarii" mascand diverse actiuni mizerabile ne-am cam saturat, la fel cum ne-am saturat si de gluma proasta numita aderarea la Uniunea Europeana care nu-i decat o adunatura si care distruge sistematic tara, impreuna cu slugarnicii lor care se ling bot in bot cu strainii pentru o functie. Ce mizerie, sa-ti vinzi tara si poporul pentru o functie si alte spurcaciuni.

      Ștergere
  38. Va multumesc frumos pentru raspuns la mormintul Parintelelui Arsene Boca merg pe 9Mai si ma voi ruga pentru toate persoanele care ati avut binevointa sa imi raspundeti bine inteles ma rog si pentru poporul nostru doamne ajuta-ne amin

    RăspundețiȘtergere
  39. Va multumesc frumos pentru raspuns la mormintul Parintelelui Arsene Boca merg pe 9Mai si ma voi ruga pentru toate persoanele care ati avut binevointa sa imi raspundeti bine inteles ma rog si pentru poporul nostru doamne ajuta-ne amin

    RăspundețiȘtergere
  40. Va multumesc frumos doamna Maria pentru raspuns o sa merg la mormintul Parintelelui Arsene Boca si o sa imi indeplinesc dorinta doamne ajuta-ne ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  41. Bulgaria se plinge mai rau de aceleasi practici din partea prietinilor lor rusii care au investit un miliard si jumatate de euro cumparind 400 000 case pe litoralul lor ,pe care le inchiriaza tot rusilor fara sa plateasca taxele aferente in Bulgaria.Asa ca nu se vad diferente nici la investitiile rusesti.

    RăspundețiȘtergere
  42. Sa nu mai vorbim de rusi care ne-au taiat toate combinatele metalurgice la fier vechi

    RăspundețiȘtergere
  43. De cite ori au fost pe la noi de 14 ori rusii ne-au luat tezaurele,de cite ori au fost vecini cu noi ne luau cite o provincie,impartind Moldova lui Cantemir in 4 parti desi aveau Tratat cu Petru cel Mare de a o pastra in granitile ei naturale,tratat pe care nu l-au respectat ca si acum pe cel care-l aveau cu Ucraina.
    Atit valoreaza cuvintul rusilor ,doar cit o ceapa degerata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  44. Pe Antena 3 a fost prezentat modul cum a fost distrus Fabrica Aro din Cimpulung unde lucrau 14 500 de muncitori de o 'afacere' programata de o firma KGB-ista inregistrata in Chisinau, care a luat si exportat in Rusia toate masinile Aro fara sa plateasca nici un leu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  45. REVOLUȚIA islandezã 2009-2011(vezi google)!!Măcar aşa să fie-ar fi super bine!!

    RăspundețiȘtergere
  46. REVOLUȚIA islandezã 2009-2011(vezi google)!!Măcar aşa să fie-ar fi super bine!!

    RăspundețiȘtergere