joi, 5 aprilie 2018

RACHETE SI BOMBE CADEAU DINTR-UN AVION !

                                         31  Martie 2018 ,ora 16,23 !

                                                          Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor un AVION mai special inspre Nord, Avion ce nu zboara la inaltime prea mare.  

Image result for AVIOANE CARE LANSEAZA RACHETE.

Avionul avea la aripi mai multe dispozitive pentru a transporta cel putin 4 rachete.
Asa ca in imaginea de mai jos,arata  Avionul care trăgea cu Rachete ce aveau foc la varf,ca o minge de foc avea la varful lor.

Image result for AVIOANE CARE LANSEAZA RACHETE.
Rachetele erau trase dinspre Nord spre Rasarit.
În aer ,cred ca erau pe puţin cinci RACHETE odata care, se indreptau cu o viteza uluitoare spre Rasarit.
Dragii mei,din nefericire Razboiul sta sa inceapa. Este indeajuns ca sa riposteze o Ţara, ca apoi,o  alta Ţară sau alte Ţări sa le raspunda cu aceea violenta.
Noi trebuie sa fim tari in Credinta,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si nu in ultimul rand,sa fim buni si milostivi.
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la MAICA DOMNULUI,ca sa ne ierte gresalele noastre cele de voie si fara de voie,si sa ne apere pe noi toti Fiii Săi ,de tot raul si de tot vrajmasul,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.

50 de comentarii:

  1. Războiul este o catastrofă.Ieri au început manevre militare rusești în Marea Baltică.Situașia estefoarte tensionată în cazul otrăviri agentului rus.Să ne fească Dumnezeu dar războiul bate la ușă.Să ne rugăm mai mult să fim mai buni .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Transnistria, au venit deja 5 mii de așa ziși turiști ruși, dar de fapt sunt militari, pentru a se pregăti pentru o invazie in R. Moldova, sa-i ajute pe moldoveni sa se unească cât mai repede cu România. Doar Dzeu știe unde se vor opri trupele rusești.

      Ștergere
  2. Ati scris ca vine războiul mai degraba dar nu ati scris despre prunca Sapte mai nimic ..mi se pare ceva putred aici întrucât nu ati raspuns la nici o intrebare daca ati primit vrei veste despre ea ? Puteati raspunde cu da sau nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai anonimi fricosi, voi credeti ca prunca 7 va va salva pe voi? Nu! Acea copila nu se va naste precum oamenii normali ci prin Lumina Cereasca adica in limba graca se zice Duhu Sfint. Si va fi un exemplu pt oameni. Mai bine ganditiva la Hristosul cel Viu caci el va va judeca, nu prunca 7. Prunca 7 este doar un exemplar de copil nascut prin "duhul sfint". Intrati la mine pe blog si cititi despre "Nașterea Copiilor din Lumină (prin Duhul Sfînt)" in blogul meu la https://ciceronelichi.blogspot.co.uk/ Blogul meu este "HTTPS" ceea ce inseamna site securizat si garantat din partea lui GOOGLE. Toate site-urile "HTTPS" nu contin virusi sau orice microb informatic. Tanti Maria va stii cu 3 zile inainte de nasterea acelei copile dar nu va stii locul si cine este acea copila pina cand acea copila va incepe sa vorbeasca despre Hristos si Creator. Acea fata va schimba biblia cu adevarat, pt ca va veni direct din ceruri si va fi un exemplu pt femei, nu pt barbati. Multe femei cred in Fecioara Maria mai mult decat in Hristos ceea ce e mare pacat. Prunca 7 va schimba traditia asta. Multi o vor asculta dar, putini o vor intelege si ai va da crezare. Asta se va intimpla in curind. Oricum mai este mult pina atunci. Daca veti citi din blogul meu, veti invata mai multe.

      Ștergere
  3. Prunca Sapte nu mai vine ? Sau a fost o invenție ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim5 aprilie 2018, 10:06

      Chiar asa de tare te indoiesti ? Este SAPTAMANA MARE si e mare pacat ! Cum poti sa spui asemenea cuvinte?
      PRUNCA SAPTE se va naste intr-o JOIA MARE. In ce an anume, numai BUNUL DUMNEZEU stie,iar eu voi sti cu 3 zile inainte !
      M-ai dezamagit !

      Ștergere
    2. 16:27, ne-ai dezamagit!

      Ștergere
    3. https://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/prunca-lui-dumnezeu-sapte-va-pregati.html

      Ștergere
    4. Războiul mondial este foarte aproape dupa unele surse, cand mai vine prunca sapte chiar nu mai inteleg ?! Ati vazut ce se intampla in lume parca a inceput sfarsitul lumii pământul se crapă zilnic vulcanii s-au activat cutremurele fac prăpăd inundații catastrofale si nu mai zic daca vedeti ce e in lume va cruciti..Doamna sigur se naste prunca ? Ati spus ca venirea lui Iisus este foarte aproape ....

      Ștergere
    5. Si dvs.m-ati dezamăgit am asteptat vreo veste despre prunca cu sufletul la gura a trebuit sa va provoc ca sa-mi răspundeți pentru ca numai in cazul asta răspundeți la replici cu vorba frumoasa nu..Sunt dezamăgită profund.

      Ștergere
    6. Anonim5 aprilie 2018, 22:03
      Scumpa mea, eu nu te/am certat! Eu doar ti-am ca sunt dezamagita pentru ca nu ai citit mai aprofundat tot ce am scris eu despre PRUNCA LUI DUMNEZEU SAPTE.
      SAPTE va veni ca "o sulita ",adica ,cat am clipi din ochi. Din Cerul Sfant va veni. SAPTE va pregati CALEA VENIRII MANTUITORULUI si va întari cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFANT. INSUSI BUNUL DUMNEZEU mi-a grait mie asa: "MARIA, EU iti voi spune tie cu 3 zile inainte, cand va veni ŞAPTE !" Si eu astept cu intreaga-mi fiinta VENIREA PRUNCII LUI DUMNEZEU ŞAPTE ! Căci va veni !!! Faptul ca nu raspund la toate MESAJELE, nu este din rauatate sau din lene; ci pentru ca nu am timp ! Am foarte mult de scris ! CARTILE vor iesi luna viitoare,conform spuselor EDITURII KITCOM. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  4. https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3778147

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria Bunul Dumnezeu sa ne apere si sa ne ocroteasca de asa nenorociri.
    Cu drag doamna Maria si Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a ne ajute la toti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa directie va fi razboi spre rasarit,deci cu Rusia lui Putin-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. E prea frumos si bine cu pace asa;cum traim acuma, lumea nici nu isi da seama,ca de pe o zi pe alta se pot schimba lucrurile.Problema e,ca si aici,in deciziile astea de atachat, de razboi,nu populatia ia deciziile sa atace,ca dementii de conducatori!Doamne fereste sa se intimple astea,sa speram ca bunul Dumnezeu nu va lasa sa se intimple nicaieri in lumea asa ceva!Sarbatori Fericite!Paste Fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci anul aceasta doamna Maria spuneti ca nu se naste inca Prunca 7,da dar din pacate probleme pot sa inceapa in lumea asta,ca asa imi amintesc ca spuneati, ca va veni ca o sulita,si cind in lume e prapad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragi Anonimi cand va veni ve-ti afla cu siguranta ... faptul ca intrebatu cand cum unde nu va grabi momentul... incetati cu acuzele ca nu-si au rostul. Toate lucrurile se intampla la timpul lor

      Ștergere
  9. Postarile sint strecurate ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Offfff....nu...NU vrem război!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa schimbam caci se poate! Putem sa trecem pe o alta linie temporala unde nu este razboi.

      Ștergere
    2. Crezi ca e cum vrei tu ? E cum vor americanii, au ajuns la granița cu Rusia si vor sa o ocupe si sa o jefuiasca. Au terminat de jefuit in lumea araba, Europa de Est, acum vor bogățiile Rusiei. Numai ca Puțin ii va întîmpina cu arme nucleare pe măsura. Păcat de România ca va fi distrusă in totalitate, urmare a acestui război, răspunsul de la ocupanții americani va fi simplu, sunt doar daune colaterale.

      Ștergere
  11. Basescu,cel ce l-a numit pe Coldea,se declara socat de finalul discursului de astazi al acestuia ,care seamana a amenintare a celor ce 'au vorbit sau vor mai vorbi'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bădescu, e șocat de mult:))) Numai ca romanii nu au Observat acest lucru. In R.Moldova își va găsi nasul care ii va cânta prohodul.

      Ștergere
  12. Iohanesian de la Romania Libera vorbeste pe B1 TV de mafie,crima orgabizata de destrucurare a Romaniei,iar Ghita raspunde ca el nu a tradat de la Belgrad,unde e un pericol cu patronii sai acum slavi

    RăspundețiȘtergere
  13. despre al treilea razboi mondial se vorbeste sau despre ce?

    RăspundețiȘtergere
  14. ar fi interesant de vazut cine e nordul
    cu un avion si 4 rachete nu faci mare lucru, cel mult starnesti roiul de viespi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da orice razboi are un preambul,un pretext si cauze chiar si pentru blonde,ca sa comparam fie si numai cu razboiul troian.

    RăspundețiȘtergere
  16. 21,04 vorbeste si limiteaza-te la parerea ta nu o da cu pluralul, a altora,ca sa nu ne 'dezamagesti 'tu pe noi .Sau te crezi la ghicitoare sa-ti spuna doar ce vrei tu?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.17, ba 21.04 are dreptate. Maria poate sa raspunda frumos, nu cu vorba taioasa ca doar e de la Dumnezeu, sau nu e? Ce te ratoiesti atata?

      Ștergere
    2. 23:17 /5 apr. Mereu visatoare. Asta e singura ta calitate. Cat despre sufletul tau ... e intunecat. Ghicitoarele iti sunt cunoscute. Ti-au spus si ele candva ceva...

      Ștergere
  17. Războiul se apropie -profetie-traducere cu google translator.
    https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&sp=nmt4&tl=ro&u=https://lighthascome.com/2018/04/05/prophetic-word-war-is-coming-jeanette/&xid=17259,15700023,15700122,15700124,15700149,15700168,15700173,15700186,15700201&usg=ALkJrhguDUlSXciyydTidfpOGiDBPsWhsA

    RăspundețiȘtergere
  18. ce cauta PUTIN LA TURCI-dupa ce turcii au doborat un avion rusesc!!-vor sa se alieze?-sub pretextul ca rusii vor construi o centrala atomoelectrica la turci -care poate fi un pericol deoarece cutremurele la ei sunt periculoase -de fapt doar prin Turcia se pot intalni rusii cu americanii pe teren cu multe rezerve de petrol etc semn mare de intrebare

    RăspundețiȘtergere
  19. La forumul economic de la Davos sa discutat deschis ca in curând va începe al 3 le-a război mondial din Europa, lucru care e confirmat si de Cristian Sima la Realitatra tv ca participant la acest forum.

    RăspundețiȘtergere
  20. România va fi distrusă in totalitate in urma războiului care va începe in curând, scăpare sunt doar munți Apuseni, faceți-vă din timp provizi de, alimente, medicamente, bani lichizi in diferite monede naționale, etc. Exersati technici de supraviețuire in condiții dificile si sa aveți o stare fizica cât mai buna. Războiul e la USA si nu iartă pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dna Maria un alt mesaj ca războiul va incepe in 2019 cu 11 tari.Căutați pe blog este mesajul mai vechi.

      Ștergere
  21. Va reincepe Putin dupa alegere ,campania militara de extinderi teritoriale in Ucraina.

    RăspundețiȘtergere
  22. Rusia construeste prima centrala nucleara a Turciei,la Mediterana.In acelasi timp cele doua tari vor actiona unite cu Iranul in Siria,deci un pol de putere militaro- energetic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Va incepe razboiul Rusii cu Americani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai ce relaxare pe noi anonim 22:46. Noi suntem la mijloc dar ce conteaza nu i asa??? Multa prostie mai e pe lumea asta probabil s a saturat si Dzeu de ea.

      Ștergere
  24. Vai de noi daca ne prinde razboiul cu asa premier si guvern! Astia nu cunosc bine nici limba romana dar sa mai fie in stare sa apere Romania!

    RăspundețiȘtergere
  25. Azi am visat ca stateam sa cumparam oua la o coada lunga ,ce iesea afara din magazin ,ca cele dinainte de revolutie

    RăspundețiȘtergere
  26. Se pare ca mentalul colectiv a fost pregatit cu grija,de atata amar de ani oamenii tot nu constientizeaza puterea UNITA a gandurilor...Ce ganditi,vom avea...Asta e,doar o minune ar putea schimba directia de propagare a mentalului colectiv...Ce pacat !...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:44, asa este. Nu stiu daca se vor mai trezi sau umanitatea isi va pregati caderea din aceasta cauza.
      Oameni buni treziti-va odata, nu mai emiteti ganduri rele ca ne vom autodistruge. Un gand rau emis se va uni cu alte ganduri rele emise de altii si iaca asa apare nenorocirea pe lumea aceasta.
      Acest lucru are dublu impact, va atrage in viata voastra nenorociri dar va aduce si raul in lume. Noi contribuim la distrugerea planetei prin gandurile noastre.
      Sa emitem ganduri bune, dar nu cand si cand ci tot timpul. Incercati sa fiti doar cu ganduri bune permanent. Caci nu-i bine altfel.
      Un gand bun emis se va uni cu alte ganduri bune si va aduce doar binele in viata noastra si pe aceasta planeta. Hai sa facem asta. Sa aducem fericirea in viata noastra si pacea pe planeta, dar incepand de acum. Nu mai amanati.
      Suntem puternici, nu va fie frica de nimic, caci se poate aduce binele; omul poate aduce in manifeste ce este bine pentru el si pentru umanitate. Urmariti pacea, bucuria sa va fie in suflete si va veni fericirea. Se poate matrializa acest bine. Aveti incredere in viata.

      Ștergere
  27. Putin cu Trump par prieteni

    RăspundețiȘtergere
  28. Acum se vede cit de uniti actioneaza rusii,turcii si iranienii cu sirienii,le da gaz sarin precum a dat gaz rusii in Anglia celor doi refugiati rusi.Cine se aseamana se aduna de Pasti au omorit cu gaze zeci de sirieni.Haraso luptatori ,dar s-ar putea ca cea ce fac ei sirienilor si altora sa li se intoarca cu aceiasi masura in timp,inclusiv razboiul civil de acolo sa se mute la ei acasa.Banuesc ca rusii nu sint asa de fericiti cu oligarhia lor KGB-ista,TOTUL

    are o limita si un timp al sau cind faptele se intorc impotriva celor ce le-au provocat.

    RăspundețiȘtergere
  29. Trump acuza pe Putin si pe iranieni ca au sprijinit atacul cu gazul sarin in localitatea siriana Duma

    RăspundețiȘtergere
  30. 12,27 Zic ca americani au incercat prin ONU sa cerceteze atacul cu gaze toxice din Siria dar Rusia sa OPUS prin votul sau de Veto.Deci e clar cine ascunde faptele VINOVATA RUSIA

    RăspundețiȘtergere
  31. http://adevarul.ro/international/in-lume/statele-unite-marea-britanie-franta-lansat-atac-siturilor-arme-chimice-siriei-1_5ad15626df52022f75ce1434/index.html

    RăspundețiȘtergere