luni, 16 aprilie 2018

RUSIA PREGATESTE O INVAZIE ?


                                        15  Aprilie 2018,ora  16,11 după amiaza !

                                               Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care intreaba asa:

                     "Domnule Judecator!
               Domnule Judecator,Rusia este în Invazie?
Iar un alt glas intreaba cu uimire:

                       Invazie ?"

Prieteni dragi, triste vesti si foarte ingrijoratoare.
Acum mai mult ca niciodata trebuie sa ne rugam mai mult, trebuie sa dam dovada de buni crestini si sa facem fapte bune ,fapte de milostenie fara ca sa asteptam rasplata. 
Daca avem Credinta ,Nadejde si Dragoste in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului vom trece mai usor peste toate greutatile care ne-asteapta..
                                        Cu dragoste,Maria.
P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...


Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE 

ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

56 de comentarii:

  1. Ciudat mesaj.Cum nici pe acela anterior cu Rusia este despărțită de un zid nici pe acesta nu il intelegem..cam complicat de tot.
    Invazie unde? In Romania?
    Deocamdată nu are cum sa fie pentru ca mai sunt foarte multe evenimente nefericite neamplinite. Eu stiu ca Razboiul cu Rusia vine după revoluție si si după ce apare prunca Sapte ...etc. parca asa ati spus..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planul lui Dumnezeu nu-l stie decat El, iar daca se schimba planul, nimeni nu poate afla decat daca vrea Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Doamna Ghiorgiu, stimati cititori,
      fara suparare, daca acest popor isi pune soarta in mainile unui copil nenascut ne meritam soarta.
      Voi de ce mai traiti, oameni buni?!?

      Ștergere
  2. Doamna Maria nimic nu este imposibil.
    Dar u de va avea loc aceasta invazie?
    SA NU FIE ROMANIA DOAMNE CA NU ESTE
    DELOC BINE. SA NE APERE DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria primeşte mesajele aşa cum sunt. Unde şi când se va întâmpla numai Dumnezeu poate şti.Şi biblia este scrisă în parabole. Numai cei înzestraţi cu har de la Dumnezeu şi cu multă credinţă le poate desluşi.Fii cu multă credinţă în Domnul şi atumci mila Lui îţi va îngădui să aflii.

      Ștergere
  3. Multa votca.Invazie de votca ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Rusia pregateste o invazie..ati scris despre razboiul rus ca va porni pe 22 va amintiti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:33Pe 22a intrat si in Al Doilea Razboi Mondial.In numerologia lui Pitagora 22inseamna prooroc mincinos.PS vedeti si datele de nastere a unor politicieni:V.P,P.R.etc.La fel cifrele:4,13,11,6.Credeti ca e intamplare?K.J-13etc.

      Ștergere
  5. Chiar in dim. Aceasa vorbeam cu colegii la munca , carusia nu are ce cauta in siria ca e invazie. Curios...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar SUA&Co au avut ce cauta? Aceea nu a fost o invazie?

      Ștergere
  6. Anul asta Rusia e gazda Campionatului Mondial de fotbal ...

    Cred ca dupa va veni surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am visat zilele trecute ca eram in mijlocul unei revoluții/război civil in Bucuresti.Armata iesise pe strazi erau soldati inarmati începuse sa tragă cu arme in oameni unii fusese sechestrati in clădiri si legati cu sfori de maini si la mijlocul corpului prinsi in sfori ca sa nu se poata misca si fugi,altii erau cu topoare macelereau oamenii pareau sa le taie capetele atat de mare era răscoala si furia oamenilor, iar pustietatea se asternuse pe străzile capitalei.tramvaiele,stațiile de autobuz erau In plina zi pustiu.Nu era nimeni ca altadata si ma mirăm la vederea imaginii si priveam ca de pe un pod cum e podul Basarab..In acel moment am vazut guvernul si clădirile din jur ca începuse a se cutremura cu intensitate ca la un cutremur mare ..Era război civil in centrul Bucurestiului si ma mirăm cum de începuse si acel cutremur de pământ in mijlocul razboiului sau revolutie.
    Si m-am gandit ca toate acestea se datoreaza credintei noastre putine si pentru faptul ca nu ne mai ajutam unii pe altii si trăim doar sa agonisim pentru noi si toate aceste efecte se vor vedea curand,pentru ca vom trai mania cea mare a lui Dumnezeu.Aceasta va fi un bici pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fff tare ce ati visat! Pai parintele Arsenie a si zis candva: ,,intr-o noapte spre dimineata, 3 tari ne vor ocupa: ungaria, rusia si bulgaria...si ploaie de foc va veni apoi peste ele.,,(probabil bombe, razboi). Apoi ,,un mare cutremur va sterge bucurestiul de pe fata pamantului,,(de un mare cutremur ARTIFICIAL au vb multi). Apoi la urma de tot, ,,dupa ce a 3a data pasarea cu cioc de otel va oua peste bucuresti, abia atunci va deveni al 2 lea Ierusalim!,, deci..mult nu mai e. Din punctul meu de vedere, va fi prima data o revolta mare intre noi, apoi cutremurul si apoi ocupatia. Razboiul e mai tarziu..asa cred. Sa nu uitam de Vanga care a zis cu 10 de ani in urma: ,,cand va fi atacata siria, atunci va incepe totul!,, Siria este atacata deja..ce inseamna totul nu stiu, probabil doamna Maria sa inteleaga la ce s-a referit.

      Ștergere
    2. Nu putem spune cand vor veni acele vremuri, daca vom fi in continuare condusi de infractori, razboiul civil devastator va deveni realitate, iar cutremurul va definitiva pedeapsa. Din pacate ceea ce ati visat este efectul a ceea ce traim in prezent. Ati fost pregatit ca sa supravietuiti acelor evenimente, desi supravietuirea nu va fi o bucurie.

      Ștergere
    3. 12:39, esti intr-o perioada cu mare stres pentru tine. Ai o inversunare in suflet. Te lupti cu tine ... pentru ceva care te framanta de ceva timp. Ai o frica in privinta alegerii. Cu ceva timp in urma "ai cladit ceva", care acum e pe cale sa se "darame"…

      Ștergere
    4. 12:39Depinde in ce zi ai visat cele de vineri sambata duminica sunt importante

      Ștergere
    5. Fff tare visul tau. Cine ne zice si cand se va implini, merita o bere!

      Ștergere
    6. @Diana:
      Arsenie Boca a zis ataca, nu ocupa.
      E o mare diferenta.
      Apoi vor fi atacati ei

      Ștergere
    7. Saptamana trecuta am visat,dar nu cred ca are vreo relevanta ziua visului..important este continutul mesajului,ce mi sa transmis.Cert este ca mi sa descoperit ca va fi razboi civil si am vazut si cum vor fi sirul evenimentelor.Bine nu va fi deloc,cred ca va fi mai ceva ca la revolutia din `89.Si da,razboiul va fi finalizat de un mare cutremur.Trebuie sa tinem cont de asta,si sa ne pregatim.Cred ca suntem la un pas distanta,si in ton cu evenimentele recente,butoiul cu pulbere va exploda.

      Ștergere
    8. Si intr-un alt vis de noapte,tot legat de aceasta am vazut scris pe o hartie aceste cuvinte.."Va fi concovata de urgenta armata Romaniei pentru revolutie?!"
      Acest mesaj mi-a dat de inteles ca armata va participa la razboiul civil in lupta cu oamenii de rand,dar tot nu inteleg de ce trageau in populatie,pentru ca si in mine au vrut sa traga cu gloante si m-am ferit,m-am ascuns printre cladiri,oriunde erai in Bucuresti nu erai in siguranta.Imi pare rau pentru ce va veni,,,

      Ștergere
    9. Eu cred ca e importanta data. Daca dureaza mai mult de iunie e exasperant.

      Ștergere
  8. S-au terminat alegerile si Putin pleaca la vinatoare prin alte tari straine, ieri in Georgia,azi in Siria,miine in Ucraina,poimine in... pina i se infunda urit piticului, ca lui Saddam Hussein.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot o sa i se infunde lui Putin pentru ca-l asteapta chinezii la cotitura,calul galben din Apocalipsa va fi destinul lui=MOARTEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destinul tuturora va fi moartea

      Ștergere
    2. 12:44Dar destinul tau e....altul?

      Ștergere
    3. 12:44 Be careful what you wish for.
      Doamna cu COASA sta la panda.
      Gandurile care le avem -merg in unives-si se intorc de unde au plecat ,precum BUMERANGUL.
      Deci nu te mai juca cu "MOARTEA".

      Ștergere
  10. Hristos a înviat !
    În lgătură cu acest subiect,d-na Maria, am avut nu demult o viziune.Se făcea că eram într-o zonă de munte,cu pădure deasă,de un verde inimaginabil de frumos.Parcă urcam ,la pas, și văd în stânga mea printre arborii aceia falnici,seculari,o cărare din piatră șlefuită,ce ducea spre adâncul pădurii.Mă îndrept spre o casa,stil bucovinean,intru în curte,iar aici strălucea soarele și lumina puternic toată curtea.Dintr-o dată,îmi îndrept privirea către un deal ,aflat spre răsărit ,de locul unde eram eu,iar acolo văd patru cai într-un țarc printre copaci,iar pe un alt deal lângă acesta o mica turma de oi.Peste amândoua au năvălit lupi care urlau de se făcea pielea de găină.Dar ,în vis nu mi-a fost teamă.Simțeam că sunt ocrotită de razele soarelui,și atât de liniștită...Cu drag,Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  11. Va fi invazie de oameni PSD care vor fi scosi la miting in luna Mai.Bucurestiul va fi invadat.
    1 milion cel putin.

    RăspundețiȘtergere
  12. Situatia Globala. Adevaruri Care Supara Presa Centrala Manipulatoare!

    https://vremuritulburi.com/2018/04/15/situatia-globala-adevaruri-care-supara-presa-centrala-manipulatoare/

    RăspundețiȘtergere
  13. Dar america are ce cauta in siria????

    RăspundețiȘtergere
  14. Cineva lunile trecute scria ca va incepe razboiul la primavara,in mai,nu-in exclus sa se adevereasca!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am visat cum liderii au luat hotărârea sa se mute cu razboiul in Moldova .Au planificat deja. RUSIA va invada Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si acum ce sa facem , sa ne dam de ceasul mortii , ca niste voci spun ca "Rusia este in invazie" ?
    Pai , aceste voci , ar fi trebuit sa faca aceste mesaje si pe intelesul lui nea Gheorghe din Deal, dar si pt tanti Leana din Vale , caci si ei au suflete, ca cei din spatele acestor voci au nevoie si de suflete lor.
    In mesajele DIVINITATII , ar suna cam asa;Rusia , invadeaza , .....sau Rusia este invadata......tocmai ca si tata Leana sa inteleaga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa,important e sa intelegi tu.Aceste mesaje sunt date doar unui grup restrans de persoane daca nu ti-ai dat seama.

      Ștergere
    2. HRISTOS A ÎNVIAT! EU ȘTIAM CA RUSIA O SA FIE INVADATĂ DE RASA GALBENA. ADICĂ DE CHINEZI, DOAMNE FEREȘTE! DEV

      Ștergere
  17. Mai degraba te invadeaza aia urati si gri, prietenii tai. Iti mai dau "un lichid ab" sa bei. Si gata. Te mai iau inca o data ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termina 21:03 cu batjocura.Nu tie frica de duhul sfant?

      Ștergere
    2. 21:03 de ce esti nervos? Serios acuma, vezi-ti de ale tale nu tot jigni si batjocori pe altii, nu de alta dar totul se intoarce la tine. Cauta serenitatea caci ti-ar fi de ajutor.

      Ștergere
    3. 22:11 & 11:54, poate va uitati intai la voi si apoi la altii. Nu va ma erijati in credinciosi ca va mintiti singuri.

      Ștergere
    4. 21:16 (21:03), la tine te-ai uitat inainte sa te apuci sa editezi mesajul de la 21:03? Serios acuma, ce ai? Este reactia noastra la cele scrise chiar de tine. Nu este frumos din partea ta nici sa jignesti si nici sa batjocoresti pe cineva. Opreste-te din acest fel de a fi. Incearca sa te schimbi, caci ce ai scris ne arata noua cine esti in interor si nu e prea frumos "la vedere" ce afisezi.

      Ștergere
    5. 23:08, si daca mai traiesti o suta de ani ii traiesti degeaba!

      Ștergere
  18. 11:15 Dar americani ce au de cautat in Siria corios....

    RăspundețiȘtergere
  19. La un momendat lantul se va rupe.Cu siguranta Rusia va invada. Ce anume? Vom vedea. Sar putea si Romania.Ucraina nu va fi nici intrun caz.pe ucraina o foloseste ca zona tampon.Si no sai vedeti in uniune si in nato niciodata.Toate proftiile incep cu noi.Eu unul nu am sa lupt.sami dau viata pentru cine???.Pentru cei ce au furat Romania si inca o mai fura!!! Ii astept pe rusi cu o sticla de votca sau tuica si ne facem prieteni.Apropo rusi sunt foarte prietenosi dar au 2 mari probleme vodka si sexul.vam salutat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca poate dai de un rus ''prietenos'' iubitor de vodka si...barbati ! No,atunci sa te vad,an.21.44...

      Ștergere
  20. Din nefericire acele bombardamente justificate de atacul chimic real sau fabricat nu reprezintă decât un preambul al unui conflict pe cale să se pornească.Iranieni dusmanii de moarte ai evreilor și americaanilornu vor sta degeaba și vor stimula gherila urbană și atacurile cu rachete.
    Israelul nu poate permite ca iranienii să aibă baze militare permanente și armament modern foarte aproape de ei.
    Rusia nu poate sta neutră când americanii și ceilalți îl bombardează pe amicul lor Bashar .
    În zonă s-au descoperit zăcăminte uriașe de combustibil.
    Spr să nu fie așa dar după criza spionului și atacul de acum câteva zile tare mă tem că vine războiul ,
    Sper să greșesc. Dumnezeu să ne păzească.

    https://www.stiripesurse.ro/dovada-ca-rusia-se-pregate-te-de-razboi-mutari-masive-de-arsenal-militar-spre-siria_1260203.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Rusii peste molldoveni,noi le sarim in ajutor,3 bombe peste noi plus unguri si bulgari,s.a.m.d....tare greu de stat la ruga ín genunchi de trei ori 5 minute la 7,l4 si 2l.meritam dupa cum cerem,am uitat de cereti ín numele meu si veti primi...serb ilie-sorinel.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ''Rusii peste moldoveni,noi le sarim in ajutor,3 bombe peste noi plus unguri si bulgari'' - no,eu ma intreb cum o sa arate noua populatie,cred ca o sa iasa copii frumosi si destepti...23.03.Da'cine-s cele ''3 bombe''?...

      Ștergere
  22. Dumnezau dragul are timp de noi,dar noi nu avem,noi avem slujbe .noi avem voi ,nu ne-voi .noi avem ín cap multe fara de folos ínimilor noastre,am uitat ca suntem vesníci ,stapani ai timpului.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  23. Razboiul va porni in Siria care e prea mica pentru atitea tari care pina la urma se vor calca pe picioare intre ele si orgoliile sint mari atit la rusi,americani ,turci,musulmani ,iranieni,evrei,sauditi,kurzi.Toti se viseaza puternici ,mari si orgoliosi.E chestie doar de probabilitate si de timp ,iar un simplu accident poate detona Butoiul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. rusii urmaresc sa atace SUA IN SIRIA-UCRAINA SAU R MOLDOVA-URMAM NOI LA DEVESELU sa ne apere DDOMNUL SI MAICA SA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca este invers. SUA urmareste sa provoace Rusia.
      Americanii ar trebui sa stea pe fundul lor, acasa la ei.

      Ștergere
  25. pt 19 apr 00:29-vizionati pe youtube puterile secrete cu gen EMIL STRAINU-ultima emisiune din 19 apr 2018 ca sa stiti ca rusii au intentii belicoase-UCRAINA ESTE VIZATA-ei au baze militare peste tot si aliante cu CHINA f serioase -sa ne fereasca DUMNEZEU PE NOI

    RăspundețiȘtergere
  26. Generalul Strainu comfirma,Rusia pregateste o noua armata fara adresa,deci de invazie.Cine urmeaza la rind ,tot Ucraina?-craciun

    RăspundețiȘtergere