duminică, 15 aprilie 2018

RUSIA ! RUSIA ESTE DESPARTITA DE UN ZID !


                                         
                                Noapte de 14 -15 Aprilie 2018,ora 1,07 ! 

                                               Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva despre Rusia.
Glasul spunea asa dragilor:

                   "
                       Rusia nu e o problema în calea Razboiului !
           Rusia e despartită de un zid !"

Dragii mei, stim cu totii ce se intampla acum intre SUA si RUSIA.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa mai fie Pace si liniste pe acest Pămant. 
Un RAZBOI dragilor, va face multe victime  indiferent din ce parte vine.
Avem nevoie de PACE in lume,asa precum avem nevoie de aer. 
Sa ne rugam fratilor pentru conducatorii de STATE ,ca sa le dea lor BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,minte luminata,sanatate si dorinta arzatoare de a pastra PACEA si linistea intre Ţări si popoare.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Amin !

                            Cu dragoste,Maria.

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile



mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...


Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE 

ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

52 de comentarii:

  1. Realitatea este doamna Maria ca este multa propaganda si ura multa din partea unor tari ca: M. Britanie,
    S U A si toti aliatii lor.
    Mai degraba acestia sunt problema si nu Rusia. Eu il vad pe Putin un om cu capul pe umeri mai mult de cat pe cei care conduc alte state.
    Acum se poarta un razboi rece.
    Am inteles totusi ca au bombardat Siria sa anihileze gruparile teroriste si pe cei care au dat asa cum ati vazut avionul care a imprastiat acele substante in aer doamna Maria. Acum cine lea lansat?
    Rusia? Rusia dezminte aceste acuzatii. Doamna Maria tare mie frica sivde Deveselu ca de la aceste neintelegeri se va ajunge la mai rau.
    Bunul Dumnezeu sa ne apere si sa ne pazeasca de asa nenorociri.
    Zidul este haul creiat intre ele ca tari si nu este nici o problema de a ataca Rusia.
    Sa nu uitam ca atunci cand se va incheia pacea va incepe razboiul.
    Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Ion Masinca sa nu uitati ca si noi suntem aliati cu SUA prin NATO.Si acel Putin a anexat Crimeea pentru ca el are capul pe umeri (cred ca si noi) si isi tine Armata 14 in Transnistria. Asa ca mai lasati Deveselu in pace

      Ștergere
    2. In sfarsit faci un comentariu corect Ion Masinca

      Ștergere
    3. Crimeea pt.Rusia este ca și Rep.Moldova pt.România.Acum ce vreți!?Să nu fi vrut și să nu fi votat cetățenii regiunii Crimeea să revină la patria mamă Rusia,de care au fost despărțiți?!?.Dacă cetățenii moldoveni vor dori să se unească cu România,atunci ar trebui ca toate agențiile de presă să urle că România a anexat samavolnic Rep.Moldova,la fel cum urlă toți acum despre Rusia?Devenim curve?Condamnăm Rusia pt Crimeea,dar ne considerăm în dreptul nostru să ne unim cu Moldova?Având în vedere că intenționăm să facem România Mare,nu e diplomatic să condamnăm oficial un stat care și-a anexat teritorii istorice(care i-au aparținut,locuite în proporție de 80% de ruși)pt.că ne aruncăm în aer propriile noastre șanse.Fiți fără grijă că,toate țările aliate Nato ne vor condamna pt.unirea cu Moldova,folosind aceleași clișee de spălare de creier.Poate chiar,la instigarea Ungariei,Israelului și USA(care au scopul de a ne fărămița în mai multe regiuni,nicidecum să ne mărim!)ne vor"pedepsi"prin bombardare.Așa ziși prieteni NATO sunt lupi în blană de oi.

      Ștergere
    4. 0:58Bun comentariu!Felicitari!

      Ștergere
  2. D na Maria, Hristos a Înviat! Ati gresit anul suntem in 2018. DOAMNE AJUTA SA FIE PACE IN LUME! PACEA SI SANATATEA CELE MAI PRETIOASE ''COMORI''!

    RăspundețiȘtergere
  3. Era o prorocire ca la viitorul razboi occidentul va taia liniile de aprovizionare ale rusilor cu un praf galben si mortal,de la Baltica la marea Neagra.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cum ramane cu mesajul" Gata vin rusii? Nu mai vin ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măria sa s-a razgandit. Sau s-a inselat?! Of, greu... 😹😹😹😹😹😹😹

      Ștergere
  5. Rusia care si-a desfiintat bisericile si a bagat caii in ele , pe vremea lui Stalin ,timp de 30 de ani , nu este un exemplu de credinta pt. popoarele crestin ortodoxe ! Chiar si acum sunt foarte multi atei in aceasta tara , plina de fosti comunisti . In 200 de ani am fost atacati de 14 ori de Rusia , iar Tezaurul nici acum nu ne-a fost returnat. Avem diferende teritoriale cu aceasta tara. Nu mai dati exemplu aceasta tara si nu mai incercati sa ne convingeti ca Putin este un inocent . Patrascu D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13:37 e de mirare că dna Maria v a publicat comentariul!!!!! Dna Ion Mașinca cu comentariile ei lamentabile și lingușitoare e NELIPSITĂ uneori chiar în exces !!!!!Credeți că are habar cât rău ne-au făcut rușii,cât aur ne-au furat,o fabrică au DEMONTAT O și a ajuns în Rusia,tezaurul și multe,multe altele !!!Chiar crezi că pricepe dna ION MAȘINCA ???? Am 64 de ani și mi povesteau și bunicii paterni și bunicii materni ce nenorociri făceau rușii la noi în țară. Bineînțeles că dna Maria nu o să-mi publice comentariul

      Ștergere
    2. Lasa ca nu-i Putin inocent ci toti presedinti Romaniei de dupa 89'

      Ștergere
    3. 17:38 nu esti singura, e de asteptat ca Maria sa publice doar linguseli, laude, comentarii neutre sau comentarii care au replici usturatoare de la admiratorii ei catre cel care indrazneste sa nu creada fiecare cuvintel spus de ea. Sa vezi ca nici pe asta nu-l publica! N-a inteles nimic din darul pe care la primit de la Dumnezeu! Cenzurand si nelasand lumea sa vorbeasca isi atrage si mai multi dusmani!

      Ștergere
    4. 23:30, adevarat!

      Ștergere
    5. 23:30 De cănd e lumea si pămăntul dusmanii au urãt,prigonit si çhiar omorât credinciosii.La fel este si astazi după cum se vede.Ion masinca ,Maria sunt oameni care trăiesc în lumina lui Cristos si stiu ca la capàtul drumului adica sfârsitul vietii vor avea viata vesnică.Problema voastră este:nu puteti accepta că există si astfel de oameni,de aceea,ridicularizati când întâlniti astfel de persoane.Unii pot avea si zece vieti tot nu ar întelege de ce trăiesc.Va rog sa vă adunati cu totii si să vă scuipati veninul din inimă,în altă parte!Lăsati acest blog doar pt.oameni"lingusitori"

      Ștergere
    6. 9:58 CORECTA replica!Se simte si prin mesaje duhul omului: bun sau rau drept sau nedrept.

      Ștergere
    7. 09:58, sa dea Dumnezeu sa se faca voia ta. Veti ramane cam cate degete sunt la o mana... Ce discutii interesante veti avea voi pe blog... Lume-lume! 😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

      Ștergere
    8. 09:58 sper sa ma fereasca Dumnezeu de falsi crestini ca tine. Cine n-are nimic de ascuns, nu cenzureaza, clar! Cat despre viata vesnica cred ca inca nu detii tu adevarul. Te-ai simtit cu musca pe caciula cumva,de ai sarit asa? Din gura poate da oricine sa spuna „faceti fapte bune si iubiti-va aproapele” dar ce te faci cand faptele nu se potrivesc cu vorbele? Doar pozam in crestini, asta e problema! Credincios nu inseamna sa inghiti pe nemestecate tot ce ti-se spune, aia se numeste credulitate! Vezi ce scrie in biblie despre asta si despre falsii proroci.

      Ștergere
  6. Asa cum se prezinta situatia, numai rusii daca au intelepciune ar mai putea impiedica caci restul si-au pierdut mintile si actioneaza robotic la comanda ocultei mondiale, iar aceasta doreste razboi ca sa mai omoare din umanitate... parca omenirea asta ar fi o turma de animale iar ei stapanii. Pana cand le mai permitem celor din oculta sa ne trateze ca pe vite? Suntem mai multi ca ei si avem o putere in noi nebanuita. Suntem mai puternici ca oculta, doar ca nu facem ce trebuie stand in ignoranta si acceptandu-ne statutul de inconstienti. Pana cand?
    Le e frica de multimi, de aceea vor sa mai reduca efectivele omenirii, tocmai din cauza puterii pe care o avem in noi. De aceea vor sa tina omul adormit pentru ca el sa nu-si cunoasca forta care este imensa. Problema este ca unii incep sa se trezeasca, iar de la aceia se vor trezi si altii iar asta deranjeaza. Astfel un razboi ar aduce umanitatea inapoi la stadiul de adormire, din cauza necazulurilor, traumei si nenorocirilor pe care le-ar aduce. Cam acesta ar fi planul lor. Este in favoarea omului asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.13 ai atins marele adevar. Sa speram ca lumea se trezeste pana nu e prea tarziu. Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa ne ajute!

      Ștergere
  7. 14:13Foarte adevarat ce ai scris,dar uite ca multi inca mai dorm ,mai fricosi ,mai tradatori(se dau cu oculta-vezi masonii romani care detin pct cheie dar si"Rezist"ai lui Soros)Ce te faci cu astfel de"crestini"si"patrioti"care Il vand si pe Dumnezeu nu numai propiul popor!De nu se indreapta pe calea cea dreapta pedeapsa Lui Dumnezeu ii asteaptaPS.La Tv.mai ales la Romania Tv e o mare manipulare ,cand cineva vrea sa spuna un adevar prezentatoarele il opresc schimband repede discutia.Nu accepta decat jumatate de adevar ca sa nu afle poporul.Oamenii de la Tv si-au vandut sufletele pt bani dar vine si rasplata curand.Ei se folosesc ca sa-si faca emisiunile si de oameni naivi sau curati precum copii talentati preotii sau unii artisti incercand sa-iatraga in mrejele lor diavolesti.Vino Iisuse si fa Dreptate pe pamant!Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:55, repostez ceva ce am mai postat...
      Omul se poate scapa de acesti "ei" prin ce are in interiorul sau. Acolo exista o forta nebanuita care ar aduce eliberarea noastra si a planetei.
      Hai sa nu le mai facem jocul si sa spargem sistemul cu care ne-au inrobit! Aveti curajul? Nu-i greu deloc. Ei exista pentru ca noi facem actiuni de dimineata, de cand ne trezim pentru ei, adica ne integram cuminti in sistem. Pai sa nu mai facem asa, orice ar presupune asta. Sa vezi atunci blocaje in sistemul lor de subjugare... cu cine sa-si mai faca jocurile? Va intreb di nou, aveti curajul?

      Ștergere
    2. 16:55 vai de Sorosul tau! Numai Soros si ura ai in cap! Sa-i multumesti Mariei ca ti-a sugerat cu cine sa votezi! Nu vezi padurea din cauza uscaturilor, cel orb esti chiar TU!

      Ștergere
    3. 23:33 de ce te legi de 16:55? Inteleg ca te jeneaza, dar Soros asta nu a fost niciodata pentru Romania ci numai pentru el.

      Ștergere
    4. 23:33Ori esti ametit ori nu stii sa citesti,unde vezi tu ca-l sustin pe babalacul de Soros?In rest e valabil ce am scris.PS.Ura se simte la tine iar la mine Adevarul!DOMNUL va rasplati in curand tuturor dupa faptele lor!Amin!

      Ștergere
    5. 00:20.Multumesc esti corect si curajos/asa!

      Ștergere
    6. 23:00Curaj exista dar fiecare lupta dupa cum il inspira Dumnezeu.Sunt din ce in ce mai multe glasuri care vorbesc raspicat si dau pe fata adevarul dar cel mai marea adevar este acela scris in Apocalipsa :"IISUS cu ai Lui va birui pe "fiara"si pe ai ei"Amin!

      Ștergere
    7. 02:35, oamenii trebuie sa se ridice si sa nu mai permita jocul Ocultei si a celor inregimentati de ea. Oamenii degeaba iau act daca nu fac nimic sa sparga sistemul. Stau si isi plang de mila, dar fara actiune nimic nu se intampla. Trebuie blocata Oculta si este foarte simplu. Sa nu ne mai aliniem si sa nu le mai facem jocul renuntatnd la statutul de sclavi pe plantatie.
      Razboaiele prin cine le duc cei din Oculta, nu cumva prin noi astia de rand? Pe cine trimit ei "carne de tun", nu cumva pe noi astia de rand? Pai sa nu se mai lupte nimeni, sa vedem cine merge la razboi? Ei??? Te asigur ca nu vor ridica un deget sa mearga ei pe "campul" de lupta, pentru ca ei au chef sa traiasca. Deci trebuie sa nu mai facem jocul lor, sa nu mai tinem banii in banci, etc.
      In rest, ridicare spirituala, ca sa nu depindem de sistem, astfel este totul mult mai usor. Dar atentie nu depinzand de insitutia biserica (orice orientare ar avea), pentru ca si asta este tot a lor.
      In spatele Ocultei stau NONumani. Cei cu trup care servesc Oculta sunt instrumentele lor.
      Pana nu ne trezim (inainte ca ei sa declanseze o nenorocire) trebuie noi, umanitatea sa fim inaintea lor. Caci altfel isi vor face jocul mai departe si mari nenorociri vor provoca.

      Ștergere
    8. 16.55 si 00.20 vad ca nu intelegeti ce cititi. Conform ideilor voaste, Soros e in tot si-n toate, mai tare ca Dumnezeu. Chiar nu v-ati saturat sa tot vanturati numele asta? Ati ramas rau in urma, PSD-ul vostru nici nu-l mai pomeneste, are alte lozinci acum, bune de pacalit oameni creduli ca voi.

      Ștergere
    9. 00:18, eu te inteleg ca te jeneaza subiectul (ne dam seama si de ce) dar Soros este omul Ocultei Mondaiale si nu prea a stat cuminte. Ce cauta el in Roamania sa-si bage coada? Il invitam sa mearga la el acasa sa faca acolo "activitate", nu la noi in tara. Romania nu are nevoie de el, sper sa inteleaga totusi si sa-si vada de treburile lui in casa lui nu in alte tari pentru ca Romania nu-i casa lui, nu a fost vreodata, Soros nu este roman dar noi da si nu avem nevoie de asemenea specimene... pe la noi prin batatura. Are destul spatiu in SUA sa se desfasoare, nu crezi?

      Ștergere
  8. Doamna Maria,
    In ultimul interviu la A3 ati clarificat multe din mesajele trecute, cum a fost cel cu zidul de foc in jurul Romaniei.
    Nu inteleg acest mesaj, la fel cum nu inteleg daca Devesalu va fi distrus in intregime, sau ne vor salva extraterestrii. Va asteptam cu clarificari si cu noul volum.
    Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo Masinica asa este sua distruge totul si nu Rusia
    Vedeti in ultimi 50 de ani cite razboaie a facut America si cite Russia

    RăspundețiȘtergere
  10. 20 ,57 Vorbiti numai prostii Rusia este imperiul care cucereste teritorii ca imperialisti.Americanii au SALVAT Europa de dictaturi in doua razboaie mondiale si a eliberat natiunile inclusiv din Iugoslavia si Romania varsind singe pentru asta in toata lumea fara sa anexeze nici un teritoriu ca Rusia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22:13.Vorbești în necunoștiință de cauză,după propriile presupuneri de tip:"să le pupăm pantofii americanilor,că ei sunt cei mai tari și buni.Întreabă-i pe sărbî,muntenegreni,despre cum americanii i-au"eliberat"dintr-o țară care era prosperă și te vei trezi înjurat și dat afară în cel mai bun caz!Întreabă-i pe japonezi căt de mult îi iubesc pe americani după Hiroșima.întreabă-i pe columbieni unde americanii s-au băgat direct în comerțul cu droguri schimbănd președinții patrioți,după bunul lor plac,cu unul aservit lor.
      În războiul 1 și 2 mondial,nu americanii(dragii de ei!!)singuri au salvat Europa,ci forțele aliate împreună,adică Rusia+Anglia,Franța,USA,etc.au luptat în comun împotriva lui Hitler.Cei mai mulți soldați morți în lupta contra nazismului au fost ruși! Aproape 2 milioane!!!!Fără participarea,puterea și sacrificiul lor,am fi fost și azi un Imperiu Reich Hitler.Participarea RUSIEI ALĂTURI de USA și întoarcerea armelor României(în ultima clipă)împotriva Germaniei dictatoriale,a înclinat balanța decisiv spre înfrăngerea Germaniei naziste dictatoriale.
      Americanii singuri=nu ar fi făcut nimic!
      Semnat:un nepot de partizan francez,care a luptat în rezistență,în catacombele Parisului,în vremea ocuparii Franței de către hitleriștii germani.

      Ștergere
    2. 0:2:12Jean Moulin l'unificateur de la Resistance Française -a avut un rol exceptional in eliberatea Frantei de sub ocupatia nazista.Trebuie amintit faptul ca alaturi de organizatiile de rezistenta au luptat si romani ,amintind aici pe curajosul soldat IosifClisci comandantul
      grupului F.T.P.

      Ștergere
    3. 2,12 Felicitari si toata stima pentru coerenta si inegalabila lectie de istorie !

      Ștergere
    4. Aiuriti si unii si alti. Nici SUA si nici Rusia nu ne-au iubit vreodata, doar si-au urmarit propriile interese cu noi. Va contraziceti degeaba!

      Ștergere
    5. In sfarsit o minte lucida,asa e an.00.21...

      Ștergere
  11. Și în perioada 1989-2018 căt din Aurul din munții Apuseni s-a prăduit?Mult mai mult.Acum Aurul din Banca Națională a fost scos(de către Isărescu) și depozitat în Anglia.La fel ne vom "târgui"cu Anglia peste căteva decenii să ni-l dea înapoi,așa cum(nu) ne-am tărguit și zbătut nici ptr tezaurul depus în Rusia în vremuri de război(a fost dus acolo la adăpost,Romănia fiind invadată și dus a fost).Și acum nu e război și tot am dus aurul din trezorerie afară!!Căte fabrici rentabile s-au văndut?Așa ziși capitaliști democrați nu ne doresc binele.Singurul lucru pe care l-au dorit în România a fost schimbarea stăpănului pe principiul"dați-vă la o parte voi cei din tratatul de la Varșovia,ca să ne punem noi la masă în frunte și să ne înfruptăm"
    *Rusia nu a anexat Crimeea,ci s-a reunit cu ea.Crimeea a fost despărțită vremelnic prin reatribuire administrativă către regiunea Ucraina,în timpul marelui URSS,lucru care nu prezenta importanță pe atunci,întrucăt toate republicile sovietice țineau centralizat de Rusia și locuitorii Crimeei(majoritar ruși)nu se simțeau stăpăniți de străini,dar a devenit stringentă după dezmembrarea Urss,ptr că a rămas atașată la Ucraina de care nu aparținea istoric.Prin votul de unire dat de 80% din locuitorii Crimeei care sunt de etnie rusă,s-au reunit cu țara mamă și s-au"anexat"de bună voie.La fel cum sper să"anexăm"și noi rep.Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  12. 22:13America este BABILONUL din Apocalipsa.Parerea Lui Dumnezeu este alta decat a unor oameni care nu cunosc adevarul .America vrea sa domine intreaga lume cu puterea satanei(care se considera stapan pe pamant)dar nu are nicio sansa.Dumnezeu este Creiatorul si Stapanul in cer si pe pamant !Amin!

    RăspundețiȘtergere
  13. 1:35Bun comentariu,corect!Sa invatam sa spunem adevarul cu curaj caci "ei"prin frica stapanesc popoarele.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  14. 2,12 si polonezii au luptat contra nazismului si au fost tradati de rusi care la Varsovia au oprit inaintarea citeva saptamini ca sa-i poata omorii nemtii ,dupa ce la inceputul razboiului declansat de rusi si nemti ,rusii au omorit elita armatei poloneze la Catin,la fel au procedat cu romanii din Basarabia si Bucovina IMPERIALISTII tai RUSI si TRADATORI.

    RăspundețiȘtergere
  15. 2,12 si polonezii au luptat contra nazismului si au fost tradati de rusi care la Varsovia au oprit inaintarea citeva saptamini ca sa-i poata omorii nemtii ,dupa ce la inceputul razboiului declansat de rusi si nemti prin pactul Ribentrop-Molotov,rusii au omorit elita armatei poloneze la Catin,la fel au procedat cu romanii din Basarabia si Bucovina IMPERIALISTII tai RUSI si TRADATORI.

    RăspundețiȘtergere
  16. Despre ocuparea Crimeei si Basarabiei in secolul 18, Lenin spunea ulterior ;Turcii au dat si rusii au LUAT CE NU ERA A LOR'

    RăspundețiȘtergere
  17. In primul rand sa vedem de alesii nostrii care ne-au calcat in picioare din 1989,si pana in prezent.Pe ei nu-i intreaba nimeni ca si-au batut joc de tara,si au mintit in permanent,si pe noi ne-au facut orbi,sa nu vedem adevarul.Ce facem cu ei???
    Eu zic sa ne rugam la Sfanta Treime si Maica Domnului,sa faca dreptate in aceeasta tara,vanduta strainilor.
    Salvarea noastra este Dumnezeu.Rusia ii este frica sa atace Romania,din cauza Duhului Sfant,stie de puterea Cereasca,ca Dumnezeu nu-i va ajuta,suferinta foarte mare vor avea cei care ataca Romania,Tara Mantuitorului lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:00 cum ce facem cu alesii nostri? Ii votam din nou, iar si iar pana ne vor fura si ultimul banut si chiar si pamantul de sub picioare, atat ne duce capul! Dupa atatia ani de la revolutie, noi ne batem joc de propria noastra tara si de viitorul copiilor nostri. Nu mai este niciun merit sa inveti intr-o Romanie condusa de hoti si analfabeti. Cu cat esti mai analfabet cu atat esti mai tupeist si mai hot si ai sanse mari sa ajungi sa conduci tara. Asta e Romania in care traim si pe care o lasam mai departe copiilor nostri! Macar daca am invata ceva de aici!

      Ștergere
    2. Poporul Roman,are cea mai mare bogatie.CUVANTUL LUI DUMNEZEU si in loc de comori,avem LUMINA SFANTA.Sa nu fim tristi ca ne-au luat tezaurul,aurul si multa bogatie,ca roata se intoarece si vor plati foarte mult pentru raul care l-au facut acestui popor,vor aduce si tezaurul si tot ce au furat.DUMNEZEU a inceput sa faca dreptate in Romania.Nu vom m-ai vota minciuna,ca pana la alegeri multe se vor schimba in Romania,cu puterea Duhului Sfant.Noi sa il urmam pe DUMNEZEU.

      Ștergere
    3. Mare dreptate aveti 00:27 si 21:30 !!!!!!

      Ștergere
  18. Le va venii rindul la toti 14,00.
    Azi da socoteala la parchet ION Iliescu,'cu voia dumneavoasta ultimul/primul pe lista'.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tot azi Sorin Rosca Stanescu a depus la parchet plingere impotriva lui Basescu si Kovesi

    RăspundețiȘtergere