joi, 19 aprilie 2018

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT, MAI INTENS !


                                     19  Aprilie 2018,ora 3,45 zori de zi !

                                             Dragii mei,

                                     19 Aprilie 2018,ora 4,34 dimineata !

                                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, si astfel vad o incapere spre Sud -Est, luminile electrice erau aprinse,(posibil sa fi fost noapte) dar se intampla ca si ziua sa lasam luminile aprinse, si vad o masa in mijlocul unei camere care ,brusc incepe a se clatina. Incepuse un Cutremur mai intens ,iar clatinarea era precum am tine sita in maini si-am cerne faina.


                                                   Image result for SEISMOGRAPH          .

La doar doua ore distanta,vad din nou o alta camera in care obiectele se clatinau.
Vom auzi dragii mei de aceste doua Cutremure care, vor avea loc. 
În Romania ,Cutremurele sunt dese,dar sunt de mica intensitate; si este foarte bine asa,deoarece, aceste CUTREMURE de mica intensitate au rolul de a reaseza Pămantul.
Sa nu ne temem fratilor de Cutremure! Dumnezeu si Maicuta Domnului ocroteste Romania, ocroteste pe al Său popor ales ca sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS in a doua Sa venire pe Pămant.
Mantuitorul fratilor,va veni pe norii Cerului păsind ca pe uscat, va veni in NOUL SĂU IERUSALIM numit, ROMÂNIA DUHULUI SFANT.
Sa nu va indoiti niciodata dragii mei de acest LUCRU minunat si Divin. Marturie va sta volumul al doilea al ADEVARULUI DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM ,volum de care va veti bucura cu ocazia LANSARII din luna Mai 2018 la Bucuresti,odata cu al treilea volum -VIATA EXTRATERESTRA !
Toate detaliile cu privire la LANSARE, le veti gasi aici pe Blog,dar si la AGENTIA VIP de pe ANTENA STARS la momentul potrivit.
               Ca intotdeauna ,cu dragoste Maria Ghiorghiu !



P.S.
Sa fim pregatiti fratilor pentru VENIREA LUI IISUS HRISTOS, si sa nu ne lenevim precum cele 5 fecioare care au ramas pe dinafara la venirea Mirelui.
Iata:

Matei 25 Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)

Pilda celor zece fecioare

25 Atunci Împărăţia Cerurilor va fi asemănată cu zece fecioare, care şi-au luat lămpile şi au ieşit în întâmpinarea mirelui. Cinci dintre ele erau nesăbuite, iar cinci erau înţelepte. Cele nesăbuite nu şi-au luat cu ele şi untdelemn atunci când şi-au luat lămpile, dar cele înţelepte, împreună cu lămpile, şi-au luat şi untdelemn în vase. Mirele întârzia, astfel că ele au aţipit toate şi au adormit.
La miezul nopţii a răsunat un strigăt: „Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!“
Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit lămpile. Cele nesăbuite le-au zis celor înţelepte:
– Daţi-ne şi nouă din untdelemnul vostru, pentru că ni se sting lămpile!
Dar cele înţelepte au răspuns:
– Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă! Duceţi-vă mai bine la cei ce vând untdelemn şi cumpăraţi-vă!
10 În timp ce ele se duceau să cumpere untdelemn, a venit mirele. Cele ce erau gata au intrat la nuntă împreună cu el, iar uşa a fost închisă. 11 Mai târziu au venit şi celelalte fecioare şi au zis:
– Doamne, Doamne, deschide-ne!
12 Dar el le-a răspuns:
– Adevărat vă spun că nu vă cunosc!
13 Aşadar, vegheaţi! Căci nu ştiţi nici ziua, nici ora (când vine Fiul Omului)[a].

Pilda talanţilor

14 Căci va fi ca atunci când un om, urmând să plece într-o călătorie, şi-a chemat sclavii şi le-a încredinţat averile lui. 15 Unuia i-a dat cinci talanţi[b], altuia – doi, iar altuia – unul, fiecăruia după puterea lui; apoi a plecat. Imediat, 16 cel ce primise cinci talanţi s-a dus şi i-a investit şi a câştigat alţi cinci. 17 Tot aşa, cel ce primise doi a câştigat şi el alţi doi. 18 Dar cel ce primise unul s-a dus şi a săpat o groapă în pământ şi a ascuns acolo banii stăpânului său.
19 După mult timp, stăpânul acelor sclavi a venit şi a început să-şi pună în ordine socotelile cu ei. 20 Cel ce primise cinci talanţi a venit şi a adus încă cinci talanţi, zicând:
– Stăpâne, mi-ai încredinţat cinci talanţi; iată, am mai câştigat încă cinci!
21 Stăpânul i-a zis:
– Bine, sclav bun şi credincios! Pentru că ai fost credincios peste puţine lucruri, te voi pune responsabil peste multe! Intră în bucuria stăpânului tău!
22 A venit apoi cel ce primise doi talanţi şi a zis:
– Stăpâne, mi-ai încredinţat doi talanţi; iată, am mai câştigat doi!
23 Stăpânul i-a zis:
– Bine, sclav bun şi credincios! Pentru că ai fost credincios peste puţine lucruri, te voi pune responsabil peste multe! Intră în bucuria stăpânului tău!
24 A venit şi cel ce primise un talant şi a zis:
– Stăpâne, am ştiut că eşti un om aspru, care seceri de unde n-ai semănat şi aduni de unde n-ai împrăştiat, 25 aşa că mi-a fost teamă şi m-am dus şi ţi-am ascuns talantul în pământ. Iată aici talantul tău!
26 Stăpânul i-a răspuns:
– Sclav rău şi leneş! Ai ştiut că secer de unde n-am semănat şi că adun de unde n-am împrăştiat? 27 Atunci trebuia ca tu să-mi fi pus banii la zarafi, pentru ca, la întoarcere, să primesc cu dobândă ceea ce era al meu!
28 Aşadar, luaţi-i talantul şi daţi-i-l celui ce are zece talanţi! 29 Căci oricui are, i se va da mai mult şi va avea din abundenţă, dar de la cel ce n-are se va lua chiar şi ce are! 30 Iar pe sclavul acela nefolositor aruncaţi-l în întunericul de afară! Acolo va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor!

Judecata finală

31 Când Fiul Omului va veni în slava Sa, împreună cu toţi îngerii, atunci El Se va aşeza pe tronul slavei Sale 32 şi toate neamurile vor fi adunate înaintea Lui. El îi va despărţi pe unii de alţii aşa cum desparte păstorul oile de capre 33 şi va pune oile să stea la dreapta Lui, iar caprele, la stânga.
34 Apoi Împăratul le va zice celor din dreapta Lui:
– Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu; moşteniţi Împărăţia care a fost pregătită pentru voi de la întemeierea lumii! 35 Căci Mi-a fost foame şi Mi-aţi dat să mănânc, Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat să beau, am fost străin şi M-aţi primit între voi, 36 am fost gol şi M-aţi îmbrăcat, am fost bolnav şi M-aţi vizitat, am fost în închisoare şi aţi venit pe la Mine.
37 Atunci cei drepţi Îl vor întreba:
– Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci, sau însetat şi Ţi-am dat să bei? 38 Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit între noi, sau gol şi Te-am îmbrăcat? 39 Şi când Te-am văzut noi bolnav sau în închisoare şi am venit pe la Tine?!
40 Iar Împăratul le va răspunde:
– Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aşa unora dintre cei mai neînsemnaţi dintre aceşti fraţi ai Mei, Mie Mi-aţi făcut!
41 Apoi le va zice celor din stânga:
– Plecaţi de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care a fost pregătit pentru diavolul şi pentru îngerii lui! 42 Căci Mi-a fost foame şi nu Mi-aţi dat să mănânc, Mi-a fost sete şi nu Mi-aţi dat să beau, 43 am fost străin şi nu M-aţi primit între voi, am fost gol şi nu M-aţi îmbrăcat, am fost bolnav şi în închisoare şi nu m-aţi vizitat!
44 Atunci şi ei Îl vor întreba:
– Doamne, când Te-am văzut noi flămând sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în închisoare şi nu Ţi-am slujit?!
45 Atunci El le va răspunde:
– Adevărat vă spun că, ori de câte ori n-aţi făcut aşa unora dintre cei mai neînsemnaţi dintre aceştia, Mie nu Mi-aţi făcut!
46 Şi aceştia vor merge în pedeapsa veşnică, iar cei drepţi vor merge în viaţa veşnică.

Dumnezeu există - Mărturii.: MARE BUCURIE !!! ROMANIA VIITORUL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../mare-bucurie-romania-viitorul-al-...

Translate this page
16 hours ago - Prieteni dragi, Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, vom face LANSAREA celor doua Carti divine: ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM precum si,VIATA EXTRATERESTRA . Iata cum arata coperta volumului 2 cu ROMANIA VIITORUL AL ...

23 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne,ne trimiti mesaje sa ne intoarcem la credinta,chiar daca multe sunt scrise in Sfanta Biblie,Tu poti sa le opresti pe toate,Tu nu doresti moarte pacatosilor,nici un pamantean nu poate indura suferinta Ta.Din pacate multi nu cred in Cuvatul Tau,ei il slujesc pe cel rau,care a pus stapanire pe omenire prin puterea banilor.Doamne,la unii le arati in vis multe,asa cum si mie mi-ai aratat duminica ca un preot ortodox ducea intr-o geanta alba carti.La o intersectie de drum in forma de triunchi,ma opresc sa-l ajut pe preot sa duca geanta,ca mi se parea foarte grea.El a zis ca a ajuns la destinatie,in spatele meu la vest se afla o biserica catolica.Se duce la catolici sa duca adevarata Biblie,sa vada si ei adevarul.Eu l-am rugat pe preot sa-mi vanda mie Biblia,ca daca o duce la catolici o sa treaca foarte mullti ani,si ei nu o sa spuna adevarul din Biblie.I-am oferit preotului o bancnota de 500 lei,ca atata aveam la mine dar preotul nu a vrut sa-mi ia banii.A zis sa o citesc ca scrie si despre mine,eu m-am suparat si am zis ca nu sunt o sfanta.Preotul a plecat spre rasarit,iar eu spre apus in biserica catolica,umpreuna cu geanta cu Sfanta Biblie,m-am dus sa duc cei 500 lei,care i-am oferit pe cartea Sfanta.In biserica nu iera nimeni,eu am lasat banii pe o banca,si am iesit din biserica,dar in fata mea a aparut un foc sau o lumina foarte puternica care ma inconjurat,am pus mana la ochii,si l-am intrebat pe Dumnezeu,cu ce am gresit inaintea Lui,de a pus foc asa mare pe mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:17 interpretarea mea este asa,cred ca Dumnezeu va pus in traistă sa duceți adevarul si celorlalte biserici care nu cunosc adevarul despre El gen biserica catolica in visul dvs.Poate ca este timpul adevarului si trebuie descoperit din acele tainice carti ceresti. Va împuternicit cu aceasta misiune sa duceți acele carti acelei biserici catolice pentru Unirea tuturor credințelor intr-una singura si dvs ve-ti contribui la asta fie ca vreti sau nu.Ve-ti primi probabil un har pentru acest rol de aceea numele dvs era trecut deja pe cartea vieții cu toate faptele pe care le-ati săvârșit aici pe pământ..Acea carte va uni religiile intr-una singura soborniceasca,si apostoleasca biserica înaintea venirii a doua oară a lui Iisus pe pământ.Daca Dumnezeu va înmânat acest rol trebuie sa o duceți pana la capăt caci ati atins acea geantă cu biblia cerească care a fost deja tipărită pentru lumea intreaga.
      Si este un dar pentru noi si pentru mântuirea noastra..Acea carte a sosit deja e nevoie doar ca sa fie deschisa si vom afla despre ea curand.Este cartea lui Iisus.

      Ștergere
    2. 23:17Cred ca vi s-a transmis ca cei catolici nu vor decat Banii si nu adevarul Sf.Biblii.Bine ati facut ca ati iesit din biserica lor (probabil ca ati incercat sa convingeti si pe unii catolici de adevarata credinta si vi s-a aratat adevarul in vis).Apoi Domnul v-a imbracat in lumina(bucurati-va poate chiar ati avut o misiune spirituala in trecut)!Rugati-va ca sa se intareasca credinta pop.roman si sa se intoarca la credinta si cei rataciti din neamul nostru.Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. 8:03Cand am citit mesajul tau am simtit multa energie negativa .De fapt ceea ce scrii e o mare minciuna.Vorbesti de ecumenism(unirea tuturor bisericilor)Fals!Aceasta este lucrarea satanei!Singura religie care are Duhul Lui Dumnezeu este cea ORTODOXA!Clar!Daca vor sa se Mantuiasca celelalte religii sa treaca la Adevarata credinta si adevaratul Duh!Ele vad ca nu au duhul Lui Dumnezeu si au ramas flamande si acum vor sa fure de la ortodoxi. dar nu se poate amesteca Duhul Sfant cu cel al satanei.Singura solutie sa se boteze in Duhul Ortodoxiei cel Adevarat.Cine are duhul lui Dumnezeu distinge chiar din mesaje cine are lumina lui Dumnezeu si cine vorbeste cu duhul mincinos si mandru al satanei.Domnul va arata Adevarul curand!Amin!

      Ștergere
  3. Cutremure pot fi si rezultatul unor bombardamente militare in razboi-

    RăspundețiȘtergere
  4. 19 apr 23:17-asa a patit si SF APOSTOL PAVEL PE DRUMUL SPRE DAMASC-A ORBIT DE LA LUMINA DOMNULUI SI TOT EL I-A REDAT VEDEREA-problema nu este religia ci credinta-rugaciune , ganduri, cuvinte si fapte bune

    RăspundețiȘtergere
  5. Posibil sa fie la noi ca sa iscat o vijelie pe la 2 noaptea de am zis ca ne ia.
    Iar cum a inceput asa sa si oprit brusc de aceia ma duce gandul ca va fi si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. 23:17 interpretarea mea este asa,ca poate Dumnezeu va pus in traistă sa duceți adevarul si celorlalte biserici care nu cunosc adevarul despre El gen biserica catolica in visul dvs.Poate ca este timpul adevarului si trebuie descoperit din acele tainice carti ceresti. Va împuternicit cu aceasta misiune sa duceți acele carti acelei biserici catolice pentru Unirea tuturor credințelor intr-una singura si dvs ve-ti contribui la asta fie ca vreti sau nu.Ve-ti primi probabil un har pentru acest rol de aceea numele dvs era trecut deja pe cartea vieții cu toate faptele pe care le-ati săvârșit aici pe pământ..Acea carte va uni religiile intr-una singura soborniceasca,si apostoleasca biserica înaintea venirii a doua oară a lui Iisus pe pământ.Daca Dumnezeu va înmânat acest rol trebuie sa o duceți pana la capăt caci ati atins acea geantă cu biblia cerească care a fost deja tipărită pentru lumea intreaga.
    Si este un dar pentru noi si pentru mântuirea noastra..Acea carte a sosit deja e nevoie doar ca sa fie deschisa si vom afla despre ea curand.Este cartea lui Iisus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 8:02Interpretare total grsita!Si cu bainii ce este?Ea n-a ramas in biserica si a plecat.Iar Biblia nu era noua ci cea pe care o au ortodoxii de la inceput(Nu a primit-o de la papa sau alti "facatori"de Biblii ci a primit-o.....culmea,de la un preot Ortodox)!PS.Tu esti cea care vii mereu cu intrpretari ("elucubratii")false voite sau nu fara sa ai duhul Lui Dumnezeu ci gadirea "logica"omeneasca.De aceea voi fi cu ochii pe tine ca sa nu mai induci in eroare suflete credule si nestiutoare!Domnul IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU sa te lumineze!Amin!

      Ștergere
  7. Banii erau lucru necurat şi de aceea nu vi i-a luat. Împărţiţi şi daţi săracilor din ce vă prisoseşte.Acesta cred că este mesajul visului dumneavoastră.Totodată învăţaţi şi pe alţii să fie credincioşi din Sfânta Scriptură.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cutremure,incendii,razboaie,inundatii,seceta sunt semne ca Domnul vine.Amin.Vino Doamne Iisuse.

    RăspundețiȘtergere
  9. An.17.48.,acestea enumerate de dvs.pot fi si semne ca mentalul colectiv este intoxicat grav.Gandul si Cuvantul au o anumita energie...Sa dau un exemplu : spuneti,cu drag,ceva frumos,ceva pozitiv unei persoane.Acea persoana va percepe aceste cuvinte ca pe o energie care-l va face sa fie mai optimist,mai increzator in el toata ziua,va rezolva mai usor problemele cu care se va confrunta in ziua respectiva,va avea o stare de spirit si o putere interioara mai buna calitativ.Acum ganditi-va ce inseamna forta energetica a gandurilor si cuvintelor cu incarcatura negativa a unei multimi de oameni,cum se poate rasfrange asupra tuturor...Dar hai sa ne gandim ce ar insemna puterea energetica a unor cuvinte si ganduri pozitive,de MULTUMIRE Tatalui Ceresc pentru ca ne daruieste zile insorite,pace in tara,iubire si intelegere etc.Nu-i asa ca am avea o alta stare de spirit,ne-am simti mai puternici,mai ocrotiti si mai intelepti in decizii ?...Cam asa functioneaza puterea energetica a Gandului si Cuvantului.P.S.Nu-i asa ca o binecuvantare primita de la cineva care o da cu drag,din suflet,ne face sa ne simtim mai usori sufleteste si mai increzatori si mai puternici ?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos si simplu ai explicat. Multumesc! Numai cine nu vrea nu accepta explicatia ta. Ganduri bune pentru tine an.11:23!

      Ștergere
    2. 11:23, exceptional!

      Ștergere
    3. Iti multumesc pentru gandurile bune,an.22.54.Chiar am nevoie...Sunt suspecta de o boala grava,care deja imi provoaca dureri f.mari.Roaga-te si pentru mine...Ce-o fi,o fi...O rog si pe doamna Maria sa ma pomeneasca in gandurile dansei adresate Divinitatii.P.S.Pentru an.16.16. : ma bucur ca esti de acord cu mine...Va doresc tot binele din lume si multa sanatate.

      Ștergere
    4. Ce problema este 23:14? Daca poti scrie mai mule detalii...

      Ștergere
    5. An.13.49.,cred ca cineva acolo Sus ma iubeste...Aveam niste dureri infioratoare,am fost cu suspiciune de nevralgie de trigemen...Dupa cum probabil stii,boala aceasta nu se vindeca,doar are perioade de ameliorare,dar revine mereu mai dureroasa,iti distruge viata...e o viata in dureri groaznice,te epuizeaza fizic si psihic.Dar vestea buna e ca NU e asta...Am facut deja niste investigatii medicale,mai am unele de facut,am avut sansa de a da peste medici extraordinari ( femei,dar nu ca ar conta,sunt si barbati medici minunati ),foarte priceputi...Deja mi s-a facut ceva bun,nu mai am acele dureri urate,ma simt mai bine si se pare ca e altceva,o afectiune tratabila...Deci e de bine...sper...Va trebui sa ma tratez intr-un anumit fel cam 2-3 saptamani,daca durerile dispar complet,am scapat,daca nu, va trebui un control neurologic + CT,sa nu fie o tumoare intracraniana...Dar sunt sigura ca nu va fi nevoie,ma voi vindeca complet,asa simt...

      Ștergere
    6. 23:35, intereseaza-te despre alcalinizarea corpului. Posibil sa existe un deficit in aceasta privinta. Informeaza-te in mod serios, nu superficial in privinta argumentului alcalinizarii corpului.
      Odata rezolvata aceasta problema (alimentatie si lichidele de baut) cauza care a declansat seria aceasta de probleme va disparea. Iar odata disparuta vor disparea si efectele neplacute.
      Daca nu vei rezolva aceasta problema in mod serios efectele neplacute pot sa reapara. Rezolva totul de la radacina.

      Ștergere
    7. An.02.03. iti multumesc pentru sfat,am sa aprofundez problema.Respectele mele...

      Ștergere
  10. Cutremur in centrul Italiei cu mai multe replici...azi

    RăspundețiȘtergere
  11. CUTREMUR IN BUZAU ANTICIPAT CU SUCCES!
    Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite:
    In ziua de 25/04/2018 la ora 20:15:47(ora Romaniei) s-a produs in Romania un cutremur cu magnitudinea 5 pe scara Richter, la adancimea de 144.738km.
    Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna(12km), Întorsura Buzăului(25km), Târgu Secuiesc(27km), Nehoiu(35km), Sfîntu Gheorghe(52km)

    Ora 14:15 UTC 17:15 RO a fost anticipata cu un decalaj de 3 ore.

    RăspundețiȘtergere