vineri, 13 aprilie 2018

FECIOARA MARIA PRIMESTE SI BINECUVINTEAZĂ UN SUFLET !


                               21 APRILIE  2017,ORA 6,45 !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas duios ,care vorbea cu Prea Curata Fecioara Maria. 

Iata cum se mira glasul:
                          "Fecioara MARIA?
                      Binecuvântată  Fecioara MARIA!

Iar MAICA DOMNULUI îi raspunde cu dragoste:

                                Da ! Eu sunt ! 
                                Fii binevenită !" 


                                        Image result for FECIOARA MARIA..

Dragii mei,asa cum reiese din MESAJ, MAICA LUI DUMNEZEU a primit un musafir ,(tot o femeie)care s-a mirat foarte ,si căreia nu-i venea sa creada, ca se afla chiar în faţa Prea curatei Fecioare Maria.
Iar MAICA DOMNULUI a primit-o cu  glasu-i dulce si dumnezeiesc ,urându-i bun venit.
Prieteni dragi, cine era acea femeie si de ce voia sa ajunga la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, eu nu stiu cu certitudine. 
Ceea ce stiu însă,fara nicio indoiala,este faptul că ,EXISTA VIATA după MOARTE, EXISTA PREA CURATA FECIOARA MARIA care a fost ridicata la Cer cu tot cu racla si trup!
Dragilor,sa ne închinam si noi MAICII SFINTE, si  s-O rugam ca sa ne acopere cu mila, cu dragostea si cu Rugaciunile Sale, catree Prea Scump FIUL SĂU si MÂNTUITORUL nostru al tuturor,Căruia I se cuvine, toata cinstea si inchinarea ,Amin.

                                Cu dragoste,Maria.
P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou Ierusalim , va intra în inimile


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

30 de comentarii:

  1. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne Binecuvinteze pe toti.
    Cu mult drag doamna Maria si
    Hristos a Inviat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este doamna Maria.Multumim pt.mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=2P8jJNbLREo

    RăspundețiȘtergere
  4. Maicuta sfanta se arata tuturor ce au inima curata,ja fel s toate puterile ceresti.ntroduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria ce poate fi mai frumos si mai bine decat iubirea de Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Bunul Dumnezeu sa ne ajute la toti si glasul si rugaciunile noastre sa ajunga la Maicuta Domnului si la Mantuitorul sufletelor noastre.
    Poate ca sunt mai trista azi dar cand vad atata rautate nu mai doresc decat sa fiu la Dumnezeu atat.
    Cu drag doamna Maria si Hristos A Inviat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doliu National,s-a implinit din pacate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21:08 despre ce vorbești?

      Ștergere
    2. https://www.stiripesurse.ro/doliu-in-lumea-teatrului-din-romania-o-boala-crunta-a-rapus-o-mare-actrita_1259471.html

      Ștergere
    3. 22:34In Bulgaria 14aprilie -doliu national

      Ștergere
  7. da,maine 14 aprilie in Bulgaria
    https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3779383

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria, maica Domnului a fost mama lui Iisus nu a lui Trotsky ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Bucuresti va cobora Iisus .Aici in Bucurestiul Noul Ierusalim.In curand.

      Ștergere
    2. 19:57, putin probabil ca acolo...

      Ștergere
    3. Iana Vlogs de ce tot iti stergi mesajele? De ce le mai publici atunci? Esti stresant caci oamenii dau raspuns la unele mesaje publicate de tine (ca in cazul de fata) si nu mai stim la ce au raspuns. Te rog nu-ti mai sterge mesajele care au raspuns sau nu mai publica daca tot le stergi, ce rost?

      Ștergere
    4. Si daca vei vedea ca am dreptate poți sa stii?

      Ștergere
  10. Nu la noi,la bulgari,21:08!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mă poate lămurii cineva ??? Ce semnificație are acest mesaj PRIMIT CU UN AN ȘI OPT ZILE ÎN URMĂ ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:14 mă refeream la mesajul de acum FECIOARA MARIA PRIMEȘTE ȘI BINECUVINTEAZĂ UN SUFLET dar care la primit pe 21 aprilie 2017 ora 6:45 și la republicat pe 13 aprilie 2018 . Mulțumesc !

      Ștergere
    2. Interesant ceea ce spui, 09:22!

      Ștergere
  12. Maicuta Sfanta,multe femei din intreaga lume iti cere ajutorul zi de zi.Asa si mama mea,imi spunea ca foarte des te arata-i in vis,dar multi nu o credeau,asa cum nu o cred si pe doamna Maria,ca preotii nostrii ortodocsi ne spun ca sa nu credem in vise,si eu regret pana mor ca am ascultat de preoti si nu de tine,Maicuta Sfanta.Tu cu doua zile inainte sa-mi moara mama,mi te-ai aratat in vis,la casa parinteasca stateai deasupra casei,si nu m-ai lasat sa intru in curte.A doua seara iar ai aparut la casa parinteasca dar impreuna cu multi ingeri,care cantau foarte frumos.Iar a treia seara mama a plecat de pe pamant.Nimic nu este intamplator totul este pregatit in cer,dar noi nu credem,nici eu nu am crezut-o pe mama,cand mi-a spus ca ma paraseste,pleaca la Fiul Tau Iubit,care pentru noi a fost rastignit.

    RăspundețiȘtergere
  13. SUNT ANONIM 5-PRIN ANUL 1994-1995-AM FOST LA MANASTIREA NICULA-ERAM F NECAJIT - ERAM IN SOMAJ-AM VAZUT ACOLO LUME CARE MERGEA IN JURUL BISERICUTEI DE LEMN IN COATE SI GENUNCHI IN RUGACIUNE-AM INCEPUT SA INCONJUR BISERICA DOAR DE 3 ORI-ERA ADORMIREA MAICII DOMNULUI- DUPA NICI 3-4 ZILE PRIMESC TELEFON DE LA UN PRIETEN CA ETE NEVOIE DE MINE LA O SOCIETATE-SI IATA MAICA DOMNULUI S-A MILOSTIVIT DE MINE CU ATAT MAI MULT CA AVEAM SI FIICA IN FACULTATE-SF TREIME SI MAICA DOMNULUI SA VA AJUTE-SANATATE SI PACE IN LUME SI IN SUFLET

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM-5,te citesc cu drag de fiecare data,e interesant ce scrii,cu un amendament : nu pot fi de acord cu acest obicei primitiv de a inconjura o biserica pe coate si genunchi,eu chiar cred ca nu de asemenea manifestari exterioare are nevoie Dumnezeu,ci de o locuinta trainica,luminoasa si deplin constientizata in inima noastra.Cred ca abia asa se naste intelepciunea si iubirea adevarata de semeni si de toata Creatia Lui...Parerea mea...PS.A nu se intelege ca sunt...inteleapta ! Mai am pana departe...dar inima imi spune multe....

      Ștergere
    2. 12:25, fiecare om face cum simte el. Daca 12:25 asa a simtit el ca trebuie sa faca si i-a fost bine. daca tu simti ca trebuie sa faci ceva sau sa fi undeva sau pur si simplu doar sa fi, nu cred ca-ti spune cineva ca nu-i in ordine asa. Lasati mai oamenii sa se exprime cum simt ei, sa experimenteze ceea ce ei considera ca le face bine.Din fiecare experienta(aleasa de sufletul lui) omul are de inteles ceva.

      Ștergere
  14. pt 12:25 si 18:33-va raspund la ambii-MAICA DOMNULUI SPUN SF PARINTI VAZATORI IN DUH SI CUNOSCUTI DE MINE SPUNEAU ASA -SA STITI CA MAICA DOMNULUI IL ROAGA IN GENUCHI PE FIUL EI IISUS DOMNUL PENTRU OMENIRE-CAT A SUFERIT PT FIUL EI CAND ERA RASTIGNIT?-ASA SI VOI SA VA RUGATI SA SE MILOSTIVEASCA PT PACATELE VOASTRE CA SA VA IMPLINEASCA RUGILE--eu am facut ceea ce faceau crestinii nestiind atunci ca acolo la manastire toate rugile s-au implinit-nu m-am umilit ca nu sunt orgolios ci m-am rugat in timp ce inconjuram lacasul-il consider pe DUMNEZEU CREATOR SI NIMIC DIN CE FAC NU MI SE PARE MULT

    RăspundețiȘtergere
  15. SUNT ANONIM 5-LA MESAJUL D-NEI MARIA-DOLIU-ROMANIA VA INTRA IN DOLIU NATIONAL am scris un text cre eu interesant -vi-l recomand

    RăspundețiȘtergere
  16. S-ar putea să fie vorba de dna Ionela Prodan ?

    RăspundețiȘtergere