luni, 9 aprilie 2018

SIRIA - ATACUL CHIMIC S -A ADEVERIT CRUNT !

                                           Dragii mei,

Scriam in 29 Martie 2018 un articol cu titlul:

"RACHETE  SI  BOMBE  CADEAU  DINTR-UN  AVION  ! "


RACHETE SI BOMBE CADEAU DINTR-UN AVION - Dumnezeu există ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../rachete-si-bombe-cadeau-dintr-un...

Translate this page
5 days ago - RACHETE SI BOMBE CADEAU DINTR-UN AVION ! 31 Martie 2018 ,ora 16,23 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor un AVION mai special inspre Nord, Avion ce nu zboara la inaltime prea mare. Image result for AVIOANE CARE ...

Din păcate dragii mei,iata ce s-a intamplat în SIRIA unde au murit zeci de oameni si multi prunci nevinovati:

ATAC CHIMIC în Siria: Cel puţin 70 de morţi/ Donald Trump: Rusia şi ...


www.mediafax.ro/.../atac-chimic-in-siria-cel-putin-70-de-morti-don...

Translate this page
1 day ago - Cel puţin 70 de persoane au murit, duminică, în urma unui presupus atac cu arme chimiceîn oraşul sirian Douma, ultima redută a rebelilor din regiunea Ghuta de Est, relatează BBC News şi Reuters.



Cel puțin 70 de morți, în urma unui presupus atac chimic în Siria. Imagini cu impact emoțional.

Cel puțin 70 de persoane au murit în Siria, după un presupus atac cu gaz toxic asupra orașului Douma, ultimul bastion rebel din Ghouta de Est.
Numărul victimelor ar putea crește, spun medicii și salvatorii, potrivit BBC News. În urma acuzațiilor lansate de grupul de apărare civilă Căștile Albe împotriva regimului sirian, autoritățile de la Damasc au negat orice legătură cu raidul aerian, subliniind că incidentul este o farsă pusă la cale de insurgenții Jaish al-Islam, care controlează zona.

                     Image result for ,lumanare
Trump şi Macron promit un „răspuns comun“ la presupusul atac cu arme chimice din Siria VIDEO.

Ghouta de Est
.atac chimci siria.

Cu lacrimi si cu durere mare in suflet va scriu, dar iata si articolul meu mai pe larg:

                            31  Martie 2018 ,ora 16,23 !

                                                          Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor un AVION mai special inspre Nord, Avion ce nu zboara la inaltime prea mare. 

Image result for AVIOANE CARE LANSEAZA RACHETE.

Avionul avea la aripi mai multe dispozitive pentru a transporta cel putin 4 rachete.
Asa ca in imaginea de mai jos,arata  Avionul care trăgea cu Rachete ce aveau foc la varf,ca o minge de foc avea la varful lor.

Image result for AVIOANE CARE LANSEAZA RACHETE.
Rachetele erau trase dinspre Nord spre Rasarit.
În aer ,cred ca erau pe puţin cinci RACHETE odata care, se indreptau cu o viteza uluitoare spre Rasarit.
Dragii mei,din nefericire Razboiul sta sa inceapa. Este indeajuns ca sa riposteze o Ţara, ca apoi,o  alta Ţară sau alte Ţări sa le raspunda cu aceea violenta.
Noi trebuie sa fim tari in Credinta,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si nu in ultimul rand,sa fim buni si milostivi.
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la MAICA DOMNULUI,ca sa ne ierte gresalele noastre cele de voie si fara de voie,si sa ne apere pe noi toti Fiii Săi ,de tot raul si de tot vrajmasul,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.

Iata si TRAGEDIA cumplita :
“Teroriștii Jaish al-Islam sunt disperați, iar mass-media lor fabrică atacuri chimice într-o încercare eșuată de a împiedica avansurile armatei arabe din Siria”, a afirmat Sana, agenția de presă de stat.
Departamentul de Stat american a declarat că urmărește cu atenție raportul îngrijorător privind evoluția incidentului, iar Rusia, un aliat al regimului Bashar al-Assad, ar trebui să fie considerată răspunzătoare pentru folosirea gazelor toxice.

Vladimir Putin a anunțat că Statul Islamic a fost complet învins în Siria

Pe de altă parte, Rusia a afirmat, duminică, faptul că regimul sirian nu a folosit arme chimice în timpul raidurilor sale împotriva rebelilor din oraşul Duma, în estul provinciei Ghouta, contrar suspiciunilor Statelor Unite, transmite France Presse, potrivit Agerpres.
“Dezminţim categoric aceste informaţii”, a declarat generalul Iuri Evtuşenko, şeful Centrului rus pentru reconcilierea părţilor aflate în conflict în Siria, citat de agenţiile de presă ruse.
“Suntem pregătiţi, odată ce Duma va fi eliberat, să trimitem imediat specialişti ruşi în apărare nucleară, chimică şi biologică pentru a colecta datele care vor confirma că aceste afirmaţii sunt complet inventate”, a adăugat el.
″Șaptezeci de oameni murit prin sufocare”, a declarat Raed al-Saleh, șeful Căștilor Alb.
Syrian American Medical Society (SAMS), o organizaţie neguvernamentală care acordă sprijin logistic instituţiilor medicale din Ghouta, a prezentat o mărturie asemănătoare.
Un medic din Douma a tratat “un număr de pacienţi cu simptome de expunere la clor”, a indicat, pentru AFP, Mohamed Kattoub, un responsabil al SAMS.
Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional
 The first video for the massacre in #Douma by the Chemical weapons, 40 were killed and 500 still suffocating in bad medical circumstances. Assad attacking more than 100K civilians in Douma. pic.twitter.com/fA0uyRqhrp
Mar 31, 2018 - AVION CARE IMPRASTIE OTRAVA ÎN AER ! 29 Martie ... În aceasta seara ,în timp ce scriam aici pe Blog vad înspre Sud ,desi eram cu ochii pe monitor,vad un Cer de ziua inspre Sud si un Avion care zbura la o altitudine mai mică. ... Doamna Maria nu stiu de ce unii din semeni nostri au devenit atat de rai.

                             29 Martie 2018,ora 22,34 !

                                              Dragii mei,

În aceasta seara ,în timp ce scriam aici pe Blog vad înspre Sud ,desi eram cu ochii pe monitor,vad un Cer de ziua inspre Sud si un Avion care zbura la o altitudine mai mică.
Brusc ,aud glas care spune asa:

            " A mers din plin, Dârele  Mortii !"

Şi vad dragilor acest AVION care ,lasa in urma sa o Dâră alba si densa, o Dâră care te infricosa numai cand o vedeai .
Dârele erau precum in imaginea a doua de jos :

Image result for darele mortii.
Dragii mei, din păcate,trist si perfect adevarat !
De ce se face acest lucru si in ce scop anume,va las pe voi sa comentati.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fim sanatosi si sa nu ne afecteze aceste otravuri.
Si ne mai miram ca ai nostri copilasi au Cancer si tot felul de boli incurabile.

                                           Cu dragoste,Maria.

 ,




35 de comentarii:

  1. Nenorocitii, sa otraveasca atitia oameni,mai ales copilasi nevinovati!De as fii in locul americanilor, rusilor care lupta impotriva nemernicilor,as trimite trupe numeroase-terestre, sa-i extirpeze odata de pe lumea asta,pina la ultima bucata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rușii ii sustin :) spunând că nu au găsit nicio urmă de vreun material toxic. SUA au spus in ca 48h se vor lua măsuri masive. Rusia spune: "inacceptabil". Se vrea depopularea cu aproape orice scop. Nu m-ar mira un război armat.

      Ștergere
  2. Pe acolo, intr-adevar, e de extirpat "ceva". Doamne ajuta-ne, cum stii mai bine, dupa Voia Ta cea PreaInalta! Cu lumina, lumina din lumina, pura, adevarata, din energia necreata! Multumesc, Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne rugam pentru Siria.Se spune in profeții ca din Siria va începe al treilea război mondial..

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ce se poate comenta la atatea atrocitati.
    Bietii copilasi si pana la urma si toti oameni nevinovati doamna Maria.
    Pacat mare pacat Bunul Dumnezeu s-ai apere de aceste atrocitati si pe noi pe toti.
    Dumnezeu o s-ai pedepseasca.
    Cu mult drag doamna Maria si HRISTOS A INVIAT.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://ortodoxinfo.ro/2018/04/10/al-treilea-razboi-mondial-confruntare-dura-intre-rusia-si-sua-la-onu-pe-tema-atacului-chimic-din-siria-armatele-americana-si-britanica-gata-de-atac-rusia-va-avea-repercusiuni-grave/

    RăspundețiȘtergere
  6. 12,40 Nu o sa inceapa,pentru ca al treilea razboi mondial e inceput deja, in Siria unde sint toate puterile mondiale cu exceptia Chinei.Introducerea e facuta.Toti isi testeaza armele pe viu,inclusiv armele chimice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce ziceti, acesta era avionul cu 8 bombe care a lovit in (nordul) Siriei ?

    http://m.ziare.com/international/rusii-acuza-israelul-ca-ar-fi-in-spatele-atacului-de-la-baza-aeriana-din-siria-atribuit-initial-sua-1509069

    RăspundețiȘtergere
  8. Rușii sunt apărătorii unui criminal dar nu-i așa interesul poartă fesul.Tatăl călăului de la Damasc a fost bun pretin cu pingelică alt criminal.Amercanii vor bombarda Siria azi sau mâine .Ar fi de preferat să-l bombardeze pe tov Bashar.Dacă vor muri si ceva rusnaci n-ar fi pagubă dar este pericol de război .Dumnezeu să ne păzească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. insa cel mai misto e ca avionul din viziune e IDF , nu sirian. Sirienii au declansat atacul chimic cu un elicopter, nu cu un avion. 20% din aviatie a fost distrusa de americani cu rachete tomahawk.
      Asta inseamna ca evreii poarta "hramul" cu care au atacat iranienii pe teritoriul Siriei si poporul "ales" s-a intors acasa cu misiune indeplinita.
      Iar americanii au stategia noi vrem sa plecam, dar rusii sunt rai si sprijina un dictator.
      Pax vobiscum

      Ștergere
  9. Israelul ar fi lovit a doua zi dupa atacul chimic baza militară si urmeaza SUA sa faca prăpăd azi 2 vapoare de lupta s-au apropiat de siria.

    RăspundețiȘtergere
  10. 19,51'Rusnacii' au amenintat pe americani ca vor raspunde unui eventual atac in Siria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce se poate dar America ese din altă ligă.Rușii își fac de cap de vremo 4 anii prin Ucraina ,Transnistria .Cred că a venit timpul să o ia pe spinare .Se aude și la Tiraspol?Asta pentru băieții care fac propagandă pentru tâlharii de la răsărit.Ați primit terciul și tuica de pufoaică?
      Dumnezeu să ne apere.

      Ștergere
    2. 07:33 ce tampenie ai in cap.

      Ștergere
    3. Cum poti scrie asemenea acuze aiurea 07:33? Asculta bine, nu-i stiu pe rusi dar pe americani da, sunt cum sunt, nu-i dori pe langa tine, mai bine.

      Ștergere
  11. Toti cei care le tineti parte satanistilor de americani,sunteti spalati pe creier de mass-media satanica.DUMNEZEU sa va Lumineze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa zic, este plin de sfinti poporul rus care s-a lepadat de Dumnezeu odata cu revolutia bolsevica , cand a desfiintat bisericile ! Stalin era patriarhul mujicilor timp de 80 de ani si ii faci satanisti pe americani.... Du-te si canta la balalaica in Siberia.

      Ștergere
    2. DUMNEZEU ingaduie acest razboi pentru pacatele noastre.

      http://ortodoxinfo.ro/category/credinta-ortodoxa/profetii/

      Ștergere
    3. 09:23, americanii au facut mult mai mult rau in lumea asta (nu-i intrece nimeni). Nu te increde in ei, caci nu ii cunosti bine. Am avut tangente si stiu cum sunt acestia.
      Sunt de o fatarnicie inegalabila.

      Ștergere
    4. Rușii sunt minunați ,cinstiți ,corect .
      Observ pe aici prezența unor ruși sub acoperire ,tzucălari și băiețași de pe la Tiraspol.Un alt argument este că regimul criminalului Asad și bețivani de la răsărit sunt cei buni iar ceilalți sunt răi.Așa să fie ?
      Eu cred că nu.Se mai spune că regimul acestui criminal este legal ,legitim.
      Argumentul este șubred foarte șubred .
      Regimul lui Hitler ori Stalin erau legale potrivit normele internaționale dar au ucis milioane de oameni.
      Mai recent în anii 1970 în Cambodgia regimul lui Pol Pot sprijinit de China a ucis 1/4 din populația acestei tări.
      Era legal dar era unn regim criminal .
      Nu-i iubesc pe americani dar cineva trebuie să plătească
      și să-l oprească pe aceste criminal turbat.
      Dacă Rusia va îngenuncheată voi deschide o sticlă de șampanie în memoria milioanele de români uciși,deportați chinuiți de acest neam sălbatic,abject venit din fundul stepei.

      Ștergere
    5. Asa e,ca si nemtii de altfel.

      Ștergere
    6. 20:46, nu uita de americani in ce hal au adus lumea aceasta. Asasini economici, tari invadate la propriu, turnuri gemene facute praf chiar de ei si alte magarii inimaginabile si monstruoase... mai ti-am zis ca nu-i intrece nimeni la fatarnicie si dracovenie. Sunt piele de pe dracu'. Cel mai mare rau l-au facut si il fac americanii. Astia cotropesc toate zonele unde au interese de acaparare, drept urmare iata-i prezenti si la noi in Romania. Misto tare, ce sa spun.

      Ștergere
    7. Cine ți-a cotropit țara ?
      Americanii?Cine a rupt din România Basarabia ,Bucovina de nord,ținutul Herței SUA ?Cine a deportat sute de mii români ,a ucis în pușcării elita românească.Cine a jefuit prin sovromuri bogățiile României?Cine are trupe de ocupație în Republica Moldova,Ucraina,Georgia?
      Klingonienii,patagonezi, romulanii?
      După câte știu eu rușii.
      Așa că b@@lene încearcă să taci .

      Ștergere
    8. An20.46 nati campi, vorbim de prezent nu de trecut.

      Ștergere
  12. E dureros ce se intampla acolo dar din pacate nimeni nu poate face nimic.Siria Egiptul Damascul Etiopia sunt trecute in biblie.Chiar daca biblia este veche ea ne vorbeste si astazi in prezent.Sunt profetii zguduitoare despre aceste tari chiar scrise in biblie.Acolo scrie ca Damascul va ajunge un morman de daramaturi si chiar asa este.Vai de aceste tari.Dumnezeu sa se indure de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:26, oare chiar se v-antampla, oare chiar este acum "inceputul sfarsitului", cum se tot zice de ceva vreme?!

      Ștergere
  13. Rusi s-au opus la ONU prin veto cererii de anchetare a bombardarii cu gaze toxice.Stiu ei ce STIU.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar...unde e Siria in "poveste"?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Din pacate 21,41 Siria din poveste si Damascul va fii cam ce spune 11,26 si in profeti un morman de darimaturi din cel mai vechi oras al lumii,si va fi doar un poligon de incercare pentru orgoliul marilor puteri mondiale,pentru ce va urma in lume-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Acțiunea"steag fals Siria3"tocmai a avut loc.Anunțată pe căi diplomatice-se știa de ea dinainte-ptr.ca cetățenii din țările Nato aflați in Siria și țările din jur-Palestina,Iordania etc(și unii romăni),să aibă timp să plece din zonă.Apoi s-a înscenat otrăvirea trădătorului rus refugiat în Anglia,făcută "de către ruși",care acum se demonstrează(nu se spune nimic în presă)a fost făcută de un autohton englez,îngămfat,și care nici măcar nu a avut grijă să-și acopere urmele.Rușii sunt de vină,nu?Ptr.tot ce se întămplă râu în lume,inclusiv,probabil,ptr.bomba de la Hiroșima sau exterminarea pieilor roșii din America!Se intenționează distrugerea Rusiei(ăsta e țelul elitei)prin pretextul Siriei cu acordul populațiilor spălate pe creier,prin manipularea opiniei publice împotriva Rusiei.Cam cum s-a procedat cu Iissus.Cum 3 tentative de înfierare au eșuat,demonstrându-se prin imagini de pe toți sateliții din zonă(Ucraina:avion de pasageri doborat de americani și pus în cărca Rusiei,avion doborăt la kurzi de către turci care au făcut jocul Nato,dar apoi au întors armele,atacul neurotoxic de acum cățiva ani împotriva civililor făcut de către evrei și pus în cărca "dictatorului care și-a omorăt concetățenii),au făcut această înscenare crudă,cu ajutorul unui avion de camuflaj evreiesc(sperînd ca,din satelit să nu se vadă proveniența).Rușii sunt prezentați ca demoni!Nimeni nu are voie să spună adevărul,fără să se aleagă cu ștampile de"rusofil,comunist etc"puse de trepădușii plătiți special pt. a închide gura celor ce spun adevărul!
    Rușii sunt înconjurați de jur împrejur la granițe.Nu au voie să se apere,ptr.că orice vor face ptr autoapărare,se va întoarce"manipulat"magistral,împotriva lor.Ptr.că sunt aliați cu "dictatorul sirian"(votat de 80%din sirieni ptr patriotismul său),despre care "s-ar presupune"că a ordonat genocidul.Și cum presupunerea e ușor de băgat în mințile oamenilor,ca fiind o certitudine,chiar și fără probe,se merge la manipularea emoțională a opiniei publice împotriva Rusiei.Elita(evrei,americani,saudiți)se bucură(ca în biblie)văzându-se deja stăpănă pe bogățiile Rusiei,pe care chipurile"o vor pedepsi"sub motiv că,fiind de partea dictatorului,va răspunde la rachetele lansate de SUA asupra populației civile siriene.Americanilor cărora"le este milă de civilii otrăviți"(tot de ei)nu le va fi milă să le folosească moartea ptr.a omorâ alte sute de mii de sirieni civili,în bombardamente de provocare a rușilor.Se speră ca rușii,fiind credincioși și umani,vor interveni să stopeze bombardarea civililor de către americani.Apoi americanii vor decima milioane de ruși și alte nații nevinovate în atacuri de pedepsire.Trebuie să rămănă 500.000.000 de pămănteni pe planetă! Așa e planul!Asta v-o spune un diplomat englez care s-a mișcat în cercurile elitei și știe adevărul.Adevărul trebuie să triumfe ptr a opri măcelărirea multor popoare de către Nato.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect si la subiect ceia ce spui! Cand se VOR terzi si romani sa vada adevarul? Felicitari an.18.03 !

      Ștergere
  17. In plan este si România,pt.care elita mondială doreste DISTRUGEREA TOTALĂ și repopulare ei cu evrei-ca și Palestina.Condiția pusă de sioniști ptr.a finanța războiul 3 este și aceea de a le reveni lor "noul Canaan și Ierusalim România"chiar dacă suntem aliați Nato.Au pregătit deja planul,variantele și pretextul ptr.bombardarea,exterminarea și ocuparea Romăniei.
    În concluzie:-se dorește să dispară popoarele ortodoxe(ptr că nu au reușit distrugerea credinței)-ptr.că aceste popoare urmănd credința originală creștină,stau în calea expansiunii Satanei de mii de ani!!
    Satana este dușmanul perfid,total, și declarat a lui Iissus și al celor ce cred în el!Răcnește ca un leu,arătând cu degetul la cei credincioși strigănd și instigănd:"ăștia sunt vinovații,veniți cu noi să distrugem ortodocșii lui Iissus,ptr că ne-a rămas f.puțin timp pănă la judecată și trebuie să fie nimiciți toți!"
    Sper ca Dumnezeu să-i demaște la timp pe creierul și făptașii acestei crime în masă!
    În caz contrar,mi-e milă și jale de ce va urma pentru România și locuitorii ei.Pănă la Noul Ierusalim al lui Dumnezeu,se va face un "nou Ierusalim Satanic"în România,în care românii vor fi minoritari(decimați pe diferite căi,chiar bacteriologic).Acest nou Ierusalim satanic locuit de alte popoare,va fi prezentat lumii drept realizarea spuselor din scripturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:06 m-a impresionat postarea D-voastra, dar mi-am adus aminte de previziunile Parintelui Arsenie Boca :PLOAIE DE FOC(meteoriti-asteroizi,lava,foc de la bombe) VA CADEA PESTE TOTI CARE VOR SA DISTRUGA ROMANIA.Sa ma ierte Dumnezeu , dar focul ii va urmari si in buncarele de 6stele luxoase.

      Ștergere
  18. TOTI SE BAT PENTRU RESURSE DE PETROL SI METALE-PENTRU RUSI SI AMERICANI OMUL ESTE O CIFRA -MA REFER LA CONDUCATORI SI MARII MAGNATI

    RăspundețiȘtergere
  19. Rusii s-au opus prin veto anchetei DE la ONU.Stiu ei de ce se opun,au musca pe caciula

    RăspundețiȘtergere