joi, 26 aprilie 2018

SERBIA ! INCENDIU URIAS IN SERBIA !


                              26 Aprilie 2018,ora 6,11 dimineata !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit o imagine de cosmar.
Ce anume? Un INCENDIU urias inspre Sud, veadeam cum arde o cladire ,dar o vedeam din spate.Asa parea ca sunt zidurile din spate.
Flacarile erau atat de extinse si de inalte,incat credeai ca arde un depozit de carburanti.
Asa arăta imaginea pe care o vedeam:

Related imageImage result for incendii imagini.

Aud glas care spune asa:

               "Serbia !
                 INCENDIU urias in Serbia !"

Dragii mei, din păcate vom auzi de un INCENDIU urias,asa cum spune Mesajul ,acesta se va produce in SERBIA.
Unde anume sau cand ,nu mi s-a descoperit. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa nu moara si oameni  in acest INCENDIU urias din SERBIA !

                                    Image result for serbia pe harta.

Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa iertam pe Aproapele nostru care ne greseste; sa-l iertam si sa uitam ca ne-a gresit vreodata.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.

Dumnezeu există - Mărturii.: 2018


mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/


ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , ESTE FOARTE APROAPE DE ÎMPLINIRE ! MARE

 BUCURIE ! Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare ...

12 comentarii:

  1. https://www.efemeride.ro/omul-un-hibrid-de-origine-extraterestra-teorie-socanta

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.efemeride.ro/nasa-dispune-de-2000-de-nave-spatiale-ce-face-cu-ele

    RăspundețiȘtergere
  3. DANIELA!

    Ce am aflat legat de tratamentul naturist al cirozei: se vindeca cu un leac ce are in componenta LEMN CAINESC.
    Am inteles ca se rade jos coaja, iar sub coaja exista ceva, un strat ca un fel de mazga ce se rade... aceasta mazga se pune in alcool la macerat (2 sapatamani), iar ceea ce rezulta se consuma, este foarte amar la gust. Persoana care s-a vindecat astfel de ciroza fost trimis inainte de medici acasa pentru ca nu i s-a mai dat nici o sansa (s-a vindecat in 90 zile cu lemn cainesc). Din pacate nu o mai pot intreba exact despre modul de preparare si administrare pentru ca a murit in Italia intr-un accident.
    Eventual incearca sa iei legatura cu cineva care este specialist in terapii naturiste ca sa-ti explice exact modul cum se prepara si cum se administreaza corect.
    Multa sanatate cuscrei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca acest blog este citit si de specialisti adevarati,cu experienta in domeniul acesta al terapiilor naturiste.Dar din cate stiu eu,tratamentele acestea se dau numai individualizat,cei care trateaza pacientii prin procedee naturiste,trebuie sa vada pacientul,sa-i vada analizele si alte investigatii medicale facute,si in functie de toate acestea sa-i prescrie un tratament personalizat.Asadar,ai dreptate an.14.08.,e nevoie de un specialist terapeut care sa-i explice exact cum se administreaza si cum se prepara aceste substante,altfel nu se poate...P.S.Sunt sigura ca avem in tara terapeuti foarte buni,bine pregatiti in domeniu,deci trebuie cautati si gasiti...Multa sanatate ii doresc doamnei aflata in suferinta...

      Ștergere
    2. 22.56 Dr. Corneliu Babut , Masloc , jud Timis

      CENTRUL DE MEDICINA INTEGRALA

      Telefon: 0256/231201 0257 - 212543
      Fax: 0257 - 212543


      Judet: Timis
      Localitate:
      Adresa: Com. Masloc nr 146 , jud. Timis

      http://ette55.blogspot.ro/2011/04/un-doctor-jos-palaria.html

      Ștergere
    3. Deci nu a murit saraca de ciroza dar a murit in accident!Va sa zica indiferent ce am face,daca atat ne este dat sa traim aici...

      Ștergere
    4. Conferinta "Cum prevenim cancerul" - Dr Alin-Mihai Scarlat

      https://www.youtube.com/watch?v=J6InZkAKIes

      Ștergere
    5. 12:33, accidentul s-a intamplat la mult timp dupa ce s-a vindecat complet. Au trecut ani de atunci. Cine stie, a mai primit timp de trait o vreme! Insa cert este ca leacul acela vindeca. Dupa ce s-a vindecat s-a intors la medici aceia au ramas mirati, insa ma intreb de ce nu au fost curiosi de leacul acesta, sa-l ia in calcul pentru a fi inclus in terapia celor bolnavi, pentru a vindeca si pe altii, mai ales ca aveau o dovada vie? Aceasta nu am priceput-o.

      Ștergere
    6. 14.41

      Adevarat . Ce nu putem noi ca pacienti sa inteleg este ca a disparut medicul adevarat cu suflet si dedicatie pentru bolnav , acum este medicul care face congrese peste tot sa capete puncte la salariu , medicul care nu poate refuza spaga , medicul care te opereaza chiar stiind ca nu ai sanse , medicul care are procent la medicamente . Nu mai e medic , este un afacerist , medicina de azi e business , dragilor , job.
      La fel si preotii. Nu pot vindeca pentru ca au pacate ca ceilalti enoriasi , ei sunt cu ochii dupa pret , pentru ca astazi credinta are un pret .
      La fel si magistratii , sunt procese care nu trebuiesc castigate , cauze normale care se pierd si cauze strigatoare la cer cu coruptie, facaturi de dosare , mismaseli care sunt achitate . Mai e ceva de zis?
      Poate .
      Unii au in loc de coloana vertebrala o franghie , o tulpina de papadie .
      Nationalismul in tara asta a emigrat odata cu romanii care au parasit-o , procesul e ireversibil .
      Cui foloseste sarbatorirea Centenarului cand sunt repetenti la istorie , la valori , la cultura , la bun simt peste tot ???
      Se reface salarizarea, se face si o noua lege a pensiilor ca haosul sa fie tot mai mare , in haos se fura bine , in haos conduc incapabilii ca in jungla, cresc taxe , preturi , bagam bani in statui , in mofturi si in Nemurire ( pardon Catedrala) . Ce absurd !
      Unde mai e sanatatea acestui popor , fizica, psihica, politica cand procesele se tergiverseaza decenii , astfel incat sentintele sa fie post-mortem ?
      Mai putem respira minciuna , ura , dezbinarea si toate cucuvelele care canta de pe unde apuca ? Ce saraci devenim noi ca ne-am vandut cu totul cu suflet cu tot , cu pamant , cu paduri , cu tineri disperati , cu mii de cazuri de boli incurabile .
      Basescu parca a aruncat un blestem pe popor cand a spus ,,sa traiti bine ! '' Ce sinistru suna acum cand bine vedem ca traiesc doar ei care legalizeaza puscaria la domiciliu . Iata mai jos cui am dat Insula Mare a Brailei , camilelor din desert . India scrie pe noi, Venezuela , ca pe Grecia am depasit-o demult .

      http://evz.ro/insula-brailei-emiratele-unite.html

      Ștergere
    7. 21.47 Foarte tare , foarte real. Sa vedem Portul Constanta cui va fi alocat , ala e punctul strategic de la Marea Neagra .

      Ștergere
  4. http://spuspefata.webs.com

    RăspundețiȘtergere
  5. https://blog.vegis.ro/citromicina-extract-din-seminte-de-grapefruit-beneficii/

    RăspundețiȘtergere