vineri, 13 aprilie 2018

MINUNEA ÎNFAPTUITA DE MAICA DOMNULUI !


                                             Hristos  a  Înviat !
                      Image result for IZVORUL TAMADUIRII          
                      

                               28 aprilie 2014 ,ora 18,05 !

                                           Dragii mei,

Astăzi 28 Aprilie 2014, la ora 18,05  am primit de la BUNUL  DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA  DOMNULUI confirmarea MINUNII  relatate de mine în articolul de mai jos.
Mă gândeam la MINUNEA  din  PREA SFÂNTA  ZI  a  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII, şi încă uimită de cele întâmplate îi scriam un mesaj unei prietene,ca să-i povestesc şi ei ceea ce s-a petrecut in aceasta Zi mare si sfanta.
În acest moment, aud un glas care -mi dictează ce să scriu ,şi anume :

             "ÎN  ACEASTĂ  ZI  MARE  ŞI  SFÂNTĂ ,
                       A  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII , 
                           S-A  ÎNFĂPTUIT  O  MINUNE "!

Cu uimire şi cu lacrimi în ochi, atât am dorit să mai adaug la acest articol ! Restul...îl cunoaşteţi din textul de mai jos !

          25 Aprilie  2014 ,ora 10 dimineaţa ! 

Marea  şi  Sfânta Sărbătoare  a  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII  !

                                Dragii  mei, 

Vă voi relata  o MINUNE  din zilele noastre , săvârşită  astăzi 25  aprilie 2014 de MAICA  DOMNULUI !
Noapte de 24 spre 25 aprilie  2014 , doi tineri  căsătoriţi care asteaptă sa vină pe lume o fetiţă.
Deoarece nu au dorit sa le dau numele, le voi spune doar viitoarea  mamica si viitorul tătic.
Viitoarea mămică ,o tânără de 27 ani însărcinată în 7 luni si jumătate, a dus sarcina foarte bine până astăzi doar cu mici probleme ,deoarece, era predispusă la o nastere prematură.
Tânara viitoare mămică a ţinut în permanenţă legătura cu medicul ei obstetrician. 
Astă noapte însă, s-a trezit din somn având contracţii puternice urmate de pierderea lichidului  amniotic, sau mai popular spus, i s-a rupt apa.
Fetiţa ce era în pântecele ei ,urma sa vină pe lume prematur.
Tânăra viitoare mămică şi-a sunat astă noapte medicul, fiind la prima sarcină, şi i-a spus toate simptomele.
Medicul i-a recomandat să se prezinte la spital imediat ce se face ziua, deoarece, s- a declanşat naşterea prematura. 
I-a mai recomandat sa ia ceva pentru durere, pentru contractiile pe care le avea, şi că o asteaptă la spital dimineaţă la 7 !
Spitalul fiind in altă localitate, au ajuns intr-o jumătate de oră. 
La 7,30 erau amândoi viitorii părinţi la spital.
Medicul il lasă pe viitorul tătic pe hol ,si o ia pe viitoarea mămică ca să o consulte.
După o lungă perioada de asteptare pentru soţul ei, care astepta pe hol cu sufletul la gură, vine cineva din cadrul spitalului ,si-i spune că i s-a făcut o ecografie, dar că are o fisură la placentă şi care fisură, a dus la pierderea lichidului amniotic, precum şi faptul ca, a intrat deja in travaliu urmând ca să o pregătească pentru operatia de Cezariană.
Pentru viitorul tătic, au urmat multe minute şi ore de aşteptare cu sufletul la gură ,pentru că nu mai venea nimeni să-i dea un răspuns .
Cadrele medicale i-au spus sa mai aştepte, deoarece,  nu au încă niciun rezultat, dar ,o să i se mai facă o ecografie si se va lua o hotărâre.
Viitorul tătic se gândea numai la ce este mai rău. 
Eu ţineam legătura cu el prin mesaje prin telefon, şi în acelaşi timp mă rugam la MAICA  DOMNULUI  să facă O  MINUNE , aşa cum a făcut cu  orbul din pădure, care era însetat . MAICA  DOMNULUI i-a descoperit in desişurile pădurii lui LEON, care însoţea pe orb, o baltă mică de apă tulbure, din care i-a poruncit lui LEON ca să-i dea orbului să bea ,si apoi sa-si spele ochii.
Leon a luat apa tulbure din iarba din pădure, i-a dat orbului din palmele sale sa bea, si -apoi i-a spălat ochii.
Orbul şi-a potolit setea ,iar după ce s-a spălat pe ochi cu apa ce a mai ramas, a început sa vadă ca si cum nu ar fi fost niciodată orb.
Aşa am implorat şi eu pe MAICA  DOMNULUI, ca să facă O  MINUNE pentru viitoarea mămică.
La SFANTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE  am dat un pomelnic şi i-am spus Părintelui ce s-a întâmplat ,dar şi faptul că urmează ca viitoarea mămică să  nască prematur.
 Părintele s-a rugat mereu pe parcursul SFINTEI şi DUMNEZIESTII  LITURGHII pentru viitoarea mămică şi pentru pruncul nenăscut încă.
Şi iată că după 3  ore de aşteptare ,apare si medicul ,şi cu vocea vizibil tremurândă îi  spune viitorului tătic aşa : 
Şi mama şi pruncul sunt bine !  
Tăticul întreabă : a născut? 
        Nu, dar trebuie  să vă spun ceva ! 
Nu ştiu cum s-a întâmplat.....(emotii  mari pentru viitorul tătic ) s-a  întâmplat...O....  MINUNE ! 
Fisura din placentă  a dispărut ca şi cum nu ar fi fost ,iar lichidul amniotic pierdut , nu ştiu cum  s-a întâmplat , dar ca prin MINUNE  s-a refăcut. 
A avut loc  O  ADEVĂRATĂ  MINUNE !
În situaţia de faţă , aşa cum aţi venit trebuia  s- o pregătesc pentru naştere.
Dar la  momentul acesta , nu mai exista fisura, nu mai exista col deschis, iar pruncul are suficient lichid amniotic ca să mai stea în burtica mamei şi să mai crească.
A urmat uimire, a urmat bucurie  mare, iar eu am mulţumit cu lacrimi MAICII  DOMNULUI  pentru că a tămăduit pe viitoarea mămică în chiar ziua IZVORULUI  TĂMĂDUIRII !
Viitoarea mămică alături  de viitorul tătic s-au întors acasă bucuroşi şi fericiţi  pentru că, PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU a săvârşit o MARE  MINUNE pentru ei şi pentru prunca  nenăscută pe care  o va chema....MARIA !
Maica  Domnului a făcut o MINUNE cu orbul din pădure, deoarece,  a făcut ca s -apară în desişurile pădurii un IZVORAŞ cu apă tulbure,  potolind setea orbului şi vindecându-l de orbire .Cum tot aşa şi astăzi a săvârşit o MARE  MINUNE, tămăduind, lipind la loc fisura din placentă şi refăcând la loc lichidul  amniotic, fără de care prunca nu putea supravietui si nici să mai stea in burtica mamei ca sa mai crească, urmând să se nască prematur.
I-am spus şi Părintelui care s-a rugat pentru viitoarea mămică ,de MINUNEA  ce a avut loc la spital, iar Părintele , în SFANTUL  ALTAR fiind ,a ridicat ochii spre MAICA  DOMNULUI  de deasupra MESEI  SFINTE, şi mi-a spus :

 MAICA  DOMNULUI a făcut MINUNEA !

Dragii mei, după cum vedeţi MINUNILE  se petrec ş- n zilele noastre !
 Trebuie doar să credem în MINUNI şi să avem neclintită CREDINŢĂ  şi NĂDEJDE în BUNUL  DUMNEZEU  şi MAICA  DOMNULUI.
Să credem în MINUNI fratilor, aşa cum şi eu am crezut că MAICA  DOMNULUI va face o  MINUNE  astăzi, în MAREA şi  SFÂNTA  ZI  a Sărbătorii  - IZVORUL  TĂMĂDUIRII !
Tinerii au dorit să rămână anonimi şi să se bucure în mare TAINĂ, de MINUNEA ce au trăit-o  astăzi ,şi care MINUNE cu siguranţă nu o vor uita niciodată ,si o vor ţine minte toată viaţa lor.
 Iar când Maria fetiţa lor va creste si va înţelege, îi vor povesti această SFÂNTĂ  şi MARE  MINUNE  săvârşită de PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de  DUMNEZEU şi PURUREA  PREA CURATA  FECIOARA  MARIA.
Iar ca drept mulţumire adusă MAICII  DOMNULUI, pe fetiţă  o va chema MARIA !
                                  Cu dragoste si preţuire, ca intotdeauna, 
                                                          Maria.

P.S.
Şi aşa cum am inceput povestirea,voi spune deci,exact asa cum si s-a grait de Sus:

            "ÎN  ACEASTĂ  ZI  MARE  ŞI  SFÂNTĂ ,
                       A  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII , 
                           S-A  ÎNFĂPTUIT  O  MINUNE "!

Cartea cu romania viitorul al doilea nou Ierusalim , va intra în inimilemariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

8 comentarii:

 1. Stiind ca voi naste prematur, deoarece copilul nu mai crestea, m-am rugat mult Sf.Efrem cel Nou, Facatorul de minuni, la sfatului unui parinte calugar de la Man.Caldarusani. Chiar dc am nascut cu 2 luni inainte de termen, copilul a fost sanatos, a luat in greutate, iar acum are 4 ani si ne bucuram de el. Ii multumesc Sfantului, care mult mi-a ajutat! Au loc multe minuni chiar si in zilele noastre.Rugaciunea constanta si lacrimile noastre nu cred ca sunt trecute cu vederea niciodata.Doamne ajuta-ne!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 9.09 Felicitari , d-na pentru mesaj, sa va traiasca baiatul . Lacrimile si rugamintile unei mame, sunt mereu ascultate .

   Ștergere
  2. Asa este, 13:13! Bine punctat si sunt ascultate nu numai ale unei mame, ci ale tuturor oamenilor care se roaga asa!

   Ștergere
 2. Maria este fina dvs.am vazut poze de la botezul unde dvs dna Maria erați nasica daca nu ma însel.Cred ca stiu despre ce e vorba acei doi tineri pe care i-ati si cununat.Dumnezeu sa va răsplătească si sa va dea binecuvantari caci sunteți un suflet bun.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ati mai relatat despre aceasta minune dar este o placere sa o tot recitesti te încarcă pozitiv si te hrăneste duvohniceste.
  Fetita Maria este bine acum ? A avut ceva probleme de atunci adică a rămas cu ceva ? Sper ca nu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa va trăiască fina prunca Maria.Doamne Ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 5. Marioara surioara,minunile vor deveni ceva firesc ,la fel cu faptul ca viim.sa multumim ín toate clipele vietii noastre.Introduceți comentariul dvs...

  RăspundețiȘtergere
 6. Minuni se infaptuiesc acolo unde este credinta adevarata, iar doamna Maria este un model pentru noi ca sa o urmam. Dumnezeu o rasplateste si o asculta pentru ca si ea il asculta pe Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere