luni, 9 aprilie 2018

ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE , IISUS HRISTOS S - A ARĂTAT MAICII SALE ÎN SFANTA BISERICA !


                           Noapte de 15 -16 Aprilie 2017 !

                        Noaptea  Sfintei  Învieri !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte, în timp ce eram la SLUJBA SFINTEI INVIERI în SFANTA BISERICĂ, ceva minunat de frumos s -a întâmplat.
In jurul orei 1,45 cînd PĂRINTELE a iesit cu SFINTELE  DARURI in faţa Sfintelor Usi ale ALTARULUI sfant, când a rostit de trei ori consecutiv : 

                         HRISTOS  A  ÎNVIAT !

Iar credinciosii au raspuns cu :

                      ADEVĂRAT  A ÎNVIAT !,

ÎL văd dragilor pe IISUS HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor, care apare într-o clipita în dreapta MACIII SALE din SFANTA  ICOANA- TÂNGUIREA  MAICII DOMNULUI.
Asa ca în ICONITELE de mai jos:


Image result for IISUSImage result for imagini maica domnului..

IISUS era inconjurat de o Lumina alba ,densa si stralucitoare,si privea spre MAICA SA din SFANTA ICOANA care plangea de dorul Său.Totul a durat cateva secunde ,eu fiind in strana alaturi de DASCAL cântand dumnezeiestile cântari ale INVIERII LUI HRISTOS.
Prieteni dragi, sa chemam si noi întru ajutorul nostru pe IISUS HRISTOS si pe MĂICUŢA  SA Pururea Prea Curata Fecioara Maria, ca sa ne daruiasca Dragoste si multa intelepciune, multa putere sufleteasca ca sa putem trece peste toate necazurile vietii cesteia grabnic trecatoare ,Amin.

                                         Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. https://doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/stiti-voi-cine-i-maica-domnului

    RăspundețiȘtergere
  2. " M-am culcat si am visat ca viata era fericire. M-am trezit si am vazut ca viata este datorie. Mi-am facut datoria si-a venit fericirea. " - Rabindranath Tagore

    Cineva zicea asa si avea dreptate, chiar daca neincrederea a creat cele mai mari confuzii : " Te vei reface intr-un mod stralucitor, deoarece se reechilibreaza toate si "piesele de puzzle" se reaseaza."
    https://www.youtube.com/watch?v=4uP3GB1LhFk

    Foarte multi oameni nu o mai respecta pe "Imparateasa Cerului si a Pamantului" si multora li s-a indus ideea ca ea ar fi Lucifer. Se doreste ca aceasta confuzie sa continue, deoarece se stie, scrie si in Sfanta Scriptura ca este un razboi ("antic si dedemult"..., pe toate planurile...) intre Ea si Diavol.
    Din fericire, acesta din urma se va caii si va inceta s-o mai denigreze.

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. MAICA DOMNULUI ESTE MIJLOCITOAREA NOASTRA IN FATA FIULUI EI IISUS HRISTOS SI DUMNEZEUL NOSTRU-este partea feminina din sf TREIME- multe vom afla in timp-mult respect trebuie sa avem catre ea eu personal am avut mult ajutor concret de la EA

    RăspundețiȘtergere