vineri, 6 aprilie 2018

RĂZBOIUL VA ÎNCEPE CURÂND !


                     17 Martie 2017,ora 23,15 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragii mei  un glas tremurând care spune ceva tare îngrijorător.
Glasul spunea asa dragilor:

                  "Războiul va începe curând! 
                 Curând vom vedea, începutul celui de-al Treilea Război Mondial!"



Image result for TANCURIImage result for TANCURI..

Dragii mei, în acest moment vad înspre Apus si mai încoace, nori negri groşi si denşi,nori plini de foc, ca niste jar aprins la marginea lor.
Asa:
Image result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcaniImage result for vulcani..
Prieteni dragi, imi pare tare rău că aduc vesti atît de triste;dar stim cu totii că toate cate sunt scrise de Sus, toate trebuie sa se adevereasca.
VENIREA  LUI IISUS HRISTOS,in ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,în ROMÂNIA VIITORULUI al Doilea IERUSALIM, este orânduită de Sus,ca să aibă loc, după ce vom fi trecut (si scăpat) printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL, care de altfel, va fi si ultimul pentru întreaga omenire.
IISUS HRISTOS va veni sa judece si viii si mortii, după care ne va lua cu tot cu trup pe TARAMUL FAGADUINTEI despre care am mai scris ieri.
Iata ce se spune de Sus,despre al Treilea Razboi Mondial:

AL 3 -LEA RĂZBOI MONDIAL, VA FI SI ULTIMUL PENTRU OMENIRE

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-si.ht...

Translate this page
Mar 10, 2016 - Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire!” ... Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.

                               9 Martie 2016,ora 4,20 zori de zi !



                                   Dragii mei, 



În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.

Glasul spunea asa :



                  ”Război !
               Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta? 
Moment in care, văd o tânără însărcinată pe care eu o cunosc, dar care are acum doar 2 luni de sarcina.
În momentul când eu am vazut-o aici, arătând cu degetul spre Dunare, avea burtica ca la 7 -8 luni. Aceasta însemnând dragilor, că din păcate nu va mai dura mult si RAZBOIUL va incepe.
După doar câteva minute ,aud din nou un glas care îmi spune asa:  
                       ”Tu esti singurul atacator, care ataci cele două Puteri mondiale.
                Acesta, va fi ultimul  Război Mondial , pentru omenire!”  
 Image result for razboiImage result for razboi.
Dragii mei, din nefericire ,vom trece si printr-un al treilea RAZBOI MONDIAL.
Să-L rugam pe BUNUL  DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa ne ocroteasca si sa ne păzeasca de tot raul, si de toata sageata ce zboara ziua sau noaptea.
Iar noi ,să rămânem la fel de credinciosi,la fel de milosi si buni la inima, pentru că,numai prin Credință,Nădejde si Dragoste, vom dobândi un loc in Împărătia Lui Dumnezeu.
                                          Cu dragoste,Maria. 

46 de comentarii:

  1. Din pacate asa va fi doamna Maria si Rusia va incepe cu America nui lasa in pace sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne fereasca sa ne ocrotessca amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.in 2019 ati scris un mesaj de la Duhul Sfânt.Al treilea razboi va fi declansat de 11 puteri nucleare..Căutați pe blog mesajul. Douamiinouasprezece asa ati scris..ca 11 tari va declansa războiul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pune si linkul, te rog, ca nu apare mesajul in cautari.
      in 2019 ? sigur ai gresit ceva in mesaj/exprimare.

      Ștergere
    2. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2014/03/vin-americanii-ne-vin-americanii.html

      Ștergere
  3. Nu porneste războiul pana nu apare prunca sapte.Nu încă ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Noaptea trecuta am primit un mesaj mai lung nu țin minte decat ultimile cuvinte si scria "Romania este la un pas de dezastru " ,atat am reținut restul cuvintelor nu am reusit sa le rețin si apoi m-am trezit.
    DOAMNA MARIA ARE DREPTATE CA CEVA RAU VA URMA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:36 de unde l-ai primit?

      Ștergere
    2. In vis de la îngerul meu..ce nu ai inteles ?

      Ștergere
    3. Recunoaste ca ai fost platita de masonii de la Latrina sa promovezi New Age, adica extraterestrii! Daca nu te pocaiesti cu adevarat, vei da socoteala in fata Lui Dumnezeu pentru ca esti o falsa profeta. Si pana sotul tau a spus cam indirect ca minti pentru bani. Ori ai o problema mintala. Dar oricum, cu promovarea extraterestrilor ai mintit. STATI LINISTITI LUME, CA RAZBOI, CUTREMUR SI ALTELE NU VIN DECAT CAND VREA DUMNEZEU! Mai repede m-as teme de un cutremur, decat de un razboi. Cine cunoaste geopolitica, stie ca Rusia nu e interesata de asa ceva si nu ar rezista. China chiar nu vrea razboi. Dar ce sa fie MG, o necitita?

      Ștergere
    4. Toti astia care pretindeti ca primiti mesaje de la divinitate sunteti aroganti? Nu poti sa mai intrebi nimc ca sar in sus ca de ce n-ai inteles de la inceput si nu-i crezi!

      Ștergere
    5. Alin, mare adevar spui!!!! Bravo!!!
      👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  5. Vă voi opri să mai faceți războaie. Voiți să vă spun cum voi face aceasta? O, nu! Veți înțelege singuri, și veți vedea că sunteți oameni și că omul este neputincios, și aceasta ca să fie numai Domnul tare și drept și Împărat peste făpturi, iar voi să fiți cei miluiți și cei mângâiați, după ce Eu, Domnul, Îmi voi îndrepta spre voi privirea și mila, iar Scripturile toate, toate, va fi să se împlinească, precum este scris în ele, căci Eu, Domnul, sunt începutul și sfârșitul, Eu sunt Alfa și Omega, Eu, numai Eu. Eu sunt, iată, și la sfârșit, și cu omul voi lucra ca să așez pe pământ împărăția Mea, așa cum este scris despre acest adevăr.

    O, auziți pe Domnul, popoarelor! Amin, amin, amin.
    19-12-2017

    http://noul-ierusalim.ro/index1.php?pg=look&cheie=1397

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu va veni sa oprească al treilea razboi mondial la finalulul ei.Va cobora cu toata elita din cer ca sa-si aseze împărăția sa pe pământ.Cerul cu pământul se vor uni. Intai trebuie sa vina razboi ca sa vina ca salvator si sa le oprească asa cum e scris .

      Ștergere
    2. Se spunea ca vine anul acesta...

      Ștergere
    3. Poate va fi falsul Mesia, adica Lucifer, extraterestrul pe care-l tot promovezi. Profeta falsa si mincinoasa! Va fi un salvator fals pe care voi masonii il asteptati.

      Ștergere
    4. O, dar cat de adevarat, an.21:51! Pacat ca unii au ochelari cu lentila opaca si nu vad adevarul. Dar mai stii, poate ei chiar sunt facuti pentru a nu fi salvati din gheara raului..

      Ștergere
  6. Pana in anul 2020 in ROMANIA va fi PACE. V-om avea de infruntat alte cataclisme naturale.
    Razboi va fi pe alte meleaguri,departe de Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va fi niciun razboi, nu mai alarma lumea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta ! Cu cât va începe mai curând cu atât va fi mai bine pentru omenire. Din păcate România va suferi cel mai mult iar trei sferturi din populație va dispare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duhul Sfânt ne-a si trimis indiciu 2019 începutul războiului mondial..dna Maria a scris ca va incepe cu 11 tari ..
      Atunci incepe si implantarea microcipurilor cum a profetit Fecioara Maria la Fatima. A spus ca in 2019 microcipul va deveni obligatoriu si atunci e si razboi.

      Ștergere
    2. 02:26 revino-ti, caci ai posesie arhonta.

      Ștergere
    3. An.02.26.nu vreau sa te supar,dar cred ca ar trebui sa consulti un psiholog bun,care sa te ajute sa faci pace,in primul rand,cu tine insuti,caci tu te urasti pe tine...Aceste dorinte apocaliptice,de distrugere si moarte,care sa cada asupra omenirii,denota o problema serioasa.Imi pare rau pentru tine,sincer...

      Ștergere
    4. Nu zau, cine spune? De cand bateti apa in piua cu razboiul ca anul asta ba la anul. Terminati cu prostiile astea. Acum s au ridicat multi proroci mincinosi exact cum spune Biblia. De ce sa inceaoa curand ca te mananca pe tine undeva si nu are cine sa te scarpine???
      Du te si varsa ti veninul in alta parte aici nu te crede nimeni.

      Ștergere
    5. 09:33, cum adica :"Atunci incepe si implantarea microcipurilor cum a profetit Fecioara Maria la Fatima. A spus ca in 2019 microcipul va deveni obligatoriu si atunci e si razboi." ?! Ce zapaciti lumea cu asa ceva?!
      Nu a profetit asa ceva Fecioara Maria.

      Ștergere
  9. Dar ce va mai intreceti sa preziceti cu totii numai rau Roamaniei si romanilor. Oare sa ne gandim pozitiv si sa ne gandim la bine nu mai suntem capabili?. E adevarat ca nu se traieste stralucit in Romania si multi fug din tara, dar fug pentru a face avere si faima nu pentru a-si aduna comoara in cer, pentru a deveni mai bun la suflet ci doar pentru bani. Dumnezeu ne judeca dupa sufletul, nu dupa cati bani avem in cont sau cate averi si bogatii materiale am adunat. Inca omul (duhul/spiritul) este subjugat de materie, iar banii si averile sunt mai importante pentru oameni decat sufletul, ceea ce atrage pedeapsa divina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:56 cand nu ai ce manca si cu ce-ti plati facturile faci tot ce poti sa iesi din mocirla, chiar sa pleci din tara sa muncesti afara. Nu mai judeca aiurea pe cei ce pleaca. Se duc sa munceasca, nu sa voteze PSD ca sa le mai dea 50 de la salariu. Ai inteles?

      Ștergere
  10. Razboiul a inceput de mult in Siria.Rusia Iranul si Turcia in aceiasi tabara

    RăspundețiȘtergere
  11. 23,36 Dezastrul nostru va incepe din interior si este amorsat.

    RăspundețiȘtergere
  12. 02,26 Deja Romania a pierdut 5 milioane din cei mai tineri din care un milion prin scaderea natalitatii ,calculat biologic cred ca deja reprezinta 3 sferturi din populatie ,tinind cont ca batrinii dispar in mod natural.Dar poate unii se vor mai intoarce,mai ales daca situatia general europeana va degenera.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta e planeta ta si tara ta si nu are nimeni dreptul sa iti spuna altceva.

    RăspundețiȘtergere
  14. An 23;32 ,mai lasa-ma frate cu prunca lui 7 , lu' peste , lu'prajitu , ......unde kilu' Vandanii ai citit tu in Biblie de prunca septe?

    RăspundețiȘtergere
  15. Dar Duhul Sfant nu va spune nimic despre Rusia, doamna Maria?
    Ce are Rusia cu Deveselu? Scutul nu este o arma ofensiva, nu ataca, este un scut de aparare. De ce sa nu il avem?
    Cum isi permite Rusia sa pretinda asta, cand ea are si tot mai fabrica arme ofensive?
    Tara asta are mare tupeu si sper ca Duhul Sfant ne va face dreptate. Eu asa cred despre Duhul sfant, ca are simtul dreptatii. Nu se poate sa nu il aiba, oricat de neintelese par actiunile lui.
    Iar d-stra, doamna Maria, ar trebui sa nu renuntati la logica, nici sa transmiteti altora idei umile si ilogice.
    Logica e de le Dumnezeu, asa a construit El oamenii, iar lipsa de logica e rezultatul altei influente. ICatinca

    RăspundețiȘtergere
  16. In fiecare an incepe al treilea razboi daca nu este el precis un asteroid vine catre pamant. NUMAI DOMNUL stie ce va fi si cand. Asta inseamna ca cineva are interes sa bage panica in omenire. Nemai vorbind de predictiile lui Nostradamus si baba Vanga in fiecare an aceleasi groaznice prevestiri. Problema nu este in exterior ci in interiorul fiecaruia acolo trebuie umblat si schimbat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O,an.00.09. cata dreptate ai :''Problema nu este in exterior ci in interiorul fiecaruia,acolo trebuie umblat si schimbat.''

      Ștergere
    2. Oare este posibil sa fie unele persoane care au puterea mentala de-a transmite aceste "informatii" chiar in "Inconstientul colectiv"?!Se poate cineva "juca" cu mentalul omenirii?!

      Ștergere
  17. Bre Marie , vocile tale te pacalesc .Si nici tu nu vezi prea bine femeile gravide :

    " 9 Martie 2016,ora 4,20 zori de zi !

    Dragii mei,

    În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.

    Glasul spunea asa :



    ”Război !
    Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta?
    Moment in care, văd o tânără însărcinată pe care eu o cunosc, dar care are acum doar 2 luni de sarcina.
    În momentul când eu am vazut-o aici, arătând cu degetul spre Dunare, avea burtica ca la 7 -8 luni. Aceasta însemnând dragilor, că din păcate nu va mai dura mult si RAZBOIUL va incepe."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat ce spui an.20:18!

      Ștergere
    2. Fata de care vorbea Doamna Maria,a pierdut sarcina!

      Ștergere
    3. Anonim9 aprilie 2018, 23:57
      Prin acest lucru,BUNUL DUMNEZEU ne-a aratat ca ne mai pasuieste;ne mai da o sansa ca sa ne indreptam. Dar oare meritam aceasta sansa?

      Ștergere
  18. Rusia 17,29 are nevoie de vecini slabi care sa nu se apere pentru a fii prazi usoare cum este Ucraina pe care la Sumitul NATO de la Bucuresti a impedicat-o PUTIN sa intre in NATO dupa ce anterior a dezarmat-o nuclear cu un tratat mincinos iar acum o ocupa bucata cu bucata precum a procedat cu toti vecinii sai inclusiv cu Basarabia , Bucovina,Georgia,Tarile Baltice ,Finlanda,etc

    RăspundețiȘtergere
  19. 00,09 al treilea razboi mondial este deja inceput in Siria unde s-au strins rusi,iranieni ,turci,iar in cealalta parte Arabia Saudita si multi altii inclusiv americani care prin Trump ameninta cu represalii dupa atacul de ieri cu gaze toxice din Siria dar si din Anglia,atentatele din Europa.Scena din Apocalipsa pare deja pregatita dar se vede mai greu pentru ca e departe si ne fierbe la foc mic deocamdata dar creste de la zi la zi.Faptele pot fi vazute in ascensiunea lor comparind escaladarea lor din perioadele de timp anterioare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. https://vremuritulburi.com/2018/04/09/pericol-de-razboi-vapoare-si-avioane-americane-de-lupta-se-deplaseaza-de-a-lungul-coastei-siriene/

    RăspundețiȘtergere
  21. Stiu pe cineva care a nascut acum.in joia mare, o fetita, in noaptea de inviere se va naste prunca?

    RăspundețiȘtergere
  22. http://m.mediafax.ro/externe/declaratie-de-razboi-vor-fi-consecinte-amenintarea-rusiei-dupa-atacul-sua-si-al-aliatilor-in-siria-din-aceasta-dimineata-17130120

    RăspundețiȘtergere