sâmbătă, 14 aprilie 2018

DEVESELU ( SAU O PARTE DIN EL ) VA DISPĂREA DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI !!! CRUCEA LUI HRISTOS CU DEVESELU !


                                               Prieteni dragi,

Datorita tensiunii extreme dintre SUA si RUSIA, este bine ca sa ne amintim de ţinta care va fi lovita de rusi, la noi in ROMANIA.
Prima lor ţinta,va fi distrugerea Scutului antiracheta al SUA,de la DEVESELU.
Iata dragilor articolul din 2016 :



                                         15 Mai 2016 ,ora 15 ,10 !

                              HRISTOS  A ÎNVIAT !

                                     Dragii mei, 

Nu este nicio bucurie pentru România, că avem la DEVESELU Scutul antiracheta, având în vedere controversele dintre SUA si RUSIA. 
ROMÂNIA, as putea spune fara sa gresesc,si-a semnat singură disparitia DEVESELULUI de pe Hartă.
 Iata dragilor, ce MESAJE am primit astazi după amiaza  în legatura cu DEVESELU. 
Deci, în timp ce mă odihneam puțin stând doar cu ochii închisi,fără să dorm, pot spune că a plouat asupra mea cu diferite MESAJE.
Dintre care ,am gasit de cea mai mare si mai urgentă importanță, DEVESELU.
Glasul spunea așa :
                     ” Deveselu ! 
                 Fug Oițele de la Deveselu !”
Dragii mei, în acest caz putem spune că, Oițele sunt locuitorii din Deveselu.
Populatia din DEVESELU va fi  nevoită să -si abandoneze casele si munca de-o viață, numai ca sa-si salveze viața.
La doar 15  minute după ce -am auzit cele scrise mai sus, aud un alt glas si mai grav care ,spune ceva cutremurător.
După care ,și văd ceva înspăimântător.
Glasul spunea așa:
                    ”Deveselu!
                 Sfânta Cruce a Lui Hristos.
                Crucea Lui Hristos cu Deveselu !” 
Moment în care ,văd dragilor înspre SUD o întindere mare de Pământ pe care, nu mai exista niciun pom, nicio casă, ci totul arăta precum un VULCAN în plină eruptie.
Așa arăta în revelatia ce mi-a fost descoperita ,ceea ce cândva fusese Comuna Deveselu:
 .
Și Cerul ca de noapte se înrosise de atâta foc si zgură, ce reprezenta acum (in trairea mea )comuna DEVESELU.
Glasul din CER ,continua să spună:

                ”Sfânta Cruce a Lui Hristos să fie cu Deveselu !” 

Dragii mei, ca întotdeauna eu mi-am făcut datoria de suflet si am scris ceea ce mi s-a spus si mi s-a îngaduit a afla, cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt despre DEVESELU si nu numai.
Eu nu stiu când anume si in ce fel se va distruge comuna Deveselu, dar din păcate, în timp ,asa va fi precum mi -a fost arătat.
Acum,depinde numai de faimosii nostri conducători,atât cei din țară, cât mai ales cei dinafară de la care primim ordine și pe care ordine ,trebuie sa le executăm fără a crâcni.
Să ne rugăm fratilor mai mult ca niciodată, pentru ca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului să apere Deveselu ,să apere România viitorului Nou Ierusalim.
Să nu mai ne certăm unii cu altii, sa nu ne adunăm comori pe Pământ, ci sa ne adunăm comori în Cerul Sfant,prin împlinirea cu dragoste a celor 10 Porunci dumnezeiesti,care sunt:
                                                  Cele 10 porunci Dumnezeiesti .
                 Cele 10 porunci - Decalogul :

1.  Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2.  Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3.  Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4.  Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5.  Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6.  Sa nu ucizi.
7.  Sa nu fii desfranat.
8.  Sa nu furi.
9.  Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

                                     Cu dragoste,
                                                Maria.


P.S.

SUA și aliații au atacat Siria. Care sunt reacțiile și ce urmează?

https://www.digi24.ro/.../sua/presedintele-trump-se-pregateste-sa-se-...

Translate this page
2 hours ago - „Bombardament chirurgical” din partea forţelor aliate în Siria. Peste 100 de rachete americane, britanice şi franceze au lovit sâmbătă dimineaţă ţinte militare ale regimului Bashar al-Assad. Rând pe rând, Donald Trump, Theresa May şi Emmanuel Macron au anunţat că au ordonat intervenţia menită să ...

Armele folosite de SUA, Marea Britanie și Franța pentru a ataca Siria

https://www.libertatea.ro › Ştiri › Stiri externe

Translate this page
4 hours ago - O alianță formată din forțe armate ale SUA, Marea Britanie și Franța a bombardat mai multe ținte guvernamentale ale regimului lui Bashar Al-Assad. Cele trei puteri au folosit echipamente militare de ultimă generație, printre care avioanele de luptă Tornado, Rafale și B-1B.

Ce au făcut rușii în timpul atacului SUA din Siria


DE D.G.   •   14 APR 2018   •   09:52
Ce au făcut rușii în timpul atacului SUA din Siria 817
foto: kremlin.ru
Rusia nu şi-a folosit sistemele de apărare antiaeriană din Siria pentru a contracara atacurile occidentale asupra unor instalaţii ale regimului de la Damasc, a transmis sâmbătă Ministerul Apărării de la Moscova, potrivit AFP.

"Sistemele de apărare antiaeriană ruse care se află pe teritoriul sirian nu au fost folosite pentru a contracara atacurile cu rachete" desfăşurate de SUA, Franţa şi Marea Britanie, a transmis Ministerul Apărării, citat de agenţiile ruse de presă.

Anterior, Ministerul Apărării rus a spus că Statele Unite şi aliaţii lor au lansat peste 100 de rachete asupra Siriei, iar "un număr semnificativ" dintre ele au fost interceptate de forţele siriene.

"Peste 100 de rachete de croazieră şi rachete aer-sol au fost lansate de Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa de pe mare şi din aer asupra unor obiective siriene militare şi civile", a precizat ministerul într-un comunicat citat de agenţia oficială de presă RIA Novosti.
Sursă: Agerpres

VIDEO SUA şi aliaţii au atacat Siria




O alianţă formată din SUA, Marea Britanie şi Franţa a lansat, sâmbătă dimineaţă (ora 4.00 în România), un atac cu rachete de croazieră în Siria, cu scopul declarat de a sancţiona regimul Bashar al-Assad pentru atacul chimic comis la periferia oraşului Damasc.
Anunţul bombardamentului a venit de la Donald Trump, într-o declaraţie de la Casa Albă, în care preciza că a ordonat armatei Statelor Unite lansarea unor „bombardamente punctuale” asupra unor ţinte asociate capabilităţilor de arme chimice ale „dictatorului” Bashar al-Assad. Preşedintele american avertizase încă de miercuri că Statele Unite vor ataca Siria în urma unui atac chimic atribuit Administraţiei Bashar al-Assad. Regimul aflat la conducere în Siria, precum şi Rusia au negat însă orice implicare acuzând că este o înscenare, un pretext pentru o operaţiune militară. Vă prezentăm mai JOS situaţia din Siria, după lansarea ATACULUI de sâmbătă dimineaţa:
Secretarul general al NATO afirmă că susţine acţiunile SUA, Marii Britanii, Franţei în Siria
Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, afirmă că sprijină acţiunile militare efectuate de Statele Unite, Mare Britanie şi Franţa împotriva unor ţinte asociate capabilităţilor de arme chimice ale regimului din Siria, se arată într-un comunicat postat pe site-ul organizaţiei de securitate.
„NATO a condamnat în mod constant utilizarea continuă a armelor chimice de către Siria drept o încălcare clară a normelor şi acordurilor internaţionale. Folosirea de arme chimice este inacceptabilă, şi cei responsabili trebuie traşi la răspundere”, a declarat Stoltenberg.
Oficialul NATO a mai adăugat că atacurile forţelor americane, britanice şi franceze vor „reduce capacitatea regimului de a mai ataca poporul sirian cu arme chimice”.
Ambasador rus: Atacurile din Siria vor avea consecinţe/ SUA şi aliaţii poartă responsabilitatea
Atacurile din Siria vor avea consecinţe, avertizează Anatoli Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, precizând că Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa poartă întreaga responsabilitate pentru aceste acţiuni.
„Cele mai sumbre temeri s-au adeverit. Avertismentele noastre au fost ignorate. Este aplicat un scenariu planificat. Suntem din nou ameninţaţi. Am avertizat că acţiunile de acest gen nu vor rămâne fără consecinţe. Întreaga responsabilitate pentru aceste acţiuni aparţine Washingtonului, Londrei şi Parisului. Insultarea preşedintelui Rusiei este inacceptabilă şi inadmisibilă”, afirmă ambasadorul rus.
„Statele Unite, care deţin cel mai mare arsenal chimic, nu au dreptul moral de a blama alte ţări”, a subliniat diplomatul rus.
MAE rus: Atacurile împotriva Siriei au avut loc chiar când ţara avea o şansă la un viitor paşnic
Statele Unite şi aliaţii au efectuat un atac militar împotriva Siriei precis în momentul în care ţara a primit o şansă la un viitor paşnic, a declarat Maria Zakharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, informează site-ul agenţiei Tass.
„Cei responsabili se pretind liderii morali ai lumii şi îşi declară exclusivitatea şi unicitatea”, a afirmat Zakharova.
„De fapt, este nevoie de un fel particular de unicitate să ataci capitala Siriei într-un moment în care ţara a primit în sfârşit o şansă de pace„, a conchis reprezentanta Moscovei.
Pentagon: Bombardamentele din Siria s-au încheiat, nu sunt planificate noi atacuri
Bombardamentele efectuate de Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa asupra Siriei s-au încheiat, afirmă secretarul american al Apărării, James Mattis, precizând că nu sunt planificate noi atacuri.
Bombardamentele s-au încheiat şi nu sunt planificate noi atacuri, a declarat şeful Pentagonului, fără însă a exclude posibilitatea unor noi operaţiuni punctuale dacă situaţia va impune acest lucru.
„Regimul Bashar al-Assad nu înţelesese mesajul anul trecut, astfel că, de data aceasta, Statele Unite şi aliaţii au lovit mai puternic”, a subliniat Mattis.
Guvernul Marii Britanii a catalogat operaţiunea drept „un succes”, iar preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a argumentat că bombardamentele au fost necesare pentru că se depăşise o „linie roşie” prin folosirea armelor chimice.
Pentagon: Au fost atacate trei ţinte din Siria / SUA şi aliaţii nu au înregistrat pierderi
Bombardamentele lansate de Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa au vizat trei obiective militare din Siria, iar aliaţii occidentali nu au înregistrat pierderi, anunţă Departamentul american al Apărării.
Oficiali de la Pentagon au declarat că a fost bombardat un complex militar de cercetare din Damasc, unde erau produse arme chimice şi biologice, un depozit de armament şi un comandament militar din Homs.
Prima etapă a operaţiunilor militare s-a încheiat, iar aliaţii occidentali nu au înregistrat pierderi, a declarat James Mattis, secretarul american al Apărării. „A fost un bombardament de amploare, credem că am transmis un mesaj puternic”, a afirmat Mattis.
„Statele Unite şi aliaţii au bombardat infrastructura chimică militară a Siriei mai puternic decât în 2017”, a subliniat şeful Pentagonului.
Televiziunea publică siriană susţine că sistemele antibalistice au doborât cel puţin zece rachete occidentale.
P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...


Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE 

ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

61 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Mai exista o varianta la explicarea motivului acestui atac asupra Siriei.
      Oare sa fie adevarat ca sub pamant in catacombele siriene ar exista o specie de "anunnaki" cu puteri mult peste asteptarile noastre,sunt carnivori(au fost vazuti carand{furand} cadavre-oameni-copii ,in unele zone conflictuale. Se pare ca au fost multe incercari,lupte,tentative sa-i prinda,sa-i elimine,DAR au o forta(mentala-telepatica) si putere supraomeneasca folosind si un soi de arme care te evaporeaza . Banuiesc ca nu vor sa faca publica existenta acestor "specii"
      info: YouTube: " Nibiru Anunnaki Slaughter Russian Soldiers in Syria". by:Nibiru News

      Ștergere
    2. Povesti de adormit lumea ignoranta de catre elite

      Ștergere
  2. Asta mai lipsea!
    Propaganda ruseasca ne urmareste peste tot.
    Animalul de Assad si-a distrus tara si si-a ucis poporul cu ajutorul lui Putin devenind o amenintare pentru intreaga lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:06
      are you retarded?

      Ștergere
    2. Daca nu ati fi avut exemplul Kuweitului sau mai incoace, al Irakului, in care au recunoscut, dupa ce l-au distrus, ca nu era picatura de arma chimica, mai intelegeam sa va uitati in gura americanilor si sa ii injurati pe rusi. Dar cand Orientul apropiat este practic la pamant prin interventia "democratica" ori, mai aproape de noi, fosta Iugoslavie a fost imbucatatita tot prin ajutor civilizator, ma intreb, care este logica afirmatiilor dv. Putin a rezistat la multe presiuni si nu a apasat pe butonul rosu.Nici madam Merkel, prietena musulmanilor nu s-a unit cu tarile dreptatii-asta nu va da de gandit?

      Ștergere
    3. Anonim 23:06...te inseli.Americanii satanisti si aliatii, sunt adevarata amenintare.Se vede ca esti manipulat de mass-media satanica.Sau esti pe aici cu treaba...sa smintesti lumea.

      Ștergere
    4. 23:06Rusii ne urmaresc dar...americanii ne-au venit chiar in tara!

      Ștergere
    5. Eu ca o oarecare,chiar nu stiu care e realitatea in acea zona ''fierbinte''.Ceea ce aflam din mass-media sunt informatii contradictorii,in plus,nu ni se spune adevarul adevarat in presa,TV etc.Manipularile din media mainstream sunt deja cunoscute de multa lume,iar contradictile din diverse relatari exista tocmai pentru a zapaci si mai mult opinia publica...Asadar,sa fim mai retinuti,sa gandim la rece...nu cunoastem ADEVARUL fara dubii...Dincolo de americani,rusi,britanici etc. exista interesele marilor magnati ai lumii ( sa nu uitam ce sume imense de bani se invart in industria de armament si nu numai ),cred ca acestia sunt in realitate cei care dicteaza ce se intampla in lume,ce tara trebuie spoliata de resurse,ce tara trebuie ''reeducata'' cu forta samd. Parerea mea,doar...Cert este ca pentru interesele meschine ale unora,pentru lacomia sfidatoare si setea de putere absoluta ale altora,Siria este o tara distrusa,oamenii ( civili )nevinovati sunt ucisi fara scrupule,cat despre copii,o Doamne,este o crima de neiertat omorarea lor. Pentru asta ar trebui sa protesteze TOATA PLANETA,de la mic la mare,pentru crimele asupra inocentilor lumii asteia...PS.Scuze pentru greselile de scriere,am detectat vreo 2-3,dar graba,na....

      Ștergere
    6. Rusia nu este inocenta , nu uitati de omuletii verzi care au invadat peninsula Crimea ,iar rusii minteau ca nu sunt trupele lor ! La fel dezinformeaza si mint ca vor retrage armata din Transnistria , au semnat si un acord pe care nu-l respecta.
      Cat despre Siria , ce cauta trupele rusesti acolo ?! De ce Assad mai este la putere , dupa ce a demolat intreaga tara ?! Daca facea si Ceausescu asa in 1989 , unde ajungea Romania ?! Nu mai dati crezare agentului rus care posteaza mesaje de dezinformare aici , pe blog.

      Ștergere
    7. 23:06Si mesajul d-nei Maria spune ca America va distruge Romania(Sa nu fie!)Ocidentul si America sunt dominate de satana.Cei care tineti cu ele nu aveti duhul lui Dumnezeu ci duhul mandriei si nedreptatii.Cei care L-au rastignit pe Iisus sunt si acum pe pamant , cum a fost atunci asa este si acum ,oamenii nedrepti si mandrii tin cu nedreptatea.La Judecata multi vor vedea ce au ales in viata.Doamne Iisuse Hristoase lumineaza "orbii "ca sa vada adevarul!Amin!

      Ștergere
    8. 2:18 BRAVO!Bine punctat!

      Ștergere
    9. Americanii sunt fatarnici. Ii cunosc preabine cum sunt. Una spun si cu totul alta fac. Te mintesc zambindu-ti frumos in fatza si pretinzand ca sunt prietenii tai dar de fapt sunt cei mai mari prefacutzi si "te fac" bine de tot. Au foarte multe fetze. Feriti-va de fatzarnici caci ei au doar interesul lor nu si pe al altora. Nu fiti credulii lor ca avetzi de a face cu dracu' gol si va arde.
      Savarsesc actiuni iar apoi nu le mai recunosc obisnuind sa dea vina pentru ele pe altii, atacandu-i si omorand oameni nevinovati fara nici o mustrare de constiinta.

      Ștergere
    10. 13:56Bune observatii!Acesta e caracteru majoritatii care si-au parasit tarile, rudele
      pt bani,confort .Multi spun ca si-au pierdut sufletul, l-au pierdut pe Dumnezeu)Asa se intampla in general cu cei ce alegsa mearga pe"drumul cel larg"in loc de"calea cea stramta"Doamne apara-ne de ispite si de amagirile lumii!Amin!

      Ștergere
    11. 23.06 esti retardat sau fara materie cenusie, mergi de te trateaza!!!

      Ștergere
    12. 13:48 spui multe prostii si le pecetluiesti cu un Amin. Abtine-te!

      Ștergere
    13. 11.52 sunt de acord cu tine. Vad ca unii de pe aici fac afirmatii „sigure” bazandu-se pe ceea ce le place lor sa creda ca fiind adevar. Sunt intr-o mare eroare!

      Ștergere
    14. 23:41Pardon!Cred ca adevarul te deranjeaza tare si nu stiu de ce caci nu te-am pomenit !Citeste te rog doar ce poti digera!PS.Se stie ca "intunericul"nu agreeaza "lumina de aceea abtine-te tu!Vino Doamne Iisuse si lumineaza pe dusmanii tai!Amin!

      Ștergere
    15. 00.46, elucubratiile tale nu se pot numi adevar! Inca o data, abtine-te sa folosesti „Amin” dupa atatea prostii debitate.

      Ștergere
    16. 00:43Ai incercat macar sa cauti adevarul nu din gura mea ci a sf.parinti care ne lamuresc clar cum este vremea de pe urma?Nu spui nimic relevant si nici nu citesti printre randuri ca sa intelegi esentialul.Renuntarea la credinta a Occidentului in procent f. mare in favoarea consumismului si confortului libertinismul in defavoarea familiei miscarea oculta care a impanzit totul cu tot felul de semne si simboluri(una preferata bufnita care apare si pe copertile cartilor)etc.Toate acestea sunt...elucubratii sau...adevar?Daca nu poti sa vezi lumina de la capatul tunelului aprinde-ti flacara constiintei ca sa vezi mai bine realitatea ca de nu aceasta Soarele Dreptatii te va arde.PS. si nu -ti mai permite cu aroganta ta sa-mi ceri sa ma abtin fara sa stii cu cine vorbesti.Vino Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu si Judeca lumea cu dreptate!AMIN!AMIN!AMIN!

      Ștergere
  3. Doamne,adevarat este ce scrie doamna Maria,si eu am vazut cum cadea foc din cer,si dupa multa suferinta am vazut cum tot poporul Roman,te strigau sa vii la noi,ca ne lepadam de cel rau,de minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne fereste poate de aceea ati spus doliul national dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:19 mesajul cu doliul național era cu tricolorul ROMÂNIEI !!!!! Cap ai minte ce-ți mai trebuie

      Ștergere
  5. E de la sine inteles ca asa s-ar intampla !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Trump a spus ca pe viitor e pregatit pentru noi atacuri

    RăspundețiȘtergere
  7. Se ingroasa gluma si au spart gheata(chiar eram curioasa cine sparge primul gheata).
    E greu sa mai ai incredere in cei care ne vand gogosi, iar astia au "jucarii" serioase.
    Cat de departe vor merge,v-om vedea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa va fie clar tuturor:Toti 3 sunt vinovati de inceperea celui de-al Treilea Razboi Mondial!In Apocalipsa cap.16/12-14, spune clar:"Si am vazutiesinddin gura balaurului si din gura fiarei si din gura proorocului mincinos trei duhuri necurate ca niste broaste.
    Caci sunt duhuri diavolesti facatoare de semne si care se duc la imparatii lumii intregi
    sa-i adune la razboiul zilei celei mari a lui
    Dumnezeu,Atottiitorul."

    RăspundețiȘtergere
  9. O MIZERIE DE POLITICA SI LA AMERICANI SI LA RUSI SI ALIATII LOR-VOR FIECARE SA-SI ASIGURE POZITIA DE DOMINATIE PRIN PUNEREA IN FUNCTII IN TARILE ARABE A UNOR MARIONETE--SCOPUL? SA PUNA MANA PE RESURSE DE TOT FELUL-URMARILE? SA BAGE FRICA SI TEROAREA IN CELELALTE POPOARE SPRE ASCULTARE-DAR SI CAND S-O SUPARA DUMNEZEU!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zis. Nici Putin nu e un sfant , sa nu uitam cum isi omoara oponentii cum a invadat Crimea , etc. Daca nu erau americanii aici , acum vorbeam ruseste !

      Ștergere
  10. Corec spus 1-56 asa este.
    Sa ne amintim de "Fiara " cu doua coarne care vorbeste ca un miel dar actioneaza ca un balaur.
    Cine vorbeste de democratie si de drepturi mai mult decat America?
    Cine ataca peste tot?
    Dar va primi mare pedeapsa de la Dumnezeu.
    Sa nu uitam ca Rusia este o tara crestina. In cartea scrisa de parintele Cleopa are un paragraf care se refera la Romania si zice: Romania este "Boul" care trage a fost vanduta,ciuntita, tradata, dar nu a plecat cu razboi doar a aparat teritoriile.
    Mai zice asa: Rusie, Rusie unde este credinta ta?
    Ai facut grajduri din biserici la tine arde flacara adevarata dar ai intinat si ai daramat biserici.
    Pentru aceasta spune ca va fi lasata la o parte o vreme si hulita de multi dar se va ridica.
    America va face alianta cu Rusia pana la urma o sa vedeti atunci cine ne apara in caz de ceva,Doamne Fereste
    Atat ca Romania va ramanea ca o oaza paradisiaca in mijlocul unui vacarm.
    NUMAI BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI NE VA PAXI CU PUTERILE CERESTI.ROMANIA ESTE GRADINA MACI DOMNULUI. DUMNEZEU SA NE AJUTE!.

    RăspundețiȘtergere
  11. Numai obsedati de razboi pe blogul asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. E adevarat ca rusii si americanii au interese,in special ultimii,care au declansat primavara araba in regimul Hilary-Obama,care acum n-au treaba,nici usturoi n-au mancat,nimic,cu oculta si celelalte.E adevarat,dar Bashar tot un criminal ramane.Individul asta cu capul mare nu vrea decat sa-si apere pielea.

    RăspundețiȘtergere
  13. În ultimul timp au fost câteva cutremure mici în Marea Neagră .Dl Străinu spunea într-o emisiunea că au fost descoperite zăcăminte de gaz în Marea Neagră și continua , dacă gazul respectiv ar ieșii accidental din mare,la contactul cu aerul ar șterge de pe fața pământului Constanța

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu mai este timp de odihnă.oameni buni.La rugăciune,zi și noapte !! Să ne plecăm capetele spre miluire , că vâltorile vremurilor sunt peste noi! Doamne Iisuse Hristoase, apară-ne, miluiește și ne păzește pe noi !

    RăspundețiȘtergere
  15. 2,18 Cine americanii sau rusii au luat Basarabia Bucovina,CRIMEEA,jumatate din Polonia,Finlanda ,Ucraina Georgia?Cu cit te platesc rusii sa le faci propaganda?///??

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu cred ca Rusia nu si-a folosit armamentul pentru a contraataca rachetele,dar ca de obicei mint,Siria dupa 8 ani de razboi nu cred ca mai are cu ce se apara de rachete performante.

    RăspundețiȘtergere
  17. S-a liniștit Kim Jong Un, și a inceînc Trump, și Assad!!! 🌏

    RăspundețiȘtergere
  18. In Razboiul pornit din Siria ca razboi civil lupta acum; Iranul cu Israelul,Turcia cu Kurzii,Rusii aliati cu Saddam lupta cu propriul popor,Americanii cu aliatii contra ISIS,Hezbollah-ul contra Israelului. DRACUL ii intarita si ghemul tot creste,de la razboi civil a ajuns al treilea Razboi Mondial-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Singurii care au avut de cistigat din atacul din Siria de ieri este Rusia pentru ca a crescut pretul petrolului la bursa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Apropo.crimeea a fost din todeauna a rusilor.in timpul urss presedintele Hruskov care era de origine ucreaineana a donato ucrainei.asa ca rusii nu au gresit cind au luat Crimeea.Basarabia si alte tinuturi romanesti tot ucrainieni leau luat si sa format ucraina mare cu furturi de teritori de la noi de la unguri de la polonezi.Ucrainieni sunt de 100 de ori mai rai de cit rusi.daca nu credeti duceti la munca sa vedeti.beau spirt medicinal cu cana.ce vina are putin pentru cea facut stalin.ce vina are iohanis pentru cea facut ceausescu.toti suntem plini de pacate si greseli.din citi ati vorbit aici citi dinte voi nati furat?? Nati inselat.nati facut avort.nati mintit?. Nati birfit??.marturii mincinoase.pote prin cuvintele si hule ati distrus vieti sau destine.cine sunteti voi sa criticati pe rusi.Au venit americani in 1945. Nu neau parasit si neau vindut lu stalin.eeeee de nar fi rusia si china eram sclavi americi.Dumnezeul cel Sfint si Atotputernic sa judece.si pina la urma fara voia lui Dumnezeu nimic nu se face.,,Mai bine un vecin de aproape decit un frate de departe.

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamne ajuta ! Cu cât va fi distrus Deveselul mai repede cu atât va fi mai bine. Iar pentru ce care ii pupa in fund pe americani, sa nu uite ca, rușii au destule forte in rândul romanilor care așteaptă semnalul de la Puțin, pentu a trece la acțiune. Armele cu care au venit cei 50 de mii de turiști ruși in 1989 încă sunt in România la loc sigur.

    RăspundețiȘtergere
  22. Farfuria Zburatoare romaneasca premiata la Geneva, prezentata pe Realitatea TV-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. SALVAREA NE VINE DE LA RASARIT (FRATII CRESTINI)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parintele (n.r.Arsenie Boca) facuse atunci altarul din padure si într-o predica spusese: „Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati, ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”.

      Ștergere
    2. 0:26Te rog scrie mai des aceste cuvinte(proorociri ale pr Arsenie) ca sa le afle si sa nu le uite nimeni!

      Ștergere
    3. 02:55, da, de cate ori vad ca este nevoie! Dar scrie-le si tu oricand crezi ca trebuiesc reamintite si astfel vor aparea postate si mai des!

      Ștergere
  24. Nu cred in rupul capului ca doare asa tare pe americani situatia civililor din Siria .Cred mai curand ca pasarile de prada au simtit miros de ,,resurse '' si au considerat cf legilor junglei ca primul venit imparte prada . Suntem oare asa orbi sa nu vedem ca tarile cu cele mai bogate resurse o duc cel mai prost? Astazi in numele libertatii si pacii au loc cele mai oribile crime si masacre , si culmea , opinia publica pare inexistenta Acest conflict bine orchestrat si pus la punct de papusari, praf in ochi pentru prostime, rezumat in cateva cuvinte : vanatoarea de la Bals .

    RăspundețiȘtergere
  25. 17,35 Crimeia au dobindit-o Rusia ca si Basarabia fara lupta doar pentru ca atunci au plecat di Siria facind un tirg necinstit cu Turcia si printr-o intimplare scrisoarea lui Napoleon Bonaparte prin care ii anunta pe otomani ca vor ataca Rusia nu a ajuns la Otomani inainte de a face acest tirg murdar cu teritoriile altora ,dupa cum a recunoscut-o si Lenin care spunea 'otomanii au dat si rusii au luat cea ce nu era a lor.

    RăspundețiȘtergere
  26. 18,10 da armele sint in a doua Romanie la Tiraspol ,unde esti si tu.

    RăspundețiȘtergere
  27. 2.55 asta prezisa de Arsenie Boca va fi dupa ce rusii vor face si al treilea razboi mondial si il vor pierde si dupa inca o revolutie singeroasa care va inlatura oligarhia KGB-ista care stapineste acum peste poporul rus.

    RăspundețiȘtergere
  28. Kovesi laudata de ministru francez la ambasada Frantei unde are timp sa se duca ,la Parlamentul Romin nu are timp sa mearga.Francezii multumiti pentru oprirea dosarelor EADS firma franco-germana,caz de TRADARE NATIONALA pentru ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:12, nu te mira caci ea este omul lor. Doar nu o vor critica... iti dai seama ca nu ar da bine pentru ei, cei din oculta.
      Iohan este tot de-a lor.

      Ștergere
  29. Basescu;.'Kovesi este corupta dupa Putere',

    RăspundețiȘtergere
  30. -Sa o revoc,?Sa nu o revoc?
    -Sa-ti scot dosarul?Sa nu-ti scot dosarul??
    Ghici ghicitoare cine sint persoanele .

    RăspundețiȘtergere
  31. Inspectia judiciara cere sanctionarea lui Kovesi pentru refuzul de patru ori, de a se prezenta la Comisia parlamentara ,ca si protectorul ei acum doua deceni.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cel care la Sibiu NU participa la ziua natonala , NU a participat la festivitatile de 100 de ani la unirea cu Basarabia,NU a vrut sa o medalieze pe Ionela Prodan si spune ca se simte 'confortabil' in fotoliul ...cel mai mare.
    Ghici ghicitoare cine este ....

    RăspundețiȘtergere
  33. Plecat de la Sibiu la B1 Tv Banciu spunea aseara pe postul TV ;'Iohanis va fi cel mai slab presedinte din toata istoria Romaniei'.

    RăspundețiȘtergere