marți, 3 aprilie 2018

UN MUNTE SE VA SURPA DE LA BAZA LUI !



                                            3 Aprilie 2018,ora 18,34 !

                                                       Dragii mei,

În aceasta seara,la Sfanta Biserica fiind ,la Slujba DENIEI, desi eram in strana alaturi de DASCAL si cantam impreuna,la un moment dat, vad înspre Nord un Munte inalt cu un varf ingust ,nu ascutit,Munte ce părea a fi in ceaţă,căci noapte nu era.               

Image result for MUNTI.
Vad dragilor cum MUNTELE inalt se surpă de pe sub el, de parca ar intra in pământ. Vedeam cum varful Muntelui se tot ducea in jos, de parca ar fi fost gol pe dinauntru.
Si pentru ca ,in gandul meu imi spuneam in acea clipă că nu se poate ca un Munte sa intre in pămant,DUMNEZEU a voit ca sa-mi mai arate inca o dată, cum Muntele se surpă de la baza,precum se surpa un castel de nisip.
Prieteni dragi, de ce se va surpa Muntele înalt sau in ce Ţară si loc anume,eu nu cunosc.
Dar stiu ca ne putem ruga la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fim sanatosi si tari în Credinţă, si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Este Saptamana Pătimirilor Mantuitorului Hristos ,si trebuie dragilor ,ca sa fim mai buni la inima si la suflet,sa fim milostivi ,sa ne impacam cu toti cei care ne-au supărat si sa-i iertam din toata inima noastra.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin !
                                             Cu dragoste,Maria.


3 comentarii:

  1. Sa nu fie surparea-n mare ca atunci iese de un tsunami!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare ce sa fie doamna Maria?
    Unde se va intampla ?
    Probabil de la atata apa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. America de Sud au probleme mari,la fel Africa (se pare ca vrea sa se rupa in doua,Japonia(se desface scoarta pamantului si iese apa la suprafata),tot globul trece prin niste transformari nemaivazute de noi.

      Ștergere