luni, 23 aprilie 2018

SFANTUL MARE MUCENIC GHEORGHE S -A ARĂTAT , ÎN LUNA DE PE CER !


SFÂNTA  ŞI  MAREA  SĂRBĂTOARE, A  SFÂNTULUI  MARE  MUCENIC  GHEORGHE, PURTĂTORUL  DE  BIRUINŢĂ  ,DIN ANUL  2000 !
               Image result for sfantul gheorghe imagini

Era seara, în ZIUA SFÂNTULUI  GHEORGHE ! 
Priveam Cerul nopţii senin şi înstelat ! Copiii mei, şcolari pe atunci, erau în casă.
De când trăiesc asemenea MINUNI  DUMNEZEIESTI, mă simt atrasă de CER ca de un magnet. Privesc CERUL şi ziua şi noaptea, şi este minunat de frumos ! Încercaţi fraţilor pentru 5 minute ziua şi 5 seara ca să staţi şi priviţi CERUL  LUI  DUMNEZEU, nu numai Pământul pentru a alerga după comori şi bunuri materiale. 
Vă asigur eu că, dacă veţi face aşa o să mai repetaţi tot mai des experimentul vindecător pentru suflet.
Dar să vă spun ce am văzut eu în mijlocul LUNII de pe CER, în seara SFANTULUI  MARE MUCENIC GHEORGHE,Purtatorul de Biruinta.
Privind CERUL şi LUNA mare şi strălucitoare, văd cu uimire că în inima LUNII de pe CER, era exact SFÂNTUL  MARE  MUCENIC GHEORGHE aşa cum ÎL ştim cu toţii, călare pe un cal alb si cu suliţa în mâna Sa dreaptă, omorând şarpele care era jos la picioarele din faţă ,a calului alb. 
Am luat din casă SFANTA ICOANĂ cu SFANTUL GHEORGHE dar şi pe copilaşii mei, si le-am arătat iconiţa şi le-am spus să privească şi LUNA de pe CER. 
Copiii mei au rămas uimiţi şi ei, văzând CHIPUL din ICOANĂ care, era identic ca două picături de apă cu cel din LUNA  de pe CERUL nopţii. 
Am intrat în casă cu toţii, copiii cu treaba lor, iar eu I-am mulţumit LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI precum şi SFANTULUI MARE MUCENIC  GHEORGHE, pentru MINUNEA ce tocmai am văzut-O în mijlocul LUNII de pe CERUL nopţii.
Dragii mei, să credeţi în MINUNI căci ele există ,iar  DUMNEZEU ni le arată ca să ne întoarcă pe CALEA cea bună, bineplăcută LUI, pentru mantuirea sufletului nostru.
                         Cu dragoste, Maria

23 de comentarii:

  1. Ce frumos doamna Maria ma bucur mult pentru dv.
    In vis am vazut si eu pentru cateva minute chipul Domnului Nostru Iisus Hristos si tot in sf. Luna era noapte luminoasa si ma rugasem la bunul Dumnezeu pentru ceva si am primit asa
    Mantuitorul a auzit rugaciunile voastre adica si a sotului meu Dumnezeu s-al odihneasca. Chipul era in luna plina si frumos stralucitoare a zambit sinea aratat mult mai multe prin 2 persoane care au coborat dintr-un O Z N.
    Doamna Maria nu am cuvinte s-ai multumesc Domnului ca ma auzit e mult de povestit ma rezum la atat.
    Am vrut sa va spun si stiu ce bucurie mare simtiti. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria înseamnă că și copii dvd au văzut această minune.Ce frumos ar fi că și copiii mei să se întoarcă la credința fierbinte.Dar parca cîteodată sunt luată de ei în deridere .Mulțumim pt.minunea descrisă .

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE ajută! DUMNEZEU e cu noi :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ai povestit Maria. Si mie imi place cerul, pentru ca atunci cand il privesc stiu ca ochii mamei mele ma privesc cu drag de acolo de undeva.

    RăspundețiȘtergere
  5. SUNT ANONIM 5-PENTRU CA ESTE SF MARE MUCENIC GHEORGHE-AM MAI SCRIS DESPRE PUSTNICUL GHEORGHE DE LA CHIRITENI NEAMT-cobora f rar si numai pt sf IMPARTASANIE-uneori venea pe la crestinii cunoscuti si la mine-n-a mancat carne, oua ,lactate si peste niciodata,ACUM SA VA SPUN CE-A VAZUT FIICA MEA DE 19 ANI- ACUM ARE 40 ANI CARE A PLECAT LA CHILIA LUI IMPREUNA CU ALTE 2 PERSOANE SA-I CURETE CHILIA-PE PUSTNIC NU-L INTERESA NIMIC LUMESC AVEA IN CHILIE -UN PAT DE LEMN ,O SOBA O MASA CU SCAUN SI UN CUIER DE PERETE-AU INCEPUT SA CURETE TOTUL AU VARUIT SI AU SCOS AFARA TOATE LUCRURILE-ERA SAMBATA AU SPALAT TOTUL A DOUA ZI ERA DUMINICA SI TREBUIAU SA MEARGA LA BISERICA-DE UNDE A SCOS CAMASA ALBA SI CALCATA FIICA MEA NU A STIUT PT CA A LUAT FIECARE LUCRU LA CURATAT-MI-A SPUS CAND S-A INTORS-DRUMUL SPRE SAT ERA NUMIT DE EL CALEA FERICITILOR MAI ALES CA SE VEDEA DE LA EL MUNTELE CEAHLAU-PARINTELE CAND MERGEA- PE ATUNCI AVEA VREO 65 ANI NU I SE VEDEAU PASII-LEVITA-INTRA IN MEDITATIE PROFUNDA UNDE SE AFLA-II ERA DOR DE CER SI MAICA DOMNULUISI SPUNEA--SA STITI CA IN CER CULORILE NU SUNT CA PE PAMANT-FLORILE, POMII,IARBA E O FRUMUSETE NEPAMANTEANA AVEA GINGASIE DE COPIL --ESTE IHUMAT LA MANASTIREA BISTRITA SI- PUTETI SA CITITI DESPRE EL PE YOUTUBE-DUMNEZEU IN TREIME SI MAICA DOMNULUI SA VA DEA SANATATE SI PACE IN SUFLEE SI IN LUME-PUSTNIC GHEORGHE CHIRITENI NEAMT GOOGLE YOUTUBE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. www.lumeacredintei.com/marii-duhovnici-ai-neamului/parintele-gheorghe-pustnicul-de-la-chiriteni/

      Ștergere
  6. ...eu când vă spun că "Luna" asta de-o vedeți nu e altcineva decât satana...are asemănarea lunii!😏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este niciun satana ! Sunt doi astri ceresti ! Un astronom ar putea deslusi misterul! Lasa-l pe satana,căci nu se apropie de mine. Am eu leac de cojocul lui . Satana nu ia forma astrilor ceresti; el se arata asa cum este ;adica infiorator pentru cine se teme de el;eu nu ma tem.

      Ștergere
  7. Nu m-ați înțeles...așa arată el în original...exact ca luna noastră de pe cer!El însuși e astru-ființă!😏
    E plin iadul de așa ceva.Sunt astre-ființe-energii...așa sunt puterile cerești de dedesubt(dracii).
    PUTERILE CEREȘTI de SUS sunt "SORI"(AU CHIPUL și ASEMĂNAREA noastră)și LUMINEAZĂ doar în LUMINĂ,nu luminează-n întuneric...pentru simplu fapt: EÌ SUNT LUMINĂ DIN LUMINĂ.Orice ființă care luminează-n în noapte,întuneric sunt demoni...ăștia se dau îngeri de lumină și-n cer de zi...dar nu se pot da niciodată îngeri de lumină în CER DE LUMINĂ...aici pălesc și se dau de gol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:03, Da, asa este cum spui aci : " PUTERILE CEREȘTI de SUS sunt "SORI"(AU CHIPUL și ASEMĂNAREA noastră)și LUMINEAZĂ doar în LUMINĂ,nu luminează-n întuneric...pentru simplu fapt: EÌ SUNT LUMINĂ DIN LUMINĂ."

      Toate cele bune!

      Ștergere
    2. De unde tot apareti? Mai sunteti multi nebuni in romania? Oamenii normali au disparut? :(

      Ștergere
    3. 23:23, "Hipnotic Hipno" este un nume de om normal sau de om nebun?! Lasa-i tu pe 22:03 si 23:16 in pace si ocupa-te de sufletul tau si apoi, vei ajunge sa intelegi ca fiecare este pe calea lui, asa cum si tu esti pe calea ta, asa cum si eu consider ca sunt pe calea mea, care nu-i departe nici de calea ta, nici de calea celorlalti ...:)) Toate caile converg in acelasi loc.

      Ștergere
    4. Hipno cam are dreptate, nu exista draci,satana,sau alte fiinte in afara lumii materiale

      Ștergere
    5. Dar daca nu credeti de ce tot vizitati blogul asta?Hipno apare aici de mult timp si asta arata ca ceva se petrece in sufletelul lui amarat!

      Ștergere
    6. 21.59 uite asa ca sa vedem pana unde merge prostia unora!

      Ștergere
  8. Prieteni dragi, ne vedem in asta seara la AGENTIA VIP- ANTENA STARS ! Va astept cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  9. 19.45

    Iertati-mi curiozitatea , insa as dori sa va intreb , cum si in ce circumstante, si mai ales pe vremea neagra a comunistilor, ati luat la rand pustinicii din Romania ?! i-ati cunoscut pe multi , cum asa, si de ce ?
    In vremurile acelea era extrem de periculos sa vorbesti de asa ceva , dar sa mai si faci pelerinaj la acestia . Povestiti multe despre acestia , deci cum de va aflati mereu in preajma lor ? E o pura curiozitate, securitatea era atunci zi si noapte ochi si urechi pe urma acestora.

    RăspundețiȘtergere
  10. A fost cutremur in sudul Turciei,de 5,4 grade,citiva raniti, cutremurul a avut vreo 8 replici si a fost la o adincime de 10 km.Cred ca ati avut o viziune acum citeva zile,si sud est ati spus....

    RăspundețiȘtergere
  11. pt an 24 apr 18:55-soarta m-a dus in locuri pe care mi le-am dorit-ca sa vrei trebuie sa si treci la fapte-trebuie sa fii interesat -pe timpul comunistilor erau si mai sunt si azi MISIONARI care rezolva fara a bate toba probleme stringente in manastiri si biserici---TREBUIE SA-TI FIE DAT SA CUNOSTI PERSONALITATI ASA MARI-SA NU-MI FIE SPRE LAUDA---unele fapte mi-au fost descoperite de pers dragi mie si lui DUMNEZEU care au lucrat minunat pt crestini si manastiri sau biserici-am facut pelerinajje dar am si lucrat in favoarea crestinilor-oricum a venit momentul ca cei care n-au fost cunoscuti sau blamati sa fie descoperiti--SANATATE SI PACE IN SUFLETE SI IN LUME

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut la tot poporul. Priviti poza din linkul de mai jos si o sa va dati seama cine este Macron.
    https://www.agerpres.ro/politica-externa/2018/04/24/macron-primit-la-casa-alba-cu-21-de-salve-de-tun--96766

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm,interesant...

      Ștergere
    2. http://adevarul.ro/international/in-lume/foto-sosia-trump-agricultoare-spania-1_5ae07d3adf52022f7538862f/index.html

      Ștergere