sâmbătă, 28 aprilie 2018

OAMENII CARE AU CREDINŢĂ , NU ASCULTA PE LA UŞI !

                                       26 Aprilie 2018,ora 6,17 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva foarte valabil si-n zilele noastre.
Iata ce spunea acel glas:

               "Oamenii nu-nteleg că, cel care e cu Credinţa,nu sta sa asculte la uşă!"                          Image result for PREA SFANTA TREIME IMAGINI.

După care dragilor, glasul nu mai spune nimic.
Asa indrazni a spune dragilor că, cei care au Credinta nu pleaca urechea la bârfe,nu clevetesc, nu jignesc si nu injura pe Aproapele său.

                                       Image result for PREA SFANTA TREIME IMAGINI.

Oamenii care au Credinţă tare în suflet,nu numai ca nu asculta pe la usi, adica nu trag cu urechea,dar isi vad de sufletul lor,de păcatele lor si nu arata cu degetul pe altii.

                                      Image result for PREA SFANTA TREIME IMAGINI.

A fi un om cu Credinta in inima si-n suflet,inseamna a-ti iubi Aproapele ca pe tine insuti; inseamna a te inchina Lui Dumnezeu si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria ,măcar dimineata după ce ne dam jos din pat si seara inainte de culcare .
A fi om cu Credinţă si cu frică de Dumnezeu ,mai inseamna, a multumi Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru faptul ca ,suntem in viata,avem o familie,suntem sanatosi,putem respira ,si avem un pahar  cu apa si un colt de paine pe care,
 sa-l mancam linistiti.

                                             Image result for PREA SFANTA TREIME IMAGINI.
A fi om cu Credinţa, mai inseamna sa respectam si sa implinim cele 10 Porunci dumnezeiesti care sunt:


Cele 10 Porunci :Legea lui Dumnezeu este cuprinsă în cele Zece Porunci.
Este scris în Biblie: Exodul 20:1-17. “Atunci Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte şi a zis: “Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău care te-a scos din ţara Egiptului, din casa robiei. 
(1) Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine.
(2) Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc neleguirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.
(3) Să nu iei în deşert Numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui.
(4) Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. Să lucrezi şase zile şi să-ţi faci lucrul tău. Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. Căci în şase zile a făcut Domnul cerurile, pământul şi marea şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea s-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă şi a sfinţit-o.
(5) Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi-o dă Domnul, Dumnezeul tău.
(6) Să nu ucizi.
(7) Să nu preacurveşti.
(8) Să nu furi.
(9) Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău.
(10) Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru, care este al aproapelui tău.”
Care este principiul de bază al Legii lui Dumnezeu?
Este scris în Biblie: Romani 13:10. “Dragostea nu face rău aproapelui: dragostea deci este împlinirea Legii.”
Legea lui Dumnezeu este cuprinsă în dragoste.
Este scris în Biblie: Matei 22:37-40. “Isus i-a răspuns: “Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău.” “Aceasta este cea dintâi şi cea mai mare poruncă. Iar a doua, asemena ei, este: “Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” În aceste două porunci se cuprinde toată Legea şi proorocii.”
Prin Isus este clarificată relaţia noastră cu Legea lui Dumnezeu.
Este scris în Biblie: Matei 5:17-18. “Să nu credeţi că am venit să stric Legea sau Proorocii; am venit nu să stric, ci să împlinesc. Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu va trece cerul şi pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege, înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile.”
Legea lui Dumnezeu ne oferă direcţie, nu îndreptăţire.
Este scris în Biblie: Galateni 2:15-16. “Noi suntem Iudei din fire, iar nu păcătoşi dintre Neamuri. Totuşi, fiindcă ştim că omul nu este socotit neprihănit, prin faptele Legii, ci numai prin credinţa în Isus Hristos, am crezut şi noi în Hristos Isus, ca să fim socotiţi neprihăniţi prin credinţa in Hristos, iar nu prin faptele Legii; pentru că nimeni nu va fi socotit neprihănit prin faptele Legii.
Datoria noastră este să ascultăm de Legea lui Dumnezeu.
Este scris în Biblie: Eclesiastul 12:13. “Să ascultăm dar încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Care este legătura dintre lege şi păcat?
Este scris în Biblie: 1Ioan 3:4. “Oricine face păcat, face şi fărădelege; şi păcatul este fărădelege.”
Este oare necesar să ţinem toate poruncile?
Este scris în Biblie: Iacov 2:10-11. “Căci cine păzeşte toată Legea şi greşeşte într-o singură poruncă, se face vinovat de toate. Căci, Cel ce a zis: “Să nu preacurveşti”, a zis şi: “Să nu ucizi”. Acum, dacă nu preacurveşti dar ucizi, te faci călcător al Legii.”
Putem oare să cunoaştem pe Dumnezeu fără să ţinem poruncile?
Este scris în Biblie: 1Ioan 2:4-6. “Cine zice: “Îl cunosc”, şi nu păzeşte poruncile Lui este un mincinos şi adevărul nu este în el, dar cine păzeşte Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârşită; prin aceasta ştim că suntem în El. Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască şi el cum a trăit Isus.
Care e scopul Legii?
Este scris în Biblie: Romani 3:20. “Prin Lege vine cunoştinţa deplină a păcatului.”
Suntem oare mântuiţi prin ţinerea Legii?
Este scris în Biblie: Romani 3:27-31. “Unde este dar pricina de laudă? S-a dus. Prin ce fel de lege? A faptelor? Nu; ci prin legea credinţei. Pentru că noi credem că omul este socotit neprihănit prin credinţă, fără faptele Legii. Sau, poate, Dumnezeu este numai Dumnezeul Iudeilor? Nu este şi al Neamurilor? Da, este şi al Neamurilor; deoarece Dumnezeu este unul singur şi El va socoti neprihăniţi, prin credinţă, pe cei tăiaţi împrejur şi tot prin credinţă şi pe cei netăiaţi împrejur. Deci, prin credinţă desfiinţăm noi Legea? Nicidecum. Dimpotrivă, noi întărim Legea.”

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0

Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...

                                              Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:
  


24 de comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oare meritam sa vina?. Va veni dupa ce pacatosii nu vor mai fi pe pamant.

   Ștergere
  2. anonim FCB,,Incearca si cauta pe YouTube :
   "The J2 Project- Jesus si Cloning"
   Este interesant, in 2001 in urma unor descoperiri de arheologi langa Jerusalem,......[vizioneaza acest clip]

   Ștergere
 2. Iar va interesati de venirea Lui Isus, stati linistiti,ca va veni timpul,ori va bateti joc cu intrebarile ori intr-adevar nu aveti rabdare!!!Din doua unul!!

  RăspundețiȘtergere
 3. DA. Spovedeste-te si impartaseste-te,sa fi pregati-ta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut " anonim FCB28 aprilie 2018, 23:18" venirea Hristosului cel viu va fi dupa: intrarea planetei in centura fotonica adica Luna va rosie si soarele nu il vei mai vedea si in aceasi zi vor invia mortii, nu inainte de sfirsirea celui deal 3-lea raboi mondial.

  RăspundețiȘtergere
 5. Bine dar ce te faci cind locuiesti cu mama vitrega care sta numai pe la usi si trage cu urechea?

  RăspundețiȘtergere
 6. Doamna Maria asa este sa asculti la usi si sa te duci mai departe cu ce ai auzit si invrajbesti ca uite ce a zis cutarica de tine este cel mai mare pacat.
  Iar daca persoanele se cearta este mare mare pacat.
  Asa ca doamna Maria are mare dreptate in tot ce vede si aude de la Duhul Sfant.
  Cu mult drag tuturorsi HRISTOS A INVIAT

  RăspundețiȘtergere
 7. Frumoasa descriere despre cum trebuie sa fie crestinii adevarati.

  RăspundețiȘtergere
 8. Unde locuiesc,se ascultă şi la porți,unii şi-au montat şu oglinzi la poartă să nu le scape ceva neobservat şi să dea mai departe! E cumplit,asa ceva nu mi-a fost dat să văd pănă la vărsta mea!!!!! Maria H

  RăspundețiȘtergere
 9. Rugati-va si pentru sotul meu Alexandru , d-na Maria , urmeaza sa se opereze la pancreas de o tumoare neuroendocrina cu sindrom carcinoid . Are tot felul de stari, a slabit , plange mai mereu . Nu stim ce o sa fie . A inceput sa isi ia la revedere de la toti .
  Nu vrea sa mai stie nimic , a citit absolut tot , vindecare nu are boala asta oriunde te-ai duce si ce-ai face . Din noiembrie de cand are diagnosticul il tot amna cu operatia , acum i-au fixat-o in iunie ...undeva . A fost initial februarie , acum e iunie . S-a agatat saracul de speranta asta si noi il incurajam .
  Medicii abia vorbesc , abia scoti ceva de la ei , se uita de sus de parca esti lepros , fug pe coridoare . Mai nou exista acum practica ,,daca e ceva ne auzim pe what's App.'' M-am inchinat .
  Dar tot pe what's App o sa-l opereze ?
  Asta e sistemul medical aici , mori cu zile inainte de moartea ta .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. Anonim29 aprilie 2018, 19:29

   Draga mea, imi pare rau ca este atat de bolnav sotul tau. Te rog suna/ma la 0747226236 ! Doresc sa te ajut !

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Eu simt ca sotul tau nu va pati nimic ca intr-o minune se va face bine.Nu-ti spun cum..dar asa va fi.

   Ștergere
  4. Draga anonim 22:28 dar tu ești pregătită de venirea lui Hristos?Daca da atunci și eu îl aștept dar mai întâi l-am primit și azi in Sf .Împărtășanie .Am aceea răbdare pina atunci îl aștept în tacere .Daca ție dor de el îl găsești in Sf.Taine pina atunci roagate și pt.cei de lîngă tine.

   Ștergere
  5. Doamne Dumnezeul nostru, ajuta-l pe Alexandru sa invinga boala si intareste-l sufleteste pe el si pe toti ai lui. Doamne ajuta! Amin!

   Ștergere
  6. Anonim 19, 29
   Norocul vostru ca au intirziat sa-l opereze .
   Chiar daca dupa operatie spun uneori ca e binisor ....se intoarce cancerul asta in citiva ani . Nu pot vindeca cu modul lor de a trata . E un fapt .
   Merg mereu pe sintom si nu pe cauza , caci vezi tu ...nu exista boala pe lumea asta ce nu e cauzata de un stil de viata , gindire , traire .necorespunzator .
   De aici si scaparea ...se incepe sa fie dusa o viata fortzat " corespunzatoare"...si se autovindeca corpul .
   Dupa operatii ..acel organ nu mai este ..deci cine i-l compenseaza in functia sa ?
   Cancerul se blocheaza in inaintare sa ..pot sa o fac usor asta ...apoi astept o reactie de raspuns a corpului , sistemului imunitar ..iar de se prezinta aceasta .., dela acel moment in poi ...trebuie sa ma asculte suta la mie ce-i dau sa ia sau ce trebuie sa bea !
   Nu accept ...in cazuri disperate mai ales ,ca sa mai ai parere in merit la ce-ti dau de facut , de mincat , de baut .
   O faci ...am inchis contactul pe loc !
   Nu-mi pit permite sa fiu mai rabdator ..caci nu suntem fata in fata ...e un raport de incredere ...iar daca eu doar ,, simt " ca nu respectati exact tratamentul impus de mine ...va las in soarta voastra ...
   Mult m-am mai necajit ca mi-am pierdut oameni ce puteau sa fie salvati ...si i-qm pierdut sin cauza principiilor , conceptiilor lor ...de erau contradictorii pe tratament . In primul rind ..cind esti in acea faza de maladie ..arunca la gunoi tpate conceptiile ce le-ai dus cu tibe ., si te-au adus , ca urmare indirecta la acest rezultat !
   De blocat i-l blocam .., chiar de e in stadiu foarte avansat ..atita timp cit reusesc sa provoc raspunsul ,, aalergic"al sistemului imunitar .., impotriva bolii ., sunt mari sanse . Indiferect de ce nume are maladia .
   Dar ..dupa ,, trezirea" la viata a corpului ...trebuie urmat un mod de viata ..pe 90 sau 120 de zile ...strict cum spun eu . Si se vindeca definitiv fara recidive .
   Deci ...mai ai sperante in doctori ? Au reusit sa vindece macar un caz din asta ? Real vorbind ..ce nu s-a intors ..au rwusit ? Nu .
   Daca i-l opereaza ..eu cum por sa-i pun inqpoi organul ?
   Dar ..scriai ca e progamat pt iunie ...dar de cancerul e redus de 30 ..40 ..70 ..la suta pina atunci ....deci cancerul in regresie evidenta .,, atunci v-a depinde doar de sotul tau de va urma in mod dur ...decis ..tratamentul pe alte 3, 4 luni .,pt o vindecare completa . Depinde doar de el . Nu o va face ..cancerul se va intoarde. In acelmxaz sa zicem ..a cistigat 2 ani jumate ., trei de trait . Depinde doar de el .
   Daca dupa ce veti vedea rezultate ...adica regresie ., eu simt ca nu respectati ce am stabilit ..rup orice fel de contact , sa fie foarte clar asta .mergeti cum stiti mai departe .
   Nu voi cere nici un ban pt asta ....doar daca sunteti milionari in euro , si cu fisele medicale din carw sa rezulte ca nici macar urme de boala mai exista ..in adel caz.., o mare donatie pt o clinica ce as deschide ...si unde sa dau liber mai departe tot ceia ce stiu despre asta .
   Sute mi-au murit ..dar macar 90 de persoane mi-au fost recunascatoare . Nah ..recunascatoare de ce ? Nu eu vindec ..ci eu arat , indic cuiva ..sa agreseze boala pt a o stopa Apoi ...eu tot indic... voua ..cum sa va autovindecati . Va arat calea prin care corpul vostru se va auto repara ..,.singur ...nu sunt eu ce operez la acest proces minunat ...
   In concluzie ...gindeste-te ..discutati intre voi ..si apoi ma poti contacta . Dar ...e doar o luna pina in iunie ..pretind ca aceasta luna sa respecte strict ce -i spun sa faca . Oricum ..o sa intelegeti singuri ca e perfect ce spun , e perfect logic parcursul vindecarii ..simplu si perfect . Suflet , minte , corp .,, si apoi reabilitare ..intinerire ,ca o consecinta ,, de 10 , 15 ani ...

   Ștergere
 10. pt 29 apr 16:18-PT CEI MORTI SUFLETESTE-LA ASTA SE REFERA SI BIBLIA

  RăspundețiȘtergere
 11. cine poate asculta pe la usi!?-cei din informatii -stiu tot despre oricine-n-au pe DUMNEZEU CE SA LE CERI!

  RăspundețiȘtergere
 12. Bunul Dumnezeu să-l ajute!Rugați-vă mult la MĂICUTA DOMNULUI!Am trecut şi eu prin asta şi cunosc situatia.Nu am zile să-i mulțumesc d-nei .Maria pentru ajutorul oferit!Maria H

  RăspundețiȘtergere
 13. doamna maria va rog din inima mea si din tot sufletu meu am mai pus intrebarea asta unde se afla bunicul meu pavel constantin era din ilfov comuna nuci va rog sper sa nu fie la rau cu respect marian

  RăspundețiȘtergere
 14. O fii neincrederea intre cei din fruntea tarii

  RăspundețiȘtergere
 15. Ascultarea telefoanelor . Doar cei care nu au D-zeu fac asa ceva . Securitatea de pe vremea lui Ceausescu era un fas pe langa ce e acum .

  RăspundețiȘtergere