miercuri, 11 aprilie 2018

UN CUTREMUR CU DĂRÂMATURI !

                                Noapte de 10 -11 Aprilie 2018,ora 0,12 !

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele inspre Sud de parca as fi avut ochi si-n ceafa, vad un Cutremur cu dărâmaturi.
Totul se petrecea inspre Sud.
Vedeam cladiri puse la pămant si oameni care incercau cu mainile goale ,sa scoata de sub daramaturi pe eventualii supravietuitori.


Image result for CUTREMUR DARAMATURI IMAGINI.

Dragii mei,era o imaginepe care nu ne-am dori-o a o vedea ,niciodata in viata noastra.

Image result for CUTREMUR DARAMATURI IMAGINI..
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur Devastator ! Unde anume si cand se va produce,eu nu stiu a va spune,nu mi s-a descoperit.
Ceea ce stiu insă,este faptul că, Dumnezeu si Maicuta Domnului iubeste poporul român ales pentru cea de-a Doua Venire a Mantuitorului Hristos, si-l ocroteste cu Mila si cu Dragostea SA !

Image result for CUTREMUR DARAMATURI IMAGINI.
Noua nu trebuie sa ne fie frica de nimic lumesc,nici macar de Cutremure,deoarece,acolo unde exista Credinta si Iubire faţă de Aproapele,acolo este prezent si Duhul Sfant care, apara si pazeste pe cel iubit al Său,care , vindeca orice durere sufleteasca si trupeasca.
Asadar, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fim sanatosi si bucurosi, sa fim buni si milostivi, sa ne impacam cu toata lumea si sa nu ne urâm Aproapele nostru niciodata.
Sa stergem o lacrima a celui trist si necajit,sa hranim pe cel flamand,sa imbracam pe cel gol,sa adăpăm pe cel insetat,s-avem grija de orfan si de vaduva, si nu in ultimul rand,sa mai ridicam si ochii catre Cerul sfant pentru a cere iertare pentru gresalele noastre.
Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Maica Luminii,Amin!
                                              Cu dragoste,Maria.

cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...
Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

10 comentarii:

  1. Cam multe cutremure mai mici,mai mari sau produs in ultimele zile,acum de pasti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai vai ce zile traim.Astea sunt semnele venirii domnului.Dumnezeu sa ne pazeasca de orice rau si sa ne pregateasca pentru imparatia lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:18 nu te mai plange, schima-ti frecventa gandului. In loc sa te simti victima nu-i mai bine sa te simti fericit? Omul nu-i facut sa fie victima. Omul este facut sa fie fericit. Schimba frecventa gandului, nu mai sta in negativ. In ciuda a ce se vede acum, cu ochii "mintii" incearca sa vezi frumosul iar asta va veni la tine. Dar nu te lasa sa cazi, tine-te bine pe frecventa asta noua simtind cu sufletul. Vei vedea peste ceva vreme cum totul ia o alta directie. Ai incredere in viata ca stie preabine de ce ai nevoie, ai asta in codul tau.
      Omul este ce gandeste. Dar mintea asculta de suflet, asa trebuie sa fie nu altfel. Deci sufletul este cel ce da tonul nu mintea. Orice om vrea sa simta fericire in suflet, nu?:)

      Ștergere
    2. Adica vezi jumatatea plina a paharului!

      Ștergere
    3. Da Alexandre, caci astfel vom umple si partea cealalta a paharului!:)

      Ștergere
  3. Sa îl așteptăm pe Domnul Hristos ca o mireasa nu ca o fugara.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.emsc-csem.org/Earthquake/world/

    RăspundețiȘtergere
  5. un numerolog strain a prezis ca pe 23 aprilie 2018 va cadea NIBIRU pe pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca se-ntampla ceva de genu:

      https://www.youtube.com/watch?v=RXHN0sGbXfw

      Ștergere
    2. Noah 01:04, ala nu-i numerolog bun...

      Ștergere