sâmbătă, 21 aprilie 2018

LUNA DE PE CER SE VA TOPI ! VA DISPAREA !


                                              21 Aprilie 2018,ora 6,22 dimineata !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare, si astfel , vad stand cu ochii inchisi ,vad un Cer ca un amurg, un Cer senin, iar pe Cer, se afla Luna micuta si de un alb dens .Luna avea o stralucire aparte; o stralucire suspecta as putea spune.


Image result for LUNA IMAGINI.
Deci,nu era noapte, ci era ca o dimineata devreme.
Brusc,langa Luna alba si stralucitoare apare o alta Luna,dar mare de astadata,o Luna de marimea Soarelui.
Aceasta Luna era de culoare portocalie,era un portocaliu curat si stralucitor, numai că, nu era intreaga.
LUNA portocalie mare cat roata carului,asa o vedeam eu,era înjumatatită la partea de sus.
Jumatatea de sus nu mai exista; iar linia care trebuia sa fie dreapta la partea de sus,era zimţata;avea cel puţin trei zimţi .


Image result for LUNA DE PE CER.

Asadar dragilor, vedeam LUNA PORTOCALIE dar zimtata la partea de sus si numai pe jumatate,(semicerc )langa Luna alba si densa care, era rotunda dar micuţă.
Doar o palma distanta era intre cele două Corpuri ceresti.
Brusc LUNA alba si stralucitoare se topeste la partea dinspre APUS, se rupe si curgea ca o pasta alba. Arăta ca o Cometa cu coada.

       Image result for LUNA IMAGINI    Image result for cometa imagini

Luna era topita la partea dinspre apus, si avea o coada mare ,stufoasa si densa precum laptele.
Luna se scurgea ,se dezintegra marind acea coada care se formase din explozia ei.
Alaturi de LUNA care se topise statea jumatatea de Luna portocalie care, avea cel putin doi zimţi mari la partea liniara  (mediana )de sus.
Dragii mei,ceea ce vedeam nu-mi dadea deloc liniste,ci dimpotriva ,ma cutremuram vazand jumatatea de Luna portocalie cu acei doi -trei zimţi pe linia mediană,precum si Luna alba care cugea precum ceara unei lumanari aprinse.
Erau doua corpuri ceresti unul langa altul,si ambele depăseau firescul.
Prieteni dragi, ce inseamna toate acestea pe care le-am relatat aici,eu nu stiu ca sa va spun.
Stiu ca sunt Semne divine,Semne care, pot fi dezlegate de specialisti in domeniu,dar si de anumiti oameni cu Har si Dar.
Iata cateva informatii despre Luna de pe CER:

Ce s-ar întâmpla dacă Luna ar dispărea? Oamenii de ştiinţă ne oferă ...

www.descopera.ro/.../15535564-ce-s-ar-intampla-daca-luna-ar-disp...

Translate this page
Jul 23, 2016 - Luna joacă un rol important în viaţa de pe Terra, dar cum ar arăta aceasta fără astrul selenar? ... Ar dispărea anotimpurile. Axa Pământului este înclinată. În timp, această înclinaţie se poate schimba, însă ...  recomandăm să citiţi şi următoarele articole: Luna are suficienta gheata pentru a sustine viata.

Luna va disparea de pe cer! - Stirileprotv.ro

https://stirileprotv.ro/stiri/.../luna-nu-mai-e-ce-a-fost-odata.html

Translate this page
Feb 4, 2009 - Astronomii elevetieni sustin ca in 40 de ani, diametrul Lunii s-a micsorat cu aproape 200 de kilometri. Si pornind de la acesta observatie, in acest ritm, Luna ar putea chiar sa dispara de pecer in doar cateva sute de ani. Daca s-ar ajunge la asta, efectele vor fi devastatoare, avertizeaza elvetienii, pentru ca ...
                                                               Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Pare o cometa care modifica orbita Lunii ca in urma unei ciocniri puternice cu Luna ducind si la un crater.Un astfel de eveniment poate afecta indirect si Pamintul cu axa sa si ciclul anotimpurilor si da mari maree oceanice.Un cataclism???-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Luna este artificiala . Posibil ceva probleme intre civilizatii sau cum se zice . Ciocnirea civilizatiilor ... fiecare civilizatie are ceva dusmani

    RăspundețiȘtergere
  3. Luna aia portocalie e satana,categoric...el este asemănător lunii noastre de pe cer,doar că nu-și arată fața.Satana în original e astru(ființă-energie),adică arată ca luna...de aici,fiind energie ființă...ia ce formă vrea: O.Z.N.,extraterestru,sfinți,îngeri de lumină,hristos,maica domnului...adică deghizări pentru smintirea sufletelor!"LUNILE" astea sunt de ordinul miliardelor în iad.😏
    Feriți-vă de viziuni cu:"LUNILE": sunt de toate culorile...sori roșii prin ceață,întuneric,cer înnorat.Ferească DUMNEZEU să dai crezare unor astfel de viziuni și să nu te consulți cu preotul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit explicatii pe intelesul tuturor. Te rog mai spune-ne "Soare Lumina".

      Ștergere
  4. Doamna Maria este adevarat ca Iisus este roman si ca nascut in Romania ? Eu va întreb pentru ca am primit niste confirmari care da acest rezultat..se pare ca vrăjmașul diavol ne-a ascuns multe lucruri care da de inteles ca ne-a manipulat prin biblie.
    Poate stiti ceva despre acest lucru si ne scrieti aici.multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Anonim22 aprilie 2018, 15:32
      Da, este Geto-Dac si a luptat alaturi de Burebista si Decebal inpotria lui Traian Basinosu si l-au prins Romanii in Ierusalim si L-au crucificat. A placate din Romania cu beliscopterul sau cu sugimarinul sa ajunga repede la Ierusalim si s-ai invete religie pe Evrei. Cred ca Hristos era ruda cu Putin ca nici lui nui placea America. Daca ai cap, minte ce-ti mai trebuie.

      Ștergere
  5. Asta mai lipsea:)))) anonim 00:05 mai are omul imaginatie dar nici chiar asa. Daca s ar adeveri tot ce se perinda pe internet acum eram una cu pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi a fost conform statisticilor meteo,cea mai calduroasa zi a lunii aprilie din istoria Romaniei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. 22apr 16:02-multumeste DOMNULUI CA NU S-AU INTAMPLAT MULTE EVENIMENTE TRAGICE PE PAMANT

    RăspundețiȘtergere
  8. Luna ca si satelit al Pamantului este o materie moarta,un cadavru-praful mortii-,materie care poate dauna vietii omenesti prin energiile care le emana.
    Luna a fost expulzata din Pamantul nostru pentru ca viata sa nu moara pe acest pamant. Chiar si asa ea influenteaza prin ciclurile lunare energiile care influenteaza inmultirea umana si starea de sanatate a oamenilor.
    Vechii indieni din America spuneau ca oamenii in viitor vor aduce pe Pamant cu rachetele materie lunara,dar aceasta materie prin energiile ei vor aduce si moartea,pietrificarea vietii.
    Disparitia Lunii are mai multe semnificatii.Una ar fi ca moartea fizica umana va disparea si a doua ca inmultirea noastra a oamenilor nu se va mai face ca pana acum prin unirea dintre barbat si femeie ci se va face prin alt mod ,deoarece energiile reproductibile ale omului vor scadea semnificativ.

    RăspundețiȘtergere
  9. 13:18 nu sint bed to bune

    RăspundețiȘtergere
  10. luna are rostul ei in trecerea anotimpurilor ,formarea mareelor etc disparitia ei ar insemna slabirea - magnetismului pamantului-greu

    RăspundețiȘtergere