vineri, 6 aprilie 2018

VAI DE CEL CARE , HULESTE CUVANTUL DUHULUI SFÂNT !


         Noapte de 23 -24 Aprilie 2016, ora 1,50 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas din cer care spune hotărât așa:

                         ” Vai de cel care a scris contra Mea!
                     Vai de cel care huleste Cuvântul Duhului Sfânt!”
În aceasta clipă dragilor, văd cum Cerurile se deschid ,iar în Cer, într-o lumină albă orbitor de stralucitoare se afla TRONUL SFINTEI  TREIMI. 
                    
DUMNEZEU  Tatăl, DUMNEZEU Fiul si Duhul Cel Prea Sfânt priveau în jos spre noi Fiii Săi. 
Dragii mei, sunteti multi tentati să aruncati cu vorbe grele în mine, din pricina necredintei voastre sau pur si simplu pentru că ,asa vă simtiti la voi acasa.
Dar ganditi-va ,că eu nu fac nimic de la mine, ci numai cu DARUL si cu PUTEREA DUHULUI SFÂNT scriu toate si va marturisesc toate,pentru ca atunci cand se vor implini ,voi sa credeti ca nu de la mine sunt, ci numai de la DUHUL CEL PREA SFANT.
Din PORUNCA LUI DUMNEZEU scriu si nu de dragul de a mă afla si eu in treaba.  
Mai bine este ca voi să cititi din ceea ce eu scriu si sa va abtineti de la cuvinte grele,care vă pot incărca si mai mult sufletul cu păcate. 
Mai bine si mai frumos si bineplacut Lui Dumnezeu este ,ca sa luati de pe acest Blog ceea ce vă foloseste sufletului,si nicidecum sa huliti CUVANTUL  LUI DUMNEZEU.
Eu v-am invățat pe voi  si v-am spus ce trebuie sa faceti, dar alegerea, este numai a voastra.
                                         Cu dragoste,Maria. 

36 de comentarii:

  1. Maria, sa ai curajul sa te dai drept Duhul Sfant si sa mai si ameninti oamenii, trebuie sa fii tare de cap.Multe din cele prorocite de tine nu s-au intamplat, esti aroganta si orgolioasa, vorbesti rau de calugari, de preoti, de biserica, Ai o imaginatie bolnava alimentata de la diavol. Fii buna dute intr-un varf de munte ca si Maria Egipteanca si-ti plange rautatile ca n-ai nimic din Dumnezeu in tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim7 aprilie 2018, 00:13

      DUMNEZEU sa-mi dea mie după spusele mele,după toate faptele mele,după toate câte scriu si graiesc ,căci le voi primi pe toate ! Iara tie, sa-ti dea iertare si mantuire !

      Ștergere
    2. 00.13 Ce daca vorbeste de rau pe preoti,ei nu pretind ca sint niste fiinte speciale,cind de fapt sint..........?(n-am gasit cuvintul potrivit,dar,daca voiau sa fie utili societatii,se faceau altceva,nu maestri de ceremonii inutile)

      Ștergere
    3. 00:13, asa este!

      Ștergere
    4. Esti un lup in piele de miel... adica un diavol in piele de om! Dar Dumnezeu te-a descoperit oamenilor credinciosi. Este scris in biblie:la vremea din urma multi Hristosi se vor arata dar sa nu-i crede ti! Tu esti unul dintre ei. Vai de sufletul tau Iuda ce esti.

      Ștergere
    5. Mie iertare si mantuirea Dumnezeu mi le-a dat si de aceea sunt pe blog ca sa te combat pe tine o indiavolita, ca sa nu-i atragi pe oameni in capcane periculoase.Bineinteles, eu nu-ti vorbesc tie ci duhului necurat care s-a salasluit in tine cu voia ta, desigur.

      Ștergere
    6. DACA DUHUL SFANT AR VENI CU BUNATAȚURI LA NOI PRIN MARIA,CA LINGAII AM FI:DOAMNE CE BUN ESTI, ETC!INSA MARIA ADUCE VESTI GRELE PESTE NOI,DIN CAUZA PĂCATELOR NOASTRE!DE CE UNELE NU SE CONFIRMA:DUMNEZEU SE LASA INDUPLECAT DE RUGĂCIUNILE UNORA,PRICEPI?APOI MARIA E INTAI OM,DECI POATE GRESI IN ATITUDINE,CA NOI TOTI,ACUM NE SCOATEM OCHII?EA SPUNE NOUA CE VEDE SI CE AUDE,CE GRESESTE EA E FAPTUL CA VREA OBLIGATORIU SA O CREDEM!DE ACEEA TREBUIE SA NE INTELEAGA SI EA PE NOI,CA SUNTEM UNEORI SUSPICIOȘI CA SI DIAVOLUL SE POATE SCHIMBA IN ÎNGER DE LUMINA !PTR CA NU AVEM ALTA VARIANTA DE A VERIFICA ,NOI TREBUIE SA O CREDEM PE CUVANT PA MARIA,DE ACEEA APAR FRUSTARI IN COMENTARII !INTRISTAM FEMEIA

      Ștergere
    7. Tanti Marie, ati bati capul cu toti inchinatorii la Lucifer? De ce nu faci ca mine? Da drumul la orice comentariu cu cont in Google. Si pierzi si o gramada de timp pt a citii comentariile. Cine e shmeker si il tine muschii sau este om cuminte se logheaza cu Gmail-ul. Ma intelegi matale pe mine? Daca este logat cu contul Google, poate spune orice ca intram la respectivul in cont si ai dam capace.

      Ștergere
    8. Anonim 00:13, sfatul meu e sa ti faci un control mintal zdravan, ca oricum nu intelegi nimic din ceea ce scrie dna Maria pe blog, deoarece mintea ta se afla intr un con de umbra si refuza sa functioneze normal Citeste Click, Cancan etc

      Ștergere

    9. Anonim7 aprilie 2018, 00:13
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa aiba grija de sufletul tau. HRISTOS A INVIAT !

      Ștergere
  2. Paste fericít alaturi de cei dragi,surioara marioara si nu le mai da nas la toti pupalaii de sutane asudate,ca pe mine m-o oprit de la impartasit numai ca citesc pe blogul tau ."eretic'. Eí,care au facut teologia la apelul bocancilor si cand slujesc nicí nu simt ,ca nu au timp sa simta si de aia ajung multi ín iad,din invidie,ca-s acrií strugurî í cand nu ajung vulpoíi la eiIntroduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, 00:49! Te schimbasi o secunda..."in bine". Ma rog, sper sa tina "minunea"... S-auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria, nu sunteti credibila pt ca :unele dintre profetii nu s-au adeveeit (ex. America alegerile dar si altele), vorbiti de schimbarea bibliei (oare sfintii parinti care cu adevarat au avut viziuni ) n-ar fi spus ca nu este buna?, faptul ca calugarii stau in chilii si se roaga nu va place, spune-ati c-o sa se schimbe si religia, ati cersit bani ca sa va pubblicati cartile, cand va invita la Tv chemati pe toti sa se uite la emisiune,si multe altele. Dar cum se face ca nu puteti citi gandurile oamenilor si nici nu-i puteti vindeca cum faceau sfintii parinti? Isus stia totul desire lume dar evita sa spuna oamenilor ceea ce urna sa se-ntample. Ba mai mult el nu vroia asta! Cred ca ai picat in mrejele necuratului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim7 aprilie 2018, 09:47

      HRISTOS A INVIAT si DOMNUL sa aiba grija de sufletul tau !

      Ștergere
  5. Daca te crezi mantuita Marie,te inseli amarnic,pt ca diavolul iti spune ca tu detii adevarul absolut,pe mine nu ma pacalesti,pt ca sunt dintre cei alesi,si-mi dau seama cine are si cine nu are cu adevarat Duhul Sfant,chiar fara sa-i intalnesc fata in fata,pt ca Dumnezeu m-a invatat sa disting ce e bine si ce nu e bine,cine graieste din Duh Sfant si cine graieste din duhul diavolului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HRISTOS A INVIAT si DOMNUL sa aiba grija de sufletul tau !

      Ștergere

    2. Anonim7 aprilie 2018, 09:49 HRISTOS A INVIAT si DOMNUL sa aiba grija de sufletul tau !

      Ștergere
  6. BINE ESTE ATUNCI CAND UNELE ÎNTÂMPLĂRI SPUSE DE DVS. NU SE CONCRETIZEAZĂ!ACEASTA ARATA MILA SI INDURAREA LUI DUMNEZEU CU PRIVIRE LA NOI,INCA SE LASA INDUPLECAT DIN PRICINA UNOR MARI CREDINCIOSI !EU SUNT CEL CARE AM ADUS AICI UNELE COMENTARII CU PRIVIRE LA P.ARSENIE BOCA,UNI AU SPUS CA V-AM ADUS SUPĂRARE!NIMENI SI NICI EU NU POATE SA CONTESTE CREDINTA DVS. IN DUMNEZEU,MICA SAU MARE ESTE REALA!PĂMÂNTUL,A SPUS CINEVA,SE POATE CUTREMURĂ SI DE BOMBE(A TREIA OARA,CUM A SPUS BOCA)!DUMNEZEU E SUVERAN SI POATE SCHIMBA DECIZIILE CU PRIVIRE LA NOI,DECI E POSIBIL CA DVS. SE AVETI DREPTATE SI SA NU MAI VORBIM DE MARELE CUTREMUR IN ROMANIA!EU STIU MILA LUI DUMNEZEU SI CA SUNTETI O FEMEIE CREDINCIOASĂ,DESTUL PTR. MINE, CA STIU CA AM GRESIT IN GÂNDIRE CAND AM SPUS CA ATI ÎNDRĂZNIT SA-COTRAZICETI PE BOCA,DE ACEEA IMI CER IERTARE IN FATA DVS. PTR. GÂNDURILE MELE DAR SI PTR. SUPĂRAREA CARE V-AM FACUT-O !

    RăspundețiȘtergere
  7. Un lucru este sigur: esti o comunista convinsa, iar Dumnezeu nu iubeste comunismul,Faci campanie electorala PSD-ului ,un partid de nimic, ai mintit si cand ai fost alegerile in America, alte viziuni nu s-au implinit, ameninti oamenii care te contesteaza,vrei sa fii mereu in centrul atentiei si vrei sa ai mereu dreptate, asta se numeste diavol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este an.11:46!!!! Tot ce spui este adevarat.

      Ștergere
    2. 11:46, un lucru este sigur: esti ridocol.

      Ștergere
    3. 11:46 dar cum iti permiti sa acuzi asa? Nu sti nimic doar te deranjeaza orientarea cuiva. Care este totusi problema ta? Fiecare are ce orientare doreste. Si tu o ai pe a ta. Cine spune ca a ta este cea buna? Abtine-te totusi caci nu este cinstit din partea ta sa acuzi oamenii. Fiecare este liber, nu-i asa? De ce nu iti vezi tu de problemele tale? Sau iti place sa distrugi imaginea altora? Spune-mi, cu asta te ocupi?

      Ștergere
  8. Chiar nu puteai sa amani acest articol pana saptamana viitoare , ca doar nu era nici un pericol.
    Acest articol seamana a amenintare pt cei care au o alta opinie , sau care nu cred .
    Aceasta amenintare sunt CONVINS ca DUHUL SFANT nu are nici-o contributie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ! Nu mai fi atat de convins ! HRISTOS A INVIAT si DOMNUL sa aiba grija de sufletul tau !

      Ștergere
  9. Adevaratul DUH SFANT , nu se razbuna pe "detractorii" lui ,nici macar verbal , dar la judecata va fi o alta "situatie"a celor care au gresit fata de DIVINITATE .
    Sa-L lasam pe Adevaratul DUH SFANT in pace , si sa nu-i punem in "carca" , ceva ce au zis niste voci.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mântuire și iertare îți trebuie și ție, Maria! Ai multă, extrem de multă răutate, venin și dușmănie in tine. Ce este mai grav este ca nu îți dai seama, femeie. Și te " ascunzi" după Duhul Sfânt. Netrebnica treaba faci. Hristos a înviat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine te-a invatat sa-ti judeci aproapele? Cine esti tu sa dai verdicte?

      Ștergere
    2. 00:42, in loc sa judeci pe altii anapoda mai bine te-ai uita la tine. Poate cele doua intrebari de mai sus te ajuta sa intelegi unde te afli.

      Ștergere
    3. 00.42 ai dreptate!Iar voi 17.03 si 17.06 uitati-va la voi si in vorbele cui va incredeti!

      Ștergere
    4. 00:42, mare dreptate ai!

      Ștergere
    5. 00:42, te crezi judecator? Ai tu dreptul sa decizi cine ce greseste? Cred ca nu ai aceasta calitate.
      13:38, uita-te la tine prima data. Cred ca acest lucru ar trebui sa-l faci inainte de toate.

      Ștergere
  11. Cum , diavolul , baga "raca" si in ziua de Pasti.
    Conform anonimului 7 apr. 16;50 , i-i dau perfecta dreptate , se putea amana pe saptamana viitoare acest articol cu cele spuse de "glasurile" auzite , si nu mai exista motiv de galceava in aceasta Mare Zi , de PASTI.
    Cat despre RAZBUNARE , si eu i-mi pun un MARE semn de intrebare.

    RăspundețiȘtergere