luni, 16 aprilie 2018

BIBLIA ACTUALĂ SI PAPA FRANCISC ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ?



                                  17  Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa!

                                       Dragii mei, 

Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor.
Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE  EVENIMENTE trecute in CALENDARUL  CRESTIN ORTODOX.
Si multe dintre acestea dragilor, nu se potrivesc cu cele scrise în BIBLIE!

Unele dintre acestea ,sunt pe aproape; se potrivesc cu cele scrise in Biblie, dar altele, ori nu se potrivesc deloc ,ori nu au fost scrise niciodata in Biblie.
Un exemplu as da cu NASTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS, din FECIOARA  MARIA, unde se spune:
                  "Fecioara a fost inainte de nastere ,si Fecioara a ramas si după nastere!" 
Dar cum Sa nu rămână MAICA  LUI  DUMNEZEU FECIOARA, când Ea nu a nascut ca noi femeile? 
Asa cum IISUS a fost plamadit in pântece de Duhul Sfant, tot la fel ,L-a si nascut; adica ,PRUNCUL  IISUS a iesit din trupul MAICII SALE ca Duh si Dumnezeu, apoi, si-a luat din nou Trupsorul din carne.
Iisus Hristos stim cu totii dragilor,că era indeajuns sa gandeasca şi ajungea oriunde in orice clipă, trecea prin ziduri si usi incuiate,cât am clipi din ochi.
Un alt exemplu:
SFANTULUI  IOAN BOTEZATORUL nu I s-a pus capul pe un trunchi, ca sa-i fie tăiat cum scrie in Biblie, ci i-a fost tăiat de Călău din pozitia stând in picioare; eu am văzut aceasta,fiind dusă cu sufletul chiar in incaperea de 2m /1m, unde am vazut toate si chiar am simtit sangele cald la picioarele mele, sângele prea curat si prea sfant,al Sfantului Ioan Botezatorul.
Un alt exemplu:
Iisus  Hristos a fost răpit de CAPETENIILE PREOTILOR, de CARTURARII timpului si a fost legat cu Mâinile la spate, batut si batjocorit, impins de la spate de soldatii lui Pilat,impins pe scarile PALATULUI său. 
Un alt exemplu:
FECIOARA  MARIA L-a purtat pe IISUS  HRISTOS timp de nouă luni, nu in uter;ci in partea de sus a pântecelui, deasupra buricului.Asa mi-a aratat ,chiar PREA  SFANTA  NASCATOARE de DUMNEZEU.
Iar exemplele pot continua fratilor.
Orice s-ar spune, BIBLIA  nu este completă ! BIBLIA nu este întocmai asa cum s-au petrecut EVENIMENTELE!  
Cine a scris-o, ori nu a cunoscut corect EVENIMENTELE, ori nu au fost traduse corect Evenimentele, ori ,chiar cu stiinta au adăugat la scrieri, au adaptat-o vremurilor si oamenilor perioadei respective.
Iata cum striga foarte tare,un glas din CERUL  SFÂNT :
                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA  CEREASCA 

asa cum a fost scrisa de CARTURARII  timpului, cât IISUS  HRISTOS  DOMNUL a umblat pe Pământ, nu se gaseste in CASA  DOMNULUI. 
Iata dragii mei, un alt articol scris de mine anul trecut in iulie 2015, si care se refera la BIBLIE:


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat ,cu ochii închişi fiind. 
Astefe dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe , în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                                

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost ,
                            şi cu ceea ce  va mai fi !"  

                     Image result for BIBLIA IMAGINI
Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă ,asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua, şi toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului, pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor ,pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă, pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru, si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.


Dumnezeu există - Mărturii.: BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../biblia-unde-este-biblia-cereasca-u...
Translate this page
Jan 18, 2016 - UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor. Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie ...

BIBLIA LUMEASCA SI BIBLIA CEREASCA - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../biblia-lumeasca-si-biblia-cereasca....
Translate this page
Jun 12, 2017 - BIBLIA LUMEASCA SI BIBLIA CEREASCA ! BIBLIA NU ESTE COMPLETA !!! xx 9 Iunie 2017 ,ora 4,22 zori de zi ! Dragii mei, În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezesc mai multe glasuri care cantau ca intr-un cor bisericesc. Brusc ,nu mai sunt in patul meu, ci sunt într-o SFANTA BISERICA foarte luminata .
Iata ce spune Papa:

Fara cuvinte: Papa Francisc a decis sa anulează Biblia și propune să creeze o nouă carte

Papa Francisc a surprins lumea astăzi anunțând că Biblia este total depășită și are nevoie de o schimbare radicală, astfel încât Biblia este anulată oficial și este anunțată întâlnirea dintre cele mai înalte personalități ale bisericii unde va fi decisă cartea care o va înlocui , numele și conținutul acestuia. Unele nume sunt deja luate în considerare, iar cel care are mai multă putere este „Biblia 2000”.
„Nu putem continua să încercăm să vorbim publicul nostru într-o lume cu totul nouă, cu o carte care are mii de ani. Noi pierdem urmași și trebuie să mergem un pas mai departe în căutarea modernizării bisericii. să rescrieți Cuvântul lui Dumnezeu, chiar dacă numai Vechiul Testament, în care există anumite pasaje, este mai bine să nu se repete. “
Vestea a căzut ca o bombă printre cei mai conservatori, care consideră această idee un indiciu definitiv al nebuniei Papei Francis, relateaza Thereisnews
In ultima vreme sunt sunt foarte atent la declaratiile care le face si incepand de anul trecut, 2017, a facut niste modificari in Rugaciunea „Tatal Nostru” si se pare ca nu vrea sa opreasca aici:
„Biserica Catolica a adoptat o noua versiune a rugăciunii „Tatal Nostru”, ca să clarifice o neînțelegere dintre biserici, spunând că Dumnezeu nu conduce la păcat.
În rugăciunea Tatăl Nostru cu privire la a șasea rugaminte „Nu ne duce pe noi în ispită” sau „Nu ne supune ispitei”, se va schimba începând de duminica aceasta pentru că „nu este o traducere bună”, a spus Papa. Închinătorii din Franța se vor ruga ” Ne nous laisse pas entrer en tentation”, care înseamnă ” Nu ne lasa să intrăm în ispita” raporteaza The Times.
Papa Francis a spus că Biserica Catolică din Franța a decis să folosească fraza ca alternativă „nu ne lăsa să intram în ispită” și a sugerat că ar trebui să fie la nivel mondial. Rugăciunea, numită și „Rugăciunea Domnească”, face parte din cultura creștină și este memorată din copilărie de sute de milioane de creștini.
Este o traducere din latina vulgată, ea a fost tradusă din greaca antică, care, la rândul ei, a fost tradusă din limba aramaică, limba vorbită de Isus. Mulți francezi preferă să revină la Liturghia latina care a predominat până în anii 1960. Aproximativ 60% din francezi se descriu ca fiind catolici, comparativ cu aproape 90% în 1970, dar numai 4% participă o dată pe luna la slujbă, fața de 20% în urmă cu treizeci de ani.
Dupa toate acestea el a declar ca „Iadul nu exista” urmariti cu atentia ce spune: „Nu există niciun iad în care sufletele păcătoşilor sunt condamnate să sufere pentru eternitate”, a declarat papa Francisc într-un interviu publicat joi de cotidianul italian La Repubblica, informează DPA.
După moarte, sufletele oamenilor care se căiesc sunt iertate de Dumnezeu şi I se alătură în contemplare, „însă sufletele acelora care nu se căiesc, şi care din acest motiv nu pot fi iertaţi, dispar”, a adăugat suveranul pontif, citat de Agerpres.
„Iadul nu există – ceea ce există este dispariţia sufletelor păcătoase„,a mai spus papa Francisc.
Liderul de la Vatican a fost intervievat de Eugenio Scalfari, un veteran jurnalist italian, ateu, care scrie cu regularitate articole despre credinţă şi religie şi care beneficiază de un acces special la conducătorul Bisericii Catolice.
În trecut, veridicitatea citatelor pe care jurnalistul italian le-a atribuit papei a fost pusă sub semnul întrebării, în special după ce Eugenio Scalfari, în vârstă de 93 de ani, a recunoscut că nu a folosit niciodată un reportofon în timpul realizării interviurilor sale.
Cu toate acestea, Vaticanul nu s-a plâns niciodată despre articolele publicate de Eugenio Scalfari, iar papa Francisc a continuat să îi acorde interviuri.
Tot anul trecut Papa Francisc a mai spus:  ,,NU exista focul iadului”, Adam si Eva nu sunt reali” spune Papa Francisc

Biserica nu mai crede într-un iad în care lumea trebuie să sufere – Un om care e pe cale să dezvăluie multe ”secrete vechi” ale Bisericii Catolice este Papa Francisc. Unele credințe care sunt promovate de Biserică dar care nu corespund naturii iubitoare a lui Dumnezeu au fost recent înlăturate de Papa care a fost numit recent Omul Anului de către revista TIME.

În ultimele sale revelații, Papa Francisc a spus: “Prin umilință, cercetarea sufletului și meditație, prin rugăciune, am reușit să înțelegem anumite dogme. Biserica nu mai crede într-un iad în care lumea trebuie să sufere. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu.
Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci să îmbrățișeze. Ca și fabula despre Adam și Eva, iadul nu este decât un mecanism literar.
Iadul nu este decât o metaforă pentru sufletul izolat care, ca toate sufletele, va ajunge să se unească în iubire cu Dumnezeu”.
Într-un discurs șocant care se răspândește în lumea întreagă, Papa Francisc a declarat că: Toate religiile sunt adevărate, pentru că sunt adevărate în inimile celor care cred în ele. Ce alt fel de adevăr există? În trecut, Biserica a fost dură cu cei pe care îi considera că greșesc din punct de vedere moral sau că păcătuiesc.

Biserica este destul de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru viață și pentru alegeri!

Astăzi, nu mai judecăm pe nimeni. Ca un tată iubitor, niciodată nu ne condamnăm copii. Biserica noastră este destul de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru viață și pentru alegeri! Pentru conservatori și liberali, chiar și comuniștii sunt bineveniți și ni s-au alăturat. Cu toții îl iubim și ne închinăm la același Dumnezeu.”
În ultimele 6 luni, cardinalii catolici, episcopii și teologii, au deliberat la Vatican, discutând viitorul Bisericii și redefinind vechile doctrine catolice și dogme. Al treilea Consiliu de la Vatican este cel mai mare și cel mai important de când cel de-al doilea Consiliu s-a încheiat in 1962.
Papa Francisc a convocat noul consiliu pentru a ”finaliza în sfârșit lucrările celui de-al doilea Consiliu”. Cel de-al treilea Consiliu s-a încheiat cu Papa Francisc anunțând că:
“Catolicismul este acum ”o religie modernă și rezonabilă, care a trecut prin schimbări revoluționare. A venit vremea să abandonăm intoleranța. Trebuie să recunoaștem că adevărul religios evoluează și se schimbă. Adevărul nu este absolut și nu este predeterminat. Chiar și ateii recunosc că există divinitatea. Prin acte de iubire și caritate și ateul îl recunoaște pe Dumnezeu
și își mântuiește sufletul, devenind un participant activ la mântuirea umanității.”
Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre – O declarație din discursul Papei i-a facut pe tradiționaliști să fie confuzi și chiar isterici..
”Dumnezeu se schimba și evoluează, la fel ca și noi, deoarece Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspândim iubire și bunătate în lume, ne atingem propria divinitate și o recunoaștem. Biblia este o carte sfântă frumoasă, dar ca toate cărțile vechi importante, unele pasaje sunt depășite. Unele chiar ne îndeamnă la intoleranță și prejudecăți.”
Fratilor, cocluziile le puteti trage dvs. Ceva foarte ingrijorator sa intampla in ultima vreme. Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne tina mintea sanatoasa
Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

28 de comentarii:

  1. Cred ca este legat de acest mesaj PAPA , VA ÎNCHIDE TOATĂ LUMEA !
    "Aaaaaaaaa!
    VA ÎNCHIDE TOATĂ LUMEA !
    PAPA , ÎNCHIDE TOATĂ LUMEA '!
    Sigur va scoate o carte eretica si plina de minciuni antihristice pentru a pregati sosirea lui Anticrist,ce va fi biblia lui personala care va declansa sfarsitul lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate sunt la Dumnezeu si daca asa este planificat, asa o sa se intample.

      Ștergere
  2. Toate aceste pareri par sa duca la o reforma

    RăspundețiȘtergere
  3. asa zise minuni-cum ca MAICA DOMNULUI L-A TINUT IN PANTEC PE IISUS DEASUPRA -OMBILICULUI-nici un sfant nu a spus-o vreodata si nu cred ca pe cineva il poate interesa-AU FOST MINUNI ATUNCI PE CARE LE-AU VAZUT DOAR CATIVA CRESTINI CARORA LI S-A INCHIS CUNOASTEREA SUPREMA CARE ESTE DOAR LA DUMNEZEU CA SA NU SE SMINTEASCA-saaau pe cine intereseaza ca LUI SF IOAN BOTEZATORUL i s-a taiat capul stand in picioare-CE RELEVANTA ARE!? etc

    RăspundețiȘtergere
  4. Va fi inlocuita cu biblia lui Rael,care,din pacate,e adevarata biblie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca Rael este AntiHristul. Si tu esti o tentativa de extraterestru. Dar esti si un fricos pt ca nu te loghezi inainte de comentariu. Toti anonimii sunt la fel de fricosi ca si tine.

      Ștergere
    2. Cicerone, incerci sa fii provocator dar nu-ti iese nimic.

      Ștergere
    3. 01:04, las-o balta! Auzi tu acolo, "biblia lui Rael"! :))))

      Ștergere
  5. Intr-adevar, Biblia este scrisa cu cuvinte dintre care foarte multe nu se mai folosesc in prezent si ar trebui actualizata din punct de vedere lingvistic. Din punct de vedere al continutului, nu cred ca se vor elimina fapte si evenimente descrise in Biblie, ci doar se va face o actualizare in modul actual de vorbire si scriere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Biblia lui Rael?Cine-i tipul?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cautati pe youtube ceea ce dezvaluie Mauro Biglino (cei care intelegeti italiana) si veti afla informatii corecte despre continutul Bibliei.
    Mare curaj are acest om, il admir.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🇮🇹🇷🇴Mauro Biglino Brasov ROMANIA 23 04 2016

      https://www.youtube.com/watch?v=AEYKZlmO0Uk

      Ștergere
    2. Mauro Biglino in altadefinizione! La Bibbia, gli Alieni, il Fumetto

      https://www.youtube.com/watch?v=2-Hmx6t4PPU

      Pentru cine doreste subitrare in limba romana - din setari este varianta de taducere automata in romana la acest video youtube.

      Ștergere
  8. Biblia in forma actuala , are tot ce-i trebuie omului pt Mantuire .
    Cei ce vor scoate sau vor adauga vreun cuvant la Biblie , acestia vor cunoaste pe pielea lor Mania lui DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cineva zicea ca si de data asta, mesajul Mariei Ghiorghiu este preluat din " Subconstientul Colectiv", unde cei cu anumite "puteri mentale" au reusit sa "implementeze" acest gen de informatie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Biblia nu este ortodoxa. Faceti niste afirmatii total aiurea. O tineti una si buna: Dzeu este ortodox, Biblia la fel. Asta i prea de tot. Daca nu stiti ca pentru Dzeu conteaza inima omului si credinta pe care o are in El si nu religia atunci nu aveti nici o legatura cu El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:02, nu te mai necaji (nu are rost) caci oricum Biblia originala nu este altceva decat cartea de istorie a evreilor pe care cineva "binevoitor" a modificat-o, transformand-o in atceva, iar noi luam de buna aceasta modificare a "binevoitorilor" umanitatii.

      Ștergere
    2. 21:02 asa este. Daca ar fi stiut macar 0,1% din ce spui tu era mai bogata in credinta. Asa... e bogata in nestiinta...

      Ștergere
  11. DDOMNUL IISUS RISTOS NU A LASAT PE PAMANT RELIGII-DESI EU SUNT ORTODOX--CI CREDINTA-religiile au aparut dupa sec |V dH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.scribd.com/document/83702928/Ascunderea-nemuririi-prin-crestinism-religii

      Ștergere
  12. Intr-un documentar pe National Geografic,cercetatori bulgari si americani au ajuns la concluzia ca urmare unui asteroid care a lovit soarele acum 7000 de ani ,temperatura acestuia si a Pamintului a crescut ducind la cresterea oceanului planetar si inundarea lacului de apa dulce al Marii Negre cu apele Mediteranei prin strimtoarea Bosfor.
    Acesta fiind adevaratul Potop din Biblie si zona din jur e GRADINA Edenului din Biblie cu o civilizatie avansata cu obiecte de aur precis executate descoperite in Dobrogea de sud acum la Bulgaria dar confirmate si de cercetatorii arheologi marini romani care au gasit in vestul Mangaliei un oras acoperit de ape.
    Potopul a generat migrarea acestei civilizati spre celelalte zone ale Europei si spre Egipt-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Adevarul despre Religii si despre cine a scris cu adevarat Biblia

    http://toataromania.forumhit.ro/f150-adevarul-despre-religii-si-despre-cine-a-scris-cu-adevarat-biblia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.vectorpub.com/pdf/TrueAuthorship.PDF

      Ștergere
  14. Nu mai folositi expresia satanica ... ""ACUM"" ... ci se spune corect "" in urma cu ""...

    Suntem in anul 7526 de la facerea lumii(posibil dupa diluviu) ..
    Printr-un calcul simplificat 5508 + 2018 = 7526 ... deci lumea actuala a "aparut" in URMA cu 7526 de ani ... parca suna altfel ... fata de acum 7526 ani ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Omenirea a fost creata acum 25000 de ani,de catre ET,nu Pamintul,care e mult mai batrin si poate ca a mai fost locuit de alti oameni,veniti si ei din alta parte

    RăspundețiȘtergere
  16. prietena mea conspirationista cu viziuni de pe glp si lovendal, vezi ca site-ul thereisnews.com de pe care ai preluat articolul cu papa-lapte franciscanu este un site de satira.. scrie clar la Legal Warging: The site “There is news” (https://thereisnews.com) (hereinafter referred to as TIN) is a humor site whose purpose is entertainment.

    The content of TIN is fiction and does not correspond to reality.

    RăspundețiȘtergere