vineri, 17 iunie 2016

VREMEA??? O VARĂ DE FOC !!! O SECETA CUMPLIITĂ ,CUM NU A MAI FOST VREODATA.

                               16 Iunie 2016,ora 3,12 zori de zi !

                                                   Dragii mei,

În aceasta dimineață în zori de zi, aud un glas care spune ceva cutremurător.
Glasul dragii mei, ne spune cum va fi vremea in continuare; vara anului 2016 si nu numai.
Citez:
                       ”O Vară de foc !
                 Urmeaza o Vară întinsă de foc !”

Clipă in care vad dragilor, de jur împrejur,un SOARE torid,ce varsa peste Pământ o căldură de foc.
  .
Dragii mei, desi ne confruntam cu INUNDATII devastatoare, urmeaza ca sa trecem si printr-o seceta cumplita,in care iarba , se va găsi doar din loc in loc,atât cât sa ne mai amintim de firul ierbii, asa cum arată el.
Vedeam dragilor inspre RASARIT, un teren cultivat cândva,teren ce era batatorit,fara oic de vegetatie pe el.
Vad oameni cu sapa în mâinile lor,  care o tin doar de frumusete.
Undeva mai departe,vad in mijlocul desertului,o femeie care lesină,cade la Pământ. 
Un barbat ,o vede căzută jos,o ia in brate si caută un locsor mai cu umbră.
Dragii mei, ne asteapta zile mai grele, dar nu trebuie sa cadem in deznadejde, ci trebuie sa ne intarim in CREDINȚĂ, in DRAGOSTE si NADEJDE in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, ca vor veni si zile mai bune .
                                        Cu dragoste,Maria. 
 

50 de comentarii:

  1. Dupa fapta si rasplata....
    Sa ne rugam sa nu fie chiar asa , fie si la altii !

    RăspundețiȘtergere
  2. Zapezi mari,ploi si inundatii,secete,cutremure...toate au fost si vor mai fi!

    RăspundețiȘtergere
  3. de asta spuneam ca trebue sa profitam de ploile astea de primavara care anunta productii mari ,sa facem rezerve in caz de razboi sau secete mari in anii urmatori cind mai mult ca sigur nu vom mai avea acest noroc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati avut dreptate ! Articol ptr. carcotasi :


    Un bărbat ameninţă că se va arunca de la etajul 16 al hotelului Intercontinental, din Capitală, el strigând „Stop abuzurilor”, „Corupția din România – un semnal de alarmă” şi „Nimeni nu face nimic pentru români”.


    http://www.antena3.ro/actualitate/un-barbat-ameninta-ca-se-arunca-de-pe-intercontinental-362912.html


    http://spynews.ro/actualitate/autoritatile-din-bucuresti-sunt-in-alerta-un-barbat-ameninta-ca-se-arunca-de-pe-hotelul-intercontinental-105498.html




    miercuri, 20 aprilie 2016

    UN OM STĂ SĂ CADĂ , DE PE ACOPERISUL UNUI BLOC FOARTE ÎNALT !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/04/un-om-sta-sa-cada-de-pe-acoperisul-unui.html



    Cu stima , S.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Iisuse Cristoase ai milă de noi și de întreaga lume Amin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu zic daca dumnezeu exista dece la oameni buni le da numa suferinta si la aia rai noroc se fericire. Eu am crezut in dumnezeu am fost tot timpu la biserica poate eram prima care ajungeam si de ce am avut parte? Toata viata suferinte. Ai miei sau despartit ,am fost dati afara di casa si am trait cu tatal intrun camin unde locuieste inca el am,violata si badjocorita de toti, vin la mamma in italia si aici facuta sclava de ea batuta si jignita. Fara o familie adevarata fara noroc sami pot face familia mea. Mam mutat cu prietenu si dupa doi ani a decis sa se intoarca la parinti . Iar ieu tat in mainile mamei. Nu reusec sami fac o viata nu reusesc sa fac un copil nu reusesc nimic in viata. Asta nui viata. Daca dumnezeu exista si ne iubeste de ce suferim .. Eu in 24 de ani nam avut o zi fericita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim 12.o5,te rog sa nu-l manii pe Dumnezeu(care se scrie cu D mare)daca esti sanatoasa fizic(si cred ca esti)nu dispera,nu pune la indoiala existenta lui Dumnezeu,daca tie iti trece asa ceva prin cap e mare pacat.Incearca sa mai studiezi,sa citesti,sa te pui la punct cu limba romana,ai doar 24 de ani.Nu te supara dar trebuie sa-ti spun ca faci niste greseli gramaticale,catastrofale,uite ca mi-a iesit cu rima,Nu te gandi ca musai trebuie sa te casatoresi si sa faci un copil,tu ai alte lipsuri,pe acestea sa le vezi,sa le remediezi si poate cu timpul vor venii si celelalte.E doar un sfat din suflet pt.tine,cu drag Vasilica-6o-

      Ștergere
    2. FAC greseli pt ca sunt de la 16 in Italia si is obisnuita sa scriu in italiana cum al facut acesti ani nu pt ca nu citesc. Oricum EU crede in CEA ce ziceti ca se intampla da nu mai crede ca sua esista cineva . daca exista nu lasa ca oameni buoni sa sufere si EU am suferit toata viata. Nico nu stiu ultima data cane al fost sfericità.dei mam gandit mai mult la alti ca la mine.

      Ștergere
    3. Pentru anonim 17 iunie:Simplu:Lumea noastra e guvernata de fortele intunericului conduse din umbra de Lucifer,care nu vrea sa lase din gheara lui prada(adica sufletele).Dumnezeu i-a ingaduit sa stapaneasca Lumea noastra, ptr.ca IN MAREA LUI MILA pana si lui Lucifer i-a dat sansa sa se indrepte din pacatul sau(e un inger cazut)si in acelasi timp cu el,sa se indrepte si oamenii.I-a dat Lumea cu oamenii ca sa o stapaneasca.Numai ca satan l-a cam "dus"de pe calea indreptarii(si pe el si pe multi oameni).Orgoliul a pus stapanire pe cei ce conduc Terra.Ei cred ca pot face ce vor,ca sunt zei,si nu vor fi pedepsiti niciodata.In mintea lor,ei cred ca doar oamenii sunt pedepsiti,iar ei nu patesc nimic,(ptr.ca intreadevar nu au patit nimic pana acum).Ce se intampla cu oamenii???Iata:fiind in stapanirea celor rai impreuna cu toata Terra,e f.greu sa fie buni.Daca sunt buni si au credinta,cel"intunecat"cu legiunile lui afla imediat,si ai pune in cale fel de fel de piedici si rautati,cu scopul precis de al abate de la credinta si bunatate.El mizeaza pe astfel de judecati,cum e cea de mai sus,prin care unii oameni se intreaba de ce daca sunt buni,le da Dumnezeu numai greutati.In realitate NU Dumnezeu LE DA GREUTATILE IN VIATA!.Greutatile sunt de la Cel Intunecat care vrea sa recruteze cat mai multe suflete ptr.imparatia Lui.Poate te intrebi de ce ai ingaduie Dumnezeu celui intunecat sa ne faca sa suferim?.Tocmai ptr.ca sa ne incerce daca avem credinta puternica.In acelasi timp Dumnezeu al "incearca"si pe cel intunecat(care ati pune piedica)sa vada daca s-a indreptat.TERRA,PAMANTUL NOSTRU,ESTE O IMENSA SCOALA DE CORECTIE.Cel intunecat stie ca vine Judecata cea mare si e furios ptr ca nu a recrutat destule suflete,Stie ca,dupa judecata,Dumnezeu nu o sa mai ingaduie sa mai faca rau sau sa provoace suferinte cuiva.
      Deci,in concluzie,roaga-te sa rezisti si sa duci suferinta,ptr.ca rasplata este imensa.Cei ce se bucura acum si sunt bogati,nu vor primi nimic dupa judecata.Tot ce ti-am spus este cuprins in rugaciunea Tatal Nostru.Spune-o cat mai des si cauta sa o intelegi cu sufletul,nu cu mintea lumeasca.Mai ales versurile:"Si nu ne duce pre noi in ispita"(adica intareste-ne sa rezistam la atacurile viclene a celui rau),apoi"si ne izbaveste de cel viclean si rau"(adica pedepseste-l pe cel rau).Sper ca te-am facut sa intelegi ce ti se intampla.Cel viclean a pus ochii pe tine,ptr ca esti un giuvaer in fata lui Dumbezeu,si vrea sa te abata de la dreapta credinta ingramadind fel de fel de obstacole in calea ta.El vrea ca tu spui in sinea ta:"ia uite cum ami rasplateste Dumnezeu buna credinta.Ce ar fi sa trec de partea celui Rau,ca sa o duc si eu bine si fericita ca el>.Insa,unii oameni o duc bine ptr.ca Cel Rau nu le pune obstacole in calea lor.Ei sunt deja ai Lui si nu trebuie sa faca eforturi sa-i cucereasca.Pe de alta parte,acesti oameni fericiti,bogati etc.nu vor fi mantuiti ci chinuiti in Iad dupa judecata.Ei sunt lasati sa se bucure de placerile lumesti cat mai au de trait,ca porcul inainte de taiere.Exact cum facem noi cu porcii:ai hranim bine,ai ingrasam,ai ingrijim bine.Porcii zic in mintea lor:"o duc bine,sunt privilegiat,omul mi-a dat de toate fara munca,iar calul ha,ha,ha,trage ca un prost caruta si al si bate stapanul,iar cainele sta in lant si e injurat...ha,ha,ha..ce bine de mine"!Dar vine vremea si e dus la taiere.Se zbate si ar da orice numai sa nu fie taiat.Atunci al invidiaza pe cal si pe caine,care se chinuie,dar nu sunt taiati ci mor de moarte buna.

      Ștergere
    4. Apropo Anonim 18 iunie 2016, 14:10, daca tot ai deschis discutia... este normal sa taiem porcii?...

      Ștergere
    5. E un aforism.E vorba de o pilda din Biblie adaptata de mine...cea cu porcii taiati.Pilda arata ca,asa cum oamenii sacrifica porcii,dar le fac viata usoara(din mila si din interes)inainte de moartea programata deja,ceva asemanator se va intampla si cu oamenii la MAREA SELECTIE ce se va face la JUDECATA DE APOI.Vor fi despartiti-oamenii-in 2 grupuri-oi si capre,de-a dreapta si de-a stanga lui Dumnezeu.Cei de-a dreapta considerati buni(mantuiti prin credinta si fapte bune)care nu vor fi"taiati"metaforic si cei de-a stanga rai,necredinciosi,pacatosi,nefolositori imparatiei lui Dumnezeu,care vor fi"taiati"metaforic,adica trimisi in IAD.Un fel de selectie genetico-morala(asa cum facem noi cu rasele de caini,arogandu-ne rolul de om-Dzeu pe pamant,ucigand puii care nu indeplinesc standardele rasei-..offf...groaznic).De-a stanga ca si caprele vor ajunge toti cei care traiesc in lux,fara griji,bogati,pederasti,homosexuali,avortori,infideli,lacomi,avari,inselatori,camatari,judecatori strambi,clevetitori,ducatori in derizoriu al invataturilor din Biblie,neinduratorii,mincinosii,neascultatorii de cei mai mari decat ei,neascultatorii de autoritati,vanatorii de placere,c.....ii,etc(cam multi!!)Dupa cum vezi,animalele sunt folosite in Biblie cu predilectie in pilde(ca figuri de stil sau aforisme),ptr.ai face pe oameni sa inteleaga ce le CERE DUMNEZEU SA FACA(le cere,nu ai roaga sa faca)si CE VOR PATI LA JUDECATA DE APOI daca NU FAC CE LE CERE DUMNEZEU.
      Nu se poate duce discutia in derizoriu prin deschiderea unei anexe-subdiscutie despre normalitatea taierii porcilor.Nu despre asta e vorba in discutie,ci despre invatatura ce se desprinde din analogia cu porcii,in scopul PRECIS de A AJUTA UN SEMEN aflat in cumpana credintei/necredintei in Bunul Dumnezeu din cauza suferintelor indurate in viata sa!!!
      Se pot folosi si alte analogii,cu animale netaiate ci casapite de-adreptul de oameni pe motive de "recreere prin vanatoare de agrement"dar in acest caz omul nu actioneaza dupa invatatura lui Dumnezeu.
      In ceea ce priveste intrebarea ta cu normalitatea taierii porcilor:
      Desigur ca nu e normal sa taiem animale decat cu scopul asigurarii hranei.In afara de hrana mai e ingaduit pe motive de ritualuri religioase,in semn de sacrificiu,din cele mai vechi timpuri si in toate religiile mari ale lumii: mieii se sacrifica la evrei si arabi in cinstea lui Iehova sau Alah,mieii si porcii la crestini in cinstea invierii sau nasterii lui Iisus,etc.Asa ca,normalitatea taierii porcilor si mieilor ca sacrificiu,trebuie pusa in discutie de catre conducatorii religiosi ai lumii in frunte cu Papa de la Roma plus Alatoiahul siitilor,plus alatoiahul sunitilor plus repezentantul lui Brahma si Mahomed pe Pamant,nu de catre simplii muritori.Noi doar polemizam.Nu putem schimba religiile.
      In plus,in religia crestina porcul se taie in scop de hrana pentru familie pe timp de iarna(deci ingaduit)si ca un sacrificiu in acelasi timp.Si fara religie,oamenii tot taiau porcul(sau oaia),dar odata ce au devenit crestini(sau islamisti)au adaugat taierii animalului si o semnificatie de sacrificiu al animalului in ritualul religios al fiecarui cult in parte.

      Ștergere
    6. Dragul meu Anonim 19 iunie 2016, 12:19, nu este normal sa taiem porcii sau mieii sau alte fiinte nici macar pentru hrana. Este un lucru care inseamna ucidere, crima. Si acelea sunt niste fiinte care suferea frica si durere in timpul acestui lucru atat de demonic... exact ca si omul... Cum s-ar simti omul sa fie ucis pentru hrana cuiva? Este inacceptabil asa ceva din partea omului. Un animal trece si el exact prin durere si suferinta in momentul uciderii... nu este un lucru bun ceea ce se intampla. Ceea ce mie nu-mi place de ce sa fac altuia? Este complet tragic si nu are nici o explicatie in Legea Iubirii.

      Ștergere
    7. Da, e păcat să ucidem porci.Preoții știu asta,dar nu zic.Iar cei care zic adevărul,nu sunt ascultați.

      Ștergere
    8. Crestin Ortodox,ai dreptate în general,totuși există un dar....

      Ștergere
  7. Vam scris acum ceva minut sa va intrb dece dumnezeu daca exista la oameni buni le da numa suferinta. Vazand ca no sa publicati messaju meu as dori un raspuns la: andreeagrigore91@hotmail.it multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine vrei sa-ti raspunda Andreea,D-na Maria,pai trebuia sa scri -va multumesc D-na Maria-nu "it multumesc"trebuia sa scri"iti multumesc"e gresit cum ai scris tu,esti praf la Limba Romana,invata sa scri corect,esti inca tanara,ai multe lipsuri si tu incerci sa dai vina pe Dumnezeu,pacat,Vasi

      Ștergere
    2. Daca nu stiti povestea metà nu vorbiti cum scriu. Primi lucru i telefonu ca scrive aiurea. Al doilea rand is in Italia la munca de la varsta de 16 ani ca sa imi crescita sora mai mica nu umblu cu persone gresite pt ca nu am nici prieteni nu umblu in discteci nu ies din casa decat la cumparaturi si la munca. Asa ca nenorocirile nu mi leam cautat. EU si daca am ultimi ban il DAU la cine are nevoie pt ca stiu ce inseamna sa nu ai nimic sa FI parasit de mic si sa trebuiasca sa creati un copil. Asa ca nu judecati dava zic ce zic e pt ca al motive. Si eu mias dori o facultate da trebuie sa IMI ajut sora ca sa nu sufere ca mine

      Ștergere
    3. Te rog sa ma ierti draga Andreea,da,numai tu iti sti cel mai bine necazurile,Dumnezeu si Maica Domnului sa te ocroteasca si sa te ajute,cu drag Vasilica.

      Ștergere
    4. Andreea tot secretul sta in iubire! Treci pe alta frecventa, schimba gandurile tale, iubeste-te pe tine pentru ca meriti aceasta, este un adevar… iubeste tot ceea ce este in jur… Iubirea… cum ai defini tu iubirea?... ca o pulbere de aur miraculoasa, peste tot prezenta; incearca sa faci si aceasta: stai o clipa in liniste si spune :”Eu, Andreea, inspir adanc in sufletul meu iubirea…” si inspira adanc iubire, pentru ca ea este peste tot, iar apoi spune: “Eu, Andreea expir (afara) tot ceea ce ma apasa in suflet, trimit afara din sufletul meu tot raul adunat prin suferinta!” si expira (afara) tot ce este in tine care te necajeste si te apasa, astfel: inspira adanc iubire si expira tot ce e rau adunat in tine care ti-a umbrit sufletul pana acum … repeta aceasta pana scapi de tot ce te apasa in suflet si ori de cate ori simti ca ai nevoie … lasa loc doar iubirii in sufletul tau, simte aceasta iubire, oare cum ai defini-o? cauta sa o definesti … cum se simte iubirea in suflet?… fii tu iubirea pentru tine si pentru tot ce este in jurul tau, imprastie iubirea peste tot pe unde vei merge si catre toti cei pe care ii vei intalni, nu conteaza cine sunt, imprastie iubire catre tot ce este si se numeste natura *vei descoperi ca si natura te iubeste foarte mult, fie ca vorbim de flori, copaci, verdeata, animale …de asemeni cerul albastru, soarele, luna doar acorda-le atentie si vei primi iubirea lor* … dand iubire vei primi mai multa iubire, atunci vei straluci ca un soare la amiaza si vei cunoastea divinul, vei cunoaste ca intotdeauna este cu tine! Nu uita: esti ceea ce gandesti si atragi catre tine ceea ce esti! Cu toata dragostea, pentru tine!

      Ștergere
  8. Exista oameni care fac dezvoltare personala si te ajuta sa treci peste traume...sunt pe youtube si cititi carti...necunoasterea aduce cea mai mare suferinta...Dumnezeu nu pedepseste pe nimeni...fiecare isi intinde propriile capcane din cauza necunoasterii...orice diamant sufera atunci cand e slefuit! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nam nevoie am trecut singura si chiaro dava nam avuto PE nimeni am avuto o sora de crescut nam avuto timp sa ma gandesc la acel lucru. Si nu DAU Cina PE dumnezeu doar ca dava dice ca iti iubeste FII de ce CEI buni nu au parte de fericire numai CEI Rai. Nam cerut bani casa sua cine STIE ce ca is destul de desteapt chiaro dava nam avut cum sa termin scoala si sunt in grad sa muncesc. Ma intreb de ce cine nu merita sufera o viata si cine nu merita nate fericirea peste ei

      Ștergere
    2. Bună Andreea,ai încercat să te duci
      la vreo biserică? Draga mea,nu te descuraja,mergi ìnainte cu toate,indiferent cum sunt!!! Dar încearcă să te duci la o biserică(e
      doar un sfat,poți să faci ce vrei)
      Caută un preot și spunei problemele tale!Te poate ajuta cu sfaturi bune
      și cu rugăciuni.
      Te înțeleg,ești un suflet chinuit.Ai nevoie de cineva care să-ți răspundă la multe întrebări.
      Dumnezeu te iubește,așteaptă să-i vorbești,să-i spui problemele tale.
      Dar numai în Dumnezeu vei găsi alinare și răspunsurile pe care le cauți.

      Ștergere
    3. Andrea ...asculta bine ce-ti spune badea Sorin ....deschide bine urechile , citeste de zeci de ori ...
      Qualsiasi cosa noi pensiamo ...la averiamo . Per esempio ...pensi alle bolette da pagare , o ai debiti ...arriveranno di piu ...di piu . Non ti salvi ! Capisci ? Quello che tu pensi , per colpa dei problemi che hai , lo fai moltiplicare . Non finirà piu ...Ma ce la soluzione ....Io ho dormito per strada piu di un anno e mezzo , ma sono uscito ...fidati ! So cosa dico ...
      Come uscire ...Oramai , tims3i abituata a pensare , in un certo modo , un po ...triste ? Quando succede , e succederà ...subito dopo ....pensa a te conmi occhi felici ...Ti ricordi quei rari momenti quando ...ridevi , eri tutta soridente ? Ecco ..voglio che ti lu ricordi ...e quando pensi ...negativo (per esempio 5 minuti ) ricorda quella Andrea che ride ...bastano 10 secondi ...e cambierà tutto ! Credimi ..avrai tutta la felicità che ti meriti .
      Quando uno pensa male , triste (e sempre male questo , nel tuo caso) attira una realta corrispondente ai pensieri ....ma io ti ho insegnato ...la magia ! Si felice con il pensiero ora ....e la realta tua si modificherà . Si chiama causa ed effetto .una causa (pensiero di una Andrea infelice) ed effetto ...una Andrea realmente sfortunata ...Immagina te con i occhi pieni di gioia (basta poco , perché la positivita e 10 volte piu forte della negativita) ogni volta che ti passano brutti pensieri ...e trasformerai tutta la tua vita ...figlia mia ! Capiteràno situazioni ...strane ...incontrerai qualcuno , sentirai qualcosa ...che cambierà tutto . Si aperta ai cambiamenti che averanno ...pronta a tutto . Dovrai capire quando ...cambiare ...seguire la NUOVA strada di fronte a te ....segui il tuo cuore , a sensazioni . Non ti ingannera mai . Pur se ....li per li ...ti sembrerà che non e cosi ...
      Ricorda Andrwa che poche volte ...era felice , soridente ...e immaginati cosi ...Due volte al giorno . Mattina e sera ...Cambierà tutto cara mia ....ma non scordarti mai come eri adesso ...che ti faccia da forza per il futuro ...Quando smeterai di fare questo ...,, essercizio " puo tornare tutto come prima . Si attenta , perche ti sei abituata ad pensare come fino adesso ...Farlo una disciplina tua , non e difficile , non si vuole tanto ...e ti prometto che in TRE settimane ....comincerà il cambiamento . E ricorda di amare ....senza paura . MAI ! Figlia mia ....saro con te , ti seguiro con il mio cuore . Annunciami quando ....sara diverso di adesso ...Non ti scordare ....ok ?
      Un abbraccio forte forte ....!!!!

      Ștergere
    4. Grazie dei consigli,sono davvero utili. Un abbraccio

      Ștergere
    5. Sorin, ce mult ma bucur ca o ajuti pe Andreea! Forta degajata din inima ta o va sustine si ii va inlesni fara indoiala transformarea. Si altii i-au dat sfaturi utile din care poate sa aleaga ce i se potriveste. Dar cred ca sustinerea in plan subtil este cea mai importanta.
      Andreea, sper sa simti energia pozitiva ce vine spre tine! Sunt multi care iti doresc sa reusesti! A

      Ștergere
  9. Daca iti pui intrebari...esti pe drumul cel bun...urmeaza raspunsurile...Niculina Ghiorghita pe youtube...foarte multe raspunsuri am aflat...

    RăspundețiȘtergere
  10. Evitati anturajele nepotrivite care nu va ajuta in nici un fel...care sunt distructive...cititi, cititi, cititi...orice, un om informat va fi din ce in ce mai prevazator...si va reusi sa anticipeze ce consecinte va suporta...astfel va fi pregatit sa isi si asume responsabilitatea, renuntati la intentii distructive indreptate spre orice sau oricine

    RăspundețiȘtergere
  11. Inundații China | 14 morți și peste 200.000 de persoane evacuate

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Inundatii+China+14+morti+si+peste+200+000+de+persoane+evacuate

    RăspundețiȘtergere
  12. de la oamenii rai Dumnezeu nu are nici o pretentie ! este scris :Eu mustru si pedepsesc pe toti aceea pe care ii iubesc . Toate lucrurile fie bune fie rele vor merge spre bucuria celor care il Iubesc pe Dumnezeu .

    RăspundețiȘtergere
  13. Andreea,permite-mi fiindca ti-am citit mesajul sa-ti raspund eu, un eu din multimea lumii de e-uri indurerat de intrebarile tale. Multe familii dezmembrate si dezradacinate cu copii crescand in dorul unei familii si a unei stabilitati financiare...biata tara, sarmana tara bogata cu suflet zdrentuit si plin de indoiala si neicredere in pavaza ta dumnezeiasca, ai preferat sa ai incredere in tradatorii si veneticii care cred ca-ti vor arvuni viitorul si ce amar te inseli creznadu-te parasita! NU Dumnezeu te-a parasit, tu L-ai parasit pe El, Romanie!

    Fata draga, Andreea,proti numele Sf. Andrei si asta nu-i de colo, ai de acum un sfert de secol de existenta, nu mai esti un copil si poate ca nici n-ai avut parte de o copilarie in adevaratul sens al cuvantului. N-am sa-ti spun cuvinte desarte de incurajare ca strigatul tau sa primeasca un raspuns cu orice pret,o sa-ti spun doar atat: Uita-te adanc in inima ta, acolo unde clocoteste adevarul sufletului tau iar acum de-abia mai are putere sa geama, si alege. ALEGE INVERSUL. Alege fericirea, alege viata, alege-ti propriul tau adevar. Ai curaj! Despreinde-te de tot trecutul, lasa in urma tot: amintiri urate, voci care ti-au dictat existenta si ti-au ratat-o,le-ajunge,ai facut pana acum cum au vrut ei,acum ia-ti propriile fraie in maini, si mana-ti propria existenta singura. Desprinde-te de ultimul confort care-l mai ai,lasa-i pe toti in urma, fa-ti o cruce mare, zi-i "Cu Dumnezeu inainte!" si du-te la prima slujba cinstita care-ti iese in cale si-ti permite o chirie oricat de modesta si croieste-ti soarta asa cum si-o doreste sufletul tau> in armonie, cu pace si cu mangaiere sufleteasca, cu traiul necesar pentru tine si viitoarea ta familie. Roaga-te la Maica Domnului,Ea va fi langa gandul tau curat, iti va tine loc de maica adevarata si nu te-ndoi nicio clipa de acest tainic adevar. Iti promit ca Ea va fi linga tine, celputin asa cum afost langa mine. Sa ai numai ganduri curate, curajoase in adevarul lor, nu trisa si nu-ti dori imposibilul ci numai ce-ti este de folos si Ea ti-l va darui. Nu-ti fie frica decat de Dumnezeu, pazeste-i putinele cerinte pe care le vrea de la oameni si iubeste-L mai presus decat orice.
    Nu te mai indoi de El, fa-ti vant Ia-l in brate si plangi cu el tot trecutul nefericit si lasa-l acolo. Iesi eliberata si mergi inainte, Inaintemergatoareo, da-i bice ca POTI,esti mare,esti intreaga, ai toata viata inainte, fa ce simte inima ta ca e bun pentru tine in fata lui Dumnezeu si nu te teme de nimic, ti sevor deschide porti si-ti vor iesi in cale oamenii potriviti pentru eliberarea ta. Dumnezeu nu-i da voie nici Diavolului sa se apropie de liberul tau arbitru fara voia ta. Daca ai suferit pana acum inseamna ca undeva, ceva ai gresit, ai permis, ai acceptat, ai ezitat, ai facut compromis. Sunt edificii sclipitoare care te naucesc cu stralucirea lor in razele soarelui dar la prima ploaie li se naruieste toata tencuiala si sunt colibe pe care nu dai doi bani, dar din candela pe care-o tin aprinsa pe masa daca nu-ti parasesti inima se pot revarsa toate bogatiile care te pot face cu adevarat fericit.
    Du-te la prima biserica care-ti iese in cale si stai un timp in fata icoanei Maicii Domnului, vei sti ce ai de facut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptr. Andreea


      In Italia sunt biserici si manastiri , catolice si ortodoxe. Daca vorbesti limba , ai incercat sa stai de vorba cu vreun preot si sa ceri ajutorul ?
      Ei au caritatea in sange , mai mult decat cei de aici . Apoi, de acolo de unde esti, vad ca ai internet , ai acces la un calculator , si nu e putin , prin urmare , ....- ci sono centri di accoglienza, Andreea per le donne in difficolta', donne maltratate , bambini, etc. Tu de ai tai trebuie sa scapi .
      Precizeaza orasul in care te afli si iti voi da cateva idei unde sa cauti adapost . Nu te mai gandi la prieteni ocazionali si nici la copil , esti intr-o situatie dificila , acum copil iti trebuie ?
      Daca situatia ta e mai grava decat ti-ai permis sa o detaliezi aici , sfatul meu este sa te adresezi direct carabinierilor locali si ei iti vor asigura protectia ...in caz de ceva .

      Uite am gasit aceste centre , intra pe link si pozitioneaza-te ca sa afli unde sunt in zona ta :

      http://www.casadelledonne-bs.it/elenco-centri-associazioni-antiviolenza/

      http://www.casadelledonne-bs.it/servizi/

      http://www.casadelledonne-bs.it/dove-contatti/



      S.

      Ștergere
    2. Continuare :

      Andreea eu iti voi grupa problemele tale pe categorii :

      - familia de baza care este inexistenta si care te incatuseaza;
      - traumele din copilarie derivate tot din familia dezbinata , in plus violenta fizica ;
      - asumarea cresterii surorii tale ;
      - imposibilitatea de a face ceva ptr. tine pentru ca nu esti libera , nu beneficiezi de independenta , chiar daca o ai, dar esti obligata sa o ,,cedezi'' alor tai .

      Astea sunt problemele tale . Acum hai sa vedem cum le ordonam si ce trebuie sa faci concret .
      Hotaraste-te sa actionezi , sa iesi din matrice , adica din situatia existenta . Cum ?
      Din elementele pe care le-ai expus se deduce ca nu stai singura , stai cu mama ta . Acum te intreb eu pe tine : care sunt posibilitatile tale sa iti iei viata in maini si sa pleci de acolo , mai departe , cu chirie ? Ruperea de locul toxic trebuie sa fie primul tau pas .
      Pentru moment sora ta va trebui sa stea acolo cu ai tai , insa asta nu te impiedica sa le aduci lor la cunostinta , odata ce esti pe contul tau, ca ii vei denunta autoritatilor in cazul in care acelui copil i se intampla vreo nedreptate . Din exterior vei putea gestiona mai bine situatia decat din interior . Parerea mea , desigur !
      Ai 24 de ani si esti mare , poti f. bine sa fii tutorele surorii tale , sunt avocati care acorda gratis prin ONG-uri consultatii si asistenta . Incerci ?
      Fa-ti un plan si reactioneaza , iesi din victimism , din drama , din trauma , depaseste-ti conditia !
      Nu te pot consola spunandu-ti ca si altii au trait ceea ce tu spui ca ai trait , nu , asta nu , insa cand ceri ajutorul , apar si sfaturile care iti fac lumina . Ia-le pe cele mai bune , dar ia-le .
      Stand in continuare cu mama si crescand tu sora , te complaci , te deprimi , te consideri vinovata Tu de tot . De ce ?
      Si daca mama ta mai face vreun copil ? Tot tu il cresti ?
      Mai pot sa iti spun ca multe familii sunt destramate cu parinti indiferenti , cu vicii , oameni de nimic . Eu am cunoscut oameni care au ales sa renasca , sa iasa din mocirla propriei lor familii , care si-au acceptat conditia , dar in acelasi si-au luat zborul uitandu-se din inaltimi la tot ce au lasat in urma .
      Adesso, una piccola storia . Acum , o poveste scurta .
      In copilarie stateam intr-un mic orasel de provincie .
      Cand vecinul meu cobora pe scari in fiecare dimineata de la etajul 10 , cobora cantand o arie din opera . Si asta in fiecare dimineata . Mai tarziu , cand el a emigrat in Canada cu familia , in anii '80 , am aflat si noi ca crescuse la o casa de copii , ca invatase ca sa ajunga inginer si ca visul sau fusese acela sa isi cunoasca candva mama . El canta ca sa-si lumineze viata , sa faca din ea ceva maret ca un un spectacol de opera, sa lase in urma zilele cand nu manca , cand era batut si nu avea pe nimeni in orfelinat . Publicul sau eram toti locatarii care il auzeam dimineata cu ,,O sole mio'' si ,,Nessun dorma ''. Ce lectie de viata , ce amintiri frumoase !
      Mai pot sa iti mai spun doar ca libertatea este bunul cel mai de pret , in rest vei stii ce ai de facut .


      S.

      Ștergere
    3. Draga S, povestioara adevarata cu domnul care canta arii de opera dimineata pe casa scarii nu reprezinta propria ta experienta, nu-i asa? Am o ruda care a fost martora a ceva asemanator, insa se petrecea mai recent. Oricum, pot fi si coincidente. Daca e totusi propria ta experienta, in ce oras se intampla asta?

      Ștergere
    4. Era anul 1983-1984 , eu eram la liceu, a fost un episod trait , el o persoana simpla , extraordinara , cu o sotie blonda si doua fetite . Un profesionist desavarsit, un inginer de exceptie . A emigrat in 84'in Calgary , iar acum s-a retras in California - Berkeley . Nu pot da nume, detalii , am dat doar un mic exemplu de viata si atat . Este un oras de pe Valea Prahovei renumit in numarul de intelectuali pe metru patrat . Cu stima , S.

      Ștergere
    5. Multumesc, am inteles. Perioada este aproximativ aceeasi, dar varul meu locuia intr-un oras din Ardeal. Deci este vorba de o persoana diferita.

      Ștergere
  14. Andreea,te-ai intrebat daca nu cumva ai fost crestina si nu credincioasa?

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 12.25. Dumnezeu stie cel mai bine ce avem de facut pe aceasta lume. Unii oameni sunt destinati sa sufere, altii sa se bucure, dar bunul dumnezeu are grija de toata lumea. In aceasta viata sau dupa...cu siguranta vei fii fericita. Te asigur.
    Ai grija de tine si nu dispera.
    Fii puternica, ai sa reusesti!!! Cu drag E.

    RăspundețiȘtergere
  16. Predicile Părintelui Calistrat . Ascultati-le cand aveti timp . Parintele are un spirit oratoric monumental :


    https://www.youtube.com/watch?v=JEma6ZuYiXk

    https://www.youtube.com/watch?v=W6x26DrQHqs

    https://www.youtube.com/watch?v=wnnUuTGg1K4

    https://www.youtube.com/watch?v=RkFNiwApxbU


    https://www.youtube.com/watch?v=25_ZRKDvnjk


    https://www.youtube.com/watch?v=ik3Udz6DICI


    https://www.youtube.com/watch?v=mkoDpnXikO8


    https://www.youtube.com/watch?v=bwZWGAtRGqA

    https://www.youtube.com/watch?v=iSoqBgMfhi8


    Multe alte predici le gasiti pe you tube .




    S.

    RăspundețiȘtergere
  17. Unde anume in Iasi v-as putea gasi doamna Maria ? as vrea sa stam de vorba fata in fata.. am mare nevoe de dvs !

    RăspundețiȘtergere
  18. Andreea mergi desculta pe pamantul sfant.tatal creatorul terra iti va simti cu siguranta prezenta.eu cred ca nu ai mers niciodata desculta prin roua diminetilor de vara iar creatorul terra nu te-a simtit nicicum pt a te invalui cu minunile lui.fa-o te rog cat mai curand.simte energua lui si viata ta se va schimba.

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu am nevoie de dvd.

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca stie cineva unde o putem gasi pe doamna Maria, va rugam sa ne spuneti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei astai bună.ați vrea sa va dea adresa cu str.și nr ai? Ia sa văd dacă ai curajul să îți dai tu adresa și mai vb.te caut eu :))) dacă vrei sa o întrebi pe d na întreabă o aici și o sa ți răspundă...

      Ștergere
    2. Aici pe BLOG ma gasiti dragilor, sau pe MAILL si FACEBOOK in privat.

      Ștergere
  21. http://www.ganduridinierusalim.com/este-pacat-sa-creada-crestinii-in-vise-si-vedenii/

    RăspundețiȘtergere
  22. pe facebook nu mai puteti primi cereri de prietenie doamna Maria.. vam scris in privat.. Paduraru Ciprian ma numesc !

    RăspundețiȘtergere
  23. PĂDURARU CIPRIAN ,trimite-mi o cerere de PRIETENIE pe fb si-ti voi face loc.

    RăspundețiȘtergere
  24. PĂDURARU CIPRIAN, nu mi-ai trimis mie cerere de prietenie.
    Adresa mea de facebook: maria.ghiorghiu
    Sunt imbracata cu un sacou rosu.

    RăspundețiȘtergere
  25. poate puteti intra dvs la mine.. am o poza facuta in fatza casei poporului Bucuresti.. poza de profil !

    RăspundețiȘtergere