joi, 9 iunie 2016

ÎNĂLȚAREA DOMNULUI , ACUM 2000 DE ANI !



                                                    20  Mai  2015 , ora 3,07 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

                            HRISTOS  S - A  ÎNĂLŢAT !

Astăzi  în zori de zi, o Lumină  albă orbitor de stralucitoare, asa ca un fulger ,mă trezeste ca la un soc electric, si ceea ce vedeam dragilor, m-a uimit si am plâns de bucurie.
Dragii mei, 
De la Învierea Domnului nostru Iisus  Hristos, au trecut deja 40 de zile, şi iată dragilor, cum astăzi 21 Mai 2015, sarbatorim cu mare dragoste Înălţarea Sa la Cerul Sfânt.
Deci , vedeam cu ochii închişi dragii mei, un vârf de munte , iar aici în vârful muntelui ÎL văd pe IISUS  HRISTOS, îmbracat in vesmant alb ca Lumina.
Era un varf de munte plin copaci de maslin.                               .

Aici dragii mei, în mijlocul multimii  de  credinciosi , IISUS  HRISTOS , îşi întinde Mâinile Sale lateral,şi aşa de pe Pământ, Se înălţa  la Cer, sub privirile uimite ale multimii de oameni.
Cu Mâna SA dreaptă ,cu cele trei degete , în timp ce se urca la CER, Iisus binecuvânta pe cei care-L priveau de jos. 
Aşa în carne şi oase, IISUS  HRISTOS  Se înălţa la Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc tot mai mult, când la un moment dat, un Nor alb orbitor de stralucitor din care se auzea un Cor de Îngeri , Îl învăluie pe Mântuitorul şi-L ridică până la Bolta Cerească  după  care dispare în Cerul Sfânt.
 
Dragii mei, în mod cu totul uimitor au apărut în faţa multimii de oameni, doi bărbaţi îmbrăcaţi în veşminte albe stralucitoare , care vorbeau asa multimii de credinciosi:

                 "Bărbaţi  Galileeni !
           De ce staţi privind la Cer ?
            Acest Iisus, care S-a înălţat de a voi la Cer, tot astfel va şi veni ,precum L-aţi văzut mergând la Cer."  

Şi văd dragii mei, cum Norul alb orbitor de stralucitor, cu IISUS  HRISTOS în mijlocul lui, se contopeste pur si simplu cu Cerul senin.
În clipa urmatoare, Cerul se inchide la loc si totul dispare.
Iar eu dragii mei,cu lacrimi de bucurie ,îmi notez in caietul de suflet toate cele văzute si auzite, după care cu multa dragoste sufleteasca, le-am scris aici si pentru voi. 
Acum ,veţi fi ferm convinsi că DOMNUL S-a înălţat cu adevărat, şi că asa cum S-a înălţat, tot aşa va si veni în România, în IERUSALIMUL Său cel Nou.  
Să ne plecăm genunchii fratilor, să ne închinăm Domnului si Mântuitorului Iisus Hristos,si Maicii Sale Pururea Prea Curatei Fecioarei Maria, si sa aducem Rugaciune curată, cinste si slavă, acum şi pururea şi-n vecii  vecilor, Amin ! 
                                          Cu dragoste, Maria. 

10 comentarii:

  1. Adevarat s-a inaltat!
    Da-ne,Doamne, lacrimi fierbinti,ca sa ne plangem pacatele.
    Doamne Dumnezeule,iarta pacatele noastre,ale tuturor,ale celor vii si ale celor raposati.
    Ajuta-ne,Doamne,ca sa Te marim in veci,si sa ne inchinam Numelui Tau Celui Sfant.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Masti.... cu totii le purtam zilnic. Cum ne trezim de dimineata, ne ducem la baie, ne spalam pe fata si pe dinti si imediat ne punem o masca pe fata. De ce facem asta? Din doua motive:
    1. Pentru a ne proteja sinele nostru autentic de a fi ranit de catre ceilalti si
    2. Pentru a putea fi acceptati in societate, caci societatea are reguli stricte si dure si cine le incalca plateste amarnic indrazneala.
    Cand eram copii eram liberi sa ne comportam asa cum doream fiecare, sincer si autentic, cu bune si cu rele. Personalitatea fiecaruia stralucea si binenteles, chiar daca mai ieseau scantei, nimeni nu se culca suparat, manios si ranchiunos pentru ca nu tineam supararea in noi, o eliberam prin joaca, o exprimam prin cuvinte, gesturi si mimica si astfel scapam de ea.
    Oamenii cu cat cresc si inainteaza in varsta, punandu-si aceste masti in fiecare dimineata, masti care le ingradesc capacitatea de exprimare a sinelui lor autentic, uita in timp sa si le mai dea jos si astfel aceste masti prind radacini si ajungem sa ne identificam cu ele. Identificandu-ne cu aceste masti uitam de noi, de adevaratul nostru EU, de sinele nostru, acesta ajungand o amintire indepartata.
    Astfel apare tristetea, apatia si in final apare si boala ca o atentionare ca ceva facem gresit, caci sinele nostru tipa la noi dar noi nu-l mai auzim, nu-l mai eliberam, nu-i mai dam dreptul sa iasa la suprafata, sa se mai joace si sa mai experimenteze, Suntem prea ocupati cu serviciul, suntem prea ocupati cu familia si suntem prea ocupati cu ambitiile noastre pentru a ne mai preocupa si de sinele nostru si de a trai in prezent.
    Cand suntem la servici ne gandim ce o sa cumparam din piata inainte de a ajunge acasa, cand suntem in piata ne gandim la temele copilului, cand suntem acasa ne gandim cu ce sa ne imbracam maine la servici si astfel mintea noastra este tot timpul in alta parte.
    Va propun sa va opriti, sa va trageti sufletul si sa va ganditi la ceva ce v-ar face cu adevarat fericiti: o inghetata, un weekend la munte in natura, un film bun, un teatru, o carte demult uitata pe undeva printr-un sertar, o zi de relaxare la spa sau la piscina si sa v-o oferiti, caci viata este creata din momente si orice moment pe care il traiesti si te face fericit se transforma intr-o amintire placuta si astfel cand vei fi batran si vei face retrospectiva vietii tale iti vei aminti de toate aceste momente placute si vei putea spune: da, am trait o viata frumoasa, fara regrete, caci omul regreta mai mult ceea ce n-a apucat / nu si-a acordat permisiunea / nu si-a dat sansa sa faca decat ce a facut gresit sau prost.
    Nu suntem perfecti si nimeni nu ar trebui sa aiba aceasta pretentie nici de la ceilalti si nici de la el insusi. Da-ti sansa la o viata frumoasa! Urmeaza-ti visele si fa ceea ce te face fericit!
    Reconecteaza-te cu sinele tau autentic si da-ti sansa la fericire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care e lagatura dintre ceea ce spui tu si postarea Mariei?😩

      Ștergere
    2. Bravo Emanuel.Foarte adevarat.Fiti Fericiti!

      Ștergere
    3. Nimic nu este intamplator. Nici mesajul nu face exceptie. Sigur exista cineva care a avut nevoie sa citeasca aceste randuri. De aceea va incurajez pe toti sa scrieti, sa va exprimati frumos si decent.

      Ștergere
  3. Si marmota invelea ciocolata, mai Prichici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos, d-le Emanuel,am mai citit asta pe undeva,frumos c-ati postat-o pentru noi!
    Totul are legatura cu inaltarea noastra, orice mesaj produce un "klic"in inconstient sau constient.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand va fi cutremurul ziua sau noaptea? Este un aspect foarte important. Am vazut ca aveti niste comentarii conform carora acest cutremur ar trebui sa se produca pana pe 19 iunie. Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  6. cititi comentariile mele la cutremur de7,4 si in mai pe cutremur intens in sud-craciun

    RăspundețiȘtergere