duminică, 5 iunie 2016

CIMITIR INUNDAT ! SUVOAIELE DE APĂ CURGEAU CA ÎN CASCADA , IN GROPILE DIN CIMITIR.


                                                          5  Iunie 2016,ora 10,34 !

                                                   Dragii mei , 

În aceasta dimineață,la Sfanta Biserică fiind,si stand in strana ajutandu-l pe Dascal, brusc, vad in stanga mea, de parca as fi avut un ochi la urechea stanga, văd cum șuvoaie mari de apă învolburată,acoperă un intreg Cimitir înspre Sud - Est.
 .

Dragii mei, apa  năvălise în Cimitir ,precum o CASCADĂ care curge puternic de pe munte.
Vom auzi dragilor de un CIMITIR inundat, care va tulbura linistea celor dragi noua, si care se odihnesc in Cimitir pentru vesnicie.
Doamne  Ajuta,sa auzim numai de bine. 
                                         Cu dragoste,Maria. 

75 de comentarii:

  1. Cei dragi noua,se odihnesc in Cimitir pentru vesnicie???!!!
    Mi-iiii fricaaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cei dragi noua odihnesc in mormant, pana la a doua venire a Mantuitorului. E trist si greu de acceptat pentru noi, cei vii, dar asta este realitatea.
      Insa nu trupul trebuie sa ne preocupe, ci ce facem cu sufletul nostru. Conteaza unde ne petrecem vesnicia, in rai sau in iad, dupa ganduri, fapte, cuvinte si omisiuni.
      Cat despre frica, mortii sunt cuminti si stau linistiti in mormintele lor. Mergem in cimitir pentru a le da de pomana si a le aprinde o lumanare. Daca iti faci datoria crestineasca, ti se va atenua si frica, cu timpul.
      Ne nastem, traim si ne bucuram de viata, iar apoi mergem la odihna. Asta este firea lucrurilor.

      Ștergere
    2. Iti dai seama ce plictiseala e in cimitire?! :)))

      Ștergere
    3. Da! Sunt locatarii ideali. Nu asculta manele cand vrei sa dormi, nu se cearta cand vrei sa vezi un film, nu scutura covoarele peste rufele proaspat spalate intinse pe balcon, nu-ti fura locul de parcare cand pleci cu masina.
      Acum apreciati viata din blocurile voastre? :)

      Ștergere
  2. Hristos a inviat!Dna Maria ,intrebarea mea nu are legatura cu mesajul postat aici,imi cer scz.Credeti ca visele premonitorii ale dn-lui Craciun si anume ca,cutremurul la noi in Romania va fi in intervalul 6-19 iunie vor fi reale?Va rog frumos sa imi raspundeti daca puteti.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest domn CRACIUN, nu se va mai bucura de publicarea Comentariilor sale pe Blogul meu, deoarece ,aici nu merge cu MINCIUNI ! Iata cuvintele sale:

      Vam mintit nu va fi nici un cutremur!!!!! Dar ce creduli sunteti!!!!! Dar asai romanul , Nu degeaba am ajuns cu totii asa!!!!! Craciun la PREDICA PĂRINTELUI CLEOPA,LA DUMINICA A SASEA DUPĂ PASTI !

      Ștergere
    2. Chiar sunt dezamagita ca si-a batut joc de noi!Ce oameni!Da dna Maria,faceti bine ca nu-i mai publicati mesajele daca a putut sa rada asa de noi.Cu drag

      Ștergere
    3. Na,vedeti,v-ati lamurit de mos craciun?cand i-am spus s-o lase balta cu previziunile lui ati sarit toti pe mine,ma bucur ca v-ati comvins,Vasilica

      Ștergere
    4. Nu i-am citit postarile caci nu le-am considerat interesante. Dar din ce postare a facut acum ... foarte urat din partea lui, caz ca este aceeasi persoana semnatara.

      Ștergere
    5. Nu mai ști în cine să ai încredere în ziua de azi.Părea un om serios,dar asta e.Acum bine că ne-a lămurit doamna Maria,dacă nu ne avertiza dânsa,noi habar nu aveam.Doamne...nu pot să cred!😕

      Ștergere
  3. eu una nu cred. data exacta o cunoaste doar Domnul. chiar daca e artificial tot Dumnezeu poate sa amane sau sa grabeasca evenimentele. e o parere...

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate am vazut in in unele comentarii mai semneaza cineva cu numele craciun.probabil ca sa faca caterinca.asta se intampla cand semnati la sfarsit.asumati-va o identitate oarecare cu o imagine la avatar si nimeni nu o sa mai semneze in numele altora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus ....ce tot spui tu aici ? Asculta bine ....Terra reprezinta Maica , femininul . Dumnezeu este Tatal si Mama inpreuna . Doar o jumatate este ....nimic , o neinplinire . " Omul in prostia sa , a crezut ca Dumnezeu este doar tatal , crezind Maica raul . Asa s-a pierdut inparatia cerului , iar patul nuptial a ramas gol ." Ce faci tu ...? Iei doar jumatate ? Pina cind nu se unesc aceste doua jumatati ....ah ....e oribil, seamana cu omul ce-l cunoastem toti ! Lupta inpotriva curentului asta new ege , nu-l predica ...Citeste o postare ide ieri , in care detaliez lucrul asta ...Madus , Madus ...
      Craciun ....toate preocuparile pe care le-ai creat in acei oameni ,ce te-au crezut cu alarma asta a ta .....Ai auzit de cauza si efect ? Avem intotdeauna numai ceea ce ne meritam . Grija , frica ce ai creat-o , adunat pt cati autrait-o , o vei experimenta si tu . Mai devreme sau mai tirziu . Asa functioneaza viata . E bine sa nu ma crezi , macar vei trai linistit o perioada . Nu a fost o ,, bataie de joc" cum au scris unii ...ci o prostie gratuita . E ingenu sa platesti atit de mult pt o ....gluma ....Mai baiatule , ce ti-a mai trecut prin cap . Vezi partea pozitiva , asa vei invata , vei matura . Totul este o lectie in viata . Cind nu mai avem , sau suntem dispusi sa le primim ...se cam moare . Deci poate fi pozitiva suferinta si angoasa ce o ve-i incerca , nu trebuie sa vezi numai negativul ....Saracul de tine ...

      Ștergere
    2. Madus are o jumatate de Adevar, crestinii cealalta jumatate de Adevar. Ma intreb oare cand vor intelege Sorine ca TAO (care este si masculin si feminin, si yin si yang, si Dumnezeul mama si Dumnezeul tata) este Intregul?!

      Religia crestina (ca si celelalte religii) este dezechilibrata caci este accentuat doar caracterul masculin, iar caracterul feminin este marginalizat puternic. Cand lumea va intelege asta de-abia de-atunci lumea va incepe sa se re-echilibreze, pana atunci vor fi conflicte, razboaie, foamete si opresiune de toate felurile si toti vor astepta cu sufletul la gura sfarsitul ca sa scape de aceste chinuri pe care in fond si la urma urmei ni le provocam singuri prin gandirea noastra gresita si dezechilibrata.

      Stiti ce este raiul? Raiul este un loc in care aveti liniste si pace, in care sunteti in ECHILIBRU! Raiul poate fi si pe Terra daca alegeti asta! Odata dobandita starea de pace lumea in jurul vostru se schimba. Voi sunteti schimbarea pe care o asteptati de atata amar de vreme! Incercati ca nu aveti nimic de pierdut, dar totul de castigat!

      Ștergere
    3. Cind din doi devii unul ! Atunci ...doar athnci gasesti pacea . Cind se face pace cu ceea ce in tine este . Nu inainte , e doar iluzie ....Emanuele ....oare vorbim alte limbi ? Eu ...inteleg , mai scriu aiurea ....dar e asa de neinteles ?
      Mira ....continua tu , ca eu am obosit .

      Ștergere
    4. Multumesc, Sorin T, am sa incerc pana iti tragi sufletul. :)
      Rabdare, rabdare, rabdare. E nevoie de multa rabdare si munca (rugaciune) ca Adevarul sa fie inteles si acceptat de toti.
      Fiecare este liber sa se exprime, sa caute, sa experimenteze, sa cunoasca, insa in toata aceasta aventura sa aiba mereu o busola care sa-L indice pe Dumnezeu.
      Dumnezeu a lasat mai intai o lege, n-a fost respectata. Apoi l-a trimis pe Fiul sau preaiubit, l-au rastignit, dar a inviat ca noi sa credem in El. Ne-a lasat porunca Iubirii de Dumnezeu si de aproapele, dar nu o practicam. Chiar daca ar veni cineva din morti sa ne atentioneze cu privire la lucrurile ce se petrec in viata de apoi, tot nu i-am crede.
      Avem credinta. Avem iubirea. Avem speranta (nadejdea). Toate sadite in sufletul nostru, inca de la nastere. Sa le folosim ca sa-L cunoastem pe Dumnezeu si sa-I implinim vointa in toate.

      Ștergere
    5. Pacea o ai in suflet atunci cand apare echilibrul interior. Cele doua energii: feminin si masculin in echilibru cu absolut tot ceea ce presupun. Adica formand un Tot in echilibru. Altfel nu este cum... De la micro trecem apoi la macro. Echilibru interior va aduce echilibru exterior. Totul porneste din sufletul individului si merge apoi catre exterior si nu invers.

      Ștergere
    6. Emanuel,cam toți îl așteaptă pe Iisus Hristos,căci El are cheile către Rai.Raiul e mai mult decât crezi.Dacă apuci să treci pe cealaltă parte(în Rai), uiți tot ce e pe pământ.Tocmai de aceea,putem privi,dar nu putem intra deocamdată.

      Ștergere
    7. Si cum ar fi trecerea aceasta in cealalta parte, dupa tine, Cristina?

      Ștergere
    8. De obicei e greu de explicat,trecerea se face de obicei când există o moarte clinica,când dormi,etc:sunt mai multe exemple,dar deocamdată nu le știu pe toate.Spiritul e dus de un ìnger(Așa am vazut) şi i se dă voie să vadă,chiar să și pășească în acel loc,dar dacă a pășit,poate să uite anumite lucruri
      pe care le vede.Așa am pățit eu,dar
      există posibilitatea să-și amintească aproape tot la timpul potrivit.
      Lumina se întinde pretutindeni,parcă te-ar îmbrățișa cu toată dragostea ei.Te simți împlinit și simți bucuria sufletului tău,nu mai vrei nimic,nici măcar să revi.Uneori ești întrebat dacă vrei să stai acolo s-au să te reîntorci.Când m-am trezit,am văzut un fel de ceață deasupra mea( formă de siluetă).M-am speriat și parcă simțeam ceva greu care nu ma lasă să mă ridic din pat.Am țipat bineînțeles de teamă,căci nu știam ce e și a venit cineva din casă să vadă de ce am țipat.Și sa repetat de câteva ori în acea noapte același secvențe. Adormeam,plecam,mă întorceam,apărea
      acea siluetă și dispărea în momentul când strigam pe cineva din casă. Deci am trecut prin astea de aceea vă povestesc,Raiul există,Dumnezeu există.Îi mulțumesc Lui Dumnezeu ptr tot!

      Ștergere
  5. Astazi voi pasi cu picioarele goale pe chipul creatorului meu terra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi sa nu te intepe Creatorul tau,sau sa-ti strice calcaiele,grija mare!

      Ștergere
    2. Adica te impamantezi. Lasi ca prin picioarele goale sa patrunda energia pamantului.
      Frumos si sanatos!

      Ștergere
    3. Nu mah, adica el isi calca Dumnezeul sau (tatal, creatorul) in picioare!!! :)))

      Ștergere
    4. Daca stiati si voi cum sa calcati pe chipul creatorului meu poate erati mai sanatosi.sa imi zica mie emanuel de ce eu in 20 de ani de vechime in campul muncii nu am nici o zi de concediu medical?dar voi continuati sa calcati pe betoane si sa nu va deplasati fundu decat cu masina ca va vindeca nu stiu ce doctor.dar mai calc descult si ca sa imi simta prezenta ca altfel ma pedepseste si pe mine pe langa voi.a auzit careva de viituri prin arges?aici ploua numai cantitatea necesara pt livada si gradina mea.

      Ștergere
    5. Esti un om care si-a cultivat legatura cu pamantul, asa cum erau stramosii acestui pamant, cand nu exista civilizatie. Pe atunci oamenii aveau simturile mult mai dezvoltate, De exemplu, simteau un miros de la km departare, simteau cand se apropie ceva daca isi apropiau urechea de pamant, etc.
      Ok, erau mai putini pe pamant :), dar traiau intr-un mod pe care noi, oamenii moderni, nu il putem concepe. Evolutia are pretul ei. :)

      Ștergere
    6. https://viataverdeviu.ro/impamantarea-cea-mai-mare-descoperire-medicala

      Pe acest site gasiti informatii despre impamantare. E bine si sa aplicam apoi, ceea ce am invatat.

      Ștergere
    7. Merci frumos pentru pont Mira.

      Ștergere
    8. Cu placere, Madus. :)
      Ma gandeam ca oamenii de stiinta cauta solutii sa populam alte planete. Insa de fiecare data se izbesc de o provocare. Oamenii nu mai sunt oameni fara pulsatia Pamantului, vibratia Schuman. Vibratia aceasta a Pamantului mentine viata si echilibrul. Se va gasi o solutie artificiala, pentru ca oamenii sunt inventivi. Insa nimic nu va mai fi la fel. Un exemplu e mancarea. Cand era naturala, nemodificata de interventia omului, era atat hrana, cat si medicament, avea gust si miros.
      E bine sa avem grija de corpul nostru, lacasul Duhului Sfant, plamadit din tarana acestei planete. O armonizare a corpului inseamna o legatura fireasca cu pamantul pe care calcam si din care ne hranim. In goana dupa, nici oamenii nu stiu cu adevarat dupa ce alearga zi de zi, bani (cam la ei se reduce totul), se ignora total nevoile trupului de a se incarca cu energia Pamantului, si nevoile sufletului, de a se acorda cu iubirea lui Dumnezeu. Ne mai miram ca exista dezechilibre? :)

      Ștergere
  6. doamna Ghiorgiu nu era comentariul meu,eu scriu pentru rapiditate cu litera mica dar stiu sa folosesc cratima pentru a face deosebirea intre parti gramaticale diferite, probabil e acelasi personaj care mai semna si Craciunita ,eu cred ce am scris si am semnatura caracteristica pe care impostorul nu a avut minte sa o deosebeasca ca sa nu mai vorbim de greselile lui gramaticale-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eee,ba nu sunt eu Craciunita,eu scriu corect romaneste. Eu doar am glumit cu tine,chiar daca nu cred in visele tale,mai mosule Craciun!
      Eu cred ca e Gabitoiu,dupa felul in care a scris(scuze Gabitoiule,daca te acuz gresit)

      Ștergere
  7. Maria ce se va intampla oare in continuare? Va fi acaparata Europa de musulmani? Peste granita tarii noastre se intampla o gramada de orgii chiar si sexuale cu fete cu varste cuprinse intre 7 si x ani, insa nimeni nu are voie sa actioneze impotriva lor. E ordin de la nivel superior, ba din contra sunt arestate tot victimele sau rudele acestora. E strigator la cer. Tu ca adept al unui alt cult, nu ai voie sa te manifesti sau sa vorbesti in mod deschis despre Dumnezeu, ca i ofensezi pe musulmani si i discriminezi, insa ei au voie sa se roage in mijlocul strazii. Ce ne spune Dumnezeu despre toate astea, Maria? Multumesc! Am incredere ca la noi nu se va intampla asa, desi exista mici antecedente si la noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LAUREAT AL PREMIULUI NOBEL PENTRU PACE: IN SCURT TIMP IMIGRANTII MUSULMANI VOR INCEPE DECAPITARILE IN EUROPA!

      http://stireazilei.com/laureat-al-premiului-nobel-pentru-pace-in-scurt-timp-imigrantii-musulmani-vor-incepe-decapitarile-in-europa/

      Ștergere
    2. N-ati inteles? E o modalitate de a ne imputina. 7 miliarde e o cifra prea mare pentru conducatorii acestei lumi. De aici un razboi, de aici un virus, de aici niste barbari ultra religiosi, si, uite asa, mai scadem la numaratoare.
      E trist, revoltator. Oameni ucisi in numele lui Dumnezeu care este viata. N-am invatat nimic din cruciade. Ma simt ca si cum as trai in Evul Mediu intunecat.
      Lumea are principiile date peste cap: majoritatea se supune minoritatilor, musafirii iti necinstesc casa.
      Ne autodistrugem. Cui ii foloseste, cine si de ce?

      Ștergere
    3. Multumesc pentru material, dar as prefera raspunsul Mariei. Presupuneri pot fi facute cu miile de catre diversi. Insa nu toate aceste persoane sau variantele lor, au greutate in ceea ce sustin!

      Ștergere
    4. Legat de material este ceea ce prezinta Apocalipsa la sfarsitul lumii...nu este o noutate..chiar vor incepe cu Jihadul in lume curand. Pacat ca cititi si nu intelegeti nimic dar ve-ti intelege la un moment dat.

      Ștergere
    5. ROMÂNIA nu va fi acaparată de musulmani!
      Dragilor! Sa nu ne pierdem CREDINȚA în BUNUL DUMNEZEU si-n MĂICUȚA DOMNULUI, sa fim buni si milostivi, si nimenea nu se va atinge ,nici măcar de un fir de păr din capul nostru.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    6. Multumim, doamna Maria, ne linistiti si ne dati putere si incredere prin mesajele dumneavoastra.
      Dumnezeu sa va binecuvanteze!

      Ștergere
  8. atentie la primul meci de fotbal al nostru cu franta la campionatul european,deja au fost arestati doi atentatori in franta cu peste 100 kg dinamita si5000 de gloante care vroiau sa le foloseasca vineri la paris la deschiderea jocului inaugural Romania-Franta,dar nu vor fi singurii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. ps dinamita si gloantele sint aduse din ucraina,si se stie ca nu musulmanii fac jocurile in ucraina,deci e un complot destul de complex si transparent-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. mersi Craciunita vasilica-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna ziua. dl craciun ne puteti spune va rog in visele dvoastra in ce prioada din zi ( dimineata seara ) era cutremurul ? sper doar sa fiu langa copilul meu atat. in rest Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui. multumesc tina

      Ștergere
  11. SorinT poti sa mai citesti 1000 de carti si nu ai sa descoperi ca terra este la masculin.terra=pamant.vezi ceva feminin la cuvantul pamant?in afara de faptul ca ter= intern si ra=soare.vezi ceva feminin la cuvintele astea doua?deci terra=soare intern pt ca nucleul este un soare.temperatura nucleului o depaseste pe cea solara.asa ca mai lasa-ma cu abureli de newage ca nu sti nimic si ce sti nu sti sa expui.le faci harcea parcea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,terra'' conform dex: vine din latinescul terra .
      Terra f. Mit. soția lui Uranus, mama lui Saturn, a Oceanului, a Giganților și Cyclopilor.
      Tellus (sau Terra), la romani, veche divinitate și personificare a Pămîntului, identificată cu Gaea din mitologia greacă (v. Gaea).

      Terra = substantiv feminin :
      https://dexonline.ro/definitie/terra/paradigma

      Deci e ok ce a spus Sorin , fara suparare !

      Ștergere
    2. Dizarmonia intervine cand vrem sa ne impunem unii altora propriul adevar.
      De ce impunere si nu prezentare?
      Credintele, ideile si convingerile nu se pot scoate din cap. :))
      Cand veti accepta ca suntem ca niste piese de puzzle in arhitectura vietii, veti inceta sa va impuneti unuia altuia credintele. :)
      Suntem diferiti, insa esenta noastra este aceeasi. :) Scopul nostru nu este sa fim creiere, ci celulele vii ale corpului lui Dumnezeu, numit Biserica.
      Cum facem ca toti sa muncim si sa fiintam, ascultand de Iisus (capul Bisericii)? E cam ciudat acest corp... pe el sunt tot felul de capi care conduc celulele, capi care se pretind a fi in acord cu Iisus, adevaratul cap. Ce ne facem? De cine ascultam? Uneori acesti capi nu se inteleg intre ei si dau comenzi contrare celulelor. Ba se ajunge si la razboaie si ucideri intre celulele aceluiasi corp. De ce au nevoie celulele de aceste capuri false cand au o legatura directa cu Iisus?
      Aveti grija de voi, iubiti-va unii pe altii ca fratii si hotarati-va de care cap ascultati. :)
      PS. Sa nu-mi spuneti ca biserica ortodoxa este coloana vertebrala. Nu stiu ce o sa ne facem cand toate religiile vor afirma despre ele insele ca ele sunt adevaratele coloane vertebrale. :))))

      Ștergere
    3. E ok daca traiesti in mitologie si e ok pt cei care manipuleaza adevarul pe care il manipuleaza in folosul lor de aceea am zis ca poate sa mai citeasca 1000 de carti ca nu va gasi decat ce vor altii sa gaseasca.dar cum unii traiesc mitologia ci nu realitatea din jurul lor ....

      Ștergere
    4. Vin si intaresc si eu (stiu, degeaba intaresc si eu): O planeta, DOUA planete = gen FEMININ. UN soare DOI sori (gen masculin). IATA Tatal si Mama, Madus!!!

      Ștergere
    5. Madus ....inca nu ai ineles ca nu-ti vorbeam din ...carti ? 99 % sunt doar ....distractie , placere citeodata de a le citii . Niciodata m-as incumeta sa dau pilde din ce am auzit ...Ar fi prostesc , ar fi lucruri ale altora , nu ale mele . E ....descurajant ca nu ai inteles ca-ti vorbeam de experienta personala . Ceea ce atingi , vezi , simti ...devine a tau ....nimeni ti-l poate lua . Chiar nu intelesese-i asta ? Inseamna ca nu m-am explicat bine si am pierdut doar timp . E trist ....PS numele pamnt e in romaneste . Adevaratul nume al planetei , ce de fapt nici nu ne apartine noua e Gaia . Doar asta e din carti ....dar una f f veche .

      Ștergere
    6. Si vin si zic si eu dar tot degeaba:un soare interior,doi sori interiori.......mie tot a masculin imi suna.;-))

      Ștergere
    7. Nu va mai tot ciondraniti, Duhul Sfant de ce gen este?

      Ștergere
    8. Doar atat puteti? Si-a cam bagat cineva coada intre voi si v-ati cam incurcat. Chiar asa, cine are dreptate?

      Ștergere
    9. Ai smuls un zambet de la mine.ma bucur ca mai sunt oameni cu haz pe blog.

      Ștergere
  12. oare, numai doua nume mi s-au adresat cu mosule Craciun, Craciunita si Vasilica.eu cred ca ambele sint o singura persoana-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai nimerit-o mosule Craciun si la fel si cu cutremurul... Dar o sa fie intr-adevar un mare cutremur dar,in viata ta,pregateste-te sufleteste.
      Craciunita

      Ștergere
    2. aaa,vise placute iti doresc!

      Ștergere
    3. Eu v-am spus,cineva se joacă pe aici și se amuză teribil.îi jignește cam pe toți,nu știu de ce face acest joc?Se ascunde sub anonimat și î-și schimbă numele
      periodic,e o ps care are ceva cu toți.

      Ștergere
    4. Cristina, stim cu totii cam cine poate fi.
      Si eu primesc amenintari si jigniri in particular,dar pe care le sterg fara ca sa le mai citesc. Nu se merita.
      Dar mă rog la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului,ca sa ni-l descopere si sa-i dea lui, după inima sa !

      Ștergere
    5. Este cineva care a disparut brusc de pe Blog, iar acum isi face de cap. Dar DUMNEZEU nu lasa pe nimeni nerasplatit pentru faptele sale, bune sau rele.
      Rasplata si-o va primi de la DIVINITATE !

      Ștergere
  13. dupa ultimele doua vise era dimineata inainte de trezire. dar in 6 iunie 2016,, la ora 6 dimineata in luna 6[666] a fost cutremur linga brasov de 3.9 pe richter cea ce e in ardeal e cam unic,sa speram ca v-om scapa doar cu asta si nu e un precursor pentru altul mai mare.dar dupa parerea mea va fi unul mai mare deoarece in ultimul vis se crapau peretii. nu stiu unde locuiti dar daca as fi prin sud mi-as lua copii citeva zile in vacanta la o statiune in ardeal,de preferat din lemn care sint mai rezistente la cutremure ocna sibiului este mai frumos decit la mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Crăciun vreau sa va zic ca la un moment dat aici pe blog am asociat niste vise cam asemănătoare noi doi si am ajuns la un acord ca cutremurul ar avea loc cam in apropierea toamnei sau chiar in toamnă.Acum daca nu se adevereste in perioada asta care o specificati ramane pe toamna.Dar cel mai probabil cutremurul poate fii undeva prin toamna.

      Ștergere
  14. Intra pe cutremur.net si informeaza-te mai bine.a fost cu epic in vrancea la ora 00.06.04 in data de 6 a 6.ma pui pe ganduri cu dezimformarea asta

    RăspundețiȘtergere
  15. oare cimitir in apa ,deci e iunie-cea mai ploioasa luna in romania sa nu fie vorba de morti multe in aceasta luna ca dupa o catastrofa care poate sa fie si un cutremur mare in aceasta luna -craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. omul are tendinta naturala sa se opuna la cea ce nu intelege,dar asta nu inseamna ca aceasta nu exista-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. am remarcat18 51 asemanarea si m-am bucurat ca mai vede cineva atunci eram singur,insa eu nu spun decit ce am vazut eu si la analiza am avut indiciile doar ale mele si personale,de exemplu in ultimele doua vise baiatul era la casa lui si am anuntat in momentul in care s-a luat biletul de avion dus intors si in plus in ambele vise era imbracat cu mineca scurta cea ce e caracterisic perioadei de vara nu de sezon rece ca toamna. dar toti putem gresii bine ar fi sa nu fie deloc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. am remarcat18 51 asemanarea si m-am bucurat ca mai vede cineva atunci eram singur,insa eu nu spun decit ce am vazut eu si la analiza am avut indiciile doar ale mele si personale,de exemplu in ultimele doua vise baiatul era la casa lui si am anuntat in momentul in care s-a luat biletul de avion dus intors si in plus in ambele vise era imbracat cu mineca scurta cea ce e caracterisic perioadei de vara nu de sezon rece ca toamna. dar toti putem gresii bine ar fi sa nu fie deloc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. cutremurul de liga brasov nu e in vrancea, a fost anuntat de mine prima data dupa tv ca de 3,8 si astazi de pe un tabel epicentru in municipiu sacele de 3,9 si oricum la origie are de trei ori 6-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. curios acest cutremur cu epicentru in municipiul sacele de linga brasov el indica o crestere a presiunii pamintului care nu poate veni din ardeal-interiorul arcului carpatic ci doar din exterior prin carpatii de curbura.deci inevitabil ceva mai mare se pregateste de aceia am spus ca la ocna sibiului e mai frumos ca la mare cu atit mai mult cu cit la sibiu v-a incepe vineri si festivalul international de teatru cu sute de reprezentari de teatru inclusiv in pietele si strazile sibiului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Craciunita dupa amenintari si tehnica ai moaca si suflet de securist,tu mi-i blocat ieri pagina si mi-ai cerut ID-ul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. un anonim scria pe alta pagina ca Arsenie a promis ca ne v-a da semn cu ajutorul apei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. estimez probabilitate aproape certa de cutremur pentru prima jumatate aperioadei 6-19 anuntata anuntata in 2 martie respectiv pina duminica 12 iunie 2o16 AMR[au mai ramas 3 zile] avind in vedere ca pina atunci sta sotia la mihalt si iau de precursor cutremurul de linga brasov din duminica 6 iunie prima zi a intervalului bazindu -ma si pe previziunea doamnei Maria- craciun petru sibiu 10 iunie 2016

    RăspundețiȘtergere
  24. atunci se va inplini si previziunea asta cu cimitirul ,va fi ca in 1977 avind in vedere ca si saptamina viitoare s-a anuntat a fi ploioasa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. ploi torentiale si furtun la sfirsit de saptamina-craciun

    RăspundețiȘtergere