marți, 28 iunie 2016

PLOI TORENTIALE, VIJELII SI TORNADE ! CĂDERI DE GRINDINĂ !


                                             23 Iunie 2016 ,ora 4,10 zori de zi !

                                             Dragii mei,  

În aceasta dimineață în zori de zi,văd în fața mea,inspre Sud, si Sud - Est, văd dragilor o adevarata Catastrofa naturala.
Vedeam dragilor ,cum CERUL parca s-a rupt,iar din el curgeau suvoaie de apă.
Iar jos, deasupra Pământului, se formase o Tornada cumplita.
                               .

Copacii înalti,ce păreau vesnici,erau smulsi din radacini,precum am smulge o buruiana, iar masinile, erau luate pe sus ,precum toamna,frunzele din copaci.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de astfel de CATASTROFE,fie in România, fie in alta Țara.
Cert este că, va fi un dezastru cumplit.
Daca se va intampla, sa fie si oameni in calea Dezastrului, si acestia vor fi purtati prin aer, precum  niste frunze . 
DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI , sa ne aiba in pază,pe noi toti si pe cei dragi noua.
                                     Cu dragoste, Maria. 
P.S.
Dragii mei ,după ce tocmai am publicat articolul, aud si glas care spune:
                        ”Căderi de grindină !”
Asadar,vor fi si căderi de grindină,din păcate.  

25 de comentarii:

  1. Muntii si dealurile au fost barbierite. Padurile au fost taiate, nimeni nu le inlocuieste. Unde sunt vinovatii, ce procuror are curajul sa cerceteze aceste taieri haotice? D.nu Ciolos, dati-ne raspuns? Natura se razbuna, si acum de ce nu ne place? Banii din copaci ne-au placut? Totul se plateste cu aceeasi moneda in Univers: se cheama legea actiunii si reactiunii= daca actionezi cu o forta asupra unui obiect, acel obiect va reactiona cu o forta egala, dar in sens opus. Se invata la fizica in clasa 9a. Vin tornade?- ele sunt efectul. Cauza sunt oamenii obsedati de bani care practicand coruptia reusesc sa faca atata rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este dar daca ne-am mobiliza sa plantam fiecare cate un copac , doi , daca am face fiecare cate ceva , petii semnate de totii cei carora le pasa de tara asta poate am schimba ceva . numai ca nu mai iubim tara asta si nu mai facem nimic pentru ea , asteptam sa faca altii . poate pe acest blog al dnei Maria care este destul de vizitat am putea sa facem ceva in acest sens .. sa plantam fiecare un copac sau sa semnam cate o petitie pentru oprirea taierii padurilor. cristina

      Ștergere
    2. Anonim 28 iunie 2016, 01:43,ala care scrie pe blog cu numele Ciolos, nu este premierul. Daca vrei raspuns la intrebarea ta, va trebui sa mergi la Palatul Victoria sa-l cauti pe adevaratul Ciolos.

      Ștergere
  2. efectele incalzirii globale ce au la origine poluarea cu co2 si egoismul omului fata de natura-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Pepene de la Kaufland . Fierbe cand il tai :

    http://www.stirilekanald.ro/atentie-mare-pepenii-injectati-fac-ravagii--cum-sa-deosebesti-pepenii-naturali-de-cei-pompati-artificial_64015.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Mînia lu Dumnezeu peste noi.se pare că însuși Dumnezeu poarta război împotriva noastră.sa săturat de răutățile noastre.si strigătele săracilor au ajuns în cer.

    RăspundețiȘtergere
  5. unele efecte sunt datorate si acestor probleme ......dar ......ceea ce se intampla acum este haosul climatic .....care se va accentua pe masura ce ne apropiem de .....timpul zero ....Nibiru este tot mai aproape .

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel?cea care s-a rastit la Madus cu "iubeste-o pe nevasta-ta!" are sufletul plin de amaraciune si nu stie sa iubeasca! De asta striga in sine lui, fiindca sufletul sau este dornic de recunoastere si dragoste.Crezi ca daca te-ai semnat in numele meu ,esti ca mine? Poti fi! Dar cu multa munca interioara de curatare, fiindca Cristalul Tau Christic abia mai palpaie in pieptul tau!
    Priveste-te si apuca-te de curatat, caci nu mai este mult timp!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand priviti spiritele naturii dezlantute,respirati profund si binecuvantati,fiindca nimic nu-i intamplator! Totul are un rost, un rol, o misiune,chiar si voi acolo unde sunteti!
    Toate acestea vin sa curete FRICA aceasta excesiva, de care sufera omenirea.Frica pe care-o simtit nu va combate frica deja acumulata.
    Aceste fenomene reprezinta plansul puternic al muntilor care sunt raniti prin omorarea copiilor lor, copacii.
    Stiati ca un copac plange si suspina cand este taiat?
    Un bradut de craciun plange si se tanguieste in casele noastre cateva zile pana moare. Toata natura comunica cu noi,chiar si vantul,ploaia sau tunetul.Doar opriti-va si ascultati!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua. Frumoase sunt profetiile scrise de doamna Maria,dar foarte dureroase pentru noi.Eu cred ca Dumnezeu a inceput sa curete tara de pacate,ca noi asa de rai ne-am facut ca suntem in stare sa furam si (bastonul celor nevazatori,mai un pic si le luam si sufletul celor napastuiti de soarta,nu ne mai pasa de nimeni).Toti au vindut comorile acestei tari,ei cred ca vor mosteni pamintul,dar nu cred ca vor pierde toate bogatiile,si vine vremea cand cei care au credinta vor supravetui si cei care nu vor la credinta vor suferi groaznic.Dumnezeu a inceput sa faca curatenie in tara noastra, ne ia parte materiala si ne aduce credinta ,fara voia noastra.Noi nu suntem constienti ce comoara mare are Romania,nici toti bani,aurul,diamantele aceste lumi nu o poate cumpara.Aceasta comoara este:
    Venire Domnului nostru IISUS HRISTOS pe pamintul sfant al Romaniei.
    Aceasta este parerea mea personala.
    Bunul Dumnezeu sa ne protejeze.
    Cu tot respectul pentru toti.
    Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce Ciolos Ciolos bine ca va bagat in seama si nu lasati omu in pace acum. PACEA fie cu tine dmn Colos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce Ciolos Ciolos bine ca va bagat in seama si nu lasati omu in pace acum. PACEA fie cu tine dmn Colos.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vanzarea munților si tăierea hectarelor s-a petrecut , de când am intrat in UE ! Unde a fost UE atunci ? In țările lor nu taie un copac ! Dar, ce sa vezi, la noi se poate ! Din ce, in ce mai rau ! Am crezut, atunci când am intrat in UE, ca ,o sa ne fie bine !Dar, am ajuns mai rau . Ne-a distrus ! Nu mai avem nimic ! Sistemul ne-a distrus, interesele lor ne-a distrus ! Si-o sa ne distrugă in continuare ! Am ajuns o colonie ! Asta s-a dorit ! Si ca nu ar fii de-ajuns mai avem si Deveselu pe cap ! Asta o alta problema mare ! Nu ne ramane decat sa ne rugam , pt.ca, nu ne ajuta nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  12. Am un vecin care lucreaza in Austria.Este foarte intrigat de taierile padurilor la noi.M-a intrigat dar si amuzat o expresie a lui-ai dracu de austrieci,la ei in tara nu taie nici macar un copac!Are dreptate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este , in Austria nu se taie nimic, iar hartia costa de te arde la buzunar .

      Ștergere
    2. Asa este , in Austria nu se taie nimic, iar hartia costa de te arde la buzunar .

      Ștergere
    3. cei care taie paduri in Romania sunt austriecii,cei care detin petrol si capital bancar romanesc in Romania sunt austriecii, par ca si-au facut o obsesie din a ne duce la dezastru pe noi,obsesii imperialiste nesatisfacute

      Ștergere
    4. Nu va suparati,dar se spune ca fiecare tara are conducatorii pe care ai merita.

      Ștergere
  13. Asa cum e vremea la noi,asa-i in toata Europa,in general,si in Germania au fost dezastre,vedeti ce-i si in SUA,sunt alte cauze,nu numai taierile masive de la noi,la inclinarea axei pamantului va-ti gandit?Noi romanii avem ceva in sange(ADN)cu acuzatul asta,ne place sa gasim mereu tapi ispasitori,Vasi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce legătură are înclinația axei pământului cu tăierea la ras a munților nostrii ? De asta, mai avem decat 8 companii cu capital de stat in toata tara , de-asta pământul romanesc este vândut mai mult decat jumatate din tara ? De-asta am ajuns o colonie, ca s-a înclinat axa pământului ? Vasi, nu ne subestima inteligenta ! Stim si noi , ce este si cu încălzirea globală,si cu axa dar, si cu ce s-a intamplat la noi țară , când toate s-au facut cu buna stiinta ! Pas cu pas, distrugerea României ! Vezi din 2006 si ce s-a intamplat pana acum ! Cum s-a petrecut vanzarea României !

    RăspundețiȘtergere
  15. Un comentariu cat se poate de inteligent!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. temperatura medie anuala a crescut in romania in ultimul an mult mai mult ca cea globala fapt ce genereaza vijeli gen tornada de la tirgu mures ,la confluenta intre aerul cald de peste 33 grade si cel rece din nord-informatie conform institutul roman de meteorologie si hidrologie bucuresti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Maria H o zicere spune;la asa popor, asa conducator.-craciun

    RăspundețiȘtergere