miercuri, 22 iunie 2016

DUMNEZEU TATĂL ÎMI VORBESTE : MARI SUNT LUCRĂRILE TALE, DAR TOT MARI SUNT, SI DUSMANIILE TALE !

c
                                 2 - 3  August  2004 , ora 0,06 !

Mă rugam la această oră dragilor. 
Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU  şi la MAICA  DOMNULUI, cu lacrimi mă rugam .
Dar aşa cum mi se întâmplă adesea, ochii mi se închid şi văd ceva uimitor, uluitor; ceva ce mi-a umplut inima si sufletul de pace si bucurie.
Aud un glas care venea din adâncul Cerului, era glasul LUI DUMNEZEU care -mi spune aşa :

                  "Voi pătrunde cu mintea toate Lucrările astea !
               Sunt bune cu Rugăciunile tale.
               Mari sânt Lucrările tale !
Şi la orişice început , mari sânt şi duşmăniile tale! "

Clipă în care ,văd cu ochii închişi fiind, văd Cerul spre Răsărit, iar aşezat  pe un nor alb stralucitor de Lumină, un nor dreptunghiular şi înalt, în veşminte albastre catifelate şi cu barbă lungă şi albă , aşa cum ÎL ştim din Icoana Sfintei Treimi, ÎL  văd pe ÎNSUŞI  DUMNEZEU  TATĂL ! 
 
DUMNEZEU   TATĂL avea ceva rotund în MÂNA  SA  stângă, O  SFERĂ de Lumină albă, orbitor de strălucitoare.
Dumnezeu Tatăl, Îşi apropie de Gura Sa această Sferă de Lumină albă orbitoare ,O priveste intens şi vorbeste din nou aşa :

                             "Mari sânt şi Lucrările  tale, 
              Şi la orişice început , mari sânt şi                                                  duşmăniile Tale."

Dragii mei,am simţit în sufletul meu Cuvintele Lui Dumnezeu.
Cînd DUMNEZEU  TATĂL le-a rostit ,acolo mi le-a aşezat,exact in sufletul si-n inima mea.
DUMNEZEU  TATĂL priveşte în Globul de Lumină albă din Mâna Sa stângă, şi aproape că îl ţine lipit de gura Sa !
Iar eu Îl simţeam în sufletul meu, în inima mea, şi -n gândul meu, şi I-am promis Lui Dumnezeu Tatăl , că voi apăra cu viaţa mea Lucrările pe care mi le-a încredinţat , pe care mi le-a dăruit ca să le duc până la final; până unde EL voieşte.
Totul a durat circa 5 sec, apoi ,a dispărut ca un abur.
Şi nu vedeţi dragii mei, câţi duşmani mi-am făcut de când am apărut pe sticlă şi de când ştie lumea de acest Blog ?
 Eu nu-mi doresc dragilor, si nici nu vreau ca să fac din DARUL  SFÂNT al Lui Dumnezeu, obiect şi subiect  de polemică şi contradicţii.
Consider că ,este îndeajuns să scriu aici pe Blog, şi să aduc Dovezi de existenţă a Lui Dumnezeu ,iar cine voieşte poate să se întărească în Credinţă,deoarece,  va găsi aici pe Blog numai CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU care ,este unul singur :
                         Adevărul !
Duşmani??? Majoritatea Preoţilor şi mulţi dintre semenii noştri care au auzit de mine, s-au făcut duşmanii mei , s-au răsculat împotriva mea.
Eu mă rog ca să-i ierte Bunul Dumnezeu, pentru că au stat şi stau împotriva mea, în loc să cerceteze ceea ce scriu şi despre ce eu scriu.
Eu nu duşmănesc pe nimeni ! Nici pe cei care-mi sunt duşmani ! Dimpotrivă ! I-am primit şi-i primesc în casa mea ca pe nişte oaspeţi şi nu-i judec pentru felul cum m-au judecat ei.
DUMNEZEU Îi va judeca cu Dreptatea Sa şi cu Mila Sa !
Dumnezeu Tatăl fraţilor, arată exact aşa ca în Sfânta Icoană  a  Prea  Sfintei Treimi.
Cărţile sfinte ne spun că... "pe DUMNEZEU  TATĂL, nu L-a văzut nimeni "!
Eu vă spun fraţilor, va spun cu dragoste şi cu smerenie că, L-am văzut pe Dumnezeu Tatăl şi acum şi -n alte dăţi;era viu , în carne şi oase !
Fiecare dintre noi Îl poate vedea pe DUMNEZEU  TATĂL ,DUMNEZEU FIUL,pe SFANTUL DUH si pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA! 
Credinţa  fierbinte şi dragostea faţă de Aproapele, ne deschide Cerul şi-L putem vedea pe DUMNEZEU  TATĂL !
Să nu vă clătinaţi în Credinţă fraţilor, ci să iubiţi cu sufletul pe fiecare frate sau sora întru Hristos, şi vă veţi putea bucura de DARURILE infinite ale Lui Dumnezeu şi-ale  Maicii  Domnului, pentru noi Fiii Săi !
                        Cu dragoste şi preţuire,
                                                     Maria.

16 comentarii:

  1. DUMNEZEU SĂ NE IERTE PE TOŢI!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. O Doamne iarta'ma cine suntem noi sa judecam, o mana de lut, ca o strachina de lut, daca pica jos se sparge. Iti multumesc ca ne mai tii in viata Doamne, Tu cu mila si puterea Ta. Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. In realitatea mea nu exista conceptul de "dusman".
    Omul traind in separare fata de Dumnezeu si toata Creatia, a creeat dusmani,formandu-si un scut de aparare catre exterior,nerealizand ca de fapt, "dusmanul" cel mai feroce este el insusi prin gandirea sa bolnava.
    Daca nu-L vezi pe Dumnezeu manifestandu-se in semenul tau, viata pe care o traiesti este in zadar.
    Cand traiesti in frica de dusmani, esti cufundat in intunericul uitarii de Sine,si astepti o forta exterioara care va veni sa te scoata la lumina.NU VA VENI NIMENI DIN EXTERIOR,DIN CER SAU DIN PAMANT SA TE SALVEZE! IMPARATIA DIVINA O DESCOPERI IN INTERIORUL TAU,ACOLO ESTE SALVAREA TA!.DESCOPERINDU-TE PE TINE INSUTI TE VEI INALTA ACOLO UNDE VREI SA AJUNGI.Daca nu ai ajuns sa te vezi pe tine in ceilalti,esti inca in intuneric si orbecai disperat in cautarea Lui Dumnezeu.Dumnezeu iti sopteste din fiecare celula a ta, acolo unde sunt stocate toate amintirile si experimentarile despre tine insuti.Asculta-te pe tine insuti,asculta vocea aceea soptita si vei avea comunicarea directa cu Dumnezeu.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inceputul caderii: cand omul a vrut sa fie ca Dumnezeu. Si de atunci tot cade.

      Ștergere
    2. te citez
      ´´DESCOPERINDU-TE PE TINE INSUTI TE VEI INALTA ACOLO UNDE VREI SA AJUNG´´

      RASPUNS:
      AJUNGI EXACT IN IAD .... caci AI CAZUT DIN RAI si intunericul ESTE IN TINEEEE .... DECI DESCOPERIREA DE TINE INSEAMNA ´´ GOL SI TE RUSINEZI ´´ CACI NU EXISTA IN CADERE LUMINA CI TOTALA BEZNAAAAA ...

      aviz amatorilor si amatoarelor care se afunda iN EI INSISI fiind CAZUTI prin pacatul PRIMORDIAL .... nu ajungeti decit in bezna vesnica , iadddd .... deci iara DIAVOLUL tatal MINCIUNII va determina sa ´´ va descoperiti ´´ ajungind la EL INSUSI .... nu va jucati cu mintuirea voastra ascultind de ´´ calauze OARBE ´´ si pline de pacate ----


      asadar d lasa MINCIUNILE ca nu tin la cei care vad LUMINA FIULUI LUI DUMNEZEU , IISUS HRISTOS si stim EXACT cine este invatatorul tau ... DIAVOLUL SI SATANA ....

      crestin ORTODOX ....

      Ștergere
  4. te citez
    Cărţile sfinte ne spun că... "pe DUMNEZEU TATĂL, nu L-a văzut nimeni "!

    raspuns
    FALS .... Sfinta scriptura NU SPUNE asta ci UITE AICI :
    Cum arata DUMNEZEU -TATAL ? SIMPLU de VAZUT si DE RASPUNS


    Ioan 14


    7.Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut.
    8.Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns.
    9.Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl?

    CONCLUZIA
    1.Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut.
    2. Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl.


    crestin ortodox .....








    RăspundețiȘtergere
  5. Bun răspuns Bravo Creștin Ortodox

    RăspundețiȘtergere
  6. putem vedea dar nu stim ce vedem , putem vedea dar nu credem in ceea ce vedem . acia mai sant ceva explictii : de atata timp Sant cu voi si nu Ma cunoasteti ? unai sa vezi si alta este sa cunosti ! probabil este si cunoasterea cu mintea s au cunoasterea cu inima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca VEZI cunosti , daca CUNOSTI vezi .... nu merge una fara alta in crestinismul ortodox .... multi au cunoscut VAZIND , si multi au vazut CUNOSCIND de la prooroci , apostoli , episcopi , preoti , sfinti , credinciosi IN BISERICA ORTODOXA caci HARUL DUHULUI SFINT e cel care te INVATA TOATE cu biserica , in biserica PRIN biserica adica TRUPUL LUI HRISTOS .... restul sint VORBE DESARTE si goale SI MULTI PROFETI MINCINOSI si ANTIHRISTI se ridica sa ´´ va invete ´´

      fiti viglienti si TARI IN CREDINTA ORTODOXA ca altfel VETI PICA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  7. Inceputul caderii a fost atunci cand omul a inceput sa creada ca este separat de Dumnezeu si a cazut din ce in ce mai adanc in abisul dimensiunilor de joasa frecventa.
    Cu cat a cobarat cu atat a uitat cine este si de unde vine, ca sa nu mai spun ca habar nu are unde trebuie sa se intoarca.Si astfel uitand complet CINE ESTE EL SI CINE ESTE ADEVARATUL DUMNEZEU, a intrat in roata incarnarilor pe Pamant fiindca nu a mai stiut cum sa se intoarca ACASA.

    Dumneata D-le Crestin Ortodox,ai cumva impresia ca daca dati citate, ati inteles CINE ESTE DUMNEZEU,sau cum arata?
    Religiile iti vor prezenta un dumnezeu care va semana cu omul si care se comporta ca omul,adica;are capricii,este gelos,manios,judecator, stapanul robilor care-l slujesc.

    Imi imaginez un tablou, in care Dumezeu sta in fata dumitale aratandu-ti maretia ta si mai aleas a LUI, iar dumneata vei scoate '"cartea sfanta" si ai incepe sa citesti,invatandu-L pe Dumnezeu cum sa se comporte!
    Ce crezi ca va face Dumnezeu dupa cum il cunosc eu? Va rade de se va cutremura CREATIA! Daaa... Dumnezeu este extrem de haios,nu un batranel posomorat si dornic sa puna biciul pe noi fiindca nu-i ascultam poruncile!

    Dumnezeu este cel mai bun prieten al omului si al intregii creatii,ascultand tot ce are sa-i spuna fiecare in parte,si raspunzand fiecaruia dupa intelegerea sa.
    Ca infatisare Dumnezeu arata ca tot ceea ce te inconjoara. Priveste o floare si-L vei vedea pe Dumnezeu, priveste Soarele, Luna Pamantul,Oceanul, Muntele,Ploaia si Zapada,si-L vei vedea pe Dumnezeu,despica o bucata de lemn sau sparge o piatra si-L vei vedea pe Dumnezeu! Dar mai ale priveste in ochii sotiei/sotului sau copilului si-L vei vedea pe Dumnezeu! ASTA-I DUMNEZEU!Nu citatul,nu ceea ce-ti spun invatatorii sistemului, ci simtirea,trairea,sentimentul,bucuria,iubirea,rasul si plansul! Pe Dumnezeu nu-L inveti,nu-L citezi ,il traiesti!

    Dumnezeu este mai mult decat iti imaginezi.Dumnezeu este energia pe care tu o numesti imaginatie,Dumnezeu este creatie.Dumnezeu este primul gand,si ultima experienta. Dumnezeu este totul intre ele.
    Pe DUMNEZEU-CREATOR nu-l poate vedea nimeni(vreun pamantean) in ESENTA SA fiindca frecventa Sa energetica este atat de inalta incat nu ar rezista.Noi ca si scantei divine am fi absorbiti de esenta flacarii care este Dumnezeu.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SINT D
      vorbesti mult PROST si fara rost

      DUMNEZEU TATAL ARATA EXACT CA FIUL .... CUM ARATA FIUL ? simplu
      CA IISUS HRISTOS ... CUM ARATA IISUS HRISTOS ? simplu SCRIE IN SFINTA TRADITIE si compari CU SFINTA SCRIPTURA UNDE SPUNE CUM ARATA TATAL si VEZI EXACT ce si cum


      DECI TU VORBESTI DIN PROPRIA TA PROSTIE SI IMAGINATIE , eu VORBESC DIN CERCETAREA SFINTEI SCRIPTURI , SFINTA TRADITIE , SFINTII PROROCI , SFINTII APOSTOLI , SFINTII PARINTII PINA IN ZILELE NOastre


      CAPISCI , HABARNISTULE ?

      ha ha ha

      crestin ortodox ....

      DUMNEZEU TATAL ESTE O PERSOANA , NICI O FLOARE , NICI ALTCEVA DIN NATURA CA SCRIS ESTE :

      sa FACEM OM DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA NOASTRA ... DECI OMUL ARATA EXACT CA DUMNEZEU CA SI ASEMANARE SI ARE MULT DE PARCURS PINA AJUNGE LA CHIPUL LUI DUMNEZEU SI CALEA ASTA A ARATAT-O IISUS HRISTOS CARE ESTE CHIPUL LUI DUMNEZEU SI APOSTOLII L-AU VAZUT LA SCHIMBAREA LA FATA .... DECI ´´ EU SINT D ´´ prostia TA e mare SI ESTI PE LINGA ADEVAR , CALE SI VIATAAAA ....

      MAI AI DE STUDIAT CA NU STII NIMICCCC


      HA HA HA

      ps : am vazut din astia ca tine MILIARDE si se si inmultesc IN FARADELEGILE lor .... nu e bai ca nu ma speriI CU inpetiile TALE DEMONICE

      AVIV AMATORILOR SI AMATOARELOR care vorbesc FARA SA STIE si mai au si impresia ca stiu .... bieti NECUNOSCATORI in ale adevarului , cai si vietii ...doar atit ´´ ORBII NU POT CALAUZI ALTI ORBI , ca toti CAD IN PRAPASTIE = IADDDD )

      Ștergere
    2. ´´Dumnezeu este mai mult decat iti imaginezi.Dumnezeu este energia pe care tu o numesti imaginatie,Dumnezeu este creatie.Dumnezeu este primul gand,si ultima experienta. Dumnezeu este totul intre ele.´´


      TOTAL FALSSSSSSS

      dumnezeu ESTE PERSOANA din SFINTA TREIME .... OMUL A FOST FACUT DIN TARINA SI DUMNEZEU INSUSI I-A SUFLAT SUFARE DE VIATA .... DECI RECAPITULAM ... MAINILE LUI DUMNEZEU l-au facut pe om si DUMNEZEU I-A SUFLAT SUFLARE DE VIATA .... DECI sfularea de viata . DUHULS FINT TE INVATA TOATE SI TOT EL SI CU EL IL VEZI PE DUMNEZEU IN FIINTA SA COMPLETAAAAA ... DECI OMUL IN HAR IL VEDE COMPLET PE DUMNEZEU TATALLLLL .... NU ISI IMAGINEAZA NIMIC , NU GINDESTE NIMIC ETC ETC ETC SI NU ARE NIMIC CU FLORILE SI ATE BAZACONII DE PE PAMINT CA SCRIS ESTE

      IMPARATIA MEA NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA A ZIS IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU .... SI TOT IISUS HRISTOS NI L-A ARATAT PE TATAL in el INSUSI CA SCRIS ESTE : CUVINTUL S-A FACUT TRUP ... DECI TRUPUL LUI HRISTOS TE DUCE LA A VEDEA PE TATAL PRIN EL SI IN BISERICA ORTODOXA CU O CLARITATE PE CARE TU CU MINTEA TA PLINA DE DEMONI SI IMAGINATIE NU AI CUM SA O PERCEPI .....


      esti confuz RAU DE TOT de asta ai impresia ca ma inveti sau ca inveti pe cineva Dar ESTI UN BIET ORB care spune VRUTE SI NEVRUTE din capul lui PLIN DE PACATE ...


      DECI OMUL CAZUT , VECHI NU POATE INTELEGE CE SCRIU EU si de asta NU AI CUM sa ma combati cu IDEILE tale cind vorbim DE DUHUL SFINT DIN SFINTA SCRIPTURA .... TU VREI CU DUHUL si invatatura LUMII asteia SA VORBESTI cu dumnezeu si iti spun eu ca este si aici un stapin DIAVOLUL care pune in gura ta BAZACONIILE DE MAI SUS si tu BIETUL DE TINE nu poti diferentia lucrurile ...


      mai studiaza CA DUHURILE din tine SINT DEMONII chemaati de tine prin pacate IMPOTRIVA TRPULUI LUI HRITSOS ( BISERICA ORTODOXA ) si ESTI DUSMANUL LUI HRISTOS adica ANTI...HRIST .... deci eu sint d ,TI-AM SPUS SI ITI REPET , NUuuu ESTI D .... SPOVEDANIE AMANUNTITA LA PREOT ca DEMONII SINT LEGIUNI in tine si TE ORBESC si Doamne fereste sa iti pierzi vederea in mod fizic ....ha ha ha

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. eu nu sint d TE CITEZ
      ´´Inceputul caderii a fost atunci cand omul a inceput sa creada ca este separat de Dumnezeu si a cazut din ce in ce mai adanc in abisul dimensiunilor de joasa frecventa.
      Cu cat a cobarat cu atat a uitat cine este si de unde vine, ca sa nu mai spun ca habar nu are unde trebuie sa se intoarca.Si astfel uitand complet CINE ESTE EL SI CINE ESTE ADEVARATUL DUMNEZEU, a intrat in roata incarnarilor pe Pamant fiindca nu a mai stiut cum sa se intoarca ACASA.´´

      raspuns DE LA CRESTIN ORTODOX

      BAZACONII SCRISE mai sus care incalca FLAGRANT ADEVARUL , CALEA SI VIATA = IISUS HRISTOS si DEMONII sint cu carul in cel sau cea care scrie astfel de lucruri caci incalca SFINTA SCRIPTURA ca scris este :

      27.Şi precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,

      ioan botezatorul spune clar CA NU ESTE ilie
      versete BIBLICE Clare :
      19. Şi aceasta este mărturia lui Ioan, când au trimis la El iudeii din Ierusalim, preoţi şi leviţi, ca să-l întrebe: Cine eşti tu?
      20. Şi el a mărturisit şi n-a tăgăduit; şi a mărturisit: Nu sunt eu Hristosul.
      21.Şi ei l-au întrebat: Dar cine eşti? Eşti Ilie? Zis-a el: Nu sunt

      concluzia simpla

      IOAN BOTEZATORUL NU ESTE ILIE --- deci NU EXISTA REINCARNARE


      pe acest comentator de serviciu cu ´´ iz de spiritualitate ´´ SA IL FACEM SA VADA ca saracul de el e ORBBBB rau

      deci euisd UITE AICI poate VEZI ca de inteles NU TE CHINUI inca , DOAR RETINE : ha ha ha
      8. Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut.

      concluzia DE DINAINTE acum E CONFIRMATA

      IISUS HRISTOS L-A FACUT CUNOSCUT SI VAZUT PRIN EL , CU EL IN EL deci L-AM VAZUT PE DUMNEZEU TATAL , PRIVINDU-L pe fiul IISUS HRISTOS caci ´´ EU CU TATAL UNA SUNTEM ´´ ----

      capisci ACUM euisd ????

      crestin ORTODOX

      AVIZ AMATORILOR SI AMATARELOR DE spirituaitate ieftina si demonica , SA LUATI AMINTE ca DIAVOLUL NU DOARME si de abia asteapta sa va inghita ....





      deci JUDECATA este dupa ce mori NICI O REINCARNARE .... cita prostie IN ASTIA care vor sa mai si ne invete cind sint plini de confuzii si stim bine duhul lumii acesteia ca scris este :

      Ștergere
  8. Ca sa faci ceea ce vrea DUMNEZEU, trebuie sa nu fi mindu si orgolios de ceea ce faci, pt ca nu esti tu ceea ce face, ci DUMNEZEU Este acela care zice si face prin mina si gura ta, pt ca doar asa putem di placuti lui DUMNEZEU, iar cei ce fac observati sì comenteaza DUMNEZEU ARE GRIJA DE TOTI.

    RăspundețiȘtergere