miercuri, 1 iunie 2016

UN AVION ÎN ZBOR , SI O EXPLOZIE LA JUMĂTATEA DIN SPATE !

                                                    1  Iunie 2016,ora 15,10 !

                                               Dragii mei,

În aceasta după amiază,în timp ce luam masa cu sotul meu,si chiar discutam despre Ziua Copilului, (avem si noi o nepotica de doi ani ), brusc ,văd fără sa vreau, de parcă as fi avut un al treilea ochi în frunte, văd un AVION cu mare probleme, la mare înălțime.
Avionul dragilor, zbura  dinspre  Vest spre Est ,la foarte mare înălțime, printre norii ca de ceață.
La un moment dat,AVIONUL este cuprins ca de flacari portocalii la partea  din față, după care,în următoare clipă, văd o lumină argintie la jumătatea din spate, ca la o explozie.
  .
Dragii mei, din nefericire,vom auzi de o altă catastrofă  aviatica.
Când si unde se va întâmpla, eu nu stiu a vă spune; nu mi s-a descoperit.
Dar din păcate, asa va fi ! Daca nu se va întampla din cauza vreunei defectiuni la motoare, atunci însemană că,Teroristii sunt la ”datorie! ”
Pentru ei nu exista mantuire prin Rugaciune;ci prin vărsare de sânge(asa cred ei ) .
Sa ne rugam dragii mei, la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, ca sa fie descoperiti acesti călăi fără de inimă, si astfel ,sa se evite o alta catastrofă de mari dimensiuni.
                                      Cu dragoste, Maria.

34 de comentarii:

 1. Lasă gunoiul vecinului acolo unde vecinul însuşi l-a pus


  “…Cînd un om reuşeşte să facă ceva ce i-a solicitat mult efort, în el începe să lucreze trufia.
  Cel ce slăbeşte se uită cu dispreţ la graşi, iar cel ce s-a lăsat de fumat răsuceşte nasul dispreţuitor cînd altul se bălăceşte, încă, în viciul său.
  Dacă unul îşi reprimă cu sîrg sexualitatea, se uită cu dispreţ şi cu trufie către păcătosul, care se căzneşte să scape de păcat, dar instinctul i-o ia înainte!
  Ceea ce reuşim ne poate spurca mai ceva decît păcatul însuşi.
  Ceea ce obţinem se poate să ne dea peste cap reperele emoţionale în aşa manieră încît ne umple sufletul de venin.
  Banii care vin spre noi ne pot face aroganţi şi zgîrciţi, cum succesul ne poate răsturna în abisul înfricoşător al patimilor sufleteşti.
  Drumul către iubire se îngustează cînd ne uităm spre ceilalţi de la înălţimea vulturilor aflaţi în zbor.
  Blîndeţea inimii se usucă pe vrejii de dispreţ, de ură şi de trufie, dacă sufletul nu este pregătit să primească reuşita sa cu modestia şi graţia unei flori.
  Tot ce reuşim pentru noi şi ne aduce energie, dacă nu avem smerenie, va urma a se întoarce către aceia ce se zbat, încă, în suferinţă şi-n păcat.
  Dacă reprimi foamea în timp ce posteşti, foamea se va face tot mai mare. Mintea ta o să viseze mîncăruri gustoase şi alese, mintea o să simtă mirosurile cele mai apetisante chiar şi în somn, pentru ca, în ziua următoare, înebunită de frustrare, să compenseze lipsa ei printr-un dispreţ sfidător faţă de cel ce nu posteşte.
  Atunci, postul devine prilej de trufie, de exprimare a orgoliului şi a izbînzii trufaşe asupra poftelor.
  Dar, dincolo de orice, trufia rămîne trufie, iar sentimentul frustrării o confirmă
  Ochii noştri nu sunt concepuţi pentru dispreţ, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se căzneşte să iasă din sufletele noastre. Succesele nu ne sunt date spre a ne înfoia în pene, ca în mantiile statuilor, ci pentru a le transforma în dragoste, în dezvoltare şi în dăruire pentru cei din jur.
  Dacă ai reuşit în viaţă, nu te agăţa de nereuşitele altuia, pentru a nu trezi în tine viermele cel aprig al orgoliului şi patima înfumurării.
  Reuşita este energia iubirii şi a capacităţii tale de acceptare a vieţii, dar ea nu rămîne nemişcată, nu este ca un munte sau ca un ocean.
  Îngîmfarea şi trufia reuşitei te coboară, încetul cu încetul de pe soclul tău, căci ele desenează pe cerul vieţii tale evenimente specifice lor.
  Slăbeşte, bucură-te şi taci! Lasă-te de fumat, bucură-te şi taci! Curăţă ograda ta, bucură-te de curăţenie şi lasă gunoiul vecinului acolo unde vecinul însuşi l-a pus.
  Căci între vecin şi gunoiul din curte există o relaţie ascunsă, nişte emoţii pe care nu le cunoşti, sentimente pe care nu le vei bănui vreodată şi cauze ce vor rămîne, poate, pentru totdeauna ascunse minţii şi inimii tale.
  Între omul gras şi grăsimea sa există o relaţie ascunsă. O înţelegere. Un secret.
  Un sentiment neînţeles.
  O emoţie neconsumată.
  O dragoste respinsă.
  Grăsimea este profesorul grasului. Viciul este profesorul viciosului.
  Şi în viaţa noastră nu există profesori mai severi decît viciile şi incapacităţile noastre.
  Acum știu, știu că orice ură, orice aversiune, orice ținere de minte a răului, orice lipsă de milă, orice lipsă de înțelegere, bunăvoință, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul grației și gingășiei unui menuet de Mozart… este un păcat și o spurcăciune; nu numai omorul, rănirea, lovirea, jefuirea, înjurătura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea, orice căutătura rea, orice dispreț, orice rea dispoziție este de la diavol și strică totul.
  Acum știu, am aflat și eu…” . - Nicolae Steinhardt


  S.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc,S!!!

   Ștergere
  2. Mandria este singurul pacat care se naste din virtuti.

   Ștergere
  3. omul care slujeste binevol pacatelor si nu depune efort sa se elibereze... cel mai bine stie sa se victimize! si asta o face din pura invidie. cel care se lasa de viciu nu e mandru, doar ca invidiosului i se pare mandru! unul a reusit si el nu...

   Ștergere
  4. Idealul vietii crestine nu este facerea de minuni,invierea mortilor,tamaduirea bolnavilor,ci,,desavarsita smerenie".
   Fara smerenie,nu exista dragoste fata de cei din jurul tau.Fara smerenie nu poate fi ascultare de Dumbezeu,fata de cei sus pusi,fata de parinti,profesori,preoti.
   Fara smerenie si dragoste se destrama casnicii,se distruge familia,nu se tine cont de omenie,nu se tine seama ca tu,muritorule,esti un nimic,te crezi totusi deasupra altora,dispretuindu-i fara frica de Dumnezeu si rusine de oameni,pe cei carora le esti dator cu pretuire,cu cinstea si cu supunerea.
   Omul smerit are dragoste fata de cei mai mici ca el si supunere curata fata de cei mai mari decat el.Pe toti ii considera de valoare si nimeni in ochii lui nu apare dispretuit.(din revista-Lumea monahilor)
   Multumesc S,pt postare
   Dumnezeu sa ne ierte si sa ne binecuvanteze pe toti!

   Ștergere
  5. Scuze,am tastat gresit,corect este Dumnezeu.

   Ștergere
 2. Gabriel ce s-a intamplat cu tine , pe unde mai esti ????

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca scrie cu litere mici si s a pierdut in anonimat.

   Ștergere
  2. Gabriel,Mariah,sinceră să fiu î-mi cam lipsiți.Gabriel fața asta e bună😆???
   Mariah te aștept să ști și pe tine Gabriel.
   🤗

   Ștergere
  3. Pai multi nu mai posteaza.

   Ștergere
 3. What the Bleep Do We Know? – ,,Ce naiba ştim noi, de fapt?!'' este un documentar despre o ştiinţă uluitoare.
  Cu ajutorul a mai mult de o duzină de oameni de ştiinţă, cercetători renumiţi şi teoreticieni, porneşti într-o călătorie având pe nas ochelarii fizicii cuantice; porneşti într-un univers care este mai bizar şi mai viu decât ne-am imaginat vreodată.
  Apoi, eşti dus mai departe, la marginea exterioară a graniţei cunoaşterii noastre ştiinţifice despre conştiinţă, percepţie, chimia corpului şi structura creierului.
  Din ce este făcut gândul? Din ce este făcută realitatea? Și, cel mai important, cum poate schimba un gând natura realităţii?”

  Este un film care zguduie percepţia şi atitudinea umană, un film care a creat fani peste nivelurile de receptare, inteligenţă şi cunoaştere.
  Acest film documentar a fost difuzat pentru prima dată în 2004, în Washington .
  Vizionare placuta tuturor !

  http://www.filmedocumentare.com/ce-naiba-stim-cu-adevarat/

  S.

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamna Maria am revazut un articol mai vechi al dvs,,si totusi sunt putin nelamurita legat de mesajul pe care l-ati primit,. ce anume trebuia sa se intample major la nivel mondial de Sfintele Pasti in 2015 ? Dvs ati aflat intre timp ce s-a intamplat la acea data?
  Multumesc si sper sa si-mi puteti raspunde sau aflati intre timp legat de mesaj.

  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2013/10/va-veni-545-545-aici-va-veni-545.html

  RăspundețiȘtergere
 5. SFÂNTĂ ESTE ROMÂNIA !!! SFÂNT ESTE POPORU -N ROMÂN !
  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2013/09/sfanta-este-romania-sfant-este-poporu-n.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Ieri la ora 13 si 30 in iasi sa auzit o bubuitura foarte puternica tot orasul si nu numai .nu stiu ce a fost si sper ca nimic rau .doamna maria va citesc zilnic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Elicopterul SMURD Iasi s-a prabusit in Republica Moldova

   Toti membrii echipajului au murit---4 morti

   Dumnezeu sa-i ierte

   http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/o-noua-tragedie-aeriana-la-smurd-ia-i-elicopterula-disparut-de-pe-radar--129667.html

   Asta a fost operatiunea din Republica Moldova :

   https://www.youtube.com/watch?v=Bmd8Geme3Mo

   Ștergere
  2. Doamna Maria stiu ca ati scris ceva de legat de 1 ca ati vazut aceasta cifra .sa fi fost acest incident care sa auzit si la 60 in de iasi.

   Ștergere
 7. Doamna Maria , din păcate iată și asta s-a intamplat

  RăspundețiȘtergere
 8. Elicopter Smurd prabusit in Rep. Moldova . Rezervoarele au explodat de trei ori. Doi membri ai echipajului sunt carbonizați, iar unul dezmembrat. Echipajul era format din 4 cetățeni români: pilotul, copilotul, medicul și paramedicul.

  :

  http://www.stiripesurse.ro/detalii-horror-de-la-locul-prabu-irii-elicopterului-smurd-18_1136858.html
  ATI AVUT DREPTATE !!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/moldova/un-elicopter-smurd-iasi-s-a-prabusit-in-raionul-cantemir-din-republica-moldova-cel-putin-o-persoana-a-murit--217313973.html

  RăspundețiȘtergere
 10. Doamna Maria ati avut dreptate cu prabusirea unui avion.Dumnezeu sa-i odihneasca pe acei tinerii.Si in legatura cu cutremurul citeam azi ca a fost un cutremur in Indonezia de 6,5 grade si acesta s-a adeverit.Dumnezeu sa va dea sanatate ca ne mai informati.

  RăspundețiȘtergere
 11. Doamna Maria, ce parere aveți despre bubuitura misterioasă acea explozie gigantică care s-a produs ieri la Iaşi care s-a auzit în tot Iaşiul şi in imprejurimi, o fi vreun experiment militar aşa cu scrie Lovendal.ro?. http://www.lovendal.ro/wp52/o-bubuitura-puternica-si-misterioasa-s-a-produs-deasupra-iasului-nu-exista-nicio-explicatie-o-fi-un-experiment-cu-o-noua-arma-sau-o-gaura-de-vierme-creata-de-extraterestri/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar nu stiu ce sa zic ! Poate sa fie oare vreun Meteorit cazut pe undeva in camp?

   Ștergere
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/o-bubuitura-puternica-si-misterioasa-s-a-produs-deasupra-iasului-nu-exista-nicio-explicatie-o-fi-un-experiment-cu-o-noua-arma-sau-o-gaura-de-vierme-creata-de-extraterestri/

   Ștergere
 12. Dumnezeu sai ierte pe echipajul Smurd. Curand trebuie sa nasc. Dna maria, rugativa pru noi, sa decurga totul bine, daca totusi sunteti mai aproape de creator. Multumesc, cu drag Ana.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa iti traiasca baiatul, Ana ! Ai sa nasti usor .

   Ștergere
  2. Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebelus!

   Ștergere
  3. Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebelus!

   Ștergere
 13. Draga Ana, sa ai nastere usoara si sa fiti tu si copilasul sanatosi si toti cei dragi tie.
  Maicuta Domnului o sa te ajute. Roaga-te la ea.
  Dupa ce ai sa nasti si totul va fi bine, ai sa vezi ca Dumnezeu si ingerii Lui te-au vegheat ca sa te bucuri de darul Lui pentru familia ta. :) Fii calma ca si copilasul, inca nenascut, sa fie calm dupa nastere. :)
  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 14. Zgomotul si restul să aibă legătură cu plăcile tectonice care anunță cutremur?

  RăspundețiȘtergere
 15. arme psihotronice dupa avertizarea lui putin ca la razboiul rusilur in trasnistria-craciun

  RăspundețiȘtergere