luni, 27 iunie 2016

RUGACIUNEA SUFLETULUI, ÎNAINTE DE MOARTE ! MĂTUSICA MEA, ISI DOREA SĂ SE ÎNCHINE IN FIECARE CLIPĂ.

   c                                                                   Noapte de 23 Iunie 2016 !

                                                             Dragii mei, 

Asa cum stiti deja, am înmormântat-o astăzi pe Matusica mea, STEFANIA (Licuța)cum îi spuneam noi.
Dar, în noaptea târzie de 23-24 Iunie 2016,în timp ce eu incercam ca sa va raspund la Comentarii, aici pe Blog, desi ne despărteau 4 camere, iar eu eram cu ochii pe monitor,nu stiu cum se face de fiecare dată, că sunt cu sufletul în alta parte.
Deci,cu ochii pe Monitor fiind, o vad pe Mătusica mea suferinda,culcata în patul ei,cu ochisorii ei împăienjeniti, si cu mânuta dreapta ridicată la frunte.
Scumpa de ea, îsi dorea tare mult ca să se mai poată ruga si in cel de-al doisprezecelea ceas, asa cum se spune.
Se chinuia ca sa ajunga cu mânuța la frunte,pentru a face semnul Sfintei Cruci,numai că ,muschii trupului se slăbiseră ,si nu mai putea.
Uimită  fiind de cele văzute la distanta de 4 camere, mi-am zis:
am să mă duc chiar acum la ea in camera,ca sa vad ce face.
Am lăsat calculatorul, si am mers încetisor la mătusica. 
Când am ajuns în pragul camerei ei, uimirea mea era fără de margini. Mătusica avea mânuta cu trei degete stranse la fruntea ei, si incerca sa faca semnul Sfintei Cruci.
Ca sa fiu sigură de ceea ce vedeam, am lăsat-o câteva secunde fara ca sa-mi simta prezența, ca să continue.
Cu adevarat matusica se închina, si făcea semnul Sfintei Cruci.
Mă apropii de patul ei , si -o intreb:
Vrei sa ne rugam împreună?  Si dă din cap afirmativ. Atunci deschid  Carticica de Rugăciuni, trag un scaun lânga căpătâiul ei, si cu glas tare îi citesc,iar cu mâna stanga o mângăiam pe cap.
Sărăcuța abia că putea sa duca mânuta la frunte,iar pe la coltul ochilor,i se prelingeau lacrimile.
Am stat si i-am citit Rugaciuni,aproape doua ore, timp în care ,mătusica nu s-a oprit din a face semnul Sfintei Cruci.
Dragii mei, cu adevărat sufletul nostru, înainte de a se desprinde de trup, se zbate rău, si are nevoie de multa Rugaciune.
Sa nu amânăm împăcarea cu Dumnezeu si cu Măicuța Domnului.
Ci să ne împăcăm cu TATĂL, cu Fiul si cu Sfantul Duh, prin Sfanta Spovedanie ,precum si ,prin Sfanta Impărtasanie cu Trup si Sângele Domnului nostru IISUS HRISTOS.
Mătusica mea, era o bună crestină, cu inima plină de bunătate si milă, si cu un suflet bun si curat si care se împărtăsea ,de mai mmulte ori pe an,.
Va continua!
                                                        Cu dragoste,Maria. 

P.S.
Iar acum când scriu, imi tot apare în sicriu asa cum am îmbracat-o, doar că înviază când mă priveste; asta însemnând că, este fericita în lumea de dincolo; este bucuroasă c-a  scăpat de chinuri.
                                                  

77 de comentarii:

  1. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace si lumina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate detalii si de mult folos pentru fiecare suflet ! Multumim Dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu s-o adihneasca in pace !

    RăspundețiȘtergere
  5. De pace si iubire sa aveti parte dragi prieteni,asa cum doresc si celor care au hotarat sa plece acolo de unde au venit.

    Imi imaginez prin ce frici a trecut biata matusica daca era atat de agitata in momentul in care ar fi trebuit sa fie linistita si impacata. Aceasta zbatere este de fapt a mintii, care nu accepta sa "moara", in nici un caz a sufletului care este foarte dornic de a se despovara de acest corp care-l limiteaza in manifestarea sa.
    Sufletul abia asteapta sa-si continue calatoria,asta numai daca a reusit sa experimenteze ceea ce si-a propus, si mai ales daca si-a amintit CINE ESTE, iar daca nu, va asigur ca revine in aceeasi dimensiune si va incepe viata exact de unde a ramas.

    Oricate fapte bune ai facut pe Pamant,daca nu ti-ai amintit de SINELE TAU DIVIN, si ai considerat ca esti ceea mai umila faptura,slujind un dumnezeu "care taie si spanzura" ai ramas la acelasi stadiu de milenii si te vei naste in aceasta stare, iara si iara pana cand vei obosi de atata suferinta si asteptare.
    Sufletele care pleaca de aici cu constiinta netrezita,indoctrinata pana peste firea fiintei sale, vor avea nevoie de oarece vindecare intrun"spital" din Nirvana
    unde vor putea sa-si recapete puterea pentru o noua reincarnare in care vine cu speranta disperata ca va reusi sa-si aminteasca de Sine.

    Rugaciunile noastre vor alina multe suflete ranite,dar nu vor reusi sa faca ce trebuie facut de insasi constiinta lor.Fiecare suflet raspunde pentru alegerile sale,nimeni nu poate"sa-i ia pacatele" sa le stearga.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cate ori te-ai incarnat pentru a descoperi tu tainele lumii asteia? Ce cauta un zeu neputincios ca tine in lumea asta? Nu esti cu nimic mai presus de restul! De fapt ESTI un NIMIC!

      Ștergere
    2. Anonim 27 iunie 2016, 11:52, prin ceea ce ai scris tocmai te-ai autodefinit.

      Ștergere
    3. Anonim 27 iunie 2016, 11:52, tu ai ceva urma de iubire in tine?

      Ștergere
    4. REANCARNAREA NU EXISTA..punct si de la capat :))

      Ștergere
    5. Asa este .D are dreptate.

      Ștergere
    6. Chiar asa,de unde sti tu D.toate astea?sunt numai inchipuirile tale,bolnave as putea spune,te crezi unica si atotstiutoare,asta e o boala,daca incerci sa ma contrazici,dovedeste-argumenteaza,ok?

      Ștergere
    7. Anonim 27 iunie 2016, 14:42, ce tot aberezi acolo?

      Ștergere
    8. Punct si de la capat Anonim 27 iunie 2016, 12:49?:)) Oare ce o fi reprezentand chestia asta ciclica?

      Ștergere
    9. An.2o.o9,nu-vorba de nici o aberatie,e vorba de realitate.De fapt tu anonim 2o.o9 esti "EU SUNT D"tu dai raspunsuri sub anonimat!!!!

      Ștergere
    10. Anonim 08,07 wrong number!

      Ștergere
    11. Anonim 28 iunie 2016, 08:07 aberezi din nou... ca sa te ajut: realitatea ta nu corespunde adevarului, este doar o creatie a mintii tale. Asa ca ai grija in ce priveste aceasta tendinta.

      Ștergere
  6. Anonim 11:52 cred ca tu esti un nimic si plin de otrava si invidie Doamna Maria nu a spus niciodata ca este mai presus de noi Nu stiu ce cauti aici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei,13.19,nu o compara pe Maria cu D.Maria e sus,D e jos,deci:diferenta ca de la cer la pamant,nu e vorba de invidie in cazul lui D.pe ce sa fie omul invidios,ea(D)are o problema,se crede cineva,dar nu e,ea e o sectanta.

      Ștergere
    2. Anonim27 iunie 2016, 21:18, nu acuza aiurea. Ti-am atras atentia.

      Ștergere
    3. An.23.11,ar trebuii sa-mi fie frica pt.ca mi-ai atras tu atentia?ce mare te crezi,dar,tu de fapt esti D sub anonimat asa dai tu raspunsuri,sac cate-am descoperit!!!!!

      Ștergere
    4. Nici vorba, Anonim 28 iunie 2016, 08:14!

      Ștergere
  7. Anonim 11:52 mentioneaza cui te adesezi cind scrii

    RăspundețiȘtergere
  8. Si daca inchipuirile mele bolnave va vor scoate din intunericul in care am stat de foarte,foarte mult timp?
    Este un semn bun daca am deranjat "sfantul orgoliu"!
    Dragi prieteni,inca o data spun; ceea ce eu stiu stiti si voi, doar sa intrati in interiorul vostru ,caci acolo va veti descoperi.
    Sufletul meu nu doreste sa dovedeasca nimic ci doar sa va ajute sa traiti in prezent, constientizandu-va viata ca s-o puteti creea asa cum va doriti.
    Majoritatea omenirii merge prin viata adormiti (si eu m-am numarat printre ei) fara sa-si traiasca viata,ci viata i-a trait pe ei.
    Cum cfredeti ca s-a ajuns in aceasta situatie dezolanta traita pe aceasta planeta? Traind inconstient, creeand inconstient,murind inconstient!
    Eu va aduc cunoasterea mea, nu trebuie sa o justific in nici un fel. Domniile voastre iau doar ce va foloseste si nimic mai mult.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D, sa stii ca Dumnezeu nu "taie si spanzura" ci ne cearta si ne mustra pentru greselile noastre ca sa ne trezim ca un Tata bun si, ne iarta si ne ajuta in ducerea crucii ca un Tata milostiv.
      Ca in rai ajung dreptii si sfintii iar in iad ajung pacatosii asta este consecinta faptului ca nu vrem sa ne luptam cu patimile noastre, cu patimile lumii si cu ispita diavolului, sa ne curatim si sa ne sfintim.
      Reintrupare exista, dar nu in alceva, decat tot in barbat sau femeie si numai pentru pacatosi si drepti, cei care au primit cununa sfinteniei nu se mai intrupeaza si raman vesnici in rai fiind prietenii si slujitorii lui Dumnezeu si Maicii Preacurate. Dovada este sfintele lor moaste.
      Asa ca te sfatuiesc sa lasi hinduismu si budismul si sa evoluezi la ortodoxie, ca chiar daca nu recunoaste inca reintruparea, dar este singura cale de curatire (despatimire) si de sfintire. Dovada sunt sfintii mucenici si martiri ai neamului nostru din a doua jumatate a secoluilui douazeci.
      I-am amintin numai pe acestia pentru ca ei sunt contemporani cu noi si au patimit pentru ca credinta nastra ORTODOXA sa supravietuiasca.
      Din pacate astazi multi nu inteleg acest lucru si fac jocul ateiilor masoni care controaleaza lumea prin bani.
      Dar cum nimic ce nu este de la Dumnezeu nu este vesnic si aceasta ispita va disparea, dar cum diavolul nu doarme altele se vor ridica.
      Asa ca numai in Ortodoxie este taria si mantuirea. Amin.

      Ștergere
    2. EU SUNT DE ACORD CU TEORIILE TALE DIDONA,PENTRU CA SUNT DE BUN SIMT SI SUNT REZONABILE. CINE NU TE ACCEPTĂ PE TINE SUNT IN INTUNERIC.

      Ștergere
    3. ÎN CEEA CE PRIVEȘTE REÎNCARNAREA,CATEGORIC NU SUNT D'ACORD. REÎNCARNAREA ESTE VALABILĂ DOAR ÎN CAZURI IZOLATE. ÎN NICI UN CAZ PENTRU CREȘTINI CI MAI DEGRABĂ PENTRU ATEI.

      Ștergere
  9. Multi pupincuristi la dumnezeul la care se inchina D.
    Eu i-am mai recomandat lui D sa se intoarca la Dumnezeu Mantuitorul,dar ea nu si nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 iunie 2016, 19:32, tu nu poti face recomandari caci tu insuti ai nevoie de recomandari.

      Ștergere
  10. Maria, deci tu cum invingi ce nu vine de la D.S.ca de ex acest mesaj care se vede mai sus, a creat si discordie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Era astazi un tip cu o drujba in autobuz se facea ca o sprijina, dar era la nivelul scaunului meu(daca tot batem campii, dar ac e un adevar), cand i-am spus sa aiba grija sa nu vina spre mine a spus "asta e" iar eu care "nu sunt dusa la biserica mereu" i-am raspuns "AI GRIJA CA RICOSEAZA" abia atunci s-a trezit. Mult succes, Maria in previziuni, D.S. sa te lumineze mereu!

    RăspundețiȘtergere
  12. http://corortodox.blogspot.ro/2014/07/rugaciunea-cu-intrebuintarea-psalmilor.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga D,nu are nimeni ,nimic impotriva credintei tale. Daca esti atrasa de doctrina orientala ,crezi ca te reprezinta, si ai gasit in ea sensul existentei si mai mult decat asta este optiunea ta.
    Maria a spus ca nu exista reancarnare, noi o credem pe ea. Credem deasemeni ca ai intentii bune,dar si in aceste conditii a insista pe blogul acesta cu ideea reancarnarii ,poate fi interpretat ca si lipsa de respect fata Maria si viziunile sale. Te rog sa ma ierti ,asta este parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iisus a spus:Cine nu este împotriva noastră,este pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  15. "Maria a spus ca nu exista reancarnare, noi o credem pe ea."-Poate ar fi mai bine sa intelegeti ca doamna Maria,nu intelege in toatalitate viziunile pe care le primeste si nici noi.Iertati-ma doamna Maria daca gresesc, dar eu asta cred.

    RăspundețiȘtergere
  16. Oameni buni "D"trebuie ajută,ea din păcate nu ne ajută deloc,din contră,tot timpul ne ispitește și se luptă se ne convingă că ea are dreptate,din păcate greșește enorm,căci vorbește împotriva Lui Dumnezeu-Tatăl aproape tot timpul,iar cel care va vorbi urât de Dumnezeu va plăti foarte scump din păcate.
    "D", toate durerile pe care le ai se datorează faptului că,nu mai crezi în nimic decât în tine.Întoarce-te la Dumnezeu! O să-ți fie din ce în ce mai greu să ieși din ce ai construit.
    Fă tu primul pas către Dumnezeu și dacă ai răbdare toate problemele tale vor dispărea!
    Acești oameni au nevoie de noi,ptr ai ajuta să-l descopere pe Dumnezeu și să-l recunoască pe Iisus ca Fiu Al Lui Dumnezeu.
    Doamne iartă-ne și ajută-ne să fim mai buni și să ne ajutăm semenii!Numai bine Frățiilor!🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, mai trebuie sa cresti in ale spiritualitatii. Succes!

      Ștergere
    2. Dragă anonim 28 iunie 2016,00:00.
      Sunt de acord cu tine,însă voi crește în ale spiritualității atât cât î-mi va permite Dumnezeu.Doar Iisus a fost perfect,noi avem o viață întreagă de învățat.
      Eu nu încerc să conving pe cineva cum sunt eu,nu asta contează ptr mine.
      Dumnezeu există,iar alții neagă.
      Tu ai citit biblia? Ai fi știut la ce mă refer....
      Am spus s-o ajutăm pe "D" căci e pe o cale greșită.Cunosc om care e la fel și nimeni nu vrea să-l ajute ptr că toți se înspăimântă de el.Numai rugăciunea o mai poate salva. Important e să nu cadă și alții,căci noi vom fi de vină care știm adevarul și nu vorbim.
      Ioan Gura de Aur,mărturisea adevărul și striga în gura mare despre Dumnezeu.Noi ce facem? Tăcem
      ca,muții în timp ce alții neagă existenta Lui Dumnezeu.
      Î-mi pare rău,dar instictul mă împinge să-i iau apararea Lui Dumnezeu.
      Citește mai bine în toate postările ei să vezi,tot timpul e împotriva Lui Dumnezeu.
      Dacă esti crestin cu adevărat,ai să mă înțelegi. Doamne iată-ne!

      Ștergere
    3. Cred ca observati faptul ca,Maria prefera sa nu intervina in ,,polemicile "create de interventiile userului D,pe blog. Si are dreptate .Ea si-_a spus clar parerea .
      Referitor la D, cred ca este in cautarea unui drum...Din pacate, incearca sa aduca in prim plan lucruri straine sufletului nostru .Si Hristos ne invata ca trebuie sa traim in prezent ,spune :Eu sunt,nu spune Am fost sau Voi fi. Avem suficiente invataturi si fapte lasate drept marturie de Sfintii Parinti ai neamului nostru care ne arata calea spre Dumnezeu .Avem Sfanta Scriptura, care din pacate a fost rastalmacita dupa bunul plac al unora si in loc de unitatea propovaduita de Hristos ,s-a ajuns la o mare dezbinare .Sa nu ne lepadam fratilor de Hristos oricat de frumos ar suna cantecul ,,sirenelor" din jur .Nu. exista mantuire fara nevointa, fara rugaciune si cainta.Diavolul a incercat sa-l ispiteasca si pe Hrisos, dar nu a reusit aceasta. El a baut paharul mantuirii noastre si Crucea pe care a purtat-o spre Golgota a fost si crucea noastra.Da ,Hrisos s-a adus pe Sine jertfa, pentru mantuirea noastra .Cum putem uita acest lucru ? Cum sa credem ca suntem in bezna cand tocmai am fost luminati de lumina Sfintei Invieri ?Draga D incearca si tu aceasta experienta ,fara prejudecatile care duc la confuzia creatiei cu Creatorul. Participa la o Sfanta Liturghie fara a vedea preotul care o slujeste (daca nu crezi in preoti),doar asculta cuvintele. Sa ne spui parerea ta dupa ce ai trait la prezent aceasta experienta.


      Ștergere
    4. Cristina, vei creste atat cat tu vei dori si te vei stardui, de tine depinde, de nimeni altcineva. Dumnezeu doreste aceasta pentru noi toti!Bineinteles ca am citit Biblia, nu doar particele.
      Dar tu sa ma asculti: nu te grabi sa tragi concluzii in ce priveste o persoana. Un lucru iti spun: daca Iisus nu ar fi vorbit oamenilor in pilde ci direct, nu l-ar fi inteles. Nu te grabi...

      Ștergere
    5. Cristina,an oo.oo, este chiar "D".Nu ai obs. ca ea raspunde sub anonimat,a inceput sa trimita si comentarii amenintatoare,chiar se crede atotputernica,hmm!!!minti bolnave.

      Ștergere
    6. CRISTINA,TE ROG FRUMOS SĂ TE ÎNTORCI LA DUMNEZEU! DIDONA ARE DREPTATE.

      Ștergere
    7. Anonim 28 iunie 2016,08:45,
      Bineînțeles Iisus Hristos vorbea în pilde ptr a fi înțeles doar de cei care ascultă cuvântul.Dacă ar fi vorbit direct nu l-ar fi înțeles nimeni,caci El nu e din această Lume,iar el a ales deja cine să-i ducă mai departe învățura.
      Multumesc! Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    8. Anonim 28 iunie 2016,16:26,
      Ba am observat cu toți că,răspunde sub anonimat și nu e singura dată când a facut-o.Am mai spus eu o dată
      că cineva se joacă pe aici cu cuvintele,dar nu e o singură persoană care face acest joc.
      Iar dacă amenință e grav.
      Doamna Maria spunea că,o amenință cineva sub anonimat,....deci tot cei care vb pe pagina dânsei sunt.

      Ștergere
    9. Anonim 28 iunie 2016, 16:26, te inseli.

      Ștergere
    10. Ptr ce mă ispiteşti Gabriel?
      Cu ce ți-am greșit? Ești supărat pe mine că m-am împăcat cu doamna Maria? Hai să-ți zic de ce m-am împăcat: am văzut niște lucruri pe care și dânsa le știe și le-a văzut.Deci în primul rând eu am o cruce pe piciorul drept din două vene.În concluzie,eu trebuie să-i urmez Lui Dumnezeu.Al doilea rând-corpul după ce moare, sufletul umblă,iar eu am vazut ceva mic și albastru fosforescente care se ținea după mine,apoi nu l-am mai văzut.
      Într-o altă zi am vazut cum venea dinspre geam o lumină violet fosforescentă, la fel ca o bandă și a străpuns prin geam spre mine,apoi a dispărut.Al treilea motiv și cel mai important a fost la biserică de Paști;am vazut o lumină foarte mare
      la fel ca blițu de la aparatul photo.Ptr câteva momente nu am mai văzut preoții.Am plecat de la biserică cu o liniște sufletească imensă și am simțit nevoia să le spun tuturor că-i iubesc,dar mulți nu m-au înțeles. Acestea sunt cele puține motive ptr.care eu am considerat că, trebuia să mă împac cu doamna Maria,dar și cu tine.
      Gabriele î-ți doresc să ai curaj în viață și sa-ți înfrunți fricile!Îngerul tău păzitor să te protejeze!

      Ștergere
    11. MULŢUMESC CRISTINA,DAR EU NU AM FRICI. INTERESANTĂ ABORDAREA TA. CÂŢI ANI AI?

      Ștergere
    12. ȘI ÎNCA CEVA,CRISTINA. DACĂ AȘ PUNE PE HÂRTIE TOATE REVELAŢIILE ȘI COROBORĂRILE CARE MI S-AU ÎMPLÂNTAT,AR TREBUI SĂI FAC O STATUIE DOAMNEI MARIA. DAR ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU ȘTIU CE ȘI NU ȘTIU CUM.

      Ștergere
  17. "Eu sunt D" la data 27 iunie 2016, 09:46 ---
    promoveaza conceptul reincarnarii !!
    Nu inteleg de ce vrei sa speli creierii altora frate ? Fa-ti blog cu reincarnarea si scrie acolo pana te saturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar faptul ca tu, Anonim 28 iunie 2016, 10:01, ai o glanda pineala recunosti?

      Ștergere
  18. "D este impotriva Lui Dumnezeu"??!! Asta se intelege din tot ce scriu eu aici? Bree.. ce anume proceseaza aparatul executor al domniilor voastre?
    Sunt raspunzatoare pentru ce scriu dar nu raspund pentru ceea ce cred unii ca inteleg!

    Draga Cristina,fiindca tie iti place sa dai citate iti voi cita si eu din Cuvantul Lui Dumnezeu.

    "Toti cei care au trudit ca sa vesteasca Adevarul,Dragostea si Bucuria,indiferent de nationalitate si de invatatura pe care au urmat-o,vor fi ridicati la Mine printre cei vii.Si toti cei care s-au impotrivit Cuvantului Si iubirii, asa cum v-au fost prezentate,vor fi dati uitarii.Deoarece,ceea ce au slujit ei nu exista!
    Din acest motiv,nici ei nu vor exista! Idolii ori cladirile de inchinare vor disparea si aceia care au slujit acolo,care au raspandit minciuna si controlul pe Pamant."

    Inca ceva Cristina! ISUS a spus;"Pe mine ma gasiti in inima. Imparatia Lui Dumnezeu este in interiorul vostru"
    Ce intelegi tu prin aceste vorbe?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea"D",niciodată nu vei găsi suficientă vindecare decât prin Credință.Azi te doare capu,mâine spatele,poimâine mâinile și așa va fi tot timpul ptr tine(ea știe la ce mă refer) .Noi nu ne plângem de nici o durere căci doctorul sufletului nostru e Iisus Hristos.
      Dumnezeu e în interiorul nostru atât timp cât îl primim și-l acceptăm,dar dacă tu spui că nimic nu e adevărat și totul e inventat,atunci Dumnezeu nu mai e acolo.Tu alegi....
      Dumnezeu să te îndrume pe drumul cel drept draga mea!

      Ștergere
  19. "Instinctul ma inpinge sa-i iau apararea Lui Dumnezeu"!
    Instinctul este mecanismul uman de aparare creat de mintea si ego-ul tau care se crede atotputernic si coordonatorul vietii tale.Iti dai seama cat de puternic se crede daca are impresia ca el"instinctul"poate sa-L apere pe Dumnezeu! De cine! Cine-l poate ataca pe Dumnezeu! Si in ce fel!
    Eu inteleg de aici ca Sufletul adica Fiita-Scanteia Divina care Tu Esti, este supusa mintii tale si nu invers ,adica Sufletul sa se foloseste de minte si trup pentru a experimenta viata materiala.
    Sufletul nu s-ar teme niciodata de alt suflet deoarece stie ca sunt aceeasi energie Divina.
    De aceea eu iti voi adresa salutul sufletului:Divinitatea din mine saluta si se inclina in fata Divinitatii din tine! Acum te rog sa-mi raspunzi la salut!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  20. De ce nu publici toate comentariile? De ce oare au loc toate even negative pe care le anunti??? Ne-a parasit D.S. oare despre care se tot vorbeste si aici, ne-a parasit Maicuta Domnului pe care o pomenesti si tu mereu? De ce? De ce, Maria?

    RăspundețiȘtergere
  21. Dar tu an 00:00 ,in spiritualitatea cui ai crescut,cumva intr-a lui mamona?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce intelegi tu prin spiritualitate Anonim 28 iunie 2016, 19:49?

      Ștergere
  22. IAR MAMONA ESTE DOMN AL BANILOR. DECI HRISTOS A SPUS AȘA: DAŢI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI. NU VĂD CE AVEŢI CU MAMONA,CĂ TOŢI AVEŢI NEVOIE DE EL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa ai bani atat cat ai nevoie sa traiesti. Este rasplata pe acest pamant pentru munca depusa.
      Cand alergi doar ca sa strangi bani fara sa te gandesti ca exista un Dumnezeu, ca exista oameni defavorizati care au nevoie de ajutorul tau, cand folosesti banii pentru implinirea poftelor de orice fel, atunci ti-ai luat rasplata!
      Atunci cand te ingrijorezi din pricina banilor ti-ai pierdut linistea sufleteasca. De ce esti inglodat in rate? Pentru ca esti prea legat de bunurile acestei lumi. Oamenii s-au obisnuit sa cheltuie mai mult decat produc, iar de aici vine si nebunia.
      Dumnezeu ne-a spus sa cautam mai intai imparatia cerului si toate celelalte vor veni peste.
      Banii sunt buni atata timp cat nu-ti faci din ei scopul vietii tale.

      Ștergere
  23. D.Maria condoleante.fie ca Bunul Dumnezeu sa ii aseze sufletul langa cei dragi care au plecat mai devreme in ceruri.cu acest articol mi-am amintit de mama de bunica pentru ca si mie îmi zicea tot Licuta si acum când merg la țară tot asa ma strigă oamenii de acolo .l-am citit de multe ori am simtit o bucurie in suflet.niculina

    RăspundețiȘtergere
  24. Dragilor, va rog nu subminati autoritatea unor prieteni, care sub anonimat isi spun parerea,indiferent ca este sau nu de acord cu noi.Eu respect orice parere chiar daca nu sunt de acord cu ea. Repet, orice postare o semnez asa cum ati vazut si nu consider necesar sa-mi validez singura parerile,ar fi cam aiurea!

    Draga mea Cristina, ai perfecta dreptate,intradevar vindecarea vine doar prin credinta.Dar nu confunda credinta cu religia,asta este marea comfuzie!Fiecare religie iti prezinta credintele sale, de fapt trairile altora care au experimentat realitatile lor.Rugaciunile sunt reprezentari ale dorintelor acelor persoane care le-au scris.Pentru mine rugaciunile sunt convorbiri cu Dumnezeu, care de fapt incep cu multumiri pentru tot ce am, ce ma inconjoara,pentru toti oamenii,toate fiintele nonumane si planeta care ma gazduieste.
    Poate veti incerca si voi candva.
    Aproape toti oamenii cred in Dumnezeu,dar majoritatea nu-L cunosc.Pentru mine religia ca invatatura este extrem de limitata in a-mi revela ADEVARATA REALITATE DIVINA.
    Religiile nu au reusit sa strapunga voalul iluziei care a invaluit cunoasterea omului despre SINE.

    Doamna Maria are capacitatea de a vedea si auzi dincolo de timp si spatiu,iar din cele descrise de tine Cristina se pare ca si tu ai inceput sa tragi cu ochiul.Eu nu ma indoiesc de trairile si capacitatile voastre, fiindca stiu CINE SUNTETI.

    EU STIU CINE SUNT,DE UNDE VIN SI UNDE MA VOI INTOARCE! Voi SUPERCREDINCIOSILOR,stiti acestea?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  25. "Eu sunt D" e tare de tot :)))))) stie toot !! e "involuata" spirtual. mare maestru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Spritual" Anonim 29 iunie 2016, 19:07? Tu numai la "alcoale" te gandesti? :))))))

      Ștergere
    2. ce inseamna alcoale?

      Ștergere
    3. Alcool. :) Fusese o gluma incat a scris spirtual :)

      Ștergere
    4. :)) Multumesc!

      Ștergere
  26. D,se vede ca nu ai nici o sansa sa imbarligi vreun crestin cu ineptiile tale, cauta pe cei de teapa ta "evoluati" in orice ,si poate asa va posta cineva pe blogul tau ratacit in sminteli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 iunie 2016, 19:58
      apreciez raspunsul tau.

      Ștergere
    2. Anonim 29 iunie 2016, 19:58, cu certitudine D. nu cauta sa "imbarlige" pe nimeni, fii sigur/a de acest lucru. Esti intr-o eroare anonim. In ce priveste ce inseamna sa fii crestin: este o mare diferenta intre a fi cu adevarat si doar a crede ca esti.

      Ștergere
  27. DIDONA DACĂ ȘTI CINE SUNT,DĂ-MI TE ROG UN SFAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa spună cineva cine esti. Asta trebuie să descoperi singur. Oricum e putin probabil sa-i urmezi sfaturile.

      Ștergere
  28. Vorbesc doar in numele meu de crestin ortodox, fara a ma cosidera,,supercedincioasa :stiu bine cine sunt,stiu la fel de bine de unde vin,si nadajduiesc in Harul lui Dumnezeu sa ajung in Imparatia Sa la sfatsitul zilelor mele .Stiu ca viata mea ar fi goala si pustie daca as fi lipsita de Binecuvantarea Sa.Ii multumesc si pe aceasta cale pentru grija ce mi-o poarta . Slava Lui Dumnezeu !Amin

    RăspundețiȘtergere
  29. Gabriel,sfatul meu este; sa nu crezi nicio clipa ca poti fii mai putin decat esti!TU ESTI Lumina,Bucurie,Pace,Compasiune,intrun cuvant ESTI PARTE RUPTA DIN DUMNEZEU.
    Prenumele nostru nu-i ales la intamplare. Suntem aspecte din Sinele nostru Inalt.Putem fi foarte multe aspecte feminine sau masculine din aceeasi Entitate intrupate pe Pamant care experimenteaza starea materiala in multe locuri de pe glob.Cu totii suntem frati spirituali indiferent de nationalitate.Fiecare a venit in locul pe care l-a ales(tara, orasul,familia) pentru a-i permite sa-si desfasoare planul misiunii sale.
    Eu nu-ti pot spune CINE ESTI, deoarece asta trebuie sa descoperi singur, fiindca face parte din provocarea Fiintei tale.Inainte de a veni aici, ai stiut ca vei uita tot, si ai vrut sa-ti demonstrezi tie, ca oricat de negru va fi intunericul separarii vei reusi sa-ti amintesti de LUMINA CARE TU ESTI si sa transmuti totul in lumina.
    Atunci cand eu mi-am amintit am plans zile in sir.Ba ma minunan,ba ma indoiam crezand ca mi-am pierdut mintile.Dupa aceea au venit si confirmarile.
    Ca sa va descoperiti trebuie doar sa vreti aceasta si totul se va intampla."Cere si ti se va da!"
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim 07/44 te asigur ca nu am ceva imotriva preotilor.
    Si preotii sunt victimile aceluias sistem de control mental, ba mai abitir decat enoriasii.Am o mare compasiune pentru ei fiindca ei chiar vor da socoteala Constiintei Supreme pentru faptul ca nu s-au trezit pentru a aduce"turma"Acasa.Cei care doresc sa mosioneze ca preot vin cu planul de viata si dorinta suprema de a scoate omul din inchisoarea mintii.Asta a fost planul spiritual al lui Isus,pe care si l-a indeplinit, doar ca a fost distorsionat ca intelegere, de controlorii acestei planete.
    Stiu si eu dar si voi ca sunt preoti care iti unge sufletul cu vorbele si faptele lor.
    Problema mea este varful ierarhiei superioare care se poarta foarte urat cu preotii care sunt practic"cizmele din teren",si mai ales cu elita care a inventat religiile cu scopul de a controla omenirea prin implantarea fricii cu "infricosatoarea judecata".L-au transformat pe Dumnezeu in bau-baul suprem , cea mai de temut sperietoare.Asta ma infurie "la culme"!Pe Dumnezeu il iubesti,il respecti,il traiesti prin toate sentimentele adunate intro viata.Dumnezeu este o descoperire personala, strict personala, niciunul dintre copii sai nu-l va descoperii la fel.Fiecare are puterea de a-l creea asa cum simte,dar in niciun caz prin frica ci doar prin iubire.Iubirea este un complex de sentimente si stari: compasiune,dragostea,pace,bucurie,intelepciune,rabdare,ajutorul neconditionat etc.
    Noi IL manifestam pe Dumnezeu,iar Dumnezeu se cunoaste pe SINE prin trairile noastre. Cum ar fi putut Dumnezeu sa stie cum este sa fii intuneric daca nu prin experimentarea credintei separarii noastra de lumina!
    Noi toti ne-am oferit voluntari in experimentarea intunericului prin uitarea de noi insine de lumina noastra,doar ca ne-am
    cufundat atat de tare in el,incarnandu-ne vieti dupa vieti
    crezand ca nu mai exista si altceva in afara acestei stari.
    Cand Dumnezeu a vazut ca ne-am ratacit si nu mai stim sa ne intoarcem Acasa a trimis mesageri peste mesageri, pentru a ne arata drumul, fara sa interfereze cu alegerea noastra.Dar intunemicinea suprema si-a atribuit titlul de dumnezeu si a refuzat mesajele si intoarcerea la Lumina iar pe mesageri i-a omorat. Restul calatoriei il cunoasteti! Este aceasta care este!Inca in ignoranta, inca in frica,inca inconstienta.
    Doar de noi depinde ce alegem,sta in puterea noastra.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  31. Se spune ca Dumnezeu este iubire. Ca ne iubeste nespus de mult. Ca nu se poate ca dupa moarte sa devina un judecator nemilos. Si mai continuati voi sirul.
    Ca tot e perioada examenelor faceti un exercitiu.
    Profesorul, cat timp esti la scoala, timp de 4 ani de zile, te invata materia necesara pentru a deveni un cetatean invata si responsabil. Este bland, te iarta de multe ori si te asteapta sa intelegi lectiile rand pe rand. Dar vine examenul. Si profesorul si elevul stiu acest lucru. Este inevitabil. Daca pana la examen profesorul a fost bun si iertator, la examen schimba foaia si este exigent, depunctand fiecare greseala. La sfarsit aduna punctele si hotaraste unde va merge mai departe elevul. Ce vina are profesorul daca elevul a tot tras chiulul si nu a invatat nimic? A fost atras de placerile lumii si buchia cartii nu i-a placut? E inconstienta sa crezi ca poti sa treci prin viata neinvatand nimic si sa te astepti ca la examenul vietii, moartea, sa crezi ca Dumnezeu trebuie sa fie doar iubire si sa te treaca la fel cum ii trece pe sfinti si cei care toata viata si-au dedicat-o implinirii poruncilor, trairii conform acestora.
    Mai ganditi-va cand incercati sa subestimati moartea, importanta ei, rostul ei si pe Dumnezeu. Nu-L ispititi pe Dumnezeu ca nu va merge. Judecata Lui este dreapta si va fi negresit la moartea trupului.
    Ingrijindu-va doar de binele trupului vremelnic si supus putrezirii va condamnati sufletulor nemurit la osanda vesnica.
    Degeaba ai intelepciunea lumii daca nu ai inima smerita si deschisa la voia lui Dumnezeu si la impinirea ei.
    Unii au tupeul sa creada ca pot sa repete experienta vietii, adica sa se reincarneze. Cata ratacire!!!! O viata ai, omule, asa ca traieste-o in comuniune cu Dumnezeu si pentru Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  32. Maria Ghiorghiu, tu ce parere ai despre D? Nu ti-a soptit Dumnezeu nimic? Impartaseste-ne si noua te rugam, daca ti se permite! Ai permisiunea sa i publici toate aberatiile sau o faci din dorinta de a fi corecta cu toti? Tu esti de acord cu toate comentariile ei? Multumesc Maria Ghiorghiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria nu a solicitat mesajele , ci le primește pur si simplu .
      Decat sa ai grija lui D mai bine ai grijă de balariile din sufletul tău. Nu-ti place D, nu-i citi comentariile.

      Ștergere